Evoluutio eliminoi vasemmiston ja suosii uskonnollisia

Leftwing-Extinct

Darwininin evoluutioteorian mukaan "sopivimmat ja vahvimmat" lisääntyvät ja syrjäyttävät ne jotka eivät lisäänny. Mihin tahansa yhteiskuntaan vilkaisemmekaan on trendi nähtävissä: löysä, vetelä hengetön vasemmistolaisuus kuihtuu koska sen kannattajat eivät suostu lisääntymään. Sen sijaan ne uskonnolliset ihmiset oli kyse sitten ortodoksijuutalaisista, fundamentalistikristityistä- ja muslimeista lisääntyvät selvästi maallistunutta ja eteenkin maallistunutta vasemmistolaista väestöä huomattavasti nopeammin.

Evoluutioteoria siis suosii sellaista ihmispopulaatioita joilla on ns. "kunnioitus pyhiä arvoja kohtaan".

16

172

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lisää eliittiä

      Lisäksi evoluutio suosii mistään välittämättömiä siemenlinkoja ja huorahtavia naisia. Kun vielä otetaan huomioon näiden jälkeläisten täydellinen kasvatuksen puute, niin tuloksena on ihmispopulaatio, joka todella tulee veronmaksajille kalliiksi.

      Mutta toimivatpa nuo hyvänä vastapainona uskonnollisille hihhuleille.

    • veltostuminen?

      Michael Blume, Jenan yliopiston sosiaalitieteiden tutkija on päätynyt lukuisten muiden tutkijoiden kanssa arvioon jonka mukaan evoluutio paradoksaalisesti näyttäisi hylkivän ateisteja ja suosivan uskonnollisia ihmisiä. Blume on tutkinut tätä noin 100 000 vuoden evoluutioaikaperspektiivillä eli kyseessä ei ole mikään maanviljelykulttuurin mukana tulleen uskonnon lyhyemmän aikavälin perspektiivistä vaan tällä asialla on syvät juuret. Siis aina Afrikan alkukodista lähtien.

      "Michael Blume, a social science researcher at Jena University in Germany, said that over evolutionary timescales of hundreds or thousands of years, atheists have had fewer children and the societies they belong to are likely to disappear.

      “It is a great irony, but evolution appears to discriminate against atheists and favour those with religious beliefs,” said Blume."

      http://old.richarddawkins.net/articles/572194-atheists-a-dying-breed-as-nature-favours-faithful

      Lontoon Birkbeck Collegen tutkija Eric Kauffman on samoilla linjoilla. Tutkimukset uskontonsa hylänneiden juutalaisten hedelmällisyydestä ovat kuvaavia. Tällaiset naiset synnyttävät keskimäärin 1.5 lasta kun taas hedelmällisyyslukemat ovat olleet jo sukupolvia korkeimmat Israelissa ultraortodoksijuutalaisten piirissä (6-8 lasta). Ja ilmiö on maailmanlaajuinen käsittäen kaikki suuret uskonnot. Mitä vakaumuksellisemmin ihminen on uskonnollinen sitä enemmän hänellä on perillisiä.

      http://www.scilogs.eu/en/blog/biology-of-religion/2011-01-06/atheists-a-dying-breed-as-nature-favours-faithful-sunday-times-jan-02-2011-jonathan-leake-full-draft-version

    • Ylikansoitus on maailmamme suurin ongelma, joten älykäs jättäytyy lisääntymisen oravanpyörästä. Tämän seuraukset sitten nähdään muutaman sukupolven mentyä.

    • Olly

      Sivistyneessä maailmassa lisääntyminen ja uskonnollisuus vähenevät kiihtyvää tahtia, kumminkin maailman väkiluku on kasvanut jo aivan liian suureksi.
      Tästä eteenpäin voi olla kaksi vaihtoehtoa: joko sivistys voittaa uskonnot ja sikiäminen saadaan kuriin, tai uskonnot voittavat ja nälänhätä ja sodat saavat väestönkasvun kuriin.
      Tällä hetkellä tilanne lienee pahin mahdollinen, sivistys maksaa lääketieteen kehityksen ja sen viemisen sivistymättömiin maihin. Sivistyneet maat köyhtyvät, ja sivistymättömät sikiävät.

    • ei pelota ei

      Evolutionistit pelkäävät lisääntymistä koska jokainen lisääntymiskerta voi tuottaa uusia outolajeja. Olisihan se kamalaa jos perheeseen syntyisi jokin aivan kumma mutanttiotus? Tämän pelon takia evolutionistit eivät uskalla tehdä lapsia.
      Monilla kreationistiperheillä on monta lasta koska he tietävät jokaisen lapsen olevan samanlaisia ihmisiä kuin vanhemmatkin ovat.
      Evolutionisteilla pelko ajaa lisääntymisen kartteluun.

    • 4+30

      Keskitie on paras vaihtoehto. Oikeistossa ei ole todellakaan älykkäimmät yksilöt, vaikka olisivat kuinka rikastuneet. Juuri se ettei väestönkasvua saada kuriin globaalisti, kielii alhaisesta älykkyydestä. Vasureita voi äänestää oikean vastapainoksi...

    • luokkataistelu

      Äärivasureilla toimii tehokas väestönkasvun rajoitus eli se "luokkataistelu". Neuvostoliitossakin kuoli nälkään miljoonia ihmisiä 1920-30 luvulla. Ainakin kulakeista ja heidän perheistään päästiin näppärästi eroon poliittisin toimin.

      • Tappamisen ja tapattamisen osaavat muutkin kuin äärivasurit.


    • Evoluutio ja uskonto

      Olen aavistellut tämän olevan tieteellisesti totta. Evoluutio suosii ihmistä joka haluaa lisääntyä ja voimakas uskonnollisuus kaikkialla maailmassa lisää selvästi halukkuutta lisääntyä. Ateismi on siis eräänlaista "homoutta" näin lisääntymisperspektiivistä katsottuna.

      Jo vuosituhansia on nähty korrelaatio seksuaalisuuden, lisääntymisriitin ja uskonnollisuuden välillä.

    • citylights

      Uskovaiset näkevät lapset lahjoina. On korrelaatio siitä, että fiksut naiset eivät lisäänny. Mitä kouluttamattomampi tyyppi kyseessä, sitä enemmän lapsia.

    • mhremcpqhe m

      Älkääpä jauhako paskaa. Suomen kaltaisessa maassa jossa on korkea koulutus ja hyvä elintaso sekä mahdollisuus syntyvyyden säännöstelyyn nuo uhkakuvanne eivät toimi.
      Ateismi ja agnostismi lisääntyvät voimakkaasti. Syynä on koulutus, sekä se että ihmisiltä ei vaadita uskovaisuutta tullakseen sosiaalisesti hyväksytyksi ja mahdollisuus aikuistua ilman lapsena tapahtuvaa aivopesua uskovaiseksi.
      Suomessa ja muissa korkean elintason maissa korkeasti koulutetut ja parempituloiset lisääntyvät enemmän kuin alhaisen koulutuksen saaneet ja pienempituloiset. Tämä on tilastolista faktaa.

      • paffi

        "Suomessa ja muissa korkean elintason maissa korkeasti koulutetut ja parempituloiset lisääntyvät enemmän kuin alhaisen koulutuksen saaneet ja pienempituloiset. Tämä on tilastolista faktaa."

        Suomessa tuo ei silmämääräisesti näytä pitävän paikkaansa, enkä usko muuallakaan. Faktat pöytään kiitos.


    • gonnygm,ph

      Evoluutio suosii yhteisöjä joissa lauman jäsenet auttavat toisiaan. Resurssien jakaminen ja yhteistyö ovat suurille laumoille parempi toimintamalli kuin kaikien kilpailu kaikkia vastaan.

      Uskovaisuus on väistyvä ilmiö nykyään. Syyt eivät ole evolutiiviset vaan sosiologiset.

    • harmoniaa....

      Enemmistö Eurooppalaisista ihmisistä on harmonisia. Ihmissilmää miellyttää kaikenlainen sopusuhtaisuus ja harmonia. Kaikessa kohtuullisuuteen pyrkivä asenne jne. Perinteinen vasemmistolaisuus kyseenalaistaa harmonisuuden, sopusuhtaisuuden ja kaiken sellaisen mikä on ihmissilmälle sopusuhtaista. Vasemmistolainen aate kritisoi kaikkea ympärillämme olevaa ja haluaa tuhota kaiken ja luoda oman sekamelskansa.

    • 6+8

      Oikeisto tietää että sotimisella saadaan sopimisen hyödyt.

      Ei tarvita sopimista, koska samaan päästään sotimalla. Tällä lailla kulkee oikeistojärjenjuoksu.

      Ei tarvita dialogia, koska samaan päästään sotimalla.

      Evoluutioteoriat, ne Darwinin alkuperäiset, ne ovat sodankäynnin ihailua. Sodankäynti on kilpailua. Luonto on sotaa kaikkien kesken kaikkia vastaan.

      Evoluutiossa ei olla sopimista nähty.

      Oikeisto tuhoaa itsensä koska sodankäynnillä luullaan saatavan samat hyödyt kuin sopimusten tekemisellä.

      Sopiminen on liian vaikeaa oikeistolla, onhan enemmän kuin yksi ihminen liian vaikea asia oikeistolle.

      Äärivasemmisto ja äärioikeisto ovat yhtä kaukana maltillisesta oikeistosta ja maltillisesta vasemmistosta.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5269
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3417
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1552
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      190
      1430
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      978
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      778
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    Aihe