Enneunet

Poika_14v

Morjesta! En löytänyt parempaa viesti ketjuta mutta haluaisin kysyä enneunista :) .
Tosiaan mä itse näin viime yönä enneunen jossa makaan sairaalassa pyöräkolarin jälkeen. Ja muistan kuinka törmäsin pyörällä meidän luokkalaiseen henkilöön. Se oli todella outoa, aivan niinkuin olisin nähnyt huomisen unessani. Ja senhän minä näinkin. Sillä tänään mä olin pyöräkolarissa juuri kyseisen henkilön kanssa kenet näin unessakin. Uskon että tämä oli jonkillainen varoitus minulle....Minä en onneksi joutunut lähtemään sairaalaan, sirrä pidin kypärää päässäni, mutta unessa en pitänyt. Uskon että makaisin nyt kuolleena sairaalassa tai jossain muualla. Olen aikaisemminkin kokenut enneunia mutta ne on vain ollut pieniä pätkiä elämästä. Uskon että tässä on jotain maagista tai yliluonnollista....En sitten tiedä. Monet väittää että se on vain sattumaa mutta siihen minä en usko sillä monet meistä näkevät enneunia jotka oikeasti tapahtuvat. Uskon että ihminen pystyy näkemään tulevaisuuteen jotenkin. Mutta tosin tiedän sen että alitajunnassa voi sattua mitä vain, emme ole päässeet syvälle tutkimaan alitajuntaa, onko mahdollista että ihminen voisi nähdä tulevaisuuteen? Asiallisia kommentteja kaipaan :) Kiitos kun jaksoitte lukea

36

2098

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ramukka 14v

      Mä itsekkin näen enneunia... Ne on joskus seuraavalle päivälle tai jopa useamman vuoden päähän

      Ja joskus taas näin menneisyyteen sellaiseen aikaan mikä olisi mahdoton muistaa näin unta siitä kun olin just opinu kävelee tukee pitki vähä alle 2v vanhan ja kaadoin iskän pöydälle jättämän melkein kiehuvan kahvin päälle ja mä olin tosi kaua sairaalas pahois palovammois, saan viäki traumoi siitä kun ajattelen, varsinkin ku nyt 14v vanhan näkyy viäki jälkii niistä palovammoista

    • tytsi nyt 33v

      Olen nähnyt enne unia paljon jotain 7 vuotiaasta lähtien. Nyt vanhempana harvemmin mutta joskus aina jotain, ovat välähdys kuvia tai kuin mykkä filmin pätkiä. ja nyt olen 33v. En ole koskaan pelännyt niitä enkä ole tuntenut itseäni enää pitkilleen oudoksi se on kuin lahja.

    • quun1

      Mäkin näen enneunia, joskus erittäin tarkkoja, kuten kuvaamasi polkupyöräonnettomuus. Yleensä unet valitettavasti vain kertovat onnettomuuksista, siitä, että jotain ikävää tapahtuu. Näin ainakin omalla kohdallani.

    • unennäkijää

      Itse olen nähnyt joitain pieniä asioita. Esim unessa on jokin esine tai mainitaan jokin asia ja vaikka seuraavana tai sitä seuraavana päivänä mainitaan se asia tai näen sen asian tai jotain tommosta, ja se asia ei ole aina jokapäiväinen asia.

      En nyt muista esimerkkiä, mutta keksin nyt vaikka sellaisen. Näen unen joka käsittelee jotain vaikka koiran kanssa leikkimistä ja sivussa joku mainitsee vaikka jostain kännykkä pelistä ja tai näen sivusta että joku pelaa kännykällä tai jotain. Sitten vaikka seuraavana päivänä koulussa joku rupeaa keskustelemaan kännykkä peleistä tai pelaa jotain, vaikka yleensä tuo ihminen ei kännykkäpeleistä ole kiinnostunut...
      En tiedä, tuo oli ehkä huono esimerkki, toi kännykkäpelit saattaa olla vieläkin liian arkinen juttu, mut just joku aihe mistä yleensä arkisin ei tuu juteltua tai nähtyä... Harmi kun en muista niitä oikeita juttuja mitä minulle on tapahtunut, mut just jotain tollasia pikkujuttuja, jotka kuitenkin huomaan tai muistan että 'hetkinen, mää näin tosta samasta asiasta unta'. Kerran näin jostain asiasta unta ja kaverini rupesi juttelemaan seuraavana päivänä siitä samaisesta asiasta, ja se asia oli just joku semmonen että ei siitä yleensä olla puhuttu ja muistin samantien sen unen ja olin ihan äimänä ja oli lähellä sanoa, että voi vitsi että mää näin siitä asiasta just unta, että luitko mun ajatukset?! Ja noita mun pieniä enneunia yhessä vaiheessa tuli melkein joka toinen yö, mut nyt ei oo tullu moneen moneen viikkoon.

      • KauniitaUniaLoppuyöksi

        Unessa muistaa joskus väärään suuntaan, esimerkiksi kerran muistin tulevan kesäloman juttuja. Aina se ei ole mitään tärkeää. Samoin herätessä voi vahingossa muistaa jonkin tapahtuman alkavasta päivästä.


      • Aklal

        Mulla käy aina tolleen 😂😂


    • jumalanmies

      Minäkin olen nähnyt enneunia. Niiden tarkoitus on ehkä varoittaa ja ehkä myös kertoa että on asioita joita ei voi normaalitilassa nähdä. Ehkä jonkinlainen jumala on olemassa.

    • Elämä on outoa

      Nyt on pakko kirjoittaa. minulle sattui vuosi sitten onnettomuus josta näin unta 2 kertaa. Ensin n.2kk ennen ja sitten n.2 viikkoa ennen. Molemmat olivat unia jotka herättivät kesken yön ja ns. "todellisen tuntuisia"/"tunnelataukseltaan voimakkaita" unia. Kerroin molemmista miehelleni heti seuraavana päivänä ja asia on kyllä kummastuttanut jälkeenpäin kun uni kävi toteen.. Muille en ole puhunut. Luulisivat että taisin saada onnettomuudessa päähäni pahempiakin vammoja.. Tätä en oikein voi laittaa edes sattuman piikkiin sillä unissa oli huomattavia yhtäläisyyksiä jopa pikkuasioissa, tosin myös muutamia hämmentäviä päinvastaisuuksia (esim. unen sää). Päätapahtuma kuitenkin täysin sama.

    • :( toteus

      mäkin olen nähtyn enne unia paljon ::( olen nähnyt että enkeli tulee uneen ja kertoo jotakin 2viikkoa myöhemmin paappani kuoli :(

    • JKUII

      NINKKÖ

    • Ittekin oon nähnyt enneunia. Kerran näin unen jostain kynästä, mitä en ees tienny, et meil on. Sitte löysin semmosen meiltä seuraavana päivänä joidenki tavaroiden seasta sattumalta :D
      On muitakin, mutt ei nyt vaa tuu mielee :(

    • sekulaarinenihmemies

      "Enneunet" on puhtaasti yhteensattumia, ja myös tietyistä olosuhteista johtuvien tapahtumien ennakoinnista johtuvia. Todellisuudessa unet ei voi ennustaa mitään. Unien näkeminen on vain muistiin tallentuneiden asioiden näkemistä. Miten sellaiset voi mitään ennustaa? Ihmisen mielikuvitus on aika hullu juttu. Se luo kaikkea kummallista. Yrittäkää nyt ymmärtää, että ennustaminen kuuluu samaan ryhmään Nibirun, onton maan ja liskoihmisten kanssa.

    • snicket

      Pakko itsekin kertoa! Näin n. neljä vuotta sitten unta, että olin erään kylpylän pihalla. Mietin unessa, että onpas erikoinen paikka, sillä se muistutti enemmänkin vain kerrostaloaluetta. Pihalla liehui eri maiden lippuja.

      No, silloin en ajatellut sen enempää tuota unta, kunnes vuosi sen jälkeen lähdin reissuun ja käväisin Ruotsissa. Törmäsin siellä ihan samanlaiseen rakennelmaan: kerrostaloja ja paljon lipputankoja. Minulle selvisi, että se oli kylpylä!

      Hieman jäi tilanne mietityttämään. Oon yrittänyt miettiä, että mikä tarkoitus sillä unella oli, mutten keksi mitään. Tämä kyseinen kylpylä paloi sen jälkeen kun olin käynyt siellä. Ei tietenkään samantien, vaan vuosi sen jälkeen. Kiehtovaa.

      Toinen erikoinen "enneuni" tapahtui n. viisi vuotta sitten. Näin jotain aivan tavallista unta, ja yhtäkkiä heräsin (tai olin puoliksi hereillä/kuvittelin olevani hereillä omassa sängyssäni) ja mun eteen ilmestyi sellanen kalenteri, jossa käännellään sivuja ja niissä lukee päivämäärä ja kuukausi.

      Yhtäkkiä mun ympäriltä kuului kuiskuttelua, joka kiihtyi kokoajan: "viidestoista kolmatta, viidestoista kolmatta..." ja kalenterin sivu kääntyi maaliskuun 15:een. Numero 15 oli merkitty punaisella. Olen tässä nyt sen jälkeen odottanut joka vuosi, että mitä silloin tapahtuu. Vielä ei mitään merkittävää, mutta jaksan uskoa ja toivoa, että jotain tulee tapahtumaan!

      Huikeita nämä unet!

      • VoiOllaEiMilläänPahalla

        Kunhan ei olisi lopullisen lähdön päivämäärä.


      • ncdcnöd

        "Olen tässä nyt sen jälkeen odottanut joka vuosi, että mitä silloin tapahtuu. Vielä ei mitään merkittävää, mutta jaksan uskoa ja toivoa, että jotain tulee tapahtumaan!"

        Sota. Punainen on tulen ja veren väri. Mutta on se pinkkinä rakkaudenkin väri.


    • tyty17v

      näin viime yönä "enneunen" tikkarista! tämä oli ensimmäinen ja aika pieni asia. mutta silti. eli siis yöllä näin papri minuuttia unta että mulla oli tosi iso kirkas tikkari, jossa oli kirpeää jauhoa sisällä vaikka en sitä edes maistanut, tiesin silti. no, heräsin siitä ja puristin mun oikeaa kättä nyrkkiin niinku oisin pitäny sitä tikkaria kädessä. mietin vain että mitä vittua ja vähän naureskelin sille unelle. no päivällä äiti kävi kaupassa ja toi mulle angry birds tikkaripussin. jossa on värikkäitä tikkareita jotka sisältää kirpeää jauhetta. olihan tämä outo sattuma(ko?). kerroin äidille unestani ja hän sanoi että näkee veljensä kanssa tämän kaltaisia unia. outoa. oon ihan mindfuck.

    • Faktaa tämäkin

      Unet viestivät sisimmästämme ja kertovat piilotetuista ongelmistamme.
      Ratkaisut jäävät itsellemme.

    • HD uni

      Tänään sitten toteutui. Mitätön puolen tunnin pätkä. Olin paikasta jossa en ole ollut ennen ja kaikki tapahtui millin kymmeneksen tarkkuudella niin kuin unessa. Jopa minusta riippumattomat asiat. Tajusin vasta kun olin viimeisellä viidellä minuutilla, niin katsoin ympärille. Yksityis kohdat olivat täsmällisiä.

    • aatuska123

      Totta enneunet ovat todella merkillisiä. Kerran näin unta että menin maatilalle missä oli puusta muotoiltu vuohi jonka päälle menin istumaan ja minusta otettiin kuva. Noin vuosi unen jälkeen juuri niin tapahtui. Enkä usko sen olevan vain sattumaa.

    • RealDeal92

      Isä näki kerran unta että oli veneessä ja näki miehen hukkuvan, kyseinen mies oli äitini serkku. isä yritti auttaa unessa hukkuvaa miestä ja unessa kyseinen mies tarttui isää käteen, isä heräsi koska tunsi vahvan tunteen kädessään, kuin siihen olisi tartuttu. noin 3 vk myöhemmin isän unessa näkemä sukulaismies hukkui kun yritti uida rantaa pitkin naapurinsa luo kylään. ja kyseinen uni todellakin oli totta koska isä kertoi unestaan meille perheenjäsenille ennen kyseistä onnettomuutta. ja se ei ollut isäni ainoa enneuni, mutta ehkä niistä merkittävin.

      • henkimaailma

        Kyllä ihmiset näkee enneunia. Minä olen lapsesta asti nähnyt niitä. Luulen, että meillä jokaisella on se lahja mutta kaikki eivät osaa ottaa vastaan tietoa mitä unimaailmassa meille annetaan. Yleensä ihmiset jotka ovat alttiimpia unimaailman tiedoille osaavat myös nähdä ja aistia asioita myös valveilla paremmin kuin toiset.


    • Voimaeläin

      Kaikille meille on annettu samat kyvyt. Tuleehan kaikki elävä kuitenkin samasta paikasta :) Itse olen lapsesta saakka: pystynyt ohjaamaan uniani, nähnyt enneunia, sekä henkiolentoja. Monella kyvyt ilmenevät luontaisesti aikaisemmin kuin toisilla ja toiset taas joutuvat tekemään kovasti töitä, että saisivat edes intuitionsa kuuluviin. Omia luontaisia lahjojaan voi kehittää itsetutkiskelulla, hiljentymisellä ja meditaatiolla. Youtubesta löytyy suomeksikin ohjattuja meditaatioita. Ei kannata pelätä. Jokaisella on suojelijoita ympärillään.

    • Kuuslahti.Riku

      Hei minä tiedän tunteen olen itse 16 nyt olen nähnyt monta enne unta mutta eivät ole moin pahoja itsellekkin on tulllu pieniä pätkiä elämästä tai no minä näin kerram että minulle tapahtuu jotain en saanut unessa happea kunnolla ja muuta ja parin vuoden päästä jouduttiin tekee keuhkonsiirto minulle se pelotti minua hirveästi ja enneunia on vieläkin koita sinä jaksaa ja taistella unien kanssa ne voi olla joskus hyviäkin ;)

    • Enneunia_nähnyt

      Äidilläni oli enneunien näkemisen taito oka periytyi minulle.
      En tosin ole nähnyt niitä enään vuosikymmeniin mutta kun toimin yrittäjänä niin olen sitä mieltä että enneunet auttavat alitajunnassa pärjäämään ja tekemään oikeita ratkaisuja.
      Monesti haluan nukkua yön yli ennenkuin teen päätöksen.

      Mutta ihan kertomuksena omasta mieleenpainuvasta enneunesta.
      Unessa olin liikkeelä autolla ja poliisit pysäyttivät minut eräässä risteyksessä ja tosuivat minua jostakin.

      N. viikon päästä olin liikkeellä mopolla (olin 14v) ja kyysissäni oli pikkuveljeni.
      Olin juuri siinä samassa risteyksessä mutta eri puolella kun poliisiauto ajoi paikalle.
      Tottakai poliisit pysähtyivät ja tarkistivat syntymäajan (onneksi muistin isoveljeni syntymäajan).
      Poliisit toruivat kyydityksestä ja päästivät jatkamaan matkaa ilman kyytiläistä.

      Myös edesmenneen puolisoni e pillereiden hankkimisen näin unessa vaikka hän hommasi ne salaa minulta.

      Unet ovat olleet aina selkounia joten en tavinnut koskaan mitään unitukkia jollaaa selvittäisin mitä uni tarkoittaa.

      Nykyään stressi, vähäinen uni, työkiireet sekä nivelsairaudet häiritsevät unen laatua mutta uskon että edelleen unet antavat minulle tietoa tlevaisuutta varten, ne vain jäävät alitajunnan tasolle.

    • outoja_unia

      En tiedä onko tämä jotain enneunia tms. mutta olen joskus herännyt minuutin tarkkuudella ennen kännykkään asettamaani herätysaikaa. Toisinaan tai oikeastaan useimmiten kuitenkin herätyskello pääsee yllättämään aivan syvästä unesta.

      Joskus taas unien tapahtumat ja ulkoa kuuluvat äänet natsaavat hämmästyttävällä tarkkuudella yhteen, esim. viime yönä olin unissani käynnistämässä työpaikalla teollisuuslaitoksen koneita, sitten kuului räjähdys kun ulkona oli noussut ukonilma ja jyrähti ihan räjähtävällä äänellä, samalla unessa hajosi jokin kone.

      En nuorempana nähnyt mitään tämänkaltaisia unia, vasta tässä aikuisiällä on alkanut olla tällaisia unia mitä vähän ihmetteleekin. Nuorempana näin kyllä toistuvaa painajaista että olen korkean rakennuksen viistolla katolla ja alan luisua väistämättä kohti katon reunaa ja kun putoan reunan yli niin säpsähdän hereille.
      Juuri tällainen katto mikä on Iltasanomien jutussa Tukholman kattokävelyistä O_O
      http://is12.snstatic.fi/img/978/1288982786149.jpg

      Muutamia vuosia sitten oli myös juttu jostain unissaan kävelleestä naisesta joka oli mennyt korkean rakennuksen katolle ja jouduttiin pelastamaan sieltä, se oli painajaiseeni nähden varsin karmiva tapaus O_O

      • KauniitaUniaLoppuyöksi

        Se, että heräät oikeaan aikaan johtuu siitä, että sisäinen kellosi tietää mihin aikaan kuuluu herätä. Toimii tietysti silloin, kun heräät aina samaan aikaan, mutta usein myös silloin jos tiedät montako tuntia saat nukkua tai mihin aikaan aamusta tai illasta pitää nousta, jos vain satut olemaan kevyessä unessa heräämisaikaan.


    • Noitaäiti

      Olen nähnyt enneunen yhdestä junaonnettomuudesta, ilotulitetehtaan räjähdyksestä ja viime yönä poikani loukkaantumisesta ja nyt on poika sairaalassa. Niin kuin aamulla toivoin unen vaan olevan tavallinen uni.

      • KantsiiLopettaaNoituus

        Kirous pyörii sun ympärillä.


      • KauniitaUniaLoppuyöksi

        Toivottavasti poika paranee.


    • ennaltaelämistäkö

      Seuraava ei ollut uni, mutta "yhteensattuma" mikä tapahtui on samanlainen millaisia ylempänä kuvaillaan : Tilasin Tukholmasta itselleni ruostumattomia teräskorviskoukkuja syksyllä -94 1000 kappaletta, ja kun ne olivat tulossa minulle ne lähetettiin meritse autolautalla, niin juuri samaan aikaan Estonia upposi. Arvatkaapa miltä tuntui lukea uutinen melkein tuhannesta hukkuneesta, kun samaan aikaan itselle on tulossa saman verran korviskoukkuja? Käsittämätöntä. Joku yhteys näillä jutuilla kuitenkin tuntuu olevan, kun lukee noita ylempänä olevia enneuniakin, ne nyt on kuitenkin jo enemmän "selviä tapauksia".

    • Witch13

      Näin unen että ostin arvan, vaikka en ollut siihen mennessä koskaan edes ajatellut arpoja. Kerroin aamuisella työmatkalla kaverille unestani, hän sanoi että no nyt sun on pakko ostaa arpa..ostin sitten ässäarvan ja siitä tuli nelinumeroinen voitto.
      Pienempänä näin paljon enneunia, mm. tapahtumia, osasta kerroin etukäteen.
      Ainoa pelottavamman unen näin vauvasta jonka ympärillä kiersi käärme, en uskaltanut kertoa raskaana olevalle ystävälle siitä, mutta meni vain pari päivää kun hän synnytti ja kuulin että napanuora oli kiertynyt vauvan ympärille pahasti.

    • P.o.h

      Hei, olen nähnyt esineitä unissa ja nähnyt ne seuraavana päivänä samallatavalla rikottu tai ehjänä niinkin unessa. Kerran olin kaukana työmatkalla, 10 tunnin aikaero, näin terävän kuvan illalla hotellihuoneen sängyssä makoillessa , kuin väläys joka jäi erityisesti mieleen, ja mietin että mikähän tuokin oli, en siis nukkunut vaan loikoilin, ja seuraavana päivänä tuo esine oli minulla jollaista en ole koskaan eläissäni tarvinnut. En pelkää tämmöistä, se laittaa miettimään . Olkaa ihmiset rauhassa

    • Luonnollistaminullle

      Olen nähnyt läpi elämän säännöllisesti enneunia.Joskus unet ovat positiivisia,mutta useimmiten sellaisia ,että tiedän jotain ikävää tapahtuvan, tai ,näen selvän asiayhteyden ,joka kertoo meneekö se asia hyvin vai huonosti.Uskovana ihmisenä koen ,että ne ovat Jumalan varoituksia tulevasta.Nyt olen 66v ja nuorempana näin ns enneunia enemmän ja ne tulevat kausittain. Myös selkounia näen ,mutta harvemmin,Silloin ymmärrän unessa,että näen nyt unta ja haluan ,sekä usein unen jatkuvan,jotta näen miten se asia jatkuu ja mikä on oleva lopputulos asian suhteen tulevina aikoina.ei ole kyllä ihan mukavaa nähdä enneunia,kun tietää ,että sattuu ikävää,mutta osaa vain hieman varautua ja sit toteaa ,että näihän se juuri meni.

    • naurava_pieni_koira

      Heh, olen kohta 50 v ukkeli. Näin teini-iässä paikkansa pitäviä enneunia. Eräs uni oli kuin "vakuuttavuuden" vuoksi yhden lätkän sm liigan pelin lopputulos, joka oli varsin epätodennäköinen eli vakuutuin todellakin, oli harvinaiset lukemat ja voimasuhteet oli just päinvastoin. Olin paikalla jopa kattomassa ottelun. Olin kuin klapil päähän lyöty. Muistan hyvin vieläkin miten se kausi oli alkanut ja ottelun tuloksen. Vakuuttavuudella tarkoitan, että minut se vakuutti, ja se, mitä muut ajattelevat, meitä on moneksi ja olen itsekin kaikkea montaa mahdollista mieltä, eli hyväksyn kaikki mielipiteet :) Minä tiedän, se riittää minulle, jos joku saa kertomastani jotain iloa tai on kokenut samaa, niin :)

      Muutama sanasta sanaan tapahtunut ei-kovin-tärkeä keskustelu unessa oli kanssa, jotka nauratti päivällä, kun tiesin mitä kukin siinä tilanteessa seuraavaksi sanoo ja millä äänensävyllä :). Ne unet loppui kokonaan jossain vaiheessa ja itse tein jonkinlaisen päätöksen, että "perhana en halua tämmöstä ilmiötä mun elämään", en tiedä oliko sillä mitään vaikutusta. Sen se vaikutti, että suhtaudun aavistuksiini joskus sillä mielin, että "entä jos aavistukseni pitää kutinsa", eli en poissulje mitään aavistelujani, mutta en niihin takerrukaan. En ole unista rahapeleissä hyötynyt enkä erityisesti pane painoa koko asialle, mutta tiedän, että joskus voi tapahtua jotain, josta voi tulla tarkka etiäinen, mutta voi olla tulemattakin, koska en tiedä mihin se perustuu ja miten se toimii. Olen vain tietoinen, että se on mahdollista, vaikka järkeni sanoisikin toisin. Kaikkea en vaan käsitä ja voin elää sen asian kanssa. Ei onneksi etiäiset silmille hypi että mielenrauha olisi vaakalaudalla (paitsi rovaniemen pohjoispuolella, jonne en mielelläni matkusta sen takia) :D Tuo on kyllä asia joka pitäisi taas testata, onko siinä joku juttu, mutta pohjosessa näitä etiäisiä mulla on ollut :( en tykkää :(

      Olen myös tietoinen, että joskus selvänäkijä voi nähdä tarkasti jonkin tulevan tapahtuman, eritoten sellaisen, jonka tapahtumiseen ei voida vaikuttaa. Ihminenhän luo koko ajan tulevaisuutta eläessään ja tehdessään asioita, joten tulevaisuutta myös muodostetaan uudelleen jatkuvasti ja moni asia on muotoutumatta vielä tällä hetkellä. Siltä kannalta katsoen tuo ottelun lopputulos oli outo juttu, mutta ehkä siinä kohtaa tapahtui jokin harvinainen vuoto tulevaisuudesta, enpä tiedä. Järjen mukaan ottelun tulos muodostuu niin hirmu monista pienistä yksittäisistä tapahtumista ja teoista, että sen pitäisi olla aika lailla mahdotonta etukäteen tietää. Olen muutaman kerran selvänäkijöiden kanssa ollut kosketuksessa, ja vain yksi kerta on ollut semmoinen, että minusta tuntuu, että hänen kertomansa eräs vakava asia pitää ottaa tosissaan, ehkä se oli aiempien enneunien tehtävä, vakuuttaa tietoinen järkiparkani, että eräät tulevat asiat tulevat tapahtumaan. Ne ovat vain minua ja perhettäni koskevia, joten en nyt tarkoita mitään muille kuuluvaa, laajakantoisempaa asiaa. Sellaista, joka on vain meille hyvin tärkeää.

      Toisaalta, ilmankin aiempia enneuniani, ottaisin tuon selvänäkijän kertoman asian tosissani. Koska se on järkeenkäypää, mitä hän kertoi. Eli en tiedä, onko noilla unilla ollut mitään tarkoitusta.

      Uskonnollisia unet eivät olleet, eikä niihin liittynyt mitään henkiolentoja, tms, tajusin vain itse asiat, ottelun lopputulos, numerot nämä-nämä, ja tiesin herättyäni, että näin se on. Ei mitään otteluun muuten liittyvää, eikä siitäkään, kun olimme hallissa, ei mitään muuta kuin lopputulos. Olin kai 13-15 v, voin toki tarkistaa pvm mutta suunnilleen.

      Keskustelut: kuin nauhoitus seuraavana päivänä tapahtuvasta keskustelusta, ei selvää näkökuvaa kuitenkaan, missä keskustelu tapahtuu, mutta sanatarkka, äänenpainot, rytmi, juuri oikeat henkilöiden äänet, kaikki äänimaisema yks yhteen. Ei unella sinänsä tuntunut olevan mitään erityistä tarkoitusta, jotenkin oli hassu tapahtuma ja nauratti kun pidättelin hengitystä: hei, nyt ne juttelee niinkuin mä yöllä unessa kuulin :) En kokenut mitenkään olevani hullu eikä se häirinnyt minua, olin jotenkin yhtä aikaa hämmästynyt ja nauratti. Se tuntui jotenkin oudosti luonnolliselta, vaikka se oli vastoin järkeäni. Muistin unen herättyäni, luulin sitä vaan normi uneksi, en aavistanut sitä oikeasti koulussa kuulevani. Yllätyin kun se keskustelu alkoi ja tosiaan pidättelin hengitystä :) En tiedä olinko minä se joka aikaansai tuon asian vai oliko olosuhteilla vaikutusta jne, paljon kysymyksiä, mutta ei ensimmäistäkään vastausta :) Anyways, en hämmästy juuri mistään, jos vastaavaa tapahtuu jatkossa, elämä on ihan mallillaan ja paljon on hymyileviä ihmisiä maailmassa :)

    • Enneunet

      Täälä yksi joka enneuniin yhteydessä!! 1.No. Olen mummoni kanssa nähnyt samana yönä samaan aikaan unta että suuri kuusipuu jahtaa meitä. :D

      2. mummoni näki unta että hänen poikansa (minun setäni) loukkasi jalkansa pahasti. Seuraavana päivänä kaaduin pyörällä ja sarvi reidestä läpi. (Mummon unessa samassa kohdassa sedällä iso ja syvä jälki.)

      3. Nyt kun tuossa hetki aikaa sitten espanjassa arguineguinissa, hotellissa vauva tippui alas parvekkeelta ja kuoli. Pari viikkoa ennen tätä näin unta että hotellissa ollut vammainen pyörätuolissa istuva poika tippui alas ja kuoli. (Olimme siis kyseisessä hotellissa vähän ennen joulua)

      Tosin suvussa pajon enneunia ja harrastetaan mustaa magiaa yms. muita paranormaaleja juttuja. Joten en sen vertaa ihmettele.
      Mutta on se kyllä jotenkin niin siistiä! :D

    • GalaxFlame

      Vastaus on kyllä ihminen voi nähdä tulevaisuuteen itse olen tulevaisuuten nähnyt monta kertaa olit onnekas nähdessäsi sen unen koska mitä vain olisi voinut tapahtua käyttämättä kypärää

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      4120
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3982
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      608
      3855
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      19
      2627
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      78
      2445
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      339
      2051
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      127
      2042
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      190
      1900
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1569
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1412
    Aihe