Rahan tienaaminen PTC-sivuilla?

moneymoneyyyy

Onks kellään kokemusta ptc-sivujen tekemisestä? Oon ite harkinnu asiaa ku kaveri tienaa vuokrarahansa kuukaudessa pelkästään sivuillaan :D www.iigaspike.com on selvät ohjeet sivujen tekemiseen. eka paypal-tilin teko, omat sivut jne jne... kokemuksii? kuulostaa ainaki helposti sivujen mukaan.

13

375

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JOSHUQ
    • probuxftw
    • joopajaapa

      äärettömän helppoa! Hyvään alkuun pääsee näin:
      Rekisteröidy sivulle: http://www.clicksia.com/index.php?ref=mairel

      Siellä on osio complete offers, josta voi rekisteröityä ClixSensen sivuille. Yleensä nämä tarjoukset ovat $0,40-$0,50, koska ClixSense on niin suosittu. Klikkaile 4-5 päivää ja saat tuon summan tilillesi. Siellä on myös paljon muita tarjouksia, joista tienaa 0,10-0,50, sitä kautta kannattaa rekisteröityä kaikkiin ja sitten valita suosikit.
      Sitten vain teet samanlaisen mainoksen Clicksiaan kaikista niistä sivuista, joihin haluat referaaleja, (se maksaa, mutta voit rahoittaa tämän tarjouksista tienaamilla rahoilla, tai sitten omilla jos haluat päästä heti hyvään alkuun) Näin olen itse päässyt tosi hyvään alkuun sivuillani!

    • jossu2
    • Tatu98

      http://www.probux.com/?r=Tatux
      tuolla ku renttaat 200 refua nii
      200referalia x 3clicks x 0,005x30pv = 90 dollaria kuukaudessa noin 40 dollarin sijoituksella

    • miksa666

      Probux on paras. Golden-jäsenenä tulee tällä hetkellä n.6$/päivä.

      http://www.probux.com/?r=miksa666

    • Proosh
    • Jouluja

      Moi,

      Hankkikaa suoria referaaleja, niiden kanssa ei joudu huijatuksi kyseisillä sivuilla. Vuokrareferaalit on täyttä huijausta jokaisella sivustolla jossa vuokraus on mahdollista!!!

      Mainostamiseen kannatta panostaa rohkeasti, itse omistan 3 eri sivustolla melkein 4200 suoraa referaalia ja rahaa tulee mukavasti. NeoBux mukamas luotettavin, eipä ole. Kovin uskottava kusetus sanon minä. Juurikin vuokrareferaalien takia.

      Itse mainostan eri PTC sivustoilla, mutta välillä tuntuu että maksamani ilmoitukset menee aivan huomaamatta hukkaan. Olen suurimman osan referaaleistani saanut erilaisilla sivuilla jonne voi lisätä oman bannerin. Nämä ovat huomattavasti edullisempia kuin ptc sivuilla mainostaminen ja tuntuu itselläni tuottavan paremmin.

      Nykyään mainostan pelkästään kahdella sivulla, mainostan n. 37$ viikossa ja referaaleja olen saanut keskimäärin 170 viikossa.
      Suosittelen seuraavia:
      http://money-4-you.wix.com/ad25week

      http://www.easyhits4u.com/?ref=keklu

    • Appeiini

      Suurin osa sivuista on silkkaa huijausta, mutta suoriin referaaleihin perustuvat sivut kuten http://www.clixsense.com/?6497403 ja http://buxp.org/?r=appeiini ovat osoittautuneet toimivimmiksi. http://www.neobux.com/?r=Appeiini vuokrareffuineen on myös kokeilussa, mutta aika näyttää, tuleeko tuottamaan. Ainakin rahan liikkuminen paypalille toimii lupsakasti. Laskelmieni mukaan tällä hetkellä ollaan plussan puolella, mutta olen odottavalla kannalla.

      Jotkut haluavat kiihdyttää tienaamista sijoittamalla rahaa, mutta äidillisenä huolenpitona ilmaisen toiveeni, ettet sijoittaisi enempää kuin olet valmis menettämään, tai voi tulla isällinen potku peppuroiseen. Hyvinkin toimiva sivu voi kaatua minä hetkenä hyvänsä, joten ei kannata myöskään olla vain yhden kortin varassa.

    • gp_t
    • BitcoinKeisari

      Itse irtisanouduin töistä ja jäin viettämään lokoisia "eläke" päiviä. Laitoin vuoden 2013 tammikuussa kaikki säästöni ASIC laskentayksiköihin (Bitcoin louhinta). 3kk annoin laitteiden puksuttaa ja ostin lisää ja parempia laitteita. Varastossa on nyt 887BTC ja lisää tulee noin 0.2BTC/päivä vielä tänäkin päivänä. Sähkölasku on päätä huimaava, mutta niin on tuleen tuotonkin. Tähän mennessä olen noin 500BTC muuttanut rahaksi.

    • Vaivanpalkkaa
    • teemu976

      Helppoa kuin heinänteko nykyään tuo lisäansioiden saaminen netissä:) Nakkaa mulle sähköposti osoitteesi niin laitan sulle henkilökohtaisen kutsun tulemaan.Ei mitään maksuja/sitoutumista..Paypal tili tarvitaan maksuihin,joka on myös ilmainen ja kätevä,toimii useimmissa verkkokaupoissa maksutapana



      Voin laittaa kuvakaappaukset Paypal tililleni tulleista maksuista...



      [email protected]

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1455
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe