AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / Magneettikuvan tulkintaaaa

Magneettikuvan tulkintaaaa

7 Vastausta 86 Lukukertaa
olin magneettikuvassa noin vuoden vanhan veneluun vamman takia ja en itse tietenkään kuvia osaa tulkita, mutta yhdessä kuvassa näin että veneluun ympärys oli ihan valkoinen (muut kohdat kädestä siis eivät olleet ) ... osaako joku siis kertoa mitä tuo valkoinen voisi magneettikuvassa .....nestettä ????... vai onko mitään ?? itse olen siis 16v poika
Lääkärisi tulkitsee magneettikuvasi.

Muista riittävä D-vitamiini 50µg/vrk, jotta luusi pysyvät vahvana.
Murtuneen luun murtumakohta valkoinen? Oisko sitä murtumakohtaan kasvanutta luuta, jota kasvaa aina paksummalti korjaamaan murtumaa, kuin jos vertaa kunnossa olevaan luuhun. Tuleeko sulle kotiin lääkärin lausunto vai soitatteko itse lääkärille? Sittenhän se selviää.
Lääkäri aika on vasta kuukauden päästä ja saan vasta sitten tietää mitä kuvassa näkyy...ja siis ns.murtuma kohta ei ole valkoinen vaan sen veneluun ympärys on melkein kokonaan valkoinen kun taas muut kohdat kuvassa näkyvät sellaisena harmaana .....pitäisikö siis huolestua????
No jos sulla veneluu oli murtunut, niin eiköhän olis loogista, että väritys johtuu jotenkin siitä? Noi magneettikuvat on kuule ihan hepreaa, niihin ei päde samat lainalaisuudet kuin röntgenkuviin, koita olla miettimättä tota asiaa liikaa. Ei varmaankaan onnistu mut koita. Ja miks olit kuvissa näin pitkän ajan jälkeen murtumasta ?
No joo ehkä pitää nyt sit oottaa tää kuukausi nii kai se lääkäri sen sit kertoo...ja tota olin magneettikuvassa vasta nyt koska toi mun veneluu on vieläki kipee ja lääkärin mielestä oli hyvä ottaa nyt magneettikuvat niin niistä näkee jäikö käteen joku vika mikä pitäis kirurgisesti hoitaa...
Riippuu minkälainen sarja kyseessä eri sarjoissa eri asiat kuvautuvat erivärisinä..
Kun kuvaa ei Näy niin vaikeeta sanoa mitään.
Jos laitat aikaa.com sivulle kuvan niin vastaukset voi parantua.
Katso ettei kuvassa näy sotu tai muu tieto, ja laita linkki.

Normaalisti murtuman ympärillä on sellaista höttöö, kun luutuminen etenee.
Ja näihin netin kommentteihin kannattaa suhtautua tyynesti, tai jopa huumorilla.
 /   /  / Magneettikuvan tulkintaaaa
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta