L-beauty

L-beauty

Älkää missään nimessä mennkö ottamaan L-beauty nimiseen paikaann ripsipidennyksiä!!! 80e ihan turhaan, tekee alle tunnissa uudet ripset ja näyttää ihan harakan varpailta!!!! laittaa joka 7 ripseen pidennyksen ja pakeri naamana väittää että niinn se pitää tehdä! liike sijäitsee snelmanninkadulla.

32

6497

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jaloilla äänestäjä

      Olen itse käynyt ottamassa kyseisellä naisella ripset ja kerran huollon. Nopeasti hän teki, mutta en ole laadussa huomannut mitään negatiivisista.

      Asiakaspalvelu onkin sitten toinen juttu. Ajattelin lopettaa käymisen siellä, koska se on yksinkertaisesti vain niin inhottavaa. Hymyä en saanut viimeeksi kertaakaan (se on ilmaista!!), erittäin niukkasanoinen ja kylmän oloinen. Ihan kun hautajaisissa oltaisiin oltu. En tuntenut itseäni valitettavasti ollenkaan tervetulleeksi, vaikka olen maksava asiakas, vaan pelkäksi rasitteeksi koko paikassa.

      Etsinnässä siis paikka, jonne olisi mukava myös mennä. Ehkäpä paikalla on sitten jotkut tietyt kantis-virolais-asiakkaat, joille asiakaspalvelu on ystävällisempää?

      • Kristina

        Jotkut on vaan niukkasanoisempia kuin toiset. Miksi tämä pitäisi heti yhdistää virolaisuuteen ja olettaa, että "tietyille kantis-virolais-asiakkaille palvelu on ystävällisempää"? Jos ei haluaisi suomalaisia asiakkaita, tuskin sitä avaisi liikkeen Suomessa. Virolaisena jolla ei ole mitään suomalaisia vastaan koen edellisen kommentin loukkaavaksi.


      • että
        Kristina kirjoitti:

        Jotkut on vaan niukkasanoisempia kuin toiset. Miksi tämä pitäisi heti yhdistää virolaisuuteen ja olettaa, että "tietyille kantis-virolais-asiakkaille palvelu on ystävällisempää"? Jos ei haluaisi suomalaisia asiakkaita, tuskin sitä avaisi liikkeen Suomessa. Virolaisena jolla ei ole mitään suomalaisia vastaan koen edellisen kommentin loukkaavaksi.

        Ei se taida olla kansallisuudesta kiinni jos paikan nimi on se mitä ketjussa väitetään.


      • Jaloilla äänestäjä
        Kristina kirjoitti:

        Jotkut on vaan niukkasanoisempia kuin toiset. Miksi tämä pitäisi heti yhdistää virolaisuuteen ja olettaa, että "tietyille kantis-virolais-asiakkaille palvelu on ystävällisempää"? Jos ei haluaisi suomalaisia asiakkaita, tuskin sitä avaisi liikkeen Suomessa. Virolaisena jolla ei ole mitään suomalaisia vastaan koen edellisen kommentin loukkaavaksi.

        No loogisesti vain mietin, miten paikka pysyy pystyssä, jos kohtelee noin jokaista asiakastaan.


    • pettynyt2

      Itse kävin ottamassa yhden kerran kulmien kestopigmentoinnin. Yritin löytää palautetta ko. paikasta, mutta hyvin vähän löysin. Siksi varoituksen sana muille jotka aikovat kyseisen paikan palveluja käyttää. Asiakaspalvelusta juurikaan ei tuon paikan yhteydessä voi edes puhua. Hän ei millään tuntunut ymmärtävän etten halua täysin päinvastaisen näköisiä kulmia, kuin mitä minulla oli paikkaan mentäessä. Piirsi vain hirveät paksut viivat uudelleen ja uudelleen. Sain pidettyä kantani, mutta lopputulos on kuitenkin jokseenkin hirvittävä. Uusinnan teen jossain aivan muualla, sillä joka kerta meinaa itku tulla kun näin nuo ''kaunistavat'' kulmani peilistä :( Mm, värejä hän ei edes näyttänyt minulle.

    • kävijä

      Itse olen käynyt säännöllisesti kyseisessä paikassa ja ei ole kyllä valitttamista. Ripset aina huollellisesti tehty ja tekijä tosi kiva tyttö, joka tekee kovasti töitä ja panostaa koulutuksiin. Myös äitini on ottanut hänellä kestopigmentoinnit kulmiin ja supertyytyväinen ollut, kulmien parantuessa erittäin lounnollinen lopputulos! Vähän siis hämmästyttää edelliset (loukkaavat?) kommentit? Mutta nooh asiakkaat erilaiset ja odotukset erilaiset...joku ehkä odottaakin että hoitjan pitäisi koko hoidon aikana höpöttää asiakkaan kanssa maasta ja ilmasta, sen sijaan, että keskittua laadukkaaseen työhön? Ainoa "miinuspuoli" se että en saa usein riittävän nopeasti huoltoaikaa hänelle...mutta eiköhän nopeasti täyttyvä ajanvarauskirja vain hyvää kertoo?

      • ollakkovaiei1

        taidat olla itse sen paikan pitäjä josta tämä viesti ketju kertoo? :D


    • ella----

      itsellä ei mitään negatiivista sanottavaa. uudet tilat oikein kivannäköiset ja ripsien laadussa ei mtiään moittimista.

    • Tyytyväinen asiakas

      Olen käynyt L-beautyssä jo monta kertaa ottamassa ripsien pidennykset ja muutaman kerran kasvohoitoja. Ja hoito on ollut todella laadukasta!
      Ripset on laitettu huolella ja lopputulos erinomainen sekä pysyvyys taattu :)
      On vertailukohdetta kolmen muun ripsienlaittajan kohdalta.....

      Minulle sopii, että saan nauttia siellä rauhassa hyvästä hoidosta, ilman että pitäisi puhua pulputtaa koko ajan.
      Palvelu on rollut auhallista ja ystävällistä. Suosittelen lämpimästi!

    • Räpsy

      Itselläni kyllä myös ainoastaan hyvää sanottavaa paikasta. Olen käynyt laittamassa ripset useasti ja aina tulee loistavaa jälkeä. L-Beautya ennen testannut monta muuta ripsipaikkaa, joista missään ei ole tullut näin huolellista jälkeä, joten ihmettelen kovasti negatiivista palautetta :/

    • L-Beauty

      Hyvät asiakkaat, isot kiitokset hyvistä sanoista ja suositteluista! Tarjoamme teille jatkossakin vain parasta laatua ja palvelua:)

      Negatiivisten kommenttien kirjoittajille sen verran, että tiedämme hyvin kyseisten kommenttien kirjoittajat ja voimme väittää kaikille muillekin, että nämä on 100% valheita. Kysienen (ulkomaalainen) tyttö keksii eri foorumeissa erilaisia (kauhu)tarinoita hoitolastamme, joita ei ole IKINÄ meillä tapahtunut! Kirjoittajalle tiedoksi, että sellainen täysin perusteeton laimaaminen netissa on myös rangaistettava!

      Ja asiakaspalvelusta sen verran, että jokainen asiakas saa aina parasta palvelua, jokaiselle kerrotaan kotihoito-ohjeet, jatkohoito suositukset jne jne. Kyseessä on kauneushoitola, jossa asiakas voi rentoutua ja unohtaa hetkeksi arjen kiirreet - niin kuin pitäisi olla jokaisessa normaalissa hoitolassa! Kyseessä ei ole viihdepaikka, joten emme koe tarpeelliseksi jokaisen asiakkaan kanssa höpöttää keskellä hoitoa "epätarpeelisestä", näin voimme keskittyä itsekin paremmin työhömme ja parhaan laatuun. Joten on todella outoa, että joku väittää kokennensa hoitolaköäynnin inhottavaksi ja tulee kirjoittamaan tästä netissä (vaikka olikin tyytyväinen työhön)? Mutta niin kuin jo edessäkin mainittu, asiakkaita on todella erilaisia ja odotuksia erilaisia.

      Aurinkoista kesää kaikille!
      Toivottaa L-Beauty

    • mamu

      miten tän haukkujan ulkomaalaisuus liittyy yhtään mihinkään. muuten hyvä että vastaatte palauttaaseen mutta vähän laski kyl pisteet tollasest turhasta kommentoinnista

    • Suvi M.

      Todella huono asiakaspalvelua, ei yhtään ystävällisyyttä huono työn jälki ärsyttää! Ei missään nimessä suosittele.

      • L-Beauty

        Hei "asiakas" Suvi, kertoisitko meillekin missä hoidossa olet saanut ns huonoa työnjälkeä ja miten sinua on palveltu niin epäystävällisesti?

        Terveisin,
        L-Beauty


    • SUOSITTELEN!

      Olen käynyt lukuisilla eritasoisille ja hintaisille ripsienlaittajilla ja tämä on ehdottomasti paras! Ripset pysyvät hyvin ja volyymiripsien kanssa ainakin joka ikiseen ripseen kiinnitetään "teko"ripsi.

      Olen nyt käynyt L-beautyssa Vuorikadulla Annikan luona monta kuukautta huollattamassa ripsiä. Ei ole mitään tarvetta mennä muualle. Hinta on myös hyvin edullinen muihin kilpailijoihin verrattuna.

      Hoitolassa soi rauhallinen musiikkia ja siellä on aina vain 2 asiakasta kerrallaan, joten muiden höpötys ei myöskään häiritse. Itse en kaipaa erityistä juttelua ripsienlaitossa vaan enemmin rentoutumista ja hyvässä tapauksessa myös pieniä päiväunia. Luotan tekijään nyt niin hyvin, että voin helposti ottaa päiväunet kun ripsiä laitetaan.

      Suosittelen lämpimästi!

    • ripsitaituri

      Ripsipidennyksessä ei kaikkiin ripsiin laiteta kuituja. Omat ripset menee pilalle jos niihin pieniinkin liimataan kun ei ne jaksa niitä kuituja kantaa. Tippuvat ennen aikojaan pois ja ripsi vaurioituu.

      • LBeauty ripsitaituri

        Totta kai ei KAIKKIIN omiin ripsiin voi laitaa pidennyksiä! Hyvin pienet kasvavat ns vauvaripset voi tippua juuren kanssa, jos niihin laitetaan pidennykset, jonka seurauksena siis ripset voi alkaa harventumaan.... Valitettavasti sellaisia ripsiä näkee vielä aika usein kun uusi asiakas tulee huoltoon (epäriittävä koulutus?)
        Kokemusta ripsistä on 5 vuotta ja lisäksi kouluttanut useita hyviä ja hyvin menestyviä ripsitekijöitä - niin osaamme kyllä työtämme ja tiedämme kaikkia työhön liittyviä sääntöjä;)


    • asiakas00

      Ripsien laitto huollatus käyty teettämässä useaan kertaan, Pelkkää positiivista sanottavaa.

    • Hannahanna

      Tyytyväinen asiakas täällä.
      Muutaman vuoden olen käynyt ottamassa ripset. Ei-pidennyksiin liittyvien silmäongelmien takia siirryin syksyllä ripsi- ja kulmavärjäyksiin ja välillä otan geelikynnet (ne tekee Annika). Aina ollut hyvää jälkeä, ripset pysyivät 4-5 viikkoa, nopeat huollot plussaa. Nyt Liina muotoilee juuri sellaiset kulmat kuin haluan ja ensimmäinen joka tekee tällaiselle blondille väristä luonnollisen. Kynnet ja jalkahoidotkin aina hyvää jälkeä enkä ole ikinä kokenut että pitäisi vaihtaa paikkaa. Otin häihini geelikynnet useita päiviä ennen hääpäivää ja ne pysyivät hyvänä hääpäivän jälkeen vielä pitkään.

      Juttelen kyllä, varsinkin Liinan kanssa, ja aina on hymyilty, tuli valittajista mieleen että niin metsä vastaa kuin sinne huutaa...?

    • hmmmmm

      Kiva että L beauty ottaa osaa keskusteluun, mutta ihmetyttää tuo asenne.
      Ei mitään pahoittelua niille joilla on huonot kokemukset. Ihan tulee semmonen olo että koitetaan vaan syyllistää näitä asiakkaita.

    • jeesjeess

      Mulla ripsienpidennykset pysyivät yli kuukauden hyvinä, joten ei ole ollenkaan mitään negatiivista sanottavaa laadusta.

    • Naama.pilalla.jo.vuosia

      Oli pakko tulla katsomaan onko tämä lafka vielä pystyssä. Valitettavasti kuulen edelleen kommentteja kuukausittain kulmistani "ovatko hehehe hieman menneet pieleen" viitaten 2013 kirjoittamaani kommenttiin ja kokemukseen ko. "Kauneushoitolassa". Kyllä. Vielä vuonna 2017 pilalle murjotut arpiset mustat täysin eriparia olevat kulmat täällä. Niin surullista katsoa kuinka on vielä vastattu tekijän toimesta kommentteihin jotka eivät häntä ylistä. Voin laittaa kuvia vuosien varrelta jos joku epäilee sanojani. PS. En ole ulkomaalainen kuten tämän puljun omistaja kommentoinut ja kirjoittanut. Toivottavasti kukaan ei ole kokenut samaa kohtaloa kuin itse olen.

      • L-B

        Hei!
        Tajuatko yhtään että nyt olet mennyt jo aivan liian pitkälle? JOS olet/olit asiakkaamme 4 vuotta!! sitten, miksemme ole saaneet siihen asti sinulta yhtään palautetta, kuvaa, emmeäkä edes tiedä kyseisen henkilön nimeä ! Voimme vaan lukea eri sivustoilta sinun tarinoita ja valheita meistä? Miksi?
        Olet edelleen tervetullut hoitolaamme näyttämään näitä pilaantuneita kulmia, JOS olit asiakkaamme, toivottavasti tunnistamme sinua vielä 4 vuoden jälkeenkin! Tässä tapauksessa emme toki voi enää todeta työn laadukkuutta, olet käynyt kulmia jo (monesti?) muualla korjaamassa , kuten olet itse kirjoittanut jo v 2013 . Mikäli myös kulmien korjaus muualla on mennyt pilalle, suositelemme pigmentoinnin poistoa - ala on kehityynyt 4 vuodessa ihan tosi paljon, joten poisto ja uuden pigmentoinnin laitto on varmasti yksi vaihtoehto!
        Valitettavasti jos tämä vielä jatkuu, meidän pitää lähettää hakemus poliisille nettikiusaamisesta:(

        L-B


    • KHA2017

      Laitatin pitkän harkinnan jälkeen klassiset pidennykset tänä keväänä. Hoitolan löysin googlaamalla ja kun luin Liinan kokemuksen ja koulutuksen, valinta oli selvä. En ole pettynyt, olen saanut hyvää palvelua ja työnjälki on ollut loistava. Suosittelen!

    • Anonyymi

      En yllensä kirjoita arvosteluja, mutta tänään olin aika pettynyt. Ajattelin katsoa mitä muut kertovat kokemuksistaan ja olin yllättynyt siitä kuinka moni on kokenut samaa.Kävin tänään laittamassa ripsipidennyksiä. Työn jälki on ihan ok, mutta Xenia tökki mua silmiin ja repi muutaman ripsen ja vielä hermostui minulle siitä että jännitän silmät, vähemmästäkin! Minulle on monta kerta tehty pidennyksiä eikä siihen koskaan liittynyt mitään näin epämiellyttävää. Hoidon jälkeen sama työntekijä alkoi selostaa minulle kuinka huonossa kunnossa minun ihoni on, vaikkei kysynyt häneltä mitään. Ja ok, jos se on kuiva ( niin kuin on nyt talvella), koen erittäin epämiellyttäväksi että minun pitää antaa tiliä hänelle mitä tuotteita käytän ja hän johtaa keskustelua siihen suuntaan etten osaa mitään, hänpä ammattilaisena tietää.. En ole kysynyt häneltä tasan mitään neuvoa, asia ei kuulu hänelle. Koko äänensävy ja keskustelu oli suorastaan raivostuttavan päällekäyvä. Olen aikaisemmin käynyt kyseisessä paikassa Annikan ripsienpidennyksissä ja hän oli ihana, tämä päivä osoitti etten mene enää koskaan sinne. Helsinki on täynnä paikkoja, joissa saa ystävällistä palvelua eikä minun tarvitse ruveta häpeämään minun ihoani, kun tulen kauneushoitolaan.

      • Anonyymi

        Hei Anastassia!

        Olemme todella pahoillamme, että viimeinen käyntisi ei ollut toivetesi mukainen. Työntekijä teki parhaan kuten aina. Ammattilaisina koemme melkein velvollisuudeksi kertoa asiakkaile kotihoito-ohjeista sekä neuvoa/ suositella tuotteita tai hoitoja. Ja olemme saanut siitä todella hyvä palautetta - monet asiakkaamme ovat löydäneet sitä kautta itselle luottotuotteet tai -hoidot. Sama yritti kysienen työntekijä, eikä tarkotus ole missään nimessä tuotteita suosittelessa ketään loukata!
        Tarvetuloa edelleen kauneushoitolaamme, joka on nyt muuttanut uusiin isompiin ja todella hienoihin tiloihin. Tarjoamme edellen hoitoja alan uusimmilla laitteilla sekä kouluttautumme jatuvasti! Ripsienpidennykset saa meiltä jo 10 vuoden kokemuksella, sekä paljon muuta uutta ja ainutlaatuista : www.l-beauty.fi

        Terveisin,
        L-Beauty


    • Anonyymi

      Ripsienpidennyksistä en tiedä, mutta kävin pedikyyrissä reilu vuosi sitten ja sanoin että isojen varpaiden kynnen reunat pitää jättää suoraksi ettei kasva varpaiden sisälle, kun näin kävi edellisellä kerralla. No nehän leikattiin kuitenkin pyöreiksi, jonka seurauksena kynnet kasvoivat varpaiden sisälle ja vaikka kuinka koitin niitä hoitaa ja antaa ajan korjata niin piti varata terveyskeskuksesta kynsien leikkaus aika, joka oli todella leikkaus ihan kirjaimellisesti kovan kivun kanssa. Tämän kivun muistan vieläkin.
      Pyysin pedikyyriltä Liinalta voitaisiinko tämä tapaus laittaa hänen vastuuvakuutukseen, kun en päässyt töihin pariin viikkoon kun varpaat piti operoida kaksi kertaa sekä sen lisäksi en päässyt urheilemaan normaalisti odotellessa varpaiden kasvamista.
      No hänen vastaus oli että leikkasi muka kynnet suoraan eikä ota mitään vastuuta työstään. Kysyin vielä uudestaan hoidettaisiinko tämä asia kuntoon nyt sovulla johon hän vastasi että tekee ilmoituksen poliisille jos jatkan hänelle aiheesta kirjoittamista.
      En todellakaan suosittele kenellekkään tätä henkilöä hoitamaan ainakin itselleni temppelinä pitämääni kehoa ja harkitsen edelleenkin hänestä tutkintapyynnön tekemistä pahoinpitelystä sekä henkisestä että fyysisestä.
      Kysyin mielipidettä Suomen Jalkojenhoitaja- ja Jalkaterapeuttiliitto ry:stä ja he sanoivat että valitettavasti kolmannes pedikyyreistä ei kuulu liittoon eikä noudata ohjeita varpaan kynsien leikkaamisesta suoraksi.
      Välttäkää tätä L-Beautya ja Liinaa, jos haluatte elää kivutta.

      • Anonyymi

        Vastaus edelliselle...
        Henkilö Tatu Luuk kävi ongelmallisilla varpaankysnillä jalkahoidossa, jossa hänelle tehtiin juuri sellainen hoito, mitä pystyttiin tekemään, sekä neuvottiin hänet kotihoidossa -jatkossa EI enää pyöristellä ja leikata omia varpaankynsiä näin, että ne tulehtuu! Samoin neuvottiin hänet pikaisesti hoitaa ongelma lääkärillä tai jalkahoitajalla, sillä kosmetologeina ohjaamme aina asiakkaat eteenpäin, jos emme pysty/voi hoitaa jotakin iho-ongelmaa. Puolen vuoden (!!) jälkeen tämä henkilö otti meihin yhteyttä ja alkoi vaatimaan kaikenlaisia korvauksia ja rahoja, siksi että kuulemma juuri me ollaan aiheutettu hänelle kaikki vaivat. Ajatelimme jopa alussa, että tämä on jonkinlainen vitsi....mutta ei, tämä henkilö uhkaili meitä rikosilmoituksilla ja korvausvaatikuksilla useita kuukaisia. Suomen Yrittäjien lakimiesten sekä erilaisten vakuutusyhtiöiden vastaus on tietenkin se, ettei vastuuvakuutus ole missään nimessä tarkoitettu korvaamaan aiheettomia vaatimuksia, sillä me olemme toimineet ammattimaisesti - tehneet juuri oikean hoidon, ohjannut lääkäriin sekä neuvonnut jatkohoidossa! Valitettavasti kieltävän vastauksen jälkeen, tämä henkilö alkoi uhkailemaan nettiherjaamisellä, mitä hän nyt tekeekin.
        Olemme todella hämmästyneitä kyseisestä tapauksesta ja henkilöstä. Mielestämme on todella harmillista, että jotkut voivat olla näin pahantahtoisia muiden ihmisten ja yrittäjien kohtaan. Annoimme hoidoissa itsestämme 100% kuten aina, sekä neuvosimme ja ohjasimme, jotta henkilö saa apua.....mutta lopputulos on tässä!


    • Anonyymi

      Tulin lukemaan kokemuksia kyseisestä salongista, ja pakko sanoa että olen järkyttynyt. Asiakkaan nimeä tai käyntihistoriaa ei missään tapauksessa saa levitellä netissä, tämän kertoo jo vaitiolovelvollisuus

    • Anonyymi

      10 vuotta myöhemmin vieläkin sama tilanne, tällä hetkellä liike sijaitsee Kaisaniemenkadulla.

      Iso klöntti jossa 3 tupsua kiinni irtosi muutama tunti huollon jälkeen (vakkaritekijäni on lomalla, mistä syystä kävin täällä)
      Puhumattakaan niistä ripsistä mitä siis vaan irtoili samana päivänä ja nyt seuraavanakin päivänä. Ripset ei ole myöskään täytetty kunnolla.

      Varausta tehdessään ei ollut mainintaa junior tasosta. Ilmeisesti tekijäni oli juniorin tasolla, mistä en siis ollut tietoinen.

      Nämä kaikki asiat on ymmärrettäviä junior tasolla olevalta tekijältä ja juurikin siitä syystä en varaisi junior tekijälle aikaa, en halua että minun silmillä harjoitellaan.

      Laitoin viestiä, mikä oli seuraavana aamuna luettu ilman vastausta vaikka onkin kiire ja asiaa selvitetään, asiakas pitäisi silti huomioida, että hei palataan kohta selvitetään yms.
      Heti palautteen laiton jälkeen tuli vastaus - mikä sisältää vähättelyä ja syyllistävää asennetta, rahat luvattiin palauttaa, mikä onkin itsestäänselvyys tässä tilanteessa😃
      Pyysin maksukuittia - ei näy eikä kuulu.

    • Anonyymi

      Mulla on pitkät ripset luonnostaan. En tarvitse pidennyksiä.

    • Anonyymi

      EN suosittele. Kasvohoitopaikka on biovaarallinen, mukaan lukien ripsien hoidot. Kasvohoitosienissä on hometta, ja hän käyttää silmissäsi jo KÄYTETTYÄ ripsiharjaa. Paikka ei näytä ollenkaan saniteettiselta ja mielestäni hygieniaturvallisuuspalvelut pitäisi olla mukana. Epäammattimaista.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1388
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1251
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1195
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1145
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      20
      1114
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      33
      1038
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1033
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1023
    Aihe