Pesäpallon nykykuva

Pentti Kake

Tuli käytyä kahtomassa pesäpalloa pitkästä aikaa. Ihmetytti pelaajien homomaiset elkeet. Ei entisaikaan lukkari elehtinyt syöttäessään kuin joku balettitanssija, eikä muut pelaajat ojennelleet sääriään ja huutanneet naurettavasti kättään nyrkkiin koukistaen JESSiä joka välissä.
Muutenkin tuntuu että kaikki liikehdintä on jotain esitystä, kahtokaa muijjat kun myö täällä nyt esitettään. Pelistä niivväliä, mutta kaho näitä pohkeita.

15

376

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Suomi Neito

      Nykyisin ovat homotkin tulleet kaapista ulos.... taitaa olla nykyaikaa;)

    • Seuraukset näkyvät

      Nillä meneekin kaikki aika siinä teatterissa ja sehän näkyy tuloksissa: Kun ei pärjätä nin ei pärjätä. Harjoituksissa ei treenata peliä, van noita naurettavia teatterielkeitä ja juopotellaan vaan.

    • mara2112

      Olen seurannut KiPa:n pelejä täältä toiselta puolelta Suomea.Ihmetyttää suuri virheiden määrä.Valmentajan toteamus "annettiin juksut räpylästä" ja "pallo ei tarttunut räpylään" ovat tulleet tutuiksi.Miksi kipalaisten räpylät vuotaa kun muilla ei samalla tavalla.Eikö ole harjoiteltu vai ylimielisyyttäkö sössitään pisteet heikommille.
      Katsokaapa Sotkamon annettujen juoksujen saraketta.
      Mikä valtava ero muihin.Miksi pallo tarttuu sotkamolaisten räpylään paremmin ! Heilläkin on nuoria pelaajia !
      KiPa:n nuori joukkue on jo melko kokenut ja kokemuksen pitäisi alkaa näkyä otteissa.Odotan loppukaudesta huolellisempaa pelaamista etenkin ennakkoon heikompia joukkueita vastaan.

      • Jaa, no

        "Miksi kipalaisten räpylät vuotaa kun muilla ei samalla tavalla"

        Oletko varma ettei räpylöistä ole jo kulunut koko pussi pois vanhuuttaan eikä uusia välineitä ole kannattanut hankkia. Vanhoilla on tultava toimeen vaikka vähän vuotaakin.
        Ei se ole niin helppoa kun pelikengätkin on tälläisiä. http://nopoles.files.wordpress.com/2012/07/new-balance-minimus-zero-road-varvaskengc3a4t-ja-varpaat.jpg
        Joukseppa niillä sitten!

        -Kyllä kiteeltäkin vielä kuunnon sieppareita löytyy:
        http://2.bp.blogspot.com/-_rXonJs3-RQ/TtOSr05_6gI/AAAAAAAABR4/M734yTJ-8Dc/s1600/sofiäh 122.jpg


    • kirkkahastiko

      Jossakin täytyy mättää pahasti, joko pelinjohtajalla, tai osalla pelaajista, kun aina selitys, ei oltu ollenkaan valmeita pelin alkuun. Pelaajat ovat nykyisin niin hyvin tienaavia, että luulisi pelin aina maistuvan. Jos ketä ei tunnu kiinnostavan ja hällä- väliä asenteella, niin ei ehkä ole palkkaansakkaan ansainnut. Ehkä pitäisi palkkakin olla tulosten mukaan, eikä pelkällä nimellä tienattu. Näyttöjä vaadittava palkan eteen, näin muussakin työssä. Joukkueessa aivan liikaa kopittelijoita, jotka otettava aina kentältä. Pesäpallo on jokatapauksessa pilattu nykyisellä pelisysteemillä, syynä veikkaus. Entinen systeemi jossa juoksumäärä ratkaisi, pitäisi ottaa takaisin, ei nyt parempi joukkue voita.

    • hhehehi

      Ootkohan sie käynyt naisten pesistä katsomassa:):):)?Muualta tänne tulleena tuntuu että ainoastaa kaikki pyörii pesiksen ympärillä.. täällä ei muuta urheilua taideta tuntea..en pidä pesiksestä junttilaji..

    • palloo1

      Tännehän nuo etelän jupit laittaa kesälläkin penskansa jääkiekkoo ja luisteluu opettelemaan, ja voit hypätä mäkkeekin kesälläkin jos ossoot. Pesis on hieno peli, mutta se ei sovi kaikille, pitää olla älliä, jotta ymmärtää seurata sitä ja kannustoo oikiilla tavalla.

      • Vasta kysymys??

        Miksi pelaajat ei käytä älliä jos on älypeli eikö ne ole aika alhaalla.taulukossa?


      • Paisuu
        Vasta kysymys?? kirjoitti:

        Miksi pelaajat ei käytä älliä jos on älypeli eikö ne ole aika alhaalla.taulukossa?

        Mitä älliä? Jos aikuisilla miehillä ei ole muuta tekemistä kuin juosta jonkun typerän pallon perästä, niin ei silloin päässä voi olla ÄLLIÄ. Jotakin muuta siellä silloin on, nestemäistä...


      • Niinpä.
        Paisuu kirjoitti:

        Mitä älliä? Jos aikuisilla miehillä ei ole muuta tekemistä kuin juosta jonkun typerän pallon perästä, niin ei silloin päässä voi olla ÄLLIÄ. Jotakin muuta siellä silloin on, nestemäistä...

        Esimerkiksi kiven pyörittäminen vaatii huomattavasti enemmän älliä kuin joku pesäpallopeli. Jos ette usko niin kokeilkaapa ihan uteliaisuuttanne, ja varmasti sen verran tästä maasta vielä kiviä löytyy että asian voi testata. Maanviljelijätkin rohkenee pellonlaidasta kiviään tuntemattomillekin lainata että ei muuta kuin kokeilemaan, ja aluksi vaikka metrin kertaa metri möhkäleellä ja ajatusten mahdollisesti kehittyessä voi kokoa lisätä.
        Se on älypeli se!


      • Erland Kovero maist.
        Paisuu kirjoitti:

        Mitä älliä? Jos aikuisilla miehillä ei ole muuta tekemistä kuin juosta jonkun typerän pallon perästä, niin ei silloin päässä voi olla ÄLLIÄ. Jotakin muuta siellä silloin on, nestemäistä...

        Nythän sinä sotket pesäpallon jalkapalliin. Jalkapalli on isompi ja sen perässä juostaan kilpaa mutta ilman ajanottoa.


      • sotkupesät
        Erland Kovero maist. kirjoitti:

        Nythän sinä sotket pesäpallon jalkapalliin. Jalkapalli on isompi ja sen perässä juostaan kilpaa mutta ilman ajanottoa.

        Kyllä pesis on peleistä paras, jalkis se vasta tyhmä peli on. Iso lauma miehiä juoksee pallon perässä tunti sotalla, eikä saa edes 2 metrin päästä palloa maaliin, ei paljon älliä tarvitse.


      • niinkö
        sotkupesät kirjoitti:

        Kyllä pesis on peleistä paras, jalkis se vasta tyhmä peli on. Iso lauma miehiä juoksee pallon perässä tunti sotalla, eikä saa edes 2 metrin päästä palloa maaliin, ei paljon älliä tarvitse.

        et näköjään ole tietoinen että ns.maalivahti on olemassa, joten sopii sinunkin mennä yrittämään pallon maaliin potkaisemista pelin aikana.


    • haui3

      Kiteellä erittäin hyvät mahdollisuudet harrastaa melkein mitä vaan, paremmat, kuin monella suuremmalla paikkakunnalla. Se vaan on harrastajasta itsestään kiinni, jos ei löydy sopivaa, silloin ehkä kanattaa lopettaa kokonaan ja muuttaa sinne hyville paikkakunnille, jossa ymmärretään muutakin niinkutsuttua urheilua, kuin pesistä.

    • jani master

      Mun nimi on Jani, ja täytyy sanoa, että vittu että täällä käyvä porukka pistää vituttamaan. Kaikki täällä käyvät ovat jotain vitun läskejä, jälkeenjääneitä nolifejä jotka käyttää kaiken aikansa joillekkin vitun pikkutyttöjen kuville runkkaamiseen. Te olette oikeasti säälittävintä paskaa mitä maa päällään kantaa. Siis ihan oikeasti onko kukaan teistä edes nähnyt tissejä oikeassa elämässä? Ymmärrän kyllä, että joidenkin on vain hävittävä elämässä, mutta te viette luuseriuden aivan uudelle tasolle.

      Ja jos joku pelle täällä alkaa väittämään, että mulla ei ole varaa dissata teitä niin, olin tosiaan pesisjoukkueen kapteeni, ykköskentän sentteri. Toisaalta teille taitaa kaikki urheileminen olla vierasta, lukuun ottamatta runkkausta. Suoritin juuri kauppiksen huippupapereilla, ja aloitan syyskuussa hommat konsulttina. Mulla on hyvän näköinen tyttöystävä, joka muuten otti äsken poskeen.
      Teinä hakeutuisin vähintääkin psykiatrin puheille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6649
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4300
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2730
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2060
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1603
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1417
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1094
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1051
    Aihe