AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Pakastettavien tattien esikäsittely

Pakastettavien tattien esikäsittely

5 Vastausta 2 783 Lukukertaa
Miten esikäsittelette pakastettavat tatit? Niistä ei oikein tahdo neste irrota paistinpannulla kuumennettaessa, ja tarttuvat kiinni jopa teflonpannuun.

Herkkutatit

Herkkutatit itse pilkon käyttökokoon ja pakastan suorilta.

Käytettäessä kipatan jäisinä pannuun jotta eivät muhjaannu.

Italialaiset toimivat samoin.

Muista tateista en tiedä.

T:M

kiitos

Kiitos tiedosta, että onnistuu ilman esikäsittelyäkin. Poimin vain herkku- ja punikkitatteja, varmaankin myös punikkitatit voisi pakastaa sellaisenaan. Nesteen haihduttaminen vaan vähentäisi tilantarvetta, mutta tosiaan en ole saanut sitä onnistumaan tateilla.

Herkku- ja punikkitattien säilömisestä

Jos haluat säästää tilaa herkku- ja punikkitatteja säilöttäessä, niin paras tapa lienee kuivattaminen. Pilko muutaman millin viipaleiksi, ainakin lattialämmityksen päällä kuivuvat 1-2 vuorokaudessa.

Luin jostain sienikirjasta, että ruuaksi valmistettaessa punikkitatit pitää muistaa liotuksen jälkeen kypsentää hyvin, koska voivat aiheuttaa muuten vatsavaivoja.

Kokeiltu kikka

Kokeileppa laittaa pannun pohjalle tilkka vettä ja/tai lämmitä pannua hitaammin niin onnistuu, tateista rupeaa pian irtoamaan nestettä.
Totta on että tällä tavoin käsiteltynä vievät huomattavasti vähemmän tilaa.

Tattien pakastus

Tattien kasittelyssä parasta on niiden paisto omassa nesteessään niin kauan kuin vettä riittää. Miksi pakastaa vettä, kun sen voi poistaa paistamalla. Maku on voimakkaampi ja vie vähemmän tilaa. Jos tatit meinaa tarttua paistinpannuun niin niitä pitää vain liikutella hiljakseen ja hyvää tulee. Pakasteesta otettaessa ei muuta kuin voita pannuun sienet, sipulia, suolaa ja pippuria ja nauttimaan.
 /   /  /  / Pakastettavien tattien esikäsittely

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta