Malminniitty/Simonkylä, paljon spurguja?

-LasolSpurgu-

Eikai vaan kaikki spurgut työnnetä tänne? muutin tuossa joku aika sitten ja eikai vaan ole niin..että talon hiljaisuus on vaan sitä että tässä ei asu juuri ketään. Tässä rapussa on 9asuntoa ja mun lisäks vain yhdessä asutaan tällä hetkellä.. Onko odotettavissa Lasol-ukkojen örinää? kiersin kerran nää kaks lähikuppilaa.. Niitty ja Simppa. Kauheeta rähinää ja kähinää ja kissatappeluitakin. mutta jos bailaan..suunnistan Hki keskusta

19

3219

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • qwe32rr4e

      Malminiitty täynnä alkoholisteja ja sossupummeja. Varmaan koko Malminiityn väestöstä 10% käy töissä. Ehkä voi rauhallinen taloyhteisö löytyä mutta siihen se sitten jääkin. Suosittelen laittamaan asuntohakemukset johonkin muuhun paikkaan ja nopeasti!

    • EX-Pultsari

      Malminniitty uudelleenasutetaan juuri. Talot tyhjillään ja nyt niitä täytetään kaiken aikaa. Entiset asukkaat ja niiden sonnat on lapioitu pois ja rempattu asunnot. Nyt virtaa paikalle uusi väki, uusi yhdyskunta syntyy. Kaikki sossupummit on karkoitettu Korsoon..

    • deffgr

      Takaisinhan ne palaa kun remppa ohi, sama meno jatkuu.

    • dfrrh56

      Tuskin mikään remontti mitään muuta. Vuokrat vähän nousee mutta mitä väliä sillä, sossu maksaa vuokrat kuitenkin. 95% asukkaista tulee muuttamaan takaisin. Oikea juoppojen ja nistien paratiisi. Hyvä se on siinä Tornimäen kupeessa olla, niin samanlaista väkeä. Ambulanssi käy joka toinen ilta korjaamassa kotitappeluiden ja muiden tappeluiden tuloksia. Siwasta sitten kaljat, muutahan sieltä ei osteta. Myyvät kaikille, kunnosta riippumatta. Myyvät niillekin jotka vaivoin tärisevine olemuksineen jaksavat raahautua juuri hakemaan Siwasta päivän kaljasatsin. Jos eivät myy, niin rähinä päälle. Pakko myydä. Remonteillako (koko Malminiitty) ne luulee että taso paranee? VVO:n (samaten VAV:n) asuntoon kun pääsee kuka tahansa. Kiva sitten uudella parvekkeella kuunnella joka ilta juoppojen ja nistien tappeluita ja nämä tappelut ja riidat alkavat hyvissä ajoin: siinä puolen päivän nurkilla.

    • dsfwrrgh

      Malminiitty nyt voidaan uusiasuttaa. Kaikki ne vanhat juopot jotka siellä on ja tyhjiin ja ne jotka ovat älynneet muuttaa pois, heidän kämppiinsä avohoitopotilaat ja narkkarit.

    • Simonkylä

      Malminiitty/Simonkylä on ihan samanlainen kuin kaikki muutkin lähiöt!

    • -LasolSpurgu-

      mutta onko tällä alueella KUNNON Lasol-kämppää? missä ukot tenuttaa lasolia ja se döfis tunkee joka paikkaan ja lemuaa rappukäytävässäkin?
      Ainakin Teboililla Läntisen Valkoisenlähteentien varrella on Lasolit.. "tule ja ota minut" siellä ulkona..ajattelen että Simonkylän alueen Lasol/Sinol/Marinol -miehet hiipii metsää pitkin sinne ja hakee "juoksupulloja"..

      • Lasol Esso

        Ei ole! Ne on Tikkurila/KehäII nurkilla!


    • ed4reter

      Jos haluaa elämään väriä ja tilanteita, muuta Malminiittyyn jossa juopot huutelee aamusta alkaen ja avohoitopotilaat huutelevat aloittavat siinä puolen päivän aikaan. Seuraa kun juopot tärisevine olemuksineen hakevat Siwasta päivän kaljansa ja istuvat sitten pitkin nurmikoita meluten ja räyhäten. Naapurustossa tai viereisessä talossa saattaa joku kasvattaa hamppua ja seuraa kuinka keskellä päivää poliisin kotihälytykset vievät taas kansalaisia säilöön ja joskus heidän hamppunsa. joku saattaa illalla soitella ovikelloa ja kyselee ympäripäissään/kamoissa asuuko mun mutsi täällä? Hienoja hetkiä rappukäytävässä jossa selvitellään juoppojen kolmiodraamaa. Tässä ei sivistyssanoja säästellä. Partioauto kiertää Malminiittyä säännöllisin väliajoin, aamuin ja illoin, niin hieno maine Malminiityllä/nälkälaaksolla on.

    • dw4ty5y45y

      Malminiitty ei ole ihmisen paikka. Täynnä juoppoja ja sekakäyttäjiä. Talotkin ja ympäristö niin masentavia.

      • 4+8

        Totta. Todellinen helvetti asuinpaikaksi. Tuttu asui siellä ja tuli vierailtua itsekin useasti ja nähtyä se sosiaalinen rappio mikä siellä vallitsi. Se tunki melkein jo iholle ja sieraimiin kun meni edes talon rappukäytävään.


    • dnkjhnbisfhsdhnjkdfn

      Tuli käytyä erään luona kylässä tuossa alkukeväästä joka asuu Malminiityssä. En sanoisi mukavaksi paikaksi edes sen lyhyen vierailun perusteella. Tämä oli tiistain alkuiltaa. Heti näki miten koruttoman aneeminen paikka rumine laatikkotakoineen. Rappukäytävä hyvin epäsiisti ja hajut ilmensivät nopeasti että rappukäytävässä poltetaan ja hissi nyt oli juuri sellainen mitä odottaa saattoi: edelliset juoppojen kuset haisivat pesemisestä huolimatta, ulko-ovien ikkuna rikottu ja pysyi kasassa tukevalla teipillä. Meni sitten puoli tuntia kun naapurostossa alettiin paukuttelemaan ovia, rappukäytävässä käytiin juopon pariskunnan parisuhdekriisiä voimakkain ja äänekkäin sanoin, taisi toisessa naapurissa asua joku joka välitti omatekoista poltettua viinaa kuulemma. No nämä riitelevät osasiavt pakuttaa oviaan kuusi kertaa, jokaisen kohdalla tuli pelästyttyä todella. Meni parisen tuntia ja jo pihalla juoppoporukka melusi siihen äänen sävyyn että hieno ilta tulossa, joku avoihoitopotilas kävelee pitkin Malminiityn talojen editse menevällä palatiilitiellä ja huutelee kovaan ääneen: V***tu, se on maitotuote, eiks lapset saa v***u syödä jäätelöä, se on maitotuote!!
      Kokemus kaiken kaikkiaan oli erittäin negatiivinen ja onneksi ei koskaan joudu muuttamaan tällaiseen paikkaan. Kaikki tämä tapahtui yhden alkuillan aikana muutaman tunnin sisällä. Kehotin ystävätärtäni muuttamaan nopeasti pois asunnosta. Mitään muuta kuin alkoholisteja ja työttömiä Malminiityssä.

      • että niin

        Koputa äkkiä puuta,ja tiedäthän, KOSKAAN EI SAA SANOA EI KOSKAAN. asianajaja Lampelakin asui vähän aikaa sitten luksus asunnossa,nyt pienessä yksiössä.


    • elli4

      EI!!!! Minä asun Simonkylässä, rauhallinen paikka!!!!

      • ei niin.

        Tuo on sitä omanarvon kohottamista "nuo tuolla on huonompia ihmisiä kuin minä "


    • Anonyymi

      ei simonkylässä asu spurguja malniityssä asuu juopot ja työttömät onneksi niillä on omabaari ravintola niitty voivat dokaa sielä ei tarvitulla tänne simonkylään huutamaan ja rähjäämään oon asut jonkun aikaa täälä kiva paikka blondilady simonkylästä

    • Anonyymi

      70 luvulla käytiin malkkarin manneilta hakemassa pimeetä juomaa.
      Muutama koputus oveen ja "hulda" tuli ovelle ja antoi lestin kouraan.
      ManneAlko open 24/7..

    • Anonyymi

      Sanoinkuvaamattoman hirveä paikka. Jotain tasosta kertoo, että se on Vantaan ainoa pikkulähiö, jossa toimii oma AA-kerho. Edes kaikissa isoissa lähiöissä ei ole.

    • Anonyymi

      Ja ne simonkylä/malminiityn rivitalot on hometaloja kaikki.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3900
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      598
      3677
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3672
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2311
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      56
      2265
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      325
      1980
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1957
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      187
      1786
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      27
      1463
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1362
    Aihe