Long Beach-hotelli, kokemuksia?

lom2

Hei,
Ollaan menossa Alanyaan, Long Beach hotelliin ja olisi mukava lukea suomalaisten kokemuksista tuosta hotellista.

24

2040

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mkk2

      hyvä ja hieno hotelli jossa palvelu pelaa. suurin osa venäläisiä ja saksalaisia vieraita. dolmus matka alanyan keskustaan maksaa 2€ henkilö. olimme kyseisessä hotellissa 3 viikkoa ja palasimme takasin 15.6

      • Äiti71

        Onko hotellin lähellä palveluita, ostosmahdollisuuksia tms.? Ilmeisesti sihaitsee Konaklissa, mikä on paikan hintataso Alanyaan verrattuna?


    • Opas88

      Long Beach sijaitsee Turklerissa. Konakliin matkaa noin 5-6km ja Alanyaan noin 25km. Ostospaikkoja löytyy Konaklista ja Avsallarista, mutta Konaklia ja Alanyaa suosittelen. Paikalliset markkinat on sunnuntaisin ihan kävelymatkan päässä hotellilta.

      Mutta ihan hotellin vieressä ei oikeastaan muutakuin hotelleja :D Alue isojen hotellien ympäröimää.

    • jop1

      Lisää kokemuksia hotellista kaivataan.

      Onko ruoka hyvää? Kauanko kestää matka dolmuksella Alanyaan? Osaisiko joku kertoa hotellin tasosta esim. Nazarin Royal Wingsiin tai Pegasos resortiin verrattuna. Onko heinä-elokuussa hotellissa paljon suomalaisia?

      • Vastauksia teille

        Ruoka parahultaista, matka kestää 6 tuntia, hotelli on kuudessa eri tasossa verrattuna nelitasoiseen Pegasokseen, jonka siivet paloivat lähellä Ikarosta.

        Suomaalaisia on paljon ja kaikki valittavat venäläisten aroganssista ja etuilusta.


    • huhuu2

      Lisää asiallisia kokemuksia hotellista kaivataan. Onko kukaan ollut Tjäreborgin kautta yhden hengen huoneessa? Millainen se oli? Onko ruoka hyvää? Saako lapsille ice slush-juomia? Onko lähellä ostosmahdollisuuksia? Onko huvipuisto auki illalla? Onko hotellin lähellä viikonloppuisin markkinoita ja pääseekö niihin kävellen? Kiitos kaikesta infosta ja matkakertomuksista.

    • 3 viikoksi

      Lisää kokemuksia tästä hotellista. Kesällä 2014 menossa sinne ekaa kertaa.

    • Systeri

      Long Beach on loistava hotelli 6 uima-allasta poukama mistä mereen, lastenhuvipuisto auki iltaisin , teatteri jossa ohjelmaa joka ilta, elokuvateatteria 3d pelihalli ym,ym, ruoka on niin loistavaa joka perjantai hotelli järjestää galaillan hotellin vieraille, ei maksa mitään, ruokaa koko päivän niin paljon että varmasti ei nälissään tarvii olla, ihastuimme toinen matka sinne nyt toukokuussa 2014

    • kiitos1

      Lisää kokemuksia :)

    • kokemuksia:)

      Kaivattaisiin lisää tietoa hotellista:) mitä hyviä/ huonoja puolia?

    • 3 viikkoa

      Kesällä menossa tähän hotelliin. Olisi kiva kuulla lomakertomuksia tältä kesältä hotellissa olleilta. Kiitti.

    • 2 viikkoa

      Nostan

    • Äiti71

      Viime elokuussa hotellissa olleena kokemuksia.

      Meren puoleinen allas on merivesiallas, hotellin vieressä "normiallas".
      Meren puolella altaalla päivittäin vesijumppaa ja aktiviteetteja. Huvipuisto auki rajoitetusti iltaisin. Vesiiukumäet hyviä, muistaakseni niissäkin oli taukoja jossain kohtaa päivää. Huvipuiston vierestä sai päivällä snack tyyppistä syömistä.kulku merelle alikulun kautta, alikulkutunnelissa vattekauppa, lamppukauppa ja koru/kellokauppa.
      Sisäuima-allas ja kuntosali yli 16-v. löytyy, samoin hamam. Iltaohjelmaa lapsille ja aikuisille. Ruoka oli hyvää ja monipuolista.

      Pidimme hotellista, mutta emme kaikista majoittujista.. Suurin osa hotellivieraista venäläisiä, eli jatkuvaan etuiluun joka paikassa sai tottua. Jopa 7-v. poikaa ahdisti, kun etuilivat vesiliukumäessäkin.

      Hotellissa oli meidän kanssa samaan aikaan vain muutama suomalaisperhe.

    • Illuk

      Tänään palattiin tuosta hotellista. Itse en enää valitse samaa hotellia koska:
      - uima-allasalue aivan tupaten täynnä. Jos haluaa paikan se pitää varata aamu seitsemän aikaan viimeistään. Altaalla oli myös tyhjiä vesipulloja jne. ja niiden siivous tuntui hoituvan asiakkaiden puolelta ainoastaan.
      - turhan paljon muita matkustajia idästä. Eivät ymmärrä mitä jono/jonotus tarkoittaa
      - 98% henkilökunnasta ei puhu Engantia, vaan Turkkia ja Venäjää. Iltaohjelmia kyllä löytyi, mutta ne olivat toteutettu venäläiseen makuun (musiikki, kieli jne)
      - pelihallissa kokolattiamatto oli osittain homeessa.
      - hotelli on iso kokoinen, ja hissejä vain neljä vakio käytössä. Tämä tarkoitti sitä että hissejä sai odotella välillä pitkän tovinkin.
      ruoka oli ok ja sitä on riittävästi tarjolla useassa paikassa hotellin alueella

      Viisi tai neljä tähteä tälle hotellille on mielestäni liian paljon. Ei long beach resort hotelli huono vaihtoehto ehkä ole, mutta mielestäni se on ylihintainen laatutasoonsa nähden. Oli miten oli, kyllä siellä sen viikon kärvistelee. Jokainenhan taaplaa tyylillään. Hauskaa lomaa sinne menijöille!
      Ps. jos sisälläsi asuu pienin kasakan alku, niin tässä hotellissa pääset omiesi joukkoon...

    • SellAttis

      Ollut 2012 perheen kanssa kyseisessä hotellissa tai itse asiassa sen ison hotellin viereisessä omalla uima-altaalla varustella alueella (perhehuone, omalla pääsyllä altaalle).

      Allekirjoitan saman mitä muutama muukin ovat kommentoineet, että jostain syystä hotellissa oli erittäin paljon erittäin huonosti käyttäytyviä venäläisiä. Venäläisiä toki on muuallakin, mutta tässä hotellissa oli erityisen paljon huonosti käyttäytyviä itänaapureita. En huomannut kysyä mistä päin Venäjää olivat.

      Ison hotellin vieressä oleva bungalovi" alue on huomattavasti rauhallisempi ja altaassa oli paljon tilaa. Ison altaan vieressä oli myös pieni "vauva-allas". Jokaisella huoneella on omat aurinkotuolit altaan vieressä. Näissä yläkerran huone on parempi. Sieltä on portaat "altaan saarelle".

      Hinta oli minusta korkea. Bungalovien altaalla oli oma baari ja tarjoilija kierteli aina välillä altaan ympäristön parvekkeet kysellen haluaako tarjoilua. Viinit olivat halvemman pään tuotteita, mutta ihan juotavia, kuten oluetkin. Ruokatarjoilut olivat runsaita ja lisäksi oli "varaussysteemillä" all hintaan kuuluvia ravintoloita. Ruoka ei ollut ihan minun makuuni, mutta valikoimat olivat runsaat niin pääruokien kuin jälkiruokien suhteen.

      Lasten jäätelötarjoilu kellonaikoinaan toimi heikosti, mutta jäätelöäkin oli välillä saatavilla.

      Vieressä on huvipuisto ja vesipuisto omien altaiden lisäksi. Iltaohjelma oli ok, mutta painottunut slaavilaiseen.

      Ruokailu oli isossa hotellissa, mutta bungalovi alueen baarista sai pientä purtavaa halutessa.

      Paikka on ok, bungalovi alueen osalta, mutta en kyllä menisi päähotelliin. Oli huomattavasti rauhattomampi.

      Ilmastointi toimi ok.

    • Maura159

      Oltiin hotellissa 2016 loppu kesästä pari viikkoa. Ihan hirveä loma. Siellä lapset ulosti ja virtsas altaaseen että aina joku allas vähän aikaa pois käytöstä. Meillä 7 henkilöä matkassa joista puolet lapsia ja jouduttiin tippaan kun saatiin altaista joku alkueläin. Hygienia ihan syvältä tossa hotellissa. Jouduttiin myös heti loman jälkeen Suomessa tippaan kun olo ei helpottunut ja siellä varmistui, että likaisesta uimavedestä saatu alkueläin. Tjäreborg pesi kätensä asiasta kokonaan kun laitoin viestiä, että tuntuu harmilliselta kun edelleen sinne myydään matkoja.

      Lähellä ei hirveästi ostosmahdollisuuksia ja linnut söi ulkoa ihmisten lautasista ja törkeästi hyökkäili päälle.

      Sanoimme myös hotellin henkiläkunnalle siitä, että näimme kun lasten annetaan tehdä tarpeet altaaseen niin nämä ei välittänyt. Kausi kohta kuulemma loppuu, no problem. No, meidän perheelle jäi tää loinen elimistöön ja se ei lähde ikinä pois. Olin terve kun hotelliin lähdin ja siellä sairastuin. Se on fakta.

      En enää ikinä tuohon hotelliin saatika Tjäreborgin kautta. Sillä tavalla petyin matkatoimiston toimintaan etteivät ottaneet vedestä näytteitä vaikka pyysin. En halunnut rahoja tai muuta, vain selvyyden tähän hirveään oloon.

      En suosittele pienten lasten kanssa.

      • Kaameaa

        Mikä loinen jää elimistöön pysyvästi? En nyt vähättele kokemustanne, mutta en ole kuullut, että mitään loista ei saisi häädettyä elimistöstä pois. Hyvä kuitenkin, kun jaoit kokemuksen täällä.


    • Turkey

      Me tässä suunniteltiin juuri matkaa joko tuohon Long Beachiin tai sitten Siden Pegasos Worldiin.. pikkusen Turkin turvallisuus kyllä mietityttää.. Tuo Mauran kokemus kyllä myöskin tosi ikävä..Oliko nyt sit huonoa tuuria vain.. Mutta lisäkokemuksia kuulisin mielelläni 🙂

    • Lomalle1111

      Tarkeneeko uida altaissa huhti-toukokuussa? Muutamissa hotelleissa ollut tosi kylmää vettä tuohon aikaan.

    • Kapuj

      Päivitystä hiukan kuulisin tästä hotellista? onko nyt mitään uutta tms?

    • Looongbeach

      Sellainen tyypilinen turkkihotelli, omat huonot ja hyvät puolet jokaisessa. Turkin sota Syyriassa ei paranna kyllä ulkomaalaisten turvallisuutta. Terrori-iskut mahdollisia kurdeilta.

    • jurnikaskuli

      Tuo hotelli on jo purettu ja tilalla on kaatopaikka.

    • Mustis

      Vai kaatopaikka on tilalla;) ihmeen siisti sellainen😂

    • Mmut

      Huoneet siistit ja baari palvelut toimi hyvin.Respan palvelu onnetonta ja hidasta. Myös mielestäni venäläisille enempi suunnattu ja niitä paljon olikin. Ruoka kuten arvata saattoi koko viikon aika samaa joka kattauksella.
      Mut suht hyvä ja aika lyhyt matka taksilla Alanyaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5269
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3417
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1552
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      190
      1430
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      978
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      778
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    Aihe