Airsoft palsta......

Spol1/10

Rupee niinku pikkuhiljaa hirttää kiinni tän palstan jutut, kun samoista aseista ja jutuista lyödään miljoona juttua tänne.....
Niinkuin noita "aloittelijalle apua" "Hyviä co2 pistooleja"

Koittakaas nyt nappulat kirjoittaa tuonne: "Hae suomi24" tai käyttäkää Googlea. Olen varma siitäkin että teidän etsimiinne kysymyksiin löytyy jo vastaus jostain täältä palstalta... tai googlen kautta. Tuoltakin löytyy jo moneen juttuu varmana apua: http://www.softaaja.fi/foorumi/ ja sieltä saa asiallisempia vastauksia kuin täältä Suomi24.

Moni myös kyselee noista Wellin aseista niistäkin on varmaan 20 keskustelua tuola jossain kun jaksaa vaan hakea suomi24 kautta. Ettei aina tarvitsisi aloittaa uutta keskustela jostain mikä on just hiljalleen käyty............

Sitten näitä "kumpi on parempi" juttui löytyy kans ihan liikaa......
Laittakaa vaikka yritysten asiakaspalveluun/infoon Spostia ja kysykää suoraan sieltä. Saat paremman arvion aseista/hinta laatu suhteesta yms. Kun vaan kysytte esim: "minkä lainen mahtaisi olla tua ase?" "onko siitä jotain arvosteluja jossain" "Mitä mieltä olette laadusta" yms.
Täältä ette saa noihin asiallisia vastauksia, niihin saa vaan kasan ristiriitaisia vastauksia.

Sitten on välillä tullut näitä että onko joku liike hyvä ja luotettava niin listaan tähän nyt sitten muutaman liikkeen mitkä ainaskin on luotettavia:

http://www.proairsoft.com/

http://www.milgear.fi/fi/

http://www.pcb-airsoft.com/

http://www.tradesoft.fi/

http://www.kuulapurkki.fi/

http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airsoft/Home

http://www.taiwangun.com/

Etsikää tuon Suomi24 haun kautta Googlesta tai softaaja.fi foorumien kautta ja kysykää vasta sitten kun ette löydä vastauksia, niin autamme. Ettei tarvi tehä 30 otsikkoa yhdestä ja samasta asiasta.

25

185

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Melkein samaa mieltä

      Totta mutta aivan kaikki jutut eivät ole samoja.

    • En nyt arvioi kaikkia kauppoja mutta ainakaan proairsoftista en rupeis kysymään mitään "onko ase X hyvä" kun ne suoltaa aloittelijoille sellasta páskaa että 7,2V sähköaseet on hyviä.

    • Spol1/10

      @finsoft

      Oletko itse kysynyt?

      Itse olen kysynyt joskus nemesiksen aikoihin PCB, Proairsoft, Milgear ja nemisikseltä, kun antaa max hinnan niin ne tarjoo yllättävän hyvää tavaraa. Milgear antoi silloin huonoimman vaihtoehdon. En tosin muista mitä asetta ne ehdotti, mutta proairsoftilta ja PCB tuli parhaimmat ehdotukset ja nemesiksen ehdotus oli hyvä myös.

      Jos et ole finsoft tyytyväinen niin lähetä heille kehittävää palautetta, että mitä kannattaa ehdottaa mihkäkin hintaan. Luulempa näin että sinulla finsoft ei ole tarpeeksi ikää/kokemusta airsoft aseista omalta kohdalta.

    • No jos luotat niiden ehdotuksiin, siitä vaan mutta minä en henk. koht. rupea luottamaan sellaisten kauppojen sanomisiin jotka myy 7,2V sähköaseita hyvinä kenellekkään.

      • Ja niin mitä tällä on mitään tekemistä mun iän/kokemuksen kanssa?


      • Spol1/10

        Pistäppäs noista aseista linkit kiitos.

        Sitä vaan tuolla iällä että et ole tajunnut lähettää heille palautetta tai sitten kokemuksesi ei riitä perustelemaan kirjoituksiasi.

        Jos nyt meinaat sitä ASG Mp5 niin toimiva kapistus jossain 10-13v kaveriporukoitten piha peleissä. Mutta mihkään yhdistyksen peleihinhän tua ei sovi.

        Jos kirjoittaisin heille raportin tuostakin ASG aseesta, niin olen aikas varma että ne muuttaisi kuvausta. Kun he ovat lisänneet tuonne GSG geggoonkin tuon " Ase on suuniteltu ampumaan 0,12g kuulia."

        Jos noista liikkeistä pitäisi huonoin nimetä niin epäilen kuulapurkkia... Teeppäs @finsoft ns. aloittelia teiedustelu ja nappaa kuvat niistä viesteistä ja linkkaat tähän niin näen mitä kukakin ehdottelee. Annat budjetiksi 250€ tai 200€ ja sähkö rynkky niin huomaat mitä nua ehdottelee :)


      • Spol1/10
        Spol1/10 kirjoitti:

        Pistäppäs noista aseista linkit kiitos.

        Sitä vaan tuolla iällä että et ole tajunnut lähettää heille palautetta tai sitten kokemuksesi ei riitä perustelemaan kirjoituksiasi.

        Jos nyt meinaat sitä ASG Mp5 niin toimiva kapistus jossain 10-13v kaveriporukoitten piha peleissä. Mutta mihkään yhdistyksen peleihinhän tua ei sovi.

        Jos kirjoittaisin heille raportin tuostakin ASG aseesta, niin olen aikas varma että ne muuttaisi kuvausta. Kun he ovat lisänneet tuonne GSG geggoonkin tuon " Ase on suuniteltu ampumaan 0,12g kuulia."

        Jos noista liikkeistä pitäisi huonoin nimetä niin epäilen kuulapurkkia... Teeppäs @finsoft ns. aloittelia teiedustelu ja nappaa kuvat niistä viesteistä ja linkkaat tähän niin näen mitä kukakin ehdottelee. Annat budjetiksi 250€ tai 200€ ja sähkö rynkky niin huomaat mitä nua ehdottelee :)

        Tiedustelu*


      • en löydä
        Spol1/10 kirjoitti:

        Tiedustelu*

        Tietääkö joku, että missä crosman m4 jousiviritteisessä aseessa on hoppi. Ei ole hylsyportissa eikä erillistä säädintä. Proairsoftin sivuilla kuitenkin lukee että säädettävä hoppi. Osaisiko kukaan neuvoa


      • vitunjonnetsaatana

      • Niin ja mikä oli sun nimimerkkis softaajan foorumilla?


    • LauriP.

      @Spol1/10

      Sanoppas, että millä periaatteella ASGn mp5 ei sopisi mihinkään muuhun kuin penikoiden leluiksi? Nopealla tsekkauksella luvataan joulen tehoja, mikä vastaakin 100m/s 0.2g kuulalla. Soveltuneen erityisen hyvin sisäpeleihin. Ja kyllä M100 kuularuiskuilla jopa jo ulkona kykenee pelaamaan. Se on hyvin paljon myös alueesta kiinni, jolloin heikomman kantomatkan omaavatkin pärjäävät.

      Lisäksi vielä täytyy tuohon ikäjuttuun ottaa huomiota. Tiedän itse erään hyvin nuoren harrastajan, joka tietää hyvin paljon aseista sekä sähkökomponenteista (varmasti paljon muustakin) ja keskustelee vakituiseen sekä softaajassa että mechaniksissä. Että jos vaan jätettäisiin sen iän kritisointi, kun kuitenkin nuoret voivat olla fiksuja ja vanhat typeriä.

      Ja vielä tuohon airsoft-liikkeille laitettuihin kyselyihin paneutuen. Eli eipä sillä ole mitään virkkaa, että laittaako yhden kyselyn jokaiselle liikkeelle, sillä myyjiä löytyy jokaisessa useampi ja nämäkin vaihtuvat vuosien perään. Mikäli sähköpostiin on sattunut vastaamaan tietämättömämpi henkilö niin turhaan siinä samalla täytyy leimata koko liike huonoksi. Esimerkiksi, eräässä liikkeessä oli aikoinaan (lue: monta vuotta sitten) liikkeessään virittelijänä (en ole varma onko vain viritellyt aseita vai onko myös päässyt sähköposteihin vastaamaan) henkilö, jolta ei shimmitys sujunut niin yhtään (jouduin itse rukkaamaan aseen jälkeenpäin kuntoon). Tämän jälkeen jossain vaiheessa taas oli myymälässä töissä henkilö, jolta kykenisi kysymään oikeastaan mitä tahansa haluaisi ja saamaan erittäin hyvän vastauksen.

      Lyhyesti: jos pitäisi selvä linjaus vetää hyvien liikkeiden väliltä niin sähköposteja saisi lähettää jokaiselle myyjälle erikseen, jonka jälkeen voitaisiin vähän katsella, että mikä liike oikeasti osaisi parhaiten suositella aseita. Ja tämäkin saisi toistaa aina myyjien vaihduttua.

    • * 0,238J (63 m/s @ 0,12g)

      "Että jos vaan jätettäisiin sen iän kritisointi"
      Missä vaiheessa kritisoin jonkun ikää? Itekin olen nuori ja tiedän aika hyvin näistä komponenteista.

      Sattumalta olen huomannut proairsoftissa vain yhden vakituisen työntekijän, erään Jonne-nimisen (se joka on melkein aina myymälässä). Model Expoilla oli jo kolme muuta henkilöä. Muihin kauppoihin en ota kantaa, Tradesoftista ja Milgearista en ole kysynyt mitään tuollaista koska ei ole ollut tarvetta.

      • Ja tuo nimi on ollut jokaisessa saamassani s-postissa allekirjoituksena ja varmaan 15 kertaa olen käynyt myymälässä ja aina on muistaakesni ollut sama myyjä.


    • LauriP.

      @Finsoft

      Ellet huomannut niin koko viimeinen viestini oli omistettu lähes kokonaan täysin eri henkilölle..

      • En huomannut että se olit sä, kirjoitustyyli oli niin samanlainen tuon toisen kanssa.


    • junttejakokosakki

      Lähtönopeus ei kerro mitään aseesta. Ei noita voi laskea airsoft aseiksi joita finsoft linkkasi. Kyllä ne ASGn mp5 ja GSG G36C 7,2V sähköaseet on roskaa, eikä niillä pelaamisesta tulisi mitään. Niinkuin jo sanottiin, niin lähtönopeus on yleensä merkattu 0.12 kuulalla. Kyseisitä pyssyistä kuula lentää ehkä 10 metriä.

      • Niinpä, ne on ns. jonnesoft-aseita.


    • LauriP.

      Mikäli lähtönopeuksia on tarpeeksi noissa "halppiksissa" niin voisin hyvinkin luvata saavani kantaman samalle tasolle kuin minkä tahansa hyvän kiina-aseen. Että helposti roskastakin saisi toimivaa.

      Mutta siinä suhteessa olet oikeassa, että lähtönopeus ei aina meinaa melkeimpä mitään. Mikäli käytössä on 150m/s ja 170m/s lähtöiset aseet, joissa molemmissa asennettu esim. ier-hoppi niin kantamat voivat olla hyvinkin samanlaisia, vaikka tehoissa on hyvinkin suuret erot. Eri asia toki jos ammutaan ilman hoppia, jolloin tehokkaampi puskee kuulaa todellakin pidemmälle. Airsoft-aseissa vaan kun hopeilla tullaan sotkemaan kuulien ballistiikkaa, jolloin hyvin tehokkaissa aseissa ei lähtönopeuksilla enää oikeastaan ole niin paljon väliä verraten esim. M100 ja M120 aseita.

    • "Mikäli lähtönopeuksia on tarpeeksi noissa "halppiksissa" niin voisin hyvinkin luvata saavani kantaman samalle tasolle kuin minkä tahansa hyvän kiina-aseen."

      Mikä on tarpeeksi? :D

    • LauriP.

      Esimerkiksi mainitsemani yksi joule.

      Näin IMO, lähtönopeuksissa on tosi huono puhua käyttäen termejä m/s, mikäli kuulana toimii jokin muu kuin 0.2. Ja kun noissa "halppiksissa" juuri käytetäänkin yleensä sitä 0.12.

      • Ai väität että saat Joulen tehoisen LPEG:in kantamaan yhtä kauas kuin hyvän kiina-aseen? Ellet sitten sekoillut ja saa joulen hyvää kiina-asetta ampumaan yhtä kauas kuin hyvää kiina-asetta.


    • ultimateropi

      mitkä kuulat ois hyvii l96 warrioriin oon aatellu jotai 0.30-0.40

      lähöt siin on 190m/s

      • milgear?

        Ehkä voisit kysyä jostain ammatillisesta liikkeestä?
        Ehkä et?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1378
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1251
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1185
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1135
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      15
      1091
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      32
      1034
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1033
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1023
    Aihe