Onko jollakin Venlafaxin 75 mg lääke?

depis.anna

Mulla on. Jos käytätte niin kertokaa mulle, onko siitä ollut hyvä apu depikseen?

47

9197

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • anteeksikarskikieli

      Vitut, se oli täyttä paskaa (suomeksi sanottuna ei toiminut yhtään) ja monta todella inhottavaa haittavaikutustaki tuli varsinki ku lopetti! Ei selvästi ollu mulle oikea lääke, vaikka lääkärit oli toista mieltä..mitäköhän vittua. Sinusta en tiiä, ei se kokeilematta selviä niin mitäpä turhia täällä kyselet : )

    • 18+2

      Tuossa jo saitkin "asiallisen" vastauksen.

      Olen käyttänyt 75 - 225 mg ja minusta se auttoi eikä haittavaikutuksia ollut.

      Unet olivat hyvin vauhdikkaita ja eläviä! Pidin niistä :D

      Lopetusoireet kylläkin pitkät ja "ärsyttävät", mutta auttaa, kun tajuaa, etteivät ne ole vaarallisia.

      • stondis..

        Samat sanat, lisäks vois sanoa että venlafaksini ei aiheuttanut ainakaan mulle seksisivuvaituksia. Kaikki ssri:t ovat tehneet lähes aseksuaaliksi.


    • masentunut N

      Syön tällä hetkellä Venlafaxin 75mg. Unettomuuteen on auttanut ja poikaystävä on luonnehtinut näin: "Ennen olit koko ajan alla päin ilman mitään syytä. Nykyään sinulla on on jokin syy jos olet allapäin. Se saattaa olla todella pieni syy, mutta syy kuitenkin. Olet myös aika ailahtelevainen."

      Oikeastaan en koe lääkkeestä olleen muuta apua kuin unettomuuteen ja itsetuhoisuuteen. Olen edelleen todella ahdistunut ja mieleni muuttuu sekunteissa. Joskus unohdin käydä ostamassa uudet lääkkeet niin sain ihan kamalat vieroitusoireet.

    • Venlafaxin vei minulla tunteet mennessään, en tuntenut surua tms, mutta en myöskään hymyillyt puoleen vuoteen enkä edes muista siitä ajasta mitään kun söin sitä. Nykyään minulla on käytössä Mirtazapin ja Escitalopram.
      En suosittele kyseistä lääkettä.

      • venlaan tyytyväinen

        Mulla on ihan päinvastainen kokemus. Tunne-elämä alkoi pikku hiljaa elpyä venlan avulla. Tuli tunne, ettei tässä ole oikeastaan hätää, jotenkin jatkuva turhasta stressaaminen ja huoli vaimeni tolkulliseksi. Ei se mitään välinpitämättömyyttä ollut. Ja itkettyäkin sain, kun oli siihen aihetta (suru, hautajaiset), turha tyhjän ruikutus jäi pois.


    • nassiainen

      Mulla ei Venla auta massikseen, mutta ehkä vähän ahistukseen. Tunteet ovat melko latistuneet enkä pysty itkemään vaikka haluisin. Nyt olen ajamassa lääkitystä alas pikku hiljaa. Venlasta tulee kyllä inhottavat viekkarit, vaikka olen vähentänyt annostusta todella hitaasti. En haluu enää myrkyttää aivojani ja yritän kärvistellä tän
      massiksen kanssa ilman lääkitystä.

    • sairas2

      itellä venlat 3x75mg ketipinor 25mgx6 sekä imovan nukkumiseen.Ja ei tunnu auttavan tekis mieli päättää päivänsä jäämällä junan alle,ei lääkäritkään tajua

    • r124t34t

      mulla 75 mg venlaa per päivä, isompi annos vei yöunet. ei toi oikein tehoa, mutta iltalääkkeenä levozin 25 mg joka tehoaa jonkin verran.

    • oiuex

      Mullakin on ja auttaa. Jaksan tehdä normaaleja asioita eikä itketä koko aikaa. Itse asiassa kunmietin, en muista olenko itkenyt lainkaan aloituksen jälkeen. Alkoi tehota aika pian.

      Ruokahaluttomuutta on aiheuttanut, samoin haukottelua (ei siis väsymystä, vain haukottelua) ja unet ovat tosiaan vauhdikkaita ja eläviä. Ei painajaisia, vaan muuten mielenkiintoisia, ihan kuin viettäisi yöt leffateatterissa:)

      Aikanaan lääke määrättiin ahdistukseen ja nukkumisongelmiin, joten niihin se on toiminut. Tarvittaessa on unilääke erikseen, mutta tosi harvoin tarvin sitä.

      Piakkoin olisi tarkoitus ajaa lääke alas, ja se vähän jännittää, kun paljon olen sen vaikeudesta kuullut...

    • Amanda_30

      Mä syön tällä hetkellä 150mg/pvä ja hyvin auttaa. Olin todella masentunut, joten pahimmillaan söin sitä 225mg/pvä. Mutta olo kun helpottu (ja nukuin ihan liikaa), annostusta pudotettiin pikkuhiljaa tuohon 150mg:aan. Nyt olen läheisten mielestä oma iloinen itteni. Vierotusoireita toki tulee jos unohtaa ottaa, mutta ei niin pahoja ettei niiden kanssa pysty sen hetken olemaan. Lääke vaikuttaa jokaiselle eri tavalla, enkä yhtään osaa edes arvata millaset vierotusoireet tulee kun lopetan koko lääkkeen sitten joskus... Se on sen ajan murhe. :)

      • Junnutunnukka

        Millasii viekkareita Venla aiheuttaa? Mul on 75 mg kahesti päivässä. Jos sossaan vaiheessa lopettaa, niin tietää sit.


      • Amanda_30
        Junnutunnukka kirjoitti:

        Millasii viekkareita Venla aiheuttaa? Mul on 75 mg kahesti päivässä. Jos sossaan vaiheessa lopettaa, niin tietää sit.

        No mulla ei tule niin pahoja vierotusoireita mitä oon kuullu joillakin tulevan, mut pieniä säpsyjä (ns. sähköiskuja) ja todella levoton (ad/hd) olo. Jos oon tosi väsynyt ja unohtanut ottaa lääkkeen niin suunnaton ahistus valtaa, mut oon oppinu elämään sen kanssa ja tiedän että siihen auttaa parhaiten uni. Mä kuvittelin et mullekkin tulee kamalat aloitus/vieroitus olot kun luin ihmisten kokemuksia, mut oon todella tyytyväinen et uskalsin aloittaa lääkkeen. Ei oo elämä tuntunu näin hyvältä todella pitkään aikaan... :)
        Ei kannata kaikkea uskoa mitä ihmiset kertoo, ne on vaan heidän kokemuksiaan. Voihan se olla ettei just sulle tuu mitään oireita. Jokainen ihminen on yksilö...
        Jaksamista! :)


      • ...............
        Junnutunnukka kirjoitti:

        Millasii viekkareita Venla aiheuttaa? Mul on 75 mg kahesti päivässä. Jos sossaan vaiheessa lopettaa, niin tietää sit.

        Räpsähdysmäisiä tuntemuksia ja sähköiskun kaltaisia tuntemuksia. Ovat vaarattomia, mutta monet pitävät niitä iiiihan kamalina.


    • Raipe44

      Masennuslääkkeitten käytössä on hyvin paljon henkilökohtaisia eroja. Yksi toimii toiselle ja toinen toiselle. Kolmannelle käy kaikki. Itselleni siirryttiin Venlafaxiin tavallisten SSRI-lääkkeitten kautta. Apua sain siitä hyvin ja käytin 1,5 vuoden ajan. Lopettaminen oli yhtä tuskaa ja monta kertaa yritin. Lopulta onnistui kun oireita lievennettiin vähentämällä pitoisuutta yhtäaikaa kun lopettamista tuettiin SSRI-lääkkeen aloituksella. Ja tästä olikin sitten Venlafaxiin verrattuna helppoa päästä eroon.

    • drugs don't work

      Venlafaxin vei minultakin tunteet ja lähimuisti alkoi pätkiä. Yöhikoilu oli kauheeta, melkein joka päivä olis saanut vaihtaa lakanat ja yöpaita oli läpimärkä. Haukotutti koko ajan. Unet oli jopa meikäläisen mittapuulla välillä todella mielettömiä. Ei mitään normi unia, osittain tietoisia.

      Vieroittautuminen kannattaa tehdä pienin askelin, tästä lääkkeestä tulee karseat vieroitusoireet.

    • ei ikinä enää

      Hyihyihyi.. En muista auttoiko masennukseen ja miksi se vaihdettiin toiseen masennuslääkkeeseen, mutta en ikinä unohda sitä tuskaa mikä tuli vieroitusoireista kun lääkettä alettiin lopettamaan (vaikka se pudotettiinkin pois pienin askelin).

      Tästä lääkkeestä on monet sanoneet negatiivista.. Voi auttaa masennukseen joillain mutta suosittelisin ite muita masennuslääkkeitä ennen tätä lääkettä ainaki sen takia että jos tää lääke ei jolleki toimi niiin sitten joutuu kestämään hirveät sähkärit päässä, hyrrr. Huono kokemus.

    • ettäjoo

      Mulla on kerran jo ajettu alas Efexor, annostuksesta 375mg/vrk (ja se oli muuten sitten yhtä helvettiä se alasajo, vaikka noin kuukauden päivät sitä lääkärin ohjeen mukaan teinkin). Nyt pitäisi kuulemma aloittaa uusiksi, enpäs tiedä, koska päällimmäisenä muistissa on a) ne säpsyt, jos unohti ottaa kapselin ja b) se saatanallinen lopetus...

      Ja siis allekirjottaneella on kokeiltu Cipramil, Cipralex, Paroxetin, Sertralin, Mirtatsapiini, Doxal, Azona ja olikohan vielä jotain.. Että Efexor se ns. viimeinen oljenkorsi..

      Paha on olo (viimeisin BDI 32p), mutta silti tuo Efexorin palautus elämään ei oo ihan itsestääselvyys..

      • Eifexor

        Miksi otat, jos tiedät, että aine on tuonut elämääsi tuollaista harmia. Ei mikään lääke masennusta paranna. Siihen tarvitaan elämänmuutosta. Kauhean läjän roskaa olet aikaisemmin kokeillut, eikö nyt olisi aika viheltää peli jo poikki?


    • En suosittelisi

      Itse söin tuota alunperin annoksella 75mg ja siitä kasvatettin aina 300mg:aan asti. Ei toiminut ja sivuvaikutuksia oli koko hoidon ajan. Myös jos ei ottanut pilleriä ajoissa sai kärsiä loppupäivän suhahtelusta ja päänsärystä, oli siis pakko herätä aina samaan aikaan, myös viikonloppuisin.

      Lääke sai pupillini laajenemaan niin, että lentokentällä minua luultiin huumediileriksi. Eipä ollut yhtään noloa kun turvatarkastuksessa alkoivat pajattaa jotain hollantia ja kaivelemaan lääkepakkauksia laukusta :D Valonarkuuden takia en voinut edes sytyttää valoja kotona ja telkkaria pystyi katsomaan himmeillä asetuksilla korkeintaan puoli tuntia kerrallaan.

      Eikä se muuten auttanut masennukseen juuri lainkaan, mutta toisaalta minulla ei ole yhtään mikään lääke vaikuttanut kuin korkeintaan viikon.

    • myyrä222

      Minulla on ja on auttanut. Haittavaikutuksena minulla on ollut sydämen sykkeen nouseminen jopa yli sadan levossa, mikä taasen on aiheuttanut voimattomuutta ja myöskin vähän puristusta rinnassa. Onko jollakulla sydämen syke noussut?

      • 12+1

        Tämä kuulostaa jo suorastaan vaaralliselta. Keskustele lääkärin kanssa noista oireista ennen kuin jatkat aineen käyttöä!


    • tyttö

      Mulla se on auttanut, käytössä tällä hetkellä 150 mg/ vrk. On auttanut masennukseen ja sosiaalisten tilanteiden pelkoonkin, monet sanoo, että oo paljon ilosempi ja erilaisempi ku aiemmin. Tuo lääke aiheuttaa mulle ainakin rytmihäiriöitä.

      • 12+1 taas

        Jos todella tiedät, että kyseessä on rytmihäiriö miten vieläkin otat?! Keskustele lääkärin kanssa noista oireista ennen kuin jatkat aineen käyttöä!


    • Virp1.

      ite oon käyttänyt 150mg, mutta se aiheutti mulla impulsiivisuutta. Kun mulla on alkoholi ongelma, niin toi impulsiivisuus on paha. On kai se auttanut en osaa oikein sanoa. Nuppi sumea, lähimuisti huono.. Pissattaa jatkuvasti. Hyvä olo silleen siitä tulee.

      Oon yrittänyt lopettaa, mutta se aiheuttaa mulla pahaa agressiivisuutta ja vihaisuutta. Kanssa tosi kovaa ahdistuneisuutta. Pienimmätkin asiat saa silleen huonolle tuulelle. Kumppanini on aika väsynyt mun huonotuulisuuteen. Luonteeltani oon rauhallinen ja pitkäpinnainen.

      Toi viekkari mikä mulla on, niin on kait pahin noista muista. Muut on fyysisiä ja ohimeneviä. Yritän lopettaa mutta pakko syödä kun meinaa pää räjähtää pikku-asioista.

      En suosittele lääkettä kun siitä on TODELLA vaikea päästä eroon.

    • Venla-robotti

      Mulla käytössä 75mg. Kyllä se tuntuu masennuksen vievän, mutta aiheuttaa samalla täydellisen välinpitämättömyyden.

      Ei ahdista, enkä möyri synkissä masennusaalloissa enää, mutta en toisaalta tunne oikeastaan mitään muutakaan: mikään ei kiinnosta, en välitä enää edes sellaisista asioista, joihin suhtauduin ennen intohimoisesti, enkä nauti oikeastaan mistään.

      Makaan vain koko päivän sängyssä, koska ei yksinkertaisesti huvita eikä kiinnosta nousta tekemään mitään. Samaahan tein tietysti pahassa masennuksessakin, mutta silloin siihen synkkyyteen repesi sentään ajoittain valoisampiakin hetkiä, edes yksi päivä tai muutama tunti, jolloin saattoi tehdä jotain, joka tuntui hyvältä. Nyt sellaista ei ole, vaan elämä on tasaista, tunteetonta ja välinpitämätöntä.

      En viitsi edes syödä, koska ei vaan kiinnosta.

      Tietyllä tavalla tämä tasaisen robottimainen tunteettomuus on vielä pahempi helvetti kuin se mielialojen vuoristorata, mitä masennus on, ja harkitsenkin lääkkeen lopettamista.

      • iehbäbqe

        Tämä on juuri se vaikutus mihin kaikkien mielialalääkkeiden 'parantava' vaikutus perustuu. Ne eivät paranna masennusta, ainoastaan muuttavat käyttäjänsä tunnemaailman hiljaiseksi ja yhdentekeväksi lätyksi. Mikään ei enää tunnu miltään ja kiinnostus kaikkeen elämän sisältöön katoaa. Tämä muutos johtaa ennen pitkää masennuksen ja ahdistuksen pahentumiseen. Tästä seikasta psykiatrisi vaikenee. Onnettomimmat eivät edes tiedä, että tämä on mielialalääkkeiden käytön seurausta ja väittävät sen sijan 'mielisairautesi' pahentuneen. Jo klassikon aseman saavuttanut diagnosointivirhe.


      • iehbäbqe kirjoitti:

        Tämä on juuri se vaikutus mihin kaikkien mielialalääkkeiden 'parantava' vaikutus perustuu. Ne eivät paranna masennusta, ainoastaan muuttavat käyttäjänsä tunnemaailman hiljaiseksi ja yhdentekeväksi lätyksi. Mikään ei enää tunnu miltään ja kiinnostus kaikkeen elämän sisältöön katoaa. Tämä muutos johtaa ennen pitkää masennuksen ja ahdistuksen pahentumiseen. Tästä seikasta psykiatrisi vaikenee. Onnettomimmat eivät edes tiedä, että tämä on mielialalääkkeiden käytön seurausta ja väittävät sen sijan 'mielisairautesi' pahentuneen. Jo klassikon aseman saavuttanut diagnosointivirhe.

        "Mikään ei enää tunnu miltään ja kiinnostus kaikkeen elämän sisältöön katoaa. "

        Näin ei ole käynyt minulla, päinvastoin. Moni asia (ruuanlaitto, teoreettinen opiskelu) on alkanut kiinnostaa lääkityksen aloittamisen jälkeen.


    • troppisti

      Olen käyttänyt venlafaksiinia kaksi kertaa. Ekalla kerralla lääke toimi muistaakseni ihan hyvin, eikä kummempia sivuvaikutuksia tullut. Lääkettä lopetettaessa vain ohimeneviä sähköiskuja. Nyt sitten kun aloitin lääkkeen uudestaan, se ensinnäkin nosti silmänpainetta. Sekin tuntui menevän ohi tai ainakin vähenevän, mutta unettomuus paheni ja lääke aiheutti bruksismia, jonka seurauksena niskat olivat jatkuvasti jumissa ja päätä alkoi särkeä. Lopetin lääkkeen (225mg annostuksella) kuukauden käytön jälkeen sivuvaikutusten takia. Positiivista siinä oli, että se tuntui nostavan energiatasoa, mikä olikin yksi syy siihen, miksi lääkettä määrättiin.

      • venlakki

        Käytössä Venlafaxin 150 mg/vrk. Hyvin on auttanut, vaikka illalla on vielä käytössä neuroleptikin. Tunteet eivät ole latistuneet ja seksikin maistuu.


    • spemaukkkeli

      Itse oon syönyt Venlafaxiinia 225-375 mg. Toimii minusta kyllä todella hyvin, mutta joskus kun lääkkeet ovat loppuneet viikonlopuksi niin tulee tosi huono olo, ihan hirvittävä. En kyllä edes ajattele lopettamista!

      • Interdose withdrawal

        Varmistan vain, että tiedät lääkeannoksen väliin jättämisestä seuranneen hirveän olosi johtuvan venlafaksiinin vieroitusoireista. Ilmiötä kutsutaan nimellä 'interdose withdrawal'.


      • Korjaus: Withdrawal
        Interdose withdrawal kirjoitti:

        Varmistan vain, että tiedät lääkeannoksen väliin jättämisestä seuranneen hirveän olosi johtuvan venlafaksiinin vieroitusoireista. Ilmiötä kutsutaan nimellä 'interdose withdrawal'.

        Korjaus aikasempaan viestiini. Interdose withdrawal tarkoittaa vieroitusoireita, jotka ilmestyvät normaalin käyttöaikataulun aikana kahden ottokerran välillä. Kohdallasi on kyse ihan tavallisesta vieroituksesta. Oireet ovat siis kyllä samat, mutta käsitteet eri.


    • Mulla 225mg ja toimii hyvin :)

    • mirkkuli921

      Mulla on 75mg menny jo noin kuukauden. Kaikkee kokeilitiin sitä ennen mm. sertralin, voxra, citalopram ja niiden rinnalla ketipinor ja opamox.
      Osa noista vaikutti jopa päinvastoin ja toivo oli kyllä mennä jo muutamaan otteeseen. Parhaiten on kyllä vaikuttanu tää venlafaxin! ei oo elämä tuntunu näi mahtavalle aikoihin ja onneks jaksaa jo kesääkin viettää :) suurempia sivuvaikutuksia en oo huomannu, paitsi seksihalut on lisääntyny aika paljon, mutta eipä se ainaka avopuolisoo häiritse. Unet on ollu kyllä ihan outoja, jos kirjottais ylös niitä ni sais aika hyviä käsikirjotuksia toimintatrillereihin.. :D
      Tsemppiä kaikille taistelijoille!

      • hu0lestunut

        Hei. Lääkeainekäyttö ei saisi olla ratkaisu elämän ongelmiin tai suruihin. Se on lyhytnäköistä ratkaista pahaolonsa alkoholi- tai huumeannoksella. Sanoit, että tunnet olosi mahtavammaksi kuin aikoihin. Toki on kiva kuulla, että olet iloisempi, mutta tiedostanet, että mikäli olosi parantui noin yhtäkkisesti, syy on varmastikin kokokaan tämän huumausaineen. Viisaampaa olisi laittaa elämä kuntoon, mitä se ikinä sinun tilanteessasi vaatiikaan, ja kehittyä siten ihmisenä.

        Venlafaksiinin tiedetään aiheuttavan ihmisille euforiaa ja jopa maniaa. Siksi sitä käytetään paljon myös klubeilla, mikä ei todellakaan ole terveellista. Aineen haitat eivät kierrä niitä masennukseen käyttäviä kuin viihdekäyttäjiäkään. Itselleni heräsi huoli siitä mitä aiot tehdä, kun aineen vaikutus lopulta lakkaa? Tunnen huolta kaltaisistasi ihmisistä. En usko, että moni tietää mihin tällaisten aineiden käyttö johtaa. Luullaan ehkäpä, että kun aine on saatu lääkäriltä, se on turvallinen eikä aiheuta pysyviä vammoja, kuten 'katuhuumeet'. Tämä on kuitenkin harhaluulo.


      • Anonyymi
        hu0lestunut kirjoitti:

        Hei. Lääkeainekäyttö ei saisi olla ratkaisu elämän ongelmiin tai suruihin. Se on lyhytnäköistä ratkaista pahaolonsa alkoholi- tai huumeannoksella. Sanoit, että tunnet olosi mahtavammaksi kuin aikoihin. Toki on kiva kuulla, että olet iloisempi, mutta tiedostanet, että mikäli olosi parantui noin yhtäkkisesti, syy on varmastikin kokokaan tämän huumausaineen. Viisaampaa olisi laittaa elämä kuntoon, mitä se ikinä sinun tilanteessasi vaatiikaan, ja kehittyä siten ihmisenä.

        Venlafaksiinin tiedetään aiheuttavan ihmisille euforiaa ja jopa maniaa. Siksi sitä käytetään paljon myös klubeilla, mikä ei todellakaan ole terveellista. Aineen haitat eivät kierrä niitä masennukseen käyttäviä kuin viihdekäyttäjiäkään. Itselleni heräsi huoli siitä mitä aiot tehdä, kun aineen vaikutus lopulta lakkaa? Tunnen huolta kaltaisistasi ihmisistä. En usko, että moni tietää mihin tällaisten aineiden käyttö johtaa. Luullaan ehkäpä, että kun aine on saatu lääkäriltä, se on turvallinen eikä aiheuta pysyviä vammoja, kuten 'katuhuumeet'. Tämä on kuitenkin harhaluulo.

        Voi hyvänen aika! Siinä kommentoi taas ihminen joka ei ymmärrä ahdistuksesta ja masennuksesta yhtään mitään. Nää lääkevihamieliset sairauden "syyn" etsijät vain ahdistavat ja syyllistävät lisää muutenkin vaivaista ihmistä. Miksei samalla tavalla puhuta verenpaineisista, sydän- ja diabeetikoista? Jos jostakin joku saa oireisiinsa apua tai sitten ei saa, niin mikä oikeus näillä amatööreillä on aukoa päätään
        Ja kyllä somaattisiinkin vaivoihin joudutaan kokeilemalla ja hakemalla etsimään usein sopiva lääke. Ja kuka käskee lopettamaan lääkkeen jos se toimii?


    • mirkkuli921

      Kyllä masennuksesta parantumiseen tarvii muutakin kun lääkkeet. Ne vaan edesauttaa asiaa, puhumisen ja itsehoidon lisäksi. Ei vakavasta masennuksesta voi ees parantua pelkästään lääkkeiden avulla, se on harhaluulo. Tai ei se ainakaan mulla toimi, Oon tehny nyt lähiaikoina niin paljon töitä parantumisen eteen, että en kyllä voi sanoo itteeni mitenkään huumausaineen parannuttamaksi tai huumatuksi. Ja mullakin on vielä todella paljon tehtävää jäljellä.

      Onko sulla itselläs mitään kokemusta masennuksesta tai kyseisestä "huumausaineesta"?

      • hu0lestunut

        Sanotaan niin, että valitettavasti tiedän mistä puhun.

        Lääkehoito aiheuttaa masennuksesta parantumisessa monesti enemmän haittaa kuin hyötyä ja kasvattaa lisäksi riskiä masentua jatkossa uudelleen. Olen eri mieltä siitä, että ne edesauttaisivat parantumista, mutta koska en tunne sinun elämäntilannettasi tai elämääsi muutenkaan, voin antaa neuvoja vain yleisellä tasolla. Toivon vain, että tiedät mitä näiden aineiden käyttö voi terveydellesi aiheuttaa. Tarkoitan siis hyvää, en halua kritisoida, vain tiedottaa ja opastaa. Positiivista on, että selvästi tiedostat masennuksen hoidon olevan ennen kaikkea omia päätöksiä, tekoja ja muutoksia. Jokaisella tietenkin niihin oman elämän asioihin liittyen.


    • Katin Kontit

      Itse en ottaisi kuin vakavaan masennuksen ja varauksin keskivaikeaan, koska tuo lääke poistaa lähinnä kaikki tunne-elämän elementit ja normaalin elämän aistimukset ihmisistä, luonnosta yms. Vieroitusoireiden kanssa (150mg) saa kamppailla sellaiset puolisen vuotta, joka sisältää vähemmän mukavia kokemuksia kuten pahan olon tunteet, eri puolella kehoa tuntuvat sähköiskut ja kamppailu normaaliin elämään takaisinpääsystä, kun tuon aine vihdoin haittavaikutuksineen alkaa häivetä kehosta. Kaikki keinot ennen SSRI-lääkkeitä, ellet halua sitten käydä läpi kivualiasta paranemisprosessia tai vaihtoehtoisesti käyttää lääkettä lopun ikääsi vähemmän aistivana yksilönä. Lopettaessa ainakin omalla kohdalla piti käyttää hyvin hidasta lääkeaineen tiputusta, jotta olo ei menisi kovin huonoksi ja pystyy säilyttämään normaalin arkielämän ilman lääkepsykoosia/sairalaa. Lääkäreillä varmasti erilaisia taipumuksia kirjoittaa kys. lääkettä ja antaa neuvoja siitä irrottautumiseen, joten mikäli ensimmäisen kanssa ei pääse yhteisymmärrykseen/-näkemykseen, niin varmasti apua löytyy joltakin taholta.

      • Ei minulla venlafaksiini 75mg ole vaikuttanut mainitulla tavalla. Brainzappeja toki tulee jo ensimmäisenä iltana kun jättää ottamatta, mutta mitäpä niistä.


      • rwerewrwrwrewr
        outsider1 kirjoitti:

        Ei minulla venlafaksiini 75mg ole vaikuttanut mainitulla tavalla. Brainzappeja toki tulee jo ensimmäisenä iltana kun jättää ottamatta, mutta mitäpä niistä.

        225mg annos täällä, en huomaa mitään vaikutusta, edelleen helvetin masentunut


      • counter-think
        rwerewrwrwrewr kirjoitti:

        225mg annos täällä, en huomaa mitään vaikutusta, edelleen helvetin masentunut

        Ammuin itseäni jalkaan, kipu ei helpottanut.


      • Anonyymi

        Jos teillä kerran on noin kielteinen asenne lääkehoitoon että siitä pitää heti vieroittautua niin älkää sitten valittako. Te ette tarvitse lääkettä. Joten miksi roikutte täällä ja marisette? Ihan vihaksi pistää tosi sairaalle nuokommentit.


    • Cirius

      Mulla on venla 225 annostus. Alkoholia en voi juoda, koska tulee niin kamalat vierotusoireet lääkken vaikutuksen lievennyttyä, että vaan itken ja nukun. Seksiä en oo halunnu puoleen vuoteen hirveemmin ja orgasmin saaminen lähes mahdotonta. En juurikaan tunne mitään ja siltikään ahdistusoireet eivät ole kokonaan hävinneet. Lääkäri meinaa nostaa annoksen 300mg. että hyvin menee.

    • eatw

      viisi vuotta olen jo syönyt Venlaa , nyt alasajovaiheessa eli 37,5 mg vielä vuoden loppuun. Tosin tiputan sitä vielä pienemmäksi kesään mennessä. Annoksen vähennys on helppoa kun avaa kapselin ja ottaa sisältä ylimääräisiä tabuja pois.

    • Anonyymi

      On kyl apua. Kunhan muistaa ottaa ohjeen mukaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      60
      5957
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3764
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      230
      2053
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1810
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1249
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      990
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      919
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      868
    Aihe