Mies ei tee minun tai kodin eteen mitään

hmmh

Hänen mielestään tekee tarpeeksi siinä kun hakee minut silloin tällöin töistä kotiin, että valitan turhasta. Olen sanonut ettei tarvitse hakea, käyttäisi tämänkin energiamäärän muuhun. Vastaus on tyylii "noniinnnglknf" eli ei oikein tiedä mitä vastaisi. Menee siis suoraan sanottuna sieltä mistä aita matalin.. tuntuu ainakin näin. Hän nimittäin tykkää ajaa autoa.

Noniin, ei siis tee minun takia mitään, ei voi tiskata koska liian rankkaa/ärsyttävää/hirveää (ihan kun minä sitä mielelläni tekisin..), ei siivoa ei mitään muuta ku kotonaki istua möllöttää koneella. Minua ei edes kuuntele, puheeni menee toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Kysyy aina "MITÄ??" tai ei edes sitä kun keskittynyt täysin muuhun. Tiedän, että jos en itse olisi omia syntymäpäiviäni näin innoissani järjestämässä en saisi silloin mitään. Tai muutenkin, kaikki lähtee minusta. Minä innostun arjessakin asioista ja tykkään laittaa eväät miehelleni valmiiksi kun tulee kotiin, tykkään siivota kotia häntä varten, tykkään pestä hänen pyykkinsä. Nyt vain totaalisen kyllästynyt tähän, kotimme on hirveän näköinen ja tiskit haisee, ei tapahdu mitään :) Vaikkakin olin kipeänä tässä. Korkeintaan tekee minulle silloin jonkun sämpylän kun tekee itselleen. Ja hakee jääkaapista minulle vain jotain silloin kun hän itse haluaa sieltä jotain. Minä nousen sohvalta jääkaapille hakemaan vain miestäni varten tietyn asian, en sillee että en hae koska en itse halua sieltä mitään. Tämmöstä itsekästä käytöstä. Nii ja sekin vielä, että kaiken tekemisen suunnittelu jää minulle. Edes yhteisen tekeminen ehdotus on minun vastuulla.

Miesten mielipidettä enimmäkseen kaipailisin, kertooko tämä yksinkertaisesti siitä, että mies ei enää välitä? Vai onko tämä jokin miehen logiikka mitä en naisena ymmärrä? Voiko asialle tehdä mitään? Ja kyllä, olen jutellut miehelleni tästä mutta eipä auta. Enkä jaksa valittaa siitä että "TEE MINUN TAKIANI ASIOITA" koska ne eivät tulisi hänen sydämestä silloin. Tuntuu, että monilla naisilla tämä ongelma, siksi mietin jos vain on jokin logiikka. Vai ajatteleeko miehet vain niin järjellä :D ääh..

13

688

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lifemocker

      olet itsestäänselvyys tai sitten mies on tottunut siihen, että sä kannat kaikki nenän eteen valmiiksi.

      eikä suhteessanne mene vissiin kovinkaan hyvin, olette kämppiksiä tai sä olet enemmänkin äitihahmo miehelle kuin, että olisitte oikeita kumppaneita

    • hmmh

      No voikoha asialle tehdä enää mitää? :D vai onko jo ihan toivotonta tässä vaiheessa alkaa mitää muuttamaa...

      • lifemocker

        turhaan sä tota netissä kyselet kun sun pitäis kotona jutella asianomaisen kanssa!


    • hmmh

      Ei se juttelu auta!:D ei saa mitää irti siitä. ja jos sanon tästä nii sanoo et joo yrittää panostaa mut mitää ei tapahdu. on nähty ja kuultu... tai sit just sen pari päivää panostaaki mut alkaa sama homma heti alusta.. ja sithä mä oonki se karsee
      nalkuttava akka jolle ei riitä mikää!

      • lifemocker

        sitten kannattaa keskustella eri suuntiin lähtemisestä


    • vaihtoon mars

      Ensimmäinen ajatus kyllä on, että miksi kukaan tuollaista katsoo. Ennen kuin pistäisin miehen vaihtoon niin alkaisin ihan kiusakseni pitämään huolen vain itsestäni. Tiskaisin vaan omat tiskini ja pesisin vaan omat pyykkini ja sitä rataa huolimatta siitä, millainen kaatopaikka kodista tulisi. Jos ei siinäkään vaiheessa miehellä välähdä niin jo on kumma. Ja eiku vaihtoon.

    • 69 / 65

      Vähempi kärjistäminen olisi tehnyt kertomuksestasi uskottavamman.

      Ei tuollaista, itsekästä loisijaa olekaan.
      Eikä sen sietäjää!

      Olen lukenut täällä jonkun vastaavan tyyppisen tarinan ennenkin ja kommentoinut samalla tavalla.

    • er5tyuohijök

      Aika tavallista tarinaa... Passaaja kyllästyy passaamaan koko ajan ja kriisi on valmis. On sinisilmäistä ajatella, että patalaiska ihminen alkaisi yhtäkkiä "vastata niin kuin sinne huutaa" eli tehdä sinulle juttuja "takaisin" osoittaakseen huomaavaisuutta. Pah, jos ei ole alun alkaenkaan tehnyt, niin miksi nyt tekisi. Et ehkä ole suoranaisesti itsestään selvyys, mutta ainakin on itsestään selvää, että sinä "suoritat" teidän parisuhdettanne ja toinen on vapaamatkustaja.

      Eiku mies vaihtoon. Kokemuksesta voin sanoa, että toisenlaisiakin on... Ja nyt yöpuu kutsuu ;-)

    • Vaihtoonko mies

      voi kun uskaltaisin olla noin vahva. Mun mies juo ja on aina rahaton. Holtiton luonnonlapsi. Tempoilee elämässään ja ei löydä kultaista keskitietä. Varsin velikulta ja löysin kortsuja ,joita ei oltu onneksi käytetty. Prepaid ja iskuripalstalla käyny. Kaiken osaa selittää ja olla mulle niin läheinen ja helläkin,etten osaa uskoa.
      Aina soittaa kotiin joka ilta tai minä soitan kun matkahommia tekee. olen vahva nainen ja pidän puoleni ,mutta heikko tässä. Näen ettei pohjimmiltaan kumpikaan halua eroa ja tekisi kipeää,mutta ei tätäkään kiljumatta jaksa katella. Pahinta on epäillä rakastaan,mutta mitään suhdetta ei näin kiinteässä parisuhteessa luulisi voivan pitää.Entinen ukko petti ja oli kylmä mua kohtaan. Tämä renttuilee ,mutta on läheisempi ja aidompi. Kännissä ääliö,mutta selvinpäin ok.Hyvät neuvot auttaisi pitämään päätä kylmänä tässä pyörityksessä.

    • kiltti mies.

      kannattaisko vaihtaa miestä.

      • kiltti mies.

        Se kertoo siitä että miehes pitää sua palvelijana eikä panosta suhteeseen. Jos ei suhteen alussa tee kotitöitä niin ei se muutu paremmaksi myöhemmin. Heivaa se ukkelis muualle.


    • anonyymi7

      Herranjumala jos kortsuja löydät niin miten et voi uskoa että mies pettää sinua? Siitä että ne ei ole käytettyjä? Säilyttääkö kukaan yleensä käytettyjä kortsuja? Nehän on tietty vedetty vessasta tai viety sellaiseen roskiin josta niitä ei löydä. Ole oman itsesi paras pelastaja ja lopeta suhde joka hajottaa sinua.

    • kokemuksesta

      Nojuu, meillä oli samanlainen tilanne kotona aiemmin. Naiseni teki juuri kaiken tuon aina ja itse olin enemmänkin tietokoneella. Ainoa ero tässä oli se että itse kuitenkin suunnittelin yhteiset tekemiset ym menot.

      Mutta, se miksi naiseni teki noi kaikki enkä itse mitään, oli se että usein kysyin, haluaako apua. Vastaus oli joka kerta ettei tartte, koska hän tykkää siitä ja että tekee mielellään (on muutenkin adhd tapaus, vaikka ei todettu virallisesti. Pakko touhottaa jotain koko ajan). Toinen oli se että vaikka saatoin välillä siivota ym, ei tullu kiitosta tai vaikka tuli niin siivosi silti uusiksi tai valitti kun ei ole mitään tekemistä. Vaikka tekemistä olisi, esim lähteä johonkin, ei kelvannut. Tässä syy minkä takia jätin tuon kaiken hänelle sitten. Haki ruoat ym jääkaapista aina kun pyysin, tosin vain silloin kun itse menee sinne, niin samalla. Toki tein ruoat myös aina hänelle, mä kun olin se kokki talossa, mutta anyway..

      Pointti tässä on se että oletko aiemmin vaikuttanut asiaan niin ettei se enää tee näitä, esim edellä mainittujen syiden takia?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      375
      4779
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      86
      1924
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      68
      1652
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1566
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      256
      1509
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1420
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1396
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1377
    9. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1264
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    Aihe