Tangokuninkaalliset 2013?

Ehkä parempi ois...

Olisiko lopultakin Heidi Pakarisen aika? On kypsynyt monin tavoin. Miehistä yksi on ylitse muiden: karismaa kuin pienessä kylässä, helpon kuuloista laulamista, kuin esiintyisi juuri minulle, Leif Lindeman tietysti.

47

1864

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • klkln

      No joo. Yleensäkään en ole löytänyt naisista sitä suosikkia kuin erittäin harvoin. Ne parhaimmat laulajat kun karsitaan jo ihan alussa. Pakarinen on kyllä ihan ok tosin se ässä häiritsee kyllä pikkasen, mutta niin se näkyy olevan monellakin. Se Leif on kyllä hyvä!

    • Lleif is best

      Leif on ilman muuta paras, siitä ei ole epäilystäkään!

      Toiseksi paras oli se Kyösti.

      Ihmettelin kovasti, miksi Tero Heikari oli tässä porukassa ... ei niin kimeä-ääninen tenori ole mikää tangolaulaja. Hänen tyylinsä muutenkin oli aivan liian itsevarma suoritukseensa nähden.

      Naisista Heidi saattoi olla parhaimmistoa, vaikka enhänetä muuten oikeinpidäkään. Myös Mia oli hyvä. Yona ja se haitarinsoittaja olivat vähän liian moderneja tangolaulajiksi.

      • Sattumasatumaa

        Samaa mieltä Tero Heikarista, tyyli on suomalaiseen makuun liian rehvakas, lähes päällekäyvä. Esityksestä puuttuu lämpö ja läheisyys, jota erityisesti Leif on tulvillaan.


      • elämä on Leiffiiiiii

        Sikahyvä toi Leif, äsken vasta näin ekan kerran, ensiksi esiintynyt Teo Tarja Turunen oli surkea!


      • paavo1
        Sattumasatumaa kirjoitti:

        Samaa mieltä Tero Heikarista, tyyli on suomalaiseen makuun liian rehvakas, lähes päällekäyvä. Esityksestä puuttuu lämpö ja läheisyys, jota erityisesti Leif on tulvillaan.

        Ikävä kyllä tuo Heikari osallistuu tänäkin vuonna(2014) kisaan, paljonkohan sille pitäisi maksaa, että pysyisi poissa musiikkikuvioista!? Aivan kotikaraoke tasoa!!


    • Mie vain

      Jouduin miettimään pitkään näitä naisfinalisteja. Pakko myöntää, että Heidi Pakarinen on tästä kuusikosta paras. Tämä nuori tamperelaisflikka on ihan hyvä, mutta hänen tiensä todelliseksi tangon ja iskelmän taitajaksi on vasta alussa. Hänen aikansa ei ole vielä. Miehistä Leif Lindeman on ehdoton. Ellei hän voita, tapahtuu suuri vääryys. Pablo on ihan mielenkiintoinen tangon tulkitsija, mutta ei varmasti sellainen laulaja, joka nousisi tanssilavayleisön suosikiksi. Mutta hänen kannattaa esittää keikoillaan tangoja omalla tyylillään. Minä ainakin pidän siitä.

    • Tummasilmä

      Tänä vuonna taso tuntui olevan melko kehno. Leif erottui parhaaksi jo heti ensi metreillä. Todella ihmeellistä, ellei Leif voita kuningas-titteliä.

      Tero Heikarista ei tangolaulajaksi ole, koska hän ei osaa alkuunkaan eläytyä tangon tulkintaan, eikä hänen äänessään ole tangoon tarvittavaa lämpöä. Muutenkin aika ylimielisen oloinen koko heppu. Hänen pääsyään kuuden parhaan joukkoon ihmettelenkin todella suuresti.

      Pablo oli tosiaan mielenkiintoinen tapaus. Ei huono laulaja ollenkaan, mutta liian erilainen kuin muut, "perinteiset" tangon tulkitsijat. Pabloa voisi ehkä verrata muutaman vuoden takaiseen tangofinalistiin, Tapani Kankaseen.

      Teo Turusella on kyllä ääntä, mutta ei tarvittavaa syvyyttä tangojen tulkintaan.

      On se vaan niin, että mustalaisilla on käsittämätön kyky tulkita tangoja aivan uskomatttomalla tavalla.

    • 13+5

      Mä tykkäsin Netta Skogista

    • tangomurkinat

      Naisista ei kyllä ykskään ollu finalistin arvoisia.Ja miten Pakarinen onkin lihonut viimevuodesta! Ja väittää harrastavansa lenkkeilyä ja kuntosalilla treenaamista? Taitaa se lenkkeily olla hookoon blöö lenkkiä. Vai onx se alkanut painonnostoa harrastamaan? Yläkroppa ja käsivarret sen näköiset kuin nostelis puntteja. Maha pömpöttää. Ihan sama mulle oikeesti onko lihonut vai ei, mutta kun haluaa voittaa tangokruunun päähänsä, niin olisin luullut, että huolehtis kropastaan ja ulkoisesta habituksestaan hiukka paremmin. Mustavalkoraidallisessa koltussa aikas homssuisen näköinen. Tuskin se lastakaan odottaa..Ja se äzzä zuhahtaa yhä vaan.

      • Pumpulipää..

        Ei kai se nyt lasta odota, eiks ole jo nelissäkymmenissä ... taitaa olla enemmänkin..!


    • painonnostaja

      Jospa Heidi yrittää päästä miehensä tasolle kroppansa suhteen. Mikahan on aikas valtava:)
      Heidi on pyöristymisensä vuoksi muuttunut jotenkin vähän pehmeämmäksi tulkinassaankin, (vaikka se "z" on kyllä vähän häiritsevän kuuloinen), mutta olemus muuten on pysynyt yhtä homssuisena kuin ennenkin.

    • Pitäskö se nyt

      joku raja vetää jo tuohon yrittämiseenkin...meinaan että samat Pakariset siellä vuodesta toiseen yrittää epätoivoisena..nuo akat ei vois kyllä edes vähempää kiinnostaa. Ja noista tangoista tuli mieleen että kohta tehdään varmaan tangoversio Hassisen Koneen kappaleesta Rappiolla...vanhoja tangohelmiä olisi vaikka kuinka paljon mutta näitä samoja p.askoja vaan vedetään vuodesta toiseen ja samalla tehdään noita tangoväännöksiä kaiken maailman Europen biiseistä..voi elämän kevät!!!!

    • Leif on ylivoimainen

      Kyllä Heidi on paikkansa ansainnut., mutta ihmettelin Mia Leivon putoamista eilisestä finaalista . Ne kaksi "pelleä" joutikinpudota, mutta Mian tilalle olisin laittaanut Yonan. Hän on kyllä lahjakas, mutta liian moderni nykyiseen tangoskabaan.

      Miesten finaalista uskon Tero Heikarin putoavan aivan ensimmäisenä, ja Leifin tuomaristo kruunaa yksimielisesti tangokuninkaaksi!

      • Kyösti kiinnostaa

        Kuuntelen juuri miesten kisaa aivan tuoreella korvalla,
        sillä en ole kuullut keltään aiempia esityksiä.

        Ensimmäinen joka sykäytti oli Kyösti.
        Äskeinen Pablo oli ahdistava esitys! Tuli ihan huono olo. Kärsimystä. Kurkkuparka..

        Itseäni ei Leif koskettanut, oli liian "makea", jotenkin äitelä.

        Ja tuo viimeinen laulaja oli aika upea!

        No mutta kuunnellaan toinen kierros! :)
        Nuo


    • rita.

      Pakarisen voitto oli suuri vääryys. Mia Leivo oli kirkkaasti paras tunteikkaalla äänellään jossa on väriä ja tulkintaa.
      Tänään jos Leif ei voita niin tapahtuu toinen suuri vääryys. Ihana ääni.
      Bablo ei kuulu tähän kilpailuun.

      • aqqqqqqqqqqqqqqq

        Naiset nyt oli mitä oli ,miehistä Mäkimattila ylivoimainen.


      • Mervi olisi ollut ok

        Mervi vaikutti kivalta.
        Yona liian erikoinen.. vaikka omalla tavallaan hyvin kiinnostava!


    • Tanssitaan aamuun

      Kyösti Mäkimattilan esitykset ovat teknisesti hyviä, mutta minä ainakin haluan kuunnella laulua, jossa on tunnetta, joka saa nauramaan tai itkemään.

    • hulluna tangoon

      Non nyt jää vastsedes tangokisat katsomatta. Suuri vääryys ettei Leif voittanut upealla äänellään ja tulkinnoillaan sekä esiintymistaidollaan.
      Mäkimattila näytti siltä kuin olisi istunut vessassa isolla asialla ja äänikin olisi voinut tulla siten. ei mitään lavakarismaa ja ääni joita mahtuu tusinaan 13.
      Jo naisten kisassa alkoi mitta tulla täyteen kun Mia ei voittanut mutta nyt tössähti todella. Mitta tuli täyteen.

      • ljyf

        Leihvi esitti laulunsa pieremällä ja vain heilutteli rumaa naamaansa.. todella iljettävä tyyppi


      • hulluna tangoon
        ljyf kirjoitti:

        Leihvi esitti laulunsa pieremällä ja vain heilutteli rumaa naamaansa.. todella iljettävä tyyppi

        Jaa et sitten keksinyt parempaa kuin lapsellisesti matkia minua :D


    • taivutaan tangoon

      Paljon puhutaan tangon tulkinnasta. Leif Lindeman on oikea tangon tulkitsija. Kaksi hyvin erilaista tangoa, mutta kun sen osaa, niin siihen tulee sitä jotain. Jotkut esittävät kaikki kappaleet samalla tyylillä, on sitten surullinen tai iloinen. Kuinka luontevasti toiset ovatkaan esiintymässä, toiset ovat kuin seipään nielleet. Tangomarkkinat saisi nykymuodossa tyystin lopettaa. Eivät ole rehdit ja reilut!

    • Gospel-music

      Se sitten Auraviihde ja Ilkka Vainio voitti tangomarkkinat. Sekä kuningatar että kuningas ( varjokuva) ovat Auraviihteen listoilla.Tangomarkkinat ovat hyvin kaupalliset. Niiden pitää tuottaa. Kukaan ei ole julki tuonut sitä, ketkä ja mitkä tahot taustalla on. Auraviihde ja Ilkka "Ile" Vainio siellä sanovat viimeiset sanat. Eihän tangokuninkaaksi voida valita miestä, joka on romani ja laulaa ja levyttää hengellistä musiikkia. Katsoin ehkä pari vuotta sitten ohjelman, Astu tarinaan (osa 11), siinä haastateltiin Leif Lindemania. Kerrottiin ajasta Tenavatähden jälkeen. Todella koskettava tarina.

    • Pemu hukka

      "Laulava ihra" voisi liittyä pulttiboisiin ja mölähdellä siellä helluntaikielellä, jota kukaan ei varmasti ymmärrä..siis näin: jhgudyloicvjlskejiuwheiufieujfoogyrjollifiubhiugkjhdbycnkjsnivfvi kfjnijufjkk kjfnkbjndfbjhbgfkrb! HALLELUJAA!

      • Annu.

        Missäs sinä ihraa näet? Katsot varmaan juuri peiliin.
        Leifissä sitä ei ainakaan ole tippaakaan, päinvastoin! Tai sitten sinä näet mitä haluat.


    • haisie

      Tuossa olis hienot sanat Helluntailais-Tangoon.... kolehtihaavit pitkään varteen ja kiertueelle!

    • ei mun mielen mukkaa

      Leif oli paras kunkkuehdokas.
      Leif suorastaan säteili lmpöä ja hyvää energiaa.

      Hyvinhän Kössikin lauloi, mutta hänen eleettömyytensä vuoksi hönei olisi mielestäni ansainut kuninkaan-titteliä.

      • argen tiina

        Kyösti paras! Ihana, herkkä ja pilkettä silmässä (toki Leifilläkin) ja lauloi tosi komeasti. Miksi morkkaatte ulkonäköä, eiväthän nämä missi- eikä misterkisat
        olleet vaan laulukilpailut. Kaikki olivat kauniita ja komeita ja finaaliin päässeet
        hyviä laulajia. Kiva että myös vähän vanhempia mukana, tämä Kalle.


    • valttti

      Hai sie! mie ooon kulu etä seraavat markinaat o meijan kotmasa intiasa kalkutin kaupukisa voi huvä veli sielä myö saahaa ruunu lähtää het reenaama tankoo sahaan menolipput valtiijolta

    • Lavatanssija

      Ei Leif huono ollut, mutta minulle kyllä Kyösti oli ylivoimaisesti paras ja eikö Tangokuninkaitten työpaikka ole paremminkin tanssilavat, kuin helluntaiseurakunta. Kyöstillä on jo valmis tanssiorkesteri, mutta onko Leifillä?

      • TANGO DE MI VIDA

        Sinä vedit tähän Leiffin uskonnon, jolla ei ole tässä mitään tekemistä. Se on jokaisen yksityisasia mihin uskoo. Mitä TANGOjen laulamiseen tulee, siinä kyösti kyllä jää kaksoseksi. Se vaan on kumma juttu, mutta monta kertaa todettu, romanit osaavat Tangot huomattavasti paremmin, kuin suomalaiset. Se on varmaan se verenperintö. Jos ajatellaan argentiinalaisia, espanjalaisia tai unkarilaisia. Tangomarkkinat ovat nykyisin niin kaupallinen tuote, että täytyy olla jo vahva ammattilainen, että siellä pärjää. Niistä pitäisi tehdä ponnahduslauta uusille yrittäjille, kun kerran sinne tehdään uutta musiikkiakin. Ai niin ,en ole romani, vaikka Tangoista pidänkin, pidän niiden tanssimisesta aivan mahdottomasti!


      • Annu.

        No mikäs voittamisen kriteeri se valmis orkesteri on!!!
        Tuo uskonnosta vittuileminen on raukkamaista. Kyllä Leif lavoille olis mennyt eikä helluntaiseurakuntaan tangoja laulamaan.


      • ROKKENROLL
        Annu. kirjoitti:

        No mikäs voittamisen kriteeri se valmis orkesteri on!!!
        Tuo uskonnosta vittuileminen on raukkamaista. Kyllä Leif lavoille olis mennyt eikä helluntaiseurakuntaan tangoja laulamaan.

        Saatte uskoo, jotta Vasikannuolema-Lefa alkaa kiertelemään pikaisesti kootun IRVIKUVA-orkesterinsa kanssa. Suosikkipiisi on Tango Helluntailaisten seuroissa. Sanoittaja Jesse!


    • cucujjdjdj

      Verenperintö ihan varmasti. Kerjätessä vapisevalla äänellä tulos on runsaampi, kuin jos puhuisi normaalisti. Naurettavimpia on se Kamalius Rungberg jonka ääni vatkaa vaaksan verran yli ja ali nuotin. Jeesus myötä- ettei työtä!

      • Lapualaisooptangååå

        Sitä värinäähän oli äänessä kuin äänessä.
        Mua harmitti se kompurajalkainen Urpilainen, mukamas tanssimassa !

        Olihan sitten Kom-teatterin Taistolaisnuotilla vääntämässä naisten kisassa Johanna Louhivuori. Pahemmin ei vois Pohojanmaalla väärin veisata.


      • miinaäkkipyssäys
        Lapualaisooptangååå kirjoitti:

        Sitä värinäähän oli äänessä kuin äänessä.
        Mua harmitti se kompurajalkainen Urpilainen, mukamas tanssimassa !

        Olihan sitten Kom-teatterin Taistolaisnuotilla vääntämässä naisten kisassa Johanna Louhivuori. Pahemmin ei vois Pohojanmaalla väärin veisata.

        On se Louhivuori kyllä oikea miinaäkkijyrkkä2, seko.


    • positiivinen ajatus

      Jos toisella menee hyvin, niin ollaan kateellisia ja toivotaan vastoinkäymisiä. Sitten ollaan hyvinkin vahingoniloisia, kun tulee niitä vastoinkäymisiä. Onhan niitä sanontojakin, jotka ovat kohdalleen osuvia. Säälin saa ilmaiseksi, mutta kateus on ansaittava! Kateus vie kalatkin vedestä!

    • Kyösti Mäkimattilalla on paljon jykevämpi ja muhkeampi ääni kuin Leif Lindemanilla, jonka laulu kuulostaa lähinnä kimityksyltä Mäkimattilaan verrattuna. Leif Lindeman oli jotekin limaskaisen ja teennäisen oloinen tyyppi. Mäkimattilassa ei ole mitään ärsyttäviä piirteitä.

      • korpikuusen kyynel

        voi, voi, tapsan sinne olis pitäny osallistua, "varmasti ylivoimaisesti paras". ei ole tapsan voittanutta!


      • korpikuusen kyynel kirjoitti:

        voi, voi, tapsan sinne olis pitäny osallistua, "varmasti ylivoimaisesti paras". ei ole tapsan voittanutta!

        " ei ole Tapsan voittanutta!". No niin just ! Sinäpä sen sanoit. Mut ei Tapsan tartte moisiin väkisin väännettyihin laulukisoihin osallista. Todelliset kunkut nousee pinnalle ihan muutoinkin omin musiikillisin avuin ja laulullisin lahjoin, niinkuin Tapsan lisäsksi just esim. Reijo Taipale. Sekä esim. Olavi Virta aikanaan jne...


    • Pemu-Hukka

      No nyt alettiin päästä jo asiaan! Lisää lisää!

    • Tero on uusi Kuningas...

      Onneksi Tero Heikari on mukana, vie kruunun ja nauran teille p......t naurut koko porukalle, jotka kateuttaan täällä itseään parempia mollaa :) Säälittävää huudella...

      • huoompi kuin huono

        Se oli suorastaa ihme, että Tero Heikari edes valittiin loppufinaalikkoon.

        Hän ei osaa tulkita lainkaan tangoja ... hän laulaa lakonisesti vaan kaikki yhteen pötköön, eikä ole sydämellään lollenkaan mukana.

        Teo oli ehdottomati KAIKKEIN SURKEIN OALLISTUJA ja laulaja!

        Leuhka ja ylimielinen - kuvittelee olevansa suurikin tähti, kun kuljeskelee Kouvolan katuja pitkä leuka kohti taivata!!
        Ällö!!!


      • huonompi kuin huono
        huoompi kuin huono kirjoitti:

        Se oli suorastaa ihme, että Tero Heikari edes valittiin loppufinaalikkoon.

        Hän ei osaa tulkita lainkaan tangoja ... hän laulaa lakonisesti vaan kaikki yhteen pötköön, eikä ole sydämellään lollenkaan mukana.

        Teo oli ehdottomati KAIKKEIN SURKEIN OALLISTUJA ja laulaja!

        Leuhka ja ylimielinen - kuvittelee olevansa suurikin tähti, kun kuljeskelee Kouvolan katuja pitkä leuka kohti taivata!!
        Ällö!!!

        Korjaus:
        siis TERO oli kaikkein surkein osallistuja ja laulaja (Ei Teo)!


    • mummo5

      Minustakin nuo monet uudet tangot olivat aika outoja, tosin kauniitakin löytyi Lähdön hetki, Tiimalasi, Suurenpaa, Muistojen polku Itseän eivät saaneet lauluaan valita Aivan hölmö on laulu Tango kuuluu kaikille Totta naisista putosi monta hyvää pois n 6 etenkin jäi mieleeni nuori ensikertaa, mahtava ääni Miehistä myös pari ihan väärää valintaa Nuoren sotilas soittopojan olisi ehdottomasti pitänyt myös päästä jatkoon Toivottavasti molemmat yrittävät uudestaan Lei ja Teemu on miehistä parhaat ja naisista Piritta ja ehkä Maria

    • mummo5

      Yritän ottaa tämän mummo5 omksi merkiksini. En vaan ole onnistunut aikaisemmin.

    • toinen mummo

      Mummo5, hyvinpä veikkasit finalistit kummastakin parista. Onnittelut! Itse en moiseen pystynyt.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1555
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1315
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1045
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe