Hackmanin kovanaama-paistinpannut

Hackman se kehua retostaa, että niiden kovanaama -pannut kestää melkein vaikka mitä. Eipä kestänyt kuin noin puoli vuotta normaali käyttöä. Siis ei viillelty veitsellä, eikä kuumennettu liiaksi. Kunhan alkoi pinnoite vaan itsestään kuplia irti. No, Prisma antoi sitten OPAN pannun tilalle. Ei vissiin uskaltanut enää antaa samanlaista kovanaamaa tilalle, ettei olla kohta taas kantamassa pehmeänaamaa takaisin kauppaan. Kaikenlaista mainosta, huh huh.

17

4846

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • diipadaii

      Kovanaamat on heikkoja, kauppiaaatkin sen myöntää, itse ostin tanskalaisen jota myyjä kehui paremmaksi kuin kovanaama ja totta puhui. Myynnissä kauppiaalla molempia, tanskalaiset hieman halvempia.

    • pehmeänaama

      Itsekkin ajattelin kokeilla keraamista pannua seuraavaksi tai swiss diamondia..
      Onko kukaan testannut keraamista pannua??

      • ytttttttt

        pannuista paras käytössä jo pari vuotta ja edellekin hyväkuntoinen


    • ugvugvo9ugvouyhvoyuv

      Siirry valurautaan.

      Ei siinä ole juurikaan enenpi huoltamista kuin muissakaan pannuissa. Kunhan ei laita pesukoneeseen, ei pese liian saiputtaa vedellä ja muistaa ajoittain rasvapolttaa läskillä.

      Ei tartu, kestää mitä tahansa ja ylivoimaiseti paras paistotulos. Pihvin kun vääntää kuumalla, siittää, että talouspaperilla pyyhkii puhtaaksi, kun pannu jähtynyt.

      On mullakin pinnoitettuja pannuja. Scanpanit hajosi hetkessä kaasuliedellä. Nyt Julienne. Kalliita pannuja, mutta toi Julienne kestänyt hämmästyttävän kauan. Olen kai oppinut käyttämään niitä. Pinnoitepannut ei kestä kovaa kuumuutta, sopivat paremmin maksalaatikon lämmittämiseen, kuin ruuan laittamiseen.

      Mua itteä alkanut kiinnostaa nykyiset keraamiset pannut, ne vois sopiakin arkikäyttöön. Mutta pelkkien ostosTV mainosten pohjalta en niitä ala ostamaan pitääpi kuunnella käyttäjien aitompia lausuntoja ensin.

      Työnnä pinnoitepannut paikkaan, minne aurinko ei paista ja osta valurautapannu. Kestää sukupolvelta toiselle ja toimii varmasti aina, liedellä kuin liedellä. Mä olen 53 vuotias ukkeli, teen meillä ruuat. Kananmunan paistoon pinnoitepannu, mutta kun ruokaa tehdään, mummolta peritty valurauta kehiin kaasuliedelle ja jo alkaa pihviin tulemaan väriä.

      • Anonyymi

        Kun luen vanhoja kirjoituksia, niin mietin monesti, että onko kirjoittaja enää elossa. Tekstin perusteella vaikutat vanhalta ihmiseltä. Oletko vielä 10 vuoden jälkeen elossa, vai jo kuollut?


    • No enpä ollut yksin kokemusteni kanssa. Kovanaama on siis pehmeä. Aloin käyttää myös vanhaa valurautapannuani. Aivan verraton, kun muistaa ettei pese fairilla rasvoja pois.

    • laadunseuraaja

      Laatu on mennyt tosi huonoksi tälläkin "suomalaisella" valmistajalla. Petyin itsekin kattilan laatuun kun ei kestänyt normaalia perhekäyttöä. Joku suositteli teräksisiä, mutta iittalan all steel pastinpannustakin on tutulla huonoja kokemuksia.

      Vastaisuudessa osaan kyllä pysyä erossa tämän konsernin tuotteista.

    • Joo-o. On se kumma kun jotkut yritykset ihan rauhassa kusevat omaan nilkkaansa.
      Me nyt vaan tehdään tämmösiä, eiköhän ne viikon kestä. Huh huh.

    • mikaela1

      Meillä myös käytössä Hackman kovanaama. Kesti ainoastaan noin 7kk!!!!!! Ei ole ikinä rapsittu millään terävällä mutta nyt irtoaa se pinnoitus, paloina mene ruoan sekaan. Tämä oli viimeinen Hackman mikä tähän taloon tulee. Seuraava on kyllä valurauta pannu!!!

    • Hacman se vaan pysyy tyynen rauhallisesti hiljaa eikä kommentoi asiaa millään tavalla. Eipä kyllä ole tuotteissa puolustamista. Tai kyllä sittenkin, metallikierrätys saa romua Hackmanin tuotteista lisää. Huh huh.

    • 9k9k

      Hinta ja laatu ei valitettavasti kohtaa enää näissä tuotteissa. Pannujen käyttöikä on todella olematon, vaikka yrittää pitää pannua kuin kukkaa kämmenellä. Uusi tuote annetaan takuuseen ja sepitetään kuluttajalle vääränlaisesta käytöstä???
      Paljon kokkaavalle nämä tuotteet on todella karvas pettymys ja muutaman pannun kokoeiltuaan vaihtaa muihin merkkeihin. Menevät todella helposti kieroiksi ja pinnoite lähtee irtoamaan. (ei ole kuumennettu liikaa, eikä ole käytetty metallisia välineitä, ei pesty tiskikoneessa).
      Monelta muulta pannumerkiltä saa rahoilleen vastinetta, sillä tämän hintaluokan pannujen olisi kestettävä muutamaa kuukautta pidempään.
      Kunnon valurautapannu kannattaa ostaa ja pitää siitä hyvää huolta, niin pannukaupoilla ei tarvitse juosta.

    • Uskomatonta

      Perseestä. Kihisen raivosta..... "Arpinaama" ostettu 31.12.2015 ja nyt on 20.1.2016. Järkytys..... Pannua käytetty n. viisi kertaa, ja muovilastoilla toimittu. Ihan kuin olisi partakoneen terällä tehty viiltoja. Uskomattoman paskaa laatua. Kolme vuotta vanha päivittäisessä käytössä oleva pannu on paremmassa kunnossa kuin tuo ihmisille kusetuksella myyty pannu. Paska omassa pesässä on kurjaa ja markkinointiosaston pitäisi tietää, että paha kello kaikuu kauemmaksi kuin hyvä kello. Teetättäkää vaan "idän ihmeillä" työt, niin paskaa saatte kotimaisilta asiakkailta niskaanne.

    • paistinpannut

      Kiinnostaisi tietää mistä noita julianne-pannuja olette ostaneet? kys.valmistajalta löytyy muita raastimia ...paistinpannuja en löydä. Onko erikoisliikeestä?

    • KiinaTuoteParempi

      Suomessa tehdään nykyään pelkkää paskaa...

      • toimiihyvinkin

        Kiinassa tehdään paskaa - osta Fiskarsin AllSteel-pannu ja saat kotimaista laatua.

        On toiminut hyvin jo vuoden ja parempaa en ole nähnyt.


    • Anonyymi

      Sama juttu, ihmettelin miten pohja meni alle vuoden käytössä rikki, kun aiemmat vastaavat on kestäneet vuosia.

      • Anonyymi

        Mulla on -98 ostettu kovanaama. Vieläkin pinnoite ehjä. Lisäksi siinä on paksu pohja. Ei ole mennyt kieroon. Tosin käyttö ollut nättiä ja harvakseltaan. Nämä uudet kovanaamat on ohutpohjaisia. Ei kiinnosta kokeilla. Keraaminen hackmannin matador on ihan paska. Virheetön pinnoite mutta siihen palaa vesikin pohjaan.
        En osaa käyttää valurautapannuja. Kananmunan saa vain hauduttamalla ja se ei ole hyvää. Muutenkin kaikki tahtoo tarttua ja siivoaminen liian työlästä. Pinnoitepannulla jatketaannkun tuo vanha kovanaama antautuu.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      19
      1831
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1358
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1240
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      10
      1164
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1115
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      13
      1068
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1023
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1019
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1012
    Aihe