Tarkennusta Maya kalenteriin 2012

alfa123om222

Rupesin pitämään päiväkirjaa Mayakalenterin tapaan.
1 vuosi 1 kuukausi 1 viikko 2 päivä = 1.1.1.2

Kun olin päässyt tuohon lukuun 1.1.1.0 Jehova kuiskasi korvaani.
Mitä, jos Maya kalenterissa on virhe yksi numeroa kussakin lokerossa.

Eli loppu ei kalenterin mukaan olisikaan 2012-12-3-0, vaan siihen
olisi lisättävä 1v-1kk-1vko-1pvä eli loppu olisi:

2013-13-4-1 eli tämän vuoden lopussa tai ensi vuoden (2014) ensimmäinen kuuukausi.

Tämän Jehova todella kuiskasi korvaani eilen: LISÄÄ MAYA-KALENTERIN VUOSIIN YKSI VUOSI, KUUKAUSIIN YKSI KUUKAUSI JA VIIKKOIHIN YKSI VIIKKO. JA ODOTA. KATSO MITÄ TAPAHTUU.

30

502

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alfa123om222

      Maailmanlopusta joulukuu 2012 on kulunut vasta noin seitsemän kuukautta!

      Mitä sen jälkeen on tapahtunut:
      Sen tiedän, että toinen taivas räjäytettiin tuusan nuuskaksi. Sain siitä pari valokuvaakin. Se selittää Egyptin vallankaappauksen. Kaappajat kuulunevat samaan sakkiin toisen eli tuon räjäytetyn taivaan kansalaisten kanssa.

      Jehova on luvannut luoda uuden maan ja uudet taivaat, joissa vanhurskaus asuu.

      Paljon muutakin on seitsemässä kuukaudessa tapahtunut. Vaikka muita koskee ehkä Ilmestys 13 niin sain amerikkalaisella keskustelufoorumilla sen käsityksen, että todellisuudessa odotetaan nyt: Mahdia, Antikristusta ja Jumalan valtakuntaa. Tässä järjestyksessä.

      Vaikka pimeyden voimat ympärillä räyhäävät ja voittavat maailman sekä vangitsevat pyhät niin kutsutut ja valitut saavat voiton yhdessä Karitsan kanssa.
      Ketä se sitten lohduutaakin? Älkää ottako pedon merkkiä. Tuo merkki voi tulla kolmessa vaiheessa. Ensin yksi kutonen, sitten toinen ja lopulta kolme kuutosta. Vasta kun on kaikki kolme kutosta joutuu kokemaan todella kovia.
      Tällaista olen hengessäni kuullut.

      • islamistkaialkaa

        Tuosta ei ota selvää. Käsittääkseni se väärä ukkeli on joku islamilainen, joiden joukkolaisilla on mustat liput.


    • Sykleihin uskova

      Yleensäkin Maya-kalenterin lukutapa on naurettavan pakkomielteinen, kun ajat, asiat ja yhteydet ovat ehtineet kadota välistä sen ... varsin monen kerran.

    • tositieto.

      Loppu tulee ennen kuin 13. baktum loppuu.
      13 baktum alkoi 21.12.2012. Se loppuu toukokussa vuonna 2406.

      Maailmanloppu tulee jonain vuonna 2012-2406 välillä. Näin lukee Tortugueron Monumentti 6:ssa.

      Se että loppu tulee 2012 oli tulkittu ihan väärin.

      • tositieto.

        Koska mayoilla oli nolla käytössä, Ensimmäinen baktum oli 0. Täten laskenta meni 0.1.2.3 jne, ei 1.2.3 jne. Tästä johtuen 13 baktum tulkittiin väärin.


      • Siinähän selittelet
        tositieto. kirjoitti:

        Koska mayoilla oli nolla käytössä, Ensimmäinen baktum oli 0. Täten laskenta meni 0.1.2.3 jne, ei 1.2.3 jne. Tästä johtuen 13 baktum tulkittiin väärin.

        "Tästä johtuen 13 baktum tulkittiin väärin."

        Seliseli :-) Kas kun kukaain ei tuota ennen joulukuuta 2012 tajunnut...


    • kjkl

      Pakana juttuja nuo! Hyljänneet Jeesuksen Maailman Vapahtajan!

    • alfa123om2222

      Totta osittain, että lukemattomat ovat hylänneet Jeesuksen ja siirtyneet SALATEN asian esim. Islamin kirjoituksia noudattamaan. Se ei välttämättä merkitse uskon taantumista, vaan oikenalaista kehitystä. Pietari sanoo kirjeessään, että lisätkään uskoon tietoa, pitkämielisyyttä ..... etc. Hän esittää pitkän luettelon mitä uskoon tulee lisätä, jotta ei jäisi jälkeen tai peräti taantuisi.

      Jeesus yksin tai yksin Jeesus, vain Jeesus on Herra, vain vuorisaarnan opetus jne. on tie, joka johtaa eristyksiin ja jopa mielen järkkymiseen. Kuinka sitten voisi toipua siitä Jeesus yksin saarnasta: Itselläni oli apu Pyhiinvaelluksesta Israeliin sekä Jehovan todistajista. Käytyäni Israelissa opin mm. välittömästi ohjelmoimaan ja käyttämään Multimedia Toolbookia. Eli sain hengellisen lahjan siellä. Jehovan todistajissa opin kuinka rakastava Isä Jehova Jumala on. Sain lahjoja ja oikeuksia esim. kehotuksen ostaa halpiskuulakärkikynien sijaan Ballograf tai vielä parempia kyniä. Sain kehotuksen viedä tuliainen kun menee kylään. Ja jopa antaa läksiäislahja jne. jne.

      Itselleni oli myös vaikeaa kun tajusin, että suuri osa oli asian salaten siirtynyt islamiin tai muuhun sellaiseen, vaikka yhä näyttelivät olevansa peruskristittyjä.
      Mutta Ensin pitää tulla hulluksi ennen kuin voi tulla viisaaksi. Apostoli Paavali opetti. Ilman Kristusta oleva maailman viisaus on todellakin kapeampaa kuin niiden, jotka ovat kulkeneet tien Kristuksen kanssa alusta loppuun. Vaikea on varmasti palata Kristukseen, jos on mennyt valtatietä ja omaksunut pintapuolisen sivistyksen islamin, kristinuskon yms. ilman Kristusta itseään.

    • alfa123om2222

      Mayakalenterin lopun päivämäärään on siis vielä aikaa noin puoli vuotta. Saa nähdä tapahtuuko Harmageddon tuon puolen vuoden kuluttua umpeen.

      Itse en ole saanut ohjeita Harmageddonista selviytymiseen, vain sen käskyn Saatana antoi joskus 2003 muistaakseni, että: Et saa koskea yhteenkään autoon, joka on hyljättynä maantiellä. Et saa siirtää noita autoja pois paikaltaan, etkä saa ryöstää niitä tai ottaa käyttöön niitä. Hän sanoi olevansa valmis kahleisiin, mutta että autot, jotka jäävät teille hylättynä ovat hänen omaisuutaan.

      Tietenkin olisi hyvä rukoilla ohjeita Harmageddoniin, mutta luulen, että pitää toimia ex-tempore. Harmageddonin jälkeen syntynee pieni valtakamppailu, mutta tosiasia on, että seitsemän vuoden ajan hallitsee imaami Mahdi ja hänen jälkeensä Antikristus ja sitten Jumalan valtakunta.

      Toinen hallitusrypäs on tietenkin Ilmestys 13 mukainen: Lohikäärme, Leopardin kaltainen peto ja maan uumenista nouseva peto, jolla on kaksi karitsan sarvea.
      Danielin kirjan seitsemännen luvun mukaan: Kaikki valtakunnat ovat alistettu suoraan Jumalan valtakunnalle, mutta maailman asukas, jota ei löydy elämän kirjasta tullaan alistamaan Lohikäärmeelle, joka hänkin toimii luultavasti Jumalan valtakunnan alaisuudessa silloin.

    • alfa123om2222

      Kolmas vaihtoehto on täysi kaaos hallinnossa. Kaupat laitetaan kiinni ja samoin pankit. Jos Harmageddon tapahtuisi viikon kuluttua niin edessä olisi pakoretki kauppoja ryöstellen? Harmageddonissa kuolisi yli 3,5 miljoonaa suomalaista?

      Minkäänlainen hallinto ei toimisi, vaan ainoastaan anarkia.

      Tänään tuli postilaatikkoon taloyhtiön turvallisuusohje. Sen mukaan pitäisi kerätä yhden viikon muona-annos varastoon. Siinä mainitaan myös kokoontumispaikka kriisin tapahtuessa, mutta mihin tuosta kokoontumispaikasta tie sitten kulkisi? Saa harkita kaksi kertaa lähteekö porukan mukana jonnekin tuntemattomaan määränpäähän, vai yrittääkö sinnitellä omillaan?

    • kanui

      Taisit unohtaa ottaa lääkkeet. Kun harhailet ja luulet ääniä.
      Kannattaa uskoa sitä lääkäriä. Ole huoletta! Jumala pitää
      huolta sinustakin

      • ei pidä.

        Niin lääkäriä, ei niitä jumalaharhoja.


    • alfa123om2222

      Ei se unohtamisesta ole kiinni. En kuule ääniä. Jos joskus olen harhatilassa, johtuu see voodoouskonnon omaavista naapurin pervesseistä, jotka käyvät kemiallista sodankäyntiä. He kykenevät ujuttamaan ilmateitse kehooni huumaavia ja lamaannuttavia kemikaaleja. ABC2 sodankäynti on todellisuutta. Vihollinen käyttää kaikkia mahdollisia lääketieteen keksintöjä ja kemikaaleja. Mieti vaikka spam roskapostia. Kuinka montaa erilaista lääkettä niissä mainostetaan myytäväksi ja kuinka noiden lääkkeiden ominaisuuksista puhutaan ammattitaitoisesti. Jo 1980-luvulla monet matkusti Viroon kun siellä kaupattiin nitroja kenelle vaan.

      Lääkäri sanoi aikanaan: Ei sinua mikään vaivaa. Voit itse kokeilla lääkkeiden vaikutusta. Otat niin kuin tahdot ja hyvältä tuntuu.

      Huoleton en voi olla. Harmageddon voi tapahtua kuuden kuukauden sisällä ja sen jälkeen voi toimia vain ex-tempore tai toisaalta Jumalan johdatuksessa, jota saa Koraanin kautta. Huoleton voin olla Jehovan suhteen, mutta en yhdenkään naapurin suhteen. Raivoisia petoja, pedofiilejä, perverssejä kiduttajia, miehiä, jotka myisivät oman äitinsä tupakanjämästä.

      • Kai sen ymmärrät

        "Jos joskus olen harhatilassa, johtuu see voodoouskonnon omaavista naapurin pervesseistä, jotka käyvät kemiallista sodankäyntiä. He kykenevät ujuttamaan ilmateitse kehooni huumaavia ja lamaannuttavia kemikaaleja."

        Kai ymmärrät että olet mielisairas?


    • turtunut

      peruskauraa

    • alfa123om

      Yhdeksän kuukautta on kulunut Maailmanloppu / Nibiru 2012 hysteriasta. Vain yhdeksän kuukautta. Paljon on tapahtunut tuona aikana, mutta Jehova on käskenyt siis odottaa ja katsoa mitä tapahtuu kun Vuoden 2012 joulukuun 21. päivästä on kulunut 1 vuosi, 1 kuukausi, 1 viikko, 1 päivä, 1 hetki.

      Tuo aika on kulunut umpeen tammikuun loppupuolella 2014. Mikäli mitään ei tapahdu ja mikäli olette odottaneet turhaan niin siinä tapauksessa raamatun ja uskonnot voi heittää nurkkaan turhana puheena ja Jehova ei ole käyttänyt minua tässä asiassa viestikanavanaan.

      Hänen suustaan ei lähde yhtäkään turhaa sanaa nimittäin; vaan tuo sana joka Hän on lähtenyt täyttää sille asetetun tehtävän - AINA.

      • Frans II

        Suosittelen heittämään raamatun ja uskonnot kuin myös jehovan ja muut jumalat nurkkaan jo nyt.


      • Jumalakaikkialla
        Frans II kirjoitti:

        Suosittelen heittämään raamatun ja uskonnot kuin myös jehovan ja muut jumalat nurkkaan jo nyt.

        Ei onnistu ku Jumala täyttää kaiken.


    • alfa123om2222

      11 kuukautta kulunut Niburu / Maya 2012 hysteriasta. Vielä 2 kuukautta 1 viikko 1 vrk ja 1 hetki aikaa, jona Harmageddon voi tulla.

      Nyt marraskuussa kaikki ihmiset huokaavat ohi on; ei tapahdu mitään kamalaa. Vaara on tyystin mennyt ohitse.

      Ja toivotaan toki, että Mahdi tulisi asuttuun maahan eikä raunioituneseen, jossa ei asukkaita enää ole. Ja toivotaan, että mahdollisimman monet pääsisivät opiskelemaan Sunnaa Hänen johdollaan. Jos on jokin syy miksi Harmageddonia ei tule niin yksi voisi olla Kalifi Imaami Mujaddid Mahdin odotus.

    • Ei ole totta

      "Tämän Jehova todella kuiskasi korvaani eilen:"

      Eipä tainnut olla meidän muiden tuntema Jehova, minkä sinäkin joudut myöntämään, kun

      "JA ODOTA. KATSO MITÄ TAPAHTUU.

      ... yhtään mitään ei tapahdu. Tosin en usko, että sinusta on harhaoppiasi myöntämään. Keksit vain jotain muuta tyhmää palstalla kailotettavaksi.

      • alfa123om2222

        On se vähän pakko lopettaa maailmanloppuhysteria, jos tuollaista menen kailottamaan. Enpä usko, että aivan kauhean innokas olen enää varoittelemaan tällä palstalla. Omalla kotisivulla on eri asia tai jos saa pystyyn oman keskustelufoorumin. Siellä voi mesota miten haluaa.

        Tuo Mahdi 2014-2021, Antikristus 2021-2028 ja Jumalan valtakunta 2028-3305 eivät ehkä kuulu niinkään maailmanloppu palstalle kuin muille palstoille. Seuraavan kerran maailmanloppu on ajankohtainen 4305. Tosin jo sitä ennen saattaa tulla komeettavaroituksia. Katsotaan tammikuun loppuun 2014. Jos ei tapahdu mitään niin hyvä niin. Saan vain kailottajan ja väärän profeetan maineen, mutta jos tapahtuu jotakin niin ...... Silloin moni naureskelija saa pilkkaajan maineen????


    • alfa123om2222

      Yksi vuosi kulunut Maya-kalenteri 2012 / Nibiru hysteriasta. Vielä yksi kuukausi, yksi viikko ja yksi päivä katsottava tuleeko se Harmageddon.

      Apostoli Paavali mieltyi lopulta koetuksiin. Ehkä hän sai taivaalta jonkinlaisen huumausaineruiskutuksen joka koetuksessa. Ja kyllä masokisteja on tänä päivänäkin olemassa. On niitäkin kaupunkeja, jotka vajoavat tuonelaan elävinä.
      Ei kaikille tavallinen rauhallinen elämä ole utopia, vaan kauhistus. Sen sijaan pidetään siitä kun vähän saadaan tukkapöllyä.

      Jos siis on kovaa ja valitusta niin jotkut siitä tykkää. Siksi Harmageddon ei ole mikään leikin asia. Jos se tulee se tulee syystä ja varmasti aivan oikeaan aikaan. En loppujen lopuksi tiedä itse onko vielä Harmageddonin aika; vaiko vain esimakua siitä.

      Yksin Jehova tietää! Ja hänkin voi muuttaa mieltään. Mutta itse en näe mitään järkeä jatkaa kirjoittelua maailmanlopusta enää tällä palstalla tammikuun 2014 lopun jälkeen. Toistaisin vain itseäni ja olisin väärä profeetta.

    • alfa123om2222

      Tämän Jehova todella kuiskasi korvaani eilen: LISÄÄ MAYA-KALENTERIN VUOSIIN YKSI VUOSI, KUUKAUSIIN YKSI KUUKAUSI JA VIIKKOIHIN YKSI VIIKKO. JA ODOTA. KATSO MITÄ TAPAHTUU.

      Vuosiin yksi vuosi 2012 1 = 2013
      Kuukausiin yksi kuukausi joulukuu 1 = tammikuu (2014)
      Viikkoihin yksi viikko: 3. vko 1 = 4. viikko
      Päiviin yksi päivä: 21. pvä 1 = 22. päivä

      No niin odotin EIKÄ TAPAHTUNUT MITÄÄN! Tuo ääni ei siis ollut Jehovan ääni, vaan olen puhunut väärin hänen nimeään käyttäen. Minusta tuli yksi väärä profeetta monien väärien profeettojen joukkoon.

      Ukrainassa vain vähän nahistellaan.

      Tosin vielä on mahdollista muuttaa laskutapaa:
      Kuukausiin yksi kuukausi = tammikuun loppuun
      Viikkoihin yksi viikko = helmikuun ensimmäinen viikko tai helmikuun 4. viikko
      Päiviin yksi päivä = 22. helmikuuta 2014.

      En kuitenkaan jaksa enää miettiä asiaa. Ei mitään kuitenkaan tapahdu. Joten vetäydyn kirjoittelemasta vajavaisia profetioita. SUURIN ON RAKKAUS! Vaikka minä puhuisin enkelien kielillä olisin vain kumiseva vaski ilman rakkkautta. Ja kielillä puhuminen, profetoiminen ja tieto on vajavaista ja käy turhaksi kun täydellinen tulee.

      Kun täydellinen tulee niin vajavainen katoaa.

      PROFETOINTI, KIELILLÄ PUHUMINEN JA TIETO ON VAJAVAISTA JA TURHAA.

      Salaam aleikum!

      • Rahseh,

        Maya Kalenteri toteutui jo muutama vuosi sitten (Joulukuussa 2011)

        Maya ei edes luvannut maapallon tuhoutumista, Valkoisen hevosen saapumista (Egypot)


      • Näin on

        "Tämän Jehova todella kuiskasi korvaani eilen"

        Ei kuiskannut, koska kuiskauksen tiedot olivat väärät. En tiedä kuka sinulle kuiskii, mutta tosi Jumala se ei ainakaan ole. Se on aivan selvää.


    • alfa123om2222

      Aivan viime metreillä; juuri sinä ajankohtana kuin Jehova sen edeltäkäsin ilmaisi tuli suuruutinen, joka voi liittyä maailmanloppuun. Aalto yliopistossa on onnistuttu luomaan keinotekoinen Magneettinen monopoli.

      Tuo voi monella tavalla liittyä maailmanloppuun. On esimerkiksi yhdestä ainoasta hiukkasesta ja sen massasta kiinni vetäytyykö maailmankaikkeus kasaan vai jatkaako laajenemista ikuisesti?

      Jos ruvetaan tehtailemaan synteettisiä hiukkasia, joilla on massa niin siitä seuraa, että maailmankaikkeuden laajeneminen voi pysähtyä ja kääntyä supistumiseksi. Jne.

    • alfa123om222

      Jos raamattuun on luottamista niin seuraavana on vuorossa vuosi tai kaksi, jolloin juhlat kiertävät kiertonsa. Mutta saattaa tuo juhlien kierto kestää jopa paljon vuosia. Ehkä jopa 1260 vuotta.

      Jes. 29 Voi Ariel, Ariel, voi sinua, kaupunki jonka luo Daavid leiriytyi! Lisätkää vuoteen vielä vuosi, kiertäkööt juhlat kiertonsa, 2. sitten minä panen ahtaalle sinut, Ariel, ja sinä voihkit ja valitat. Niin sinusta todella tulee minun uhrialttarini.*

      Jos juhlat kierttävät vain yhden vuoden eli tämän 2014 vuoden niin jonkinlainen ahdingo olisi edessä ensi vuoden tammikuussa. Ei ole uhka siis väistynyt kauaksi mikäli Jesajan 29 luku on toteutumassa. Ei pelkästään kansat ole uhattuna niin kuin Jeremian kirjassa on, vaan myös maat ovat uhattuna.

      Itse vietän nauttien juhlia tämän vuoden 2014, mutta muita tahdon varoitella siitä, että kaikenlaisten asioden loput saattavat olla käsillä. Pietarin kirjeen mukaan jumalallinen selviää vain vaivoin eikä pidä luopua siitä pyhityksestä, johon mahdollisesti joutuu ryhtymään. Pyhiltä vaaditaan kestävyyttä pyhityksessä. Pyhille nauttiminen tarkoittaa tietenkin Jumalan läsnäolosta nauttimista. Paljonkin neuvoja olisi annettavissa kuten Ilmestys sanoo: Autuas se joka pesee vaatteensa jne.

      Tarkoitan sitä, että aion ottaa rauhallisesti tämän vuoden apostoli Paavalin neuvon mukaan, mutta myös aion olla varuillani apostoli Johanneksen ja Pietarin mukaan.

      Tänä päivänä aion itse luopua itsetyydytyksestä pyhityksenäni ja kehotan muita ryhtymään samaan viimeistään Toukokuussa. Mutta jos siihen ryhtyy niin siitä on pidettävä kiinni kestävänä. Maailmaan kuuluvat eivät siihen pysty sillä heitä estää kauhistusten uhailu väkivalllalla ja sorrolla. Lisäksi Ilmestys 13 mukaan peto ryhtyy taisteluun pyhiä vastaan ja voittaa heidät, niin sen valtaan annetaan kaikki kansat, maat, kielet ja heimot tms. jne. En tarkkaan muista ulkoa.

      Tässä vaiheessa on tuskin kovin montaa, joka pystyisi samaan kuin minä. Saatan olla ainoa. Muilla saattaa todella olla edessä raamatun heittäminen nurkkaan lopullisesti.

      • No joo

        Alkuun "jehovasi" kuiskutti sinulle tällaista:

        "2013-13-4-1 eli tämän vuoden lopussa tai ensi vuoden (2014) ensimmäinen kuuukausi."

        Lisäksi olit tätä mieltä:

        "Mikäli mitään ei tapahdu ja mikäli olette odottaneet turhaan ... Jehova ei ole käyttänyt minua tässä asiassa viestikanavanaan."

        Ymmärsit välillä jopa asian ytimen:

        "Mutta itse en näe mitään järkeä jatkaa kirjoittelua maailmanlopusta enää tällä palstalla tammikuun 2014 lopun jälkeen. Toistaisin vain itseäni ja olisin väärä profeetta."

        Ja hyväksyitkin sen:

        "No niin odotin EIKÄ TAPAHTUNUT MITÄÄN! Tuo ääni ei siis ollut Jehovan ääni, vaan olen puhunut väärin hänen nimeään käyttäen. Minusta tuli yksi väärä profeetta monien väärien profeettojen joukkoon."

        Et kuitenkaan malttanut päästää irti harhoistasi:

        "Aivan viime metreillä; juuri sinä ajankohtana kuin Jehova sen edeltäkäsin ilmaisi tuli suuruutinen, joka voi liittyä maailmanloppuun."

        Etkä toki malttanutkaan pysyä poissa ja lopettaa väärää profetointia:

        "Jos juhlat kierttävät vain yhden vuoden eli tämän 2014 vuoden niin jonkinlainen ahdingo olisi edessä ensi vuoden tammikuussa. Ei ole uhka siis väistynyt kauaksi"

        Saamme selitystä miksi toimit kuten toimit:

        "Jos joskus olen harhatilassa, johtuu see voodoouskonnon omaavista naapurin pervesseistä, jotka käyvät kemiallista sodankäyntiä. He kykenevät ujuttamaan ilmateitse kehooni huumaavia ja lamaannuttavia kemikaaleja."

        Olet ilmiselvästi mielisairas, avohoitopotilas, jonka jutuissa ei ole kosketuspintaa todellisuuteen. Ei sinulle Jumala mitään kuiskuttele.

        "Voit itse kokeilla lääkkeiden vaikutusta. Otat niin kuin tahdot ja hyvältä tuntuu."

        Kannattaisi ehkä sittenkin ottaa ne lääkkeet.


      • Liimanäppi
        No joo kirjoitti:

        Alkuun "jehovasi" kuiskutti sinulle tällaista:

        "2013-13-4-1 eli tämän vuoden lopussa tai ensi vuoden (2014) ensimmäinen kuuukausi."

        Lisäksi olit tätä mieltä:

        "Mikäli mitään ei tapahdu ja mikäli olette odottaneet turhaan ... Jehova ei ole käyttänyt minua tässä asiassa viestikanavanaan."

        Ymmärsit välillä jopa asian ytimen:

        "Mutta itse en näe mitään järkeä jatkaa kirjoittelua maailmanlopusta enää tällä palstalla tammikuun 2014 lopun jälkeen. Toistaisin vain itseäni ja olisin väärä profeetta."

        Ja hyväksyitkin sen:

        "No niin odotin EIKÄ TAPAHTUNUT MITÄÄN! Tuo ääni ei siis ollut Jehovan ääni, vaan olen puhunut väärin hänen nimeään käyttäen. Minusta tuli yksi väärä profeetta monien väärien profeettojen joukkoon."

        Et kuitenkaan malttanut päästää irti harhoistasi:

        "Aivan viime metreillä; juuri sinä ajankohtana kuin Jehova sen edeltäkäsin ilmaisi tuli suuruutinen, joka voi liittyä maailmanloppuun."

        Etkä toki malttanutkaan pysyä poissa ja lopettaa väärää profetointia:

        "Jos juhlat kierttävät vain yhden vuoden eli tämän 2014 vuoden niin jonkinlainen ahdingo olisi edessä ensi vuoden tammikuussa. Ei ole uhka siis väistynyt kauaksi"

        Saamme selitystä miksi toimit kuten toimit:

        "Jos joskus olen harhatilassa, johtuu see voodoouskonnon omaavista naapurin pervesseistä, jotka käyvät kemiallista sodankäyntiä. He kykenevät ujuttamaan ilmateitse kehooni huumaavia ja lamaannuttavia kemikaaleja."

        Olet ilmiselvästi mielisairas, avohoitopotilas, jonka jutuissa ei ole kosketuspintaa todellisuuteen. Ei sinulle Jumala mitään kuiskuttele.

        "Voit itse kokeilla lääkkeiden vaikutusta. Otat niin kuin tahdot ja hyvältä tuntuu."

        Kannattaisi ehkä sittenkin ottaa ne lääkkeet.

        >>Olet ilmiselvästi mielisairas, avohoitopotilas, jonka jutuissa ei ole kosketuspintaa todellisuuteen.

        Itsekin kallistuisin tuohon suuntaan, ei niinkään vaikuta trollaukselta.

        >>Ei sinulle Jumala mitään kuiskuttele.

        Jumalan henkilökohtaisesti antama puheohjeistus on harhaiselle todellisuutta. Olen käynyt vuosien käytännön koulun mt-ongelmaisen ystäväni ja työtoverini rinnalla. Hänen kohdallaan Jahve oli sen verran kiireinen, että delegoi Jeesuksen hoitamaan puheohjeistuksen. No oli siinä avaruusolioiden tarjoamaa rakettimatkaa ja muuta pientä vaihtelua, nyt olemme olleet vuosikausia seesteisessä vaiheessa ja ystäväni on myös ollut vuosia jälleen työelämässä.

        Jahve ja Jeesus ovat edelleen hänen elämässä jäljellä, mutta nyt pelkkinä harmittomina keskustelunaiheinamme.


    • Ei kannata

      "Tämän Jehova todella kuiskasi korvaani eilen: LISÄÄ MAYA-KALENTERIN VUOSIIN YKSI VUOSI, KUUKAUSIIN YKSI KUUKAUSI JA VIIKKOIHIN YKSI VIIKKO. JA ODOTA. KATSO MITÄ TAPAHTUU."

      Mikähän "jehova" sinulle oikein kuiskii? Kannattaisi lakata kuuntelemasta tuota henkeä, valehtelee sinulle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1709
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1634
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      70
      1478
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1472
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      56
      1370
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      16
      1325
    7. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      87
      1304
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      18
      1186
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1121
    Aihe