Maximus oy

hamara

Kokemuksia kyseisestä vuokra firmasta...? Ei nyt ainakaan ihan huonoimmasta päästä toi liksa ole..? Kävin työ haastattelussa yhessä helsinkiläisessä putkifirmassa ja sieltä olis saanut 3e huonompaa palkkaa kun tuolta maximukselta...

33

7171

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rak.m.tai.n

      Firma välittänyt yli kymmenen vuotta työntekijöitä ja yhtäkään narinaa et keskustelupalstoilta löydä. Työsoppariinkin taidat saada maininnan rakennusalan tessin noudattamisesta.

      Oman käsityksen mukaan asiallisimpia vuokrafirmoja mitä tiedän. Paljon on käsittääkseni pitkään olleita tekijöitäkin listoilla

      • hamara

        Juu kyllä tuo hyvältä firmaltavaikuttaa ja varmaan onkin..


      • Anonyymi

        AVAIMET

        Onkohan joltakulta firman mieheltä/naiselta kadoksissa avainnippu?


    • lolmauskis

      Vuokramiehenä voi saada vaikka ikimuistoisia kokemuksia. Otettiin loparit kaverinkanssa kusettaja purkufirmasta Timanttiporaus Järvinen. Kuultiin että joutui palkkaamaan 6 vuokramiestä meidän tilalle.

      Maximuksen kaverille annettiin jenkki käteen ja sanottiin että sahaa. Se tyyppi meinas mennä sahanmukana kattoon, jalat kuulemma irtos maasta kun oli ohjeistettu että kahvoista ei saa missäänvaiheessa päästää irti. =D

    • hytrr

      Se on samanlainen ku muutkin vastaavat. Eli jos ei mistään muualta saa töitä, niin sinne sitten. Muutenhan nuo pitää kiertää kaukaa.

    • MAXIMUSKUSETTAA

      Juuh en suosittele kyseistä kusetus firmaa. Lupailevat paljon mutta loppujen lopuks puoliakaan lupauksia eivät pidä... ruokarahoja eivät maksa matkakorvauksia eivät maksa ja liksaki minimi... Duuniks tarjoovat helsingissä asustavalle kirkkonummelta paska keikkaa kahdeks päivää sit ei kuulu taas yhtää mitää ja loppuje lopuks jäät vaa häviölle... Muokkaavat sopimustas kysymättä sulta yhtään mitään. Laskivat mun palkkaa eivätkä ilmottanu mulle siitä yhtää mitään. Lisäks joissakin keikoissa mitä ton kautta hoidin nii palkanmaksu tökki tosi pahasti... vakinaista duunia et ton kautta tosiaankaan voi edes kuvitella löytäväs vaikka sehän noissa vuokrafirmoissa tietääkseni on työntekijälle se tarkoitus... Palkanmaksaminenkin kusee ovat meikäläiselle vieläkin velkaa Onneks on noista paskoista vuokrafirmoista olemassa myös parempia nii ei tarvii murehtii noista veloista sitä voi sitten vaikka vähä paskempana päivänä kävellä sinne firmaa sisää ja kysästä "MISSÄ MEIKÄN RAHAT ON" nii ja tosiaan firma taitaa puolillaa olla virolaisia yhtäkään suomalaista "maximusta" en nähny sinä aikana ku olin tuolla töissä jokanen oli virolainen ja ammatitaitohan oli kohdillaan ykski huitas kaivinkoneella meikäläistä käsivarteen ja sen jälkee toista kaverii kylkiluihi Että joo niille ketkä aatellu tonne firmaa mennä töihi nii suosittelen viel miettimää toisen kerran ja ettimään jotain muuta mielellään

      • Maximus_duunari

        Moro,

        En usko että Maximus oy kusettaa ketään, itse yrityksessä työskennelleenä tiedän että palkka asiat hoidetaan siellä moitteetta ja kyseessä pitkän työhistorian tehnyt yrityksessä jolla paras luottoluokitus.

        Se miten keikkoja saa riippuu pitkälti omasta asenteesta, jos työnteko kiinnostaa niin ei sitä tarvi kotona olla. Tiedän monta tarinaa jossa työntekijä on työllistynyt vakituisesti Maximus oy:n kautta suomen suurimpiin rakennusfirmoihin ja pienempiin töihin niin turha väittää etteikö mahdollisuutta olisi.

        Palkka ja muut edut ovat aina neuvottelukysymyksiä. Vuokrafirmoissa yleensä lähdetään aika heikoilla liikenteeseen, toki palkkaa tarkistellaan miehen ja asiakkaan maksuhalukkuuden mukaan. Tässäkin pätevä työasenne auttaa pitkälle. Nimimerkillä 16€/h ilman koulutusta.


      • Toinen_maximus_duunari

        Itse olen Maximuksella ollut nyt 3kk ja alussa oli vain pari muutaman päivän keikkaa mutta nyt olen ollut 2kk töissä, aika paljon on ylitöitä mutta saan palkkaa reilusti enemmän 2 viikossa kun edellisessä työpaikassa kuukaudessa. Kaikki palkat on tullut ajallaan ja lomarahat, päivärahat ja matkakorvaukset yms ylityökorvaukset on aina maksettu asiallisesti ja oikein. Ja käsittääkseni jos henkilöstönvuokrausfirman asiakasyritys haluaa itselleen vakinaiseksi vuokrafirman työntekijän, niin asiakasyritys joutuu maksamaan vuokrafirmalle aika tuntuvan summan, ja siinä taisi olla niin että jos menet vuokrafirman kautta asiakasyritykseen töihin ja lopetat siinä kyseisessä asiakasyrityksessä niin pitää olla esim vuosi väliä(en muista kauanko) ennenkuin se asiakasyritys voi ottaa vakituiseksi työntekijän maksamatta vuokrafirmalle sitä korvausta. Maximuksen henkilökunta on todella mukavaa ja asiat hoituu hyvin esim. kaikki uusien työvaatteiden/työkalujen saaminen. Suosittelen jos on kiinnostunut rakennusalalla työskentelystä. Niin ja kun aloitin niin haastattelussa sanoivat että voivat suoraan korottaa tuntipalkkaani jos joudun ajamaan kauhean pitkälle töihin esim. yli 50km niin siitäkin iso plussa!


      • SAK.n.ylistäjäAKT.rules

        Oliskohan ite Mr. & Mrs. MAXIMUS tai soppeli bulvaani kirjoitellutpaskimus-duunarina?ku tietää AAA AA YMS. ?? Turha leikkiä yrittäjää jos ei miehelle pysty palkkaa maksamaan, toisia on ne firmat joisoa yrittäjällä on sentään teknistä tietoa ja taitoa sekä kykyä synnyttää luottamusta ja ottaa riskiä sekä tehdä tulosta, vaikka maksaakin miehille muutaku nihlisti liksaa,


      • duunari900
        Maximus_duunari kirjoitti:

        Moro,

        En usko että Maximus oy kusettaa ketään, itse yrityksessä työskennelleenä tiedän että palkka asiat hoidetaan siellä moitteetta ja kyseessä pitkän työhistorian tehnyt yrityksessä jolla paras luottoluokitus.

        Se miten keikkoja saa riippuu pitkälti omasta asenteesta, jos työnteko kiinnostaa niin ei sitä tarvi kotona olla. Tiedän monta tarinaa jossa työntekijä on työllistynyt vakituisesti Maximus oy:n kautta suomen suurimpiin rakennusfirmoihin ja pienempiin töihin niin turha väittää etteikö mahdollisuutta olisi.

        Palkka ja muut edut ovat aina neuvottelukysymyksiä. Vuokrafirmoissa yleensä lähdetään aika heikoilla liikenteeseen, toki palkkaa tarkistellaan miehen ja asiakkaan maksuhalukkuuden mukaan. Tässäkin pätevä työasenne auttaa pitkälle. Nimimerkillä 16€/h ilman koulutusta.

        Ehkä palkka tuntuu kovalta 15 eur h mutta Maximus kuten monet vuokrafirmat ovat epävarmoja työpaikkoja. NCC maksaa kirvesmiehille n. 20 eur tunti toki osatakin pitää ja urakkapalkka 30eur , tälläisiä palkkoja vuokatyö firma ei tarjoa koska ottaa oman ouutensa plus talon omat edut voi jäädä saamatta ruokaraha tms....


    • Kierräkaukaa

      Onko tämä joku ostettu aloitus.

    • kannattaakomadella

      Vuokrafirmat liikkuu kaikki harmailla vesillä. Ilmoittelevat olemattomia paikkoja mol sivuilla. Haluavat listoilleen reserviä. Tähän pitäs rakennusliiton puuttua eikä joutavoida jotain kilpailukykysopimuksia.

    • upitok

      Haastattelussa ilmenee, ettei ilmoitettua paikkaa olekaan...

    • Sumixam

      Onko ulkomaalaisia duunareita vai suomipoikia?

    • lamasuomenilmiot

      Nämä veijarit käyttää mol sivuja markkinointikanavana! Ensin pitäisi olla työpaikka tekijälle eikä päinvastoin. Nyt kun saavat reserviinsä mielestään sopivan tekijän niin alkavat sitten myydä rakennuksille. Tämän toiminnan pitäisi olla laitonta. Nyt se on vain moraalitonta!

    • Ekil

      Huippu-paikka:). Suosittelen:). Kaikki toimii:) erittäin hyvää palvelua ja palkkahenkilöt auttavaisia!! En vaihda ! Tv. Sähköasentaja!

    • putkiesa

      hyvin on nyt 2kk ainakin toiminut kaikki korvaukset päivärahat matkakorvaukset ym. on maksettu vaikka etes oo pyydetty..

    • LOMAKORVAUKSIA

      Eivät osaa laskea lomakorvauksia, VAIKKA VÄÄNNETTY JO MONTAKERTAA RAUTALANGASTA!

    • ejj

      Reilu työnantaja kaikki mitä onsovittu pitää paikkansa! Älkää ruikuttako jos tuntuu että kusetetaan niin hakekaa vapailta markkinoilta töyitä!!!

    • juuuuuu

      Aika toivoton idiootti pitää olla jos Suoli24:ta pitää apuja kysellä :-D, eihän näiden ammattiruikuttajien mielestä maailmassa ole yhtään hyvää firmaa...

    • Ammattimies

      Aika uusi työsuhde.mones paikassa olen ollu, nyt huomasin mitä on hyvä palkanlaskenta,ja meidän rakennusmiesten palvelu.palkat ja hommat on ollu samoja mut on kiva olla työpaikassa missä on ammattilaiset hoitamassa palkkoja,nopeasti ja tehokkaasti.tänää totesin että oon oikees paikassa, Iso Kiitos Maximus Palkanlaskenta. You made my day!!

    • Rakennusmestari

      En tiedä mikä nykyään on maksimuksen tilanne, mutta toiminta oli pari vuotta sitten säälittävää tilaajankin kannalta.
      Työmaa alkoi ja jokapaikka täyteen rekryilmoituksia, "pitkälle työmaalle" kun puhe työn tilaajan kanssa oli että joskus jotain kantoapua tarvitaan.
      Sitten jätkät reserviin ja suurin osa ehti häipyä ennenkuin työtilausta tein.

      Samoja kavereita kierrätettiin ammattimiehinä ja apumiehinä yms yms.

      On muitakin vuokrafirmoja, mutta tämä oli kyllä pohjanoteeraus.

    • Hena222

      Onko kukaan kuullut siitä että maksimus ei maksa vapaa-ajan tapaturmista?

      • Hena2222

        Kävin uimassa ja leikkasin jalanpohjan lasinsiruun 1vk sairaslomaa maksimus sanoi että eivät maksa siltä ajalta mitään.


      • homouimari

        Seuraavan kerran hyppää pää eeltä kiveen ja mee aivot kädes kysymään saako nyt vähä sairasrahhoo... homo!


      • Anonyymi
        homouimari kirjoitti:

        Seuraavan kerran hyppää pää eeltä kiveen ja mee aivot kädes kysymään saako nyt vähä sairasrahhoo... homo!

        Seuraavan kerran kun käytät seksuaalista suuntautumista kuvaavaa sanaa haukkumasanana, niin ole hyvä ja ammu itsesi.
        Tehdään maailmasta kivempi paikka kaikille!
        Peace and love! <3


    • laattamieskyselee

      Ottavatko töihin laskutusmiehiä y-tunnuksella?

    • Entinen_maximuslainen

      Asiallinen firma, palkat maksetaan jne.

      Ihmiset jotka eivät työllistyneet alkukeikan jälkeen eivät todennäköisesti pärjänneet ensimmäisessä keikassa eikä Maximuksella ollut intoa työllistää ei-tuotantoon sopivia henkilöitä. Palkka ja kaikki muut on aina neuvoteltavissa on jos kova tekijä eikä ihmettelijä. Turha netissä vikistä jossei keikkaa tule tai hommat loppuu, ei ole firman vaan yleensä tekijästä johtuva asia. Tekijöille löytyy aina töitä, vuokratyöpaikoissa realisoituu karu-fakta että monella ei ole edes perus edellytyksiä työelämään. Itse Aloitin firmassa 10 € palkalla ja lopuksi palkka oli 16 € (ei ollut mitään alan koulutusta).

      Ihmeitä ei kannate vuokrafirmoilta kuten Maximukseltakaan odottaa, pelimiehet neuvottelee oman palkkansa sopivaksi.

    • Fkfjfjfjj

      No palkkahan riippuu paljonko tilaaja on valmis maksamaan. Tässäkin pätee kysynnän ja tarjonnan laki. Jos ei asentajia löydy voit pyytää vaikka 20€/h.

    • Anonyymi

      Maximuksessa porukka vaihtuu nopeesti. Vanhat naamat pistetään pihalle ilman syytä ja uusia otetaan tilalle. Todella huonoa johtajuutta siellä. Varokaa tätä paikkaa.

    • Anonyymi

      Laitoin näille hakemuksen raksahommiin loppusyksystä. Heti soittivat että just olisi paljon työmaita joihin voisivat mut työllistää, seuraavana päivänä menin tekemään sopparin ja halusivat että otan työvaatteet ja kamat myös. Toimistolla eivät osanneetkaan sanoa mille työmaalle mut työllistävät mutta kuulemma olisi varmasti jotain sopivaa ihan pian. Yli 2kk päästä sitten soittelivat että nyt olisi keikkaa :D olin sit jo toisessa paikassa töissä niin jätin väliin. Olen käsittänyt että tämä on sillä lailla ihan ok vuokrafirma, että noudattaa työehtosopimusta, mutta tän nyt pitäisi olla minimivaatimus. Huvittaa kun moni vuokrafirma mainostaa että vähintään TESin mukaiset palkat :D ikään kuin minimien noudattaminen olisi joku erikoisuus. Ja lähes kaikki vuokrafirmat rikkovat lakia siinä, etteivät pidä ketään vakkarina tai edes määräaikaisina, vaan kaikki on keikkasopparilla. Lain mukaan määräaikaista tai keikkasopparia ei saa tehdä ilman erityistä syytä. Eli jos joku kuvitteellinen vuokrafirma työllistäisi ympäri vuoden 100 henkeä ja lisäksi kesätyöntekijöitä 20, tulisi nuo 100 vakinaistaa ja kiireellisinä sesonkeina palkata lisäksi tarpeen mukaan määräaikaisia.

    • Anonyymi

      En voi valittaa hyvin tuntuu toimivan.

    • Anonyymi

      Ihan törkeetä kuraa, maximuksen johtaja erottaa ihmisiä kokoajan ilman pätevää syytä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2092
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1878
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1488
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe