Poroholman leirintäalueella koettua

Palvelua odottava

Olimme kolme vrk Rauman Poroholmassa, joka luokitellaan viiden tähden leirintäalueeksi. Aluehan on kivan ja siistin näköinen yleisilmeiltään. Saunoja on rakennettu ja päärakennus on oikein mukava ja siisti. Uudemmat lomamökit näyttävät ulkoa päin oikein hyviltä, tosin niissäkään ei tainnut olla omaa wc:tä tai suihkua. Käsittääkseni tuon tasoisessa paikassa osassa mökeistä pitäisi nämä palvelut löytyä.

Paljon kehitettävää olisi vielä, jotta paikka täyttäisi viiden tähden, tai yleensäkin laadukkaan leirintäalueen tunnusmerkit. Yrittäjä on kehunut, että vanhat mökit on kunnostettu viimeisen päälle. Hänen näkemyksensä tästä on kyllä aivan erilainen kuin minun. Me yövyimme retkeilymökissä, jotka kuuluu siis näihin viimeisen päälle kunnostettuihin mökkeihin. Ulkoa päin mökit ovat aika karsean näköisiä. Seinissä löytyy niin vanhaa kuin uudehkoa maalia ja jotain siltä väliltä. Räystäslaudoissa on vähän kokeiltu uutta maalia, mutta lieneekö loppunut kesken tai maalari väsynyt, kun niitäkään ei ole tehty loppuun. Ovi oli aivan hirveä, samoin kuisti, jos sitä nyt kuistiksi voi sanoa. Sisältä seiniä oli maalattu, mutta sielläkin yksi seinä oli vaillinainen tai maali ei ollut tarttunut kunnolla. Listoja ei ollut, ei palovaroitinta, minkäänlaista naulakkoa seinällä ja aivan pieni seinälamppu antamassa valoa. Hyvääkin löytyi eli mökki oli tilava, sängyt oikein hyvät ja uudet sekä varusteena kahvinkeitin, mikro ja jääkaappi. Potentiaalia olisi, kun työ tehtäisiin loppuun ja käytettäisiin ammattilaisia.

Retkeilymökkien ympäristö oli kivituhkalla täytetty, suodatinkangas vähän pilkotteli siellä täällä eli sekin oli vielä ilmeisen kesken. Muu alue oli siis oikein kaunis, tämä retkeilymökkien ympäristö ei.

Asiakaspalvelussa olisi varmasti kehittämistä myös. Respan nuoret tytöt olivat ihan kohteliaita, mutta tiesivät aika vähän monesta asiasta. En tiedä - vastausta ei kannata kovin paljoa tuon tasoisessa paikassa harrastaa. Polkupyörän vuokraus onnistui sen jälkeen kun olimme löytäneet rikkinäisten pyörien rivistöstä kaksi toimivaa peliä. Sitäkin varten mieheni vaihtoi satulan muuten rikkinäisestä pyörästä itse toiseen pyörään. Ilmaakin osasimmme tietysti itse pumpata... Hyvä niillä oli ajella Rauman keskustassa.

Loppuhuipennus tapahtui lähtiessämme, kun kyselin respassa palvelleelta mieshenkilöltä, liekö ollut itse yrittäjä, onko leirintäalueella yövalvontaa. Edellisenä yönä ei naapurimökin elämöinti tahtonut nimittäin loppua ennen kuin itse siitä kolmen aikaan yöllä huomautin. Kyllä alueella kiertävän valvojan olisi pitänyt siitä huomauttaa ihan oma-aloitteisesti - jos siellä siis sellainen oli. Tähän antamaani palautteeseen sain tältä mieshenkilöltä sellaisen vastineen, että enpä voi kuin edelleenkään ihmetellä, miten tällaiseen ylipäätään on varaa asiakaspalvelutehtävissä. Tapahtunutta ei pahoiteltu, mikä nyt kuuluu ihan perusasiakaspalveluosaamiseen. Respan asiakaspalvelija selitteli ja käänsi tapahtuman melkeinpä asiakkaan syyksi. Miksi en ollut soittanut yöllä ja ilmoittanut asiasta yms. Sama käytös toistui sisarelleni, joka valitti samasta asiasta myöhemmin aamulla heidän lähtiessään. Luokitusten mukaan viiden tähden alueella pitää olla 24 h valvonta, muutenhan riittäisi se, että jonkun henkilön saa kiinni puhelimella yön aikana.

Loma oli kuitenkin mukava, oli hieno J. Karjalaisen konsertti ja Rauma oli mukava paikka. Olen kuitenkin aivan tyrmistynyt erityisesti tästä lähtöpäivän episodista, siinä onkin malliesimerkki erittäin huonosta asiakaspalvelusta ja näkisin, että tämän kyseisen henkilön olisi pikaisesti syytä joko muuttaa asennetta tai mennä alan koulutukseen. Vain siten leirintäalueen tulevaisuus on turvattu pidemmäksi aikaa. Hyvällä, kohteliaalla käytöksellä voi saada anteeksi tietämättömyyttäkin. Toivottavasti leirintäalueen luokitusta harkitaan uudelleen seuraavan tarkastuksen yhteydessä.

36

7924

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Poroholmaan en palaa

      Poroholma lienee viiden tähden lomakeskus, jos juottoloiden määrällä lasketaan. Leirintäalue on nyt ylitäynnä. Respan tyttö vakuutti tänne mahtuvan. Sähköjohtojen siirtelyllä paikka löytyikin kaltevalta alueelta. Sähköjohtoja on viritelty sinnesun tänne - on jatkojohtoa ja jakajaa ristiin rastiin. Lämmintä vettä ei ollut tiskauspaikalla enää iltapäivästäkään. Edes myöhään illalla ei tullut suihkusta kuin kylmää vettä. Ravintolat on kyllä täynnä ja mökä lisääntyy puolta yötä kohden. Ruokaa ei löytynyt mistään illalla. Paikallisia oli tullut satapäin polkupyörillä juomaan.

    • Pari yli 50-vee

      Itse olen ollut vaunulla alueen kauimmassa reunassa ja ollut tosi rauhallista. Siellä kierteli mukava yövalvoja. Itsellä vain hyviä kokemuksia, mutta oli silloinkin nähtävissä että mökeissä majoittui nuorten porukoita ja meno oli tietysti äänekkäämpää (hauskaa näytti olevan). Suihkussa ei tullut käytyä kun joka aamu sai käydä ilmaiseksi saunassa ja uimassa. Iso plussa että alueen lähellä on kauppoja joista voi vaikka kävellen hakea ruokaa ja juomaa. Kivoja muistoja jäi...

      • telttailija

        Poroholma oli suuri pettymys telttailijalle. Miesten vessa leirintäalueella oli hirveässä kunnossa - muurahaiset kiipeilivät seinillä, keltaisia tahroja, hometta ja ties mitä. Mieheni siivosi jopa yhden oksennuksen miesten vessasta, jotta lapsemme voisi vessassa asioida. Naisten vessa oli parempi, mutta sama home ym. yököttävät tahrat olivat sielläkin. Vessojen siivottomuudesta ilmoitettiin respaan. Kahden vuorokauden oleskelun aikana asialle ei tehty mitään. Kukaan ei tullut siivoamaan. Alueen ravintoloista ei löytynyt kuin yksi ainut gluteeniton vaihtoehto. Kuinka vaikeaa on pitää pakkasessa esim. gluteenittomia sämpylöitä ja pizzapohjia? Huoltorakennuksissa on todella huonot suihkut. Sain molempina päivinä kylmän suihkun, koska kuumaa vettä ei olllut. Ihmettelen miten se voi olla viiden tähden leirintäalue? Pahinta oli alueen siivottomuus. Alue on hyvä henkilölle joka haluaa tulla juomaan ja juhlimaan. En suosittele perheille tai telttailijalle. Hyvää oli maisemat.


    • jjjjjjjjjjjjjjjj

      Olen aina ihmetellyt ,mitä palveluja leirintäalueella tarvitaan ,vaunuissa ja autoissa on kaikki.
      Mistähän se epäsiisteys johtuu?

      • holma tupella

        Raha ratkaisee, Poroholma pistetään niin täyteen sesonkina kun vain saadaan. Ketään ei käännytetä tilan puutteen takia pois. Aina löytyy tilaa nurmikolta. Turvaväleistä ei tietoakaan. Henkilökunnan määrä on tälläin myös suhteessa kävijöiden määrään alakantissa, siksi siisteys ei ole myöskään kunnossa.


      • autovaanari

        Olenpa tehnyt siisteydestä omat huomioni. Varsinkin näin sateisilla keleillä iso määrä roskaa kantautuu sisätiloihin kengissä. Esim. viimeisimmässä käymässäni kämppärissä jätin tuoreen lattiasiivouksen jälkeen croksini ulkoterassille, oven viereen, samoin kuin edeltäjäni. Mutta mutta, sitten tulee pari telttailijaa vaelluskengät jalassa (tosin ymmärrän kyllä, tiukasti nauhoitetut) ja tuo kuorman metsää mukanaan sisälle. Siinäpä sitten loppujenkin on pidettävä ne kengät jalassa, olivat sitten miten helposti poispotkaistavat tossut tai töppöset tahansa.


    • ihastunut raumaan

      Omasta kokemuksestani Poroholma on Yksi Suomen hienoimpia leirintäalueita!


      Aluella on käsittääkseni RTK siivous firma joka vastaa siivouksesta, siivojat päivystää 12h joka päivä sesongin aikana alueella.

      keep up the good work!

      • karseemesta

        24tunnin aikana en nähnyt yhtään siivoojaa eikä meidän viisihenkinen perhe nähnyt niitä vessoja kertaakaan siistinä....


    • Hilu45

      Poroholma on kaunis ja idyllinen alue. Menimme sinne ensimmäistä ja ehkä viimeistä kertaa. Muuten kaikki ok, mutta iltaa kohden, kun alue alkoi täyttyä, sijoitettiin tulijoita aivan liian lähelle muita. Meillä meni oma alue auton ympärillä, samoin rauha. Markiisin kiinnikkeen päältä ajettiin, kun peruutettiin vaunua ja tultiin meitä vastakkain ja etupuolelle poikittain. Henkilökuntaan kuuluva ajoi ranta-autolla automme ympäri ihmisiä kyydissä. Oli pakko lähteä aamulla pois, vaikka alunperin tarkoituksemme oli olla seuraava päivä ja tutustua pyöräillen Rauman. Fiilis meni täysin pilalle.

    • omistusUusiksi

      Poroholmasta huonot kokemukset myös minulla. Tosi huonosti hoidetut suihkutilat ja vessat sekä alue kokonaisuudessaan. Upealla paikalla, mutta mikä kumma jarruttaa kehitystä??

      • Kaukp

        Olemme olleet poroholmassa 5 kertaa.mutta tais olla viimeinen.terassiravintolassa eikä karaokelaivalla ole mitään plissiä paukun sekaan.muuta kuin whissyä.se oli kaiken huippu kun homolippispäinen baarimikko nosti puolenyön jälkeen kossuwissyn hinnan 6 eurosta 9 euroon ja ohi kasssan.tais tehdä oman tilin yön hämyssä.vai oliko ihan käsky isolta omistajalta.


    • asenneratkasee

      Vitsit mitä nipoja ihmiset on. Itse käyn vessassa ihan vaan pakollisilla tarpeilla muutaman kerran päivässä enkä todellakaan määritä reissuni onnistumista/leirintäalueen viihtyisyyttä sen mukaan miltä vessa näyttää. Käytiin nyt ekan kerran poroholmassa ja voin sanoo että siitä tuli heti meidän perheen suosikki hiekkarantoineen, laivoineen, ravintoloineen, esiintyjineen, junineen... ja jos väenpaljous ahdistaa niin ehkä mökkeily on parempi vaihtoehto, tai voi aina valita jonku puolikuolleen leirintäalueen. Niitä on suomi pullollaan.

      • Eihetiuudestaan

        Mustan pitsin yö Poroholmassa takana. Ei ole ketjun aloittajan ajoista paljoa muuttunut. Leirintämökeille ei ilmeisesti ole tehty sen(kään) jälkeen mitään, listat valaistus (lamppu!), toisessa mökissä ei ilmastointiräppänää, meillä sentään venttiili poikittain aukossa :P Kskeneräiset paneloinnit... listaa voisi jatkaa. Edellinen kehuu rantaa, onhan se hieno palmuineen ja hanhenpaskoineen, veteenmeno on kyllä vastemielistä. Kyllä rantaa pitäisi silloin tällöin putsata :o Aamupalaa ei viitsitty itse rakentaa. Vahinko. Kahviosta löytyi neljä synttäreitään viettävää sämpylää harmaantuneine metvareineen. Kyllä. olivat todella kovia :o Pikkasen tasoa, kun muuten paikka on suomen hienoimpia!!!


    • sennäkeenaamasta

      Vuodesta 2011 lähtien paikka tuttu. Paikka on viihdekeskus ei pelkkä leirintäalue. Makuja on monia mutta monien mielestä todella kaunis ja vaunun voi saada meren rannalle. Alueella on niin paljon palveluja ja tekemistä että! Iso plussa että saunaan ja uimaan pääsee ilmaiseksi aamupäivällä. Todella hyvä buffetruoka on 10€. Ja useita ravintoloita joista saa pihviä. pizzaa. hampurilaisia. Monenlaista iltaohjelmaa on ja seuraa löytyy aina. Sitä omaa rakasta voi sitten taas kotona tuijotella ihan kahden kesken.... Hyvät naurut sai kun joku kirjoitteli jostain maaleista ja ....eikä nähnyt niitä kaikkia hienoja istutuksia ja hienoja asuntovaunuja-ja autoja, merimaisemaa, purjelaivoja ym ym. Ensi viikolla sinne menossa taas.

    • takapuolestakokopaikka

      Olimme juuriProholmassa yhden yön ja toiste emme kyllä mene.... WC.t ja suihkutilat siisteydeltään aivan karmeessa kunnossa koko vuorokauden jonka paikalla olimme. Sitten jostain sinne on pesiytynyt iso parvi ilmeisesti Kanadan Hanhia. ja sitä paskaa on sitten joka paikka aivan täynnä.... Uimarannat ja koko ympäristö....

    • Pinde75

      Vietimme juuri kolme yötä Poroholmassa. Paikka on todella hieno ja kaunis! Paikkaa on rakennettu uskomattomalla rohkeudella ja luovuudella. En tiedä onko Suomessa toista yhtä monipuolista leirintäaluetta?

      Joku kommentoi että on huonosti hoidettu alue. Mistäköhän kohtaa? Koko aluehan on uskomattoman viimeistelty kukkaistutuksin ja kiveyksin!

      Vessat, suihkut ja keittiöt olivat koko ajan siistit. Monessa muussa paikassa olen törmännyt paljon siivottomampiin tiloihin!

      En tiedä millä silmällä nämä valittajat on Poroholmaa katselleet.? Tai no, jos kaipaa perus karavaanaripaikkaa, pimeää mäntymetsää tai valtavaa nurmikenttää, johon vaunut sijoitetaan siisteihin riveihin kera valtavien etutelttojen, joissa voi sitten viikon verran körötellä muita kyylätäten, niin voi ehkä tulla Poroholmassa pettymys😀

      Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka!

      • Päivi2016

        Olimme viikko sitten yötä Poroholmassa ja meille jäi mukava fiilis paikasta. Respasta lähti mieshenkilö golfautolla ja näytti meille mihin matkailuauton voi jättää. Kävin suihkussa ja se oli asiallisessa kunnossa. Saattaa olla, että aluetta on kehitelty negatiivisen palautteen jälkeen.


      • HanhilleSTOP

        Kävimme viikolla Poroholmassa ja hyvä kuva jäi paikasta. On hienoa, että etutelttoja ei saa käyttää rantapaikoilla, näin näköalaa riittää paremmin kaikille.

        Vessat olivat siivoukseltaan siistit, mutta näyttää siltä, että kävijöiden vessassa asiointitavat ovat aika rappiolla. Ei missään riitä siivoojaa nostamaan jokaista lattialle heitettyä paperinpalaa samantien roskikseen. Kannattaisi porukan katsoa vähän peiliin!

        Kanadanhanhet alkavat olla riesa monilla alueilla ja se riesa ei tulevaisuudessa ainakaan vähene:)


      • Retkeilin

        Mökkiyö Poroholmassa koettu. Ja tosiaan kaatopaikka sivusi kahdella sivulla retkeilymökkejä! Tavaraa oli kannettu "piiloon", poissa silmistä meininki. Mutta ei poissa retkeilymökkien käyttäjiltä!! Ja olipa juu vähän keskeneräinen meininki sisällä mökissä...ja se linnunpaskamäärä uimarannalla...
        Mutta suurimman harmituksen antoi todella huono asiakaspalvelu! Tai sitä ei oikeastasn ollut. En kokenut olevani tervetullut, enkä uudelleenkaan. Kukaan ei näyttänyt alueesta yhtään mitään, kartta käteen samalla kun kassaneiti puhui puhelimeen. Että kiitos, minä olen se joka haluaa ystävällistä palvelua. Seuraavaan kohteeseen siis.


      • Wtf78

        Olemme tällä hetkellä poroholmassa enkä voi kyllä ymmärtää näitä ammattivalittajien narinoita, alue on todella hieno ja siisti! Suihkuja riittävästi ja siistissä kunnossa, vessat hyvät ja siistit. Läheinen hiekkaranta hyvä ja lapsiystävällinen, leikkipuisto ja minigolf sai kiitosta myös lapsilta. Klo 23 jälkeen kierrimme alueen eikä ollut mitään poikkeavaa meteliä/häiriötä mitä ei voisi olettaa leirintäalueella olevan (tai missään muuallakaan missä on ihmisiä). Jos ei kestä muiden ihmisten lähellä oloa on syytä varata joku erämökki. Ja leirintämökeissä on omat vessat kun sitäkin joki tuolla ihnetteli.


      • Irl78

        Juuri äsken loppui huuto matkailuautomme vieressä täällä Poroholmassa kun naapuriseurue lähti tupakkaa etsimään. Kai ne kohta palaa mekastamaan. Kahdesti kävin vartijaa etsimässä tuloksetta... En suosittele lapsiperheille!


    • Austria69

      Hei, olemme käyneet useana vuotena Poroholmassa. Aluetta on kyllä kehitetty, mutta teemalle siivous ja huoltorakennusten kunto ei ole tehty mitään. Jukiset tilat ovat törkeän huonossa ja epäsiistissä kunnossa. Alue on kiva, näköala kaunis ja lähellä keskustaa - tosin merestä ei ole hirveästi hyötyä sillä ranta on täynnä hanhien jätöksiä; samoin nurmialue.
      En tiedä millä tempulla Poroholma on viisi tähteä itselleen huijannut, sillä kansainvälisen luokituksen mukaan paikka saa kaksi (kaksi **) tähteä!!!
      Lähde: https://campingfuehrer.adac.de/campingfuehrer/finnland-westfinnland-camping-poroholma-fw230.php?liste

      • santtu-1975

        Kannattaa hieman tutkia miten yhteispohjoismainen leirintä-alueiden tähtiluokitus toimii. Se mittaa lähinnä sitä mitä kaikkia palveluita alueella on saatavilla (sama asia on hotellien kanssa), eli se niinkään mittaa alueen "hienoutta".

        Alla tuo tähtiluokitusjärjestelmä ja siitä sitten katsomaan mitä Poroholmalla on ja mitä ei ole ja pitääkö luokituis paikkaansa vaiko ei.


        Tähdet kertovat alueen tasosta
        Suomalaiset leirintäalueet luokitellaan 5-portaisen järjestelmän mukaan 1 - 5 tähdellä.

        Leirintäalueluokitus tapahtuu siten, että luokitustarkastaja tekee leirintäalueille luokituskatselmuksen, jossa arvioidaan yhteispohjoismaisten luokitusvaatimusten mukaisesti alueen taso. Katselmuksen tulokset lähetetään tämän jälkeen Luokitusryhmälle, joka tekee päätöksen siitä mihin tasoluokkaan kukin leirintäalue sijoitetaan.

        Sivun alalaidassa on vuonna 2015 päivitetyt leirintäalueiden luokitusvaatimukset. Seuraavassa joitain esimerkkejä vaatimuksista tasoluokittain:

        Yksi tähti *

        vähintään 25 paikkaa matkailuvaunuille, -autoille tai teltoille
        leirintäpaikan koko vähintään 80 - 100m2
        wc:t, suihkut, keittopaikat

        Kaksi tähteä **
        Yllä mainittujen lisäksi:

        20% matkailuvaunu- ja -autopaikoista sähköistettyjä
        vastaanottotila
        valvonta leirintäalueella klo 7-23
        suihkuissa ja peseytymispaikoissa lämmin vesi
        kioski
        lasten leikkipaikka

        Kolme tähteä ***
        Yllä mainittujen lisäksi:

        valaistut ja pinnoitetut ajoväylät
        50% matkailuvaunu- ja -autopaikoista sähköistettyjä ( talvialueilla 100% )
        erillinen telttailualue
        Camping Key Europe-vastaanottojärjestelmä käytössä
        valvonta leirintäalueella myös yöaikaan
        kiinteiden jätevesisäiliöiden tyhjennyskaivo matkailuajoneuvoille
        vaatehuoltotilassa pesukone
        sauna
        elintarvikekioski
        mökkejä tai huoneita
        uimaranta

        Neljä tähteä ****
        Yllä mainittujen lisäksi:

        75% matkailuvaunu- ja -autopaikoista sähköistettyjä
        ympärivuotinen ennakkovarausmahdollisuus
        matkailuautoille omia paikkoja
        kaikki huolto- ja palvelurakennukset lämmitettyjä
        kahvilassa / ravintolassa tarjolla ruoka-annoksia

        Viisi tähteä *****
        Yllä mainittujen lisäksi:

        ympärivuorokautinen valvonta leirintäalueella
        kaikki huolto- ja palvelurakennukset lämpöeristettyjä
        lastenhoitajapalvelu
        runsaasti vapaa-ajan aktiviteetteja
        ravintola täysin anniskeluoikeuksin
        osassa mökeistä wc, suihku, pienoiskeittiö ja tv


    • osumatarkkuus-paremmaksi

      Käytiin keskellä kuuminta sesonkia heinäkuussa ohimenomatkalla nukkumassa yksi yö siellä takaosan parkkipaikalla minigolfin vieressä, kun oli alue niin täynnä. Erittäin rauhallista oli ja hyvät unet saatiin matkailuautossa. Palvelu oli mennen tullen oikein ystävällistä. Emme kuormittaneet alueen muita palveluja lainkaan. Suomalaisilla leirintäalueilla ei ole yleensäkään satsattu siisteyteen samalla voimalla kuin esimerkiksi Keski-Euroopan maissa. Siellä isoilla alueilla siivoojat kiertävät käytännössä jatkuvasti saniteettitiloista toiseen siivoamassa. Nimittäin, kyllä ihmiset ulkomaillakin sotkevat. Siisteys on siivoamisen, ei ihmisten siisteyden ansiota.

    • onnellisesti_kotona

      Retkeilymökit edelleen samassa jamassa kuin aloittajan vierailun aikana. Lastulevymökki oli todella viimeistelemätön, ei listoja, ei kunnon tuuletusmahdollisuutta, ei palovaroitinta (ei voi olla sallittua määräysten mukaan!), ainoa tavaroiden säilytyspaikka naulakko seinällä ja ainoa valo pieni yövalo. Lisäksi epäilen että koppero oli homeessa, sen verran kurkkua alkoi kutittaa illalla mökille saavuttua. Takapihan romuvarasto ei kohottanut tunnelmaa.

    • akkutyhjänä

      Omakohtainen kokemukseni viime toukokuulta on se, että majoitushinta riippuu siitä, kuka on sitä asiakkaalta laskuttamassa.

    • Tykättiin

      Kokemus Poroholmasta viime viikolta, pari "vanhusta" vaunuilemassa ja lastenlasten vierailu. Kaunista on, maasto on kaunis, paljon kukkia, meri joka puolella. Siistiäkin on, jos joku heittää papereita vessan lattialle niin onko se epäsiistiä? Ruoka oli erittäin hyvää-ymmärrän ettei purjelaivan pihvi voi olla yhtä halpa kuin ABC noutopöydässä. Maksan mielellään maisemalisää. Nuoremmille oli minigolfia ja monenlaista vesivempainta. Pikkuiset viihtyivät leikkipuistossaan. Karaoke oli yhden purjelaivan miehistötiloissa. Kake-junallakin tuli ajeltua-pidin sitä halpana kun 5 eurolla sai ajella halki kauniiden maisemien tunnin verran. Huikein elämys oli yöllä palatessa karaokesta kun alueen valot loistivat yössä ja purjelaivojen mastoissakin oli juhlavalaistus. Luulimme olevamme "etelässä".

    • Toinenkin

      Majoituimme "rivitalo" malliseen vaihtoehtoon .. huone oli kuin -60 luvun leirintäalueen mökeissä, kaksi sänkyä kertakäyttö lakanoineen, jääkaapi ja mikro, pöytä ja kaksi tuolia .. suihku ja vessat käytävällä. Lattiat notkui, seinät ilman äänieristystä ..piti olla kaksi yötä mutta yksi riitti, rahallista hyvitystä ei luonnollisestikkaan voitu antaa kymmeneltä aamulla kun palautimme avaimen. Muuten paikka siisti ja porukkaa paljon, majoitus vaan ei ollut meitä varten.

      • Anonyymi

        Vuosikymmeniä Rauman leirintäalueella (Poroholmassa) käyneenä voin todeta, että paikkaa on kyllä kehitetty, mutta palvelu on ala-arvoista ja wc:t ja suihkut halvalla tehty päin persettä. Ylimielistä henkilökuntaa ja sekavaa toimintaa.


    • Anonyymi

      Oma kokemukseni Poroholmasta on kuten monella yllä olevalla. Majoituimme teltassa ja en ole toista kertaa menemässä kyseiseen paikkaan. Vessat olivat aivan järkyttävät ja henkilökuntaan kuuluva jo usein mainittu golfkärryllä tai vastaavalla ajeleva keski-ikäinen mies, oli todella töykeä ja asiaton vierailumme aikana. Jouduimme soittamaan puhelimitse respaan portin avausta varten ja sain mieheltä asiattomia kommentteja puhelimitse kuten "opettele puhumaan suomea sekä laskemaan numeroita nainen" ja muuta mukavaa. Alueelle päästyämme tämä kyseinen mies puhutteli ainoastaan puolisotani, jonka koin todella töykeäksi ja vanhanaikaiseksi. Lisäksi mies oli tukevassa humalatilassa...
      Olen sittemmin ollut kyseisen miehen kanssa tekemisissä vierailuaikani jälkeen ja ei kyseinen mies ole ainakaan kommunikointitaitoja tai kohteliaisuutta oppinut. Päinvastoin... hän käytti samanlaista alatyylistä kieltä sekä haastoi riitaa vaikka aihetta tällaiseen kanssakäymiseen ei todellakaan ollut. Toivottavasti jatkossa kyseinen mies oppisi käyttäytymään asiallisesti kanssaihmisiä kohtaan.

      • Anonyymi

        Kohtasimme ilmeisesti saman humalaisen "yömiehen". Etsimme hänet käsiimme, kun mökki oli täysin ala-arvoinen, haisi järkyttävästi homeelle. Hän hoippui humalassa ja käski meidän ottaa aamulla yhteyttä henkilökuntaan.

        Seuraavana aamuna uutta valitusta tehdessämme meille naurettiin: "Kyllä yöllä majoitus kelpasi". No ei todellakaan kelvannut, mutta aggressiivinen känniäijä ei ollut erityisen innokas viemään palautettamme eteenpäin.

        Karmein yöpymiskokemukseni koskaan, ei koskaan enää.


    • Anonyymi

      AIVAN LIIAN TÄYTEEN AHDETTU, TURVAVÄLEISTÄ PIITTAAMATTA. AHNEUDELLE KUN EI MITÄÄN MAHDA.

    • Anonyymi

      Poroholma: ensivaikutelma hyvä. Mutta mutta. Parin yön jälkeen totean, että erittäin rauhaton. Musiikista kuuluu tympeä jympytys pitkälle yöhön. Useammaltakin suunnalta. Merivesi haisee, ranta vuorattu hanhenpaskalla. Onneton pizzalätty ja siideri 21 euroa rantabaarissa. Vaunujen väliä noin kolme metriä, usein allekin.

    • Anonyymi

      Omasta kokemuksesta, uskon hyvinkin rapahtumiin.

      • Anonyymi

        Miksei kukaan ole vaatinut terveystarkastajalta uimaveden mittausta.


    • Anonyymi

      Kävin myös asuntoautolla siellä ja sanoin että miehet käyvät naistenvessassa, eräskin mies meni miestenvessaan ja palasai sieltä ja meni naistenvessaan ilmeisesti se oli siistimpi, mainitsin siitä hänelle joka vastasi ettei huomannut. Respassa sanoivat ettei auta vaikka laittaisi selkeämmät merkit, niinhän ne miehet aina tekevät??!! HALOO HENKILÖKUNTA !!!! Pääsikö jotain tehdä eikä vain laiskuuttaan sanoa että joo joo. Saattaapi etten tule enää enkä suosittele muillekaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2131
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1938
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1888
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1488
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe