Raskaus ja kondylooma

**j

Heips.
Kysyisin onko muiden odottajien kondyloomasta ollut haittaa raskaudessa/synnytyksessä? Mulla on sellaista litteää kondyloomaa häppäreissä ollut jo usean vuoden, papa viimeksi ok. En ole vielä tästä päässyt juttusille kenenkään kanssa, siksi kysyn että miten muilla?

16

2796

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 39+2

      Miksei noita ole hoidettu pois? Puhut kuitenkin että niitä on ollut usean vuoden...

      Haittaa.....niin, ne voivat tarttua syntyvään lapseen, asia jonka varmasti tiesitkin.

      • pieppi

        Jos kondyloomista ei ole haittaa, ei niitä tarvitse poistaa. Ne kun ovat lähinnä kosmeettinen haitta ja kondyloomavirushan on ihmisessä lopun ikää vaikkei ulkoisia merkkejä näkyisikään tai ne olisivat hoidettu. Kondyloomat myös helposti uusiuvat hoidosta huolimatta, juurikin vaikkapa raskauden yhteydessä. Jos kerta n. 85 prosenttia kantaa virusta ja siitä olisi haittaa lapsenteon kannalta niin aika vähiin vauvat kävisivät. Ja mahdollisesti uusiutuvia kondyloomia raskauden aikana ei voi hoitaa. Eiköhän noita aika monella odottavalla ole kun tuo niin yleinen vaiva on.


      • 85%
        pieppi kirjoitti:

        Jos kondyloomista ei ole haittaa, ei niitä tarvitse poistaa. Ne kun ovat lähinnä kosmeettinen haitta ja kondyloomavirushan on ihmisessä lopun ikää vaikkei ulkoisia merkkejä näkyisikään tai ne olisivat hoidettu. Kondyloomat myös helposti uusiuvat hoidosta huolimatta, juurikin vaikkapa raskauden yhteydessä. Jos kerta n. 85 prosenttia kantaa virusta ja siitä olisi haittaa lapsenteon kannalta niin aika vähiin vauvat kävisivät. Ja mahdollisesti uusiutuvia kondyloomia raskauden aikana ei voi hoitaa. Eiköhän noita aika monella odottavalla ole kun tuo niin yleinen vaiva on.

        väestöstä kantaa jotakin hp-virusta. Eli näihin luetaan myös ne, kenellä on hp-virus joka aiheuttaa syyliä jalkapohjiin jne. Ei kondylooma noin yleinen ole.


    • lab.h.

      Kondyloomavirus ei suinkaan jää loppuelämäksi elimistöön, sekoitat nyt kondylooman ja herpeksen, viimeksi mainittu virus/virukset jää elimistöön. Ja kondyloomaa ei nyt sentään kanna n. 85% väestöstä, sen sijaan herpesvirus on hyvinkin yleinen.

    • googeli
    • rvk 25

      Minulla puhkesi kondylooma näkyviin kun tulin raskaaksi, neuvolassa asiaa ei huomioitu muuten kuin että sanottiin että sitä ei voida hoitaa raskauden aikana.

    • nwhwe

      Hyi helvata, miksi te saastaiset jakorasiat ylipäätään teette lapsia? Voi lapsiparkoja :/

      • jeespoxx

        hmmm, 80 prosenttia saa kondylooman jossakin vaiheessa elämäänsä, osalla ei tule näkyviin ja virus poistuu elimistöstä parissa vuodessa. Jotkut jää taudinkantajiksi ja silloin kondylooma voi uusia. Mietis vähän. Siis seksistähän se tulee, vaikka olisi vain yksi kumppani elämänsä aikana voi häneltä saada tartunnan, miehillä kun se monesti on piilevänä eikä heillä mitään tietoa asiasta.
        Sinun logiikalla siis kaikki jotka edes kerran harrastavat seksiä ovat jakorasioita, muuten sinä mukaanlukien kun kerta täällä odotus palstalla roikut ;)


    • hyi vi***

      Voi herranjumala. Noin vastuuttomat ihmiset tekee lapsia ja saattavat tartuttaa vielä viattomia!! :O voi ziisus. Oikeen ällöttää. Todellakin saastaiset. Kannattasko miettii ennen ku levittelee pitkin kyliä!!!

    • Ei käsitä

      Täällä kans yks joka ihmettelee miten ihmiset viitsii maata jonkun kanssa ilman ehkäisyä jos ei ole varma että tällä henkilöllä on joku virus tms? Ja sitten päätetään vielä lapsia tehdä...eikös kondylooman ilmestyminen kerro kumppanillekin jo jotain toisen menneisyydestä. Huh huh.. Oli kuinka piilevä tahansa, se harvoin on vuosia ilmoittamatta. Tämä lukee tilastoissa vain siks kun niin on ihmiset huijanneet, eihän kukaan nyt voi kelleen kertoa että petti toista juur muutama kk sitten. Ja kyllä, tämäkin tauti, on tarttunut vain ja ainoastaan vastuuttomiin ihmisiin, raiskauksen uhreja lukuunottamatta. Kyllähän näinkin hullu otsikko täytyy lukea, että onko joku tosiaan noin vastuuton :O kaikkea sitä lukeekin. Kai nää nyt on jotai provo viestejä? Nimittäin kaveripiiriini kuuluu tämän taudin kantaja, ja toisella ollut ties mitä..ja molemmat hyppiny useamman ku monen sängyssä. Eivätkä ole hiljaa asiasta.

      • minullakaanEiOle

        Jokuko kehtaa puolustautua täällä että se on 80% ihmisistä? Vanhaa tietoa ja vaikka oliskin, ei ole puolustus. Ei sitä joka toinen kanna :D Aivan kuin tuo 80% tekisi kondylooman kantajasta mukamas siveellisemmän ihmisen...joopajooooo


      • idiootit pois somesta

        Itselläni Kondylooma ja taudista täysin tietämätön juurikin oireettomuuden takia, saattaa tarttua tällä tavalla ennestään neitsyeen? Terveisiä vain sinulle rva/hra täydellinen. Ps. Kondylooma ei vaikuta raskauteen tai synnytykseen..


    • ...-...

      Mulle neuvolassa väitettiin, että kondylooma ei haittaa raskautta eikä synnytystä, ja mulla se on kohdunkaulassa. Papa otettu vuosittain ja nyt useammin (myös kolposkopia) koska oli viime vuoden puolella muutoksia. Itse ainakin ihmettelen, mistä olen moisen saanut, koska olen kyllä käyttänyt kumia ja nyt ollut saman kumppanin kanssa n. puolitoista vuotta. HP -virusta kantaa moni ja kondylooma ei välttämättä koskaan ala oireilla. Ja näille siveettömyydestä huutaville, kyllä sukupuolitaudin voi saada vaikka ensimmäiseltä seksikumppaniltaan.

      • Solumuutokset..

        taas on eri hp-viruksen muodon aiheuttamia kuin varsinainen sukupuolielimiin kasvustoja aiheuttava kondylooma.

        Solumuutoksia aiheuttava hp-virus on _aina_ miehillä oireeton eikä sitä testata. Se voi tarttua myös kondomista huolimatta.


    • helppohoitaapois

      Kondylooma hävisi itseltäni niin, että menin jollekin lekurille ja se tuputteli jotain ainetta ja sitten ne hävisivät eikä uusia tullut =)

    • ....................

      No kuuleppa sain ihan eksältäni johon luotin!
      Että vedäppä arvostelija vittu päähäsi!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1525
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1164
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1097
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      996
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      965
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      917
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      842
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      640
    Aihe