AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  /  /  / Samsung Trend suojakuoret?

Samsung Trend suojakuoret?

156 Vastausta 14 964 Lukukertaa
Pitäisi löytää Samsung Trend luuriin suojakuori tmv, mutta eipä tunnu oikein löytyvän...tietääkö kukaan, onko siihen edes omia kuoria, vai käykö siihen jonkun toisen mallin?
Ovatko nuo varmasti luotettavia kauppoja, itsekin pitöisi löytää siihen kuoret? :)
Tuolta my trendy phone sivulta löytyy halvalla moniin puhelimiin kuoria sun muuta. Kannattaa käydä vilkaisemassa! :)
samaa itekkin etin.
Tuo galaxy trend duosim S7562 (intian malli) näyttää samalta
puhelimelta ja mitatkin täsmää.
Siihen ainakin Kiinan verkkokaupoista löytyy kuoria...
voitko laittaa niitten kiinalaisten verkkokauppojen osotteita?? Olisin kiinnostunu :)
löytyisikö tuolta, nopeasti vilkaistuna edullisia !

www.kauppanet.com
Ne ovat rumia
Kiitos vinkistä. Oli paljon kuoria. Tilasin yhden. Saa nähdä milloin tulee.
mistä noista siis tilasit?
Mun. luuri ja silikonikuoren. Kalliimpi on kuin jos voisi tilata vaikkapa Hudomilta, mutta kun ei ole. Varmaan nämäkin tulee ulkomailta, kun kestää niin kauan. Poikani tilasi lapselleen trend puhelimeen kuoret kai Kiinasta. Maksaa vain jotain 6 euroa.
Itse tilasin flippikuoret.. jännällä ootan saapuvaksi! Ei muuten kaupoista löydy.. eikä nettikaupoista! Ainut paikka tää munluuri, mistä löytää suomesta!
Munluuri myy 25 eurolla ihan samaa flippikuorta kuin ebay:stä löytyy postikuluineen alle 4 eurolla. Tuotekuvatkin on 100% samat. Kannattaa katsoa ebay.com ja hakusanaksi samsung galaxy trend hard case cover flip niin löytyy monta myyjää.
Näinhän se on, että liikkestä saa tavaraa, jotka saa netistä halvemmalla. Suomen nettikaupassa tavara maksaa enemmän kuin ulkomaalaisessa. E-bay on halvempi joskus kuin saksalainen verkkokauppa ja kiinasta saattaa saada vieläkin halvemmalla, mikä tässä jutussa on uutta? :D Ite en jaksa aina ettii tuntitolkulla tavaraa esim e-baystä kun suoraan löytyy joko kaupasta tai nettikaupoista. Jos viitsii itse tehdä työn, minkä muut on jo tehneet toisen puolesta, säästääkseen muutaman euron ilman mitään takuita ja toimitusvarmuutta, niin siitä sitten vaan :)
Vaan se rajoittaa, kun ei kunnolla osaa englantia. Vai voiko ihan ulkolaiselta sivustolta muka tilata suomeksi? Saattaa tulla tilatuksi ihan mitä tahansa!
Sivuston voi kääntää suomenkieliseksi Google kääntäjän avulla: http://translate.google.fi/

Eli liitä sen kirjoituskenttään käännettävä osoite.
Oletko koskaan itse kääntänyt? Ei sitä käännöstä ymmärrä erkkikään!
No niin sain munluurin tilauksen käteen.
Vaikuttaa laatutavaralta!

Ebaysta tilannut parikertaa molemmilla kerroilla kuulemma posti hukkas..
Ihan sama jos maksaa muutaman euron enemmän. Hoituu ainakin takuut ja saa palvelun suomeksi
Näinhän se on, että liikkestä saa tavaraa, jotka saa netistä halvemmalla. Suomen nettikaupassa tavara maksaa enemmän kuin ulkomaalaisessa. E-bay on halvempi joskus kuin saksalainen verkkokauppa ja kiinasta saattaa saada vieläkin halvemmalla, mikä tässä jutussa on uutta? :D Ite en jaksa aina ettii tuntitolkulla tavaraa esim e-baystä kun suoraan löytyy joko kaupasta tai nettikaupoista. Jos viitsii itse tehdä työn, minkä muut on jo tehneet toisen puolesta, säästääkseen muutaman euron ilman mitään takuita ja toimitusvarmuutta, niin siitä sitten vaan :)
Kuinka kauan kesti ennen kuin sait kuoret? Minä tilasin sunnuntain 11.8. eikä tämän päivän postissakaan tullut.
soittelin oman flipcoverini perään tänään. oli postitettu keskiviikkona ja kas päiväpostin mukanahan se tuli. kertoi että suosio yllätti ja ns: rästissä olevat tilaukset on kaikki postitettu maanantaihin mennessä jolloin toimitukset nopeutuvat huomattavasti. odotin siis omaani käytännössä 6 arkipäivää tilasin mustan ja valkoisen
Tänäänkään ei suojakuori tullut. Nyt on jo 7 arkipäivää. Yritin soittaa, tuli vastaus, että numeroon ei juuri nyt saada yhteyttä. Onko koko liike humpuukkia, muutama saanut ja muille ei laiteta mitään, otetaan vaan rahat
eihän munluurissakaan ole oikeanlainen! siinä ei ole salaman kohdalla reikää!
Minä sain kuoret eilen. Ja ihan oikeanlainen. Kaikille on reiät joille pitääkin olla. Kauan kesti saada, mutta nyt on siis saatu.
... tänään posti toi Trendin flippikuoren, joka oli VÄÄRÄ!!!! ei sopinu mitenkään.... Great... palautetta laitoin, katsotaan tuliko kustua silmään tätä blondiraukkaa :(
joo tuli kans maili että saaneet suuren erän mukana muutaman väärän.. no väärähän se tuli minullekin. tai tuote on oikea mutta siellä on jäänyt selvästi valuvaiheessa muotista jotain. jännää sinänsä että tuote on samsung orginaali pakattu. no soitin kauhun sekaisin tuntein sivuilla näkyvään numeroon. puhelimeen vastasi "jussi" kertoi että olivat saaneet toimituksen mukana muutaman valuvikaisen. No kerroin että haluan sopivan tuotteen tai rahat pois. kysyttiin mikä väri oli kyseessä. no vaalen sininen.. seuraava kysymys oli että missä päin asut. sanoin että hyvinkäällä. sovittiin että näemme 20min päästä alaovella. ja kyllä nyt minulla on kotiin toimitettuna sopiva flip cover trendiin!! ihanaa ainakin reklamaation hoito osataan.. pyysi vielä lähtiessään anteeksi ja pahoitteli.
mulle tuli kans vastaus s-postiin, luvattiin laittaa heti oikee kuori postilla tulemaan. Pahoitteli kans kovasti asiaa! Tarkimmin ku katto pakkaukset taakse niin luke GT-S7562, ei siis GT-S7560 niinkuin ois pitäny olla. No nyt ootellaan että tulis uusi paketti postin mukana pian!
Eikös se ole ihan sama? Tietääkseni poikani tilasi ulkomailta juuri GT-S7562 ja kuori sopi Trendiin ihan hyvin. Ihan varma en asiastas ole, mutta näin hän mielestäni sanoi.
On olmassa kaksi eri trend mallia. Ei ole saman laisia ihan. Kannattaa olla tarkkana mistä tilaa ja että tilaa oikeat. Itse en ole netti kaupasta alkanut tuon takia tilailemaan vaan odotan että giganttiin tulisi. Kun sieltä kyyimme että tuleeko siihen kuoria oli vastaus että elokuun aikana
Mistäs niitä salamareiällisiä sitten löytäis... ebayn sivullaki on vaikka kuinka monta sataa erilaista suojakuorta mutta salamareikä puuttuu:/
Mä tässä vaan ihmettelen että käykö Samsung Galaxy S 3/4 Trendiin?
Noiden mallien kuoret ei käy Trendiin jos sitä tarkoitit.
No käykös muiden mallien? Tiedätkö sä?
Itse tilasin ebaystä http://www.ebay.com/itm/Leather-Flip-Hard-Skin-Case-Cover-For-Samsung-Galaxy-S-Duos-S7562-GT-S7560M-/261207797523 valkoiset flippikuoret hintaan noin 4,5e (salaman reikäkin löytyy). Tuli reilussa parissa viikossa ja sopi hyvin trendiin (S7560). Kuvissa ei ollut kuorissa mitään tekstejä, kotiin tulleessa luki "trend duo" ja "samsung" - muuten vastasivat kuvissa olevia. Vähän paksuntaa puhelinta, kun puhelin klikataan suojiin.
Ebaystä tilasin myös suojakalvoja (6kpl alle 2e) samaan s7562:seen. Nekin sopi hyvin trendiin (s7560) ja ne tulivat noin viikossa.
Suojakalvot oli mielestäni parempia kuin mitä suomesta olen ostanut, flippikuori ehkä ihan vähän "kiinalaisen" oloinen (esim. teksti ei ihan keskellä), mutta hyvin toimiva.
Eka kerta kun ebaysta tilasin, eikä ollut kovin vaikeata.
S 3 minin käy. Mutta virta näppäin on s 3 hieman ylempänä
S7562 dual ei sovi 7560 trendiin, siinä on sisällä valettu tupla SIM-korttia varten kaksi koroketta, joihin jää kantaan ja irti. No jos ne näppärästi kaivertaa pois, niin pitäs sopia, mutta eivät tuu tiiviisti kiinni. Viikossa tulivat Briteistä, h. alle 9e, Mutta eivät käy suoraan. Tuo edellisen kirjoittajan malli on eri, eli siinä toi takakansi jää puhelimeen ja se klikataan uusien kuorien sisään, eli paksujen kuorien väliin. munluuri taitaa olla ainoo paikka mistä saa, mutta ei oikeen kiinosta odotella 1-25 arkipv.
Expertillä myydään ihan suomes!!!! :)
Ei muuten myydä. T. expertin setä.
Myydään ainakin meidän puljussa. ja saa tilattua.
kyllä itäkeskuksen expertillä oli tänään kun kävin kattomassa!!!! oli valkosia ja mustia...
käykö samsung galaxy trend 1 s4 tai s3 suojakuoret???
Ei käy. Liian suuria.
mitkä sit käy???
En nyt ymmärrä. laitoin tuolla kiinalaisella sivulla hakuun "samsung trend s7560 flip cover" ja se tarjoaa tätä:
http://www.eforchina.com/view/170847/Litchi-Texture-Horizontal-Flip-Leather-Case-with-Credit-Card-Slots-%26-Holder-for-Samsung-Galaxy-Trend-Duos---S7562--Baby-Blue-.htm

Mutta tossa lukee "for Samsung Galaxy Trend Duos / S7562"

Oon ihan superurpo näiden puhelinjuttujen kanssa, siis käykö toi nyt mun luuriin vai ei? :D
Duo ja normi ovat samankokoisi Mutta duossa ääniaukko väärällä puolella
Tuolta ostin Trendiin kuoret, hinta sisältää toimituskulut. Ei oo paha!

http://kauppanet.com/16-samsung?&p=3

Näyttäis taabletin suojat halvoilta myös.
Tilasin kauppanet.com :sta, hinta oli sellaselle Trend tähtisade kuorelle alle 7 egeä, toisella kaupalla oli sama 11.90 egeä. Huima oli ero !
Mä tilasin samsungin s3 min kuoria, toivottavasti sopii, samat mitata ainaki oli ja kuvissa näytti ainakin olevan reijät oikeassa kohtaa...
Samsung Galaxy s3 Mini lähes täysin saman kokoinen tarkista vaikka gigantin sivuilta jos tarvetta on
Dealextreamista ta Tinydealistä kannattaa aina vilkasta.

http://dx.com/s/Samsung+Trend

http://www.tinydeal.com/index.php?main_page=ws_search_result&keyword=samsung%20trend&categories_id=&cat_change=true

Tälle puhelimelle tosin valikoima aika suppea. Free Shipping, mutta se saattaa kestää suunilleen kuukauden. Joskus mennyt parikin.
Onks toi munluurin flippikuori oikeesti hyvä ja toimiva?? Vastauksia!!
Itsellä ainakin toimii niinkuin kuuluukin, omia kuoria 7560 merkinnällä en mistään löytänyt, joten päätin kokeilla noita. Ajaa siis asiansa.
Onko kokemuksia kauppanet.com nettikaupan tuotteista, tuntuisi olevan aika kilpailukykyisiä hinnaltaan ?
Kannattaako/uskaltaako tuolt eforchina.com sivustolta tilaa noit kännykän kuorii? Onko luotettava?
Käykö Samsung galaxy s3 minin kuoret trendiin!?
Mistä Expertistä saa kuoria?
Tässä hyvä suomalainen putiikki, josta löytyy Galaxy Trendin kuoria:

http://www.tyyliluuri.fi/fi/133-galaxy-trend-s7560-suojakuoret
Eli siis tehdään nyt suurin osa selväksi. S3 minin kuoret eivät aivan sovi normi trendiin, sillä olen itse kokeillut niitä Gigantissa, mutta jos ei haittaa että näppäimet eivät ihan sopivilla kohdilla niin sitten vain ostamaan sieltä. S3 minin flippikuoret eivät käy ollenkaan, koska minin takakuori eri mallinen kuin trendissä. En tiedä varmaksi, mutta trend duosin kuoret käyvät jos ne vain napsautetaan kännykän takakuoren päälle eikä vaihdeta takakuorta. Itse olen katsellut semmosia kun samsung galaxy duos kuoria kun mitat samat ja aukot oikeilla kohdilla. Mutta jos ei halua nähdä vaivaa niin Experttiin tulossa ensi viikolla viimeistään. Giganttiin vasta kahden viikon päästä mutta flippikuorista en tiedä.
mä löysin ainakin monia kuoria täältä! en tiedä onko niitä maailman suojaavimpia, mutta hianoja ainakin! ;)

http://www.miniinthebox.com/fi/index.php?main_page=advanced_search_result&inc_subcat=1&search_in_description=0&keyword=samsung+galaxy+trend+s7560
mä taas löysin täältä, on ilmeisesti ihan suomalainen kauppa.

www.kauppanet.com
Ostin täältä kirjamallisen ja takakuoren trendiin.

http://www.muistikauppa.fi/matkapuhelintarvikkeet-samsung-kotelot-c-123_126.html
Miniinthebox ;)
Käykö noi duon kuoret ihan tavalliseen trendiin ?
Käy, ovat ihan samat !
olen särkenyt jo kahdesta trendistä lasit... ihmettelempä, miksei suojat voisi olla valmiina puhelimessa - tai ainakin voisi ostaa samasta paikasta!
Moikka kaikki!!

Tällä sivustolla on paljon kuoria ja halvalla. ^^
En oo ite vielä testannu laatua mutta aion kokeilla :D

http://www.aliexpress.com/premium/samsung-galaxy-trend.html?g=y&SearchText=samsung%2Bgalaxy%2Btrend&CatId=380230&initiative_id=SB_20131002070527

Toivottavasti oli apua!!
Onko kellään muulla paskoja kokemuksia munluuri.com sivusta?

Tilasin ite perjantaina kuoret ja ne tuli tiistaina ja on ihan rikki ja paketti kans avattu (ei kirjekuori vaan se kuoren oma paketti).
Nyt yrittäny monta kertaa laittaa viestiä ja soittaa mutta ei saa mitään vastausta?

Onko muilla käyny tällee?
Juu, minulle kävi ihan samallla tavalla. Lähetin toisen sähköpostin munluuri@munluuri.com osoitteeseen ja sain loppujen lopuksi kahden viikon sisään vastauksen kuinka toimia. Nyt odottelen rahojen saapumista tilille. Harmittaa kyllä ettei homma mennyt putkeen kun nyt on puhelin ilman kuoria
Minulle vastasivat tänään. Lupasivat antaa rahat takaisin kun olin ensin ottanut kuvat vioista ja lähettänyt heille.

Toivottavasti rahat tulevat pian takaisin.. Nyt eikai auta kun etsiä muualta kuoria sillä munluuri.com:ista en aio enää mitään tilata.
Hudomista löytyy kuoret ja kalvot
P..rk..le menin ostaan hintaan 13,90 ! kaverin osti jostain kauppa --- jotain prikulleen samat kuoret hintaan 7,60. Molemmat oli toimitettuna.
no ei iso raha mut ottaa päähän .
Mistä te olette löytäneet Munluurin puheinnumeron? En löytänyt sitä niitten netisivuilta. Minulle tuli myös tänään 7562:n flip cover 7560:n sijaan. Jotain oli vuoltu kuoren sisältä ja leikattu samalla yksi kiinnike pois.
http://www.munluuri.com/contact_us.php

Tuonne viestiä menemään. Puhelinnumeroa ei ole saatavilla.
Olenko nähnyt unta, että Trendiinkin voisi saada suojakuoren/kotelon, jossa olisi jopa kynä mukana?
Köyhät tilaa kännykänkuoria Kiinasta.
Minä marssin Experttiin ja ostan laadukkaat mattapintaiset Wave suojakuoret
Trendiin, maksavat 14,90 e/ kpl ja sillä sipuli.
Tarvii olla nettivapusilta kyselemässä.
Ne sinun laadukkaat kuoret on ihan hyvin voitu myös valmistaa siellä kiinassa, tai Etelä-Koreassa, mistä Samsungisikin on alunperin kotoisin.

Kuorien hintaan on lisätty kuljetuskustannukset ensin maahantuonnin osalta, sekä sitten kuljetus maahantuojalta sinne Expertiin, plus sitten vähän alveja päälle sekä tietenkin kauppiaan sekä maahantuojan palkkiot ettei ihan ilmaiseksi myydä.

Joten ne sinun laadukkaat mattapintaiset Wave kuoret voivat itse asiassa olla alunperin olleet täysin saman hintaiset kuin nämä "köyhien" tilaamat kiinasta, suoraan tehtaalta tilatut kuoret. Niille vain tulee vähemmän kuljetuskustannuksia, sekä näin ollen myös pienemmät ympäristökuormitukset.
Mulle tuli munluurista eilen flippikuoret kotiin. Nätisti istuu vaikka 7562 duosiin ovatkin, 7560 malliin kun niitä ei ole tehty eikä myynnissä missään. Nopea toimitus, keskuviikkona tilasin ja perjantaina oli kotona.
Taitaa olla samat nuo 7560 ja 7562 duosit. Tilasin

www.kauppanet.com - kaupasta ja täysin istuvat.
siis samat ovat :

Kuoret ovat täysin samat, jos puhelin laitetaan suoraan kuoriin (ts. ei korvata alkuperäistä takakantta ja tekee puheluimesta millin / kaksi paksumman)
trend duos (7652) mitat 121,5 x 63,1 x 10,57
trend (7650) mitat 12,15 x 6,31 x 1,05

Trend myydään Intiassa mallina Trend Duos 7652, tästä johtuen monet edulliset suojat on malliltaan 7652 vaikka voivat olla täysin samoja kuin 7650 !
Näin vaan varmistukseksi eli ne kuoret on samat 7652 ja 7650? :) vaustauksia järkeviltä/tietäviltä/omistavilta ihmisiltä! :)
Samat on tilasin itselle suojakotelon trendiin, sain 7562 mallin ja puhelin sopii siihen ihan täysin, eikä tarvitse irrotella takakansia.
Huuto.netstä saa halvalla samsung glaxy terndin suoja kuoria itsekin aijon ostaa sieltä:)
Kyllä varmaan muiden mallien käy
Riippuu siitä onko toisten mallien suojakuoret saman mittaiset ja onko niiden "aukot" oikeilla paikoilla. Nimittäin jos ei niin silloin kuori ei käy hyvin Trend malliin.
Eli oon ihan 100% hevoshullu joten ihmettelen onko Trendiin olemassa hevos aiheista kuorta? Jos on niin olisin tooooosi kiitollinen...
mäki hauaisin ku mäki oon...
Ja sama kuori näytti löytyvän myös ku hakee mallihaulla s7562, jos tuo on väärää mallia. Käsittääkseni s7560 & s7562 kuoret sopii samoihin puhelimiin. Joku korjatkoon jos oon ihan väärässä.
Kaikista luotettavin vaihtoehto... Verkkokauppa.com :) ite tiladin sieltä. Vaikka ei ollut kuvaa niin mä henkilökohtasesti luotan Verkkokauppa.com iin:)
ite löysin sopivan fonekoveri.comista, tosin samsung S3:een, mutta näyttää olevan muihinkin samsungin malleihin. :)

Kirjoittaja on poistanut tämän viestin

info@fonekoveri.com löyty ainakin flip-kuoria. Näyttäs olevan suomalainen firmakin,eikä ollut pitkät toimitusajat.
kumma juttu ettei sivuilla kerrota firmasta ja ainoastaan paypal maksuna. vähän tuntuu oudolta !
Ite tilasin tuolta. Kolmessa päivässä kuoret kotona. Paypalihan on luotettavin maksutapa nykyään, kun on kaiken näköistä yrittäjää...
Mut jos on suomalainen yritys, luulisi että olis Y-tunnus, jolla varmistais että ALV :t tulis tilitettyä jne ...
Huutonetissä näkyi paljon upeita käyttämättöämiä kuoria: http://www.huuto.net/hakutulos/words/samsung/sellernro/731593/sort/hits
ebay.com issa on ainakin,montaa vaihtoehtoa,kaikkea ei tarvitse edes huutaa. Ja halvalla saapi !
no MyTrendyPhone ja Tyyliluuri en ole kokeillut ja sama puhelin on ja kuoria etsin, tosi tyylikkäitä!
E-bay:stä tilasin kaverille joululahjaksi ko. malliin kuoria. Löytyy paljo hienompia mitä suomen markkinoilla on. Flip cover kuori tuli ranskasta, postikuluineen makso n. 15€, musta nahkainen kotelo jossa kuviona erilaisia koukeroita ja perhosia, kovamuovinen suojakuori tuli kiinasta, hintaa postikuluineen n. 2€, valkea pohja ja kuviona "koukeroilla" muotoiltu pääkallo. Molemmat olivat erittäin mieluisia.
tiiättekö mistä saa tosi paljon kuoria ja edullisesti
Tässä ketjussa on linkkejä kuorien ostopaikkoihin.
Käykö Trendin kuoret Trend plussaan? näissä malleissa on kuitenkin hienoisia eroja
Ei välttämättä käy täysin.
Jos tuolta ei löydy puhelimeen kuoria tai koteloa niin ei sitten kyllä mistään.

http://sni.fi/matkapuhelintarvikkeita
Kyllä käy, plussa on vaan päivitelty versio, malli itsessään on pysynyt samana.... Tuolta saa ainakin ihan näppärää koteloa http://kauppa.nahkatarvike.fi
Kysyn nyt niiltä jotka tietävät. Käykö Samsung galaxy trend duos kuoret samsung galaxy trend s7560:n?
Pitäisi käydä.
Niin pitäisikin.
En tiedä varmaks. Ite otin kokeeks täältä omaani: http://www.helmisuojakuoret.fi/category/59/galaxy-trend

Tuo oli kyllä asiallinen kysymys tietämättömältä. :)
Trendi käy oli se plussa tai ei niin juurikin em. duosin kuoriin, ovat fyysisiltään mitoilta aivan samat. Näpyttimet sijaitsevat samoissa kohdissa ja niin edelleen.
Käykö samsung galaxy trendin kuoret trend plussaan? :o
http://1i.fi/mobiili
tuolt löytyy joka luuriin hyvä valikoima kuoria ja muita tarvikkeita ilmasella kotiinkuljetuksella
Ainoo et tuo lux-case on törkeen hintanen, ja mikä tuo linkki on?!?! Nahkatarvikkeesta tuli ainakin hyvällä vauhdilla trendiin kuoret, eilen tilasin ja kävin tänään hakemassa, tarttupa mukaan vielä pari muutakin kuorta ko puhelimeen! Nahkatarvike.fi kauppaa suosittelen kyllä lämpimästi!
www.nunuco.fi

Vähän erilainen suojakuorien ja tarvikkeiden verkkokauppa.
Kallis oli ainakin Trend yksivärinen 11.95 , monessa paikassa tuollainen 7 euroa, sisältää toimituksen kotiin.
Täällä oli kans 7€ luokkaa postituksineen. http://www.helmisuojakuoret.fi/category/59/galaxy-trend
Hyvä puhelin tää Trendi, kun kuoria löytyy hyvin. Aiemmin oli Xperia, niin huh huh et oli kiven alla! :)
http://1i.fi/mobiili <- tuolta nyt 10 % alennus koodilla TT10
Tää oli hyvä, tänks!
Mitä eroo on s7562 ja s7560???? Koska ku etin kuorii samsung trendiin mietin vaa et tarkottaaks ne samaa vai?
on siihen
Tilasin tuolta ja seuraavana päivänä oli perillä!

http://www.muistikauppa.fi/matkapuhelintarvikkeet-c-123.html
Itse tilasin Hudomishop.net :stä! Olivat alle viikon sisällä perillä ja hyvät ovat olleet! Sieltä löytyy monen näköisiä kuoria ja ilmaiset toimituskulut! :) Suosittelen!
Hudomi on kyllä yli kallis paikka. hinta 11.90 ja muualta saa alle 8 euroa. molempiin hintoihin sisältyy toimituskulut.
Ebaysta saa trendiin kuoria ja sitten myös gigantin sivuilta jotaki kuoria.
Ostin trend plussaan kuoret ulkomailta normi trendin kuoret ja ne ovat ihan erilaiset ja minulla on normaali trendin flipcore kuoret ja ihan ongelmitta menee
käypikö ebayn trend duos kuoret normi trendiin? vai onko normi trendille jotkut omat kuoret ebayssa?
Ei välttämättä käy sillä Trend Duos on hieman suurempi.
kun sivuilla lukee nuin.. For Samsung Galaxy S Duos S7562/Trend S7560
ku tilasin yhet ja ne ei käyny ku yks hakanen on liikaa ja sit pitäis veistää toista osaa pois
Tuolta tilasin
http://puhelimenkuoret.fi/tuote/samsung-galaxy-trend-musta-lappakotelo/
hyvä kotelo, päivässä perillä!
hudomi.com
On se niin vaikeaa ymmärtää että se 7562 malli sopii tähän meillä olevaan trendii. Mä en ymmärrä miten pieniä että ette ymmärrä sitä tai selitys on se että ootte suomalaisii
kyllä sopii - mallia 7562 myydään muualla ja on vastaava kun 7560 !!!
trend ja trend plus ovat kuoriltaan, napukoiltaan samat, yhdet kuoret käy molempiin malleihin, ei ongelmia.
Eli siis, Samsung Galaxy Trend Duos S7562 sopii Samsung galaxy trendiin (tai plussaan)?
Älkää hyvät ihmiset tilatko niitä kuoria/koteloita ihan mistä tahansa! Kannattaa myös miettiä, millaiselle yritykselle antaa omat luottokorttitietonsa. Netti on täynnä huijareita, kysykää vaikka kuluttajaneuvonnasta...
tän on kirjoittanut joku firma joka ostaa 50 centillä ja myy yli kymmenellä eurolla !!!
kiva yritys, hei ... ja luottokorttiteidot menee maksunjärjestäjälle ja ne on kyllä suomalaisessa nettikaupassa turvalliset !
Löysin hyvän kaupan josta saa aika halvalla kaikkia kuoria (http://www.miniinthebox.com/), mutta en löydä omalle puhelimelle (trend plus), mutta löysin trend duolle (Trend Duos S7562). Sopiiks ne mun kännylle? Ja onko se kauppa luotettava? Esim. tuleeks mitään "posti hukassa" viestejä? Kannattaako kokeilla?

Kiitos jos vastaatte :3
Muute hei, sain päähäni sellaisen älyttömän idean, että entä jos se Duos tarkoittaa sitä että ne käy molempiin trendeihin? Siis Trendiin ja Trend Plussaan?
Duos on dual-sim versio. Kyllä itäisi toimia. Olen DX:stä ostanut ja on toiminut.
Moikka!!! Trend ja trend plus puhelimet ovat samanlaisia, plussassa on toiminnoidenkyvyt vain hieman paremmat.
Voisiko joku kiltti ihminen kertoa että sopiiko samsung galaxy trendiin, samsung galaxy trend plus'san kuoret. Tai sopiiko siihen duos. sillä se olisi kiva tietää. saisin ihanat silikoniset kissa kuoret mutta ei ole normaalille trendille. Help? ;-;
Uskoisin, että kaikki sopii keskenään, tilasin tuolta http://www.phonecaseseurope.com/fi/tuoteosasto/samsung-fi/samsung-galaxy-trend-plus-fi/ itselleni kotelon ja pakkauksessa luki juuri tämä Duos, eikä trendistä mitään, mutta kotelo sopi hyvin puhelimeen.
Koonsa puolesta kyllä.
löytyykö mini in the boxista trendiin kuoria kun niissä lukee aina s7562
tyttäreni tilaisi mini in the boxista kuoria iphonelle, niin tiedättekö löytyisikö sieltä trendiin lompakkokuoria, koska olen yrittänyt etsiä, mutta niissä on aina s7562 että sopiiko se sitten tähän?
Galaxy Trendille löytyy kotimaista sivusta:

https://www.ttkauppa.com/tuote-osasto/samsung-kuoret/galaxy-trend-s7560-s7580/

Toimitus on supernopee, hieno valikoima, ilmaipostikulut jos tilaus ylittää 25€.
Onko tuo muistikauppa.fi luotettava ku ajattelin tilata tuollaset silikonikuoret omaan rendiin
 /   /  /  /  /  / Samsung Trend suojakuoret?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta