Paavola

Jarre80

Haluaisin tietää millasta asuinaluetta on tuo Paavola.Oon katsellu asuntoa sieltä päin.Onko rauhallista aluetta?Olisin kiitollinen,jos joku voisi kertoa vähän alueesta lisää.

41

796

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jotain uutta ?

      Taas samasta aiheesta ketju. Eikö toisten viestit kelpaa.

    • nuppu69

      riippuu ihan mistäpäin paavolaa olet katsellut.jussilankatu on aika rauhatonta aluetta mutta esim väinölänkatu on rauhallista aluetta

    • Pah! Paavola

      Onko Napsun vakkari asiakkaat Paviksen rauhattomien talojen kesto-häiriköitä?

      • ::....::

        On.


      • Mistä näitä sikiää
        ::....:: kirjoitti:

        On.

        Häirikkö-Håkan taas nostelee.


      • pavislainen

        Napsu on erittäin rauhallinen karaoke ravintola ja kun itse oon paavolassa asunut 4 vuotta niin ainakin jussilankuja 1 alueen asukkaat ovat rauhallisia mut sillä jussilankuja 1:n asunnot ovat valitettavasti täynnä ei siis yhtään vapaata asuntoa mut tien toisella puolella on varmasti niis tosi rumissa 3 kerroksissa taloissa varmaan vapaitakin asuntoja


    • Håkan?

      Kuka on tämä palstoilla pyörivä nimi Håkan?

      • Vuosikausia

        Palstan häirikkötrolli.


    • Hönttö

      Muuta Paavolaan, kauniinpaan kuin Karjala aikoinaan ;)

    • Karjala Paavolassa

      Menetetty Karjala, niinpä. Karjalassahan mansikatkin oli omenan kokoisia, ehkäpä näin on myös Paviksen lähimetsissä mansikoiden laita. Runo-Karjalan perinteiset itkuvirret voi ainakin kuulla Paviksen yh-äitien tirauttamina nykyisin siellä.

    • Viipurin poikii

      Ja kantelehen soittoa jonkun Väinämöisen ryyppyluukussa.

    • vehkojalainen

      Muistan kerran ryypänneeni paavolassa vuosia,vuosia sitten. Summa summarum. Silmä oli musta yksi hammas jäi ikävästi heilumaan ja perse oli aamulla kipeä ja joku oli ajellut munankarvat ja kulmakarvat pois. Enään en mene lähellekkään paavolaa.

    • Olit suht onnekas

      Ole onnellinen ettei sentään joku pillerihumalainen meta-amfetamiini hörhö leikannut muniasi poikki puutarhasaksilla.

    • anonyymi7

      Paavola on hyvinkään monaco t 10 vuotta asunut.

    • Paavola on mitä on

      Perustele väitteesi.

      • monako

        Kukaan ei maksa veroja eikä käy töissä


    • must place

      Huppumesta!Kandee muuttaa,ei koskaan edes poliisia näy!Asuu perheellisiä ja suht rikkaita ainakin kun audeja ja volvoja katsoo.Todella rauhallinen ja viihtyisä alue!Hyvät koulut vieressä tai lähellä ei mitään kiusaamista tai muutakaan.

    • Isopoikaminä

      Onko Paavolasta tullut näinkin tylsä paikka?

    • NäinköOn

      Mitä??? Eikö Paviksessa tapahdu enää mitään?

    • Aivotitaani

      Kyllähän tuo yleinen hintatasokin siitä alueesta jotain kertoo. Ainakin oma lähipiirini Hyvinkäällä pitää paavolaa ns. "slummina"..

      On muuten hauska tuo "suht rikkaitakin kun audeja ja volvoja katsoo" :D Eli kaikki rahat mitä sieltä pankista on saatu lainaksi, onkin sijoitettu autoon, eikä näin ollen ei olekaan enää varaa asua muualla?

      Voitte itseksenne ylistää sitä paavolaa ja sitä vuokrayksiötänne, mutta tosiasiat ovat täysin eri asia.

    • polloi

      Paavolaan ku menet joudut ryöstetyksi ählämeitten toimesta. Vara varsinkin kapulantietä.

    • Matkailu_avartaa_

      Hei Aivotitaani, kun tekstistäsi päätellen vaikutat vakavaraiselle tyypille, jopa rikkaalle henkilölle, niin kun varmaan matkusteletkin (aika monen vakavaraisen harrastus muuten) välillä ulkomaita myöten, mulla on ehdotus.

      Niissä varmasti hienoissa paikoissa missä käyt, niin ota uusi lisä matkailuusi, elämys matkailu ja extreme sellainen, teemana slummi-lähiöt. Aloita vaikkapa muutamalla Moskovan laitakaupungin pahamaineisella lähiöllä ja sama juttu Pariisista ja Madridista. Tätä ns. kurjuuden kohtaamista on matkailun muodossa alettu harrastamaan jonkisenverran vakavaraisten piireissä, tässä haetaan uudenlaisia elämyksiä vakavaraisten elämänkokemuksiin ja muodikastakin tämä on, tahdothan toki olla muodikas? Omaaksesi vakavasti otettavan sosiaalisen statuksen näitä matkailu muotitrendejäkin on hyvä seurata.

      Venäjällä on joillain rikkailla jopa harrastuksena viettää elämysmatka feikki-pummina kaduilla ja lähiö elämän kurjuudessa. Ja tällainen elämysmatkahan on pumpulimaisen turvallinen, koska juttuhan kestää vain muutamia päiviä, ehkä jopa viikon ja se ei ole kokijalle henkilökohtaisesti todellista ja väliaikaistakin vain, ei sentään elämän pituista ja perintö vielä omille lapsillekin..sentään.

      No mutta en ehdota sinulle nyt edes edellä olevaa, kunhan kävisit kertomissani paikoissa paikanpäällä pelkkänä turistina ja hetkenaikaa katselisit paikkoja vain. Aika turvallista loppujenlopuksi ja toisten kurjuus ei ole sentään tarttuva virustauti, eikä maisemien karuudesta nouse kuume ja tule vatsahaavaa,, ainakaan tiettävästi.

      Kun sitten olet käynyt vaikkapa nyt Pietarin, Moskovan, Pariisin ja Madridin pahanaineiset lähiöt läpi näin aluksi, niin lähiö toleranssisi on vahvistunut ja harjaantunut nyt 'isompien vuorien valloittamiseen' eli haastavimpiin lähiö kokemuksiin. Nyt psyykkeesi on valmis esim. Intian suurkaupunkien slummeihin ja Etelä-Amerikan miljoonakaupunkien slummeihin sanan varsinaisessa merkityksessä. Afrikassakin voisit käydä slummi-reilausta kokemassa. Sana slummi alkaisi saamaan todellisen kuvan aivotitaanisi päässä,, toivotaan.

      Nämä kaikki paikat koluttuasi voit ehkä (en ole kyllä varma) nähdä Paavolan jo jonain muuna, kuin slummina, ehkäpä jopa?

      • Aivotitaani

        Tuli mieleen nousukausi -elokuva! Pysyttelen silti vielä golfissa.


    • Lähiö-näätä

      Golf on tylsää ja turvallista klisee olostelua, keskiluokan ja rikkaiden skeidaa. Vai katsotko vastaustani sieltä ylempää ja huudahdat minulle kurjalle köyhäilijälle nämä sanat: V*tun homo-näätä, sussa haisee lähiö.

      • Aivotitaani

        Ei minun tarvitse mitään huudella. Lisäksi "Homo" on nykypäivänä melko epäkorrekti ja kyseenalainen haukkumasana.

        Tuskinpa olet ikinä ko. lajia edes kokeillut. Losissa sain ystäviä juurikin golfin ansiosta. Maksoihan se 15 000 dollaria eli klubijäsenyyden verran, mutta rahaahan se vain on.

        Sovitaanko, että minä pysyn paavolan rajojen ulkopuolella, jos sinä lupaat pysyä pois griineiltä.


    • Aivotitaani_herää

      Eihän sulla ole edes pienintäkään tuntoa huumorintajusta, vastauksestasi päätellen. Sulle tarkoitettu viestinkirjoittaja tekee halpaa itsestään vitsillä ja et tajua sitä. Taitaa ne sun samoissa sakeissa pyörimiset griineillä ja piparkakkutalo elämä tehdä tehtävänsä sekä jalostaa ihmisestä kuivakkaan kermaperrsseen.

      • Aivotitaani

        Kiitos en kaipaa ylimääräisiä filosofeja keskusteluun mukaan.


    • Lähiö_matkailua_netissä

      Noista saa jo jonkinlaisen kuvan Paavolaa kurjemmista lähiöistä, kun laittaa haun: YouTube: Pahamaineiset lähiöt.

      Siellä on Euroopan suurkaupunkeiden lähiöitä, Suomea edustaa Turun Varissuo.

    • Surullista

      Katsoin ton tuben Varissuon pätkän. Ei voi slummista puhua, kun katsoi maahanmuuttajiemme ihan hienoja peruskoteja ja hyviä vaatteita päällänsä, elintasoa näytti olevan.

      Filmi muuttui surullisemmaksi loppupuolella, kun näytettiin alueen kantasuomalaisia, alkoi olemaan sitä slummimeininkiä ja ei ollut enää hienoja vaatteita, aika rappiolla oltiin.

      Mamuilla näytti pyyhkivän hyvin mutta osa kantasuomalaisista oli syrjäytynyt metsään omassa lähiössään ja kertoivat perustaneensa mäntybaarinsa, kun haluavat ottaa etäisyyttä ulkomaalaisiin, todella surullista katsottavaa.

      • VanhaJuttuJo

        Mamut on hoitaneet homman paremmin. He saavat palkkaa kuulemma firmasta nimeltä Kela ja ovat tyytyväisiä.


    • Kumma_on_meno

      Toi You Tuben Pahamaineiset lähiöt osa: Varissuo kertoo aika paljon. Kyllä on hienot mööpelit, telkut, nätti koti ja hyvät vaatteet mamuilla. Kantaväestö Suomalaiset värjöttelee juu siinä filmin loppuosassa räkäposkessa lähimetsässä ja heidän kertomansa kertoo totuuden siinä. Tähän on tultu, hävettävää katsottavaa. Varsinainen alennustila ja slummi Suomalaisilla ei maahanmuuttajilla.

      V*ttu aikaan oli Suomessakin sota suurta Ryssää vastaan ei täältä lähdetty terveet nuoret miehet perheineen muualle mamuiksi pakoon S*atana.

      • Voihelvatasentään

        Sanopa muuta. Missäköhän mekin nyt oltaisiin, jos meidän isät ja isoisät olisivat lähteneet pakoon ts karkuun. Nyt nämä Af.rikan sarvelaiset hysteerisenä juoksevat karkuun, Suomeenhan ne tietysti ovat ängenneet, kun me olemme niin 'suvaitsevainen' kansa, ja vaatetamme ne oikein merkkivaatteisiin. Helsinki Vantaan kentälle ne tulevat sandaalit ja sortsit jalassa, muutaman päivän päästä niillä on merkki farkut ja paidat ja puvut ym ym. Mutta mitä meistä alkuperäis kansasta, mitäs me tarvitsemme emme mitään. Kyllä pistää niin vihaksi, että.


    • Voi_vitlu

      Pahaa teki nähdä tämä. Totuus tekee joskus kipeää.

    • Onko_näin_

      Onko meno Paavolassa samanlainen, kuin Varissuon tube pätkässä? Kantaväestöstä liian moni kulahtanutta juopon retaletta hampuusikuteissa jossain p*skaisissa luukuissa röökillä ja kaljalla, kun taas maahanmuuttajilla kaunis koti uudet merkkivaatteet, sun muut pelit ja vehkeet ja hyvinvoivan oloisia, valtio kustantaa, tai kiva duuni, oman maan väki taas työttömänä hunningolla?

    • Käpykaartilaiset

      Hyvin näyttää pyyhkivän ainakin Varissuon mamuilla, meno heillä tubessa ihan keskiluokkaista, jos nyt ei oteta huomioon kerrostalo asumista.

    • Tässä_teille_slummi

      Joku kirjoitteli, että Paavola on muka slummi ja sitten tää Turun Varissuo, joka nyt slummi lähinnä eräille Suomalaisille siinä, ei mamuille kuten edellisistä viesteistä ilmenee ja tubesta.

      Laittakaapa You Tubeen haku Kerrostalo Suomessa. Tässä on erään Pasi Viherahon videokuvaa kerrostalosta Suomessa ja sen rappukäytävästä kerros kerrokselta, ihmisiä ja asuntoon menoja ei ole, mutta filmi kertoo karua kuvaa ja siitä toki selviää talon väen ja asuntojenkin tila, ovien takaa, kun käyttää päättelykykyä.

      Tämä tube pätkä on karu totuus kuin käy kun huumeiden käyttäjät, alkoholistit ja linnasta vapautuvat vangit kaikki sijoitetaan samaan taloon, filmi puhukoon puolestaan. Tätä voi jo sanoa slummiksi.

    • tarjolla

      Maksullisia palveluita on paavolassa tarjolla

    • Näillä_mennään

      ..ja joku kehtaa vielä haukkua Paavolaa surkeaksi. Hyvät palveluthan siellä on, niinkuin edellinen viesti kielii.

    • Paavolaan

      Täynnä mamuja, räkäjuoppoja ja narkkei. Mut halvat hinnat asunnoilla

      • Senttisentinpäälle

        Asunnot on halpoja, mutta eivät vaan mene kaupaksi.


    • Anonyymi

      No maine kestää vielä vuosikymmenien jälkeen... siellä on omakotialuetta, rivitaloja ja kerrostaloja... ja suurin osa ihan tavallisia työssäkäyviä perheellisiä ihmisiä tai eläkeläisiä, jotka nauttii lähiluonnosta ja viereisestä laskettelurinteestä. Kuntosalikin ja mitä kaikkea muuta. Suora fillarimatka ytimeen ja uimahallillekkin vartissa. Juu ehkä nämä harvat velikullat/tyttökullat jotka toki käyttäytymisellään/habituksellaan voi pistää silmään on kuitenkin pisara valtameressä, voishan se addiktiosairaus osua kelle vaan ja elämä luisuu käsistä. Kyllä tänne sopii kaikki elämänkirjo. Rauhallista ja hiljaista kuin villasukkatehtaalla nykypäivänä, eikä sen kummempi kuin mikään muukaan asuinalue.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3913
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2318
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      92
      2039
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1704
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1401
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1311
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      306
      1241
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe