Vaarallista lenkkeilyä

jalkakytävää odottav

Koskakohan me vihtiläset mahdamme saada vihtiin nummelantielle jalkakäytävän.Tiellä sattuu jatkuvasti läheltäpititilanteita.Tienvarteen rakennetaan asuntoja,sekä myrskylänmäen päiväkoti laajentaa toimintaansa,joten liikenne kasvaa jo senki osalta kasvamistaan.Pitääkö meidän kuntalaisten odottaa,että joku jää siinä auton alle.ennenkuin kunta ryhtyy toimeen.Onko nykyään aina sellainen tapa joka paikassa.että pitää tapahta jotain tosi vakavaa,ennenkuin päättäjät heräävät.

7

378

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • äly.hoi!

      Hei idiootti, mitä sä tänne asiasta valitat? Kuvitteletko todella että kun avaudut tänne, niin joku päättäjä asiaan tarttuisi? Mee puskaan väijymään ja jää itse auton alle niin alkaa tapahtumaan.

      • jalkakäytävää odotta

        Vastaus sulle äly hoi. Taidat itse olla täysin äly hoi,kun tollasia kirjotat,etkö tajua keskustelupalstojen tarkotusta?SE ON TARKOITUS SAADA ASIASTA KESKUSTELUA AIKAISEKSI!!!!!! Ehkä kannattaisi itse mennä puskaaan väijymään ja vaikka hypätä sieltä itse auton eteen!!!! En kommentoi tollasta hölynpölyä,enää mitenkään,sun kitinöillä ei ole mitään tekemistä kyseisen asian kanssa!!!!!!


    • kanssa odottaja

      Kannatan jalkakäytävää olen asunut vihdissä useita vuosia enkä käytä kyseistä tietä sen vaarallisuuden vuoksi hyvä idea Ihmettelen onkohan nimimerkillä äly hoi lääkitys ihan kohdallaan????

    • tale 5

      jalkakäytävä on vihtiin enemmän kuin tervetullut,kunhan päättäjätkin sen tajuaisi Sinulle idiootti,nimimerkin äly hoi takana Mene hoitoon,tai toteuta hyppysi puskista,äläkä valita!

      • KIIRE 6

        Meinasin jäädä autonalle siinä mäenpäällä,mutkantakaa tuli auto varmaan lähemmäs sataa,ehdin juuri ja juuri hypätä niin sivuun,kuin vain pystyi väistämään,joten jalkakäytävä olisi saatava yllämainittuun paikkaan mahdollisimman pian,ennenkuin joku jää autonalle,jos ei ole yhtähyvä tuuri,kuin minulla,että kerkisin hypätä sivuun !Pannaan päättäjät sinne itse kävelemään ja kokeilemaan onneaan,kuinka vaarallinen tie se on kerkiävätkö hyppimään sivuun !


    • Tjaa-a

      Taitaa tässä käydä taas kuten ennenkin. Noita jalkakäytäviä rakennellaan erittäin säästäväisesti ja erittäin pitkällä harkinta-ajalla. Ensin niiden tarpeesta ja rakentamisesta puhutaan 5-10 vuotta, sitten ehkä voidaan tehdä päätös. On noita jalkakäytäviä odotettu ensin vuosia ennen kuin mitään tapahtui; irjalaan jalkakäytävää odoteltiin yli 10 vuotta (sieltä itse aina pyöräilin kouluun tienviertä) ja männikköönkin päin sitä toisen tienlaidan jalkakäytävää odoteltiin yli 5 vuotta.

      Eli arvelisin että hyvällä onnella saamme jalkakäytävän sinne nummelantienvarrelle 2017 tai 2018, jos vanhat merkit pitää paikkaansa......

      • kesän odotusta

        Ei taida Nummelantielle tulla jalkakäytävää tällä vuosituhannella,kun kaikki kunnan rahat on tuhlattu Koivissillantien päässä olevaan umpimetsään. Siellä kaadetaan puut,räjäytetään kalliot ja rakennetaan teitä,sekä jalkakäytäviä umpimetsään asukkaiden toivossa. Onpahan jäniksillä,hirvillä ja ketuilla ainakin sitten metsässä oikein ajotiet ja jalkakäytävät,vaikka taloista ja ihmisistä ei ole tietoakaan.Ihmisien turvallisuudella ei vihdin kunnassa asioista päättävien tahojen mielestä ole mitään väliä,kunhan luonnoneläimet saavat turvalliset tiet käyttöönsä.No kun aikaa kuluu taas toiset 20-30 vuotta eteenpäin,niin suurin osa autoilijoista siirtyy nummelantiellä ajelemaan rollaattoreilla.Mahtaa kunnan senhetkisillä päättäjillä olla vaikeaa väistellä sinne tänne pököttelevää rollaattorimassaa.Päättäjät ostakaa itsellenne rollaattorit,ennen kuin loppuvat,pääsette sitten itse kokeilemaan aitiopaikalta nummelantien vaarallisuutta,huomaatte sen vasta sitten,kun ette asialle enää mitään mahda,vaan olette meidän muiden tavisten asemassa. Pitkää ikää meille kaikille nummelan tien käyttäjille jatkossakin,onhan nyt sentään onneksi kesä tulossa ja on helpompi väistellä kävelijän,pyöräilijän,sekä rollaattorin,autoja,kun ei ole lumikinoksia tiellä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      380
      3820
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      210
      1881
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      67
      1424
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      152
      1295
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      961
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      58
      920
    7. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      903
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      117
      890
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      868
    10. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      849
    Aihe