AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Kuopion parhaat ravintolat

Kuopion parhaat ravintolat

10 Vastausta 1 219 Lukukertaa
Hei olemme tulossa isolla porukalla Kuopioon ja tarkoitus olisi muun juhlimisen lisäksi nauttia myös hyvästä siis tosi hyvästä ruuasta. Tuon Eat.fi-sivuston mukaan Kuopion TOP10-ravintolat ovat seuraavat, kun pois jättää grillit ja luonasravintolat(etsimme siis iltapaikkaa):

1. Urban
2. Mount Sherpa
3. Trattoria Sorrento
4. Puijon Tornin ravintola
5. Musta Lammas
6. Shalimar
7. Sampo
8. Dragon Sheng
9. Kummisetä
10. Isä Camillo

Kysyisin nyt teidän arvon kuopiolaiset mitä te noista suosittelisitte? Noiden lisäksi sellainen kuin OS löytyy Suomen parhaimpien listalta. Minne siis mennä?
5, 10, 9, 4, ...
(muista en tiedä)
Ravintola Bierstube.
Kyllä sanoisin että listalta puuttuu eräs huippupaikka : 3 tähden michelin-fine dining-ravintola Karhunpesä Petosella. Siellä sielu lepää ja nälkä lähtee....
Karhunpesä on aivan mahtava paikka sekä sieltä löytyy muutakin kuin juotavaa miehille.
Pitää ihmetellä, miten ossaatte liata kiitettävästi oman "pesänne". Kuopion, kotikaupunkinne. Teitä ääliöitä löytyy jokaiseen turistiketjuun?
Yks ja sama se on joka terrorisoi joka ketjua. Minkäs teet kun täällä ei ole minkäänlaista moderointia, vaan avohoitopotilaat saavat pilata rauhassa kaikki järkevätkin keskustelut.
No jaa eat.fi ja eat.fi Varauksella suhtautuisin sivustoon. Kuka tahansa sinne voi laittaa arvostelun vaikka ravintolan omistaja.
Urban on ainakin toistaseksi vielä vain lounasaikaan auki, eli ei illalla ollenkaan.. 2. olen kuullut hyvää, ei omia kokemuksia. 3. oli pettymys, juurikin tuon sivuston perusteella kovat odotukset, mutta ruoka oli keskinkertaista ja pienehköt annokset, 4. ei ole pettänyt koskaan :) hieman hinnakas mutta ruoka todella hyvää ja hyvät maisemat, 5. ei kokemusta, 6. hyvä paikka jos pitää intialaisesta ruuasta, 7. myöskin hyvä jos pitää muikuista ja muusista, sisustus saattaa hämätä.. 8. taso laskenut jostain syystä paljon, parempi kiinalainen löytyy kauppakatu 29, canton hin. 9. hyvä ruoka, myöskin viihtyisä 10. ei kokemuksia parilta viime vuodelta, oli aikoinaan hyvä mutta viimeksi käydessä pettymys

kauppahallin alle aukesi vasta uusi kellariravintola, rustik, paikka on todella viihtyisä ja ruoka oikein maukasta, hieman suppea lista mutta vähän kaikesta kuitenkin löytyy vaihtoehto..
Isä Camilloa voin suositella lämpimästi. Myös Kummisedässä on kuulemma laadukasta ja hyvää ruokaa, itse en ole käynyt.
Parhaat pivit,vähän yllättäenkin, ovat löytyneet fransmannista.
 /   /  /  / Kuopion parhaat ravintolat

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta