Cubio kusettaa kuluttajaa!

MikkoBoy1

Olen ihmeissäni Cubion toiminnasta kun laskutus ei ole toiminut 1,5v. Sain eilen puhelun jossa minulle kerrottiin minulla olevan maksamattomia puhelinlaskuja vuoden ajalta vaikka olen niitä maksanut aina laskun saadessani. Asiakaspalveluun soittaessani ja tiedusteltaessani että minne maksut ovat menneet niin eivät osanneet kertoa.. Siis mitä ihmettä?!?! Tilinumerot joihin maksut oli suoritettu eivät kuulemma olleet Cubion ja he eivät myöskään tienneet mikä tili se ylipäätään oli.
Asiakaspalvelun käytös oli asiaa hoitaessani oli todella pöyristyttävää ja asiatonta!
Otinkin yhteyttä pankkiin selvittääkseni että minne maksamani rahat ovat päätyneet ja pankista selvitettiin että Cubion tilille olivat menneet. Cubiolle ilmoitin asiasta ja sieltä kerrottiin että maksut eivät heillä kaikesta huolimatta näy. Asia etenee nyt kuluttaja-asiamiehen avustuksella ja päädyin myös lopettamaan puhelinliittymän Cubiolla.
OLKAAPA SIIS TARKKANA JA TARKISTAKAA KAIKKI PUHELINLASKUNNE!

33

1258

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TuomasP83

      Samajuttu täällä. Laskuja on tullut satunnaisesti viimeisen vuoden aikaan. Toissapäivänä tuli puhelu että 1,5v laskut maksamatta. Kerroin nettipankista tilit, viitteet, arkistointitunnukset, summat. Sanoivat minullekin ettei ole heidän tilinsä.Pankin kanssa asiaa selvitetty ja ovat cubion tilejä. Sanoivat että avoimia laskuja on 500€, mutta eivät voineet yksilöidä mitään tiettyjä. Tänään tippui postilaatikosta Svea perintätoimiston kirje n. 95€. Perijänä on kuitenkin OCTAGON TELECOM OY. Firman nimihän on vaihtunut vuoden sisällä useita kertoja. Otan itsekin yhteyttä kuluttajasuojaan.

    • kaksipäinen makkara

      Entinen Cubio Communications Ltd nykyinen Octagon Telecom oy on haettu konkurssiin.
      Liittymät ovat nykyään Cubio Mobile Oy: n alla.

    • Cervantes4eva
    • hupsiskopsis

      Kätevästi ilmeisesti siirretty terveet osat uuteen yhtiöön ja sitten vanhasta nimi muutettu ja ajettu konkkaan.Ja meno jatkuu kuin ennenkin.

      • Bunjabi

    • jaskajokuinen

      Tuon Mobiili.fi artikkelin innoittamana kävin kurkkaamassa Cubion verkkosivuja. Mikäköhän mahtaa olla firman olemassaolon tarkoitus? Kyseessä virtuaalioperaattori joka myy liittymiä ja palveluita suomalaisille yritys- ja yksityisasiakkaille. Ulkomaanpuhelut ilmeisen edullisia. Mutta niillä ainoastaan kaksi toimipistettä: toinen Sörkan perukoilla, toinen Pietarissa (???!). Ei yhtään myyntipistettä, ei yhtään jälleenmyyjää eikä edustajaa. Ei edes verkkokauppaa! Firmassa ei ilmeisesti ole yhtään myyjääkään sillä sivuilla mainitaan ainoastaan "myynnin kehittäjä" ja toimitusjohtaja yhteyshenkilöinä. Kummallista touhua.

    • Medrin Slerba
      • menincubexinpalasin

        OCATGON TELECOM = CUBIO COMMUNICATIONS
        sama y-tunnus

        CUBIO MOBILE "osti" CUBIO COMMUNICATIONIN liittymät aikaisemmin keväällä. Kaikissa näissä firmoissa sama omistajapohja ja toimari. Suurin osa työntekijöistä venäläisiä. Suomalaiset työntekijät voi laskea yhden köden sormin. Taitaa Suomessakin asuvat venäläiset vaihtaa pois Cubiolta. Miettikää siitä onko uutisointi virheellistä vai ei ja haurhautetaanko näillä yrityksen toimilla asiakkaita vain siksi että saadaan vanhat velat pois jaloista.
        Miettikäähän 10 kertaa ennen kuin siirrätte liittymänne tähän firmaan. Monta muutakin hyvää ja suomalaista on tarjolla.


    • Cubioman

      Cubio on tiedottanut tilinumeron muutoksen. Näkyy laskuissa.

    • Tatti otsassa

      Kyseessä onkin puolentoistavuoden aikana maksetut laskut. Aikanaan oikealle tilille. Nyt väittävät että tili ei heidän vaikka pankista todettu että aikanaan tehdyt suoritukset on tehty nimenomaan cubion tilille.

    • kotikäyttäjä

      Osaako cubioman vastata miksi teidän nettikauppa ei toimi?
      Useita viikkoja alhaalla. Olisi kätevä tilata.

    • AndJustice4all

      Kyseessä on konkurssi rikos mikäli yritys vaatii asiakkaita maksamaan uuden yrityksen tilille rahoja. He toimivat tietysti niin koska eivät saa enää koskea konkurssiin menneen yrityksen rahoihin. Mikäli lasku on jo maksettu vanhalle tilille ennen ilmoitusta virheestä niin on mielestäni täysin selvää että asiakkaan ei pidä maksaa tuplana mitään laskuja. Älkää ihmeessä tehkö niin! Hankkikaa kirjallisena yritykseltä viesti jossa he käskevät teitä maksamaan jo maksetun laskun uudelle tilille. Tällä viestillä voitte todistaa tämän laittomuuden mahdollisissa riitatapauksissa. Täysin selvää että tällaiset törkeydet pitää riitauttaa.

    • kauris

      Sama juttu. Nyt tuli Svea perintä maksettu Cubion laskusta ( automaatisesti ) ja swift: ssa OCTAGON TELECOM OY KONKURSSIPE

      • Justice4All

        Jos Cubio yrittää pyytää tästä maksetusta laskusta uutta maksua uudelle tilille niin se on laitonta. Voivat toki uhkailla linjojen sulkemisella mutta mitään oikeuksia siihen heillä ei ole.
        Jos rahat menee kokurssipesälle Cubio ei saa niitä itselleen. Siksi yrittävät vaikka uhkailulla saada kassaan rahaa. Mikäli näin on jo tapahtunut kehoitan ottamaan yhteyttä kuluttajaviranomaisiin.


    • Kunnossa

      Käykääs tsekkaamassa Cubion Live Chatti, huikea suoraan Google-kääntäjästä.

      • Justice4All

        Turha pistää rahaa oikeaan käännökseen jos venäläinen hoitaa homman Googlen kautta ilmaiseksi. Vai onko?! ;D


    • OPSERV

      ILMOITTAKAA TÄSTÄ FIRMASTA KONKURRIASIAMIEHEN TOIMISTOON

      • Cubio?

        Miten on mahdollista että 5,2 milj liikevaihdolla telee 5,05 milj tappion?
        Kaikki sisään tuleva raha pestään muihin omiin yrityksiin - laskut jätetään maksamatta ja velat jätetään velkojille??

        "Vuoden 2012 puolivälistä Cubio ilmoitti tehneensä reilun 5,2 miljoonan euron liikevaihdolla noin 5,05 miljoonaa euroa tappiota.

        Yhtiö teki siis tappiota lähes koko liikevaihtonsa verran, ja liiketappioprosentti oli 91,20.

        Vuoden 2012 jälkeen Cubio ei ole kertonut taloustietojaan julkisuuteen. Yhtiö ei ole pörssilistattu, joten sen ilmoitusvelvollisuus on huomattavasti julkisia osakeyhtiöitä vähäisempi.

        Cubion toiminta on ollut tappiollista myös aiemmilla tiedossa olevilla tilikausilla. Vuonna 2010 yhtiö teki 4,7 miljoonan euron liikevaihdolla 2,6 miljoonan euron tappiot, ja sitä edellisenä vuonna 7,0 miljoonan euron liikevaihto tuotti noin 600 000 euron tappiot."

        http://www.iltasanomat.fi/digi/art-1288596577542.html#send-comment


    • Nakki Makkara

      Ei toimi nettisivut, onko ongelmia?

    • Keekki

      Keekin virallinen liittymä Yo!

      http://www.cityshoppari.fi/edut/cubio/

      0,055 centtii on mun uskottavuus ja tuottavuus yo! 4real like 5eils Mänägeri! Ainoa päällikkö täs vidun kurvin talossa mut kuka muu muka BMW ja mun kaljamaha OMG en mennyt inttiin mut toinen nimi pientä rispektii! Piilotan mun iän ja nimen niinku paha kan5teri mut mamma nyt lapi0lla housust paskaa lastaan tavalla jota koko 5tadi kuuman odottaa vaan kallist aikaani hukkaan koska di5ney landist omalle bemulle

    • järkyttynyt....

      http://www.cubio.com/uutiset/arvoisat-asiakkaat

      Hyvät liittymäasiakkaat!

      Kuten saitte tietää, Suomen vanhin matkaviestinoperaattori Cubio Mobile aikoo järjestää liiketoimintansa uudelleen: se on luopunut Elisan matkapuhelinliittymien välittämisestä kyseisen tuotteen heikon kannattavuuden vuoksi ja keskittyy jatkossa datakeskuspalvelujen tarjoamiseen Suomessa ja Venäjällä.

      Asiakaspalvelumme laatu on meille tärkeintä, ja siksi haluamme korjata mediassa tämän viikon alkupuolella esiintyneen väärän tiedon mahdollisesta matkapuhelinliittymien lopettamisesta 23.4.2014 alkaen. Ilmoitamme teille, että tämä väite ei pidä paikkaansa ja matkaviestintäpalveluja tarjotaan parhaillaan kaikille Cubio Mobilen asiakkaille normaalisti. Suomessa toimivana pienehkönä vaihtoehtoisena matkaviestinoperaattorina olemme aina olleet sen uhan alla, että verkkopalveluntarjoajamme lakkaa palvelemasta meitä, koska olemme kokonaan riippuvaisia sen monopoliasemasta palvelutyyppien, tariffien ja liiketoimintasääntöjen osalta. Olemme vain lempeästi ja sinisilmäisesti yrittäneet parantaa liittymäasiakkaidemme elämää ja tehdä tarjoamistamme palveluista kätevämpiä. Meitä harmittaa, että joudumme tunnustamaan, että olemme hävinneet tämän pelin. Nykyään maailmaa hallitsevat monopolit, halusimmepa niin tai emme.

      Cubio Mobile käy parhaillaan neuvotteluja Elisan kanssa viimeisten Cubion asiakkaiden liittymien luovuttamisesta siten, että kaikki nykyiset tariffijärjestelmät säilyvät. Se on mutkikas prosessi, mutta Cubio Mobilen tiimi tekee kaikkensa, jotta Cubio Mobilen nykyiset asiakkaat eivät kokisi sopimusten siirtämisen aikana epämukavuuksia ja palvelujen tarjoamisessa ei esiintyisi katkoksia. Kaikkien liittymäasiakkaidemme nimissä olemme pyytäneet Elisaa olemaan katkaisematta matkaviestintäpalveluja, joita se tarjoaa asiakkaillemme, ja toivomme, että yrityksen johdolla riittää suoraselkäisyyttä ja viisautta olla tuottamatta asiakkaillemme hankaluuksia liittymien siirron aikana. Tiedotamme teille viipymättä, kun saamme asiasta uutta tietoa. Pysykää kanssamme!

      Kiitämme teitä

      Cubio Mobile Oy

    • ihmettelijä

      mitä ihmeetä.
      cubion lasku päivätty 13.5.2014 ja eräpäivä on 15.07.14
      pitää maksaa eestiläiselle tilille. olemme tehneet sopimus suomessa. Eiköhän eestiin maksaminen on kallimpaa ?? Montakohan tällaista laskua vielä tulee ? nyt laskuttivat huhtikuun puhelut.

      ovatko muut ihmetelleet ?

      • ei vinetto

        ainoa asia mitä ihmettelen on, että miten toi lasku maksetaan. ei viitenumeroa ja nettipankki kaipaisia osoitetietoja, joita laskussa ei ole. laskussa ei ole mitään yhteystietoja ja cubion asiakaspalvelunumero on suljettu.


    • .virolainen

      CUBIO on toiminut hyvin vuodesta 2002.

      Nyt kun lopetti, tuli huono yllätys "oman operaattorin" laskussa. CUBION hinnat olivat todella edulliset.
      Niin muutkin vaihtavat pankin sertifikaatteja - täyty itse olla tarkka.

      Itse mietin, mitä sen tilalle. Joku suositteli ” 99599 ” – ei ole kokemusta.

      Itse olen kiinnostunut vaan Virosta (joskus USA:n),
      Viron hinta sieltä viro Lanka 6 viro Matkapuhelin 38.

    • Tor Skyrben

      Ei tarvi maksaa, ette ole sopimussuhteessa uuden laskuttajan kanssa. Laskujen velkominen kuuluu konkurssipesalle.

    • BE AWARE
    • info +

      Cubio Communications Ltd

      Cubio Mobile Oy
      Sörnäisten rantatie 27 C
      FIN-00500 Helsinki
      FINLAND

      phone: 3589689677
      fax: 35896896766
      e-mail: ripe (at) cubio (dot) net

      Areas serviced: FI

    • opserv

      Ota yhteyttä

      09 4247 5000 (fi, en) EI VASTAA
      09 4247 5001 (ru)
      09 4247 5004 (ee)

      ma-pe klo 8.30-16.30

      Sulkupalvelu:
      Liittymän sulkeminen:
      046 810 0440 (NUMEROSSA VASTAA VENÄLÄINEN NAINEN JOKA
      SANOO TÄMÄN NUMERON OLEVAN YKSITYINEN NUMERO; EI CUBION)

      Pääkonttorimme:
      Sörnäisten rantatie 27 C
      00500 Helsinki
      09 689677

      ma-pe klo 9.00-16.00

    • kuka puhuu potaskaa

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      4985
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3277
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1245
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      728
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      697
    Aihe