JUOPPOHULLU VIROSSA 2012

mä olen nyt ollut jonkin aikaa eestissä ja tiedän miten puhua eestiä.ensin totuttelin 7% olueeseen ja sitten maistoin lauaviin juomaan,jokainen tietää sen joka on käynyt virossa.nyt on maanantai ja olen nappauillaillut jonkin verran.kohta menen kauppaan ostamaan nuudeleita.palataan asiaan huomenna.okei kerron sit lisää

59

521

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 22.8.13
      tapahtunut tähän mennessä: nukuttiin kaverin kanssa rautatien ääressä hirveessä kännissä,putsi:).toinen toisella puolella ja minä toisella puolella.sitten kaverini osti perjantaina polkupyörän ja eilen se repi jarrut irti.tänään se lauittoi ainoastaan toisen jarrun kiinni.(maastopyörä).minä keittelin grillissä perunoita ja aamupuuron..ei löytynyt tupakantumppeja paljoo,mut sain ainakin yhden röökin käärittyä,jipii.tänään mennään hakemaan uusia vaatteita ja katsomaan joku kiljuni on käynyt loppuun et päästän juomaan perjantaina.ai niin,pitää kerätä omenoita että saan sitä uutta chili omenasosetta tehtyä,jota muuten ei saa kaupasta.
      palataan huomenna jos kädet ei tutise niin asiaan.nyt naisa jututttaa.niitä muuten on jo 260,siis eestissä.voi pojat mikä mekkala.

    • 26.8.13 käänökset sanoille jotka ovat eestiks tulee myöhemmin!!

      Pullojen keräämistä ja seuraavaksi oli perunoitten keittäminen kello 9 oli jotain 7.30,jipii.naapuri oli taas ihmeissään käytöksestäni.paska akka joka kyttää mua ja mun tekemisiä ainakun mahdolista ja on aika sairas ja nakattanut lapsensakin.sellanen pitäis laittaa hullujen huomeelle.kerron lisää asiasta ensi viikolla.
      27.8

      Pullojen keräämistä.jalkarattaan takapyörä alkoi jukkertaa.ei pysynyt ilma sisällä.päivä meni kotona sekoillessa.koiralla ei ole ruokaa.ilalla juotiin kaljaa kaverin kanssa grilissä.kaverini nimi on Vofka.sukunimeä en kerro muuten tulee hullunmylly.
      28.8

      Rupesin paikkaamaan takarengasta.kaksi reikää löysin.koiran kanssa kävelyllä.mietin miestä saada koiralle ruokaa.itselläni on jotain pikku pottuja.30 kiloo.iltapäivällä tuli Vofka käymään ja toi yhden hiiva paketin.rupesin tekemään pannuleipää.vaikea selostaa miten se tehdään,mutta eiköhän se selviä jossain sivulla ainakaan.koiralla ei ollut muuta syötävää,kun se leipä mitä tein.
      Kävin korjaamassa omenoita asunon päädystä.
      29.8
      Jee asiaan.ryypätään ja ryypätään.....
      Pullojen kerääminen jäissä odottelen liiman kuivumista.koiralla ei ruokaa.unohdin tehdä cv:n ,että meisin töihin taas.voi putsi !
      Pohmel odottaa huomenna,mitenkähän saa ruokaa koiralle,kun naapuri lupas auttaa,ei tiedä se skopu ei välillä tiedä millon on yö ja millon päivä.huomiseen.
      30.8
      Kartulileitten korjamista ja piirituksen joomista.sitten kaverini(jootik)löysi perunan joka muistutti nukkea.oli siinä nauramista ja sitten sitä lähdettiin näyttämään hiukan joka pyuolelle.kotona taas odottaa koira ilman ruokaa.no ostin sille kissan ruokaa.katsotaan mitä huomenna tehdään.luulen et korjaan kartulleit ja koitan päästä humalaan.ainiin huomenna on lauantai ja sillon laitan tän viikon tapahtumat verkkoon,jotta kaikki saavat nauraa oikein urakalla.
      Kotiin tultuani olin ihan poikki.25 kiloa pottuja olka laukussa oli kova isku ruumiilleni.vofka vielä lupas kymmenen aikoihin ladata mun puhelinta.ja juteltiin minun uusimmasata keksinnöstä joka tuntuu olevan vielä aika auki.
      Kerron siitä sunnuntain päivän aikana jotta ei mennä liian nopeasti,muuuten teistä moni potoaa kärryiltä.
      Sis ensi lauantainhin.humala tuo hyvän olon joskus liiankin hyvä ja panetuksen;)

    • 1.9,koirani syntymäpäivä ?
      Tänään on sunnuntai pitää levätä,mutta ajattelin kertoa teille uudesta ideastani jonka keksin yhtenä päivänä känissä ja jatkoin mieetimistä krapulassa. No näin se alkaa:otetaan polkupyörän dynamo.seuraavaksi otetaan autolaturi,jolla ladataan puhelinta.puretaan sen verran laturia että dynamon johdot saadaan kolvattua laturin toiseen päähän eli pääty on plusnapa ja sivu on kait miinusnapa.polkupyörään pitää vielä asentaa jonkinlainen pieni laukku johon voi laittaa puhelimen ja laturin.johdot muuten pitä olla niin pitkät että ne yltävät laukkuun tai koriin.tämä idea on mahdollista toteuttaa ja on myös käytännöllinen ,koska jos menee marjaa niin akku menee tyhjäksi,nin eikun pyöräilee akkuun virtaa jotta voi soittaa apua tai jotain muuta asiaa on jollekkin.
      Naapurin toinen tytär tuli tänään kotiin jostain ulkomailta.ei olut viisastunut yhtään.sen isukki on kans tyhmä kas näin: 3x10=10,hahahahaaaaaaa.nauroin nin paljon et meinas peitos repee kangas:D.

      2.9
      En korjannut pudeleita.koirani sai viimeinkin kropsukottinsa.10kg,jipii.nyt sen ei pitäis kuolla nälkään.otin kanaa kun viimeksi oli liha,vaihtelu virkistää.ilalla tein sõbrus suppia.resepi saan joku päivä tännekkin kirjoittaa.sen kun olin saanut tehtyä vofka soitti ja kertoi että pane tuli grlliin ja tuo pulloin kangeeta õllee.
      Kolmen tunnin kuluttua vofka tuli aika känässä oli,kun oli ollut sen siskontytön synttärit..putsi.
      Minä aloin syömään keittoani ja vofka alkoi grillaamaan sardelleidaan.samalla naukkailimme õllee.
      Parin tunin kuluttua menin nukuymmaan,mutta vofka tuli kopputtamaan ovelle,että hakee bensukasta õllee paar liitriu.kysi tulenko juomaan.no minä en sylje lasiin,se on tosi kuin vesi.
      Puolentunin kuluttua ukko saapuis grillille ja aloimme juomaan ja laitoin lisää puita palamaan.
      Jonkun ajan kuluttua vofka sai päähänsä ,että pitää laittaa iso grili päälle.mistä polttopuita ?etsin kellarista ja löysin naapurin boksista sohvan palan.se sopisi alku sytykkeeksi..toi sen ja sitten löysin epsukoneen ja toisenkin.raahasin ne grillille.kello oli jo 23.aika kivaa.purin pesukoneen ja pani kaikki muoviosat palamaan ja päälle ladoin sohvan palasen.oi kuinka kivat liekit nousi ja musta savu.onneksi ei naapuri heränneet meidän möykkäämiseen.jahetken kuluttua liekit olivat jo viisi metriset arvelin et kohta lähtee ekat koivun oksat palamaan,mutta ei lähtenytkään.onnistyuin taas polttamaan jotain asiallista.
      Kun kokko oli palanut aiuka kauan päätimme mennä vofkan luokse keittelemään teetä.kahvi oli loppu.ykskaks ei tullutkaan juotua teetä.löysimme puoli pulloa pirtua ja kietaisimme sen naamariin kahdestaan,koska jätkä oli ajanut äippänsä ulos kortterista.paha asia.

    • 3.9
      Taas tyhmä maanatai.luulin et meillä on keittiössä,kun kuulin jotain rapinaa.se olikin hiiri joka mõllasi.koirakin oli ihan rauhallinen.kurati perse.
      Aloitin taas praskan kittaamisen.puolen tunin kuluttua alkoi kusettaa ihan sikana.pitää kait alkaa asentaa letku vessaan nin ei tarvii juosta nin monta kertaa tunnissa vessassa.kävin taas käräämäss puteleita.ei päätähuimanut asia,kun ei tullut kun viitoista putelia.ei sillä paljon juhlita.
      Ilalla vohka kävi ostamassa kaljaa.myöhemmin minun piti mennä ostaa toinen pullo,kun se oli nin humalassa.antoi pyörän ja tuli kunnon ennätys.7 minuuttia bensa-asemalle.eikä olut mitää kypärää eikä edes valoja pyörässä et näkisin eteeni.takaisin tulin ja luulin et vofka heiluu lamppunsa kanssa ja sit tuli nolo juttu.
      Vastaan pyöräili ihan tuiki tuntemattomia ihmisiä ja mä olin huudellut hurjia kokoajan.voi putsi.

      4.9

      Aamulla lähdin korjaamaan taaraa kuten taaramaisterin kuuluukin.nyt tuli todellinen jättipotti.roskikset olivat äynä ja onneks mulla oli monta kassia ja olkalaukkuni mukana.kotona koirakin katteli sitä kassien kilinää ihmeissään.
      Luuli et ne pullot on täysiä.niin innokkaasti se kasseja nuuhki.koiranb kanssa käytiin aamulenkillä löysin vielä toisen majan 4edestä pari pulloa lisää.
      Kotona aloin nukkumaan,kun en ollut syönyt mitään kiun lähdin taara keikalle.huimas,mut siitä huolimatta jakso9in,kotona söin sokeriomenoita.kuoritaan omena ja upotetaan sokeriin ja sitten ylimääräset sokerit kopistellaan astian reunaan.tosi maistuvaa,kun valitsee happamen omenan.
      Kaupassa mietin mitä ostaa kun taaraa tuli niin paljon?
      Ostin tupakkia ja ketsupia,muuten ei perunat maistu miltään.ja leipää,jonka muuten söin enenkuin pääsin edes kotin,oli nin nälkä.
      Kotona tutkin ketsupipullon tuoteselostusta.modifoitua tärkkelystä,mitähän se on? No päätin lisätä ketsupin joukkoon lisää sokeria.ihmeellistä,että kuinka maku alkoi maistumaan heinzin ketsupilta.silloin tajusin,että kalleimpia ketsuppeja myydäänkin sokerilla ja etikalla.tuotteilla mitkä ovat aika vaaralluisia elimistölle.
      Ilalla pantiin taas grli käymään.grillattin,mutta ei juotu ollenkaan,aika ihmeelistä.vofkan piti mennä seuraavana päivänä taas synttäreille.hitto sen siskoa jolla on lapsien kaikki synttärit elokuun ja syyskuun välillä.

      5.9
      Paskatti heti aamusta.liekkö se ketsuppi ja se tärkkelys.taas levisi kiva haju rappuun,mutta jonkun ajan kuluttua haju oli muuttunut aivan hirveäksi.tutkin asiaa.ainakaan se ei tulut minun vesasta.naapurijn vessä oli varmaan mennyt tukkon.siitä olin varma.
      Iltapäivällä haju oli ennallaan alkoi oksettaa. Ja katsoin parhaaksi liueta grilille keittelemään perunoita.se helpotti.mielumin haistelen mätää puuta kuin jonkun paskaa.
      Vofka tuli kyliltä oli taas humalssa.kaivoi laukustaan pullon kankeeta ja alettiin naukkailee.perunat potisivat iliosesti.ja vofkalla oli myös hiukan lihaa mukana.pantiin sitä tikun vartaan.

    • 6.9

      Taaraa korjaamaan ja sen jälkeen koiran kanssa lenkille.seuraavaksi lähdin keräämään perunoita.niitä rosamundaa joka on punainen ja hyvä uuniperuna.
      Pitää vielä miettiä paljonko kerään, ainakin 50 kiloa on hyvä päiväsaalis.
      Iltapäivällä keskustelua naisten kanssa netissä.yksi nainen on joku yritysjohtaja.aika hyvännäköinen perse sillä on tissit on sopivat eikä roiku paljoo.haluisi tavata,mutta en ole vielä oikein valmis asiaa tekutsemaan.
      Sillä on lapsikin 2v.se voi aiheuttaa sekin kannalle ongelmia,koska en halua paneskelun keskellä kuulla lapsen rääkymistä.voi lentää mällit sit ihan jonnekkin muuallle kuin oikeeseen koloon,vaikka naisen nenään,jos oikein paineella tulee jormasta.ilalla juodaan pirtua.katotaan mitä huomenna tulee.pirtu on siitä hyvää,että siitä ei tule nin pahaa oloa kuin kaljasta tai kossusta..ainakin virossa pirtun laatu on parantunut huimasti.enen oli sitä paloöljyn makuista jolla lähti näkö kolmessa vuodessa. Sitten oli vielä se pärnun kauhea pirtujupakka jossa kuoli ja vammauiti hirveesti ihmisä.kans alkoi pelkäämään pirtua.nyt on aika taas juoda hyvää puhdasta 92% pirtua.
      Lähden jatkoille.öiseen viron metsiin....


      Keräämään taaraa.helvetin kylmät ilmat on.kädet niin jäässä et ei voi edes alkaa tumputtaa.runkkaaminen on kuulemma terveellistä väitettiin lehdessä.pitää varmistaa asia joltain nettilekurilta.ilalla keittelin perunoita kun olin kaupasta ostanut hiukan sokeria ja ketsuppia missä oli modifoitua tärkkelystä,mitähän sekin on.no kuitenkin lisäsin ketsuppiin lisää sokeria ja se alkoi maistumaan ihan heitz-ketsupilta.nyt tajusin millä saadaa tomaattiketsuppia maistumaan.taas sama miete tuli mieleen.oelnkohan tulossa uusintahulluksi?
      Kello yhdeksän kävin vielä koiran kanssa lenkillä ja kaverit olivat juhlatuulella.

      7.9

      Heräsin seksiuneen jälleen.moneskohan kerta sekin oli.olin nähnyt kolme viikkoa takasin naapurin naisesta oikein kunnon seksiunen,jossa oli myös romntiikkaa.
      Kaverini veti herneen nenään ja en saanut edes synttäri kakkua kun sen nainen niin ensiks lupas.no sit en saanut.helvetin lopamokk se ukko.
      Muuten olen alkanut kirjoittaa tätkin kirjaa humalassa ja on tulut virhe.pitää olla 2013 eikä 2012.sitä saa kun juo kännit melkein aamulla ja rapulassa ennen kello kymmentä.
      Taaran korjaamista ja löysin aika paljon,mutta lasipulloja.tuntuu päivä päivältä,että tsyge ei kestä sitä painoa.sitten löysin bratvurstei paketilisen ja grillilihaa 1.5 kiloo ilalla saan naatiskella oikein kunnolla ja rasvassa partani ja viikset kans.huomenna sitten katsotaan mitä olen kehitellyt,kuten lupasin jotain keksintöjä joka sunnuntaille tai ainakin ruoka-ohjeita,jos ei muuta ilmaannu.

    • 8.9
      Jaa taas keräämään pulloja.kello on jotain 5.45.hirveetä
      Sieltä tullessani löysin kaksi energia pulloa melkein täysiä.kietasin toisen lärviin ja lähdin koiran kanssa lenkille.
      Sieltä tullessani mietin,,et pitää varmaan mennä taas nostamaan perunoita.edelisenä iltana oli entinen työnantaja antanut säkilisen perunoita.minulla on jo keittiö ihan täyjnä pottuja.mietin et pitääkö alkaa pontikkaa keittelee,ei vaan ole keitntä ja jos selainen jollain on niin haluavat rahaa,sikamaista.
      No lähdin naapurin naisen pyörällä ajhelemaan taarojen kanssa kohti kauppaa.tervisteellä näin hahmon ja ajattlein et se on joku juopo janoissaa myös menossa kauppaan.sain sen haapsalun maantien kohdalla kiini ja kukas se siinä olikaan.vofka.menimme pensukaan ja poissi osti olutta ja jotain muuta syötävää ja sitten lähdimme yhdessä kohti kauppaa.itse hän sanoin menevänsä siskonpoikansa synttäreille.ajelimme hiljakseen ja juttelimme asioita.seuraavalla juna-asemalla jäinnme istumaan ja vofka tarjosi olutta.tervistee on sellainen jossa ennen oi junarata.,mutta 2-tuhat luvun alussa se poistetiin liian huonokuntoisena,ihan haapsaluun asti.
      Tunnin istuttua aliomme mennä kauppaan.oltin pikku tuiterissa,mutta ei se menoa.on sitä ennekin humalassa ilman kypärää ajeltu.
      Vein taarat ja mietin mitä ostaa ja päätin et tupakkia ja leipää ja majoneesia.mikä yhdistelmä.
      Mentiin kaupan toiseen otsaan jonne ei aurinko paistanut,koska alkoi olemaan jo keskipäivä jamuutenkin kuuma.mulla oli pipo päässä vaikka oli vielä yli 20 astetta lämintä,tolloko olen?
      Juotin olutta ja eräs kaverini oli tilanut lanssuin,kun se kättä alkoi särkemnään eikä se edes toiminut.lassin kyljessä luki pärnu kiirabi.mikshän nin kaukaa olishan lähemää tulla.kuten keilasta.
      Tunin päästä ostettin toine kange õlut jossa on 7% nimeltään tasuja.en osaa kääntää sitä,sori.
      Juotin sekin pois ja mentiin kalaputkan luokse istumaan.siellä oli muita juopoja ja vofkan üks kaveri.oli kait sukulaine.vofka heitti sellanen lauseen et se ajo minut närviks.ma anna sille suomalaiselle mulli..kohta se taas toisti sen lauseen ja silloin mä räjähdin.otin pyöräni ja panin jalka.vielä sanoin et: kun sä tahat mulle muli antaa nin teretulemas kojuun.ootan seal.
      Kotona aloin kettelee perunoita.merkki oli jogevan kollanen.muusiperuna.oikein maukaskin.ketsupia joukkon ja hiukan sokeria.
      Vofka soitteli kokoajan ja oli muka pahoillaan ja kyseli missä mä olen.valehtelin et pelolla keräämässä pottuja.vaikka olin kotona ja välillä kävin koiran kanssa ulkona lenkillä.
      Meni nukumaan aikasin kahdeksan oli kello.heräsin joskus yöllä hikisenä.ihmeelistä kun ei olut edes lämittänyt asuntoa.potut oli keittänyt ulkona,kuten tähän asti ilmat on olleet suotuisat.
      Katsotaan mitä huominen tuo tullessaan.luulen et pohmelia ei pole.

    • Muistutukses tämä kirja tulee muuten ekana ulos virossa sitten vasta suomessa sen takia että gummeruksen toimitus jotaja on üks tyrapea,kun ei viitsinyt ottaa julkaistavaksi minun kirjoittamaa trilogia sarjaa,joka muten on lukemisen arvoinen.kiirjoituksia voi kinuta minulta meiliä vastaan.

      9.9
      Taas en viitsinyt taaraa korjata,mutta koiran kanssa meni sentään ulos.mikä päivä’ tänään.humalassa.ainakin rahaa on.mmutta humalassa.mitä tehdä.odotella rapulaa..kõikki korras nagu norras.uusi sanonta. Virossa. Vanhastiu oli kaikki kunnossa veri munnossa. Mitä lie.

      10.9

      Nyt alettin juomaan.kävin töissä myös 1.5 tuntia. Lapio hommia.
      Aloin juomaan,mutta en paljoa muista mitä tapahtui jälkeenpäin.ainakin sen muistan ,että kaaduin puyörällä ekllaan puolella ja komeasti.prillit kadunut.mitä tehdä?.
      Sattuu kylkeen parempaan ei vasakkuun.vofka toi mut kotin olin niin purjus.
      Jatketaan sekoilua.

      11.9

      Hirvee pohmel.ei voi mitään.

      12.9

      Hokke anto rahaa juomista.koira katosi.ei muta.

      13.9

      Jumalauta koitra tuli taksin.liekkö perserttä antamasta,kun suillä on kiima.nyt vaan odottelen et alkaa maha kasvaa.odotelleen poikasia.sit saa rahaa ja voi mennä klunnollisin töihin.huomenna rapula taas tai humalassa.palaillaan. 8.9
      Jaa taas keräämään pulloja.kello on jotain 5.45.hirveetä
      Sieltä tullessani löysin kaksi energia pulloa melkein täysiä.kietasin toisen lärviin ja lähdin koiran kanssa lenkille.
      Sieltä tullessani mietin,,et pitää varmaan mennä taas nostamaan perunoita.edelisenä iltana oli entinen työnantaja antanut säkilisen perunoita.minulla on jo keittiö ihan täyjnä pottuja.mietin et pitääkö alkaa pontikkaa keittelee,ei vaan ole keitntä ja jos selainen jollain on niin haluavat rahaa,sikamaista.
      No lähdin naapurin naisen pyörällä ajhelemaan taarojen kanssa kohti kauppaa.tervisteellä näin hahmon ja ajattlein et se on joku juopo janoissaa myös menossa kauppaan.sain sen haapsalun maantien kohdalla kiini ja kukas se siinä olikaan.vofka.menimme pensukaan ja poissi osti olutta ja jotain muuta syötävää ja sitten lähdimme yhdessä kohti kauppaa.itse hän sanoin menevänsä siskonpoikansa synttäreille.ajelimme hiljakseen ja juttelimme asioita.seuraavalla juna-asemalla jäinnme istumaan ja vofka tarjosi olutta.tervistee on sellainen jossa ennen oi junarata.,mutta 2-tuhat luvun alussa se poistetiin liian huonokuntoisena,ihan haapsaluun asti.
      Tunnin istuttua aliomme mennä kauppaan.oltin pikku tuiterissa,mutta ei se menoa.on sitä ennekin humalassa ilman kypärää ajeltu.
      Vein taarat ja mietin mitä ostaa ja päätin et tupakkia ja leipää ja majoneesia.mikä yhdistelmä.
      Mentiin kaupan toiseen otsaan jonne ei aurinko paistanut,koska alkoi olemaan jo keskipäivä jamuutenkin kuuma.mulla oli pipo päässä vaikka oli vielä yli 20 astetta lämintä,tolloko olen?
      Juotin olutta ja eräs kaverini oli tilanut lanssuin,kun se kättä alkoi särkemnään eikä se edes toiminut.lassin kyljessä luki pärnu kiirabi.mikshän nin kaukaa olishan lähemää tulla.kuten keilasta.
      Tunin päästä ostettin toine kange õlut jossa on 7% nimeltään tasuja.en osaa kääntää sitä,sori.
      Juotin sekin pois ja mentiin kalaputkan luokse istumaan.siellä oli muita juopoja ja vofkan üks kaveri.oli kait sukulaine.vofka heitti sellanen lauseen et se ajo minut närviks.ma anna sille suomalaiselle mulli..kohta se taas toisti sen lauseen ja silloin mä räjähdin.otin pyöräni ja panin jalka.vielä sanoin et: kun sä tahat mulle muli antaa nin teretulemas kojuun.ootan seal.
      Kotona aloin kettelee perunoita.merkki oli jogevan kollanen.muusiperuna.oikein maukaskin.ketsupia joukkon ja hiukan sokeria.
      Vofka soitteli kokoajan ja oli muka pahoillaan ja kyseli missä mä olen.valehtelin et pelolla keräämässä pottuja.vaikka olin kotona ja välillä kävin koiran kanssa ulkona lenkillä.
      Meni nukumaan aikasin kahdeksan oli kello.heräsin joskus yöllä hikisenä.ihmeelistä kun ei olut edes lämittänyt asuntoa.potut oli keittänyt ulkona,kuten tähän asti ilmat on olleet suotuisat.
      Katsotaan mitä huominen tuo tullessaan.luulen et pohmelia ei pole.

    • 14.9
      Ei taaran korjaamista. Olen liian väsynyt ja muutenkin on huono ola,kun kilju pärähti päähän.
      Tunni kuluttua kuitenkin lähdin korjaamaan.paljon tuli taaraa ja sain myöhemin ostaa kaupasta hapukooria ja allehintaduttua leipä.
      Kotona odotti keitettyjä pottuja.joita minulla on koko talveksi.ilmaiseksi.jotain 250kg.ajatelkaa miten kivoja virolaiset onkaan.jihaa.jatkoi kijun juomista.
      .... koirakin oli karanut ja oli tulut aamulla naapurin koiran tuomana ovelle.luulen et nikkus mun koiraa.vielä ei tiedä onko se rase.ei hyvä asia,koska edellisistä pennuista on vuosi ja pitäisi olla kaksi vuotta väliä.pelottaa.koiran ja omasta puolestani,koska en haluisi menettää koiraani.ainakin oma vika,että jätijn kotioven auki liian kauaksi.

      15.9

      En jaksanut lähteä taara jrgi.no levätäkkin pitää,kun koskee kylkeen sen kauheen terveytie kaatuyilun jälkeen.vofka oli nostanut minut ylös ja olin kukkunut melkein heti takas maahan.koitan miettiä mitä tehdä ,jotta saisin kivun pois.joka yskäisy sattuu nin kuratisti.raisk.enää en ainakaan aijo vetää kännejä polkupyörän kanssa.helvetin vaarallista. Kun tervisteellä on isoja kiviä jotka voivat hampaa lõhkua ja muuta vammaa aiheuttaa.viron kieli on aika helppo oppia,mutta kirjoittaminen on sit eri asia.koeilkaa.moni virolainen kertoo,että suomen kieli on paljon,paljon vaikeampaa.kuten selittävät suomaliselle kõikki kunnossa,veri münnossa.itse eivät osaa selittää.siitä huolimatta vofka pani paremmaksi.uusi sanonta virossa: kõikki korras nagu norras.sen voi kääntää kaikki kunnossa niinkuin norjassa.loogillista.norjassa pojat tienaa 14.500 egee kuussa.mut maksut on varmaan paljon isommat.luulisin.

    • 16.9

      Kauhee maanantai.yskittää ja sattuu kylkeen.ei taaraa..pitää mennä keräämään süütemateriaalia kalmistolta.ei haudoilta ainostaan roskikset.vanhat kynttilän jämät panee palamaan aika paljon puulaatuja jotka ovat märkiä.jatketaan huomenna taas.mietin miks voi elää eestissä ilman sähköä asunnossani?
      Ilaa aloin keittelemään pottuja meni kaksi tuntia,perkeleen kuusenoksat jotka olivat liian tuoreita.yskittää ja koskee kylkeen edelleenkin hengitys on samaa kuin olis taisonin kanssa otelut 12 erää. Onneks ei ole mustelmia.rentoudun kiljun parissa ja kokeilen löytää radio kanavaa.ei löydy.mene nukkumaan ja naapurikin on ihan tyhmä.vielä mä sille kostan sen kotiin tunkeutumisen.mutta miten se selviää joskus talvella..

      17.9

      Aamuyöllä heräsin köhimiseen.tuntuu et pää halkee ja nenä repee ja korvat tulee dumboille.niistän lakanaan,se helpottaa,ei tarvii nousta ylös sängystä.kohta kuulen kun hiiri mõllaa keittiössä.aina sam vika.koira on tulossa laiskaks.pitää hankkia parempi koira.kissat ei osaa eestissä püütää hiiriä,ainoastaan ruokapurkkeja.
      Aamu tuli ja en mennyt korjaa taaraa.join sentää puoli litraa kiljua ja menin takas nukkumaan.
      Mitin et millonka taas mene hiippailee.se on se uusin laji ,joka tulee ranskasta.kerron siitä huomenna lisää.
      Löysin toisen radion.se ei ensin toiminut,muitta avasin sen ja kappas alkoi toimimaan.löysi paljon paremin kanavia ja tuli heti iloinen mieli.istui polltamaan plärun ja kuorin eilen keitettyjä pottuja.ketsuppia ja valkosipulia mukaan.putis alkoi nenä trilkuttamaan.mene tiskirättiin niistämään.hyi mikä haju tuli nenään,mutta ainakin nenä on puhdistuettu tuplasti.
      Lähden kirjaston ja kattelee josko jostain löytäsin stögöjä.
      Ilalla keittelin teetä ja kuuntelin radiota ja hain jonkin verran küttepuita.
      Huomenna koiralle pitää järjestää munaa.panenkin herätyksen kelloon,jotta koiralla on lämmin pesä kun naapurin uros tulee keppi tekemään.

    • 18.9

      Lähdin taara järgi.ei tullut paljoa,mutta aina parempi kuin nei mitään.
      Unohdin koiran astutuksenkin.jokin taas mättää.liekkö taas naapurin akka,joka hermostui siitä,kun kellarinpoksini on lukossa.en halua et se lehmä kyylää mitä mulla on siellä.ja toinenkin asia on se et perunoita on nin paljon.piti käydä taas raamatukogus kirjutamas tätä kirjaa.koiralla on asiat hyvin.punkkeja ei ole ollut.
      Naapurin kassilla on kyllä ollu aika paljon.metsään en mene kun siellä on põtrakärpäset.
      Noniin lupasin kertoa mitä on hiipailu.vaarallinen laji ainakin alkuun se voi kuulostaa.homma menee näin: otetaan lenkkeilyvaatteet ja ja pyöräilykypärä,se on tärkeä.teippiä mielumin jotain sellaista jonka saa puukolla nopeasti katki.
      Sitten olkalaukku,jossa on vetoketju päädyssä,ei päällä tai kyljessä.koira ja sille nahkaremmi.kotiavain jolle on ommeltu paikka housujen nepaarin viereen tarralla tai muu lukkosysteemi.mukana ei saa olla lompakkoa,kännykkää eikä rahaa.ja kaikkein tärkeä,vahtija.kumppani tai joku kaveri.ei väliä onko mies vaiko nainen.
      Vaatteet päälle.tärkeää on,että lrnkkikengät,kosa korkkareilla hiippailu on tosi vaarallista.tämä on enempi NAISTEN laji. Koiran hihna pannaan käteen ja teipillä kiinni.kypärä päähän.laukku olalle.laukkuun voidaan viinipulloja kaksi tai kolme.riipuen laukun koosta.
      Hiipailu luokat: a=kovat viinat ja pirtu ja viskit, b=viinit ja vahvat siiderit, c= oluet kilju ja muut omat juomasekoitukset.
      Seuraavaksi valitaan puisto,jossa hiippailla.siellä ei saa olla esteitä,kutenkiveyksiä ja ketjuja ja muita sellasia juttuja.alustana pitää olla hiekkapohja tai nurmikko.ei koskaan asvalttia tai puisto jossa on soraa,siis kivikoko on suuri.vammautumisvaara on korkea.eikä kukaan sellaista tahdo.
      Puistossa avataan eka pullo vaikka viiniä.mui9takaa kääriä pullo paperin,koska julkisella paikalla juopottelusta saa sakon,muistaakseni.minä en ole saanut.join vesi pullosta viinaa.poliisi ei tajunnut humalaani.tosi hyvä hämäys.ohikulkijat luulivat et olen raitistunut.
      Juodaan pullosta ja kiireesti.kävelyvauhti ei saa ylittaa kilometriä tunnissa.
      Kaveri joka otetaan mukaan,katselee teitä kauempaa ja vahtii sitä milon te kaadutte.hän ei saa puuttua mitenkään teidän juomiseen.mitenkä se voisi kun teillä ei ole puhelinta.
      Kun pullot on juotu ja riittävän korkea humalatila on saavutettu,niin kaadutaan,mielummin nurmikolle.
      Avustaja tulee kiireesti paikalle ja leikkaa koiran hihnan teippaukset auki ja ottaa korian ja soittaa teille ambulanssin.ei poliisia.putkasta herääminen tai sinne kuoleminen ei ole niitä mielusampia kokemuksia.ja kertoo,että olette saanut alkkoholimyrkytyksen.
      Jää odottelemaan ja ei ole tuntevinaan teitä.siis ohikulkija.
      Avustaja menee kotiin koiran kanssa ja teidät viedään vatsahuuhteluun.
      Siellä hän odottelee,kun tulette kotiin,aikaa on.
      Sairaalasta tulette omin avuin kotiin vai sellaseen paikkaan miten on sovittu.
      Avustaja myös ottaa teistä sammumiskuvan ja merkkaa paikan karttaan johon sammuitte.
      Seuraavan kerran hiippailua voi harrastaa kolmen viikon kuluttua,kosak kehon pitää toipua sellaisesta kokemuksesta.voi vakuuttaa,että kivoja kuvia tulee,kun on sammut.räkä poskela tai pissit housuissa.ja tästä voitte saada hyvän seurustelumuodon kavereitten keskuudessa.
      Kiljuni sai otsaan.sain ostettua jonkin verran ruokaa.menin puiston syömään.leipää ja hapukooria.ei tullut painoa lisää.olen tosi huolissani pianostani,koska olen alipainoinen ruuipelo ja lihaksiakin on vielä.

    • 19.8

      Taara järgi taas.pari euroo sain ja ostin tupakkia ja menin kirjoittamaan kirjaani.
      Ilalla ei ollut oikein küttepuita,mutta nokkelana poikana meni ulos ja hain naapurin europlavan ja panin palasiksi.kivaa.onneks kellari on lukossa nin se ei tiedä et siellä on polttopuuta moneks päiväks.mitähän keksis perjantaiks,liekkö jotain juopottelua kellarissa,olisi hyvä kokemus.hankinki pari pulloa vahvaa kaljaa.ja pari kylttilää ja musiikkia jos taskuradioni suotuu toimimaan.ainakin vielä tänään toimii,joten katotaan mitä huomenna tulee.palataan.

      20.9

      Radio hajos.ei tule kanavia kun saksaks ja venäjäks.kurati kurat.pitää keksiä jotain muuta sitten.en jaksanut taaralle mennä,alko tigeks tulemaan.miks aina mulle sattuu jotain tällästä.pitää alkaa juomaan ja sit musaa ettimään,ehkä menis paremin asiat.
      Kattelin netistä unelma taloani.se maksaa millin siis euroa.mutta pääsisin asumaan siihen vuokralle,hintaan 255,50 egee kuussa.se olis nannaa ja sit vois tallinnan naisia raahaa sinne vaan huvikseen ja olis ilus lõbista niitten kanssa ja natugene keppi tehä.ha hah haa.ilalla hain pari pölkkyä metsästä kuivumaan kellariin.aika rivoa kertoa radiossa,että maanatain aamuna maistuu enkelin paska suussa ?miettikääpä seda.
      Ilalla keittelin perunoita ja revin taasˇyhtä liiterin seinää irti.aijon hajottaa sen ennekuin lumi tulee maahan.olen katsellut jo ensikesäksi polttopuita ja niitähän virossa riittää.kävin koiran kanssa lenkillä vielä ja naapurin poika oli saanut toimimaan vm ford taunus -46 tai jotain sellaista.
      Kumma että pyöräni pinnojen kiristys on vaikeeta.ei tahdo millään saada aikaseksi.pitää jotain kehitellä.
      Join teetä ja alkoi hirvee kusihätä.vofka oli raahannut jonkun naisen kylään.oli siinä taas korvakuulokkeiden aika,kun poika paneskeli sitä akkaa.
      Ärsyttäviä nuo naapurit.haisevat vaan pesupulverille.

    • 21.9

      Lähdin aamulla naapurin jalgarattaalla taara korjama.paljo ei tullu,aga ikka midagi sain.päivällä putitasin polkupyöräni,siis omani joka on kotona oli takaratas paskana ihmeellistä.jouduin siis kävelemään kirjaston yhden taara kassin kanssa.
      Raamatukogus,kirjutasin minun raamatut.taas joku kummallinen tunne.ei jaksa kirjoittaa.naapurin koira tuli ovelle odottelee päiväkhviseuraa ?siis koirallani kun on juoksuaika.ei hyvä.pitää kirjoittaa jotain huomenna.väsyttää

      22.9

      Ei jaksanut lähteä pulloja kerää.,mut ainakin menin sit myöhemin kuin piti.siis kun on nin pimeetä ja ei oikein jaksa panna otsalamppua päälle.
      Koirani poika ystävä tuli ovelle.pyysin sisään,mutta eihän tämä osannut panna minun koiraani.pani sitä vaan päähn siis halui8si että koirani ottaa suhun.ei olut ensimmäinen koira virossa.heitin koiran ulos ja omani vein makkariin,että tämä rauhoittus,meno meni liian överiks.
      Pitää mennä polttopuita hakemaan.

      23.9.ei pulloja ainakaan.alkoi satamaan ja röökitkin loppu pitää menää jostain lainaa.kirjastossa paskaa,kun täti alkoi vinkumaan siitä,että ei saa katsella jotain sarjaa jonka jaksoa en nähnyt.jop antonia sanon minä.repi tissinsä naulakkoon.ilala koirani peika oli niin kauan et alkoi omistajakin soitella minulle.onneks akku meni tyhjäks.hähä hää.tuli mieleen et miks eestiläinen ylpitsee ja silti ei tiedä mitä se merkitsee,kuka tietää?

      24.9

      Ei taaraa.alkoi satamaan ja olen aika väsynyt eilisestä hulinasta.meni vielä toiseen kirjaston kirjoittamaan,että saisin jotain aikaseksi.tuli pyörälä kotin ja ovella odotti taas naapurin koira.ja minkähän takia se odottaa jos pimppaa on jo saanut.koira ei toista kerttaa suostu antamaan.en mäkään naisena antais jos kerralla hyvää saa.luulen et tänään saan jauhoja,jotta voin alkaa taas veristelee kamina leipää.erikoinen juttu.leipä pitäisi valmistaa koveralla kaminalla.ei onnistu monelta. Ei edes ammattilaiselta.mä olenkin toisinaan ihan amatööritonttu.

    • 25.9

      Ei taaraa,kun koirani on jotenkin sekasin.ei tiedä onko se tiineenä vaiko ei.naapurin poikakoira käy sit nylkyttää kolme kertaa päivässä ja mulle riittä ainult yks kerta.ja koiraankin sattuu jo kun joka päivä puikotetaan pimppaa.
      Naisilla on hiukan eri asia.kokoluokka on hiukan isonmpi ja venyvyys varmasti jotain uskomaton.
      Tein panileipää.sitä tehdään koveralla kaminalla.kaminan kuori on 12mm paksua rautaa.joten jokainemn voi kuvitella miten vaikeeta on saada 300 astetta pannuun ja kypsymään lepä.katsokaa mulla ei ole sähköuunia kotona tai siis asunnossa jossa asun.eikä paljon vuokrakaan.et kunhan lämmitän asuntoa nin maksan sillä vuokran.jos pentuja tulee nin mene töihin ja sit mietin miten jatkaa unelman toteuttamista.
      Leivät tulivat kypsiksi ja perunoitakin keittelin.kummalista et jodi duola jossa on mukana fluoria,voi maistua nin hyvälle.enää ei hampaita krivele.ja hiukan ne on alkaneet valaistuakkin.luulen et lopetan kokonaan hampulien pesemisen.jos putoo niin sit putoo.aonakin tekrit saa suomesta ilmaiseksi.jipii.partani kasvaa aika hyvinvielä ei ole joulu,mutta luulen jo aika hyvin kelpaavan ammatiin,pukiksi.yks nainen antoi numeronsa ja halyusi soittaa,mutta ei sit soittanutkaan.perkeleen lehmä.nuolen sen tussunb puhtaaks kunhan pääsen sen vällyihin.näkyillään taas.kiljua juomaan.

      26.9

      Päätä jomottaa.kiljunb syy ja mutenkin tuli taas hakatua puita ovenpieleen,nin et naapuri meinas soittaa poliisit.minkäs teet kun naapuri haukkui mua kukoksi.osaan kyl kukkoilla,mutta ihan nin punasta helttaa mulla ei ole kuin sen lehmällä.vielä mä kusen sen volvon päälle ja sit oppii haisemaan ja kunnioittamaan minua.mene juomaan kiljua ja tekemään pannileipää.palataan taas huomenna.
      Ai nin sain tietää jo eilen et eu-ruokapaketteja aletaan jakamaan virossa. Tulkaa tekin hakemaan,ei rajoituksia.
      mmm..mnmmmmmm. kiljuu ja kaljuu ja....pam nyt putosin sängylle.

      Leivän tekoa josta unohdin tietty suolan,voi mua junttiääliötä.

    • 27.9

      Ei korjaamisia.jalgaratas putsissa.eli edelleen putittamista.koiran kanssa sentään voi käydä rauhalisin mielin,mutta kun naapurin lapset on kouluun mennyt,niin johan on naapurin koira ovella vinkumassa pesää.ei hyvä.sitten se alkoi ulvomaan ja naapuri sai jonkun raivokohtauksen.oli siinä taas nauramista.koiralenkillä löysin vain kolme taatraa garaazien luota.sekin on hyvä,koska on vaja hiivaa ostaa.toisessa kohtaa löysin niin paljon taaraa,että voin ostaa jo tiskiainetta.sillä on hyvä pestä vaatteet.tulee hyvä tuoksu.kokeilkaa.tää on tätä virolaista tekniikkaa.
      Kilju7 alkaa olemaan melkein loppu ja huomenna on lauantai.liekkö olen selvinpäin ja odottelen et saisin jostain kännit.
      Poikakoiran omistaja oli ilmeisesti raivostunut,kun hänen koiransa ei saanutkaan tiineeksi minun koiraa.vielä ei tiedä varmuudella onko se tiinee vai ei.mut jos penunt syntyy nin en varmaan kerro sille mitään ja valehtelen nin paljon kuin mahdollista.ainakin se oli pilkkonut fleksinsä ainakin tuhannen päreiks.ja minä otin sen talteen.haluan todella tietää miten se laite toimii.siis se jousi siellä sisällä.olen jo kolme hajottanut ja aina saanut jousen silmilleni.pitää kait kääntyä kellosepän puoleen se tietää miten se toimii.
      Ilalla teen leipää ja korjaan pyöräni,että saisin taara järgi.
      Asensin vunderbaumin makkkarin kattoon sähköjohtoihin.antaa hyvän tuoksun.ei haise hiki aamuisin.jipii.
      Ilalla aloin tekemään panileipää ja lisäksi piti keitellä pottuja.pottujen keittelyn aikana sattui tosi ilkee juttu.
      Leikin bruus liitä ja kokeilin katkaista jalalla tuumasta lautaa.onnistuin,mutta jalka osui kohtaa jossa oli naulat.toinen naula upposi kantapäästä sisään,jop antonio !sattui nin pirusti.ja verta lens varmaan litra.sitä oli eteisein matolla ja olohuoneen parketilla ja makkarissakin oli pari pisaraa.sukka oli ihan punainen.
      Minusta piti tulemaan arst,siks en pelkää verta.en edes naisen tussuverta.
      Tutkin asiaa kuinka oli käynyt ja oli ihan hyvin eikä kovinkaan paljon olut uponnut,koska jalassani oli olut muovisandaalit.se palasti minut jälleen.jiblaa.
      Myöhemmin vofka helistas mulle ja akku läks tühjäks.no vartin päästä uko olikin ovellani ja umpitunnelissa. Pyöränsä kanssa.alettiin juomaan.
      Kello kaks meni nukumaan ei sattunut yhtään kun oli juonut kangeeta õllee.

      28.9

      Lähdin 7 aikoihin keräämän taaraa.jalkaan sattui vielä.garaazien juuressa olikin salpa,autonsa kanssa.iloitin tapahtuneesta ja lupasi antaa valuvaikistusta.
      Sillä oli lois piiritus jookkia.pirtupohjainen juoma,jolla kierretään lakia virossa.
      Sitten se lupasi heittää minut omalle terotooriumilleni.sain aika hyvin taaraa ja tulin lopuksi kotin ja pussakas tuli ikkunan alle ja pyysi et soittaisin salpalle.halusi jutella tämän kanssa.ai niin keksin uuden sana sankirjaan.enen oli banaanikärpäset,ne pienet ja ärsyttävät joilla on jokaisessa kodissa jos ruokaa jää pöydälle tai kattilaan.
      Nykyän niitä nimitetään ekokärpäsiksi.mitähän vielä vitsi tulee kait ens viikolla ?

    • 29.9

      Ei jaksanut kerätä.mietin,että josko alkasi lammuttamaan yhtä kuuria? Otin pari pika kahvia ja kävin koiran kanssa ulkona ja tulin taksin ja panin kumpparit jalkaan.sitten kagi ja kirves mukaan.
      Toinen pää oli edellisenä päivänä potkittu maahan.nyt oli vuorossa toine pää jossa oli puolitoista kerrosta.aloin miettimään miten purku aloitetaan.ensin yhdestä kulmasta palkki paskaks ja sit toinen ja alkoihan se palasiksi muuttua..lo0puksi vielä viimeinen palkki nurin ja sitten... poks ja toine poks.jalka väi kahden palkin väliin puristuksiin ja oli aluksi kauhuissaan,et nytkö multa murtui jalka,eikun sääriluu.onneks ei murtunut,mut,kuitenkin sattui aika paljon.otin kangen,joka oli sopivasti viressäni ja aloin vääntää palkkia ylös.hetken kultuttua sain ajlkani puristuksista pois ja katsoibn et verikö vuoti kun jotain ratisi,kun jalka tuli ulos.ei mitään kummallisempaa kuyin kumisaappaaseen oli tullut aika iso aukko.ja työhopusut oli jäänyt tervbeiksi ja verkkarit kans.iho oli punainen ,mutta ei muuta.keräsin hiukan lautoja kärryyn ja läksin kotiin paikkaamaan saappaat.
      No sitten vitsi kuten lupasin: kauppamies tuli talon ovelle ja koputii oveen.oven tuli avaamaan nainen jolla ei ollut rihmankirtämää.
      Mies katsoi naista ja sanoi: sulla ei taida olla kaikki muumit laaksossa ?
      Nainen katsoi miestä päästä varpaisin ja sanoi: ei olekkaan,koska hattivatit on vasta pihalla.ha hah haaa.ihan oma keksimä joten ei löydy vitsikirjoista
      Naapurin euko humalassa.ihme.

      30.9

      Jalgaratas pasaks lõõty,pitää korjata.siis ei taaraa.koitan keksiä jotain muuta tegutsemista.hakkasin vedama puit keldri boksini.piti vielä mennä ainakin kaksi kertaa hakemaan kuurin korvalta olevat laudat ja muut palgit.
      Naapurilla menkat.luulen et se sen takia oli eilen humalassa.mutta tänään kun se tuli vastaan kuntopolulla nin sillä oli psykoottine katse liekkö vetää jotain antistaatisia lääkkeitä jotka estävät menkkojen näkymisen naamalla,siis eikö naine ole hiukan ärtyisän näköinen kun sillä aklkaa verta valumaan ?
      Odottelen apuraah kirjastossa ja kuuntelen lempi musaani ja kirjoitttelen 266 naisen kanssa,.siinä teille hiukan esi makua mitä täällä naisten kanssa toimitaan.li sä tulee juttua kunhan saan rahaa jostain et pääsisin suomeen käymään ,kun en ole sielläkään käynyt yli kahteen vuoteen.koirani kumppani pani sitä jo kolmanne kerran,kun olin keräämäss sieniä.sinä vesi sateessa oli sit kiva odotella munnin irtoamista ja mietin et en saa jäädä kiinni.tä’llä kertaa ainakin koirani ei pannut nin paljon vastaan kun edellisellä kerralla.luulen et jouluks tulee pentuja,mut ei ainakaan ihan heti myy ntiin.en kerro poikakoiran omistajalle mitään,koska se on tyhmä pikkulikka.enkä maksa mitään astutus maksujakaan sille.olen siis oikea mafioso.rahat käytän auton oston ja treffeihin johonkin naiseen.vierlä ei tiedä meniskö tallinnaan vaiko haapsaluun treffeille.molemissa päissä on suloisen seksikkäitä naisia.
      Huomiseen mölisijät.

    • Aloin juomaan illalla ja se oli jännään.se johti taas siihen ,että meni kellarin hiippailee,mut ero oli se että ei olut kouiraa mukana.ensin törmäsin omaan kerrarin oveen ja seuraavaksi välioveen,jonka joku oli panut kiini joten en nähnyt sitä.sitten kaaduin hulmalatilasta johtuen vanhaan naapurin sänkyyn,jossa oli ilmeisesti satiaisia ja kirppuja ja luteitako ne kolmanne oli jota kaivoin kotona iholta.
      Ja ennekuin tulin kotin pyörästäni katkesi ainakin kolme pinnaa,siinä lopu ajeleminen.polttelin myös aika paljon puita,pitääkin taas alkaa sahaamaan lisää.

      1.10

      Aamuyöllä löysin puolikkaan pullon olutta ja join pois sen,koska janotti.sitten meni kuselle ja huomasin,että vessanpönttö oli siirtynyt pois paikaltaan.kakkaa lojui kikkareina lattialla.mietin että pitäisiköhän alkaa siivoomaan.en alkanut.olkon kakkaa lattialla ainakin luteille ja muille ötököille on ruokaa.ei voi mua paljoo kehua eläinrääkkääjäksi.
      Keittiössä oli kadonut mun majoneesi pussi,siis miettikää et virossa majoneesia pannaan pussiin,suomessa purkkiin.jätte kiva asja.
      Meni nettipankkiin.tilinumeroni on 6969669-panet rahaa tililleni.
      Pitääkin alkaa kehitellä hiirelle ansaa.mutta mistä.en jaksa istuskella koko yötä kyttäämöässä kännissä hiirtä joka mitä ilmeisemmin oli järsinyt mun alushousujen etupuolelle ammottavan aukon,siis kohtaa jossa muna tulee ulos.oli siinä nauramista ja hiukan ooin hämilläni.
      Lähdin kauppaan..
      Tulin kaupasta ja olin kännissä.kaksi litraa ja neljä kilometriä kävelyä,jihaa.
      Mene nukkumaan.

      2.10

      Heräsin aamulla .oli kova kusihätä.vesassa huomasin ,että pönttö oli liikkunut paikaltaan ja jotakin mönjää oli valunut lattialle.eikun siivomaan.
      Ei jaksanut mennä taaraa korjaamaan.lähdin koiran kanssa ulkoilemaan.
      Tulin kotin ja aloi keitellä pottuja. Kokeilin ,että olisiko kiljupöntössä jotain humaltumiseen. Olkin tilkka.join pois ja sitten... ei muista.

      3.10

      Ei jaksanut nousta ylös.tulosa laiskaksi ja muutenkin ylimieliseksi.naapurin lapset meluaa ja on hiukna heikko olo.
      Meni vofkan luokse.sillä ei ollut tupakkia,joten annoin sille omistani ,että ppahimmat nikat lähtee.
      Kello tuli puol kaksitoista ja lähdin koiran kanssa lenkille.tulin takasin ja lähdin internettin.pyöräkin on jo ihan levinnyt,enkä tiedä mistä uus jatas alle.
      Vofkalla tilipäivä.mä sain sen kiinni terviteellä ja sitten alettin kävellä yhdessä eteenpäin,kohti kauppaa.
      Kaupasta sotin purkin majoneesia.perunoille.lempi herkkua. Lähdin kotin enkä jäänyt odottelemaan vofkaa.sen serkku oli kalaputkan takana juomassa.
      ...ilalla keitin pottuja ja majoneesia mukaan.ihanaa miten rasva valuu suupielistä.
      Koitan lihottaa itteäni kun piana enää vain 75 kun ennen olin 113kg.kevyt olla ja haluisin painaa jotain 90.jotenkin tuntuu että virossa ei olekkaan lihottavaa rasvaa ja tuotteita.ainoastaan kommunismi ruokaa.
      Tein yhden tupakin ja mitäs minä kuulinkaan.vofka örveltää jumala känässä rapun edessä-jarmo tuli juttelee sille ja sit hetken kuluttua se lähti.silloin pinkasin ulos asunnosta ,keräämään olutta.tiesin että sillä on sitä.
      Ihmettelin missä sen jalgaratas olikaan.sen se oli jättänyt siskolleen ja tulut autolla takasin.aika kalista hukana maastopyörä joka sentään maksoi 50 egee.
      Juotiin kaljaa.juotin lisää kaljaa.kolmanne kerran kun juotiin,,vofka viskas pullon maahan ja siihen tuli iloisesti painetta.
      Jouduin panemaan pullon suun suuhuni ja kiertämään hampailla korkkia hitaasti auki ja otin vaahdot suuhuni.ihan kuin olisin ottanut joltain poskeen. Samalainen tunne.
      Jonkin ajan kuluttua vofka alkoi uhitttelee mulle ja halusi kokeilla kaklea minun ka.ensin meinas potkasta,mut sitten tarttu mua paidasta kiini ja minä tartuin vofkaa takista.poika pani aika paljon vastaan,mutta sain lopulta kaadettua vofkan maahan ja pää oli erään kiven päällä.oli lähellä että pää osui varovasti.sanoin sille et älä toista kertaa kokeile,mä olen teräs kunnossa ja sä jäät kyllä toiseksi.
      Jatkettin juomista.naapurin nainen tuli jotain mölisemään ja sitten heitti et olen pete.sitä mä kyl ei ole.
      Kohta tuli sen mies sieltä mölisemään ja sit lähdin nnukkumaan .ainin join vielä salpanm kanssa viinaa majan otsassa.

    • 4.10

      Kummalista kuin on turtumaton olo.vofka soitti mulle ja menin koritorin .se olikin ulkona.meni sinne.sanoin et lähdetään bensukaan hakee olutta.
      Se oli nukunut ovensa edessä eikä olut saanut ovea auki.ja pissinyt rappuunkin.hyi mikä sika.
      Ostettiin giniä iso pullo ja käveltin rautatie pysäkille jossa ei ole edes enää rakennusta.joku poltti senkin.juotin pois pullo ja iski toinen jano kohtaus.piti mennä taas bensukaan ja ostettin taurusta.
      Siteen vielä kolmas kerta.sillon mä oli aika väsynyt.olimme ravanneet jotain 20 kilometriä edestakasin.meni nukumaan.

      5.10

      Heräsin ja meni koiran kanssa lenkille.ei taaraa.
      Lähdin toisella polkupyörällä keräänmään taaraa.siinä on 24 truumanen runko ja alla 20 tuumaset renkaat.ihan hölmöä.löysin paljon pulloja ja plus vielä paketilisen munia.valkoisia munia.jipii saan tehdä kokkelia illalla.
      Kotin tultua huomasin että majoneesi on loppu pitäkin mennä ostamaan,kunhan ensin hiukan magaan,sillä perse on kovilla kun sellasella jopolla panee menemään 10 kilttiä.takakumi hajos,joten tulin kävellen kotin.
      Lähdin kauppaan ja tulin takaisin.mukanani ketsupia ja majoneesia.olisin voinut ostaa kaljaa tai tupakkia,mutta ei huvita.
      Aurinko paistaa.ja kotona odottaa kiljua kolme litraa.

    • mene helvettiin

      on sulla aivan vitun hieno elämä. Saatanan loinen.

    • 6.10

      Ei taaran korjaamista jalgaratas putsis ja varmaan pysyykin jonkin aikaa.se on saletti.
      Keittelin teetä ja välilä kävin koiran kanssa ulkona.kokeilin korjaa ratastani.aluksi onnistui,mutta testiajon aikana kumi tyhjeni taas.siloin suutin oikein kunnolla ja mietin,että mistä löytää samankokoinen vesilintu jota viskaa sillä.sitten sain idean.minullahan on kaksi pyörää joissa molemmissa on yksi täysin terve rengas.ne kun yhdistää niin johan alkaa lyyti kirjoittaa.aloin miettimään miten toteutan asian,että toiset ei sekaannu siihen.virolaisella on tapan sekaantua asioihin jotka ei neille kuulu.luulevat olevansa älykkäitäkin,jotkut on ,mutta aika moni on matalharituksen omaavia.itselläni on korgeharitus.vaikka olenkin vaan leipuri,mutta osaamisessa oeln todella haka.
      Perunoita syötin ilalla ja menen nukkumaan luin hiukan kummalsita satukirjaa.kirjassa oli vain huonoja satuja.mistähän johtuu,kun suomessa ei sellasia satukirjoja olekaan,kisjakin oli jostain -71 kirjoitettu.
      Naapurilla alkoi haisemaan jokin asia.sellanen mölinä että en saanutkaan nukuttua.meni jonnekkin puoleenyöhön kun tuli uni silmään.luulen että aamulla sama homma jatkuu.

      7.10

      Sama homma jatkuu.samaa haisu mölinää,vaan nyt oli kaikki hereillä niin,että jos olisi pitänyt olla herätyskello niin sen olisin voinut viskaa roskiin.niin tarkasti joku osaa herättää naapurit.myös vofkan.kostoiskuni toimii sittenkin. Ei jaksanut taaran korjaamista,kun en saanut aikaseksi pyörän korjaamisessa ollenkaan.luulen et olen debiili kun en jaksa,tai jokin sen tapainen.no oikea syy on se että naapuri häiritsee .illalla oli jo rauhallisempaa ja sain hiukna nukuttua ja keitin yllätys perunat ja majoneesiakin sain ostettua ja salpan kanssa juotin viinaa,kunse on hyvää tomatti mehun kanssa ja siihen hiukan pippureita ja vot niin.koitan selvittää miks mä oikein onnistu missään virolaisten kanssa,kenties vika on virukeissa eikä minussa.ainiin sain tietää et mut otettaisiin hoitamaan 30:ntä heppaa. Aika helppo juttu mulle ja palkkakin olis kohdallan.ainut ongelma on se et mullaei ole kunnollista pyörää.
      Ilalla oli rauhalisempaa.

    • 8.10

      Ei taara järgi.jotenkin syksy tuo tullessaan jotain kummallista.
      Salpa tuli käymään .lähdimme toiselle kylälle juomaan.siellä juotiin viinaa ja mulla ei oikein haluttanut juoda kovin paljon,kun pitäis vielä kävellä kotiin 5 kilttiä.kurati p-auko.
      Menin nettiin kirjoittamaan juoppista ja sen jälkeen kotiin tallustelin.olin aika kipee.humalassa kulutan hirveesti kaloreita ja lihaksiani,jotka muuten on huippu kunnossa.suonet ei laahaa nahalla.
      Koiran kanssa menin ulos ja vofka tuli vastaan lähti ostamaan juotavaa.lähdin mukaan ja sitten... oltiin purjus.kolme pulloa kankeeta kaljaa 7%,jihaa.jotkut osaa juottaa kaverinsa känniin.

      9.10

      Lähdin koiran kanssa lenkille,kunhan olin ensin kuunnellut naapurin eisaamiset kaikesta.vofka tuli koridorissa vastaan.oli kuulemma tullut yöllä poliisien toimesta kotiin.peli on nyt 1-1,joten seurataan millon minä tulen toisen kerran poliisien kanssa.sapla tuli kysymään josko lähdettäisiin juoomaan.hirveetä et olenkin joku juottola.ja miks minä? Eik ketään muuta humalaan juotettavaa ole eestissä?no päästiin bensukaan ja siellä se osti pullon jotain viinaa,en nähnyt.tulin kotiin selvinpäin.ei huvittanut juoda.ilalla menin vofkan luokse katsomaan lottoa,sillä olin ostanut sille lottopiletin.ihanaa kun jännitettiin voittamista selvinpäin.ei voittoa jäi aika kauaksi.vofkalle sanoin et tuo huomenna sen perhosongen,kun olin jo aija sitten luvannut,mutta olin niin humalassa joka kerta kun piti etsiä sitä.
      Vielä ennen nukkumaan menoa kuorin perunoita ja vedet kaadoin vannintupaan.syötyäni perunat niin johan alkoi kulumaan seinän takaa tuttu lause: mikä täällä haisee ?
      Mua lako naurattaa.

      10.10

      Aamulla alkoi taas sirkus.kun kuuntelee joka aamu tätä samaa nin luulen et tulen hulluksi,mutta millaseksi? Pitääkin alkaa keksiä sanaa sille.närvihaigeeks en külla ala.se on selvä.
      Toisessa kylässä joku juntti oli kääntänyt mun sanat ihan toistenpäin kuin ne alunperin oli.menasin saada turpaan.näin ne virolaiset aloittaa sekoilun melkein heti aamusta.vetäisivät vähemmän viinaa ja olutta
      Jatketaan huoomenna sekoilua,mutta kuitenkin ostin vielä paketin suolaa jossa on mukana fluoria.ihanaa kun ei tarvii pestä hampaita ainakaa kuukauteen.alkaa tytötkin ihmetellä kuinka sillä alkaa hampaat loistaa.

    • 11.10

      Lähdin aamuyöllä kävelee koiran kanssa ei löytynyt pulloja ja pyöräkin alkoi juggertamaan.liekkö taas lihonut,mutt vika onkin laakerissa,taas?miks mun kaikki pyörät hajoaa.varmaan alan korjaa humalassa kunhan löydän jostain viinaa.perunatkin on keittämättä.huomiseen pitää pakosta saada kuntoon jalgaratas,muuten jää palju taara kätte saamata.
      Ilalla menin vofkan kanssa polttopuita hakemman.sitten mentin teman juurde ja vofkalla olikin väike mure.pitiyhen puhelinmen ruuvit kiertää auki,kun se itse niitä ei saanut.keittiöveitsellä kiersin auki.aika kova tekijä olen.
      Panin vielä kaminaan tulen ja kokeilin panna jalgaratasta kordaan,ag ei tullut midagi lahti.no pitää kokeilla aamulla.

      12.10

      Aamulla oli aika kylmä,vaikka olin küttanut ilalla.neljä astetta oli laskenut lämpötila.koiran kanssa en löytänyt kuin yhden taaran,8 senttisen.virossa taaran hinnat: pikku pudelit 4e senttiä ja suuret 8e senttiä,että näin eestissä.
      Puolen päivän aikoihin ja pojat olivat lähteneet ajamaan hirviä.ainakin kaksi laukausta olen kuullut joten olisinko myös kaksi hirveä on mahan lasettu.
      Ilalla saan kartuleit ja majonees.njamnjam.pyörää en saanut kunton.toisen pultin kannatin on liian kulunut.pitää vaihtaa kereä.

    • 13.10

      Karmea aamu.heräsin aikasin,koska olin juonutkahvia vofkanluona ilalla joten nukumaanmeno oli taas työlästä.jotenkin sain revittyä pilihousuni jalkaan ja mentyä koiran kanssa ulos.jatketaan huomenna jotain.
      Ai nin aurinko paistaa eestissä.aj luulen et kevät on tulossa kun humalluttaa.jälleen.
      Ai se vitsi piti kertoa.no kerran yks mies käveli sillalla ja sen kepi putos jokeen.se murehti sitä ja paikalle tuli virolainen nainen.se kysyi hoonolla soomella: onko kepi katunut?mies siihen minä tahto kepi takasin.
      Nainen riisui housunsa ja sanoin miehelle.laita kepi sisään ja minä onnellinen.sen pituinen se satu.

      14.10
      Mitähän taas alan tekee ?kävin netissä eikä siellä olut paljon mitään.kotin tultuani odotti mua oven kahvassa pussi jossa oli jotain epämääräistä sisällä.avattuani sen huomasin,että se oli jotain lihaa tai enempi läskin paloja.luulisin kanan,en ollut varma.panin kanminaan tulen ja pannun siihen päälle ja sitten läskinpalat pannulle.kävin kellarissa hakemassa pottuja.
      Tunin kulfka.halusi etä tulen mukaan omenoita keräämään.sanoin että mene ensin katselemaan lisääküttepuita kaminaan,muidu ei saa valmiks lihoja.
      Vofka lähti bensukaan ja tuli jonkun ajan kuluttua takaisin.kietaisin hupparin päälleni ja lähdimme korjama ounat.
      Sieltä tullessamme menin kotiin ja aloin etsiä 50 litrasta kanisteria,johon vofka tahtis praskat panna käärima.leitsin ja vein sen vofkalle joka oli juuri pessyt omenat.sitten se pesi vielä kanisterin ja aloitettiin praskan valmistus.
      Valmista tuli,mutta tosin vofka teki 40l litraa ja kanisteri on 50 litraa.jääköhän siihen riittävästi tilaa kaasuille ? en haluis et poika loukkaantuu kun auine on vaslmista neljän viikon kuluttua.lupasi laittaa huomenna lisää sokeria ja palan hiivaa.meillä käytetään pullahiivaa,kun me ei haluta ummetusta kaikenmaailman hömppäjuomista.kakka pitää tulla ajallaan ja sutjakasti ulos reijästä:D.

    • 15.10

      Heräsin muuten vaan uneen jossa näin kaunin naisen,en muista kiuka se oli mutta ainakin muistan ,että se katsoi ikkunasta minua ja siirtyi parvekkeelle ja sitten tajusin kouka se oikein onkaan.en sano nimeä,kosa en halua loukata sitä.kunhän joutuu kummiskin lukemaan tämänkin kirjan eestiksi.
      Perunoita keittelin ja vielä eilisiet läskin palat mukaan ja olikin hyvää syötävää.
      Päätin perustaa pienen yrityksen,nimeksi laitoin MAITOLA.sori pitää nauraa käänökselle,joka muten on pakko panna tänne.luulen et joku varastaa senkin.käännös sille sanalla on toukopelle,koska maikuu on siis touklokuu ja tola on pelle,joten se siitä taas.nauramisiin.

      16.10

      Ei jaksanut oikein kunnolla mitään tehdä,ainoastaan kävin surfilaudan hakemassa,mietin että kenelle senkin myyn,vai panenko pulkaksi iteleni.
      Kurat ku kaalu on palju.koirankin mah hakkanut kasvama.
      Kävin vofkan luona katsomassa kuinka praskan käärimine eteneeb.aika hyvin kanisteri oli pyöristynyt kuin raskausmaha.en tiedä tuleko siitä kunollista,mutta ainakin annnoin neuvot et laskee painetta joka päivä.muuten menee vithuiks.kurat.sunnuntaina kokeillaan ekat proovilonksut.katotaan osasinko neuvoa virolaista tekemään kunnollista kiljua,joka maistuu ja toimii hyvin.maku on omenoista koostuva.piti hiukan miettiä makua,kun pahamaineista appelsiini kiljua ei ollut saatavilla.tai siis raht on vähissä.
      Salpa soitti kesken kiljukeskustelun ja pyysi käymään.oli kaatanut vilisian ja tarjosi muule ketsuppia ja vilisika-leipää.oikein maistuvaa.
      Kotona lämmin 22 astetta.

      17.10

      17 astetta aamulla toas.naapuri herätti taas haisu räyhäilyyn.kummallisen vammasia naapurit.eivät tidä että perse haisee pahemmalle kuin pimppi.
      Siihen jokaine muuten kuolee.
      Näin yhdessä talossa lauseen joka jäi elävästi mieleen: we all gona die.
      Toinen lause tuli mieleen kun kävelin raamatugoguun.
      “jonain päivänä ihminen kuolee,eikä sitä kukaan kaipaa“.pitää alkaa sanoittamaan kahta ihanaa laulua kahdelle ihanalla eesti naislaulajalle.toinen on Birgit Õigemägi ja toinen on Liis Lemsalu.molemmat ovat lauluvoittajia.eestissä.
      Mene keittelemään pottuja ja hakemaan surfilaudan johon aijon laittaa talvella purjeen ja sitten peltoja pitkin........... jonnekkin,mut varmaan humalassa.

      18.10

      Heräsin krapulaan,olimme vofkan kanssa aletut juomaan kiljua,ihan hyvää mutta voltteja oli vain kaks ja puol.no kai sitä känniiin saa.äit pussakas tuli kotin ja luuli pojan tekvän sokerivettä.mutta kun haistoi kanistersita nin pisarat tuli silmään.joskus kello 23 aloin sahailla puita ja lämmittää asuntoa,ei siinä känässä miettinyt mitä naapurit ajattelee.pit saada lämintä,kun alkoi satamaan ja satoi koko yön.eikä pyörääkään ole vielä saanut kuntoon.alkaa ottaa kupoliin.
      Sängyssä luikeltelee joku tai joitakin ötököitä.pitää nekin tappaa.huomasin että pari kuukautta takasin ne oli kirpuja ja nyt ne on hämähäkkejä.eivät pure mutta inhottavaa kun juoksentelevat eikä anna nukua rauhassa.
      Laulejen käännöstyö alkaa joskus ens viikolla,en teidä voiko niitä sitten julkaista tässä kirjassa kun alkuperäinen tekijä on suomalaine eikä eestiläinen.no teen mitä halyuan minä olen kuninkaiden esi-isä ?lentävä leijona ja rahalapsi,mitä se tarkoitaa otetaan josksu selvää.nyt kattelee naisia ja miettimään milloin menen töihin.se on vaikeaa virossa kun osaan nin paljon ja osaan kysyä kans aplkkaa saman verran.huomiseen.ai nin sain vielä ilalla kastikeaineksia salpalta.olipa hyvää perunoitten kanssa ja hiukan ketsuppia mukaan.namnam.

      19.10

      Hohhoijakkaan,kun ei saa naijakkaan.ainkain oli kiva herätä,kun on lämin asunto.vaikka ilma onkin jonnkin verran kolea.
      Sain ostettua majonesia.koiran kanssa kävimme ulkona ja ei tullut kuin neljä taaraa.no on sekin jotain.ainakin rei koirat kuse kintuille.
      Saisin työpaikan yhdestä kylästä mutta ei ole rahaa bussiin.voi kurati raisk.
      Mitähän on modifeerittu tärkkelys? Kakka lentää aina vaan nopeamin pönttöön,jipii,millonkahan ohi pöntöstä.mietin vielä.
      Tsau.

    • 20.10

      Känissä ja hirvelihaa syöden.taaraa vietin ainoastaan vofkan kanssa.ostin kahvin ja ilalla join salpan kanssa kaljaa ja ostin bensuskasta yhden kahvin ja valvoin kello kolmeen.jösse orava laahaa munaa peltipurkissa:D.
      Vitsi: miksi kärpäset on mustia? Koska niggerit on siittäneet tähän maailmaan.tapailuun.

      21.10

      Ei jaksanut lähteä vaikka kello oli herättämnässä.salpa ajo ylös ja tuli tarjoo giniä.sitten toisen kerran tarjos kaljaa.olin kirjastossa kun se soitti ja tarjos likööriä.ukolla on kova viinahimo ,mut mä en jaksa olla alkkis enkä jootik.mielumin vaikka puusilmä ämpärissä.naisten kanssa ongelmia.ainakin vielä,luulen et pääsen eroo yhdestä nin kolme tulee reisaksi.pimppaa saa niin paljon et luulen et kaks aorttaa repee,toine ilalla ja toinen aamulla.huomiseen.
      Illla vielä laitoin hajukuusen roikkumaan katton.kun se jotenkin tekee nin jouluisen mielen.kokeilkaa.

      22.10

      Aamulla oli kello soimassa,mutta en taaskaan jaksanut nousta.kello oli jotain puol kuus.ihmeelistä,kun kello on herätyksellä nin keho antaa ainakin 15 minsaa ennemin merkin avata silmät.
      Kävin tupakilla jotka ostin eilen päivällä löytämilläni taaroilla.
      Meni nukumaan ja heräsin joskus puoli yhdeksän.naapurin akka on ihan oikeesti hulu.se hajukuusen haju ärsytti sitä niin paljon,että se oli jopa heittänyt kaksi tulitikkua mun oven eteen.alkaa pelottaa,jos se j oku päivä panee palamaan mun oven.asunto muuten ei ole minun.onneks asun ekassa kerroksessa joten voi hypätä koiran kanssa ikkunasta.toivottavasti et ei känissä.muuten tulee rumaa jälkeä.eilen se oli jättänyt jonkun avonaisen tuunikala purkin mun ovelle.onkohan sillä oikeesti kaikki muumit laaksossa.püitääkin joku kerta panna kovat mällit sen kenkään.tietää miltä suomipojan sperma tuntuu vaste jalga.:D.
      Mietelause: kun menee magama koera ka,võib olla et ärga kirbudega.
      Huomenna saa kaurapuuroa ja makaroonia,jipii ne on niitä eu apupaketia.
      Ilalla keitin vielä teetä,kun löysin taaraa ja sain sokeria ostaa.moikka maitolat.

    • 23.10

      Keitellessäni taas teetä katsoin pakettin ja huomasin et kamomilla sana on eestiksi kummel.siitä tulikin mieleen se kummeli sarja.hihihiii.eli kummeli veljet onkin sit suomennettuna kamomilla veljekset:D.johan taas olen humalassa,pitää kait vähentää omenaviinin juontia.joka oli ilmaista minulle.kun ohjeistin vofka,niin saa juoda ilmaiseksi.katotaan huomenna mitä tulee.
      Ainin salpa kävi puol kymmenen kylässä ja antoi maksakastiketta ja purkissa oli alkoholilla maustettuja puolukoita.en voi syödä puolukoita kun ne on ihan kuin pimppiin viittaava asia.solong rahvas.

      24.10

      Piti mennä kauppaan ostamaan hiivaa,mut päädyinkin hankkimaan eu-ruokapaketin.siihen kuului:jauhoja mannaa ja tatar ryynejäkö ne oli.sit oli purkki yljyä ja sokeria vielä makroneja joista mulla on siiber.kaurahiutaleita joista muuten saa oivan leivän.nyt voi ainakin keitellä oikein kunnolla kaikkea kivaa.vofka oli nin laiska et tilas tuotteet kotiovelle autolla.ihmeelistä.

      25.10
      Hirvee rapula kädet tutisee nin et tuskin pystyy kirjoittamaan,piää hakea valuvaigidtusta kaupasta..mitähän mun taskussa teki ilotulitusraketti.liekkö taas juotu sekasin taurusta ja diiseliä.mikä yhdistelmä.huomiseen.
      Ainiin mene hakkaamaan halkoja 20 mottia maantaina jota voi olla et siitäkin tulee jotasin tänne.tsau tavvai.vofka helistas mulle ja oli jumalan purjus.olin raamatukogus.myöhemmin ilalla tulin kojuun ja koera ka jalutamas.siis läksin vofkan juurde.siellä oli joku ukko joka oli kans humalassa mutta ei nin paljon kuihn vofka.vofkan mutti oli vihanen meille kun molemma olivat känäs ja mä en oikein puhunut mitään.kiljuastia lens pihalle aika hyvin kaaressa ja mulle jäi jonkin verran juotavaa. lähdin kojuun.

      26.10

      Luulin et olen jossain taivaassa.mut asia olikin nin et olin herännyt kellarista.kaljapullo oli mun kainalossa ja ja toisessa kädessä kissanpieru-raketti.mitähän mä taas olen tehnyt.nousin ylös ja lähdin asuntooni.koira tuli sabaa visbaten.oli hyvä nähdä et se in on hengissä.soitin vofkalle ja se kertoi mitä oli päivän aikna tapahtunut.olin soittanut jollekkin jobuille politsein. Ja ne oli olleet raivoissaan asiasta. Mut se ei mua huoleta,kun rattijuoppus on paha asia.ja vielä terveys tiellä.jossa ei ole luvattu ajella autolla ainoastaan jahimehellä on lubatud.
      Maanataina kait menen töihin,hakkaamaan 20 kuutiota mpuita,luulen et saa valmiiks jokju päivä.ja en tinaa paljon mutta raha on tärkeä täälläkin ei ainoastaans uomessa.ens viikkoon.

    • 27.10

      Ankee päivä mut seikkailtiin kunna talolla humalassa ja kävin vielä kylässä jossa oli tarjolla pannkoogit.siihen oli pantu etikkaa mukaan ? mikä se on? Makuun se ei vaikuttanut ,mut kun lähdin kotin jalgarattaan ka nin johan iski sellanen pohmel et ei ole tosiki.ktona olo vaan huononi joten kokeilin juoda sokerivettä ja suolavettä mut olo ei lähtenyt paremmaksi..omat letut olivat maistuvia niissä käytin manna jahoa pohjana kivan veteliä ja kumisia tulikin.
      Polttopuut alkavat olla lopussa pitääkin mennä kaatamaan naapurin kuusia.huomiseen.

      28.10

      Ei kuusia kaadeta kun ne on jo kaadettu.ne pitäkin pilkkoa ja niitä on 20 kuutiota.juma mikä määrä.misähän mun kirves on? Pitääkin etsiä kja alkaa teroittamaan sitä.harmaa ilma,joten kokeilen huomenna teroittaa kirvestäni.huomnisen.

      29.10

      Mysky ilma joten mene peiton alle ja koekilen yli huomenna mennä kirveellä heilumaan.salpakin on ihan homppeli lupas mulle stygen mut ei sit olutkaan kotona,hulttio lurjus..ainiin pitääkin juoda pika kiljua.tsau maitolat.

      30.10

      Aamulla lähdin töihin ,mut sitä enne kävin koiran kanssa läenkille.sen maha oli kasvanut ihan hirveesti.se ei okhta enää pääse sänkyn hyppäämään.,kun vielä on neljä viikoa jäljellä synnytykseen.luulen et tulee taas joku 8 pentua,kun virossa sperma on tiosi hyvä laatuista.
      Lähdin pilkkomaan puita.niitä on 20 kuutiota.ukko antoi mulle sellasen fiskarsin kirveen et luulin lõhkuvani jotain jätti puita.ne olivatkin haapaa ja jokunen leppäpuu oli kans osunut sahan tielle.voi sanoa ihan kokemuksella et se on rankkaa sellasella kirveellä töitä tehä.pienepikin pitäis riittää.metrin varsi.
      Päivällä sain syödä ja ruokana oli kaalikeitto ja paitettuja perunoita ja makkaroita ja munakin oli mukana.mua oli varoitettu et se on nalja mees. Vitseistä viis kunhan ruoka on hyvää,mut osasin kuitenkin olla varovainen.kaalikeittoa mä en syö ja heitinkin sen pelolle juuri aurattuun vakon. Siellä olikin yllätys.mukaan oli laitettu joku vanha makkaran kuoret.eli se siitä vitsistä.
      Ilalla olin ihan puhki joten en jaksanut panna edes kaminaa tulta.uni tuli hyvin silmän,kunhan salpa oli ensin pakkunut pullon viinaa.oi kuin teki hyvää.

    • 31.10

      Heräsin taas naapurin aamuiseen showhun.joku haju oli taas saanut ne närviksi.ei huvita.olin hiljaa ja kuuntlein kokoajan sitä mekkalaa ja koitin olla välillä nauramatta kun ne siellä seinän toisella puolella mulisivat,närveissään.
      Joskus kahdeksan jälkeen lähdin töihin.20 kuutiota on paljon.
      Sain koputella kauan aikaa enenkuin ovi avattin ja uninen peremees tuli antaa kirveen.pilkoin aamupäivän ja sit lähdin kun ei saanut ruokaa.kotona keittelin sit perunoita.lisäksi kokeilin tehdä makarooneja kiljuun ja onistuin.maku oli kyl samanlaine kuin joku vanha homejuusto.ihan oikeesti,nytr tiedän mistä se kammottava haju homejuustoihin tulee ja miks se haisee nin pahallekkin.
      Join vielä kiljua lisää ja sit en muista missä taas olinkaan,kun näin selalsen unen jossa joku hemaseva blondi käski varastaa sen peikan auton.olihan se helpoa kun avaimetkin olivat aurinkolipan alla.jihaa.heräsin siihen kun en osanut ajaa kaupungissa.voi püha ingel.
      Jatketaan sit taas.tsau maitolat.

      1.11

      Satoi taas ja naapuri valitti et miks mä vaan makaan.luulis kysyvän et seisoo mulla aamuisin paremin kuin iltasin.se oli kyl yllätys sellaselta naiselta.kyllä se seisoo joka aamu ja iltakin,jos vaan haluaa.pitää rentoutua kun halonhakkuu on raskasta.olisin jo aikopja sitten mennyt huonon kunton jos en ureheilis joka päivä.et kannatan et olen urheiluhullu.vaikka vaatetuksesta ei sitä ihan heti uskoisi.
      Palataan maanataina asiaan.huomenna töihin.maitolat teille lukijat:D

      2.11

      Oi kuinka hieno päivä.sain rahaa puiden hakkaamisesta.ja ostin pesupulveria jadödöä.oli ihanaa joskus tuoksua raikkaalle.ja tietenkin pari pulloa kangeeta õllea.ja siten takasin kotiin,jossa koira odotti iliosena kuten aina.
      Laitoin kasiin maahan olohuoneeseen ja sitten soittikin vofka.siitä läähti oikein hullun mylä käymään.se pyysi että lähtisinostamaan sillle olutta.ja lähdinkin.
      Päästiin pensukaan ja sieltä ostettiin olutta.ja sitä ostettiin ainakin 8 litraa.se on aika vähän.vofka oli ostanut jo aikasemmin pari litraa. Ja sitten lähdettin penkille istumaan.
      Siellä istuttiin ja juotiin ja juotiin......... ja juotiin.päätin lähteä kotiin ainakin aikasemin ja se kannatti.sain raahattua vofkan haapsalun maantien toiselle puolelle,jossa on turvallisempaa.moni on jäänyt juri siinä kohdassa auton alla ja vammautunut tai kuollut.polkupyörän kanssa.käveltiin aina jonkin matkaa ja sit vofka istui ja mä seisoskelin.ainakin mulla oli hyvä kunto.ainahan mä olen olut sportimies.
      Päästin lopulta kotin ja jäätin rappukäytävään juomaan.onneks naapuerin akka oli jo nukumassa.juotin ja sit mentiin mole4mat nukkumaan.oli ihan saakutin humalassa.huomiseen.

    • 3.11

      Armoton kankkunen.no kello olikin jo 10 lähdettiin bensukaan.
      Vofka osti olutta ja tupakkia.ja olutta se poika osti nin paljon et en ole vähään aikaan nähnyt.milvi tuli kans mukaan.itse lainasin vielä vofkan pyörää ja sitten lähdin käuymään kaupassa,josta ostin leipää ja vanhaksi jäänyt makkaraa.
      Viimesin muistikkuva oli kun tulin bens ukan kohdalle ja annoin vofkalle sen pyörän.

      4.11

      Aamulla heräsin sängystä jha mietin missä mun prillit on?.no eikun etsimään.päätä särki oikein kunolla.püitääkin hankkia jostain jokunen kolikko ja sit kauppaan..
      Ei löytynyt prilillejä.pitää miettiä mihin oli pannut,kun muiti ei anna merkkejä että olisin kadottanut.jostain kumasti on intuitio joka kertoo jos jotain on viltuun lähnut.kaikkea muuta löyty,mut kyl tää tästä.

      5.11

      Ei vieläkään löytynyt,alkaa huolestuttaa.mitenkähän ajan autoa jos ei ole prilllejä.no kyllä mä aina jotain keksin.salpakin tuli aamulla tarjoomaan olutta.mikä ihmeelinen juoppo.ainakin käveltiin koiran kanssa toiseen kylään ja sinne oli jotain 5 kilttiä.no ainakin tulin takasin,kun salpa meni litsiä tapaamaan ja minä kävelin koiran kanssa kortin enkä löytänyt prillejäkään.no kotin mennä mnukkumaan ja onnistuih ja uni tuli kivasti silmään.

      6.11

      Missähn mä olen,kun näiun selasen unen jossa olin ruotsinlaivan kokoisessa kiinalaisessa zonkin kanssa ja siellä oli jokainen kulma ja muut asiat lohikäärmeen kuvioitu.mistähän sellanen uni tuli? Salpa soitti ja kysyi halusinko viinaa.en halunut.koitan nukua enkä toi ryyppääminen oikein sovi mulle.lähdin kirjoittamaan kirjaani.mitähän huomenna tulee.moikka maitolat.

    • 7.11

      Tääkin päivä meni aika hyvin.koira vaan lihoo ja muillonkahan se synnyttää?no ei vielä ole aika.soitin vofkalle ja tämä oli taas sika kännissä.luulen et tällä ei koskaan lopu rahat viinasten suhteen.kävin seikkalilemassa toisen kellarin komerossa ja lähti mukaan pari lautaa.nin perkeleen kylmää aamuisin,kun naapurin narttu pitää aina ikkunaa ja rappukäytävän ovea auki.hyi paha akka,mut kuitenkin silä on pullaperse.sen mies oli sitä lyönyt turpaan.sen takia et akka oli kinunnut munaa ja miestä ei huvittanut ja nainen oli solvannut sitä impoksi.ja sillon lähti nyrkki silmään tai johonkin keskiruumiiseen.sitä saa mitä tilaa,eikö sitä joku laulanutkin?

      8.11

      Taas kylmä helvetin lehmä.sain s-postiini viestin et saisin erään hullun koiran itelleni.pitää kattoa jaksaako ottaa kun sit mulla olis nin paljon koiria asunnossa et naapuri tulis hulluks.no tuosta tulikin mieleen yksi asia.
      Kirjoittelin erään virukin kanssa,jolla on suhteita teatterin ihmisin.sanoin sille et mulla olis valmis kässäri koira elokuvaan ja se kirjoitti mulle joitan näin: sina tahat teha korea filmi ?ensin alkuun en ymmärtää mida sina kirjoita.sit mä tajusin et tää akka ei osaakkaan kirjoittaa sanaa koira.se kirjoitetaan näin eestiksi oikein: koer.vot nin,alku tympäsee nää tyhmät vale tiblat.
      Minkälaisia on muuten juutalaisten seksilelut?liekkö joku ristin muotoinen dildo,jossa on neljä eri kokoista munanpäätä.hahhaaa.käytiin vielä ilalla yhden kerran bensukassa ja ostettin yksi dieseli pullokangeta kaljaa,se on muuten 5.2%.mähän en linnunpissiä juo,joka on alle 5%.pitäkää mielessä.
      Huomiseen. Maitolat

      9.11

      Ei hyvä aamu heräsin kelllo kuus.ei ollut perunat kypsyneet vielä vaikka panin ne kaminan päälle ilalla ja panin kovan tulen alle.luulen et saan yhden muijan ,jonka ikä on 24 ja se on vaaka-horoskoopissa.joku alkoi minua säälimään,mutta miksi?kysykää sitä jumalalta,koska sääli on sairautta.ainakin minä näin ajatteln.
      Ensi viikkoon maitolat.

    • 10.11

      Mitähän tulis mieleen ?joulua odotan,mut kuitenkin koitan jotain puuhastella enne sitä.kerjääminenkin talinnan keskutassa olisi kiva kokemus,mut kuitenkin mä olen suomalainen.mishän suomesa on byrokratiaa nin paljon?kun virossa ei ole nin paljon ja on helpompi hengittää.kokeilkaa.ja muuten suomea johdetaan moskovasta käsin.
      Ilta oli kummalinen ei oikein jaksanut keitellä kartulleita.koirakin on jo aika lihava.aikaa vielä on.toivon et tulee hyvät penut.ja ostajatkin on onnellisia.
      Maitolat.

      11.11

      Päivä alko jotenkin taas kummallisesti.pilvistä ja hermot kireellä.pitää kait kattoa mistä saa kahvia se auttaa.koiran kanssa lenkille.se ei tahdo enää oikein garaazeille tulla.painaa maha nin paljon.no pitää olla sen kanssa niinkuin se tahtoo.kunnioitusta sentää koiraa kohtaan,kun se kuitenkin loppupeleissä maksaa mun palkan.firma tarvii rahaa ja koira hoitaa sitä,eiks niin ?
      Huomiseen,raisk.aloin keittelemään perunoita,mutta ei olut paljon puita joten lämpötila jäi heikoksi.joten kokeilen aamulla jollain toisella puutyypillä.
      Iahnaa kun tulee kylmä.

      12.11

      Oi kuinka viileetä.pitää keitellä perunoita lämpöä pitää olla ainakin 200 jotta perunat kypsyy.huomiseen.

    • 13.11

      Aamulla oli taas hulunmylly päällä.naapurissa oli haisu-problem.eli siellä haisi jokin ,mut en osanut sanoa mikä se oli.no kuitenkin päättelin et haisu tulee niiden yläpuolelta olevasta vofkan asunosta.ja sieltähän se tulikin,kun menin hakemaan rahha,jotta voisin mennä ostamaan tupakkia.salpakin lupas tuoda euilen viinaa,kun oli vopfkan sünnipäev.no ei tuonut.nyt näimme taas et joihinkin ei voi luottaa.ainainen paskan jauhaja.pitääkin pistää korvan taakse muistin,vielä trulee pöäivcä joilloin on koston aika.ja naapurille tulee parin päivän kuluttua kättemaksu.se nimittely saa riittää.mut onneks tämä onkin jo närvit läpi ja haige.
      Ihanaa sain jonkin verran taaraa kerättyä,jotta sain ostettua tulista sinappia.toista se on suomessa jossa,on myynissä moosia.eli hilloa nimetätäkse niin.
      Perunoita ja sinapia ja manna-jauhoa.maha tulee aika täyteen.
      Tänään sain laitettua kuivaustelineen toiseen kerrokseen josa on savupiippu ja se lämmittää aika hyvin sitä huonetta.ja vaatteet kuivaa päivässä.mä olenkin viisas,enkä tyhmä joten virolainen voi painua hevon kuuseen.jipii mua korkeasti koulutettua suomalaista.

      14.11

      Aamu alkoi rauhallisesti,muuta oli taas oku haisu problem.naapuri ei oikein ymmärtänyt et olin pannut pyykit kuivumaan toiselle kerrokselle rakentamaani kuivaus huoneeseen ja sielät tuli kiva omenainen tuoksu.joten se siitä.

      15.11

      Piti taas mennä kattelee jotain kotimaista elokuvaa,miten ? tietenkin tubesta.
      No jossain vaiheessa vofka soitti.
      Mä lähdin aika nopeasti kotiin ja siellä olikin yllätys.vofkalla oli kylässä yks sen äitin tuttu,joka lupas kaataa puita,mut ainakin se oli tulut vaan juomaan.mä kävin neljä kertaa bensukasta läpi.ostamassa olutta,ensin kaks kangeta olutta ja sit kaks lahe olutta.lopuks katos vofkan sätkäpaperit ja se teki jasminteen ja kahvin sekoituksen ja sit en muista oikein mitään.???

    • 16.11

      Oivoi mikä aamu,en tiedä missä olen.on nin sekava olokin.kattelin et mulla oli hiukan tupakkia pöydällä ja tuntu et kaikki on kunnossa.aika sekavia ajatuksia.pitääkin välttää juomasta teen ja kahvin sekoituksia.ja kaljaa mukaan.aikasemin kokeilin oli tää:kossua ja salmikkia ja ennergia juokmaa sekasin.kattokaa et osaatte kotin illan jälkeen kuten minä.tai kaveri tuo.
      Koska polkupyörää ei olut saatavan nin kävelin kirjaston.olen muuten erittäin hyvässä kunossa vaikka ryypiskelen.

    • 17.11

      Jaahas alkoi aamu oikein komeasti.salpa helistas ja kutsus mind külla.joime kohvi ja sõime leib ja põtravorst.oikein maukasta.seuraavaksi menin haravoimaan majojen välissä olevaa nurmikkoa.luulin et kukaan ei pane sitä pahakseen,jos teen sen ilmaiseksi.väärässä olin.olin jotain puoli tuntia haravoinut ,kun yksi ikkuna aukaistin ja sieltä naapurin ukkeli antoi leipää ja makkaraa,juusto ja tölkin lonkeroa.olipa hyvä mieli.jatkoi jonkin aikaa ja sitten taas sam ikkuna aukaistin ja kysyttin et haluatko taaraa,kun ei olut tupakkia antaa.tietenkin halusin,koska olen kunnan taaramaister.siis mikä? Se joka tietää pullojen keräämisestä aika paljon.parhaimmat paikat ja ajat jolloin kerätä.mminulle se on työ ja joskus harrastus..parin tunnin kuluttua minulla oli piha puoleksi haravoitu ja oli aika ryhtyä syömän,koska tynteko virossa panee näkäiseksi.niin se on.katsoin toisen majan nurkalle jossa taarani lepäsivät,oli näky järkyttävä.ainakin kaksi kassia pulloja oli tuuli tõmmannud laialle.pitkin pihaa.luulin et joku oli heitellyt pullot huomaamattani pitkin pihaa.no aloin keräämään ne ja sitten lähdin kotiin syömään.
      Jonkin aijan kulouttua panin toiset vaatteet päälle ja lähdin viemään taaraa poodiin.sain ainakin kolme euroa,joka on aika paljon virossa.
      Ostin tupakkia ja kahvia.kaupassa yks entinen naapuri pakkusi mulle huopatossut ja vielä metsästys takin.suostuin.
      Kaupasta minen suoraan heidän luokse ja antoivat tavarat.lpuhuivat suomi-eesti sekasotkua,joka mua ei oikein mielytä.sanoinb et palun räägike puhas eesti keel,ma küll saan täpselt aru siit.ja lopuksi lupasivat vielä lisää jonain toisena päivänä.
      Ilalla salpa toi põtranliha ämpärilisen.siis muka koiralle.siinä pimeässä en oikein taju8nnut mitä siellä oli,joten panin puolet lihoista paine kattilaan ja kaminan päälle kiehumaan.tuli kaminaan ja sitten vaan miettimään seuraavan päivän asioita.antaa lihan kypsyä yön yli.

      18.11

      Oi kuinka olikaan viielä aamu.menin kuselle ja ikkunassa oli jo jää kukkia.kivaa.piti mennä haravoimaan,mutta hirveliha alkoi kiinostaa,joten katosoin kattilaan ja sitten alkoi syöminen.kiha oli kypsää ja oikein hyvin mureaa,anm nam.hiukan suolaa ja pippuria.koirakin alkanut vedellä viimesiä,siis odotus alkaa olemaan viimesillään ainakin vielä viiko ja sit alka se hulunmylly.

    • 19.11

      Piti taas herätä hiukan viileään aamuun.polttopuita pitäs taas tehdä ja netissäkin käydä,huhhuh.no niin.
      Ilalla menin hakemaan ühestä koreterista taaraa,sitten menin kauppaan ja ostin kaksi pommia,eli kangeta õllea.7%.ja sitten vofkan juurde joomaan.teki veel kohvi ja sitten menin magama.vot niin

      20.11

      Ei pohmellia.se on hyvä asja.lähdin ettimään taaraa,mut en löytänyt oikein mitään.
      Ilalla sain jälleen hirvelihaa salpalta,sitä keittelin sit pianekattilalla ja uskon et alan olemaan hyvä siinä.

      21.11

      Joo aamu alkoi halkoja tehden.ja miettien mitä syödä.onneks löysin taaraa parin euron edesträ ja sain tupakkia..mitenkähn perjantain kaveri tulee kylään,suomesta taaroineen jotka se on korjannut suomesta.piytää miettiä josko en tee mitään.joten tauko tulee.mut ei juomiseen sitä ei noin vaan katkaista
      Moikka.

      22.11

      Tänää se alkaa nimittäin juhlan järjestäminen.no ens alkuun laitoin tulta hiukan kaminaan.ja perunoita kattilaan,kun eilen sain salpalta sylttyä oikein pari kiloa.ihmeelistä kuinka ne panee mulle suret määrät ruokaa melkein joka päivä.
      Hirvittää.kenties haluavat et olisin taas joku pullukka,läskiperse.ei enää,ihan oikeesti viihdyn laihana ihan hyvin,se spoii mun juoppo-lookkiin.sitä ei missään myydä se pitää itse kehitellä.perkele kun olen syönyt jo kolme kuppia kahvia.vielä on yksi kuppi syömättä.
      Ilalla odottelen sit jänintyksellä kaveriani joka pitäis ohjata puhelimen avulla minun luokse,sinne murjuun ei moni ede löydä.taaraakin saa nykyään aika vähän.olen imenyt melkeijn kaikki kohdat nin tyhjiksi joka päivä et ihmisillä ei tunnu olevan rahaa ostaa juotavaa,ainult vett on vaja juua.koirakin vetelee viimesiä odottelussa.ja pitäis elokuva kässsäriäkin alkaa vääntää,se vaan jauhaa paikallaan,vaikka koko kirjoitus on jo aikoja sitten ollut valmis.odottaa ainostaa puhtaaks kirjoittamista.katotaan onko minusta tekijäksi virossa.vaviskaa suomalaiset.

      Koirani alkoi synnyttää illalla ja kaverikin tuli aikasemmalla laivala ja sit alkoi oikee hullunmylly.naapuri kuvasi kaverini auton ja kuvasi vielä jätkänkin.sairasta.ajattlelin et nyt tiedän ,että se on TODELLA sairas ihminen.pitäisköhän siitä tehdä rikosilmoitus eestissä?ei kannata kun kaveri on suojannut autonsa tiedot suomessa,hyvä niin.
      Pentuja tuli 8,mutta yksi kuoli,sille annoin polttoahutaksen.onneks kerini ei huomanut sitä,kun asunnossa oli aika pimeetä.tällästä mä teen toisinaan.
      Edelisellä kerralla vein roskiin kuolleet pennut.nyt ei jäänyt jälkiä.
      Join 6%kaljaa yli 10 pudelia enkä oikein tulut känniinkään.joku vika taas.

    • 23.11
      Sama homma jatkuu taas juomalla sitä samaa vahvaa olutta joka oli tuotu puolasta suomeen ja sit viron.perksulitirallaa.kattelin koiria ja mietin et kuikahan apljon pitää lämittää et huoneessa oin 15.huomenna sit lämittelen jos vaan löydän riittävästi puita metsästä.olkaa huoleti,ei meillä tule kylmä.mä olen ammattilainen kuitenkin silläkin alalla.lisää kaljaa alkoi jano0ttaa.
      Moikka maitolat

      24.11
      Ei lä
      mmitys ongelmia poltin ainakin 10 meetriä märkää lautaa? Hyvin palaa.grlilissä hirveä sotku.naapurin pojat ajelivat toyotan maasturilla kylään,onneks ei menny seinästä sisään.helveti soikoon.
      Hokkekin lähti aikasemin ,kun piti.siis mun kaveri joka toi ladattavan taskulampin.ja muita juttuja ja annoin sille videoita vastineeksi ja unohdin toisen kassin kaapin päälle josa oli helkutisti kasetteja.
      Hokke soiti vielä ilalla ja sano et naapuris on ihan oikeesti sairas.alamme seuraamaan sitä ja sen lasten to0uhuja koko talven.olkon vaikka saisin syytteen vakoilusta,mut pitää näpäyttää sitä joka kerta kun se koittaa ärsyttää mua.ja vofkakin p itää valjastaa samaa juttuun.mulle ei kannata alkaa aukoo päätään ja sekoilee,mä osaan kyl hoitaa juntit ojan pohjalle ja sieltä ylös.näin se asia on.ise olen olut jo 4. kertaa ojassa ja nytkin nousen ylös ja kenteis viimeistä kertaa.

      25.11

      Ei mitään ihmeelistä.hiukan netissä ja sit kotiin taas lämmittää asuntoa,kun pentujen kanssa pitää olla varovainen enenkuin niitten silmät aukee.
      Myslikakku on ihan hyvää kylmänäkin ja jos se on hiukan vanhaa nin mua ei paljoo haittaa.naapuri alko taas ulvoo hajujensa kanssa.mikähän siinä et sillon kun sillä on menkat se on ihan hiljaa? Olisko nin et pimppa haiseekin pahemmalle kun mun asunto??onpa taas pohdintaa.

      26.11

      Tuli kaminaan ja koiran kanssa ulos.ei sen kummalisempaa.keittelin hirven munuaista ja se oli nuudeleitten kanssa oikein hyvää.pitää suositella joskus jollekkin kun saan käsin sitä.ens lauantain on viimeinen ampumispäivä joten sitten loppuu sekin herkku joksikin aikaa.
      Moikka maitolat.

    • 27.11

      Olipa eilen taas ilta.kuulin kun naapurin nuorempi alkoi itkemään.no asialle on loogillinen selitys.se oli pissinyt püksiin,siis housuun.miks?siksi että kissa oli aikasemin käynyt kusella ja siellä vessassa oli haisu.äiti kkarju lapselle ja lapsi itki.tietenkin kuset housuissa.no pitihän sitä alkaa kelailee.se oli jo toinen kerta tänä vuonna.ja tytön horoskoopi on kaksonen.niillä on taipumuksia pervertti asioihin tekeytyä.luulen etttä tästä tytöstä kasvaa pampersesin vakio käyttäjä.ja jos se käyttää niitä enne kuin täyttää 18,niin johan on aikoihin eletty.
      Siitä tulikin mieleen et josko naisille voi kehitäähousuihin menkkaveri-hälyttimen.olis siinä kattomista kun jossain busissa tai kaupassa alkais samanaikaiseksi monella naisella pimppa vuotaa..eikös lapsille ole kehitetty housut jotka ilmoittaa jos housuihin tulee.mut en usko et olen sellaista kuullut.
      Pentujen kanssa on kivaa kun ei voi kun yöllä vaklvon ja päivällä olen sit ihan poikki.pitäis kirjoitella kirjaani ja muita asioita hoitaa.no odottelen et pennuilla avautuu silmät niin sit alkaa todellinen mõllaminen.joo et tällästä.ai nin hain metsästä 7tk pöllejä.ensin luulin et pitää tuoda yksitellen,mutta pystyin tuomaan keralla kolme.lopuksi toin viimeisen pöllin yksin kus se oli juuri pala.naapuri oli taas kateelinen mistä mä nin isoja pöllejä löysin.onneton lehmä.
      Vofka oli aikasemin päivällä tuonut kellariin aika paljon loomakuurin lautoja,jotka on hiukan palaneita ja sammaltakin on päällä,joten haisevat.hirvee mekkala oli aamulla.se oli avanut kerrarin pääoven ja kaikki väliovet.mä menin ja panin ne kiini,koska en halua et mun asunnon lattia on ihan jäässä.helvetti blondien kanssa on vaikeeta.

      28.11
      Nyt alko päivä hirveellä tappelulla,kun oli taas liian paljon ahisua ilmassa.
      Olin koko yön valvonu8t joten hermotkin on ihan paskana.valvomisesta.
      Kyllä mä kestän olenhan monissa keitoissa paistettu.
      Se ukkokin tuli kotiin ja ihan humalassa.naapurin akka ei olut syönyt kunnolla kahteen viikkon.keskittynty vaan vahtimaan minua ja vofkaa.se li edellisenä yönä kuunelut kun vofkalla oli puhelin ollut kiviseinää vasten ja radio päällä.kerroin sen tänään.sitä nauratti se,mut näin kuinka huolissaan se oli.alkaa tää vahtiminen mennä jo yli hilseen,eikö teistäkin? Koirani kantoi yhden penut hampaissaan juuri kun oli tekemässä viimeistä kontrolia,et voi lähteä rauhassa nettin.se oli viimeinen piste.riisuin vaatteet ja aloin küttaa ahia.siinä meni päivä pilalle.sen päälle vielä keitteln kolmatta päivää kartulleita.tuntuu et mulla ei ole enää edes kunnolista polttopuita jholla sasin lämpötilan nousemaan yli sadan.
      Katellaan mitä teen asialle.maitoloisiin.

    • 29.11

      Ihanaa herätä naapurin yhteislauluun.kello oli jotain puol kaheksan.ne muuten lähtee koulubussin tarkalleen 851.tämä on jämpti tieto.ja eieln join yhden naapurin kanssa kaljaa,ainakain se osasi tarjota yli viiden voltin kaljaa.hyvä et salpa on infonnut monia minun juomisesta.sillä on autona land rover.se oli eka kerta kun olin sellasen kotteron kyydissä.sen muija on kyl kaunis ja pitkäsäärinen.pitää alkaa kait vokottelee.mut ei vielä.kyseli et osaanko tehdä mitään töitä.hölmö ylpeilijä sekin.no eestiläinen on sellanen.luulee osaavansa asioita joita ei ole olemassa.vofka lainas ratastaan.kivaa.
      Heippa maitolat.

      30.11
      Jihaa olipa taas iloiset lukemat mittarissa.sisällä 11 ja ulkona -8 .näin se kylmyys alkaa täällä virossa.liekkö enää plus asteita satavilla joulukuussa ?
      No pennut valvotti mua jonkin verran,mutta naapurin ukko valvotti vielä enempi ja se lapsi joka taas alkoi itkemään ja sitten....se haju.
      Ensin luulin et se oli taas pissinyt housuun,mutta asia olikin mielenkiintoinen.silä oli tulut ekat menkat.voi resukkaa kuinka sitä blondi opettaa kuinka suhtautua menkoihin,jotka kestävät jotain 40 vuotta.eli on siinä kestämissä,sekoisin laskuissa kun pitäis miettiä montako rättiä kuluu elämän aikana.no kuitenkin se haju oli kummaline ja kun se hiukan voimistui nin meinas lentää kaarilaatat sängyn reunalle.mitähän se laittoin vuodon esteeksi.äiti rauhotteli ja isukki kuunteli sitä ruikuttavaa itkua sohvalla hirveessä rapulassa.
      Lapsi on koulutettu ärsyttämään koiraani,ei hyvä,koska jos koiraniu tappaa yhdenkin pennun nin menen ja lyön kirveellä niitten oven paskaks.jokainen kyllä ymmärtää asian,eiks?
      Sapla kutsui kylään ja sain sylttyä ja kahvin ja leipää aamiaiseksi.onhan mulla omastakin takaa ruokaa.no kavereita on hyvä joskus auttaa.se lähti viimeisen kerran hirvijahdille.ensi viikolla on jahdit käyty sitten.
      Mietin että naapurin nainen on hermosairas eli eestiksi närvihaige.erittäin vaarralinen tauti.sairastuttaa ympärillä olevia aika tehokkaasti.minua on turha vaivata tollasilla sairauksilla.pitihän musta tulla lekuri,mut toisin kävi.talinnan hulolujenhuoneen pääpsykiatri suositteli korvakuulokkeita ja se on hyvä lääke pahvi seiniä vastaan.eipähän akka paljoo hyödy höpinöistään.no jatketaan sitten tauidin etenemistä.vofkan olen nostanut sen taudin pauloista jo aika hyvin ylös.vielä pitää kertoa sille se nin katotaan saadaako sen äitikin ylös sieltä.se voi olla vaikeeta,kun se juo.vaikuttaa psyykkeeseen pahentavasti.koitamme vofkan kanssa ajettua sairaan lehmän ojaan ja jättää sinne et oppis olemaan sekaantumatta asioihin jotka sille ei kuulu.ainin vofkan mutsi pani pihta mun kärryt.,jee.otin sen jalgarattaan pantiksi.tääkin on sen hermosairaan lehmän tekosia.mä vielä panen kusemaan sen lehmän omaan silmään.ja myös onistun siinä.
      Huomenna alkaa joulukuu.pukkina pelolla parta mustana pimpin haussa.

    • 1.12

      No tää sunnuntai oli taas jotenkin kummalinen.joudun valvoo öisin aika paljon et pennut olisivat hengissä.ilalla koitin nukkua hiukan,kun oli edelisellä yönä sain taas traopetsi lihaksen jumin.ei hyvä.naapurin akka alkoi meuhkaamaan,kun nukun kokopäivän enkä käy ulkona koiran kanssa.usutti oikein lapsensakarjumaan et ajais mut ylös.sairasta ,mutta totta.
      Kävin kyllä ulkona koiran kanssa ,mutta naapurin akka olikin poissa.ilalla tuli sitten mysky ja kova tulikin.sähköt meni poikki ja sit se alkoi.hirvee hälinä mistä löytää taskulamppu,siis naapurissa.mä vaan vedin taskusta otsalampuhn ja panin palamaan,niin helppoa se on.kaverini oli tuonut vielä lisäksi kaksi kukkalampua jotka voi kaukosäätimellä panna päälle ja pois.ainut asunto jossa oli minuutissa valoisaa.jipii.no tosi asia on se et mulla ei ole sähköä,mut älkää naurako,koska mulla ei ole olut vuoteen sähköä ja hyvin tulen toimeen.se opettaa elämään ja taidot senkun kehittyy.naapuri oli hankkinut uuden auton,joka on mitä ilmeisemmin romu.ainakaan se ei näyttänyt kovin udelta.sen ukkokin jäi taas kiinni ratista.hölmö,ei opi koskaan mitään.nukkumaan ja kahvia oikein sikana.

      2.12

      Ja aamu alkoi oikein kivasti,ei tuapkkia.naapurissa hiljaista vaikka kello on jo 10 läpi 7.menin keittiöön kattelee josko jotain koniseit olis.(koni=tunpi,stökö).
      Naapurin autossa oli jotain ihmeelistä.katoin tarkemin ja huomasin ,et sillä oli kattoluukku auki.hehhee.en kadehdi jos sillä tulee vettä sisän ja kaikki jäätyy.omapahan on viak,mut se onkin blondi.sitä saa mitä tilaa.että näin taas sekoilusta.

      3.12
      Valitettavasti juotiin õllee nin et maksa pärisi taivaalla.tappelua ja riehumista majan ees.

      4.12
      Edelleen juopottelua ja jonkin verran rähinöinty.
      Pennut voivat hyvin. Ja kasvavat kiireesti.

      5.12

      Itsenäispäivän juhlinta kotona ja katellaan kun pennut kasvavat.välillä saa katella mistä ne ilmestyvät..ilmat alkaa olemaan kylmät.
      6.12
      Jatkuu juominen.kokeillaan joku toinen päuivä tulla kirjoittaa.moikka maitolat

    • Jurpo2000

      ALAN MIEHIÄ...

    • 7.12

      Olkoon niin nyt alkaa keittää tää närvihaigeen ihmisen jutut.ihna oikeesti.
      8.12
      Hirveetä mõllaamista. Melkein koko päivä.joten olin aika paskana sen akan jollotuksista.tässsä pari hyvää: magada laternan valguses.joo eiks valoa se aurinkokin ole kesällä?,sit toinen jaana heittää:en mä oska seda opettada,ku se on mind vanem?miks mua joku pikku lehmä pitäis alkaa opettaa.muun kait pitäis oopettaa sit leikkimään barbeilla. Lauloivat joululauluja ja muiota lauluja joista en saanut selvää.hiveetä rääkätä itteensä sunnuntai-iltana.ovatpahan sit hirveessä morkkiksessa maanataina.no kuiteski hiessan maitolat.

      9.12
      Ei paljon mitään uuttaa valvoin koko yön.nyukuin kait jotain kolme tuntia.hermot aika kunnossa,mut toinen puoli riekalaina.sain tupakki rahat kasaan.sit vaan pläruja väsää.ainin en ole ladannut kännyä pariin viikkoon.pitää kait huomenna lataa,muuten ei muista mennä eläkeläisten jouluun,jossa on lihaa ja pottuja ruuaksi.ja kauniita sossu naisia.heippa.

      10.12

      No nin nyt lähti mopo tai enempi tampooni käestä.koko perhe alkoisovaamaan minua eli äiti lapset ja toisen lapsen poikaystävä ja sitä kesti ainakin kolme tuntia.onneks mulla on kaksois-horoskooppi ja sen takia myös kahdet hermot.oli siinä teklemistä kuinka kiertää hermot sellaselle tasolle et kestää.en oikein muista mitä ne juttelivat,mut nin on hyvä.aijon mennä hiukan juttelkemaan ihmisten kanssa,kun omasta mielestäni sen äitin tointa vahingoittaa ja toisen lapsen kehitystä.ja toinenkaan ei ole oikein kunnossa.se joka leikkiin ryhtyy se leikin kestäköön,mutta tämä on jo sairautta.
      Kehittelin pari vitsiä.
      Eka: miksi muumeja voi kusettaa? Koska ne on nin sinisilmäsiä. Toinen: mitä venäläinen huora vastasi,kun siltä kysyttin nokia uusinta puheloin mallia?nainen vastasi suu täynä: ludmila:D.
      Keksin vielä helkutin hyvän ja koitan kertoa tässä sen,koska se on vielä jotenkin kesken.kuyn tarkentuu kerron sen sit tarkemin.
      Blondi meni ja osti rinsikat ja stringit.kapakissa se iskeytyi juha bergin kylkeen.
      Juha nhuomasi että naisella lukee jotain rintsikoissa.hän pyysi vessaan naisen.vesassa nainen riisui rinsikat.niissä luki:mulle saat vittuilla.
      Seuraavaksi nainen laski housunsa ja siellä luki seuraavaa: ...mut et täällä.:)johan lensi lyhtyä kehiin.
      Maitoloihin.

    • 11.12

      Joo näin alkoi taas uusi päivä.naapuri ei saanutkaan minusta tehtyä närvihaigeta.jipii.koiranpenut voivat hyvin.ainakin valvottavat aika hyvin öisin.no ku8itenkin sain korjattua jonkin verran taaraa.hyvä asia vaikka onkin jo talvi ja luntakin maassa.mut se sulaa pois.ja sulikin ja tilalle tuli liukkaus.
      Pottuja keittelin ja olen huolissani kuinka paljon tarvitsen vielä küttemateriaalia.se kun alkaa olemaan kiven alla tai enempi lumen alla.

      12.12
      Päivä alkoi kuten eilenkin ,mutta sain taas kuulla jotain naapurin HAISU-huutoja.alkaa olemnaan aika normaalia.ja enpä pahemmin välitä siitä.
      Löäysin aika vähän juodun lauaviin pudelin ja mietin et pitäiskö kietasta lärviin.maistoin ja se tuntui hyvältä.panin se kummiskin kusen juurelle piilon,että tulen sit myöhemmin ja otan mukaan.
      Kolmen tunnin kuluttua tulin ja otin ja oli se hyvää.myöhemin tajusin et se olikin pirtua. Ja ei lähde näkö.....vielä.
      Hyvää joumatonta pirtua.miks joku heittää sitä pois?
      No alan tekemään polttopuita humalassa ja se on kivaa. Saa tehdä treeniä samalla.

      13.12
      Perjantai ja 13.alkoi tuulemaan yöllä ja se vaan yltyi aamua kohden.puita ei vielä kaatunut jota odotan innolla..hiiri oli varastanut minun syltyn,jonka olin jättänyt keittiönpöydälle.jihaa,pitää alkaa ettiä sitä,hiirtä muuten.
      Kokeilin hiukan yllättää naapurin naisen ja menin kellariin odottamaan ,kun se tulee ottamaan polttopuita.menin nin et se ei nää minun etupuolta.sitten tein vetskarin auki.akka tuli kiireellä ja aloin tekemään runkkaavia liikeitä,kuten olisin oikeasti runkkaamassa,mutta en olut.se kysyi mitä teen ja sanoin et runkkaan haluatko maistaa. Keräs äkiä halkoja ja lähti mökkinsä.menin kotin ja kuulin et se soitteli jollekkin,mut mua ei kiinosta mitä se kertoo,kun kukaan ei usko sitä kuitenkaan.ahahaaa.
      Huomenna eläkeläisten joulujuhlaan,jipii saa syödä.

      14.12

      Olipa hyvä juhla.söin lihaa ja makkaroita oikein paljon ja lisäksi ihanaa kuningatar-trottua.ja kahvia päälle.aamulla oli minulle tarjottu puiden lõhkumista.palaksi siovittin pullo kangeta õllee ja pakki suitsu.suosuin,mutta sillä ehdolla et huomenna eli suinnuntaina teen ära.kalja ja suitsu tuli vartin päästä ovelleni.ihmeellistä.no aloin juomaan ja polttelin tupakkia vofkan aknssa.koitin suosututella äijän mukaan,mut ei tulut.no lähdin sen muttin kanssa syömään.
      Se olikin hienoa kun se pani pihta melkein kaikkea mitä pöytään tuotiin.
      Kävin vielä salaa ostamassa tupakkia vofkalle,kun se oli antanut rahaa.
      Ilalla kun tulin kotiin olin nin väsynyt emt en jaksanut edes käydä koirna kanssa ulkona.olkon et kusee sisälle,mä osaan siivoo.

      15.12

      Pottopuiden tekoa.perunoitten keittelyä.

    • 16.12

      Milvin pyörä hajos ja jouduin kävelee kotin.vofka lainas omaansa ja sain vielä jostain kummasta ovelleni viis kottia taaraa.lähdin kauppaan.nyt mulla on taars ruokaa joksikin aikaa.jiipii.maitolat.

      17.12

      Aamu alkoi aika kivasti.naapuri oli hirveän närvissä kun asunossa oli 7.minä nöusin ylös ja menin kattelee et kuis palju mulla on olohuoneessa.yllätys oli aika hyvä, 12.kyllä mä olen tekijä ja toiset on mölisijöitä.no mä küttasin koko yön kunnon puilla eikä mitään risuja.naapuri ihmetteli mistä mulla puita on kokoajan.kattelis joskus omaa persettään kun mun elämääni.pari päivää takas ne keskusteli minusta,jälleen.en olekkaan närvihaige.siis hermosairas.voi pyhä blondius.sain tänään uusia vaatteita ja eilen ostin vielä ilalla pullon tasuja-õlutta.juotin vofkan kanssa pois kuleksimasta.
      Tänään sdain villahousut ja jokusen paidan.mä lan jäämään virolaiselle velkaa,mut lupaan et maksan sen taksin ens jouluna.koville ottaa sekin teko.sitä tuskin monikaan köyhä viitsi suomessa tehdä omilla rahoilla,mut mä maksan tän laskun tyhmillä.se on saletti.
      Maitoloihin.

      18.12

      No aamu alkoiilolla.pennut huusivat kurkku suorana ja ihmettelin et eikö piimää tulekkaan äipästä.no tuylihan sitä.se loppasuu on syönyt jo melkein koko hoken antaman säkin ruokaa,jossa oli 8,4kg nappuloita.no naapurin akka oli taas närvissään,koska ei saa minua enää „leikkeihinsä“mukaan.sen poika tuli külään ja alko sille selittää et: miks haisee ja mikä haisee.sit koiran ulina öisin ja joku muu asja oli ka.no mua ei kotti se.kuradi naaberin lehm.liekkö sillä nin hyvä pimppa.kun seksi-sanaakaan ei sanoa kotona.ihmeelistä.
      Juotin vofkan kanssa hiukan pirtua.no ainakin ei tule pohmelia.
      Juttelin et saaanko jouluks uuden jalgarattan.se on vielä arvoitus.no kuitenkin aijon tehdä lugija piletin raamatukogus.koirat saa kuulla kuinka oppivad natugene eesti keelt.

    • 19.12

      No aika lailla meni päivä kuten varem.kelailin koirakuulutusta.vofka sanoi et pari sataa ei ole paljoo ja mitä sen taakse piiloutuu.salpa antoipõtransülttiä.se on tosi hyvää.annoin vofkalle hiukan koska lihaa pitää myös syödä,jos aikoo olla hyvässä kunnossa kun aloitetataan bisnekset.
      Naapuri oli hiljaa.liekkö sillä palanut proput loppuun kanssani.sen ukko jäi kiini juomisesta.oli naapurin ukon kanssa juonut autossa ja kun tuli kotin kuulin kuinka huuto alkoi ja kaka ajoi sen ulos mökistä.sitä saa mitä tilaa.
      Jouluun on vielä aikaa.

      20.12

      Joo aloin kuorimaan pottuja ja laitoin vielä sylttyä juurde.siis mukaan.
      Ihanaa kun ei tarvii katella joulukalenterita,ainostaan tubesta.puoliksi tehty,heti valmis:D.vanha sanonta aikoja sitten.
      Pitää jhannkia jostain konisia oikein paljon,jotta ei tarviis täristä jossain roskiksien korvalla.pitää laittaa ilmoitus koirista.pitää panna vofka ilmoitusten vastaan otossa,onhan se mun hyvä kaveri ja taksomafian perustaja.

      21.12
      No niin alkoi aamu.kello 4 heräsin mõlinään koridoris.no vofkan hääl ja teman ema.no olivad purjus ja eivät löytäneet avainta ja pyysivät et murran oven auki.no eikun kangi käteen ja ovea murtamaan.oli tiukassa.mut sit löysin lukon kilene ja panin kangen sitä vasten ja väänsin ei jumalan heikko oli se ja ovi olikin jo auki.olen aika mestari avaamaan ovia.pitäisköhän musta tulla virolainen lukko seppä?no paljonkohan niillä on palkka.on sitä josksu autoihin murtauduttu.saalis ei ole olut paljojna mut jännitystä oli sitäkin emenpi.
      Aamulla menin hakemaan jalgarattan vofkan juurdest.ovi olikin auki.olikohan joku murtautunud sinne? No lähdin nettin ja katselemaan saanko myygiin kutsikad.siellä oli jo kolme küsija.luulen et san unelmani hakama.tyttöystäväki8n oli myötämielinen.saan varmaan hyvää pimppaa ikunhan asiat lähteväd edasi.sain aamulla maksakastiketta ovelle.kuka kumma toimittaa mulle lasipurkissa ruokaa.liisi jo antavan vaikka pesää tai jotain rahaa.koiralla ei ole ruokaa ja joulukin tulee uja pennut joutuu kohta näkemään maitotuotannon konkurssin..tai piimää ei tule kuin jotain vesilitkua.
      No joluksi tulee kummalista,mut mitä sitä en vielä tiedä koska ens viikko menee aika hulinaksi.perunoitten keittelyä ja miettiessä mitä pentujen kanssa tehdä ja joulusiivouskin on tekemättä.
      Moikka.

    • 22.12

      Jaa pitihän sitä vaan valveilla olla.keittelin perunoita ja jokusen suitsunkin tein.
      Siinä se.

      23.11

      Sain jo jonkin verran pipareita ja naapuri alkoi mõlisemään.no koirat kasvaa.

      24.12

      Jouluaatto.
      Naapuri aloitti mõllamisen jo kello 8.piti laittaa kuulosuojaimet korville,se kun on psykiatrin hyvä neuvo huluja vastaan. Ei des joulurauhan julistamisen jälkeen,jota virossa ei ole edes.nin senkin jälkeen riehui siellä.niinkuin olis normaali työpäivä,jonka minä vielä kestän.
      Ilalla kuuden aikoihin alkoi oikein todelinen riehumine,mutta menin vofkan luokse.siellä hermot ainakin lepäsi.alan pikku hilojaa tajuamaan miksi jonkun hermot on kireellä ja miks eestissä on puolimiljonaa ihmistä jotka tarvii psykiatria. Voi voi,oi oi..no elämä on sitä itteensä.

      25.12
      Samanlaista kun eilenkin ,ehklä hiukan rauhalisempaa.koirat vinkuivat aika lailla joten ei ollut siitä huolta.se naapurin lenmä kuunteli tarkasti mitä minun luona tapahtui.no paljon siitä ei saa aru,kun ma räägin sellasta lässyttämistä et taida itekkään saada aru.

      26.12

      Alettin juomaan hiukan vofkan kanssa.ainoastaan vaan pullo kangeeta,mut bensukassa olikin meille yllätys.siellä ei olutkaan taurusta.no otettiin sit lahe õllee.maitolat.

      27.12.

      Ei jaksa tänään on taas naapurin ääni päässä.helvetti ostan varmaan sata hajukuusta.et se helvetin pierulehmä osaa olla hiljaa edes yhden päivän.

      28.12

      Keittelin perunoita ja kävin lammuttamassa erään väikesen majan.uskon et nadalaks saan küttepuit.

      29.12

      Autoin salpaa kuurin koristamises.aga tema antis palju asjoit.mulle.
      Sitten kysyin,miks se siivoaa sitä.no että ilalla tuodaan sen pic-up auto siihen.
      No sit tuotiinkin oli kiva kattoa kun kolme autoa menee pimeydessä kohti paikasta a paikkaan b.
      Uusiavuosi lähestyy.mietin kuinka paljon taaraa saab.usun et palju.kun lumi ei pole maas.

    • perkeleen juoppo

    • Pitäisi sinulle saada jostain historian juurensa juontanutta takametsistä kotoisin olevaa perisuomalaista perinnetietoutta :)

    • 30.12

      Jahas taas uusi viiko.onkohan tää se vuoden viimeinen,kun en osaa laskeakkaan sitä.ainakin kalenteri antoi vaan puoliviikkoa.
      Pennut voi oiekien hyvin ja vielä ei voi sanoa mitään konkreettista.niinpä se alkaa sit.

      31.12
      Jaahs kävin koiran kanssa ulkona ja sitten kiireesti kotin lämmittämään kaminaa,kun eijhän pennuilla saa olla kylmä.ei vaika emon suojalämpö niitä hiukan kaitseekin.
      Nonin sit iltaa aletaankin viettää.mulla vaan ei oikein ole mitään syödä ,myut aina jonkin makkaranpalan olen jo löytänyt kaupasta.no ei vaineskaan.sain ihan kunnolista ruokaa kaminaa llämmitykseen.si verimakkaraa ja perunoita ja jotain tattariputrua.kyllähän te tiedätte.niitä hiukan linnunkakkaa muistuttavaan hiutaleita.istiu kotona ja kävin hiukan kaljottelemassa vofkan luona.tulin hetken kulutttua kotin ja menin lepää.heräsin puolelta öin rakettien ampumiseen.ei kese kestänyt kään kuin 10 minsaa.jipii.
      Olisin saanut eilen myytyä yhden pennun,mut oli ihna hyvä et en myynyt.

      1.1.2014

      No niin lähdin yunenpöpperöisenä kuselle.penut olivat hiljaa.jonkinlainen tissien lupsutus kuului.no alkoon sitten tuli kusenvalutusta oikein urakalla.olen harjotellut kuinka rakoa voi kasvattaa,et voi juoda kokonainen korin kaljaa käymättä kusella,mut se onkin sitä“linnunpissiä“eli alle 5%.

      2.1.14

      Jaa käppäilin koiran kanssa ja odottelin puheluita pennuista.yhdelle lupasin et tulee hakee 6.1.katotaan.nyt kirjoittelee jotain kivaa ja lukemaan kirjaani

    • 3.1.14

      Nyt joku soitti trulee kattomaan tartusta.
      Ilalla soitti joku suomea osaavA VIROLAINEN JA HALUIST TULLA KATTOMAAN LAUANTAINA PENTUJA.,NO JOHAN ALKO LYYTI KIRJOUITTAA.JIHAU MAITOLAT.
      Pyysin salpalta lainaksi viiakan.sillä vävin bensukassa ostamassa kaljaa ja tupakkia.jouhis.

      4.1.14

      Rapula,joku koputi ja se olikin salpa sit alewttin juomaa.ei hyvä koska asiakas lupas stulla 5. päivä.no kyl mä osaan.perskule,kun ons shit hjumalassa.

      5.1.14
      Ooh aamulla soitti tartun asikas ja lupas tulla louna-ajal hakee pennun.
      No pentua tuli kattomaan kolme venkkua.kaks naista ja yks mees.sanoin et panee etuoven kiinni ja ei pannut.no koira juoksi ulos.ensin en huomannut sitä,mut jonkin ajan kuluttua huomasin.kysyin et mihin ema läks.niitä se ei kiinostanut.pentua vaan ihailivat.
      Ottivat yhden pennun ja sit lähtivät.lähdin etsimään emaa.huhuilin ja kävin naapurista hakiemassa sen kaverin josko se löytäisi minun rakkaan koirani ,jota muuten rakastan yli kaiken,eli jos joku tekee sille haigeta niin aika hyvin lentää hampaat ulos ja muutakin.
      En löytänyt koiraa ,mut koitin sit rauhottua et kait se jostain ilmestyy.no kotona tein varmaan 10 hermosuitsua.ja sitten....
      Ääni joka kuului yläkerrasta oli mitä ilmeisemmin minun koiran kolistelua.siellähän se just veti jotain mätää rottaa lärviin.oli kova työ saada se suusta ulos.ja se haisi niin pahallle,et kun toin koiran kotin niin kotikin haisi sille kuolellee ja mädäntyneelle rotalle.
      Seuraavalle asiakkaalle selitin tilanteen ja se ottti sen rennosti.että hävetti.
      Ainakin nyt mulla olis paljon rahaa ja mitähän vielä.
      Kaljaa ostamaan...jipiiiii ja sitten.ei tiedä.

      6.1.
      Mõnittamista ja jotain sekoilua.
      7.1
      Ryyppäilyä ja sekoilua ja naapurin mõnittaminen.
      8.1
      Mõnittaminen on sana joka tarkoittaa rienaamista.sitä ei enää käytetä suomen kielessä.ja oma näkemykseni sanasta rienaaminen tarkoittaa siis piilovittuilua.jota naapurini harrastaa.

      9.1
      Mõnittamista ja sekoilua humalassa.
      10.1
      Jälleen kävin hakemassa viinaa pensukassa ja sitten vielä pitsaa ja muuta syötävää.
      11.1
      Lisää juomista ja sekoilua.muitikuvia eilisestä oli kait se et tuli juotua kaljaa
      12.1
      Juoputtelua ja rahat aika loppu siis sain ne pentujen myynnistä.
      13.1
      Nyt alko melekin puhas vuittuilu,mut mä koitan jotenkin selvitä.
      Samaa ja toinen päivä.
      14.1
      Sama jatkuu edelleen.
      15.1
      Samaa paskaa ja koirien mielenterveys huolestuttaa.turpaan pitäis antaa.
      Olen alkanut miettiä sen akan listimistä.vaihtoehtoja ei ole paljoa ja todistajiakin on aika vähän ja nekin aina humalassa.,hehheee.
      16.1
      Jatkuu en tiedä miten selviän.en ole käyynyt koiran kanssa ulkona sitten lauantain.kakkaa joka puolella.
      17.1
      Ja sama aamu kuin eilen ero on se et pitää alkaa küttaa oikein kunolla.lämpötila näyttää huusholissa jotain 5.penut ruiehuu.mielenterveys koetuksella,mut mua ei pikku blondilehmät heiluttele.kyllä mä vielä näytän sille.
      18.1
      Se itkee joka aamu jollekkin kun haisee.on se kumma kun ainut sana mitä se sanoo päivässä enempi kuin omaa lastensa nimeä on HAISU.
      19.1

      No nyt on hiukan rauhallista,kun käy itstumassa vofkan juuressa jonkin aikaa,siis klo 19-23,jotta hermot saa hiukan aikaa miettiä mitä tehdään jatkossa.alkaa olemaan raskasta aikaa. Pentujen ostajia kyllä riittää,mutta miksi vuirolainen ei osaa lukea ilmoitusta hyvin.kun pitää kysyä hintaa puhelimessa.onneltonta. meninkin.
      20.1
      Hermot lepää .hiukan kuuluu mõlinää,mutta muuten hästi asjad.
      Penut vinkuu kivasti ja yks uros pentu on nin lutunen et tekisi mielöi jättää se endale.aga ma ei saa.ku voi sattua vahinko.ei olis kivaa myydä pentujen pennuista syntyneitä pentuja,sekoa.
      Asiakas soitti ja halouasi poikka koiran.ihmeellisiä,sekin venäläinen.no alaettin kittaa kaljaa vofkan kanssa.se mulisi kokoajan et en saanut kattoa et reportteria kokonaan.no aina se saa sellasen puheripulin.ruinas emaltaan hästi pudelin kaljaa.se on 6.9%ei linnunpissiä,vaikka tulin ekana sisään nin sillä oli pissipurkki kädessä.ai se yks asia unohtui,kohta korjaan sen.

    • 21.1
      Jaahas taas hyvä päivä aloittaa kuuntelemalla naapurin aamu sotkuja,kuinka polttopuita ei ole tarpeeksi.sitten tuli sen poika kylän,sellasta itkua ja vinkumista en ole vähään aikaan kuullutkaan.haisee ja haisee ja taas haisee.sellaset naiset ei sovi mulle yhtään.no sit vaan taas õtsimaan klentiä.joka uskoo mun tarinaa.jipii olen jo hyvässä vedossa.

      22.1
      Pennut taas vireessä.ruoka alkaa loppua pitää keksiä jotain.hiiri varastaa nappuloita.siitä tehdään kyllä loppu.mutta kun kaikki pennut ei osaa vielä edes tunnistaa hiirtä,saati sit syödä tai tappaa sitä.

      23.1
      Koirani söi jäätyneen hiiren.luulin et sen puruvoima joka on muuten 700kg neliösentille.kova asia.pani ninku vana tekijä suuhunsa.en saanut pois kun leuat meni lukkon.perkutirallaa.
      24.1
      Naapuri taas voivottelee,et mistä mulla polttopuita on kokoajan.sekopää.pani tyttärensä hakkaamaan poikakaverinsa kanssa halkoja.jätkä ei osaa edes hakata halkoja.onneton memmeke(memmeke=mammanpoika).että tällästä tänään.

      25.1

      Ihanaa herätä aamulla kun pikkuset pennut ryntää naamalle ja yks puras nenästä.no pikku haava ei mua paljon haittaa. Kyllä ne papranee,kun kouira nuolee sen kiinni.kokieitiin hiukan jupotella.se lähti hanskasta.vofka huitas mua päähän.en viitsinyt alkaa tappelee ja lõuka antama.soitin salpalle et tulee kattelee josko asiat menee paremin.sanoin et kohta tulee laippaa jos tää mullittaminen jatkuu.salap tuli ja pääsi mut pinteestä.lähdettin garaazeille terottamaan moottorisahaa.ainakin se näytti kivalta ja helpolta

      26.1

      Ilalla pennut meuhkas peiton alla.ysk puras mua kikkelistä nin et krjasin oikein kunnolla.ei olis nousut hepi vaikka ois olut marilyn monroe terveys sitee kädessä,mun edessä.
      No käännyi selin pentuihin ja sitten....AI SAAAAAAAAATAJAAAAAA..
      Yks koiran pentu puras mua perskanniskasta. Meinasin pudota sängystä.onneks oli hiukan lämmitetty asuntoa.sekin ottaa aina aikansa.polttelen melkein mitä käsiin saan. Kellareista on kadonut jo paljon lautaa ja muita asioita.seuraavaksi lähtee naapurin asunosta keittiön kalöusteet ja jne jne.

      27.1
      Käppäilyä polttopuiden perässä.odotellaan hirmumyrskyä.ehkä tulee.
      No pari vitsiä tähän väliin.
      Mistä tietää et virossa on kylmää? Siitä kun sperma on jäätynyt kusiputkeen kiinni.
      Mistä tietää et virossa on lämmintä? No siitä kun sperma valuu ennenaikoja putkesta ulos.nää oli taas näit ä uusia joita ei löydy mistään vielä.hehhheee.

      28.1
      Sain jonkiin verran taaraa ja annoin parhaiman koiranpenun alehintaan.en viitsi kertoa paljonko sain.mut sain ostettua ruokaa ja yhden pullon kaljaa.ja tupakkia kans. No sai ainakin hienon kodin ja uskon et kesällä tulee oikeinkunnon sekoilua kun molemmat kohtaa jussina platsilla.

    • taiteilipoju30

      29.1
      Kokieilin juoda jotain kevyttä ja löysin kaupasta limonaadia.
      Se on samanmakuista kuin pommac suomessa.joten juomaan.
      30.1
      Lepäilyä kotona ja jonkin verran küttamista.kiun oli kylmä.

      31.1
      Taaran korjaamista ja olikohan se se päivä kun joku tonttu osti yhden pennun ja sit lähdin linnaan ostamaan .... jotain.en muista.

      1.2
      Hiuikan juopottelua ja sit koiran kanssa lenkki ja pentujen kanssa triehumista.hihiii.juomiseks lähtee.
      2.2
      Odottelen juopottelua.pennut kasvaa jo aika hyvin.pitää katella kun jonain päivänä se toinen lähtee menee.tulee pisara silmään.vaikka se onkni poika koira ja sileä karvainen nin siitä huolimatta.pamnnin jotain lautoja ja pari kaappia palamaan.et olis hiukan lämin.

      3.2
      Jaa lähdin toiselle paikalle.siis kunnan toiseen päähän kattelee josko joku olis laittanut mulle viestiä.pennuista. ja olikin.toinen vaan ei hakkama sanut ja toinen oli joku blondi joka ensin kinus hintaa 150 egee ja kohta pys et antaisin penun 140.sit ei se enää halunut sitä kun se oli8 muka liian vanha.mikä se tarkoita.???
      Liekkö sillä pimppikarvat vajonnut liian syvälle.pentu on aika ihana.

      4.2

      Jaa vfka tuli hakee mut bensukaan.me käytiin hakee juotavaa.lupas ostaa mulle sahaan bensaa ja hiukan öljyä.ei ostanut.no jatkettiin juomista ja sekoilua.kävin ilalla kotona ja otin sahan ja menin kellariin känissä ja sahasin yhden 4 metrin pölkyn palasiksi.ihme et onnistuin nin hyvin.eli olin liian selvinpäin.
      Pitääkijn alkaa harrastaa sahailua vain selvinpäin.

      5.2

      Hirvee kankkunen,kun sanoin et ei juoda sekasin eli meidän kielessä-ei seksin:linun pissiä giniä ja vahvaa kaljaa sekasin.join vielä ilalla jonkin verran teetä johon panin kuus palaa sokeria.on ainakin veren sookerit kunnossa .
      Olin löytänyt hyllystä pähkinöitä.mistähän mä niitäkin ostin?ja kamatahvel-suklaa levyn.se maistuu ihan koiran suklaalle.ihanaa ja on halpaa.ei ole nin paljon sokeria.

    • 6.2
      Jaahas taas lens penut sängystä alas.molemmat on jo nin iosja et kauhistuttaa,et kuka niitä haluaa.ja purevat innokkaasti kaikkea mikä hiukankin antaa periksi.
      Kaminassa alkaa olemaan kivet aika kuluneet.pitääkin vaihtaa kun säät antaa myöten.naapuri on alkanut lopetella mõnittamistaan.hiukan kuulen aika-ajoin jotain,mut en välitä enää.hiiri on alaknut riehumaan ruokapussin ympärillä ja öisin se hiipii hiljaa syömään.ja juomaan.kurat küll.no kyllä äitikoira panee sille jauhot suuhun.jos ei se nin sit pennuista toinen.

      7.2
      Jaa yöt alkaa olemaan helvettiä.hiiri rouskuttaa nin et ei saa nukuttua.ammeessa on aika lailla sitaa.pitää alkaa miettimään kuinka tyhjennän sen.kun putki on jäässä.suolahappo onkin sit toinen asia.ja sitäkin on vaikeeta saada käsin,mut ei mahdotonta.virossa.olympialaiset alkoi joten oli kiva katella kun eestin lipun värejä oli nin paljon et luultin vofkan kanssa et ne käydään sittenkin virossa.oli se kova pala putinille.joka muuten alkaa rapistua ja horjua.sori kommenttini.mut niin asia onkin.
      8.2
      Hiiri sai kyytiä kjälleen ja nyt kait oli sen kaveri.mut sekin kuolee aikanaan.
      Amme oli tyhjentynyt jostain kumman syystä .no on se hyvä et paska on nyt poissa ja voin keskittyä vessanpöntön odotteluun.
      Kokeilin heittää mällit hämähäkin verkkoon.
      Onnistuin heittää ja sit mietin et miltähän se näytti hämiksen silmin..hiukan viritin hepiäni ja sit lens ihan suoraan sitä hämistä silmään.siihen se jäi rimpuilee,ympärillään mun tuoretta ja lämmintä mälliä.katsotaan mitä huomenna tapahtuu.pennut innoissaan juoksentelee ja minä niiden perässsä.voi mua pikkusta.

      9.2
      No nin aamulla ihanaa taas ammeen juurelle kuselle.ei olut putket jäätynyt ja seuraavaksi menin vessan puolelle.siellä ei mitään ihmeellistä.pönttö edelleenkin jumissa.koitin vielä keittiöveitsellä tökkiä jäät paskaks,mut ei mene rikki.no laitan venkujen hyvääpesupulveria ,joka pitäsi auttaa,uskoisin.
      Ai9nin hämähäkki oli saanut raahattua ittensä irti mällistäni ja oli sen raahannut nurkkaansa jossa näytti ihan siltä kuin........ se söisi sitä mälliä.pervoa.eikö?
      Voi olla se kasvaa suureksi runkkariksi kun minäkin:D.no ei vaineskaan.luulen et menen naimisin tänä vuonna,mut koittakaa pitää helmoistaan kiini.häistä pitäis kehitellä sellaset et ne muistetaan ainakin sata vuotta ekasta päivästä.
      No huomiseen hämisruoskat.
      10.2
      Viikon eka päivä ei mitään ihmeellistä ja hämis vieläkin rouskuttaa mälliäni.ihanaa.

    • 11.2
      Pentujen kanssa on kivaa luovutuspäivä lähestyy.
      Sahan runkkaamista ja vitrittelyä.
      Taas humalassa.
      12.2
      Innoissani kun tupaki on loppu.kirjastotädillä hjyva perse.se panee kikkelin noousemaan ainakin joksiikin aikaa.

      13.2
      Pentujen ostaja tuli ja sit sain rahaa .aloin juomaan.ihanaa.paljon käyttämätöntä rahaaaa.
      Juopottelöu vaatii hyvät unet ja kankkusen.no kuitenkin jaksoin nousta yklös kello 6.55 ja mennä salpan luokse jotta tämä laittaisi mun ekan sahan sekoituksen kunton. Ja sitten sahaamaan.humalassa,koska löysin sängyn vierestä pullon giniä.jihaa.hämis on vieläkin liemessäni.melko kova kaveri joka intoilee mun mälliä rouskuttaa.pitääkin alkaa mainostaa mälliä hämis mällinä;)
      No huomiseen.

      14.2
      Juopottelua.ei oikein muita mitä tuli taas tehtyä,mut kuitenkin ostin kait jotain syötävää kun pöydällä oli nuudeleita ja sokertia ja jotain makkaraakin ostin.
      Pentu,joka jäui minulle,narttu on.panin sille nimeksi tormi.se tulee yhdestä tanskalaisesta samannimisestä elokuvasta.

      15.2
      No jaahas aamu alkoi kivalla yllätyksellä.ammeeni oli tyhjentynyt yön aikna.hyvä kohta pääsee kylpyyn,kunhan ensin pesen sen jätöksistäni.se oli vitsi.vessaa pitää vielä tarkkailla,kun sekin on jäässä.no miettikää miks jotkut joutuu kärsii vessansa kanssa talvisin tai vesiputikiensa kanssa?
      Tormi kasvaa hyvää vauhtia.ensalkun sen krva näytti puolipitkältä,mutta täytyy uskoa sitä mitä luonto on säätänyt.pennun kasvaessa nahka venyy ja sieltä alkaa paljastua se oikea todellinen kaunis näyttely kuntoinen karva,jos moni tulee olemaan kateellinen.muitaa vaan pesta koiran useamin kuin vain sateella,hahaa.

      16.2
      Jälleen humalassa.salap alkoi urputtaa koirani jätöksistä heidän majansa edessä.tyhmä ukkeli,ainakin kännissä.monikin tulee kännissä huomanneeksi,että onkin tyhmenpi kuin ensalkuun väittää.niinse vaan on.myös minä.koitan vähentää juomistani,kun minulla on moottorisaha,ettei tule heiluttua sen kanssa sellasisin paikkoihin et sattuu paha onnettomuus ja sit on paska olla.

      17.2
      Koiran kanssa ulos ja sitten lähdin puita tuomaan.joku oli taas kuskaillut mun puita toiseen kohtaan.helkutin pussakas.no ei se hakkama saa.
      Pitää alkaa juomaan.kuradi kurat.
      kül tää tästä.

    • 18.2
      Kertomus hämähäkistäni.
      Hämis istui pöntön reunalla ja mietti,että millon se isäntä tulee kakalle,että hän voi hiukan raapia suklaata liiterin.johan tuli ruottalaista ajattelua mileeen.
      Seuraavana aamuna isäntä tuli kakalle,mutta menikin vahingossa ammeeseen kakalle.hämis oli vihainen.tän mä vielä kostan kunhan löydän oikean kohdan,ajatteli hämis.
      Tuli talvi ja hämis unohti asian.jatkuu joku toinen päivä,eks.

      19.2
      Ihanaa kun voi poltella puita huolehtimatta siitä kuinka paljon aplaa päivässä.kellarini on ihan täys ja pussakas virisee et tee mulle kans,mut en jaksa kun ei sitä pensaa ja öljyäkään ole raisattavaksi kaikille.tormi kasvaa ihan kivasti..helvetti on kivaa,mut aika ankeeta,kokeilen keräämistä,vaikka se ei minun luonteelleni sovikkaan.

      20.2
      Jaahas tää on taas näitä päiviä jolloin ei mikän maistu.jatketaan joku toinen päivä.okei?
      oottelen uusia tuulia.

    • 21.2
      No eikun jalgarattaga sõitama.ei ainakaan näin kannata sanoa eestissä: kuka või soittaa lappeenrantaan.tulee äkkiä virolainen ja antaa puhelimen:D.

      22.2
      Aloin maustamaan spermaani eri tavoin.kokeilin ensin kanelilla,mutta sitä ensin piti käydä runkulla,aaaaah jopa teki hyvää.sitten lautaselle mällit ja sivelin kanelia päälle ja sotkin.maisoitn ja huomasin et sokeiria kans pitää olla muklana.olipa hyvää .
      Se siitä sitten.

      23.2
      Tänään menin taas runkulle ja sama juttu lautaselle,mäliit.panin mausteeksi mustapippuria ja se oli sitten hyvää.:).

      24.2
      Tänään kokelin maustaa spermaani ketsupilla.oi pojat kun tomaattiketsupin etikka kirveli ilkeästi huulissani,mutta maku oli tuimaseva.

      25.2
      Tänään kokeilin mansikkahilolla.joten se oli sokerin takia aika tahmeaa.ei meinannut millän saada munan varttani puhtaaksi.otin vielä pesupulverilla,mut ensiks fairilla.
      Ilalla ei tehnyt mieli pissille mennä.sattu nin perkeleesti,meinaan se peseminen.löysänä.

    • rgerfbgheb

      Pitääkin joskus kokeilla majoneesia ja peruna-yhdistelmää.

    • 26.2
      Tänään kokeilin asiaa kermavaahdolla.piti ensin vatkata hiukan kermaa et olis parempaa,ihan hyvää se olikin.koiranpentu kasvaa hyvin.

      27.2
      Heitin mällit pikin polkupyörän satulalle.ja nuoleskein pois.johan oli teko.

      28.2
      Noniin,nyt saa tääki8n asia sellasia piirteitä et en jaksa oikein kirjoitella,mutta kokeilin miten pitkälle lentää ,kun pipo on eessä? No lentihän se mutta minne,kun en löytänyt yhtään pisaraa:D.joksu näinkin.huomiseen

      1.3
      Hiljaswta.joku hörhö tuli keskellä yötä ostamaan penytua.olin varma et jos avaan oven nin tulee kuonon ja hamapaita lentää vielä enempi kuin mulla on suussa..en avanut,mut lupasin et homme teemme ära.sit jätkät heitti kaks pölliä tielle.olivatpa heikkoja k un ei jaksaneet kuin kaksi,mä oli9sin pannut kaikki 16 pölliä pitkin pihaa. Sitä se teettää kiun juo linnunpissiä joka päuivä ja istuu inteternetissä.

      2.3
      Lämittelin asuntoa ja sain ekaks 20C.sitten menin nukumaan ja antti tuli käymään.kyllä oli kamalaa näytellä asuntoa joka oli kuin pomin jäljiltä,mut lupasin laittaa asunnon kunton kesäksi,joka onkin tärkein asia taas.ottaa se voi mille mut kyl mä hakkaman saan.
      Eikä panut pahakseen kun kaminan ikkuna oli paskaks mennyt.lupasin laittaa jotain peltiaä eteen.kun sitä ei voi uutta lasia laitaa,kun jätkä on hitsanut sen nin kiini et uuden ikkunanlaiottaminen tulee aika työlääks,mutr ei kalliiks.

      3.3
      Jaa tormi oli ihanalla tuulella,kun tuli minun kainalon aamulla ja antoin musin.emo makas vaan jaloissa ja kuorsas,ihmeelistä toimintaa.tuvassa on 20 astetta lämintä,jipii.alkaa olemaan aika haka lämittää,vaikka puut on jotain kuivia pensashaapaa ?.sellanen ihmeelinen puu joka kasvaa ja sitten oksat kaartuu kuin pensaaksi.sitä on tien varret täys en tiedä jaksanko alkaa sahailee ja keräilee niitä pitkin joka paikkaa.annouin potkut yhdelle naiselle kun ei tajunnut mitään hyvän päälle.

    • 4.3
      Ihanaa herätä kun naapurissa alkoi taas oma kirgene torm-ohjelma.onneks mulla on hyvä äly joka poistaa kaiken hölmön mun korvistani ajoissa.
      5-16.3
      Palataan asiaan,kun olen kijoittanut toisenkin puolen.eli salattua ainestoa juopolta.

      17.3
      Joo ei paljon mitään,ainoastaan keittelin teetä ja koiran kanssa lenkillä.vofkalle tein hiukan sahalla puita.sit kauppaan ostamaan tupakkia.
      18.3
      Aamuinen herätys,kun uni ei tullut silmään.koiran kanssa lenkille.ei taaraa.eikä konisia.ehkä typpaikan saanti9 on kohta ajankohtainen.eli purkamaan yhtä tikkutaloa toiselle paikkakunnalle.ei nin kauas että enkö kotin saisi illaksi tulla.koiratkin pitää käyttää ulkona.naisia alkaa olemaan ihan kiusaks asti.pitäs niidengin kanssa käydä ulkona.mitähän siitäkin tulee.sit vielä pitäis alkaa suunnittelemaan saunan rakentamista.aikaa on ja tarvikkeita tulee melkein kokoajan lisää.
      19.3
      Heräsin jotenkin omituisesti.kello oli taas jotain neljä ja enkä saanut enää unta ja valvoin kuuteen saakka ja lähdin koiran kanssa aamu lenkille.naapuri oli hiljaa.miretin aamulla mitä syödä ,kun ei ole mitään syötävää.no otin koirannapuloita ja kastoin niitä hiukan veteen ja sitten suola astiaan.ihan hyvän makuisia.kanalihan makuisia.katsoin pakettia ,että apljonko siinä on energiaa ja muita hivenaineita..löysin a,d ja e vitamiinia ja raaka proteiinia 18%,jihaa.nyt voinkin alkaa kunoitlla oikein kunolla ja eikä tarvitse miettiä mistä saan lihaksilleni protskua.aliotankin kokeilun ja kokeieln sitä kuukauden.kunhan saan työkohdan ja sitten katsotaan kenellä on muskeleita.pitää olla naisten edessä oikein kunnon vormissa.aurinkokin apistaa,joten voin hyvin mennä kellarin halkomaan puita,joita ei ole enää kovinkaan paljoa.huomiseen.

      20.3

      Aihhhhhhhhhhhhi...hihihiiiii.se olin minä,kun koira oli tuonut yön aikna puutikun jossa oli nauloja.sattu nin perkuleesti,kun osui perskannikkaaseen.näin taas alkoi tääkin aamu.kuu alkoi paistamaan joskus neljän aikjoihin silmöäöän.luulin et joku panee taskulapilla silmään.
      Kävin kellarissa hakkaamassa puita,ihan vaan naapurin kiusaks,kun tää pilas mun joulun nin panen nyt sitten kättemaksuna takas.huomenna pannaan moottorisahalla laulamaan jotain ,mut en tiedä vielä mitä.pitää hake jotain sahattavaa metsäsätä,jotta tunne on aito jamieleenpainuva.sitä saa mitä tilaa,kun ärsyttää minua nin tulee kusi silmään,muuten virolaiselle.

      21.3
      Jaaha se meni sitten illalla vofkan kanssa joumiseksi.kun haistoin että poika oli juonut viinaa,nin atrvasin et pitää lopettaa ajoissa,muuten se alkaa taas kaklemaan minu ka.siis tappelemaan ja haluaa näyttää kuika kovasti se saa kuonoonsa.joutiin ja polttelin puita ja tein makarooneja kun ei muutakaan ole.pitää jälleen syödä aamiaiseksi koiran nappuloita.ainakin hiukan suolaa mukaan nin johan menee hyviona alas.tormi kassvaa ihan kivasti,muta ei oikein tahdo olla lähestyttävisä.pitää keksiä jotain.siis alkaa kouluttaa sitä,onhan se jo melkein neljä kuukautta.

    • sori lukijat ja muut juopot.joudun kirjoitustani vähentämään,koska elämäni työt alkavat vaikeuttaa sisäkirjoitusta.tarkoittaa sitä että kun olette panneet minut seurattavaksi huomatte heti kun jotain uutta tapahtuu.jatkossa jutut muuttuvat hiukan ,kosa olen alkanut pelkäämään että joku kopio minun kirjoitustanui,samalla kun kirjoitan ja korjaa sitä ja muokkaa ja kun ilmoitan et kustantajalle menee arvioitavaksi nin se onkin jo ppaino koneessa.
      eli hiu7kan laimeet jutu tulee kevään puolella,mutta oikeeseen versioon tulee naurua kutittavia kohtia joita ei ole monellakaan ollut mielessänikään:D.kuten esimerkikisi kovakuoriaisten anatomiasta,se voi josksu olla vihreä perseinen:).odotteluihin maitolat

    • liynuy

      ,yf,yf,

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2506
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      39
      1408
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      61
      1382
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1166
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1133
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1111
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1073
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1042
    Aihe