Diamond Clinic

terhi763

Onko kenelläkään ko firmasta kokemusta? Ilmeisesti The Lookin entiset työntekijät ovat laittaneet oman yrityksen pystyyn?

61

6078

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kiinnostaa kanssa

      En oo ite käynyt, mut harkitsen ylipäätään jonnekin menoa ja löysin jonkun siellä käyneen bloggauksen reissustaan... Mut hävitin sen :(. Oli ihan positiivinen kuitenkin.

    • huono3

      Surkea konsultaatio josta sain pari monistetta muistoksi. Päälimmäisenä jäi mieleen amatöörimäisyys. Kiitos ei

    • koomissi

      En tiedä mistä puhutte,,,,, itsellä kokmeusta ja hyvä on palvelu ja turvallinen firma. Suunnitteilla operaatio tallinnaan heidän kauttaan syksyllä. Minusta palvelu oli lämmin ja kotoisaa toimistolla.

      • christal1

        Kerrotko koomissi mistä päättelet, että firm aon turvalliunen? Toimintahan on just alkanut. Mut kiva että palvelu oli lämmintä ja kotoisaa, sehän onkin tärkeintä. Onnea vaan operaatioosi!


    • Look Like :)

      Tuonne puljuun en astuisi jalallanikaan! Varmaan todella ammattitaitoista konsultaatiota kun klinikkaa pyörittää jonkun bodari pt:n vaimo joka ei ole terveydenhoitoalan ammattilainen.
      Ja voi elämä minkä nimen on klinikalleen keksineet. LOL. Ei voi muuta kuin nauraa.

    • jonnaxi

      Pakko tulla kommentoimaan... Ei todellakaan ketään paksuposkista mua ainakaan konsultoimassa vastassa ollut!!Sellanen hyvännäkönen nainen, blondi, jolla isot rinnat =) Sellaset olisi itselläkin kivat vähän vanhempana´;) Oon ite koukussa fitnekseen joten riittää sellaset mukavat C koon boobsit ja high profile...reipasta tiistaita kaikille! tsau! =)

      • prettylips

        ei mullakaan:D huulet teki mulle tummatukkanen varmaa viidessäkympissä oleva naikkonen joka sano päivätöikseen olevansa ambulanssissa joten tuskin on sielä ilman terveydenhoitoalan ammattia:)ammattitaitosta touhua ja sain kyllä rahoille vastinetta! nyt suunnitelmissa rinnat kyseisen klinikan kautta.


    • työn taso

      Se tummatukkainen on pilannut Tukiaisen huulet

      • Ducklips

        Eiköhän se tuksu ole ihan itse ne huulensa pilannut... Niinkuin kaiken muunkin itsessään.


    • Idioottimaista...

      Pakko sanoa että tämä palsta on kamala. Iso virhe kurkata pitkästä aikaa, että olisiko jotakin hyödyllistä tarinaa tullut... No, tuli tietoon että on tällainen uusi paikka - joka tietysti on räävittävä niinkuin joka ketju tällä palstalla. Ymmärtäisin jos olisi jotain konkreettista kerrottavaa asioista, mutta tuollaiset rimanalitus solvaukset kertovat karua kieltään täsät suomen vessanseinästä ja meidän lukijoiden / kirjoittajien tasosta.

      Voisi lähtökohtana pitää että A) ei kannata enää tulla tänne ja B) tähän asti luettuja juttuja saa jättää omaan arvoonsa. Sinänsä tylsää, sillä ala kuin ala, tästä voisi olla oikeasti hyötyä jos pysyisi asiallisena. Nyt on jokunen tavallinen kokemuksenjakaja, hirmu määrä selviä mainostajia ja yhtä hirmuinen määrä kaiken solvaajia ja rääpijiä.

    • Jossuu1

      Kysyin hintoja ja hintahaitari oli 420- 480e!!!!!!!! Kamala hinta!!!

    • Karaatti

      Huh! Totta. Niin mistä kysyit hintaa ja oli noin kova?? Tässä kohtaa se Diamondi sitten ainakin menee ohi, hintahaarukka 350 - 390 ekee. Muuten en uskalla sanoa puolesta enkä vastaan kun en ole käynyt siellä enkä kyllä monessa muussakaan pakassa vielä... :)

    • kuvankaunisluonnosta

      Miksi ihmisen pitää näyttää erilaiselta kun on? Miksi pitää turruttaa tunnottomaksi tärkeitä alueita esim nautinnon kannalta

      En tiedä yhtään naista joka sanoisi rinta implanttien ottamisen jälkeen nauttivansa rintojen hyväilystä. Miehiltä olen kuullut, että suuteleminen tuntuu typerältä ja mauttomalta naisen kanssa jolla on tuupattu ylimääräistä huuliin ja rintojen koskettelu muistuttaa enemmän pallopeliltä kun erottiselta nautinnolta. Tosin jotkut miehet pistävät esille mieluummin tyttöystävän joka näyttää valmiiksi elottomalta ja epäaidolta, mutta näitä naisia voi sitten "pettää" ja hakea sen nautinnon muualta, jos itseä kiinnostaa.

      Totuushan on, että myös miehet ovat nykyisin niin elottomia, että seksissä ei enään ole kyse nautinnosta vaan luulosta että "nyt me muuten nautitaan". Pikkuhiljaa kuolee nautinto ja tilalla on vain ihmisruumiin ulkokuori, no eihän sitten tarvitse kuluttaa niin paljon aikaa niissä nautintoa tuottavissa tehtävissä, riittää aikaa tutkia ulkokuortaan peilistä.

      • Kummaa on

        Samaa mieltä! On kieltämättä aika hullua että joku on "pöyristynyt" kun ei kasvoista saada täysin ilmeettömiä!

        Jollakin tapaa tällainen tavantallaaja voisi käsittää sen tyyppisen "fixailun" että ns. luonnollisuus säilyy, siis ettei näy metrien päähän että naama ja kroppa on plastinen kuin ikkunan mallinukella, mutta että oikein on tavoite näyttää mahdollisimman feikiltä? Tuttavani on alalla ja sanoi, että kyllä edelleen onnistuneen leikkauksen tai naamanfixailun paras mittari on, ettei näytä tehdyltä.

        Koko homman tarpeellisuudesta voi sitten perustaakin vaikka oman ketjunsa, varmaan tulee vääntöä.


    • OmaTarinani

      Viisaat lukijat (ja kommentoijat) jo ymmärsivät "rivien välistä", että botoxista oli kyse. Kommentoijien vastaukset on kuitenkin vähän kirjoitettu asian vierestä: kirjoitukseni pointti oli se, että toimeenpiteellä ei saatu luvattua lopputulosta (lopputulos ei itse asiassa näkynyt oikein ollenkaan). Se, että ovatko kasvot ilmeettömät vai eivät on sivuseikka, sillä pointtini oli, että yritys ei pystynyt tekemään lupaamaansa lopputulosta eivätkä he millään tavalla halunneet korvata tyhjiä lupauksiaan.

      Olen samaa mieltä, että toimenpiteiden tarpeellisuudelle voi perustaa oman ketjunsa, sillä kirjoitukseni ei liittynyt siihen.

    • Kokemus tämäkin

      Itse olen käynyt tuolla samaisessa paikassa ja kontrollikäynti kuului samaan hintaan, eli jos lopputulos ei ollut tarpeeksi "jämähtänyt", laitettiin samaan rahaan lisää. Tätä systeemiä ei ollut toisessa käyttämässäni paikassa, en osaa sanoa miten yleistä on kun kokemusta on vain kahdesta. Kohdallani ainakin sanottiin jo heti, että botox toimii yleensä, mutta 100% liikkumattomuutta ei voi luvata ja jos et ole tyytyväinen, ole yhteydessä niin saat maksutta lisää. Ja olin yhteydessä ja sain lisää, vaikka melko hyvä tulikin jo ekalla kerralla.

      Pointtini siis se, että jos et saanut jostakin syystä sitä ilmaista käyntiä (kuvittelisin sen koskevan kaikkia), niin todellakin kannattaa olla vain yhteydessä! En sitten osaa sanoa, onko käytäntö muuttunut...

    • OmaTarinani

      En ole vähään aikaan nyt käynyt seuraamassa ketjua, joten vastaus viipyi.

      Olen käynyt itse useammassa paikassa botox-piikeillä ja kaikissa on kontrollikäynti kuulunut hintaan. Yhdessä paikassa kävin jopa kahdella kontrollikäynnillä :) Kysyin asiaa myös eräältä tutultani, joka kävi minulle vieraassa paikassa ja sielläkin kontrolli kuului hintaan. Eli kontrolli on ymmärtääkseni ihan normaali käytäntö, mutta en tiedä mitä Diamond Clinic on asiasta mieltä.

      Alkuperäinen kirjoitukseni olikin vähän epäselvä tältä osin. Kävin siis kontrollikäynnillä, kun mitään ei ollut oikein tapahtunut ensimmäisen laiton jälkeen ja ainetta lisättiin toisella kerralla.

      Kävin kontrollikäynnin jälkeen vielä kerran näyttämässä naamaani, sillä ei sitä tulosta vieläkään oikein näkynyt. Tämän käynnin jälkeen alkoi sitten kylmä kohteli, joka kulminoitui Mirjan täysin asiattomaan käytökseen.

    • starabella

      Tuosta paikasta ei tule kuin harmia, on minun kokemukseni. Suosittelen pysymään kaukana!

    • OmaTarinani

      haluaisitko starabella kertoa, millainen on kokemuksesi? varmaan monet mielellään kuulisivat.

    • Tykkäsin

      No mulla on. Hain implantit jokin aika sitten ja so far so good. Troost leikkasi, oli mukava ja hyvin meni myös lopputulosta ajatellen. Kyselin aika paljon ennen leikkausta kun jännitti ja vastattiin nopeasti. Kakki, kehen törmäsin (konsultti, kuski Tallinnassa, hoitsut, kirurgi) olivat ihmisinä mukavia, jos sillä nyt muille on merkitystä. Mulle oli kun jännitti. Hytti paluumatkalle oli tosi hyvä juttu. En nyt keksi mitään moitittavaa... Takuut ainakin paperilla hyvät, toivottavasti en joudu testaamaan toimivuutta.

      • Tykkäsin

        Ja toi mun vastaus siis ketjun aloittajalle.


      • nou nou botox

        Eiköhän nuo rintaleikkaukset, implanttien laitot ole ihan lääkäreiden hommia ainoa mitä hoitolat voi tehdä on ohjata asiakasta eteenpäin. Eli lääkäri on se joka tekee toimenpiteen ei konsultti. Niin ruotsissa, Suomessa ja kaikissa Eu maissa on käytäntönä ennen toimenpidettä tuo konsultaatio, jotta asiakas tietää mihin ryhtyy ja on saanut toimenpiteestä riittävät tiedot.

        Botox pistoksia ei saisi antaa kuin siihen erikseen koulutuksen saanut lääkäri. Joten tämä homma on karannut käsistä täällä Suomessa. Botox on botuliinia ja suuria vahinkojen aiheuttaja lihaksissa väärin pistettynä, joten kun haluat Botox hoitoa mene lääkärille.


    • Prinsezza

      Kannattaisiko harkita jotakin muuta paikkaa? Itse kävin Royal Beuty Academyssa ja sain Hyaluronihappoa juuri sopivan määrän haluamaani paikkoihin. Botoxia hain sitten muualta, eikä siihenkään ole pahaa sanottavaa.

      • Terhikki.

        Hei! Kun käytte näissä paikoissa joissa tehdään em. toimenpiteitä TARKISTAKAA valviran ylläpitämästä Terhikki- rekisteristä että työntekijät ovat terveydenhuollon ammattilaisia.löytyy netistä.
        Kuinka kukaan uskaltaa antaa jonkun ammattitaidottoman operoida itseään?!
        Pitää olla laajenpaa tietämystä sairaanhoidosta kuin joku lääkefirman päivän koulutus! Arvostakaa itseänne ja terveyttänne!


      • Julkiterhikki
        Terhikki. kirjoitti:

        Hei! Kun käytte näissä paikoissa joissa tehdään em. toimenpiteitä TARKISTAKAA valviran ylläpitämästä Terhikki- rekisteristä että työntekijät ovat terveydenhuollon ammattilaisia.löytyy netistä.
        Kuinka kukaan uskaltaa antaa jonkun ammattitaidottoman operoida itseään?!
        Pitää olla laajenpaa tietämystä sairaanhoidosta kuin joku lääkefirman päivän koulutus! Arvostakaa itseänne ja terveyttänne!

        Hyvä Terhikki,
        itse en menisi kuin sairaanhoitajan tai lääkärin pistettäväksi ja noita klinikoita tuntuu riittävän! Saa sitten syyttää vain itseään jos huonosti käy.


    • Leena L.

      Botoxia pistää lääkäri tai koulutuksen saanut sairaanhoitaja. Mitenkä asian laita on Diamond Clinicillä? Ainakin pk-seudulla pistää Susannan lisäksi toinenkin henkilö joka EI OLE sairaanhoitaja.

    • jonna5

      Diamond Clinicillä botoxia pistää sairaanhoitaja.

      • Maaru4

        Onko näin..? Kysykää hyvät asiakkaat pistäjän nimi ja onko sairaanhoitaja. Tarkistakaa Terhikistä, jos henkilön nimeä ei löydy sieltä on syytä olla huolissaan.. Itse ilmoittaisin tällaisestä Valviraan.


    • tiedonjanoinen

      Peltosen Henna blogissaanseiska.fi ainakin näyttää kehuvan paikkaa kovasti ....ja käyvän siellä eri toimenpiteissä, samoin Mia Lahti. Missähän Martina käy????

    • Sakariaksella

      Kyllä se Susanna pistää Estetialla.

    • Nuori aikuinen

      Ai se tuksun huulet väsännyt Susanna? Oliko / onko se tuolla Diamondissa?

      Mikä se happokuorinta on jota Henna P. kehuu blogissaan? Sitä mietin että vois kanssa uskaltaa kokeilla, on aika rasvanen iho. Onko kokemuksia?

      • mansen friidu

        En ottaisi mitään Diamond clinicillä on se sen verran suttainen mesta


      • maarit7
        mansen friidu kirjoitti:

        En ottaisi mitään Diamond clinicillä on se sen verran suttainen mesta

        Suttunen mesta???? Mitä helvettiä=))) Tässä taasen yksi trolli kirjottanut. Jestas! Asiakkaana siellä käyneenä voin todeta sinun väittämäsi täysin paska puhumiseksi ja yrityksen mustamaalaamiseksi. Taitaa joku "kilpailijan" työntekijä kirjotella "vähän palautetta"


    • Terhikistä

      Ei kyllä Susannaa Terhikistä löydy. Kyllä tuo paikka vähän mietityttää ainakin itseäni, joten pysyttelen kaukana. Kasvoihin liittyviin toimenpiteisiin kannattaa ehkä kuitenkin satsata sitten se muutama satanen lisää, jos sillä saa luotettavampaa palvelua.

    • marja4

      5.5. edullisia tarjouksia...mä ainakin meen! Kävin ennen plastiikkakirurgilla tai erikoislääkärillä laitattumassa injektiot huuliin, hinta oli 480-570e!!!! Nyt maksan puolet siitä. Aina, kun näitä tarjouspäiviä on. Ongelmana vaan se, et pysyy aineet huulees nykyään vuoden =) et eipä tartte ravata enää 4 kuukauden välein.

      • karita45

        Karita 45
        Mikä paikka missä saat edullisia injektioita? Olen kiinnostunu?


    • epätoivoista mainont

      jopa on epätoivoiseksi mennyt... ensimmäisenä marja4:n kommenttia lukiessani tuli mieleen, että diamond clinicin keulahahmo siellä marjaksi naamioituneena kirjoittaa asiakkaiden toivossa. sattumalta löysin vielä postauksen myöskin Erikoistarjous tre -keskustelusta ja sielläkin joku marja/marjaana oli kommentoinut, että 5.5. tutustumaan. how obvious can you be :O

      • marrrjaana

        täällä sattuu olemaan erittäin tyytyväinen asiakas joka vastannut..."mainostanut" . siksi niin obvious =) talar du svenska också?


    • Professional..

      Miksi ihmeessä menette moisiin paikkoihin? Onhan tässä maassa ammattilaisiakin, siis koulutettuja työntekijöitä. Nuo höpöhöpöhoitajat eivät ole ammattilaisia vaan rahanahneita akkoja.. Menkää ammattilaisille.

    • Skeptikko

      Nämä the lookin työntekijöiden kuviot ovat vähintäänkin...mielenkiintoiset. Nähtävästikin useampi siellä muutama vuosi sitten työskennellyt on lopettanut siellä. Yksi on avannut tampereelle diamond clinicin ja suurella höötillä mainostetaan, että the lookista tunnettu piikittäjä on siirtynyt sinne myös. Noh, vajaa vuosi ja tämä piikittäjä poistuu vähin äänin pois diamondilta.

      Itseäni ainakin kummastuttaa tällainen vaihtuvuus. Siis että ensin hehkutetaan kuinka ihanat työkaverit mulla on ja kuinka pomokin on aivan huippu. Tuskin on siis koko totuus, jos tätä vaihtuvuutta seuraa. Mikä kaikki muukin on lumetta ja kaunista pintaa? Miksi nämä ihmiset eivät sitten tulekaan toimeen keskenään, jos vaihtuvuus on tätä luokkaa? Onko järkevää luottaa tällaisten klinikkojen lupauksiin ja palveluihin?

      • soluttautujat

        Skeptikko osuit naulan kantaan


      • pistoksia käyttävä

        the look & diamond clinik, samat henkilöt siirtyvät paikasta toiseen kun menee sukset ristiin. Pistetään klinikoita pystyyn toinen toisensa jäljessä, ongelmia , ongelmia
        hoitojen ja tekijöiden kanssa.
        Kannattaisiko pistoshoitoja haluavan siis ihan oikeasti miettiä mihin menee pistettäväksi.


    • Filleri?

      Nostetaanpa tämäkin ketju. Tampereen seudulta etsin paikkaa jossa ottaisin vähän filleria. Tämä paikka tuntuu kuitenkin saavan todella ristiriitaista palautetta. Ketju ei ole ollut muutamaan kuukauteen aktiivinen. Olisiko jollakin kertoa tuore kokemus kyseisestä paikasta?

    • Miumaumirkku

      Itse kävin viikko sitten Virossa tämän klinikan kautta, minulle tehtiin rasvaimu vatsaan ja kylkiin, sekä rintojen kohotus implantointi.
      Kaikki sujui kuin rasvattu ja jo nyt viikon jälkeen olen lopputulokseen erittäin tyytyväinen, vaikka rasvaimun lopulliset tulokset näkyykin kuulemma vasta 6kk:n päästä.
      Olen ihan tavallinen, 34v. yhden lapsen synnyttänyt nainen, joka halusi hieman muokata vartaloaan itseään varten ja odotan myös kovasti sitä että saan pitkästä aikaa pukeutua juuri niihin vaatteisiin kun haluan, ei tarvi peittää mahaa enää löysillä säkeillä.
      Päädyin tähän firmaan kaverini suosituksesta, ja hyvä näin! Konsultti Mirja oli kyllä oikein ihana, asiantuntevan oloinen tyyppi ja tavoitettavissa 24/7.

      • Käy_se_niinkin

        Samapa tuo on mikä on suomalaisen välitysfirman nimi kunhan palvelut pelaa niin ennen kuin jälkeenkin operaation. Leikkaustulos riippuu virolaisesta lääkäristä ja hänen ammattitaidostaan. Monet suomalaiset välitysfirmat käyttää Virossa samaa sairaalaa ja samoja lääkäreitä. Välitysfirma vain hoita juoksevat asiat ja veloittaa siitä oman palkkionsa.
        Jotkut ovat ratkaiseet asian siten että ovat hakeutuneet suoraan kyseisen kirurgin esikäynnille Viroon ja menee sitten suoraan klinikalleoperaatioon. Välikädet jää pois mutta sitten pitää hoitaa kaikki itse (mm. laivaliput, taksikyydit klinikalle ym.).


    • Fanittajaa

      nostan tämänkin

    • Ndkienfnfk

      Olen käynyt tapaamassa Diamondin omistajaa omien kirurgisten muutostarpeiden vuoksi. Hän otti minut vastaan omalla paikkakunnallani ja sen jälkeen kävin kahdesti heidän toimistollaan Tampereella.

      Omistaja oli suorapuheinen ja ehkä liiankin rehellinen. Toimenpiteistä toipumisesta ja kivuista ainakin olisi voinut vähän huijata :) Ei vaan, hyvä että kertoo miten asia on.

      Täällä haukutaan Diamondia ammattitaidottomaksi.. No muista ei ole kokemusta, mutta omasta mielestäni sain ainakin kattavan infon esitteineen ja ohjeineen. Hehän myyvät palvelua virolaisten puolesta, eli ainakin isommille operaatioille varataan Virosta aika ja siellä on ihan sairaala ja oikeat lääkärit jotka toimenpiteet tekevät.

      Mitä tulee Diamondin toimistoon... No se voisi olla ememmän lääkärimäinen luottamusta tuomaan, nyt hieman ysäri. Mutta tapaamani henkilöt olivat kyllä kärryillä asioisa.

      Uskallan suositella, ja tulen kertomaan kun oma toimenpiteeni on tehty. Luulisi netissä olevan negajuttuja tai lehtikirjoituksia jos olisivat paska paikka. Nyt täällä haukutaan kaikkea muuta, oikeastaan ihan asioita joilla ei merkitystä.

      Mutta palaan tänne kun olen muokattu.

      • SusannaSjöblom

        Mikä tuon omistajan nimi oli?


    • 91919191

      Diamondin konsultti puhuu ihan liikaa, touhottaa ja hössöttää. Ihan mukava nainen muuten

    • Helikeijukainen

      Sain todella ystävällistä palvelua Diamondin konsultilta, suosittelen muillekin, aion mennä korjauttamaan muualla tehtyä epäonnistunutta toimenpidettä.

    • SH-opiskelija

      Itse hain juurikin kyseisen firman kautta implantit juhannuksen jälkeen, olen tavoittanut Mirjan 24/7, palvelu on ollut hyvää ja asiat hoituu helposti. Viron puolella oli suomea puhuvia hoitajia, paitsi leikkaussalissa. Myös tapa toimia Virossa on erilainen, toiminta nopeaa ja leikkausvalmistelut tehtiin salissa ei ehkä samalla tavalla kuin suomen puolella.. Minut laitettiin käsistä ja jaloista remmeillä kiinni ennen nukutusta ja anestesia lääkäri ja hoitaja puhuivat keskenään venäjää.. nukutuslääke vaikutti nopeasti ja heräämössä oli jo suomea puhuva hoitaja. En saanut asiasta traumoja koska ystävä oli käynyt aiemmin samassa operaatiossa ja osasin varautua tämän tyyppiseen toimintaan. Mirjalle asiasta infosin ja hän lupasi asiasta puhua jatkossa konsultaatioiden yhteydessä. Minulla ei ole moitittavaa.. Jos joskus tarvitsee uudestaan mennä niin saman firman valitsen.

      • kotimaankannattaja

        miksi mennä Viroon? nykyisin Suomen puolella samalla hinnalla saa implantit


      • Laatu_ratkaisee
        kotimaankannattaja kirjoitti:

        miksi mennä Viroon? nykyisin Suomen puolella samalla hinnalla saa implantit

        Virossa leikkaus tehdään kunnolla nukutuksessa ja laadukkailla implanteilla samalla hinnalla. Lisäksi pätevät lääkärit.


      • ihanajaan
        Laatu_ratkaisee kirjoitti:

        Virossa leikkaus tehdään kunnolla nukutuksessa ja laadukkailla implanteilla samalla hinnalla. Lisäksi pätevät lääkärit.

        Joo niin on. Jaan Troost!!!


    • Elaa

      Olen niin tyytyväinen...Mirja ihan huippu tyyppi :) ja Jaan troost osaa kyllä hommansa. .nyt mulla on täydelliset boobsit.thanks diamond clinic ..perfect..

    • SusannaSjöblom

      Olin juuri tallinnassa Diamond clinic tohtori Troostin käsittelyssä. Minulle tehtiin rasvaimu 6,2 litraa lähti. Hyvä palvelu mukava henkilökunta siistit paikat. Ei moittimista mistään. Suosittelen.
      Itse meen ottaan silarit heti kun yästä paranen kokonaan.

      • jaantroost

        Jan Troost on niin hyvä lääkäri, itsekin tyytyväinen.


      • Jokapaikan_höylä

        Samoin minäkin olen tyytyväinen Troostin leikkausjälkeen, mutta olin hänen potilaanaan Laatukirurgian kautta muutama vuosi sitten. Taitaa leikata useammankin välitysfirman asiakkaita, taannoin esiintyi televisiosarjassa joka esitteli Lookin hoitoja.


    • 4ub
      • halpamainos

        Hyvä mainos Mirkkuli


    Ketjusta on poistettu 20 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1027
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      920
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      10
      784
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      700
    Aihe