mieheni "outo" käyttäytyminen, normaalia?

kanelikeiju1

Oon tässä mieheni kanssa asunu yhdessä vajaa kuukauden ja tuntenut olen vasta ehkä noin kahden kuukauden ajan. En kaipaa saarnoja siitä, että mitäs muutit niin nopeasti yhteen yms. Vaan viisaita neuvoja tilanteeseeni.

tilanne on nyt tämä:
Mies käy kokopäivä töissä ja minä osa-aikatöissä. Mieheni on korkeassa asemassa tunnetussa firmassa. itse olen siivooja. Jo tämänkin takia koen itseni riittämättömäksi ja "huonommaksi". Ongelma on nyt kuitenkin se, että olen todella epävarma omasta ulkonäöstäni koska mies on minun nähteni ja paikalla ollessani kommentoinut kaverilleen ohitse menevän naisen rintoja. Loukkaannuin asiasta ja sanoin sen miehelleni. Hänen mielestään siinä ei ollut mitään, että hän ei voi kulkea laput silmillään. Kyllä mä sen ymmärrän, mut onko pakko mun läsnäollessa? :(

toiseksi miehellä on outoja käyttäytymistapoja:
- hänen koneellaan on paljon kuvia/videokuvaa hänestä itsestään. Esim. Nostamassa painoja, kuvia uusista hiuksista, kuvia naamasta eri asennoissa yms. Ne videot on jotenki "creapy" tyylisiä. Puhuu yksisteen ja selittää :S tosin niissä painon nostovidoissa tietenkin. käy katsomassa joka pv iltalehti tytön ja lukee kaikki "tissi"-uutiset seiska.fi:sta ja stara:fi:stä. Mutta ei koskaan jos minä olen paikalla. Tämänkin olen saanut selville vain kyyläämällä sivuhistoriaa.

kysyin mieheltä, että onko hän tyytyväinen siihen miltä näytän ja luonnollisesti vastasi, että on. Noh..jotenkin olin vieläkin epävarma ja mainitsin siitä, että olen katsonut sivuhistorian ja tiedän hänen käyvän päivittäin katsomassa näitä kaunottaria, tissejä yms. Ei osannut vastata siihen mitään ja kun yritin kysyä uudelleen että miksi käy katsomassa, niin sanoi, että olen TYHMÄ.

siis mitä vittua? tyhmä? suutuin, otin avaimet ja lähin autolla itkemään muualle.

mies myös on jotenkin, todella VARMA itsestään. Eli jos sanon, että "oot ihana" niin vastaa, että "niin oonki" tai että kehuskelee omilla työnkuvillaan ja sillä että on korkeammassa asemassa ja kuinka kaikki alaiset häntä tottelee, esitteli myös toistamiseen mulle omia todistuksiaan ja saavutuksiaan paperiversiona.

kerran löysin oman cv:n laatikosta ja mainitsin, että "hei mä löysin mun cv:n!" niin ei vittujakaan kiinnostanu. Ei edes kattonu vaikka selailin sitä yksikseen läpi hänen vieressään.

TAI jos puhun jostakin asiasta että kerrankin sain tehtyä jotain itselle tärkeää ja vaikean asian, niin rupee ns. "kilpailemaan" että hän onki tehny tuota ja tätä. Eli periaatteessa mitätöi mun saavutuksen. Esim. minä kerron että olin juossu 7km yks päivä kun hän oli töissä, niin hänen piti vastata että "mä oon ainakin juossu tuon useasti, yleensä juoksen sellasen 10km ja enemmänki".....joo? entä sit?

mikä mun miestä vaivaa? :/ tunnen itseni riittämättömäksi ja jos siitä mainitsen niin olen tyhmä. Kuitenkin myöhemmin pyysi sitä anteeksi, mutta en voi unohtaa sitä millään.

47

1391

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kanelikeiju1

      tähän vielä mainittakoon, että itseäni ihmetyttää että tämä mieheni on 35v ja minä 25v. Hänellä ei ole ollut vakavaa suhdetta, eli ei ole asunut kenenkään kanssa yhdessä tai hänellä ei ole lapsia.

      Oudointa on se, että mies vaikuttaa täydelliseltä, mutta miksi hän on sitten edelleen yksin? olen kysynyt asiasta häneltä ja yrittänyt kysellä, että miksi hänen edelliset suhteensa ole toimineet. Vastauksena on ollut, että "oli kaukosuhde" "oon työnarkomaani ja työt meni edelle" " söin migreenilääkkeitä ja seksinhaluni katosi ja nainen jätti" "mua on petetty"

    • hyvääpäivääh

      Älä missännimessä ainakaan raskaaksi pamahda, se olisi jo liian karmivaa. Tuo poika/mies on niin itsekäs itserakas pullistelija, että etoo.

      Mitäs muutitte niin äkkiä yhteen, ennenkuin tunnet edes tyyppiä. Jospa nyt opit jotain...

    • kanelikeiju1

      joo juuri sanoin, että en halua saarnoja. Tiedostan tilanteen, mutta muuttaessa hänen luokseen oli asiat sillä mallilla, että ei ollut oikeen muuta vaihtoehtoa. En niitä jaksa tässä erikseen ruveta selittämään.

      Se tässä onkin, että mieheni halusi minut tänne heti, lupasi pitää huolen ja rakastaa, puhuu vauvoista ja haluaa lapsia, on puhunu jopa kihloista. Ja kerran jo sanonutkin, että "mennään kihloihin"...mutta olen masentunut. Tietää sen ja syön siihen lääkkeitä. Tuntuu, että nyt kun olen ollut huonolla tuulella ja surullinen, niin mies on mennyt etäisemmäksi. Lohduttaa kyllä ja haluaa auttaa, mutta jotenkin tuntuu, että "rankaisee" sillä, että on etäisempi. Vaikea selittää. Toivottavasti ymmärrätte.

      Itselläni oli eräs ilta niin huono olla, että viiltelin. Jälkeen päin ajateltuna hävettää . mieheni näki jäljet seuraavana päivänä vahingossa ja suuttui niistä. Häpesin todella. Mutta kun kysyin myöhemmin illalla että miks on niin etäinen, niin sanoi, että en tykkää siitä mitä sulla on kädessä. Ymmärrän, sen mutta tahdon silti rakkautta? miks pitää rankaista noin? :(

      • jklkökj

        Kanelikeiju 1 hae itsellesi apua, aloita vaikka yleislääkäristä. Kerro itsesi viiltelystä, pääset heti eteenpäin ja oikean ammattilaisen luokse.


    • miesvm1967

      No ei kyllä ole yhtään normaalia, kuulostaa itsekeskeiseltä kusipäältä tai keskenkavuiselta isolta naperolta :(

    • 5+1

      Haepa kanelikeiju ihan itsellesi apua. Mies on mitä on mutta sinulla ei nyt ole kaikki kunnossa.

      • miesvm1967

        Olen samaa mieltä, unohdin edellä mainita..


    • kanelikeiju1

      olen hakenut apua ja syön masennuslääkkeitä, ja rauhoittavia, ja käyn depressiohoitajalla...nyt vaan olen juuri aloittanut masennuslääkkeet ja mieliala heittelee...

      • oppeliini1

        Pois pois pois tuon mätäpaise Yrjon lähettyviltä!
        JA tämä EI ole saarna, vain yksinkertainen tosiasia. Kerrot että sinulla on henkisiä vaikeuksia, miksi sitten huolellisesti ja harkiten lisäät niitä tuon tyyppisten oksetusten kanssa?! Vaikka olisitkin taloudellisten syiden vuoksi muuttanut tuon oksettavan äälion luo, nyt on aika poistua kuvioista.
        JA Huom, tämä EI taaskaan ole saarnaa, vain silmiesi avaamista, ole hyvä!

        Muuta vaikka telttaan kuusen alle, sielläkin sinun on parempi elää kuin tuon miehen tasoisten äälioitten läheisyydessä.


    • kanelikeiju1

      mies kuitenkin haluaa laittaa asuntoa kuntoon ja miellyttää tietyissä asioissa ja oln itsekkin välillä aika kusipää :/ tiiän sen. mutta en koskaan sorru haukkumaan..enkä varsinkaan silloin jos toinen tulee epävarmuuksissaan kertomaan kuinka tuntee itsensä huonoksi, niinkuin minä tein :/

      miehessä on jotain outoa. sen tiedän, mutta haluan saada selville mikä se outous on. Mutta toisaalta välitän tästä ihmisestä todella paljon, enkä haluaisi ajatella kenestäkään, että ne olis luonteeltaan pahoja. vaan että heihin on sattunut liikaa.

      Toivon ja uskon, että jos mieheni olisi ottanu opikseen viime kertaisista sanoistaan. koska sanoin hänelle riidan jälkeen, että "kaksi miestä on jo mua tyhmäksi haukkunut ja sä olet niistä kolmas. Kahden ensimmäisen kanssa en ole"

      • ninimierkkijkäij

        "miehessä on jotain outoa. sen tiedän, mutta haluan saada selville mikä se outous on."

        Minä voin kertoa: mies on itsekekeinen ja keskenkasvuisen kakaran tasolla. No niin, nyt tiedät.

        Pois tuollaisen luota ja äkkiä, ja keskity itseesi ja siihen että saat omat asiasi kuntoon!


    • ----------

      Tuli jo ensimmäisestä viestistä mieleen Patrick Bateman American Psycho -leffasta. Jos oot nähnyt niin muistanet mitä siinä tapahtui päähenkilön naisille...

    • Tired being sorry

      Omasta kokemuksestani sanon että: Kyllä, olet tunnevammaisen ihmisen kanssa! Mutta tämä minun mielipiteeni johtuu vain siitä että kertomasi asiat miehestäsi ovat yhtälaisia minun mieheni suhteen.

      Meilläkin roihahti rakkaus nopeaa ja tulisesti, muutto yhteen alle puolessa vuodessa, kihlat ostettiin ja lapsista puhuttiin. Tämän hetkinen tilanne kihlat purettu, erottu miljoona kertaa, mies pettänyt tai näin kylillä puhutaan, jotain yritetään kuitenkin vielä rakentaa kun mies on niin hyvä puhumaan ja seurassani aivan jotain muuta kuin kavereiden tai muiden ihmisten läsnä. Eli siis, kyllä, minäkin olen siis tyhmä.

      Mieheni ei ole muuttunut vaikka olen puhunut ja olen toivonut, tehnyt ties mitä. Mieheltä aina lupauksia ei tekoja. Mieheni on 35 eikä koskaan mitään vakavempaa saanut elämässään aikaiseksi. Juoksee kapakoissa, "hakee" kehuja naisilta, tarvitsee koko ajan jotain varmuutta siitä että on komea, itsenäinen tai hyvä, pikemminki paras yms.

      Jos jäät suhteeseen, pelkään pahoin, että miehesi itserakkaus nakertaa sinusta viimeisimmätkin itsetunnon rippeet ja olet tiukemmin hänessä kiinni.. Koska ajattelet ajan myötä että et ole mitään ilman miestäsi.

      Voimia ja toivottavasti saat elämässä jostain otteen.

      • kanelikeiju1

        hei! Tired Being sorry! olen puolellasi! ymmärrän tunteesi!

        miehessäsi on siis samaa kuin omassani. Hän usein sanoo minulle, että " sano että rakastat mua" ja sitten sanon sen. Mutta miten hän siitä hyötyy kun se on "pakotettua?" eroa sinun mieheesi on se, että mieheni ei juokse kapakoissa vaan on erittäin epäsosiaalinen eikä viihdy ihmisten seurassa. On siis enemmän käyn töissä ja työ on tärkein koska on korkeassa asemassa. Sanoo itseään työnarkomaaniksi ja toistelee sitä mulle kokoajan o.O mikä on outoa.

        Itse olen pitänyt itseäni ei niin sosiaalisena kun viihdyn kotona, mutta käyn kyllä kaverien kanssa kahvilla ja iltaa viettämässä. Itse en juo alkoholia joten en kovin usein edes biletä. mutta tanssimaan on kiva välillä päästä.

        mieheni ei innostunu ajatuksesta että tulisi kanssani baariin viikonloppuna koska itse haluaisin mennä. Mutta en tiedä mitä hän ajattelee jos menen ilman häntä. Jotenkin turhauttavaa, kun hän ei halua tulla sukulaistenikaan luo jos pyydän, että mentäis sinne. Sellanen kuulemma aina ollut. viihtyy kotona konella ja tv:n ääressä ja urheilee paljon.

        jotenkin tiedän, että tuollainen tuo mies on, mutta mitä siellä sisällä on? en tiedä, jotenki mysteeri. saa mut varpailleen. ja nyt olen ton haukkumis tapauksen jälkeen ruvennut tarkkailemaan miestäni herkemmin ja " testailemaan" kysymyksillä ja tarkkailemalla reagointia. Tuntuu että mieheni on ehkä jotenkin narsistinen?

        olenkohan väärässä? :/ kellään toisella kokemusta narsisti miehestä tai naisesta? olen epäillyt itseänikin narsistiksi? olenko? :/ löydän joitakin piirteitä itsestäni ja pyrin tietosesti muuttamaan käyttäytymistäni, jotta en olisi sellainen.

        auttakaa naista mäessä kanssasisaret


    • Jadette

      No jos tämä ei ole trolli koko juttu, niin ÄKKIÄ tyttö JALAT ALLESI ja kauas siitä tyypistä.

      Jos olisit sisareni, niiin hakisin sinut alta viiden minuutin pois sieltä.
      Toi kaveri EI ole normaali.

      HÄN on tajunnut, että olet depressiivinen, sinulla on itsetuhoajatuksia, olet epävarma, olet, olet onneton, alemmuudentuntoinen... hän käyttää sitä hyväkseen ja peitekilpenään.

      Tuo mies ajaa sinut kaikesta pintakiillostaan huolimatta tuhoon henkisesti ja fyysisesti.

      En ole koskaan ikinä, kenellekään antanut tällaista neuvoa, mutta nyt annan.

      JOS viestisi on aito, niin hei, nyt vaikka mistä väliaikainen kämppä, sukulainen, ystävä tms.
      Pois, pois sieltä. Loppu kertakaikkiaan tuon tyypin kanssa olemiseen.

      Lähde vähin äänin, varoittamatta, kun hän ei ole paikalla.
      Korkeintaan jätät viestin, että suhteenne ei onnistu. Osoitetta älä kerro, missä majailet.
      Älä lähde hänen kanssaan kahdestaan mihinkään. Älä selvittele välejänne missään vaiheessa.
      Oikeasti!
      Tuo tyyppi on vaarallinen sinulle.

    • kanelikeiju1

      oon miettiny kans, että jos tässä alkaa menemään huonosti tai näyttää vähäänkään siltä, että tyyppi on sairas, niin etsin hiljaa yksikseni asunnon ja sen löydettyäni vain katoan joku päivä. tämä on suunnitelmani siihen asti kunnes tiedän ja tunnen millainen tyyppi oikeasti on :/ ja EI TÄMÄ EI OLE TROLLI.

      kiitos jadette mielipiteestäsi. Onko muilla erilaisia näkemyksiä? esim. Että minä mahdollisesti olisin väärässä? mies ei ole vielä tullut kotiin, mutta tulee varmasti pian. Kirjoittelen tänne mahdollisuuksien mukaan ja käyn täällä vähän väliä katsomassa jos olisitte jakaneet neuvojanne minulle.

      Hieman ehkä jotenki pelkään tätä tyyppiä, mutta se tuo mulle turvaa, kun joku saa mut "kuriin" koska olen vahva ja temperamenttinen itsekkin, mutta itsetuntoni ja luottamukseni omiin valintoihin ja tekoihin ei ole vahva. Pelkään valintoja enkä uskalla tehdä niitä. Koska koen valitsevani tieni aina väärin :/

      • kiltti mies.

        Teillä menee jo huonosti. Vai onko mies niin komea että et voi erota? Jos pelkää omaa kumppania niin se on silloin väärä kumppani.


    • kanelikeiju1

      hyvä esimerkki "komentelusta" mitä mies minulle sanoo on:

      laitoin korviksia korviini ja halusin ne laittaa, ne oli aika näyttävät kuitenkin. Oltiin jo lähdössä niin mies sanoo: "eikö noi oo vähä liikaa tälle reissulle?" -->vaihdoin korvikset.

      oltiin vauhtiajoissa hänen työporukkansa seurassa ja hän päivitteli kokoajan, että kato ny ku kaikki huomaa meidät ja kattoo mitä porvareita me ollaan. Kyllä nyt tulee töissä juoruilua. kaikki kattoo mitä puolijumalia me ollaan. --> olin vähä niinku, että ohan tääl ny muitaki ihmisii..?

      "sano että rakastat mua" --> sanon sen. o.O

      häntä on varmaa sanottu edellisissä suhteissa narsistiksi, koska lukee netistä narsistiin liittyviä juttuja ja mainitsee kyseisen alueen asioista paljon.

      edellisistä suhteista en tiedä mitään. eikä halua niistä puhua.

      tänne muuttaessani tietokone oli täynnä kuvia/viedeo kuvia entisistä naisista joita mahdollisesti oli kolme eri tyyppiä. Loukkaannuin tästä koska siellä oli henuuttelu videosta muihin videoihin kuvia EXISTÄ. kysyin, että miks säilyttää niitä siel, niin sano että on vaa jääny ja poisti ne samantien.

      kerran kysyin facebookissa parista tytöstä että ketä ne on. Ne oli samalta työpaikalta tullu kaveriksi jotain nuorempia likkoja. sano että ne on lisänny kaveriksi ja ei siinä ole mtn..(ei varmaan olekkaan ja olen vainoharhainen), mutta yhtäkkiä hän päätti poistaa itsensä facesta kokonaan (en edes hirveesti mustasukkaillut sen takia)..oli outoa. Ehkä otti itteensä?

      kotiin tullessaan, laittaa kännykän vain "lähipiiri" moodille ,että vain kotipiiri voi soittaa puhelimeen. Eli ei töistä voida soittaa. ymmärrän tämän, mutta minulle hän on sanonut, että hänen pitää olla 24/7 tavoitettavissa koska on sellainen homma, että jos jotain tapahtuu niin pitää tulla apuun. = ristiriitaista?

      sanoo, että työpäivät ovat rankkoja ja pitkiä ja palavereita on paljon. Mutta kuitenkin menee töihin klo. 8.00 ja tulee kotiin siinä 13.00-15.30 välillä? itselläni on rankempia 10h työpäiviä ja lisäksi teen ruuan ja siivoan ja laitan itseni. Rusketusvoiteet, kasvot, hiustenvärjäykset, koiranhoidon yms..sit mies tulee kotiin syö laittamaani ruokaa ja menee koneelle(ilmeisesti katsomaan niitä iltalehti tyttöjä??en tiiä kun en mene sinne silloin, vaan annan hänen rauhoittua).

      illemmalla olen jo parina kertana pyytäny, että voisiko hieroa niskaani, koska se on kipeä. Ei ole käyny kummallakaan kerralla koska "sormissa ei ole nyt voimaa" TAI "käviskö myöhemmin?"

      • ToimiPerkele!

        Juu juu selväksi tuli että mies ei ole luotettava tai hyvä seurustelukumppani. Jatkat tuota litanniaa ja tilittämistä vain koko ajan, mutta mitä jos tekisit asialle jotain kun tilanne kerran on tuo? Kuka kissan hännän nostaa, jos ei kissa itse.

        Ärsyttää tuollaiset tyypit jotka valittaa sellasista asioista joihin voisivat itse vaikuttaa, mutta eivät sitten vaivaudu niille tekemään mitään vaan jatkavat ongelman kanssa, vaikka se olisi mahdollista poistaa.


      • miesvm1967

        Vittuilumoodia päälle ihan vaikka koston vuoksi..

        "eikö noi oo vähä liikaa tälle reissulle?"
        Oikea vastaus oli "Ei tod."

        "kaikki kattoo mitä puolijumalia me ollaan"
        Oikea vastaus oli "Jep, pelkkiä puolikkaita ollaan"

        "sano että rakastat mua"
        Oikea vastaus oli "Sanopas kuule ite, ihan kuule ite"

        "sormissa ei ole nyt voimaa"
        Oikea vastaus oli "No siltähän ne vähän näyttääkin ja peukalokin keskellä kämmentä, juu ei älä vaan yritä hieroa noilla nakeilla"

        "käviskö myöhemmin?"
        Oikea vastaus oli että "ei käy koska tarvin sitä just nyt enkä ensi kesän keskiviikkona"

        "mutta seksi tapahtuu aina, joka päivä samaan aikaan samalla tavalla"

        Hui helvetttti!!

        "pyytelee, että voitko tehdä mulle pari leipää. Mutta tekee myös itse joskus ruuan."

        No tuo sentään kuulostaa vähän normaalilta

        Tarkoitin sitä että nyt sä lähinnä ALISTUT kaikkeen mitä mies haluaa, ei parisuhde niin toimi.


    • Jadette

      Olen samaa mieltä kuin tämä ToimiPkle.

      Mitä ihmettä sinä kanelikeiju odotat? Tuo miehesi EI ole normaali.
      Minusta hän on suorastaan kammottava, pelottava.

      Olisin itse lähtenyt tuosta suhteesta käpälämäkeen, tuskin edes mennytkään moisen outouden kanssa samoille sijoille.

      Mistä tiedät, mitä kaikkea hän on touhunnut sellaista, joka ei ole paljastunut...
      olet tuntenut niin vähän aikaa hänet.

      Ei kukaan muu pysty tekemään ratkaisua kuin sinä yksin. Täällä vain katsellaan kauhulla, miten sinua vedätetään koko ajan.

      Eikö vapaus ole sinulle kallis asia?

    • harkintaa1

      Olet löytänyt itsellesi aidon alfa-uroksen. Menestyjämiehissä on usein narsistisia piirteitä. Hän on sinun kanssasi, koska olet tottelevainen ja nuori ja ihailet häntä. Se voi olla hyvä lähtökohta suhteelle, riippuu naisesta. Sinä voit pahoin ja tarvitset toisenlaisen miehen. Älä luule, että alfa-mies ymmärtäisi eron syyt. Ero on sinun päätöksesi, joka sinun pitää yksin käydä läpi. Kiirettä ei ole, mutta ero teille joka tapauksessa on tulossa.

      Älä tee lasta! Lapsi sitoisi sinut mieheen lopullisesti. Lapsen takia joutuisit tottelemaan miestä vielä eron jälkeenkin. Kun "petät" alfa-miehen ottamalla hänestä eron, hän pyrkii murskaamaan sinut ja lapsi jää välineeksi. Ilman lasta on helppo erota, eikä teidän tarvitse nähdä toisianne ollenkaan.

    • kiltti mies.

      " laitoin korviksia korviini ja halusin ne laittaa, ne oli aika näyttävät kuitenkin. Oltiin jo lähdössä niin mies sanoo: "eikö noi oo vähä liikaa tälle reissulle?" -->vaihdoin korvikset."

      Minulle olis kelvannut ne korvikset kun sulla on. Eihän se sua arvosta kumppanina yhtään joten nyt äkkiä etsimään uusi mies joka ei valita korviksista.

    • ogiggffti

      Kumman elämää elät, miehen vai omaasi? Ei meitä kiinnosta enää yhtään enempää se, mitä hän tekee tai sanoo, on jo käynyt selväksi että hän on omituinen mutta sinä olet vielä omituisempi kun raportoit täällä hänen tekemisiään sen sijaan että ottaisit oman elämäsi haltuusi ja tekisit sille jotain. Mitä väliä sillä on, onko mies narsisti vai narsissi? Se on jo kuultu että elät omituista elämää ja suostut omituisiin asioihin eikä meistä kukaan ymmärrä miksi.

      Vähemmän raportointia ja enemmän tekoja.

    • kanelikeiju1

      siksi täällä olen, koska jo edellä mainitsin, että en tiedä onko ajatus päässäni vai luulenko vain? siks kysyin neuvoja.

      ehkä mä olen vain tehnyt väärän valinnan. Mutta tunteet...rakastan tätä miestä.
      se on liian vahva side liian vaikeaan päätökseen ennenkuin tilanne on se, että oikeasti pitää lähteä.

      meillä on myös hauskoja hetkiä ja hyviä. Mutta tässä toinen puoli tarinasta mitä olen kirjoittanut. kiitos kommenteista.

      kirjoittelen jatkossa, jos jotain tapahtuu..tämän illan tarkkailen signaaleja häneltä. Olen vinkunut tässä seksiä kello kolmesta asti, jos tilanteeseen tulis joku muutos, eikä aina illalla. Mutta ei heru ei. Laittaa verho tankoja, surffaa netissä. pyysin, että mentäis jätskille, mut ei käy ku pitää tehdä jotain kotivakuutus ilmoitusta netissä.

      voikun tehtäis kohta jotain yhdessä :( missä kaikki normaalit on? elämääni eksyy kaikki oudot. TAI sit minussa on vikaa.

      • kanelikeiju1

        ja kirjoitan tänne, koska olen yksinäinen ja mulla ei ole ketään keltä kysyä neuvoa tähän.


      • Inkivääri
        kanelikeiju1 kirjoitti:

        ja kirjoitan tänne, koska olen yksinäinen ja mulla ei ole ketään keltä kysyä neuvoa tähän.

        Mites mies reagoisi, jos näkisi sun juttusi täällä ja tunnistaisi niistä itsensä?


      • åyutfuyu
        kanelikeiju1 kirjoitti:

        ja kirjoitan tänne, koska olen yksinäinen ja mulla ei ole ketään keltä kysyä neuvoa tähän.

        Tietysti olet yksinäinen. Tuollainen mies etsii kohteekseen yksinäisiä, koska tietää, että jos naisella olisi kavereita niin nämä saisivat naisen näkemään mikä hän on miehiään. Mutta yksinäisen naisen todellisuudentaju on helppo vääristää. Kohta uskot, että hän on ainoa mies maailmassa, joka ylipäänsä voisi huolia sinut, jonka jälkeen hänen on taas entistäkin helpompi pitää sinua otteessaan.

        Mutta kun kerran rakastat niin rakastapa sitten ihan rauhassa, turhaan meiltä tulet mielipiteitä kyselemään kun päätöksesi kerran olet tehnyt.


      • ToimiPerkele!
        åyutfuyu kirjoitti:

        Tietysti olet yksinäinen. Tuollainen mies etsii kohteekseen yksinäisiä, koska tietää, että jos naisella olisi kavereita niin nämä saisivat naisen näkemään mikä hän on miehiään. Mutta yksinäisen naisen todellisuudentaju on helppo vääristää. Kohta uskot, että hän on ainoa mies maailmassa, joka ylipäänsä voisi huolia sinut, jonka jälkeen hänen on taas entistäkin helpompi pitää sinua otteessaan.

        Mutta kun kerran rakastat niin rakastapa sitten ihan rauhassa, turhaan meiltä tulet mielipiteitä kyselemään kun päätöksesi kerran olet tehnyt.

        Niinpä. Tuollaiselle miehelle oikea aarre on sellainen nainen, joka on yksin. Yleensä näillä naisilla on itsetunto niin maassa jo valmiiksi että sitä ei tarvitse enää hirveästi polkea ja nämä reppanat ottavat kaikki armopalat vastaan. Ja nämä naiset eivät myöskään lähde suhteesta joka tapauksessa vaan jäävät siihen.

        Tällä palstalla oli jollakin hyvä kirjoitus siitä että jos suhteessa on hirveästi kaikkea paskaa niin se kyllä mitätöi ne hyvätkin hetket.

        Sanot että olet täällä ollut kysymässä ihmisten mielipiteitä, mutta kyllä kuulostaa siltä että olet jo itsekin tiennyt että miehen käytös ei ole normaalia tai hyväksyttävää kun kirjoituksiasi lukee.

        "oudointa tässä on se, ETTÄ hän on tehnyt minulle viikkolistan jääkaapin oveen johon merkitsen mitä olen syönyt, mitä tehnyt ja mikä mieliala mulla on ja mitä lääkkeitä olen ottanut....??? miks? sanoi syyksi sen, että haluaa nähdä että syönkö kunnolla.


    • kanelikeiju1

      joo no enpä täältä enää neuvoja kysy :( eletään nyt sit tätä elämää.

      ootte osa hirveän tuomitsevia. helppo teidän joidenkin on olla, jos elämä hymyilee.

      kiitos kuitenkin niille jotka edes YRITTIVÄT ymmärtää.

      • ToimiPerkele!

        Joopa joo. Anteeksi vain kun en silittänyt päätäsi ja kuunnellut loputonta tilitystä.

        Ja johan täällä jo ihmiset sinulle neuvon antoivat että lähde nyt hyvä nainen siitä suhteesta!

        Mitä oikein odotit? Koko ketjun olet puhunut vain pelkkää pahaa miehestäsi joten ei voi kuin ihmetellä miksi vielä olet äijän kanssa jos tilanne tosiaan on tuo. Ja kuten sanottu viestiesi perusteella tunnut kyllä ihan hyvin ymmärtävän että miehesi käytös ei ole normaalia tai hyväksyttävää. Osaat itsekin argumentoida miehen käytöstä vastaan.

        Tao vain sitä päätäsi seinään sitten kun et kerta ymmärrä lopettaa.


      • Tiedänkyllä

        Voi vittu. Tuomitsevia. Ei, vaan sä elät silmät ummessa. Haluat olla marttyyri etkä halua kuulla totuutta. Holhoojaa sä etsit, rahan lahjojen ja ilmasen asumisen takia.


    • ,,,,,,,,,,,

      Kyllä minäkin sanoisin että jätä se mies. Ei se riitä että "jotkut asiat on hyvin". Kaiken pitää olla hyvin! Ei tietenkään täydellistä, mutta niin ettet joudu miettimään onko tuo nyt ok ja varsinkaan että muuttuuko se tuosta. Yleensä muuttuu korkeintaan huonompaan suuntaan. Pitää olla tunne että se toinen rakastaa ihan ehdottomasti, kunnioittaa, olet hänelle tärkeä, etkä joudu ollenkaan miettimäänkään tuollaisia asioita.

      Ymmärrän, ettei toisen jättäminen ole ihan yksinkertaista ja helppoa. Aina se kolahtaa, vaikka olisi vielä paljon huonomminkin mennyt. Tuntuu että on epäonnistunut. Mutta mieti elämää eteenpäin: mieti noita ikäviä olotilojasi hieman vahvempina, olet sidottu toiseen lapsella tai useammalla - haluatko todella sellaista? Haluatko jotain muuta kuin epävarmuutta? Uskoisin niin.

    • Rintaääni

      Mieti kestätkö elämää tuonkaltaisen alfan varjossa. Tilanne ei tule paremmaksi todennäköisesti muuttumaan.
      Asiaa ei auta yhtään se, että olet nyt jo masentunut.
      Tuontyyppinen mies tarvitsee rinnalleen hyvin joustavan mutta terveellä itsetunnolla varustetun naisen ja sinä vastaavasti kaipaisit lämmintä ja ymmärtävää olkapäätä....eli mahdoton yhtälö.

    • DuupiDuup

      Hyvä ystävä. Olen kokenut vastaavanlaisen suhteen: mies muutti luokseni 2 kk:n seurustelun jälkeen eikä osallistunut millään tavalla taloudenpitoon vaikka olin yksinhuoltaja. Kouluttauduin ja sain paremman paikan ja palkan. Mies käyttäytyi alusta saakka salailevasti ja kun aloin kysellä, miksi hän viettää paljon aikaa naimisissa olevan naisen työpaikalla alkoi hän haukkua minua hulluksi...seksi loppui kokonaan ja lopulta alkoi henkinen pahoinpitely ja sitten ruumiillinen. Löysin hänen puhelimestaan valtavan luettelon naisten ja miesten alastonkuvia, yhteydenottoviestejä: panoja keskellä päivää - osa satojen kilometrien päässä kotoa (hän teki töitä kotona). NYT neuvo: ryhdistäydy ja ala suunnitella omaa elämääsi. Pärjäät ilman tätä miestä - usko minua: olen löytänyt elämäni miehen tuon tyypin jälkeen enkä voisi olla onnellisempi. Mikään parisuhde ei ole kunnossa, mikäli toinen elää kaksoiselämää. Pahimpia ovat pitkään poikamiehenä olleet. Heille on kehittynyt jo sellaisia perversioita ettei tavallinen seksi tunnu missään. Jonkun on kuitenkin pestävä heidän pyykkinsä ja siivottava kotinsa ja tehtävä ruokansa - nostettava jalustalle. Nämä kaveri ovat patologisia valehtelijoita ja toisten hyväksikäyttäjiä: kun heitä uhkaa paljastuminen ja pelko menettää se palvelija kotona, he käyttävät nimityksiä jotka alentavat toista..vrt. mies on aina parempi ja nainen huonompi: tyhmä, lehmä/sonni, kana/kukko, huora/kunnon mies jne. Tässä sinulle vinkkejä narsistien saitilta, kun olet tuosta eroon päässyt: Kieltäydy kaikesta kontaktista

      Ole varma siitä, että ylläpidät sen yhteyden väärinkäyttäjääsi, jonka laki, sielunhoitajat, sovittelijat, vartijat, terapeutit ja muut virkamiehet vaativat.
      Älä koskaan nouse systeemin päätöksiä vastaan. Työskentele sisältä päin muuttaaksesi tuomioita, arviointeja ja johtopäätöksiä - mutta älä koskaan kapinoi niitä vastaan tai ole piittaamatta niistä. Se vain kääntäisi systeemin sinua ja sinun tavoitteitasi vastaan.
      Mutta tämän pakollisen minimin lisäksi - kieltäydy kaikesta ja joka ikisestä ylimääräisestä kontaktista narsistin kanssa.
      Älä vastaa hänen anoviin, romanttisiin, nostalgisiin, imarteleviin tai uhkaaviin sähköposteihinsa.
      Palauta kaikki lahjat joita hän lähettää.
      Kiellä häntä astumasta alueellesi. Älä vastaa ovipuhelimeen.
      Älä puhu hänen kanssaan puhelimessa. Laske luuri alas sillä hetkellä kun kuulet hänen äänensä, samalla kun teet hänelle yhdessä kohteliaassa, mutta lujassa lauseessa selväksi, että olet päättänyt olla puhumatta hänen kanssaan.
      Älä vastaa hänen kirjeisiinsä.
      Älä käy hänen luonaan juhlissa äläkä hätätapauksissa.
      Älä vastaa hänen kolmannen osapuolen kautta välittämiinsä kysymyksiin, vaatimuksiin tai pyyntöihin.
      Ota etäisyyttä kolmansiin osapuoliin joiden tiedät vakoilevan sinua hänen puolestaan.
      Älä puhu hänestä lastesi kanssa.
      Älä juorua hänestä.
      Älä pyydä häneltä mitään, vaikka olisit suuressa tarpeessa.
      Jos sinun on pakko tavata hänet, älä puhu henkilökohtaisista asioistasi - äläkä hänen asioistaan.
      Delegoi kaikki välttämätön kontakti - milloin mahdollista - ammattilaisille: lakimiehille, kirjanpitäjille, jne.


      Menestystä elämääsi. Olet ansainnut sen olemalla sinä. tv. saman kokenut ja nyt onnellinen

    • huh huh...

      kait olet ap jo lähtenyt sieltä pois. mene vaikka jonnekin turvakotiin ja kerro kaikki. he auttavat. ajattelin samaa kuin eräs tässä jo kirjoitti. olet nyt vankilassasi, lähde sieltä vielä kuin voit. jos jäät, kohta tulee nyrkistä jne. äläkä enää ihmeessä enää paljasta mitään jääkaapin ovessa tunenetilojasi jne. toinenhan etsii vain heikkoa kohtaasi johon voi iskeä. aika kammottavaa luettavaa. elä mieluummin ypöyksin kuin tollaisessa suhteessa. koet, että kaikki tuomitsevat sinut, mutta kuule;olemme vanhempia ja viisaampia ja haluamme vain auttaa sinua ja estää elämäsi ajautumisen ahdistavaan tilaan. ota neuvoista vaari ja mene jo pois sieltä. hae tavarasi pois vaikkapa turvakodin ihmisen kanssa tai sosiaalityöntekijän kanssa.epäilen vain että tavarasi on rikki jo siinä vaiheessa ja hän saattaa väkivalloin estää sinua lähtemästä. muista, että poliiisillekkin voi soittaa.

    • oppeliini1

      Sinä et ole kanelikeiju, sinä olet kanelinoita! Noita-akka itseäsi kohtaan!

      Sinun velvollisuutesi ei ole tulla kerjäämään täältä myotätuntoa "rakkautesi" kohdetta ja sinua itseäsi kohtaan. Tiedät aivan tarkkaan että lukijatkin ovat älykkäämpiä kuin tuo sinun yrjosi.

      Sinun velvollisuutesi on saada itsesi pois tuon oksetuksen lähetyviltä. Sinä et "rakasta" sitä! Tunne jota tunnet yrjoä kohtaan on jotain (sairasta) aivan muuta. Sinä haet huolelliseti harkiten lisää mielipahaa että saat tuntea olevasi marttyyri.

      Marttyyrin sijasta sinä huolellisesti ja harkiten teet itsestäsi täydellisen typeryksen! Tiedät sen itsekkin, tuo yrjosi ja nyt kaikki lukijat.

      Mitä väärää, pahaa ja laitonta sinä näet hankkiessasi itsellesi rehellisiä, suoria ja moraaliarvot tuntevia poikaystäviä?

      Mitä syntiä sinä näet ihmisissä jotka kunnioittavat ja arvostavat muita?

      Miksi sinä olet tahallasi niin laiska että et viitsi nähdä vaivaa hakea ystäviäsi PALJON, PALJON korkeammalta tasolta?

      Kuinka sinä selität itsellesi tekeväsi oikein kun hankkiudut tuon tason miesten kanssa yhteen? Kuinka?

    • viiass mies 3

      Annan viisaan neuvon. Miehes on idiootti joka ei välitä sun tunteista kun kommentoi muiden naisten ulkonäköä ja sulla on itsetunto ongelma. Ette sovi yhteen mitenkään joten erotkaa.

      • Usva

        Miehesi käyttäytyminen ei ole normaalia. Ota hattusi ja juokse, ennen kuin alat voida vielä huonommin. Miehen historiassa on jotain hämärää, kun ei pysty solmimaan pidempiä ihmissuhteita.


    • meikämanne.

      olette molemmat sekaisin kuin seinäkellot ja masennuslääkkeet tekevät teistä vielä enemmän sekaisin olevan pariskunnan. Sovitte yhtä hyvin yhteen kuin miss suomi ja saddam hussein konsanaan.

    • podsfjldskj

      Taitaa olla niin että oleminen miehen kanssa ahdistaa niin että tarvitset masennuslääkkeitä. Noista kuvioista ei pääse pois ennen kuin on tarpeeksi sattunut.

    • tough love

      Saarnatahan sulle pitää. Älä hypi miehestä toiseen heti kun olet tullut jätetyksi. Nosta rimaa ja älä käyttäydy kuin huora ja ota ensimmäistä miestä joka osoittaa kiinnostusta. Tästä on varmasti sulle sanottu mutta kun ei hyvät neuvot kelpaa. Kun rima on alhaalla, joka kerta tulee kohdalle joku täysin urpo mies.

      Tarvitset kunnon terapiaa ja itsetunnon kohotusta. Älä ruikuta julkisesti ja jatkuvasti, ei sitä kukaan jaksa kuunnella, ei edes ne kaverit, jotka alunperin välitti. Jos mietit miksi olet yksin, se johtuu juuri tästä päättömästä touhusta ja muiden neuvojen ohittamisesta. Tavallaan itsekkäästi nostat ongelmasi jalustalle. Muillakin on ongelmia, pieniä ja suuria. Ja siitä että vslitst kun kukaan ei pyydä mukaan. Kyllä pyysi, mutta et itse ollut koskaan asialla!

      Kyllä, tiedän kuka olet. Vähennä meikkiä ja lisää vaatetta, classy lady löytää paremman miehen kuin niuho ja epävarma meikkipytty joka ottaa ensimmäisen vastaantulevan miehen. Jos jollekin et kelpaa sellaisena kuin olet, jätä se. Narsistit etsii itselleen epävarman kumppanin ollakseen vallan kahvassa ja pönkittääkseen egoaan.

      Uskopa tai älä, jos naiset laitettaisiin kahteen ryhmään, kyllä sut siihen kauniimpien joukkoon laitettaisiin vähemmälläkin meikillä.

      En sanoisi tätä jos en yhtään susta piittaisi, jos en piittaisi en edes vaivautuisi.

    • tough love

      Luin vasta nyt nuo muut kommentit pikaisesti läpi, ja muut kommentoijat ovat kaikki aivan oikeassa. Ja se että dulls ei ole ketään kelle puhua, et ainakaan ole edes yrittänyt puhua asioista kahden kesken, ei se ole keskustelua että facebookissa kirjoittaa ongelmistaan ja odottaa parantavia kommentteja.

    • huhhuu.

      Et säkään kyl ihan täysillä käy, ap. Et itsekään taida olla valmis suhteeseen kun et osaa ottaa vastuuta omasta onnellisuudestasi ja hyvinvoinnistasi. Lapsellisesti kitiset ulkopuolisille suhteestanne mutta et tee mitään konkreettista asian eteen. Olet itse aivan yhtä syyllinen tilanteeseen kuin kumppanisikin. Mahdollistat hänen käytöksensä.
      koetko olevasi niin paljon parempi kuin miehesi?
      Hih huh.

    • mietiskelijä

      Me ihmiset olemme ihmisiä kaikkine vikoineen. Kun toisen on valinnut kumppanikseen, on vain hyväksyttävä hänet niineen. Ei toista voi eikä pysty muuttamaan. Jos suhde ei tunnu toimivan, eikä tunne olevansa onnellinen on vain tehtävä päätös ja erottava. Ilmeisesti ap etsi itselleen holhoojaa joka hoitaisi, mutta näin ei ole tapahtunut.

    • dyfjhkvlhjfkc

      Vitun kitinäpönttö. Sä oot kyllä niin pimee ämmä.

    • hufffsa

      Miehellä on joko narsistinen persoonallisuushäiriö, tai sitten henkisesti jäänyt 5-vuotiaan tasolle.
      Sanoisin, että olet vaarallisessa suhteessa. Itselläsi masennus ja ilmeisesti itsetunto-ongelmia. Olet loistava saalis tuollaiselle henkilölle!
      Etkö huomaa, että hän latistaa ja mitätöi sinua, korostaa sairaan narsistisesti itseään. Tallaa sinut jalkoihinsa ja saa pikkuhiljaa nujerrettua sinun tahtosi oman tahtonsa alle.
      Tuollaiset ihmiset eivät pysty elämään terveessä ihmissuhteessa, koska he eivät ole terveitä.
      Tämä vaikuttaisi oikealle narsismille. Tietty lapsellisuus, voimakas huomion haku ja tarve, häikäilemättömyys toista kohtaan oman hyvinvoinnin kustannuksella. Olet vaarassa. Sillä et kai halua elää lattiriepuna, alistettuna ja itsekin omaan kelvottomuuteesi ja kelpaamattomuuteesi uskoen, sillä siihen tuo johtaa. Jos annat sen jatkua.
      Mies ehkä tulee sanomaan, että et kelpaa kenellekään, että hänkin on kanssasi vain säälistä, jos nyt nouset kapinaan. Se kuuluu "taudin" kuvaan! Sinun pitäisi nyt olla hyvin vahva ja hankkia tukea itsellesi. Viime kädessä vaikka turvakotiin, sillä tuo on oikeasti vakavaa henkistä väkivaltaa! Harvemmin nämä kai ruumiilliseen väkivaltaan turvautuvat, jos saavat uhrnsa tahdon murrettua psyykkisesti. Siihen voit kuitenkin varautua, että tämä ihminen ei tod. näk. helpolla luovu. Levittelee juoruja ja valheita sinusta, kuinka "hän heitti sinut pihalle" ja jne. Osaavat olla hyvin vakuuttavia, hurmaavia ja viehättäviä ulospäin. Se mädäntynyt puoli näytetään sitten kotona. Voi tulla vakuutuksia, että kaikki muuttuu, lahjoja ja hemmottelua kunnes olet loukussa taas.
      Ikävä kyllä niin totta. Toivon että et mene siihen lankaan, pelasta itsesi!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      67
      3222
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      549
      3044
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      37
      2355
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2002
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1825
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      307
      1820
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1622
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      104
      1314
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1218
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      23
      1205
    Aihe