Pitävätkö naiset todellakin enemmän tummista miehistä?

suomalainen mies

Huomasin, että tälle palstalle kirjoittelee usein nimimerkillä ".........", joka sanoo, että kuinka suomalaiset naiset tykkäävät vain tummista afrikkalaisista miehistä. Itse olen tullut siihen tulokseen, että hän ei välttämättä täysin väärässä ole.

Joku saattaa ehkä luulla, että minä olen se nimimerkillä "........." kirjoittava, mutta voin sanoa, etten ole. Mutta kyllä, olen mies, ja olen suomalainen mies. Tämä seuraava saattaa ehkä kuulostaa valheelta, mutta voin sanoa, että se ei ole valehtelemista, vaan oma näkökulmani asiaan. Kerron asian, niin kuin sen itse näin ja koin.

Asiaan siis, olen itsekin melko vahvasti sitä mieltä, että melko moni suomalainen nainen pitää tummista miehistä. Täällä oli kerran eräs tapahtuma ja siellä tapahtumassa oli melko paljon tummaihoisia miehiä hommissa. Satuin aivan ohimennen kuulemaan, kuinka eräskin nuorten naisten joukko kehui tarpeeksi kuuluvaan ääneen, että voi kuinka komeita miehiä täällä on ja he tarkoittivat aivan selvästi niitä tummia miehiä.

Myös töissä ollessani naispuoliset työkaverini kovasti kehuivat, että kuinka älyttömän komeita tummia miehiä siellä tapahtumassa oli. Nämä naiset olivat kaikki hyvinkin monenlaisia, ikähaitari oli hyvin laaja ja parisuhdestatukset olivat hyvin erilaisia. Osa oli sinkkuja, osa seurusteli, osa oli vakavammassa parisuhteessa, osa naimisissa ja osa perheellisiä. Silti, nämä kaikki naiset kehuivat kovasti näitä tummia miehiä. Osa ajatteli heitä työpäivän aikana heidän omien sanojensa mukaan niin, että se meinasi haitata silloin heidän työntekoakin. Lisäksi nämä naispuoliset kollegani kerran alkoivat myös keskustella, kuinka "siinä TV-ohjelmassa" on todella komeita tummia miehiä.

Itse tiedän täällä lähiseudulla asuvista ainakin kaksi nuorta naista, jotka ovat menneet tumman miehen kanssa naimisiin.

Tosin huomasin myös, että Suomi ja suomalaiset eivät ole tässä asiassa yksin. Satuin kerran löytämään netistä foorumin, jossa oli paljon keskusteluja siitä, että kuinka kaikissa Pohjoismaissa naiset kuulemma kovasti tykkäävät tummista miehistä. Siellä oli yksikin ketju sellainen tyyliin "nämä maat ovat tumman miehen unelmamaita naisten suhteen" ja siinä oli mainittu mm. kaikki Pohjoismaat. Monet ilmeisesti tummat miehet siinä hehkuttivat myös, että kuinka heillä on kaunis pohjoismaalainen nainen rinnallaan. Minulla asuu ystäviä ja tuttavia myös muissa Pohjoismaissa ja sielläkin on sekä heidän sanojensa mukaan että muutenkin kuulemma on ollut sellaista havaittavissa, että moni nainen tykkää tummista miehistä ja oman maan miehet tuskailevat, kun naista on niin vaikea löytää.

Varmasti on valtaosa naisia, jotka pitävät oman maansa ja oman kulttuurinsa miehistä. Mutta olen silti vahvasti sitä mieltä, että on myös paljon naisia, jotka todella pitävät tummista miehistä. Eipä silti, minun mielestäni jokaisella on oikeus pitää siitä, mistä nyt sattuu tykkäämään, mutta kunhan vain kerroin omankin mielipiteeni tähän asiaan, kun tällä palstalla ollaan niin paljon puhuttu tuosta asiasta.

70

4852

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Quicklunch

      En voi yleistää ja sanoa, että "kaikki" suomalaiset naiset tai että suuri osa suomalaisista naisista pitää enemmän tummista miehistä mutta; itse pidän!
      Eikä tumma ja afrikkalainen ole synonyymit, on paljon siltä väliltä!
      Itselläni on ns. tumma mies, ei-afrikkalainen, mutta minulla on ystäviä mm. Somaliasta, Kongosta, Liberiasta, Etiopiasta kuten myös Espanjasta, Italiasta, Kosovosta, Albaniasta, Eestistä jne jne..... niin miehiä kuin naisiakin.
      Itse pidän eurooppalaisesta ja afrikkalaisesta kulttuurista enemmän kuin suomalaisesta, aina pitänyt. Ehkä siksi, että olen kasvanut ja elänyt Suomen ulkopuolella, kansainvälisessä ympäristössä.
      Sen verran Suomea tunnen ja siellä käynyt ja oleskellut, että voin sanoa että koskaan en suomalaista miestä voisi edes harkita, enkä missään tapauksessa siellä asua!!
      Tässä m i n u n mielipiteeni tähän asiaan.

      • No itse en varsinaisesti tummaa miestä hakenut,,,ihan suomalaista mutta kun ei sellaista sitten löytynyt , niin rupesin treffailemaan Irakilaisen miehen kanssa ihan uteliaisuudesta,,,ja no hän onkin minulle juuri täydellinen luonne ja hyvät käytöstavat.

        äitini luokse ollaan menossa seuraavaksi sisko on jo tavattu ja isä sitten sen jölkeen, että tosissaan ollaan ^^


      • Anonyymi

        No niinhän monet miehetkin sanoo, että ne haluu tumman naisen. Itse tykkään ihan valkoihoisista miehistä, enkä luota mustiin miehiin ja jonkut ei välttämättä saa valkoista miestä ja ottaa siksi mustan, en tiedä.


    • hyj5235423w

      No jaa... Kun itseäni ja omaa kaveri-/tuttavapiiriäni mietin, niin ollaan kaiketi sitten kovin "vanhanaikaisia", kun tummat miehet eivät viehätä. Suomalainen mies ja suomalainen kulttuuri ovat suosiossa ja "muu maa mustikka".

      • hyj5235423w

        Sen verran piti vielä jatkaa, että en asu missään aivan "tuppukylässä" ja esim samalla työpaikalla on myös ulkomaalaisia, mutta ei vaan "napppaa", ei...


    • ........

      Isoissa kaupungeissa joista löytyy näitä mamu yökerhoja, niin niissä näyttää pyörivän paljon suomalaisia naisia mustien miesten kanssa. Itseasiassa yllättävän yleinen näky muutenkin tuolla yöelämässä kun kävelee katuja.

      Oma lukunsa on tietysti koulut ja ammatilliset oppilaitokset, joissa mustat pojat pyörittelevät useita tyttöjä ja opettajiakin samaan aikaan.
      Mikä tämän mahdollistaa ? Se johtuu valkoisten naisten hulluudesta mustiin miehiin, eli kyse on täysin vastakohtaisen rodun preferoimisesta joka on valkoisilla naisilla verissä.

    • -OTK-

      Jos mies viehättää vain tummuuden takia, niin se tarkoittaa sitä, että itse mies ei viehätä vaan se, että hän tumma. Itse en ainakaan voisi kiinnostua sellaisesta naisesta joka viehättyy vain tietystä piirteestä, koska silloin miehen luonteella ei olisi niin väliä. Jos taas miehen luonteella ei ole väliä, niin se tarkoittaa sitä, että nainen oli hakemassa vain kokemuksia.

    • 20+9

      Riippuu vähän siitä, mitä "tummalla" tarkoitetaan. Luulen, että moni vierastaa afrikkalaisia mutta pakkohan se on myöntää, että jo eteläeurooppalaisten miesten väritys tekee heidät paremmannäköiseksi kuin punaposkiset suomalaiset. Tummatukkainen mies ja blondi nainen ovat jonkinlaisia ihannekuvia. Naisella vaaleus muistuttaa nuoruudesta (useimpien hiukset ja iho ovat vaaleammat nuorena), mutta vaaleatukkaisella miehellä pitää ainakin iho on paahtunut jotta näyttäisi miehekkäältä.

      Itse olen aina tykännyt enemmän vaaleista (oma väritys myös vaalea), mutta silti pidän tummatukkaisia keskimäärin paremmannäköisempinä.

      • Anonyymi

        Höpöhöpö, luulet vaan. Ympäri maailman miehet rakastavat brunetteja naisia


    • Jekaterina *

      Muuallapäin maailmaa ns. kondiksessa oleva Suomalainen ristiverinen/vaalea mies on naisten mieleen.

    • näin on

      "Muuallapäin maailmaa ns. kondiksessa oleva Suomalainen ristiverinen/vaalea mies on naisten mieleen."

      Mm. virolaiset, venäläiset ja thaikut tykkäävät. Miksiköhän?

      • Raha se rakkaus on

        Ei ne suomalais-miehet mitenkään suositumpia ole, kaikki höynäytettävät kelpaa joilla vaan rahaa on. Naiset vie tyhmimpiä miehiä kuin pässejä narussa. Pölhö-Kustaan rahapussi kyllä tyhjennetään konstilla tai toisella, niin Suomessa kuin ulkomaillakin:D


      • Keskisenkylä
        Raha se rakkaus on kirjoitti:

        Ei ne suomalais-miehet mitenkään suositumpia ole, kaikki höynäytettävät kelpaa joilla vaan rahaa on. Naiset vie tyhmimpiä miehiä kuin pässejä narussa. Pölhö-Kustaan rahapussi kyllä tyhjennetään konstilla tai toisella, niin Suomessa kuin ulkomaillakin:D

        http://naurunappula.com/754537/jarmo.jpg
        tuolta vanha seiskan juttu aiheesta :D


    • Jekaterina*

      Kylläpä tuolla Etelä-Euroopan maissa Israel ja sen seutukunta kun menee yökerhoon niin ristiverinen/vaalea mies ja muutenkin o.k. pakkaus saa naista niin paljon kuin tahtoo. Sielä tumma mies tavallistakin arkisempi näky.

      • ...........

        Israelissa on myös paljon blondeja ja vaaleapiirteisiä puolalaista, venäläistä ja muuta eurooppalaista alkuperää olevia eikä yökerhoissta "saa naista" helposti, koska on äärimmäisen harvinaista, että naiset lähtisivät yhden yön juttuun mukaan eivätkä he juo itseään umpihumalaan. jos taas tarkoitit, että saat naisen juttelemaan sinulle niin se onnistuu helposti myös yöelämän ulkopuolella. T. Israelilaisen kanssa naimisissa oleva.


    • lifemocker

      en ole tavannut ainuttakaan naista joka pitäisi tummista miehistä

      • htaötehiah

        Niin mutta et ole tainnut kovin paljon naisia tavata? Saati että tuo aihe nousisi puheenaiheeksi?


      • lifemocker
        htaötehiah kirjoitti:

        Niin mutta et ole tainnut kovin paljon naisia tavata? Saati että tuo aihe nousisi puheenaiheeksi?

        jos sinulla ei ole naispuolisia ystäviä tai tuttuja niin miksi oletat että muilla asiat ovat samoin?


      • järkikinsanoo
        lifemocker kirjoitti:

        jos sinulla ei ole naispuolisia ystäviä tai tuttuja niin miksi oletat että muilla asiat ovat samoin?

        Ei tietenkään siitä syystä, nyt päättelet ihan päin honkia. Vaan tuon ensimmäisen ja viestinsä ainoan lauseen perusteella et ole kovinkaan monta naista tavannut, jos yksikään heistä ei pidä tummista miehistä. Otannan on siis oltava erittäin suppea.


    • 19+555

      Sanoisin, että monia miehiä ja naisiakin kiehtoo se eksotiikka, mikä liittyy siihen ihonväriin ja piirteisiin.
      Onhan se kaiken tämän pohjoismaalaisen vaaleuden keskellä jotakin erilaista. :)
      Mutta monasti kulttuurierot ovat erottavana tekijänä näissä suhteissa tai uskonnolliset erot.

      Eli, kyllä varmasti niin miehissä kuin naisissakin on näitä, keitä houkuttelee tämä tummempi viettelys. Ei se silti tarkoita, että meitä kaikkia kiinnostaisi.
      Kyllä itselle on ainakin ollut selviö, että haluan suomalaisen miehen, tai muuten vain länsimaalaisen (vaaleaihoisen).
      Ja sellaisen olen rinnalleni löytänytkin, eikä mikään etelän 'kikolo' siihen väliin pääse. :)

    • Ihmisten värit

      Se on tuo auringonvalon puute, mikä meillä täällä riesana talvella. Jopa osa maahanmuuttaja miehistä täällä meillä ollessaan menettävät hohdokkuuttansa talvikuukausina verrattuna heimoveljiinsä kotimaassansa, kun eivät saa aurinkoa (iho kalpenee jonkinverran). Jos on o.k. näköinen vaaleahko tai ristiverinen skandinaavi mies ja kunnolla kesä-ruskettunut, niin hyvältä näyttää. Varsinkin vaaleat silmät tulevat hyvin esille ruskettuneen kasvojen uumenista.

      Yks tärkeä pointti on kysynnän ja tarjonnan laki. Eli se mihin silmä tottuu. Täällä tumma pistää silmään positiivisesti, kun ympäristö täynnä vaaleaa ja ristiveristä. Joku etelän mies, joka näyttää täällä hyvältä, jos hänet sijoittaa kotimaansa ihmisvilinään ja menee paikanpäälle niin sama kaveri onkin sitten jo arkisempi näky. Ihan niinkuin täällä meillä joku paikallinen jannu meidän silmissä. Eipä tässä sen kummempaa mysteeriä.

    • Vilwa

      Minua ei tumma "liha" kiinnosta. Ei herätä mitään vipinöitä puntissa. Jotenkin he näyttävät minusta kaikki samanlaisilta.. varmaan sama kuin eurooppalaiset kiinalaisten silmissä.

    • Elämässä mukana

      Eipä kiinnosta tummat miehet, en lähtis sänkyyn mistään hinnasta.

    • Lilli Noora

      Mulla on tuttuja keski ja etelä-Euroopassa, myös Jenkeissä. Siellä kaikkialla oltiin hieman huvittuneita meidän täällä vallalla olevaan tumman ihannointiin. Pitivät sitä hieman maalaisena ajattelutapana. No ainut paikkahan tää on koko maapallolla, missä enemmistö vaaleita, vaaleahkoja ja ristiverisiä. Ymmärsivät toki ulkkis tuttunikin jutun. Heilläpäin tumma on arkinen näky. Paikkapaikoin ristiverinenkin on poikkeavaa katukuvassa jo.

    • Pohjoisen Pihlaja

      Eipä ole juuri kiinnostusta tummiin, ei se ihonväri haittaa vaan ero kulttuurejen välillä. Niin tummissa, valkeissa kuin aasialaisissa on aina jotain kaunista/komeaa mutta omaa silmää miellyttää eniten se vaalea.

    • candida

      Tumma voi kyllä tarkoittaa tummahiuksista vain... Onhan hekin olleet eksoottisia Suomessa.

      Omalla kuntosalillani on arabi/kurdityyppinen mies, joka on hoikka ja lihaksikas ja pitkäkin. Kelpais kenelle vain 14 -55 v naiselle, siis jos pelkkää ulkonäköä katsotaan...

      • No itselleni sellainen kelpas (Irakin kurdi)...on ulkonäköä mutta myös pirun hyvä luonne :)

        Hyvä pakkaus kaikin puolin niin ulkoa kuin sisältäkin.

        mutta en minä etsinyt tummaa sen enempää kuin vaaleatakaan, ainoastaan hyvää ja uskollista ja luotettavaa miestä, tämä jamppa vain ehti ensin :)


      • yksiijokatietää
        hunajainen79 kirjoitti:

        No itselleni sellainen kelpas (Irakin kurdi)...on ulkonäköä mutta myös pirun hyvä luonne :)

        Hyvä pakkaus kaikin puolin niin ulkoa kuin sisältäkin.

        mutta en minä etsinyt tummaa sen enempää kuin vaaleatakaan, ainoastaan hyvää ja uskollista ja luotettavaa miestä, tämä jamppa vain ehti ensin :)

        Niin, vuosien jälkeen se sitten nähdään


      • yksiijokatietää kirjoitti:

        Niin, vuosien jälkeen se sitten nähdään

        Noh toivotaan parasta ja pelätään pahinta...omien sanojensa mukaan ei ole mustasukkainen ja jopa baariin saan itsekseni mennä kavreitten kanssa...no se nähdään sitten.


    • suominei

      No siis, ei kai se mikään uutinen pitäisi olla että monetkin suomalaiset naiset viehättyvät tummapintaisista miehistä. Ja niin kuin aloittajakin totesi, ettei tokikaan kaikki. Itsekin pidän heitä usein hyvännäköisinä tai muuten miellyttävän oloisina, kun hymyilevät ja katsovat silmiin ja peräti sanovatkin jotain. Mutten oikein voisi kuvitella seurustelevani sellaisen kanssa, ellei ole ihan pidempään Suomessa asunut ja kulttuurin oppinut ja siihen nivoutunut. Hyvännäköisiäkin on ihan suomalaisissa miehissä paljonkin, ja suomalainen tuttuna ja turvallisena vie mielikuvissani voiton. Puhumattakaan siitä, ettei ulkonäkö mikään ykkösvaatimus edes ole. Mutta ainahan sitä hyvännäköistä sillä silmällä katselee, niin te miehetkin teette. ;)

      • .........

        Meitä miehiä ei yleensä kiinnosta tummaihoiset naiset mutta te valkoihoiset naiset juoksette tummien/mustien miesten perässä, joten monet meistä valkoihoisista miehistä jää ilman naista ja ne valkoiset YTM miehetkin ovat naisille niitä toissijaisia vaihtoehtoja.

        Seksikokemuksia suomalaisilla naisilla on mustista miehistä jo lähes 100%:lla, kun ei valkoiset miehet enää kiinnosta.


      • oikaisua
        ......... kirjoitti:

        Meitä miehiä ei yleensä kiinnosta tummaihoiset naiset mutta te valkoihoiset naiset juoksette tummien/mustien miesten perässä, joten monet meistä valkoihoisista miehistä jää ilman naista ja ne valkoiset YTM miehetkin ovat naisille niitä toissijaisia vaihtoehtoja.

        Seksikokemuksia suomalaisilla naisilla on mustista miehistä jo lähes 100%:lla, kun ei valkoiset miehet enää kiinnosta.

        Kyllä minua ja minun kavereitani kiinnostavat ihan kaiken väriset naiset, jos vaan ovat hyvännäköisiä, niin että älä yritä puhua "meidän miesten" puolesta. Ja vaikka sä olisit jäänyt ilman naista, niin ei se tarkoita että "monet meistä" jäisivät ilman. Ylivoimainen enemmistö suomalaisista miehistä päätyy parisuhteeseen ennemmin tai myöhemmin. Jos sulla ei flaksi pauku, niin eiköhän se syy ole jokin ihan muu kuin ihonvärisi.


      • ,,,,,,,,,
        oikaisua kirjoitti:

        Kyllä minua ja minun kavereitani kiinnostavat ihan kaiken väriset naiset, jos vaan ovat hyvännäköisiä, niin että älä yritä puhua "meidän miesten" puolesta. Ja vaikka sä olisit jäänyt ilman naista, niin ei se tarkoita että "monet meistä" jäisivät ilman. Ylivoimainen enemmistö suomalaisista miehistä päätyy parisuhteeseen ennemmin tai myöhemmin. Jos sulla ei flaksi pauku, niin eiköhän se syy ole jokin ihan muu kuin ihonvärisi.

        "Ylivoimainen enemmistö suomalaisista miehistä päätyy parisuhteeseen ennemmin tai myöhemmin."

        Koko ajan on kuitenkin voimakkaassa kasvussa sellainen suomalaismiesten joukko, jotka eivät koskaan päädy parisuhteeseen. Näkyy jo esimerkiksi lasten lukumäärässäkin, 40 vuotta täyttäneistä miehistä 25% eli yksi neljästä on lapseton.

        Tuossa on asiasta lisää:

        http://www.seinajoensanomat.fi/artikkeli/62577-tutkija-yha-useampi-sinkkumies-ei-loyda-koskaan-naista


      • lkzjdfösljkdröaojmnm
        ......... kirjoitti:

        Meitä miehiä ei yleensä kiinnosta tummaihoiset naiset mutta te valkoihoiset naiset juoksette tummien/mustien miesten perässä, joten monet meistä valkoihoisista miehistä jää ilman naista ja ne valkoiset YTM miehetkin ovat naisille niitä toissijaisia vaihtoehtoja.

        Seksikokemuksia suomalaisilla naisilla on mustista miehistä jo lähes 100%:lla, kun ei valkoiset miehet enää kiinnosta.

        Melkosen väitteen pistit tuohon loppuun. Linkitätkö nyt lähteen tähän kiitos.


    • Valkoinen mies

      Jaa, kappas vaan onko noin? Itse olen valkoinen, ristiverinen mies ja saan ravintolasta tummaa, ristiveristä ja vaaleaa naista mukaani ihan mukavasti. Ainiin punapäitäkin lähtee välillä mukaan.

    • Köklkl

      Varmasti tuollaista palautetta löytää, kun sitä alkaa keskustelufoorumeilta etsimään. Minulla ei ole yhtään ystävää, joka olisi koskaan seurustellut
      Afrikkalaisten kanssa. Kyllähän näitä naisia kadulla näkee, en tiedä ketä ovat.

    • Olemme yksilöitä

      Jotkut haluaa nimenomaan tummaihoisen, joillekin sillä kansalaisuudella tai ihonvärillä ei ole väliä. Ja sitten on meitä jotka haluaa nimenomaan vaaleaihoisen miehen.

      Joku tykkää toisesta ja toinen toisesta. Se mikä sopii yhdelle, ei välttämättä sovi toiselle.

      Eli mitä jos nyt jätetään vihdoinkin nämä typerät yleistykset pois.

      • ........

        Pakko yleistää kun tummaihoinen mies saa halutessaan petiinsä jokaisen vastaan tulevan naisen. Tämä on tullut nähtyä viimeksi tänään.


      • lifemocker
        ........ kirjoitti:

        Pakko yleistää kun tummaihoinen mies saa halutessaan petiinsä jokaisen vastaan tulevan naisen. Tämä on tullut nähtyä viimeksi tänään.

        aikamoista kakkaa jauhat


      • liiotteluako?
        ........ kirjoitti:

        Pakko yleistää kun tummaihoinen mies saa halutessaan petiinsä jokaisen vastaan tulevan naisen. Tämä on tullut nähtyä viimeksi tänään.

        Niin siis olet nähnyt, että tummaihoinen mies sai petiinsä useita vastaantulevia naisia?? Montakohan niitä tuli vastaan, ja tarvitsiko Viagraa?? Huh huh.


    • Jenkkilässä oltu on

      Jenkkeihin ja tonne muuallepäin maailmaa kun menee, missä tummaa, ristiveristä ja vaaleaa ihmistä tasaisesti, niin tätä keskustelua pidettäis hieman junttina ja maalaisena, ehkä jopa rasistisena.

    • 14+16

      Näin mustan miehen pitämässä aerobikin ja tanssin tapaista liikuntatuntia puistossa Helsingissä. Mies seisoi korokkeella ja liikkui sutjakasti musiikin tahdissa. Naiset seisoi alhaalla ja seurasivat liikkeitä. Olihan sitä ihan mukava katsella :D Ne miehet ovat mukavan letkeitä. Suomalainen mieshän ei uskalla tanssahdella musiikin tahdissa. Mutta on valkoisissa miehissä se etu, että työmoraali on korkea. Pidän enempi vaaleasta väristä. Tummat pikisilmät ei oikeen iske.

    • söpöjä

      Mä tykkään punapartaisista miehistä

      *tih*

    • El-man

      Myönnettäköön näin miehenä että onhan joissan naisissa vähän vetoa jo ihan sen takia että he ovat hieman eri "rotua". Esim. jotkut Espanjalaiset naiset ovat todella kauniita, samoin slaavilaisia piirteitä omaavat naiset.
      Thaikkunaisia en juurikaan pidä kovin puoleensavetävinä, en myöskään Afrikkalaista syntyperää omaavia naisia. Vaaleat naiset on vaan paremman näköisiä kuin ihan tummat, kysykää vaikka Tiger Woodsilta.
      Oma naiseni on kyllä ihan 100% Suomalainen, vaikkakin hän näyttää kieltämättä vähän Espanjattarelta ;)

    • Valkoinen nainen

      Itse olen suomalainen nuori nainen ja seurustellut jo 4vuotta valkoisen miehen kanssa mutta voin silti sanoa että , kyllä tummaihoisissa miehissä on jotain hyvin seksikästä, olen itse asiassa seurustellut nuorempana ihan mustan miehen kanssa ja samanlainen se oli luonteeltaan kuin suomalaisen stereotyyppinen mies malli on (suomessa hän oli syntynytkin), seurustelu sitten päättyi siihen kun hänen piti muuttaa takaisin maahan missä hänen muu sukunsa sukunsa eli ja emme kestäneet kauko suhdetta mutta siis allekirjoitan tuon että joo mustat miehet on komeita mielestäni.

      • .........

        Nykyään kaikki valkoiset naiset ovat mielellään mamupatjoja. Kuvottaa ajatella kun nämä saastaiset rotupetturit sekaantuvat sitten jälkeenpäin meihin valkoisiin miehiin :/


      • höpötipöpöti
        ......... kirjoitti:

        Nykyään kaikki valkoiset naiset ovat mielellään mamupatjoja. Kuvottaa ajatella kun nämä saastaiset rotupetturit sekaantuvat sitten jälkeenpäin meihin valkoisiin miehiin :/

        kamalasti sanottu :( eihän sillä ole mitään väliä minkä maalaisen kanssa on joskus ollut.... Vai oisko se parempi että nykyinen naikkoses ois hässiny satojen suomalaisten kanssa mutta kuhan vaan ei ikinä minkään muun maalaisen... voi ei teitä rasisteja, niin pienet aivot vailla toivoa....


      • tummat

        Mulla irlantilainen poikaystävä ihan tumma tummanruskeat hiukset ja silmät. en vaan jostainsyystä kiinnostu vaaleista miehistä itse olen ihan vaalea aito blondi


      • Bl...vai jotain
        tummat kirjoitti:

        Mulla irlantilainen poikaystävä ihan tumma tummanruskeat hiukset ja silmät. en vaan jostainsyystä kiinnostu vaaleista miehistä itse olen ihan vaalea aito blondi

        tummat

        Hiuksilla nyt ei ole tämän tummuuden kanssa mitään tekemistä.

        Laita väripäähän niin olet tumma sinäkin.


      • taatta
        höpötipöpöti kirjoitti:

        kamalasti sanottu :( eihän sillä ole mitään väliä minkä maalaisen kanssa on joskus ollut.... Vai oisko se parempi että nykyinen naikkoses ois hässiny satojen suomalaisten kanssa mutta kuhan vaan ei ikinä minkään muun maalaisen... voi ei teitä rasisteja, niin pienet aivot vailla toivoa....

        höpötipöpöti


        Kaupassa oli kaksi tummaa tenavaa kassa jonossa.
        Siinä edellä seisoi kaksi mumma ihmistä odottamassa vuoroaan.
        Kun nämä mamut katsoivat mummien päälle ja tuumasivat: Kato, siinä kaksi viiden sentin huoraa.

        Että, olikohan kamalasti sanottu, vanhoista ihmisistä.
        Ei ne mitään enkeleitä ole mamutkaan.


    • jotain tietävä

      Valkoihoiset ovat katoavaa luonnonvaraa, koska EU projektin yhtenä tavoitteena on hävittää Euroopan kansojen monimuotoisuus ja korvata se yhdellä suklaan värisellä äpärärodulla. Yksi Eurooppa idean isä, muuan Coudenhove-Kalergi, virkkoi seuraavaa:

      "The man of the future will be of mixed race. The races and classes of today will gradually disappear due to the elimination of space, time, and prejudice. The Eurasian-negroid race of the future, similar in appearance to the Ancient Egyptians, will replace the diversity of peoples and the diversity of individuals. Instead of destroying European Judaism, Europe, against her will, refined and educated this people, driving them to their future status as a leading nation through this artificial evolutionary process. It's not surprising that the people that escaped from the Ghetto-Prison, became the spiritual nobility of Europe. Thus, the compassionate care given by Europe created a new breed of aristocrats. This happened when the European feudal aristocracy crashed because of the emancipation of the Jews [due to the actions taken by the French Revolution] "

      lisäinfoa tästä eliitin suunnitelmasta mm. täältä http://golden-dawn-international-newsroom.blogspot.fi/2013/01/the-coudenhove-kalergi-plan-genocide-of.html
      ja http://billmuehlenberg.com/2009/05/11/the-frankfurt-school-and-the-war-on-the-west/

    • njkk

      Vastuunkantajina ovat ala-arvoisia. Kun tulee jokin vastoinkäyminen, niin kohta on alahuuli mutrulla ja hellurei ja hellät tunteet.
      Jos eivät onnistu alistamaan toista, itselleen mieluisaksi.

      Alku viehätys tummasta miehestä on AAAAAHHHH ja isoa.

    • Realman

      Tumma mies= työtön, vastuuta kantamaton, pettäjä ja valehtelia= ihana mies





      Valkoinen mies= työtön, vastuuta kantamaton, pettäjä ja valehtelia = luuseri narsisti sika


      Kultuuri eroja siis :)

    • EI tummikkia

      En voi käsittää mitä mahtavaa ja erikoista on ulkomaalaisessa ja tummassa miehessä. Lähituttavapiirissä muutama Turkin tuliainen, jotka isketty ja tultu paksuksi sekä tuotu Suomeen. Ja näkeehän näitä kulturelleja pariskuntia enemmältikin.

      Tietenkään ei voi väheksyä rakastumista ja kemioitten sopimista keskenään. Mutta se että himoitaan ja perusteena käytetään sitä että osaavat naista paremmin kohdella niin siksi valitsin näin. No, kukin taaplaa tyylillään :)

    • LickmyKiss

      Hienoa vaan, jos olisi vain yksi rotu niin ehkä vähemmän olisi myös riitoja/sotia jne. Kukin tykkää mistä tykkää, ite vaan yleensä enemmän mustat jätkät kääntää mun pään (mut huom! on niitä komeita suomalaisiakin ;))

    • Näin se menee

      Etelä Euroopassa ja muualla siellä suunnalla ristiveriset ja vaaleat miehet on kovaa valuuttaa paikallisten naisten keskuudessa. Tää Suomi ja lähialueet on ainoa kolkka koko maapallolla, missä tumma mies saa naisten huomion. Muualla toi tumma ja ruskeat silmät on tavallistakin tavallisempi maantienharmaa arkinen perusnäky.

      • Vaihtelu virkistää

        Tottakai, se mikä on erikoista käy aina hyvin kaupaksi, ja hyvä niin. Mustat miehet täällä Euroopassa,Aasiassa ja USAssa, me valkoihoiset siellä missä normaalisti enemmän tummempia jne.


    • Anonyymi

      Tummat miehet on eksoottisia, heitä on täällä vähemmän. Sen takia naiset tykkää niistä enemmän ja suomalaisen miehen vastuulle jää vaan se juoman maksaminen. Sama juttu miksi naiset ihastuu kusipäihin, mystisiin ja etäisiin (tunnevammasiin) ihmisiin. Koska se mitä ei saa niin alkaa houkuttaa. Kylmä ihminen ei päästä lähelle ja pienikin tunteen osoitus on silloin kun suoraan joltain pyhimykseltä-ja nainen on täysin polvillaan.
      Tän takia tunteitaan spontaanisti osoittavat miehet nähdään tylsinä vonkaajina joiden tehtäväksi jää ( siihen asti että nainen on saanut tarpeeksi turpaan ja tullut petetyksi) se juoman ostaminen ja ovimaton rooli. Kun seikkailut on käyty niin tapahtuu tämä kuuluisa FOREST GUMP ilmiö: nainen tietää että hänelle löytyy KUNNOLLINEN ihailija joka kelpaa vasta sitten kun koko muu maailma on puhkinussittu. Sitten hommataan elättäjä ja sen niskaan kasataan jälkikasvu. AAMEN

    • Anonyymi

      Erilaisuus tekee uteliaaksi ja kiinnostus herää ainakin hetkellisesti monilla? Kokemukset vaikuttaa tulevaan?

    • Anonyymi

      Jaa, vittu näitä juttuja taas, ei sitten mitään tolkkua!

    • Anonyymi

      Ne naiset jotka väittävät etteivät vaan yksinkertaisesti VOI kiinnostua esim. vaaleasta miehestä, ovat bimboja. Ymmärrän että on preferenssejä, mutta jokainen aikuinen ihminen joka valitsee tai hylkää seurustelukumppanin PELKÄN hiustenvärin perusteella, on aika paha päästään sekaisin.

    • Anonyymi

      Mun mielestä monet maahanmuuttajamiehet mitä täällä on, on jopa vastenmielisen näköisiä. Tietenkin jotkut ovat aika komeitakin mutta yleensä sellainen puolitumma iho ja kauhea karvaisuus ja siihen päälle vielä ärsyttävän macho, äänekäs ja temperamenttinen luonne ei todellakaan sytytä. Sekin ärsyttää kun monet heistä ovat kauheita urheiluhulluja, rasittaa sellainen vouhotus. En yleensä tykkää sellaisesta meiningistä että kaikki tehdään jossain isossa laumassa ym.,

    • Anonyymi

      Itse tykkään yleensä enemmän vaaleista miehistä, mutta löytyy komistuksia joka väristä

    • Anonyymi

      Minusta on vähän lapsellista tuo "tummien miesten" perään haikailu. Teinityttöjen juttuja. On kyllä helposti naiset vietävissä kun ei muuta vaadita kuin vähän tummaa karvaa. Ei voi muuta sanoa näistä naisista että kyllä ovat yksinkertaisia.

    • Anonyymi

      Mua ainakin etoo tuommoset naiset suurimmin osin , leimaavat itsensä kyllä toiminnallaan.

    • Yksi nainen ei voi edustaa mielipiteissään kaikkia naisia.

      Mie haluaisin semmosen peruslappilaisen näköisen miehen jolla on tummanruskeat silmät ja tummanruskeat hiukset, mutta miekään en edusta mieltymyksissäni kaikkia naisia vaan tämä kertoo vain siitä minkälaista miestä mie olen etsimässä. Esko Hukkanen on hyvä esimerkki siitä minkä tyyppistä miestä olen hakemassa. Ja Painija elokuvassa hän oli tosi komea minun mielestä. Mahtaakohan mistään löytää hänen tyylistään miestä?

    • Anonyymi

      Kuka pitää, kuka ei... Minun mielestäni on tykkääminen ei pitäisi olla hiusten väristä kiinni. Siis jos oikeasti tykkää jostakusta ihmisestä, niin mitä väliä sillä silloin on? Ihminen kokonaisuutensa ratkaisee, eikä jokim väri.

    • Anonyymi

      ei ole väliä kuhan on kunnon parta

    • Anonyymi

      Ehkä ei pelkästään se tummuus, vaan hyvät miehekkäät kasvonpiirteet. Ja tietysti pilke silmäkulmassa. Toki tumma parransänki ja tummat kulmat valkoiset hyvät hampaat tekevät vaikutuksen.

    • Anonyymi

      On oikein, että valkoiset naiset antavat mustille miehille. Se on ihmisen biologiassa, valkoinen nainen ei pysty taistelemaan sitä vastaan. Hyvä, että yhä useampi valkoisen miehen kanssa parisuhteessa oleva nainen, on alkanut jakamaan mustille miehille.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      341
      3841
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1709
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1510
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      59
      1473
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1318
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1302
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1285
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      194
      1231
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1167
    Aihe