AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Mistä iisalmesta 27-vuotias yh-isä löytää nais seuraa?

Mistä iisalmesta 27-vuotias yh-isä löytää nais seuraa?

30 Vastausta 1 130 Lukukertaa
elikkäs mistä niitä kunnollisia naisia löytää? baareissa ei oikein tule liiemmin pyörittyä.
Meneppä Istuvaan Härkään, siellä ne naispuolisetkin yh:t ovat. Mutta varo tauteja!
osta tekopillu ja nai sitä urpo
En ole Iisalmesta mutta jos juttukaveria kaipaat niin voin rupatella kanssasi :)
Kelpaisko vanha homo. Olen ollut Tukholmassa pitkään, erään tohtorin rouvana, sitten työsuhde katkesi ilman yt-neuvotteluja, kun siellä tuli pillu muotiin uudestaan.
Istuva Härkä, Kuohu tai Nelly's Irish Pub. Sieltä löydät.
Nellys's Irish Pubista ei takuulla löydy vapaata ja mukavaa naista, voin sanoa sen puhtaalla omalla tunnolla.

Irkussa kaikki ovat varattuja naisia, ainakin potentiaaliset. Irkkuun mennään yleensä pareina tai kaveriseurueena tuulettumaan arjen ankeudesta jossa kaikki ovat varattuja.

Istuvassa Härässä, Kuohussa ja Tuoppikellarissa en ole käynyt kohta vuoteen, mutta eipä ole paljoa houkutellutkaan koska sen verran heikkotasoista on niiden valikoima. Edellisistä paikoista saa seurakseen enemmän tai vähemmän viinaan meneviä, sossutukien varassa eläviä katkeroituneita yh-äitejä tai pelkästään jonkun peruskoulun käyneitä naisia. Taso ei ole noissa paikoissa koskaan päätä huimannut. Narsistisuus kukkii myös melko paljon näiden paikkojen naisissa.

Suosittelen pysymään kaukana, ihan vaan oman etusi vuoksi! Niistä tulee helposti todellisia riippakiviä joista et meinaa millään päästä eroon ja avioliittoon ehdottelut heti ensimmäisen kuukauden jälkeen ei ole mikään poikkeus, vaan ennemminkin maantapa.
Ei niitä kunnollisia ole enää tähteenä. Etsi sellainen, joka on ollut puolenkymmentä kertaa aviossa ja kouluta siitä. Hänellä vois olla paljon annetavaa myös sinullle.
Piljua tekisi mieli kotisohvalla, mutta et viitsisi nähdä asian vuoksi vaivaa.
Ite pokasin oman suviseuroilta. Pistin piuhat poikki etukäteen ja ryttyytin ensimmäisen morsion puoleen vuoteen pehmeeks. No harras morsio lähti mutta tarjos siskoonsa suvunjatkajaks, notta kun jonkunhan se pitää maailmaa täyttää. Nyt on menossa jo eri sisarusparvi samasta seurakunnasta, mutta Uskoon en vielä ole tullut. sehän on kuulema vähän h.......moakin.
Eti muualta. Iisalmessa ja savossa on niin rumia akkoja että mummonikin oli paljon kauniimpi kuin ämmät täällä koskaan.
Tiijän, minähän sille arkun veistin ja naulasin mummoos viimeseks.
Noniin, hieman asiallisempaa kirjoittelua! Paras paikka itselleni on pokata sivistynyt nainen kirjastosta. Siinä tiskillä seuraamalla potentiaalisia kumppaneita olen löytänyt monia lähestymiskiellon hakeneita. Nyt on hyvä olla ja odottaa, kun on useita yhteystietoja odottamassa kiellotonta aikaa.
Ei hemmetti, sää olet kyllä äijä!! Respectit sulle! Tuo on muuten todella hyvä keino pokata kunnon emännys itelle, pitää ottaa vakavan harkinnan alle jospa minäkin saisin hyvän emännän tuolla tapaa. Tule heti kertomaan millaisiin tuloksiin olet päässyt, että kannattaako minun lähteä tekemään sama homma. :D
Valitettava totuus on, että kunnollista 25-30v naista ei Iisalmesta löydy. Tai jos löytyykin, niin varattuja ovat jo. Itse otin riskin ja nappasin parikymppisen koulutettavaksi ...ja totesin että ei taida onnistua, voisi laittaa takaisin kiertoon näin muutaman vuoden jälkeen ja katsella vaikka muista kaupungeista sopivan ikäistä vaihtoehtoa kun Iisalmesta ei vain löydy kriteereihin sopivaa.
Nyrkki Kyllikki ja Kaisa Kätönen auttavat aina. Ne löytyy jokaiselta housujen taskuista.
Hanskaaminen on hauskaa, mutta myös puuduttavaa pitemmän päälle. Suosittelen suojaamatonta ulkomaanreissua, jää kirvelevä muisto ja tyhjät pussit. Oletkos yrittänyt exää säälimomentilla?
Peukalo jarrua tullee aina käytettyä ku hanskaan vetäsen. Mutta varo peukalojarrun kanssa jos oot liian pitkään hanskaamatta halakiaa peukallo ku tulee paineella permis. Ajattelin lähtee etelään naissiin eli virroon
Jos nyt uudelleen aloittaisin haun niin kuoro ja kansalaisopisto voisi olla kova juttu. Älä ota tätä liian kirjaimellisesti vaan vähän niinkus silleen tota - no helkkari, jotain oli mielessä mutta en enää muista sitä.
Kysy vinkkiä tältä Iisalmen Vihreitten kunnallispiipertäjältä joka on "MAMU Lääkärinä" täällä, se on kanssa noita kuorohemmoja. Siltä voit saada varmaan varteen otettavia vinkkejä kuinka pokata emäntä kuorosta tai kansalaisopistosta. :)
täällä olisi ;) laittele mailia sarppaleena@luukku.com ! en ole feikki enkä missikään !
Kadut Iisalmen ovat lyhyitä ja suoria, niin moni tarjoaa vain pelkkiä huoria, niin moni tulee vastaan, kuka on se oikea...
Uimahallista menet katsastamaan tarjonnan. Näet heti, onko kroppa haluamasi kaltainen. Ei ole vaatteilla peiteltyjä.
Ihrat pursuaa uima-asuista ulos ja suonikohjut vilisee 99% kävijöistä, etenkin naispuolisilla.
Ihmettelen miksi kummassa täällä Iisalmessakin vaahdotaan näiden e-pilleri tapausten ja syömisten perään. Minä olen syönyt e-pillereitä kohta 15 vuotta, ettei vaimo tule raskaaksi koska emme halua tehdä lapsia tähän ankeaan kaupunkiin kärsimään jossa heillä ei olisi tulevaisuutta. En ole saanut vielä tähän päivään mennessä minkäänlaisia sydänkohtauksia, enkä mitään muitakaan sydämen tuntemuksia, vaikka monesti otan parikin Yaz-nappia päivässä, etenkin silloin kun vaimollani on otollisin aika hedelmöittyä ettei ala vaan liikaa Jazzaamaan.
Hahahahaha mä en kestä!! Ihan huippu :D
Lahkolaisten joukosta löytyy. Mahdolliset rahat hoidetaan parempaan talteen ja lapsetkin otetaan hyväksi todettuun käyttöön.
Baareista ei löövy ainakaan järellisiä ihmisiä. Pulsuja ja teennäisiä esittäjiä, kun ei uskalleta kohdata selvinpäin.
Minä oon baarissa selvinpäin, pari siideriä ottaneena, ja bongailen kauniita, ei humalaisia naisia !
Täällä haukutaan iisalmelaisia naisia, no itsekkin kuulun tähän kastiin ja osittain smaa mieltä, kaveritkin kun aina miettivät äänen että mistähän löytäisi naisen nii sanonkii heille ettei iisalmesta ainakaan.. MUTTA entäs iisalmelaiset miehet sitten? hyvähän se on arvostella naisia mutta kahtokaapa peiliin nii ei sieltä vastaan katso mikään kovin ruusuinen ilmestys jos edes erotatte peilikuvaanne humalaisen huurteililla silmillänne... en yleistä monia meihiä iislamessa ns. järkeviä ja asiallisia mutta kolikolla on aina kaksi puolta
yh ja härkä tässä kunnon kombo
 /   /  /  / Mistä iisalmesta 27-vuotias yh-isä löytää nais seuraa?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta