AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  / kc-clinic Tampere neck-tite

kc-clinic Tampere neck-tite

18 Vastausta 370 Lukukertaa
Hei,
Olen menossa nek-tite konsultatioon ja jänittää kauheasti! Onko kokemusta tästä firmasta.? Olen pahoillani, minun suomenkielitaito on heikko mutta ymmärrän kaikea.

Kiitos kovasti!
Please!!! :)
Kävin tänään KC clinicalla keskustelemassa lääkärin kanssa. Oli loistavaa ja suunnitelma on tehty. Pääsen face-tite toimenpiteeseen 26.8. Kirjoitan myähemmin miten kävi.
Hei. Kirjoita, kun olet käynyt. Harkitsen itse samaa toimenpidettä.
Toinen päivää oli kaikista vaikein. Turvotusta ja punoitusta. Otin kipulääkettä, tulehduskipulääket ja antibiootit. Viime yönä nukuin parempi. Tänäänkin on turvotusta mutta posket ja leuka ei sattuu niin kovasti kuin eilen. Tukiside on kokoajan päällä ja ärsyttää mutta auttaa myös.
en ole oikein selvillä tästä"face.tait",miten se tehdään?.sehän ei ole kai varsinainen leikkaus,vai onko?..ja mitä se maksaa?
jos jaksat,niin vastaa,kiitos!!
Mulle tehtiin facetite elikkä "sulatetiin" rasva RFAL = radiofrequency assisted liposuction leuan aluella, leuan alla ja "hamsteripussit". Mulle myöskin tehtiin rasvaimu, poistetiin osa sulatettu rasvasta. Ei ole leikkausta, oli 2 tuntia toimenpide ja ei sattunut melkein yhtään. Hinta on henkilökohtaisesti tehty konsultaation jälkeen. Jos sekin haluat tiettää, :) voin sanoa että noin pari tonnia.
Kyllä, kirjoitan lisää leikkauksen jälkeen. Toivottavasti kaikki sujuu hyvin.
Ja muuten, Susanna, lääkärin vaimo on tosi kiva ja ystävällinen.
Hoh hoijaa. Tämä oli sitten todellakin vitsi, ironiaa. Ymmärrän, kokemusta minullakin.
Susanna on kova tyttö mainostamaan firmaansa varsinkin omalla keskustelupalstallaan. Varsinainen valkyyri.
Ihmetelen vain minkälaista kokemusta sinulla on.
"Tuttu juttu" mitä tarkoitat? Kerro jos olen väärässä! Ainakin tähän asti hän oli erittäin ystävällinen. Please, kokemusta!!! Kiitos!
Huomenna klo 8 leikkaussaliin. Jänittää kauheasti! Kirjoitan leikkauksen jälkeen miten meni.
Tulin toimenpidestä, oli ihan ok, otin esilääkeet ja olin pihalla toimenpiteen aikana. Puudutuspiikki satui hieman mutta facetite ja rasvaimu ei sattunut ollenkaan. Sairalassa oma huone ja hoitajat todella kivat. Susanna oli paikalla kokoajan ja oli tosi ystävällinen. Lääkäri, a sweetheart :). Toimenpiden aikana mua pelotti kauheasti ja yksi hoitaja pidi mun käsi ja hieroi mun jalkoja. Mustelmia on jo mutta kipuja ei. Panacod, tulehduslääke ja a antibiootti annettu. Olen tähän asti tyytyväinen.
Mulle tehtiin FaceTite eilen Helsingissä. Lisää kokemuksestani voitte lukea blogistani. Sieltä löytyy myös ennen ja jälkeen kuvia, joita päivitän vielä lisää paranemisen edetessä.
http://allyoudoforthebeauty.blogspot.fi/
Hei AV11. Luin tuota blogiasi, (johon ei voi näköjään kommentoida suoraan anonyyminä.)

Miten on, onko lääkärisi S.Niemi nyt miten kommentoinut tuota kasvohalvaukselta vaikuttavaa tilannetta.?Muistan vaan erään plastiikkakirurgin jutun normaalista leuan rasvaimusta. Siinä tehtiin heti toimenpiteen jälkeen testi, pystyykö potilas viheltämään. Näin haluttiin testata, ettei ole syntynyt vaurioita.
Pitäisikö sinun konsultoida jotain kokenutta plastiikkakirurgia (Dietz, Peltoniemi, Lassila,Tarkka) http://www.suomenplastiikkakirurgit.fi/j%C3%A4senet
mahdollisesti neurologi voisi myös auttaa. Huolestuttaa vaan puolestasi. Tsemppiä paranemiseen.
Kuka plastiikkakirurgi on estetiassa?
Onko paikka uusi sairaala, kkun en ole kuullut aiemmin?
KC Clinic kunnostautuu itsensä kehumiseen omalla "riippumattomalla" keskustelupalstallaan, eli silikonitinfossa. Pimitti yli vuoden ajan tiedon, että omistaa palstan. Sitten jäi siitä kiinni. Kertoo Kupin moraalista kaiken oleellisen. Firman liikeidea on tyrkyttää puudutuksessa tehtäviä leikkauksia, jotta hinta pysyisi kilpailukykyisenä. Asiakkaan etua ei siinä todellakaan ajatella.
 /   /  / kc-clinic Tampere neck-tite
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta