AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

Jasmin on loppu

30 Vastausta 571 Lukukertaa
Kertoilee

AWWW

Luvvvv

<3

Surkeista tuppukylistä rannikolla.

Onko Iso D jo hoitokodissa?
Tuli mieleen, että jospa Dennis halusi hiukan "ommoo lommoo", vähän omaa aikaa huokaista?

Miksi muuten olisi kuuden päivän pakkoero? Kyllähän lentokoneita kulkee useita joka päivä tätä väliä...
Vanhoja juttuja postataan.
Vittpyy mereltä. So..?
Turha ämmä, turha paskaseiskablogi, tyhjää lätinää ja lässytystä - pus pus läpälää. Alkaa kyllä jengiä jo tympiä-
Tasapainoton raukka koko Jasmin, ja säälittävä ukonkäppyrä pöksyissä.
Aatelkaa kun paapero näykkii keltaisilla hampaillaan Jassun polviin asti roikkuvia tissejä...
Kuka minkäkin ajattelemisesta kiihottuu. Sinä näytät oikein hekumoivan ko. mielikuvalla.
Hyi helvetti, eikö kaikkia jassupappaketjuja vois jo poistaa!
Ketä, oikeesti, kiinnostaa Denniksen naama, aamupuurot tai jotkut kolkot kuvat harmaista kivitaloista, jotka toistuu viikosta viikkoon? No, kuvien perusteella voi sanoa että aika epäsiistiä on Englannissa.

Joku valovoimaisempi bloggaamaan! Eläkeläispariskunnan jorinat EVVK.
Sinuakin kiinnostaa niin vähän, että kyttäät ko. blogia jatkuvasti ja raportoit sen sisältöä tänne. Kannattaisi ehkä marista Seiskan toimitukselle, eikä tilittää kateuttaan/katkeruuttaan täällä.
Olenkin lopettanut koko "blogin" seuraamisen ja valittanut seiskalle että sisältö on samaa shaibaa koko ajan, Jasmin ei viitsi nähdä vähääkään vaivaa edes palkkansa eteen, seiskan lukijoita ei ota huomioon ollenkaan. Kukaan muu ei tyrkytä samoja kuvia ja samoja tekstejä/aihetta jatkuvasti.

Denniksen naama, Denniksen puuro, Denniksen salaatti, Denniksen ja Jasminen naamat, ruma kivitalo siellä, ruma kivitalo täällä - KETÄ KIINNOSTAA????

Touhutkoot sen eläkeläispapan kanssa ihan mitä lystää, ehkä joku muu media olisi sopivampi, joku eläkeläislehti?
Blogia seuraamattomaksi tunnet silti sen sisällön ihmeen hyvin. Taitaa kuitenkin salaa kiinnostaa.
Kuules Marja, opettele tavaamaan: O-L-E-N L-O-P-E-T-T-A-N-U-T blogin seuraamisen,seurasin siis sitä AIKAISEMMIN. EN ENÄÄ. Ja suosittelen samaa muillekin, ihan tyhjää täynnä.
Miksi silti vaahtoat asiasta alinomaa? Kukaan ei edes pakottanut moista blogia alunperinkään seuraamaan.
Miksi IHMEESSÄ olisikaan pakottanut????? Seurasin aikani ja tyhjäksi havaitsin. Miksi itse vaahtoat asiasta???Kerron asiasta etteivät muut vahingossa eksyisi sille sivustolle, understood?
Mistä moinen viha ja katkeruus? Yksi kysymysmerkki riittää ja tuo englannin viljely on lähinnä huvittavaa. Kummia vahinkoja kaltaisillesi pissiksille sattuu.
marja oulusta=jasmin peräkylästä
Sekin meni pieleen. Voi sinua reppanaa.
Siis eikös tää ole justiinsa sitä kulissien rakentamista? Tuntien tietäen emännän julkisuuden kuviot aiemmin parisuhteissa.
Mulle on jäänytmielikuva että tämä reppana yrittää kovasti itselleen ja muille vakuutella kuinka onnellinen on. Oikeastihan sillä ei ole mitään elämään Suomessa eikä muuallakaan ja koittaa nyt pitää kynsin hampain kiinni tuosta eläkeläisukosta. Miehiä yleensä tuollainen riippakivi rupeaa ahdistamaan. En usko että ukko tulee koskaan enää Suomeen vaan tekee bänät puhelimitse. Jasminen sinne jättämät vaatteet seuraa perässä. Miksi muuten vaatteiden jättämiseestäkin piti erikseen mainita? Kovin on hataraa tuo Jasminen onni.
Onko niillä edes yhteistä aikaa, kun Jasmine roikkuu SeiskaLivessä? Hei, katsokaa, mulla on ruusu päässä ...
Se todellakin roikkuu siellä, vastaus kommentteihin tulee viidessä minuutissa. Ja bannaa kaikki vähääkin kritisoivat kommentoijat. Onneksi ei pysty jo julkaistuja kirjoituksia poistamaan.
Nyt Jassu laittanut "mielenkiintoisen" kuvan omenapuusta! Voiko tylsempää enää olla.

Kenellä tahansa olisi innostavampia kuva-aiheita kuin tuolla itseään ja juttujaan tuputtavalla vuoden 2015 morsmaikulla.
Jassu ei tee MITÄÄN muuta kuin roikkuu netissä ja keksii tyhjästä 'juttuja'.

Kokeilisi ekaa kertaa elämässään tehdä töitä.
Olen samaa mieltä että Jasminin blogi on niiiiiin kuolettavan tylsää. Ja ne kuvat....Jasmin Denniksen kanssa naamat kiinni, Jasmin jonkun talon edessä, Jasmin shoppailemassa, Jasminin oma naama miljoona kertaa....tai Denniksen puuro, Denniksen lapset, Denniksen klubi....
Oikeesti, olisko elämässä vähän jotai muutakin? Ja totta, luin aluksi Jasminen blogia koska ajattelin sen olevan jotain mielenkiintoista mutta en enää. Villi veikkaus, että seuraavassa bogissa on Jassun oma naama ja kuvaus siitä kuinka hoidan itseäni. Ja sitten tulee uusi kuva, jossa Jassu on tehnyt maittavan aterian ja lopulta tulee kuva, että Mieheni on tullut ja siinä taas ollaan kasvot kiinni toisissaan. Jasminen blogi kiertää kehää!!!! Samat jutut aina uudestaan ja uudestaan.
Jasmin kiittää teitä kaikkia bloginsa mainostamisesta. Muuten sitä ei lukisi juuri kukaan, mutta jaksatte kiitettävästi vetää blogille uusia lukijoita.
Koko tää jasminjuttu on jo niin hirveä että sain tästä ketjusta epäuskon ja inhoirvistyksensekaiset naurut. Mutta miten olisi kiitos hei jasminille? Bliiz?
Kun blogia mainostetaan TYLSÄKSI niin ei se uusia lukijoita tuo! Häviää ne vanhatkin. En tiedä kumpi oli tylsempi Hannele Laurin vai Jasminen blogi. Ilmeisesti Hantan koska on jo lopetettu. Jasmin on seuraava.
Dennis ja Jasmin toteuttaa sairaita fantasioita viagran voimin
Herättää ihmisten uteliaisuuden, kun pari hassahtanutta jaksaa selittää blogin sisältöä (josta eivät ole lainkaan kiinnostuneita) päivittäin. Pääasia, että puhutaan. Ilmainen mainos, paras mainos.
Eipä ne sitä kauan lue, kun huomaavat itsekin, ettei siinä oikeasti ole mitään sisältöä.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta