CRV paukkuva kuskin peili

CRv kuski

Onko kukaan törmännyt tälläiseen ongelmaan, ajoon lähdettäessa (=moottorin käynnistyttyä) kuskin peili ikäänkuin hakee asentoansa jota ei sitten ilmeisesti saavuta vaan sähköisen "urinan" ohessa paukahtaa, "urisee" ja taas paukahtaa, lopettaa tämän kun kädellä hiukan tuuppaa..

10

2564

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sökönä on...

      Peilin säädön moottori/mekanismi sökönä.

      Se, mikä on mennyt rikki, vaatisi peilin säädön tutkimista.

      Joskus pelkkä purkaminen ja puhdistus riittää.

    • on sitä

      Jos joku tönässyt peiliä..

    • jkijki

      Minulla äänteli kuskin peili myös, kun virrat laittoi päälle. Vika oli ohjauselektroniikassa, joka kääntää peilit koria vasten. En osannut korjata piirilevyä mikä on peilin sisässä, vaan hommasin käytetyn peilin ja vaihdon tästä peilin sisuksiin kääntömoottorin runkoineen ja piirilevyineen. Nyt toimii taas.

      Vaatii ovipahvin irroituksen jotta peilin saa irti, sähköjohdon liitin on siellä. Liikkeessä tuota ei saa halvalla kuntoon. Jos ei kiinnosta korjailla niin ottaa kaksi piuhaa irti ovipahvin sisällä olevasta liittimestä, jolloin peili ei käänny enää koria vasten, mutta ei myöskään ääntele.

      • CRv kuski

        Ok, kiitos tiedosta, oliko tuo peili helppo purkaa, löysin siitä räjäytyskuvan, lähtenee noilla ruuveilla mutta pitääkö tuo peilillasi kammeta irti?
        Entäs ovipahvi, onko siinä jotakin erikoista irroituseen liittyvää.


    • jkijki

      Ovipahvista aukaisukahvan ja vetokahvan ympäristöstä 5 ruuvia yhteensä irti. Peilikolmio kiskaisemalla irti. Nyt alareunasta ovipahvia nykimään jotta klipsit irtoaa. Osaavat olla tiukassa jos ei ole otettu aiemmin irti ja joku niistä menee luultavasti rikkikin. Nostetaan ovipahvi pois paikoiltaan sen mitä vaijeri ja piuhat antaa periksi ja otetaan peilin johto irti ja itse peili myös.

      Peiliosa kammetaan alareunasta irti. Väännetään vaan ylöspäin peiliosan alareunasta. Yläreunasta ei kannata vääntää, sillä kiinnikkeet on hahlossa ja menevät poikki. Liittimen purkuun tarvii ohutta rautalankaa, millä painaa kontaktipuolelta liitinhylsyn reunasta haitan auki jotta saa liitinhylsyn vedettyä pois. Liittimen suojat toki ensin irti liittimen kyljistä. Minä tarvitsin suurennuslasin tähän hommaan. Muuta ihmeellistä siinä ei olekkaan.

    • crvhonda

      Moi

      Mulla sama vika kuskin peilissä, joko sait kuntoon ja mikä vika oli ?

      terv. crv -07

      • -08

        Jaa että löytyy sama vika muiltakin.Mun crv-08 peili on paukkunut jo vuoden.Vähän harmittaa mutta paukkukoon kaikessa rauhassa.Ajettu jo 160000 km,akun uusin n.vuosi sitten kun epäilin ettei pyöritä yli 30ast.pakkasessa laitoin niin ison bossin akun kuin mahtui.


    • Jupjoo

      Näyttäää olevan tyyppivika,mullakin kuskin peili rahisee,helpoin tapa päästä eroon ongelmasta taitais olla tuo johtojen irrottaminen peilistä. Crv-07

    • uusihondamies

      Mun cr-v 07 sain loppumaan paukkumisen, kun kääntelin käsin edestakas jonkun kerran ja kävin välillä painamassa napista peilit sisään. Alkuun paukkui ja surisi noin kolme kertaa peräkkäin ja hetken päästä vain kerran, jatkoin tätä toimenpidettä hetken ja sit loppu kokonaan paukkumasta. Kokeilkaa ennen kuin alatte purkaa tai viemään huoltoon.

      • Sama_tyyppivika

        Sama vika mullakin kuskin puolen peilissä crv 07-mallissa. Jotka olette irrottaneet pelkät johdot peilistä ovipaneelin avauksen jälkeen,niin onko johtojen irrotus lamaannuttanut muita sähkötoimintoja ovesta,kuten sähköikkunoiden avaustoimintoa tai keskuslukitusta ym? Eli jos irrottaa johdot liitännästä,niin lakkaako vain pelkät peilin sähköiset toiminnot?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1605
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1439
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1348
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1334
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      37
      1275
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1218
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1082
    Aihe