Juha Vasama - porilaisten jumala?

6+4

Niin, että onko tämä vapaamuurari Vasama porilaisille joku Mannerheim tai Runeberg? Pari vuotta täällä asuneena voi vain ihmetellä ukon esiintymistä lehtien sivuilla. Nyt sillä on helevetin ihana talo rantoineen... Kuinka moni masturboi ajatellen Vasaman rikkauksia?

72

4990

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei jumala

      Talot ja rihkamat sikseen... Hepun hymykorvissa irvistys lehdissä milloin kenekin kanssa ihmetyttää. Mitä saanut oikeasti aikaan ???

    • ArvostanKovaJätkä

      Läntisen suomen suurin PYRKYRI! Joka paikkaan ehtii naamansa tunkea. Mutta yksityishenkilönä todella mukava ja fiksu ihminen.

      • oon kateellinen

        Kai sitä voi valtuutettu hieman leveillä about sadan tonnin vuosipalkallaan suojatyöpaikassaan winnovassa.

        Hienoa saada tollasta rahaa oikeastaan tekemättä mitään.

        Ei silti, tässä maassa kaikilla on alunperin samat mahdollisuudet.


      • Tosi utelias
        oon kateellinen kirjoitti:

        Kai sitä voi valtuutettu hieman leveillä about sadan tonnin vuosipalkallaan suojatyöpaikassaan winnovassa.

        Hienoa saada tollasta rahaa oikeastaan tekemättä mitään.

        Ei silti, tässä maassa kaikilla on alunperin samat mahdollisuudet.

        Mikä, kuka, ketä? Joku vasama, en tunne. Mikä puolue ja mikä duuni?


      • yli 100 000
        Tosi utelias kirjoitti:

        Mikä, kuka, ketä? Joku vasama, en tunne. Mikä puolue ja mikä duuni?

        Rehtori Winnovassa, kokoomuksen pääjehu Porissa, vapamuurari jne, jne...


      • mikä ihmeen Oy
        yli 100 000 kirjoitti:

        Rehtori Winnovassa, kokoomuksen pääjehu Porissa, vapamuurari jne, jne...

        Tässä toinen suojatyöpaikkalainen

        http://www.satakunnankansa.fi/Satakunta/1194833988522/artikkeli/bergroth-lampinen demarien kunnallisjarjeston ehdokkaaksi.html

        Unohtamatta monta muuta politikkoa Winnovassa! Helppo oli noille aikoinaan työpaikkoja järjestellä.

        Jos viestintäpäälliköltä kysyy jotakin niin hän siirtä sen rehtorille. Ei jumal... jos joku lehti laskis joskus ne isot ja pikkupomot sieltä niin kaikilla olisi varmaan jotakinkytköstä politiikkaan tai on demarin tai kokoomuspolitiikon kaveri.


      • ihophåkjh

        Fiksu??


      • Anonyymi

        No niin on.


    • SK - Suuret Konnat

      Satakunnan Kansa tekee parhaansa saadakseen kokoomuslaiset hyvin esiin lehdessä. Hiljattain oli samassa numerossa jutut Vasamasta asuntoasiassaan ja Laitinen-Pesola. Turha kuvitella muiden puolueiden edustajien saavan samanlaista ilmaista mainosta vaalien välillä.
      Lehti ilmeisesti pelkää, että kokoomus menettää Porissa asemansa seuraavissa kuntavaaleissa.

      • Varattu_muurari

        Vasamasta oli just iso juttu Satakunnan Kansassa. Ei mitään asiantynkää koko Hammarbergin jutussa ja valokuvakin oli viimeisen päälle aseteltu ja sliipattu. Isällistä höpöhöpöä. Vaalityö on alkanut ja SK hoitaa sen ilmaiseksi.

        Onkohan silti kovin hyvää mainosta kertoa "harrastavansa" vapaamuuraritoimintaa...


      • Anonyymi
        Varattu_muurari kirjoitti:

        Vasamasta oli just iso juttu Satakunnan Kansassa. Ei mitään asiantynkää koko Hammarbergin jutussa ja valokuvakin oli viimeisen päälle aseteltu ja sliipattu. Isällistä höpöhöpöä. Vaalityö on alkanut ja SK hoitaa sen ilmaiseksi.

        Onkohan silti kovin hyvää mainosta kertoa "harrastavansa" vapaamuuraritoimintaa...

        No on on.


    • Leikon space

      No kyllähän Pikku-Jaana Laitinen-Pesula on jo mainoksensa saanut TEHY:n johtajana. Ei häntä kannata verrata johonkin Vasamaan.
      Jaanahan menisi takaisin töihinkin mutta kun siellä leikkuusalissa tulisi liian ahdasta.

    • Y.Yrittäjä

      Näitä julkisen sektorin tulevaisuuden tähtiä taas. Sieltä kun liikenee aikaa muulle kuin varsinaiselle työnteolle ja 700 000 kanssaelävää Suomen maassa takaa äänet luottamustoimeen kuin toimeen....

    • ent.kokkkari

      Hyvä esikuva ja esimerkki I Kanerva Turuusta.

    • -Nyman-

      Etsin tätä edellistä juttua, mutta ehkä joku ruskeakielinen, joka ei ymmärrä, että Suomessa on sananvapaus ja poisti sen. Kas kummaa nyt sen löysinkin. Joku oli sen palauttanut. Halusin vaan kertoa, että lastentarhan opettaja näköjään pärjää hyvin yli sadantonnin palkalla, hyvävelijärjestelmän ansiosta. Pitää jatkossa ohjata oppilaitanne sataloossiin. Sieltä pääsette helpolla hyviin hommiin, ohi paremmin koulutettujen.

      • Anonyymi

        Ei täällä ole sananvapautta. Tai on vapaus sanoa, mutta vapaus loppuu siihen sanomiseen.


    • exkokkari

      Onko tämä kokkareiden perintöprinssi koulutukseltaan lastentarhanopettaja?

    • KiitosOllille

      Täällä joku pikkutyttö poistelee kommentteja jotka eivät hänen vihervasuri mielipiteitä vastaa. Miten tuollaiset keskenkasvuiset täällä "moderoimassa". Laitoin palautetta suomi24 ylläpidolle. Sananvapaus. Aivan turhia poistoja. Jos olli ei näitä muurari juttuja kaivelisi niin vielä törkeämmin julkisenpuolen pikkuporvarit juhlisivat verorahoilla.

    • tietorikas

      Mikäs luuranko piileskelee Ollin kaapissa. Arvatkaa !

    • PiaMetsuri

      Onko tämä joku piilomainos vasama nimiselle henkilölle?
      Ikänä kuullukkaa hänest, mut pari vuotta asunu jo vaivaantuu tästä tyypistä?????

      • oognääraumlaine

        No kyllä olet sitten pimennössä asunut. Riittää kun itsemurhayksiösi oven kerran avaat niin näet naaman välioven välissä olevista ilmaisjakelulehdistä.


      • exkokkari
        oognääraumlaine kirjoitti:

        No kyllä olet sitten pimennössä asunut. Riittää kun itsemurhayksiösi oven kerran avaat niin näet naaman välioven välissä olevista ilmaisjakelulehdistä.

        Lastentarhanopettajan koulutuksesta voi hyvinkin olla apua kokkaripuolueen johtotehtävissä!


    • piste

      Vasama on varmasti tehnyt enemmän töitä, kuin suurin osa täällä häntä parjaavista tulee koskaan tekemään.

      • Anonyymi

        vasamat ei ole koskaan tehnyt mitään töitä aina ollut kaupugin ainoat julkis pummit ja käyttänyt hyväksi kaikea mahdölista mitä vain on voinut tämä juha lastentarha opettaja suojatyöpaikassa winnovan rehtori 100000e v palkallansa aivan hatusta vedetty rehtorin liksa on siellä muitakin lehtoreita ja opettajia joilla ei myöskään ole minkään laista koulutusta näihin hommiin et porilaisten pienen piirin keksimä valtion ja veron maksajia uunottava rahastus keino


    • Epä- tietoinen

      Voisitko hieman yksilöidä: mitä töitä Vasama on erityisesti tehnyt?

      • Anonyymi

        Voin yksilöidä,Vasama ei piitannut pätkän vertaa siitä,että heidän koulu opettajineen vammautti yhden oppilaan 1.12.2020 rikkinäisellä koneellaan.Koulu aiheutti hyvin vakavan onnettomuuden.Koulu murskasi yhden opiskelijan tulevaisuuden ja terveyden pilalle.


    • Team Ollie
    • tunteva2

      Tyhjäntoimittaja se on.

    • ap.

      Lastentarhanohjaaja Vasku Vasama tuskin on jumala kenellekään. Mutta jopa minä nöyrryn antamaan hänelle pyrkyryydestä täyden kympin! Ei oel Porissa toista samanveroista.

      Kakkosena pyrkiri-nousukkaan tittelin saa Taalereita sijoittavan "pankkkiiriliikkeen" ex-jääkiekkoilija-varainhoitaja-sijoitusjohtaja, jonka ylimielinen esiintyminen SK:n liitteessä kesäkuussa 2013 oli naiivin säälittävää. Kyllä on Bia vaimolla kestämistä. Otan osaa.

      - Ari-Pekka

    • Pysy ajan hermolla!
    • poikakerhoja

      Porissa vapaamuurarit ovat nuorkauppakamarista ikänsä vuoksi pois potkittuja merkonomeja. Taso ei ole kummoinen; lastentarhanopettaja sopii hyvin joukkoon.

    • OlliHakalaPori2013

      Kertokaa nyt hyvät ihmiset... Miten voi olla mahdollista, että yhteiskuntaamme, esivaltaamme on kaikkialle soluttautuneet noituutta harjoittavat loossilaiset, useimmiten hyvin palkattuina... (pahavelijärjestelmän ansiosta, toisiaan suosien, suojellen etc.)

      Eikö ole jo aika totuuden mm. odd fellows ja vapaamuurari toiminnasta, joka on jokaisen saatavilla ja oikeaksi todistettu, mediassa olleista ns. vastaan väittetyistä jutuista huolimatta. Haluammeko siis uskoa median valheet "rappareista", jonka rapparit omistaa n. 95%:sesti?!

      Niin uskomatonta kuinse onkin, meitä hallitsee okkultistinen porukka ylimmillä asteilla (max. 33 aste) noituuden riiteissä, valoissa ja valonaan jah-bul-on!

      Ja tämä on totta Porissakin poliittinen pahavelijärjestelmä yrittää apinoina em. nuolesken suu ruskiana... Näin se menee ja köyhä kituu ja kärsii em. ahneudesta, moraalittomuudesta, välinpitämättömyydestä...

      http://ollihakala.blogspot.fi/2013/09/rakkikoira-raggity-rag.html

      Ps. ajatelkaas mielikuvana korkea arvoista, lähes "jumalaksi" valaistunutta rapparia 62 päivää nälkä lakossa, Suomen, Porin aidon moraalisen, paremman tulevaisuuden puolesta kaikille kansalaislle!

      Heh, ei ikinä tule tapahtumaan....

      Ja pilkkaajille etukäteen, kirjoita edes omalla nimelläsi "puskajussi". Jos olet mies... :)

      Deus Protector Noster

    • Mulle kaikki heti

      Demari uppia

    • Saas nährä?

      Joka kuudes saa potkut winnovassa, osuuko nyt politiikan kaiken ajan vievän, Vasaman kohdalle jo POTKUT? Sieltä johdosta turhakkeita vaan pihalle, salaisine tulospalkkioineen.

    • Antikorruptio

      Kommenttia 3.10.2013

      4000,-/kk PALKKALEIKKURI
      WinNovan toiminta oy pohjaisena on totaalisen epäonnistunutta, sekä yt-säästöt/potkut tulee aloittaa ehdottomasti ensimmäisenä johdosta ja poliittisten- ja okkultistisien suojatyöpaikkojen välittömällä karsimisella. (Moni asia/luottamus WinNovassa on johdon takia ja moraalittoman/ahneen toiminnan seurauksesta peruuttomasti tuhottu/menetetty.

      Edellisen yt:n aikaan ehdottamaani 4000,- €/kk palkkakattoa ehdotan jälleen uudestaan! Eli selkokielellä kaikki yli 4000,- euron palkat leikataan WinNovan talouden korjaamiseen, siten että mahdollisemman moni välttää potkut! Toimenpidettä tulee jatkaa niin pitkään, että poistuma tulee luonnollisesti mm. eläköitymisien kautta, sekä ehdottaman tärkeää on johdon osallistuminen rutosti säästötalkoisiin ja kriittiseen mietintään, tarvitaanko todellakin oy:tä tj:jaa etc.?

      Moraalisesti on viimeinen hetki johdon näyttää 4000,- leikkurilla omaavansa edes hitusen moraalia... yli 100 sadan m-a potkuilla 2012 ja salaisten irstaiden tulospalkkioiden jälkeen keväällä 2013! (Jota ei ole vieläkään paljastettu?!)

      Kokonaisuutena sanoisin; Hävetkää WinNovan johto!

      Terveisin tukihenkilöstön puolesta: Olli Hakala Pori
      Deus Protector Noster
      Näihin faktoihin tuskin kykenee mm. oaj, jhl-027 puhumattakaan...
      4000,- leikkurista 2012! http://ollihakala.blogspot.fi/2012/03/olen-listalla-ensimmainen-saastamaan.html

      • tehdastyössä

        Miksi pitäisi leikata 4000 euron palkat? Eihän tuo kummoinenkaan liksa ole, ihan tavan duunarikin tuon tienaa! Ei tuosta käteen jää kuitenkaan kuin pari tonnia. Verottaja vie huikean summan, ainakin itseltä. Tilinauhassa on hienoja lukuja ja vuosiansiot vajaa 50 tuhatta, mutta kumma juttu kun kaikki menee... Enkä ole winnowassa töissä, enkä kokoomuslainen.


      • Vai teh.työl. Provo!
        tehdastyössä kirjoitti:

        Miksi pitäisi leikata 4000 euron palkat? Eihän tuo kummoinenkaan liksa ole, ihan tavan duunarikin tuon tienaa! Ei tuosta käteen jää kuitenkaan kuin pari tonnia. Verottaja vie huikean summan, ainakin itseltä. Tilinauhassa on hienoja lukuja ja vuosiansiot vajaa 50 tuhatta, mutta kumma juttu kun kaikki menee... Enkä ole winnowassa töissä, enkä kokoomuslainen.

        Älä nyt viitsi asioita vääristellä... Säästämisen takia, säästämisen takia. Kyllä siinä kuitenkin säästöä syntyy (verotuksesta kiristymisestä huolimatta eläke yms. kuluissa) ja vähemmän tarvitaan lopputilejä antaa. Jos asenne on tuollainen todellakin, voimme koko Suomi laittaa rukkaset naulaan. Eihän mitään kannata enää edes yrittää, jos kaikki olisi kanssasi samaa mm. "demari" mieltä, sitäpaitsi moraalisen esimerkin näyttäminen on nyt Porilaisissa ylipalkatuissa "johdoissa" välttämätöntä, ahneuden pirun eliminoimiseksi.


      • huuhaasti
        Vai teh.työl. Provo! kirjoitti:

        Älä nyt viitsi asioita vääristellä... Säästämisen takia, säästämisen takia. Kyllä siinä kuitenkin säästöä syntyy (verotuksesta kiristymisestä huolimatta eläke yms. kuluissa) ja vähemmän tarvitaan lopputilejä antaa. Jos asenne on tuollainen todellakin, voimme koko Suomi laittaa rukkaset naulaan. Eihän mitään kannata enää edes yrittää, jos kaikki olisi kanssasi samaa mm. "demari" mieltä, sitäpaitsi moraalisen esimerkin näyttäminen on nyt Porilaisissa ylipalkatuissa "johdoissa" välttämätöntä, ahneuden pirun eliminoimiseksi.

        Voithan olli sinäkin leikata palkkaasi, miksi muiden pitää, muttei sinun?


    • kiirekö?

      Ylimielinen tai ei, työsähköpostiinsa voisi vastata esim. työsuhdeälylaitteellaan parin päivän viiveellä....?

      • ei ole kiirettä.

        Ehkä Vasku on vähän jo sen yläpuolella, että ei aivan ehdi tai jaksa nöyristellä tavisten lähettämien viestien takia. Vastaus tulee, jos tulee, kun tulee.


    • (1-33)

      Mihin asteeseen on jo noussut sitten?

    • 2013 moraalin vuosi

      Potkuilta vältytään kun opettajat tekevät minimiä 24 tuntia viikossa, eikä ahneille sallita nyt max. 35 tuntia missään nimessä ja tämänkin jälkeen yli 4000,-/kk tienaavat, ylimenevältä osalta säästötalkoisiin. (Jos ei riitä 100,-/kk alaspäin niin kauan että riittää.) Elikkä johdon esimerkillä säästämään eniten, enitenhän johto tämän on aikaan saanutkin huonolla talouden hoidolla ja ennakoinnilla. Kun oy:tä rakennettiin oli olemassa 5 miljoonan sopeuttamis raha!!!? Hyvin on sekin "sulanut" monenlaisiin koordinaattoreihin yms. kaverille kanssa systeemeihin, autoihin, jne.

    • Protokollamoka

      Tänään osui silmiini SK:n viime kesän lasten- ja naistentalon peruskivenmuuraustilaisuuden yhteydessä otettu valokuva, jossa J. Vasama esiintyi preidenttiparin kanssa. Presidentti oli pukeutunut protokollan mukaisesti tummansiniseen pukuun valkoiseen paitaan ja solmioon ja rouva arvokkaaseen kotelomekkoon.
      Herra Vasama sen sijaan esiintyi paidankaulus levällään ilman solmiota kuin lavatansseissa.

    • Jukka/Juha/Lasse?

      Hyvin menee, mutta menköön!
      http://ollihakala.blogspot.fi/2013/10/mm-porin-kaupungilla-winnovassa-ja-jhl_20.html

      • Tiiätkyllä

        Olli... lääkkeet!


      • södekö

        Jukka??


    • Porin lääkkeet...
      • Robbendaali

        Olli, hommaas nyt vähän vahvempia. Sellaisia jotka nukuttaa pitkään, vaikka lopullisesti.


    • Antidemari

      Suositteletko tod. näk. demari Ollille itsetappoa vai itsemurhaa?

    • mahtava hitti!!!

      Kirjoitat Gooleen Juha Vasama, niin "yllättäen" tämä ketju on kahden parhaan hakutuloksen joukossa. Loistavaa!

      • siis Googleen

        *Googleen


      • Hitti kaxs.....
        siis Googleen kirjoitti:

        *Googleen

        MUSTA LISTA N:RO 2 JA 3 PORIN KAUPUNKI JA WINNOVA

        Ollin blokista ja kylä lähtee..... Loistavaa, jopa Pori sittenkin pelastuis korruptiolta!


      • yks plus yks
        Hitti kaxs..... kirjoitti:

        MUSTA LISTA N:RO 2 JA 3 PORIN KAUPUNKI JA WINNOVA

        Ollin blokista ja kylä lähtee..... Loistavaa, jopa Pori sittenkin pelastuis korruptiolta!

        Olli, lääkkeet!!!


    • tosipaikan tullen

      Jodia vai? Eipä paljon auta, kuten ei muutkaan pillerit tappavaan säteilyyn.
      musta-lista-nro-4-tvo-molokin-temppelit
      Ei auta demari irvistyksetkään

      • Tottatodella

        Ei auta ollia edes joditabletit. Vahvempaa tarvitaan!


    • Olli Hakala 2014

      Ajatuksia Porin kaupungista/WinNovasta etc. vuodelle 2014...

      Rovasti (Kullaan ex) Eero Kavaston asiallinen blokikirjoitus alla... Allekirjoitan pääosin tekstin myös omalle kohdalleni. Ei ole helppoa Porin kaupungissa/WinNovassa etc. tuoda esille aitoa totuutta, moraalia ja (työhyvinvointia kaikille) oikeudenmukaisuutta, "irvistelijöitä" riittää kyllä yllin kyllin... (mm. esivallassa on olevinaan viisaita kreikkalaisessa humanistisuudessaan, itse asiassa useat kuitenkin ahneita, ilkeitä, korruptioon luisuneita pahaveli- ja siskojärjestelmissään vääryyteen sotkeutuneita, luontaisen ihmisen eli synnintunnosta mitään tietämättömän käyttäytymisen malliesimerkkejä ja aina koko yhteiskunnan/työyhteisön pahaksi...)

      Mutta, hei, me noustaan...! "Metsässä" on reilu meininki!

      Terveisin 2014 vuodelle teidän: Olli Hakala Pori / Deus Protector Noster! / Sherwood † Real † Media † News... / Ja googlesta loput...

      Ps. Ja sorry, kun kirjoitan suoraan, koska en ole "tuuliviiri" ja tarkoituksenani yksinomaan on yhä kaikkien tasa-arvoinen/vertainen/oikeudenmukainen kohtelu, sekä hyvinvointi työyhteisöissä, palkkauksissa ja urakehityksissä 2014-->.

      https://www.facebook.com/photo.php?fbid=786828511334186&l=eb9840435a
      Kuvan teksti: Olekkin kiltisti jo vuosi 2014 tai... ;)


      --------------------------


      NARSISMI JATK - NARCISSISM CONTD

      Eilisessä Satakunnan Kansassa 30.12. jatkettiin narsismikeskustelua.

      Koska minut on saatu narsissiksi ja ties miksi, saanen kuitenkin tuoda esiin raamatullisen puolen, joka on vielä jäänyt kokonaan käsittelemättä.

      Tiedän: Älä nyt vielä Raamattua tähän sotke!

      Kyllä siihen on se sotkettava, jos kerran asia saadaan näyttämään siltä, että KAIKKI johtuu vain "luonnehäiriöstä" tai lapsuudesta tai nuoruudesta tai keski-iästä tai loppujen lopuksi vielä vanhuudestakin ja varmasti vielä haudankin takaa narsismi nousee kummittelemaan jälkeenjääneitä!

      Valittuani linjan, jossa nousen presidenttiä vastaan tai arkkipiispaa vastaan, ei käsitykseni mukaan nouse narsismista, vaan Raamatusta.

      Linja on ankara, mutta täysin Raamatun mukainen.

      Nostetaan esiin kuka tahansa Raamatun profeetta, opetuslapsi tai Taivaan valtakunnan seuraaja, huomataan helposti ne vaikeudet, joihin tällainen ihminen joutuu: Vikoilun, naureskelun, pään nyökyttämisen, kahtia sahaamisen, kuten perimätieto kertoo Jesajalle tapahtuneen tai niin kuin Jeesuksen kohdalla, ristiinnaulitsemisen.

      Useat ovat sanoneet täynnä kiukkua myös "ystävyytensä" minun kanssani irti lukemattomista eri syistä, mutta pääasiassa he ovat vetäneet herneen nenäänsä kateudesta tai loukkaantuneet kovista sanoistani - tai niin kuin presidentin tai arkkipiispan kohdalla, valinneet hiljaisuuden.

      Erityisesti vapaamuurareiden kohdalla olen ollut täysin taipumaton ja ankara: Seinäjoen vellihousut saavat tuta sen, että ovat väärällä tiellä.

      Kun olen siis valinnut tien, jossa perustelen kaiken Raamatun sanalla niin ulkomaankielellä kuin nykyään molemmilla kotimaisillakin - rivien välistä Raamatun sana on löydettävissä, jos ei kirjoituksissa aina oikein Raamattua sanallisesti mainitakaan - ei siis kysymyksessä ole mikään muu kuin Raamatun sanan eläväksi tekeminen ja sen todistusvoimaan luottaminen.

      Tästä on kaikkein vahvin näyttö se vapaamuurari, jolle en ainakaan vuosikymmeneen antanut syntejä anteeksi kuulumisesta salaseuraan - enkä anna KENELLEKÄÄN toisellekaan anteeksi, keitä vain tapaan - kunnes hän kuolinvuoteellaan ilmoitti luopuvansa Perkeleestä, Saatanasta ja saatoin julistaa hänelle synninpäästön.

      Minulle on siis aivan turha tulla sanomaan, että kyllä tuo Kavasto on sitten kauhea ja tuleekohan se ollenkaan toimeen edes vaimonsa kanssa - tulee kyllä.

      Pysykää kymmenen kilometrin päässä meidän kodistamme, tänne ei tarvitse tulla norkoilemaan, me voimme ihan hyvin, mutta sen vain sanon, että tällaisen linjan valinta on äärimmäisen raskasta ja kuluttavaa: Tässä karsiintuu kaikki epäoleellinen pois ja tähtäyspiste vain kirkastuu.

      Jumalan sana tässä se on, jos jotain on syyttäminen.

      Syyttäkää Jumalaa, jos sana ei kelpaa.

      " Sillä Jumalan sana on ELÄVÄ ja VOIMALLINEN ja terävämpi kuin mikään kaksiteräinen miekka ja se tunkee lävitse, kunnes se EROTTAA sielun ja hengen ja on sydämen ajatusten ja aivoitusten tuomitsija " (Hepr 4:12 KR-38).

      Jatketaan....

      • 8+3

        Ylläpito huomio!!! Eikö tätä helvet.. vatipäätä saada pois täältä paskaa jauhamasta? Samaa sontaa kirjoituksesta toiseen...


      • Tuomari x
        8+3 kirjoitti:

        Ylläpito huomio!!! Eikö tätä helvet.. vatipäätä saada pois täältä paskaa jauhamasta? Samaa sontaa kirjoituksesta toiseen...

        8 3
        Oletko a) asialinjalla koskaan, vai b) niinkuin betoeläin ilkeillen aina?!


    • Lääkityskuntoon

      Jos tuon jumalasta vaahtoamisen jättäisi pois ja keskittyisi olennaiseen, eli siihen vääryyteen, jossa eliitti kusee kansaa silmään, ja laittaisi todisteita pöytään enemmän kuin Jeesusta, olisi tässäkin enemmän asiatekstiä kuin suurimmassa osassa suomi24:n kirjoituksia.

    • porinkvisitio
    • Muuttuuko mikään?!

      No eliitti (varsinkin loossi eliitti luciferin) kusee kansaa, opettajia ja oppilaita silmään... Mitä sitten?

      Tupla YT:teet, toista sataa pihalle potkittu, tulospalkkiot... Mitä sitten?

      SK:ssa epäkohtia, pilkkaa, vanhemmat ja oppilaat huolissaan? Mitä sitten?

      5 miljoonaa winnovan aloittamiseen sulanut ja sitten 4 miljoonan vajeet? Mitä sitten?

      Johdossa pääosin esteellistä, pätemätöntä porukkaa, vieläpä opetusalalla ylisuurella palkkauksella... Ei vastuun kantajia, ei säästämisen esimerkkiä esim. palkoissa, ei kiusaamisen oikeudenmukaista käsittelyä, ei yhtään mitään.

      MITÄ SITTEN???

      Korruptiota, Porin totuttuja tapoja, poliittista ja okkultistista kähmintää, pahaveli- ja siskojärjestelmiä, köyhän ja vähä-osaisen kustannuksella... Ahneilla, häikäilemättömillä menee hyvin joka tilipäivä, hymyssä suin...

      MITÄ SITTEN???

      Mm. Jari Lehti, Heikki Rakkolainen moni muu porin kiusattu moni itsemurhan tehnyt on Porin kaupungin kauheudet kokenut, säälimätöntä henkistäväkivaltaa loppuun asti, kunnessa sairastut, väsyt, tapat itsesi etc.

      17.1 pe klo 15.00 on Olli Hakalan vuoro "teuraalle", kun eliitti ei siedä epäkohtiensä, vääryyksiensä, ahneutensa, korruptionsa, suoja työpaikkojensa ja rikollisuutensa jne. tulevan julkisesti esiin.

      MITÄ SITTEN?

      MUUTTUKO PORI KOSKAAN OIKEUDENMUKAISEKSI?

      SEN PÄÄTÄT SINÄ LUKIJA!

      http://ollihakala.blogspot.fi/2014/01/winnova-lynkkausta-heti-vuoden-alusta.html

      .

      • tuli vaan mieleen...

        Tuliskohan ne luciferit ja aaprahamit ny ollin avuks ko se niitä aina jaksaa mainostaa? Vai loppuuko itse oppineella nestorilla konstit ku tarpeeks on räksyttäny ja potkut on perjantaina tulos? Sitä sitten...


      • Omituine kiusaaja
        tuli vaan mieleen... kirjoitti:

        Tuliskohan ne luciferit ja aaprahamit ny ollin avuks ko se niitä aina jaksaa mainostaa? Vai loppuuko itse oppineella nestorilla konstit ku tarpeeks on räksyttäny ja potkut on perjantaina tulos? Sitä sitten...

        Demari ja kokkari vithuilun niitä parhaimistoa!
        Rääkkäystä vaan loppuun asti, niin kuoleepa pois!


    • Puhtaat kädet

      Mieti

    • kyl tietto on, jos..
    • yup

      Töitä ei ole päivääkään kyseinen mies tehnyt.
      Aikuisopiskelijamäärissä pikku vaihtelua ja tutkintaan, harvinaisen tyhmä mies, jos todeksi tuo väärennös osoittautuu.

    • Anonyymi

      Mikä Vasaman koulutus on?

    • Anonyymi

      Ketä kiinnostaa. Juhani Julinin tunnustus löytyy juutuubista edelleen, ja Julin murhattiin, siitä ei ole epäilystä.
      Vapaamuurarit hänet murhasivat, sekin on selvää.
      Lavastivat sen kelkkaonnettomuudeksi, hän löytyi kuolleena kelkan alta.
      Tutkimuksessa paljastui kuitenkin että Julin oli kuollut jo aiemmin, hän ei siis kuollut kelkkaonnettomuudessa.
      Kysymys kuuluu, miten kuollut mies pääsee moottorikelkan alle vähän jälkeen, kun hän paljastaa vapaamuurarien synkkiä salaisuuksia?
      Törmäämme jälleen tuttuun asiaan, hengenvaarallisiin rikkaisiin ihmisiin, jotka kuuluvat vapaamuurareihin.
      Vapaamuurareita on lääkäreissä, tuomareissa, poliitikoissa, poliisin johdossa, ministereissä, lakimiehissä, jopa kirkon hierarkiassa, liikemiehissä, yritysjohtajissa, kauppaliikkeiden isoissa pomoissa.
      Julinin tapaus osoittaa todeksi vaietun salaisuuden Suomessa.
      Täällä murhataan ihmisiä korkeampien tahojen määräyksestä. Emme ole kukaan turvassa.
      Milloinkaan ei tiedä milloin koronapiikki on juuri se sinulle valmistettu ja viimeinen.
      Tämä on hyvä kaikkien hyväuskoistenkin tiedostaa.

      • Anonyymi

        Voi tik sinua sämpylämiestä, ookko ihan tinalo emäsmies ja isäs varvas


      • Anonyymi

        "Törmäämme jälleen tuttuun asiaan, hengenvaarallisiin rikkaisiin ihmisiin, jotka kuuluvat vapaamuurareihin."

        Itse olen persaukinen porilainen ja kuulun vapaamuurareihin. Ehkä he murhaavat minut seuraavaksi, niin laskennallisesti eloon jääneiden keskiansio on korkeampia, kun minun matala ansiotasoni ei sitä madalla. LOL Jestas mitä sakkia, vapaamuurarit siis.


      • Anonyymi

        Jos nyt vakavasti puhutaan, minun on vaikea uskoa, että vapaamuurarit ketään murhaisivat. Se on porukka, jota ei vähempää voisi kiinnostaa, mitä joku heistä kertoo tai levittää tietoa.

        Siitä toiminnasta ei minullakaan ole muuta kerrottavaa kuin se, että se on helvetin tylsää puuhaa! Ketä kiinnostaa lähteä pitkän työpäivän päälle smokki päällä keikistelemään miesseurassa loosihuoneeseen leikkimään rituaalileikkejä ja kilpailemaan sillä, kenellä tyhjäntoimittajalla on ollut eniten aikaa opetella ulkoa rituaalin vuorosanansa? Ei minulla ainakaan ;)

        Hei haloo. Minä en ainakaan optettele vuorosanojani. En ole näyttelijä. Jos olisin, saisin siitä elantoni ja joutuisin opettelemaan vuorosanani, mutta siinä on vissi syy, että ammattini ei ole näyttelijä. Keskityn elämässä ylevämpiin asioihin kuin rituaalitekstin ulkolukuun, joka vuonna 2023 on helkkarin tyhjänpäiväistä ja itsekästä puuhaa.

        Jos ei oikeasti ole elämässä parempaa sisältöä kuin opetella ulkoa pitkiä teksitpätkiä, niin ei hyvää päivää. Palstalaiset huomaavat, että minusta ei ole vanhemmaksi ohjaajaksi, mutta hyvä niin. Ei sota yhtä miestä kaipaa, eikä koko maailma minua VO:ksi eli vanhemmaksi ohjaajaksi. Se on p....n pesti mitä osaan kuvitella.

        Muurareille "pääsiäsimunana" tuo kirosanan lyhennelmä, joka on kuin muurarien rituaalikirja. Siinä on ihan liina monta sanaa sensuroitu eli kirjoitettu vain alku ja loppukirjain. Pitää osata arvata, mikä sana on kyseessä. En ole elämäni aikana nähnyt mitään yhtä idiottimaista ja typerää.

        Esimerkiki rituaalikirjan sivu 68 VO:n kommentti: "Varmat t.........it." (Pisteiden määrä kertoo, montako kirjainta on sanasta jätetty pois.)

        Tuostako edes muurari tietää, mitä tarkoitetaan :D


    • Anonyymi

      Osuma.

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5035
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3307
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe