Kiri joutuu lujille

Vaihtuuko sarja

Voisi luulla, että tiukkojen Kama-pelien jälkeen Oulu olisi karsintapelissä suupalajuttu! No näinhän asia ei tietysti ole. Oulu on tottunut voittamaan tiukkojakin pelejä, kun sitävastoin Kirillä voitot ovat olleet harvinaisuuksia.
Oululla on lukuisia pelaajia, jotka eivät ehkä ole voimalyöjiä, lyövät vaan lyönnit ulkopelaajien väliin polttolinjan taakse. Näin etenijöitä siirretään pesältä toiselle vähitellen ja juoksujakin tehdään aina välillä samoin konstein. Kukaan Oululainen ei tuhlaa lyöntejään siten kuin kiriläiset, lyömällä näpyt etukaaren sisäpuolelle. Aina menee siinäkin yksi lyönti. Oulu tähtää nimenomaan ensimmäiseen peliin täällä Jyväskylässä saadakseen kotiedun lopuissa peleissä. Ja jos se ei vielä onnistu ekalla kerralla, niin ehkä jo toisella! Oululaisilla on taistelutahtoa ja AJATUS pelissä ihan eri tavalla kuin kiriläisillä.
Kirille kuitenkin onnea peleihin!

3

80

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Käykö näin taas?

      Kiri joutui lujille pelityylinsä takia. Ulkopeli oli aika pitävä, mutta sisäpeli oli ajoittain huonompaa kuin surkeaa. Edelleen muutama pelaaja hyväksyy sen, että hänen kohdallaan on todellisia lyöntejä vain kaksikäytettävissä. Miten muuten on selitettävissä aivan onnettomat näpäytykset?
      No jos rehellisä ollaan, niin kiri olisi hävinnyt toisen jakso ja ehkä koko ottelun ilman Lemposen tarjoamaa lahjaa. Tawastin lyönti olisi todenäköisesti ollut laiton, mutta Lemponen sai räpylällä koskettua palloa ja siitä seurauksena oli pajatson tyhjennys ja Tawastile kunnari. Nuo neljä juoksua riittivät toisella jaksolla tasapeliin Oulun kovasta painostuksesta huolimatta.
      Suraava peli onkin jo ihan toista maata. Nyt oululaiset tietävät Kirin tason, eihän se kummoinen ole! Oulussa ei enää eilisellä pelillä pärjää, minulle se ei ole yllätys, toivottavasti ei myöskään Kirille. Parantaa täytyy varsinkin sisäpeliä, ei enää lahoja!

      • Pelko pois!

        Tänään olisi ollut hyvä sauma päättää kausi onnistuneeseen suoritukseen ja varmistaa näin sarjapaikka ensi kaudeksi myös. Näin ei käynyt, vaan supervuorossa Oulu oli parempi 1-0 ja vei näin ottelun samoin lukemin ja tasoitti voitot 1-1:een.
        No huomenna on taas päivä uusi. Se on kuitenkin niin, että on ihan sama, annetaako vastustajalle etua heittämäälä harhaheitto vai jättämällä lyöntejä lyömättä (= sellainen näpy, millä ei kerta kaikkiaan kukaan ennätä edes sanoa "kissaa" saati vaihtaa pesäväliä! Jos lahjat eivät lopu, hatjoitellaan ensi kesänä alemmalla sarjatasolla. Nousuun sitten niitä ei enää saakaan tulla. Putiaminen on paljon helpompaa sarjaporrasta alemmaksi.
        Onnea huomiseen peliin, ottakaa ajatus edes kerrankin mukaan!


    • Onko vielä uskoa?

      Eilinen peli oli voittopeli, mutta ei se niin loistokas ollut kuin lehti kirjoitti. Eilenkin tuli aivan käsittämättömiä näpyjä, joilla esim. Karhulahti pääi ykköselle. Onnenkantamoinen, ei onnistu toistamiseen, joten ei kannata tuhlata yhtä lyöntiä siihen. Näitä oli ainakin yksi toinenkin "onnistunut" kentälle meno, kun pallo pomppi vastustajan hyppysissä. SIINÄ EI OLLUT MITÄÄN OMAA HYVYYTTÄ! Joten sellaista lyöntiä ei kannata enää tiukassa pelissä yrittää. Yritä ensi kesänä, jos kerkiät harjoitella sen näpyn siihen mennessä varmaksi! Peli oli siis vastustajan ulkopelin huonoudesta johtuvaa, ei minkäänlaista dominointis, kuten Kirin korisivu antaa uskoa. Ei pidä tuudittautua vääriin luuloihin juuri ratkaisevalla hetkellä. olitte kuitenkin onnekkaampia kuin oululaiset ja siitä makea voitto. Tuolla pelillä ei kyllä voiteta Oulussa.
      Ihmeelistä oli myös Kalle Virolaisen tuhlarimaisen huono peli välillä. Vai mitä järkeä on tyhjentää pajatso ajotilanteessa koppilyöntiin. MAIHINHAN sen lyönnin on osuttava, jotta tilanteet jatkuvat. Järki käteen ja lyhkäsempi vauhti!
      Hippoksella vielä tavataan ainakin kerran tällä pelitasolla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3963
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2328
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2046
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      94
      1713
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1401
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1311
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1252
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe