AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Joe's diner

Joe's diner

36 Vastausta 1 873 Lukukertaa
Oletteko käyneet tuossa uudessa mestassa? Hienohan se on sisältä ja pikkusen käytetty rahaa kalusteisiin jne. Positiivinen ylläri.
No ruoka tuntus olevan perus ryönää. Yks mikä ottaa päähän on se että takahuoneesta kuuluu "plim" kun mikron kello kilahtaa!
Ei mikropaskalla tule menestyyn. Otin kebabrullan täytyy sanoo jotakuinkin näin. Pojat menkää selan rullanteko tunnille Taksimiin siinä vähän suuntaa.
No aika näyttää kestääkö pitmpään kun starttirahat.
Se on jo myynnissä...
Vai on jo myynnissä? Missä?
Kuka mainostaa?
Tätäkin paikkaa entinen rokkibaarin pitäjä mainosti sellaiseksi ruokapaikaksi, mitä ei muka Jämsässä entuudestaan olisi. Kuinkas vaan olikaan siihenhän tuli pitseria ja kebab paikka, joita Jämsässä on ihan riittämiin ollut.
Totta turiset yökyökyök.
Miksei tänne saada kunnon kilpailijaa vaikkapa rossolle. Edullista ala carte ruokaa. Alkaa nuo pitsat ja kebabit tökkimaan, puhumattakaan grilliruuasta
varmaan siksi että teillä jämsäläisillä ei ole rahaa maksaa ravintolaruoasta. ja kukaan ei jaksa kuunnella ikuista ulinaa kun kaikki on huonosti
Ha, ha... Jyppilässä on vielä suurempi työttömyys, mitä Jämsässä. Oikea Andersonin lammaslauma siellä Harjun juurella.
Jes! Rossossa oli ihan maittavaa sapuskaa, mutta kun sinne en enään mene, koska hyväksyivät parkkipaikalle yksityisen pysäköinninvalvonnan. En ole foorumissa käynyt senkoommin kun kyttääjä hommansa aloitti. Käyn Tampereella ja Jyväskylässä syömässä pari/kolme kertaa kuussa.
Menkää syömään Pispalan kioskille, siellä saa 5 eurolla keittolounaan ja
on todella hyvää kotiruokaa.
Totta turiset, että Jämsässä ja Jämsänkoskella riittää sitä ulinaa ja ruikutusta joka asiasta!! Kaikki ruokapaikat haukutaan järestään, Esim. Vanha Mylly, täällä on jo kaksi haukkumaketjua... ei voi kun ihmetellä tuota pahan olon määrää.
Joes diner ei ole myynnissä vaan Tori.fi:ssä myynnissä Auvon viereinen pitseria.Joesissa ruoka ihan ok,siisti ja puhdas paikka.
Joes Diner oli vielä myytävänä viime viikolla, nyt ilmoitus on poistettu. Turkinpippuri on myynnissä edelleen. Joesille löytyi nopeasti uusi omistaja :D
Voi hurja :D
Minun mielestäni Joe's Dinerissä on erittäin hyvät ruuat. Samaa mieltä on myös kaverini. Ehdottomasti Jämsän paras pikaruokapaikka. Viihtyisä sisältä ja hyvät ruuat, eikä hinnatkaan ole pahat. Henkilökunta oikein mukavaa.
Jokainen saa kertoa mielipiteensä ja mun on guudpai!
En käy piste.
Tosi siisti paikka ja hyvät ruoat. Olen ottanut aina take away annoksen ja samalla surkutellut meitä junttijämsäläisiä. Ei osata mennä ulos syömään. Ainakaan Jämsässä.
Alkaa olla holotna ulkona vaikka osattaskin. Läskisoosi jäähtyy viimassa alta aikayksikön.
Tosi hyvä ravinteli. Etelä-Eurooppalainen, kuittikäytännöissään.
Ilmoittakaa verotoimistoon jos ei anneta kuittia.

TYÖVOIMAPULAA EI TULE KOSKAAN

Viime vuosien tai paremminkin vuosikymmenien yleisimmin hyväksytty poliittinen hokema on ollut Suomeen piakkoin iskevä massiivinen työvoimapula, joka vaanii aina aivan nurkan takana. Todellisuudessa sekä ongelman laajuus että ratkaisu on useimmiten analysoitu väärin.

Monet keskeisetkin tahot tekevät laskelmissaan jo sen lähtökohtaisen virheen, että puhuvat Suomen työikäisen väestön vähenemisestä kokonaisuudessaan. Todellisuudessa työikäisestä väestöstä kuitenkin osa on joka tapauksessa poissa työelämästä, joten todellinen vähennys työvoimaan on pienempi kuin laskelmissa tavallisesti esitetään.

Jos siis esimerkiksi 10 vuoden päästä työikäisten määrä olisi 150 000 pienempi kuin nyt, täytyy kuitenkin ottaa huomioon, että Suomessa 55-64 vuotiaista vain 57% on muutenkaan tätä nykyä töissä, eli vastaavasti 43% näistä työikäisistä on jo nyt poissa työelämästä. Suurten ikäluokkien eläköitymisellä pelottelu alkaa siis olla turhaa, kun eläkkeelle siirtyminen on jo paljolti tapahtunut tosiasia, eikä yleisen työvoimapulan alkamisesta silti ole merkkiäkään.

Tulevaisuutta povatessa on oltu erityisen huolissaan huoltosuhteen kehityksestä. Huoltosuhde tarkoittaa lasten ja vanhuuseläkeläisten määrällistä suhdetta työikäisiin. Ensi vuonna huoltosuhteen ennakoidaan olevan 51,6%, eli työikäisiä on vielä noin kaksi kertaa enemmän kuin työiän ulkopuolisia. Huoltosuhde on harvoin ollut tilastoidussa historiassamme näin edullinen.

Kaukaisemmissa ennusteissa huoltosuhteen arvellaan nousevan vuonna 2020 65,4%:iin ja 2030 jo 73%:iin. Jos näin kävisi, ei sekään olisi ennen kuulumatonta. 1900-luvun alussa huoltosuhde oli yli 70%:ia, tosin sillä erolla nykyiseen, että tuolloin huoltosuhdetta heikensi ennen kaikkea lasten suuri määrä.

Päättäjiemme suurin erehdys on ollut ajatella, että huoltosuhteen heikentyminen voitaisiin estää parhaiten maahanmuutolla. Tämä ajatus on täysin teoreettinen, sillä esimerkiksi vuoden 2006 lopussa 18-64 –vuotiaiden Helsingissä asuvien ulkomaiden kansalaisten työllisyysaste oli 50,6%, eli työikäisistäkin vain noin puolet oli työelämässä. Samaan aikaan Suomen kansalaisten vastaava luku oli 75,5%.

Nykyisen kaltainen maahanmuutto siis vain heikentää huoltosuhdetta, mikä ei ole yllättävää kun otetaan huomioon, että ulkomaalaiselle työnsaanti on aina vaikeampaa ja esimerkiksi islamilaisessa kulttuurissa naisten työssäkäynti ei ole yleistä. Sen sijaan hankitaan paljon lapsia, mikä sekin lyhyellä aikavälillä heikentää huoltosuhdetta.
Kannattaa käydä lukemassa Oiva-raportti liikeestä. Kyllä jää ruuat syömättä tuossa paikassa.
Lukisin jos se Oiva toimisi
mikä on Oiva raportti ja mistä sen voi lukea.
Okei eli tarkastusraportti on päivätty 28.10.2013 (edellinen raportti 25.9.2013 ja silloinkin Tulos:Korjattavaa)

Tulos:Korjattavaa

Huomiot •
Siivousvälinetilassa pieniä puutteita. Käsien pesupisteen varustelussa pieniä puutteita. Joistakin kylmälaitteista
puuttui lämpömittarit.Kylmälaitteiden lämpötilojen kirjanpito puuttui kokonaan. Kylmänä tarjolla olevien
elintarvikkeiden lämpötilojen kirjanpito puuttui kokonaan.

Valvontayksikkö •
Keurusselän ympäristön-/terveydensuojelutoimisto
Eipä ollu ainoa paikka missä huomautettavaa. Laittakaas Oivaan pelkkä Jämsä hakusanaksi niin sieltä tulee myös kauppoja ja mm. KOULUN RUOKALA!!!
Joo muutkin saanneet huomautettavaa juu, mutta uusintatarkastuksessa asiat korjattu. Jämsän listalla tällä hetkellä ainoa paikka missä uusintatarkastuksen jälkeen havaittu edelleenkin puutteita, no jospa kolmas kerta onnistaisi, aikaa asioiden korjaamiseen kyllä on ollut.
Tämä on just tätä! Raportit ei valitettavasti kerro koko totuutta asiasta. Syy huomautukseen tulee pienestäkin virheestä ja sillä ei mitään tekemistä sillä että ruoka jota siellä valmistetaan jotenkin ihmiselle vaarallista. Yleisarvosanaksi tulee automaattisesti tutkittavan osion huonoin tulos eli vaikka kaikki muut olisikin tiptop ja yksi asia ei niin hyvin( vaikka ei olisi mitään tekemistä hygienin kanssa, kuten esim. lattianpesuharja siivouskaapissa lattialla) niin kokonaisarvio sen mukaan! Eli kannattaa ottaa ensin selvää mistä arvosana on tullut ennenkuin vetää johtopäätöksiä... :(
Se että kylmälaitteista puuttuu lämpömittareita ja kuluttajalle päätyvän kylmien ruokien lämpötilojen kirjanpitoa ei ole ollenkaan ei nyt kuitenkaan ole mikään harja lattialla tapaus. Vai onko asiassa vielä jotain erikseen selvitettävää? Eikö huono arvosana tullutkaan viidestä eri huomautettavasta asiasta? Eikö se edusta kokonaisuutta?
En tiedä tästä ko paikasta mitään mutta noin yleisellä tasolla mietin tätä hygieniapassikoulutusta. Miten se suoritetaan tai miten ymmärretään mitä opetetaan, jos ei ymmärrä kieltä riittävästi? Onko siellä kokeissa joku avustajien armeija joka kertoo mihin ruutuun rasti laitetaan? Se minua myös huolestuttaa miten paljon etelä-euroopan ja arabi maiden pakolaisista on ravintola-alan ammattilaisia. Ovatko ravintola-alan ammattilaiset vainottu kansanryhmä näissä maissa? Heidän prosentuaalinen osuus pakolaisista on melko suuri. Onko Yk, ilo tai joku muu järjestö puuttunut jo asiaan?
Kyllä on todella tyylikäs paikka käydä ja ruokakin oli hyvää!!
Nythän se on lopetettu joes dineri, se oli hyvä paikka.. Minnekköhän muutti ?
Joe on Laten kanssa Thaimaassa.
Harmi tosiaankin kun lopetti toimintansa niin pian. Kiva paikka oli käydä ja ruokakin oikein maittavaa.
olipa hinta laatu kohdillaan,ei kulu rosson saranat
No etpä käynyt Joessa tarpeeksi usein kun sen saranat on kiinni...
Mitäpä jos seuraavaksi avattaisiin suora kilpailija Rossolle. Keskustaan ja hyvälle paikalle.

Ei kaupunki pelkillä kepsupaikoilla pärjää. Mm. täällä vierailleet ulkopaikkakuntalaiset ovat ihmetelleet ääneen ruokapaikkojen yksipuolisuutta. Samaa valitusvirttä suoltavat Jämsäläiset itsekin, minä mukaanlukien. Toimeen tarttuva yrittäjätaho vaan puuttuu. Valitettavasti.
 /   /  /  / Joe's diner

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta