Joe's diner

Ruoka on kiva juttu

Oletteko käyneet tuossa uudessa mestassa? Hienohan se on sisältä ja pikkusen käytetty rahaa kalusteisiin jne. Positiivinen ylläri.
No ruoka tuntus olevan perus ryönää. Yks mikä ottaa päähän on se että takahuoneesta kuuluu "plim" kun mikron kello kilahtaa!
Ei mikropaskalla tule menestyyn. Otin kebabrullan täytyy sanoo jotakuinkin näin. Pojat menkää selan rullanteko tunnille Taksimiin siinä vähän suuntaa.
No aika näyttää kestääkö pitmpään kun starttirahat.

36

1929

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lyhkänen Joe

      Se on jo myynnissä...

      • Ruoka on

        Vai on jo myynnissä? Missä?


    • Joen dainer

      Kuka mainostaa?

    • yökyökyök

      Tätäkin paikkaa entinen rokkibaarin pitäjä mainosti sellaiseksi ruokapaikaksi, mitä ei muka Jämsässä entuudestaan olisi. Kuinkas vaan olikaan siihenhän tuli pitseria ja kebab paikka, joita Jämsässä on ihan riittämiin ollut.

      • kanaveivari

        Totta turiset yökyökyök.


    • näin on

      Miksei tänne saada kunnon kilpailijaa vaikkapa rossolle. Edullista ala carte ruokaa. Alkaa nuo pitsat ja kebabit tökkimaan, puhumattakaan grilliruuasta

      • jkl2

        varmaan siksi että teillä jämsäläisillä ei ole rahaa maksaa ravintolaruoasta. ja kukaan ei jaksa kuunnella ikuista ulinaa kun kaikki on huonosti


      • jsä1
        jkl2 kirjoitti:

        varmaan siksi että teillä jämsäläisillä ei ole rahaa maksaa ravintolaruoasta. ja kukaan ei jaksa kuunnella ikuista ulinaa kun kaikki on huonosti

        Ha, ha... Jyppilässä on vielä suurempi työttömyys, mitä Jämsässä. Oikea Andersonin lammaslauma siellä Harjun juurella.


      • poikotoin edelleen.

        Jes! Rossossa oli ihan maittavaa sapuskaa, mutta kun sinne en enään mene, koska hyväksyivät parkkipaikalle yksityisen pysäköinninvalvonnan. En ole foorumissa käynyt senkoommin kun kyttääjä hommansa aloitti. Käyn Tampereella ja Jyväskylässä syömässä pari/kolme kertaa kuussa.


    • tötön

      Menkää syömään Pispalan kioskille, siellä saa 5 eurolla keittolounaan ja
      on todella hyvää kotiruokaa.

    • aina maittaa

      Totta turiset, että Jämsässä ja Jämsänkoskella riittää sitä ulinaa ja ruikutusta joka asiasta!! Kaikki ruokapaikat haukutaan järestään, Esim. Vanha Mylly, täällä on jo kaksi haukkumaketjua... ei voi kun ihmetellä tuota pahan olon määrää.

      • Oppia ikä kaikki

        Joes diner ei ole myynnissä vaan Tori.fi:ssä myynnissä Auvon viereinen pitseria.Joesissa ruoka ihan ok,siisti ja puhdas paikka.


    • rullaattirullaa

      Joes Diner oli vielä myytävänä viime viikolla, nyt ilmoitus on poistettu. Turkinpippuri on myynnissä edelleen. Joesille löytyi nopeasti uusi omistaja :D

      • Oppia ikä kaikki

        Voi hurja :D


    • rhrtjrtyjr

      Minun mielestäni Joe's Dinerissä on erittäin hyvät ruuat. Samaa mieltä on myös kaverini. Ehdottomasti Jämsän paras pikaruokapaikka. Viihtyisä sisältä ja hyvät ruuat, eikä hinnatkaan ole pahat. Henkilökunta oikein mukavaa.

      • Ruokoo ruokoo

        Jokainen saa kertoa mielipiteensä ja mun on guudpai!
        En käy piste.


    • Helmiä sioille

      Tosi siisti paikka ja hyvät ruoat. Olen ottanut aina take away annoksen ja samalla surkutellut meitä junttijämsäläisiä. Ei osata mennä ulos syömään. Ainakaan Jämsässä.

      • Kylymä tulii

        Alkaa olla holotna ulkona vaikka osattaskin. Läskisoosi jäähtyy viimassa alta aikayksikön.


    • Berlusconi

      Tosi hyvä ravinteli. Etelä-Eurooppalainen, kuittikäytännöissään.

      • elitasopagolainen

        Ilmoittakaa verotoimistoon jos ei anneta kuittia.

        TYÖVOIMAPULAA EI TULE KOSKAAN

        Viime vuosien tai paremminkin vuosikymmenien yleisimmin hyväksytty poliittinen hokema on ollut Suomeen piakkoin iskevä massiivinen työvoimapula, joka vaanii aina aivan nurkan takana. Todellisuudessa sekä ongelman laajuus että ratkaisu on useimmiten analysoitu väärin.

        Monet keskeisetkin tahot tekevät laskelmissaan jo sen lähtökohtaisen virheen, että puhuvat Suomen työikäisen väestön vähenemisestä kokonaisuudessaan. Todellisuudessa työikäisestä väestöstä kuitenkin osa on joka tapauksessa poissa työelämästä, joten todellinen vähennys työvoimaan on pienempi kuin laskelmissa tavallisesti esitetään.

        Jos siis esimerkiksi 10 vuoden päästä työikäisten määrä olisi 150 000 pienempi kuin nyt, täytyy kuitenkin ottaa huomioon, että Suomessa 55-64 vuotiaista vain 57% on muutenkaan tätä nykyä töissä, eli vastaavasti 43% näistä työikäisistä on jo nyt poissa työelämästä. Suurten ikäluokkien eläköitymisellä pelottelu alkaa siis olla turhaa, kun eläkkeelle siirtyminen on jo paljolti tapahtunut tosiasia, eikä yleisen työvoimapulan alkamisesta silti ole merkkiäkään.

        Tulevaisuutta povatessa on oltu erityisen huolissaan huoltosuhteen kehityksestä. Huoltosuhde tarkoittaa lasten ja vanhuuseläkeläisten määrällistä suhdetta työikäisiin. Ensi vuonna huoltosuhteen ennakoidaan olevan 51,6%, eli työikäisiä on vielä noin kaksi kertaa enemmän kuin työiän ulkopuolisia. Huoltosuhde on harvoin ollut tilastoidussa historiassamme näin edullinen.

        Kaukaisemmissa ennusteissa huoltosuhteen arvellaan nousevan vuonna 2020 65,4%:iin ja 2030 jo 73%:iin. Jos näin kävisi, ei sekään olisi ennen kuulumatonta. 1900-luvun alussa huoltosuhde oli yli 70%:ia, tosin sillä erolla nykyiseen, että tuolloin huoltosuhdetta heikensi ennen kaikkea lasten suuri määrä.

        Päättäjiemme suurin erehdys on ollut ajatella, että huoltosuhteen heikentyminen voitaisiin estää parhaiten maahanmuutolla. Tämä ajatus on täysin teoreettinen, sillä esimerkiksi vuoden 2006 lopussa 18-64 –vuotiaiden Helsingissä asuvien ulkomaiden kansalaisten työllisyysaste oli 50,6%, eli työikäisistäkin vain noin puolet oli työelämässä. Samaan aikaan Suomen kansalaisten vastaava luku oli 75,5%.

        Nykyisen kaltainen maahanmuutto siis vain heikentää huoltosuhdetta, mikä ei ole yllättävää kun otetaan huomioon, että ulkomaalaiselle työnsaanti on aina vaikeampaa ja esimerkiksi islamilaisessa kulttuurissa naisten työssäkäynti ei ole yleistä. Sen sijaan hankitaan paljon lapsia, mikä sekin lyhyellä aikavälillä heikentää huoltosuhdetta.


    • korjattavaa tuli

      Kannattaa käydä lukemassa Oiva-raportti liikeestä. Kyllä jää ruuat syömättä tuossa paikassa.

      • oivaoivaoivaoiva

        Lukisin jos se Oiva toimisi


      • Sutisen

        mikä on Oiva raportti ja mistä sen voi lukea.


    • korjattavaa tuli

      Okei eli tarkastusraportti on päivätty 28.10.2013 (edellinen raportti 25.9.2013 ja silloinkin Tulos:Korjattavaa)

      Tulos:Korjattavaa

      Huomiot •
      Siivousvälinetilassa pieniä puutteita. Käsien pesupisteen varustelussa pieniä puutteita. Joistakin kylmälaitteista
      puuttui lämpömittarit.Kylmälaitteiden lämpötilojen kirjanpito puuttui kokonaan. Kylmänä tarjolla olevien
      elintarvikkeiden lämpötilojen kirjanpito puuttui kokonaan.

      Valvontayksikkö •
      Keurusselän ympäristön-/terveydensuojelutoimisto

    • juups...

      Eipä ollu ainoa paikka missä huomautettavaa. Laittakaas Oivaan pelkkä Jämsä hakusanaksi niin sieltä tulee myös kauppoja ja mm. KOULUN RUOKALA!!!

    • Sellainen se

      Joo muutkin saanneet huomautettavaa juu, mutta uusintatarkastuksessa asiat korjattu. Jämsän listalla tällä hetkellä ainoa paikka missä uusintatarkastuksen jälkeen havaittu edelleenkin puutteita, no jospa kolmas kerta onnistaisi, aikaa asioiden korjaamiseen kyllä on ollut.

    • oivako oiva?

      Tämä on just tätä! Raportit ei valitettavasti kerro koko totuutta asiasta. Syy huomautukseen tulee pienestäkin virheestä ja sillä ei mitään tekemistä sillä että ruoka jota siellä valmistetaan jotenkin ihmiselle vaarallista. Yleisarvosanaksi tulee automaattisesti tutkittavan osion huonoin tulos eli vaikka kaikki muut olisikin tiptop ja yksi asia ei niin hyvin( vaikka ei olisi mitään tekemistä hygienin kanssa, kuten esim. lattianpesuharja siivouskaapissa lattialla) niin kokonaisarvio sen mukaan! Eli kannattaa ottaa ensin selvää mistä arvosana on tullut ennenkuin vetää johtopäätöksiä... :(

      • oiva oiva

        Se että kylmälaitteista puuttuu lämpömittareita ja kuluttajalle päätyvän kylmien ruokien lämpötilojen kirjanpitoa ei ole ollenkaan ei nyt kuitenkaan ole mikään harja lattialla tapaus. Vai onko asiassa vielä jotain erikseen selvitettävää? Eikö huono arvosana tullutkaan viidestä eri huomautettavasta asiasta? Eikö se edusta kokonaisuutta?


    • Huolellinen

      En tiedä tästä ko paikasta mitään mutta noin yleisellä tasolla mietin tätä hygieniapassikoulutusta. Miten se suoritetaan tai miten ymmärretään mitä opetetaan, jos ei ymmärrä kieltä riittävästi? Onko siellä kokeissa joku avustajien armeija joka kertoo mihin ruutuun rasti laitetaan? Se minua myös huolestuttaa miten paljon etelä-euroopan ja arabi maiden pakolaisista on ravintola-alan ammattilaisia. Ovatko ravintola-alan ammattilaiset vainottu kansanryhmä näissä maissa? Heidän prosentuaalinen osuus pakolaisista on melko suuri. Onko Yk, ilo tai joku muu järjestö puuttunut jo asiaan?

    • ihme vikinää

      Kyllä on todella tyylikäs paikka käydä ja ruokakin oli hyvää!!

    • juupslait

      Nythän se on lopetettu joes dineri, se oli hyvä paikka.. Minnekköhän muutti ?

    • dineristi

      Joe on Laten kanssa Thaimaassa.

    • imrah

      Harmi tosiaankin kun lopetti toimintansa niin pian. Kiva paikka oli käydä ja ruokakin oikein maittavaa.

    • entinen rosson asiak

      olipa hinta laatu kohdillaan,ei kulu rosson saranat

      • saranan kuluttaja

        No etpä käynyt Joessa tarpeeksi usein kun sen saranat on kiinni...


    • JeeJee79

      Mitäpä jos seuraavaksi avattaisiin suora kilpailija Rossolle. Keskustaan ja hyvälle paikalle.

      Ei kaupunki pelkillä kepsupaikoilla pärjää. Mm. täällä vierailleet ulkopaikkakuntalaiset ovat ihmetelleet ääneen ruokapaikkojen yksipuolisuutta. Samaa valitusvirttä suoltavat Jämsäläiset itsekin, minä mukaanlukien. Toimeen tarttuva yrittäjätaho vaan puuttuu. Valitettavasti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5309
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3437
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1572
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      192
      1463
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      988
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      779
    Aihe