AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / munasarjasyöpä

munasarjasyöpä

3 Vastausta 177 Lukukertaa
Minulla löytyi perusgyne käynnillä kummastakin munasarjasta n.4cm munasarjakystat. Kystat olivat tummat "pallot". Nesterakkuloiksi gyne sanoi ja sanoi ettei syytä huoleen ole . Kuitenkin määräsi otettavaksi syöpämarkerit, joten minua alkoi pelottamaan etteihän kuitenkin hän epäillyt jotakin pahempaa. Kuinka suurella todennäköisyydellä 32v ja tuollaiset nesterakkulat osoittautuisivatkin syöväksi? Huoli on suuri koska mummollani oli munasarjasyöpä.
hei.jos sinulla todettiin kysta,niin ei syytä huoleen.kysta on rakkulakasvain,ei syöpään liittyvä.aika yleinenkin hyvänlaatuinen kasvain.hyvähän se on,kun tarkemmin tutkivat.
minulla oli molemmissa munasarjoissa kystat. Gynekologi joka kovasti halusi itse tehdä leikkauksia (ymmärsin tämän jälkeenpäin) pelotteli, että jos kirurgi leikkaisi hän ottaisi munasarjat pois jne. Suostuin sitten että tämä gynekologi leikkaisi.
Kystat tai toinen oli sellainen 'suklaakysta' kuten hän sanoi, siis sellainen tumma. Jotain hän ei saanut pois, vaan oli saanut siitä pois nestettä ja kursinut pienemmäksi, näin ymmärsin.

Sitten joskus minulle tulikin munasarjasyöpä, ehkä juuri sellaisesta kystasta?
Leikattiin, sytostaatteja pitkään annettiin. Nyt olen taas työelämässä.
Joskus mietin että mitä jos joku 'oikea' kirurgi olisi leikannut -

pyytäisit etkä että sinulta otettaisiin Markkeri CA 12-5, sen näkee helposti verikokeesta. Se ei ole ihan tarkka markkeri, mutta suuntaa antava. Joten pohdi tuotakin!
voimia sinlle!
Aloittaja kertoo että häneltä otetaan markkeriarvo!
 /   /  /  / munasarjasyöpä
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta