AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  / 5:2 dieetti

5:2 dieetti

12 Vastausta 619 Lukukertaa
Aloitin ko. dietiin viime viikolla, löytyiskö muita jakamaan kokemuksia?
Viime viikolla "paastosin" tiistain ja perjantain tällä viikolla samat päivät, tosin perjantaina meni vähän överiksi. Paino pudonnut n. kilon.
Aloitin tänään 5:2 dieetin. Eli "paastopäiviä" on tarkoitu pitää maanantaina ja torstaina. Alkupaino oli tänään 92, pituutta mulla on 175. Olen ollut tällä dietillä jo paljon ennen kuin siitä tuli hitti, eli joskus 10 vuotta sitten. Silloin painoa putosi n kilo viikossa.
Mitä ootte paastopv:nä syöneet?
Söin aamulla viilin (n 160 kcal). Työpäivän aikana join litran valion mehukeittoa (n 90 kcal) ja illalla lasillisen rasvatonta piimää ( n 60 kcal) ja nektariinin n 40 kcal. Eli yhteensä n 350 kcal. Meni aika helposti vaikka tuli liikuttua aika runsaasti. Järkeväähän se tietysti olisi syödä salaattia tms, mutta silloin vuosia sitten tuo mehukeitto oli mun juttu. Ja hyvin vei nälkää eilenkin, eli pysyttelen suurinpiirtein tuolla linjalla.
Paastopäivät koostuneet lähinnä seuraavista :mehukeitto (valion ), ruisleipä, porkkana, tomaatti, kananmuna ja ihan vähän samaa ruokaa mitä muukin perhe syönyt...
Minä aloitin tänään "viiskakkosen", eli paastopäivät ovat maanantai ja torstai. Tähän mennessä olen syönyt täysjyväleipäviipaleen kinkulla ja juustolla, toinen voikkari vielä odottaa. Illalla kotona varmaan eilistä kanaa ja porkkanaa, ehkä Vitalinean juotava jogurtikin. Kaloreita olisi näissä aika pitkälti juuri se 500.
Valion sokeronta mehukeittoa voisikin ostaa ja vaikka rasvatonta piimää myös näitä päiviä varten.
Saa nähdä miten käy!
Mä olin ensin myös tuolla 500 kcal / 24 h mutta se ei sopinut .Tuli huono olo ja se olisi kaatunut kokonaan siihen,mutta itsepintaisesti halusin kokeilla tätä.Siksi nostinkin kalorimäärän 700/24 h ja nyt tuntuu sopivalta ja toimii!!
Useita kiloja lähtenyt kolmessa kuukaudessa!!
Pidätkö tuolla 700 kalorilla ne kaksi päivää? Miten muut päivät? Kiinostaisi tietää kun tuntuu aika vaikealta pitää kalorit 500/päivä?
Minä olen nyt vuoden ajan syönyt suunilleen 1500kcal/vrk,ja painoa on pudonnut 22kg, liikuntaan en ole juuri lisännyt. Olo on huomattavasti keventynyt ja iltaisin on helpompi olo, kun ei oo ähky olo
5/2 dieetti – älä todellakaan kokeile tätä kotona

http://samisundvik.com/2013/09/07/52-dieetti-ala-todellakaan-kokeile-tata-kotona/
Lol , siinä yks bisneksessä oleva, itsensä ravintoguruksi nostanut ihminen haukkuu oman ideologian vastaista sanomaa. Haukutaan muita käärmeöljykauppiaiksi ja kuitenkin itse kaupataan näitä ns. superfoodeja joiden todellinen teho ei kuitenkaan ole todistettu. Voi kysyä onko motiivi vain buustata omaa myyntiä.

Saminkin olisi tärkeintä ymmärtää että 5:2 ei ole dieetti, se on elämäntapa, jos ryhdyt 5:2:sta noudattamaan, noudata sitä koko loppuelämäsi.
Tämä 5:2 jopa toimii, itselläni 2 viikkoa takana ja lähtöpaino 90, nyt 88. Nuo on aamupainoja. Normaaleina päivinä syön ihan kuten ennekin eli ei ainakaanminulla aiheuta "ylisyönti" paastopäivien jälkeen.
Paastopäivää vastaava vaikutus saavutetaan, kun ollaan syömättä vähintään 12 tuntia (tai syödään vain vähän) niin sanoi yhdellä videolla englantilainen 5:2 dieetistä kertova terapeutti. Silloinhan pitäisi riittää, että on syömättä esim. klo 18 - 07 välisenä aikana. Mihin tässä päädytään eli siihen samaan ratkaisuun jota olen käyttänyt jo koko aikauisiän eli että en syö klo 18 jälkeen juuri mitään. Helpompaa kuin 5:2 dieetti.
 /   /  /  /  / 5:2 dieetti
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta