minkä ikäisenä stringit

kysyjä

Minua ainakin häiritsee persvakoon tunkeutuvat alushousut. Harrastan kilpauintia, joten pakarat on suuret. Minkä ikäisenä suosittelette stringejä? Ja mitkä on lempi srtigit ja mistä ostit?

16

3181

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tottakaiduudd

      no jos oot 7v vastakirjottamaan oppinu, pitäydy vaan niissä kunnon pikkareissa, mutta jos olet 18v seksikäs isopeppunen tyttö, niin tottakai sie ostat stringit!!!:))

    • Sloggi forever

      No jos sua persnarut häiritsee, niin miksi ihmeessä ostaisit sellaiset?

      • kysyjä

        Mua härtse pikkarit, jotka pikkuhiljaa menee persvakoon. Vaikka hipsterit on mukavat, ne tekee saman.... Harkitsen ostaa stringit, mutta kysyn yleisesti mistä pidätte ja en ole 7 enkä 18 vaan jotain siltä väliltä:-]


    • Sannnnnnni

      Itse inhoan mutta monet ystävät tykkäävät -stringejä yleisesti ei pidetä koska pienentäisivät peppua tai koska olisivat mukavat (myönteisinkin kuulemani arvostelu on "no siihen lopulta tottuu") -vaan sen välttämiseksi että alusvaaterajoja kyylättäisiin ohuiden tai vaaleiden alaosien alta -sama syy kuin monet eivät pidä vaaleiden puseroiden alla tummia liivejä, nekin näkyvät.

      Itse pidän kesän ohuet kankaat ei-ihonmyötäisinä koska niin on viileämpi, joten alusvaaterajat saavat olla mitä tahansa. Talvella farkkujen kanssa voi pitää vaikka mitä mummolinjoja, niiden läpi ei näy mikään. Lähinnä pikkujoulutyylisten ohutkankaisten, tiukkojen mekkojen kanssa saa vaania että mitään näkyvää saumaa ei ole -siinä stringit pääsevät oikeuksiinsa.

      Yhtä totuutta ei ole -riippuu ylipäänsä vartalotyypistä millainen pukee. Kapeavyötäröisen joka ei ehkä muuten ole niin kapea kannattaa ilmanmuuta aina suosia hulmuavampaa helmaa ampiaisvyötäröään esitelläkseen, joten stringit eivät välttämättä tule ollenkaan ajankohtaiseksi.

      Miesten maun suhteen on monimutkaisempaa, mutta kun kerran olet noin nuori, niin on paras ensin löytää tyyli josta itse pidät ja sitten hakea mies joka pitää siitä -parisuhteessa on kompromissia tietysti, mutta koska jotkut miehet pitävät akateemisesta blondista joka käyttää vain kukallista, neitseellistä puuvillaa, ja toiset taas haluavat tarmokkaan yrittäjäpunapään joka katsoo sinisen silkin pukevan erityisesti; yhdet haluavat jonkun Tuksutyypin pinkkeine huulipunineen ja toiset voivat ottaa vain lyhyttukkaisen ja meikkaamattoman vakavasti ihmisenä... On parasta ensin päättää mitä itse haluaa olla ja sitten hakea miehiä jotka pitävät siitä, niin on rauhallisempaa.

    • lifemocker

      jos nyt vaikka odottaisit sinne 16v

    • porcelain89

      Ite alotin ysiluokalla, aluks tuntu ikävältä mut yhtä ikävältä tuntui ne kaikki pikkarit, jotka itestään aina sulloutu pyllyvakoon. Paljon mukavampaa, kun se naru on ohut ja on siellä vaossa jo valmiiksi :) Nyt 24-vee enkä pysty vieläkään käyttämään normaaleja pikkareita / hipstereitä / boksereita, koska stringit ovat ylivoimaisesti mukavimmat.

    • sanna 27v

      minä rupesin käyttämään stringejä 14v ja on kyllä ollu hyvät minun jalassa, ei ole hiertäny. joskus yks mies puoliseni kaveri sano että on seksikästä kun näkyy jotkin pikkuhousun rajat tai jopa jostain valkoisista housuista mustat pikkarit läpi.

      • OnOn100%

        Ko mies on 100% oikeassa...piste


    • 27tyttö

      Toi on oikeesti trolli sori oli pakko kiusaa teitä suoraan mielikuvituksesta

    • elwjktf

      Musta stringejä voi käyttää minkä ikäisenä vain, jos niitä käyttää mukavuuden eikä seksikkyyden takia.
      Kun kerran sinua selvästi häiritsee persvakoon tunkeutuvat alushousut, osta ihmeessä stringit jos ne tuntuvat mukavemmilta :)

      • olenjotarpeeksnuori:)

        Oon nyt kasilla ja käytän normaalisti hipstereitä ja aattelin alkaa käyttöön stringei, kosk mua ärsyttää se että mun vanhemmat tai ainaki isä luulee mua 9v tasoseks ku pyykkikorissa on kukkapikkareit. HALUUN HEITTÄÄ NE ROSKIIN! Mut miten ostan ja mistä? :O en haluu et siel on jotai mummoi jotka kattoo sillee *etkös sinä ole vähän liian nuori?* bitch please oon jo 15:^ mistä asia helposti, ja netistä en halua ostaa koska isä maksaa :/
        Kertokaa nopiiasti :}


      • olenjotarpeeksnuori:)

        Oon nyt kasilla ja käytän normaalisti hipstereitä ja aattelin alkaa käyttöön stringei, kosk mua ärsyttää se että mun vanhemmat tai ainaki isä luulee mua 9v tasoseks ku pyykkikorissa on kukkapikkareit. HALUUN HEITTÄÄ NE ROSKIIN! Mut miten ostan ja mistä? :O en haluu et siel on jotai mummoi jotka kattoo sillee *etkös sinä ole vähän liian nuori?* bitch please oon jo 15:^ mistä asia helposti, ja netistä en halua ostaa koska isä maksaa :/
        Kertokaa nopiiasti :}


    • tuytu

      Joo kilpauinnissahan tulee isot pakarat, etenkin, jos on juuri aloittanut. Mitä mkuuluu Setä Pervo, hankipa vaikka elämä.

    • 15-vee

      Ite kävin tänää kattomas h&m, seppälästä ja lindexistä. Sieltä löytyy vaikka mitä ja sen kun vaan meet ja kokeilet ni ei kukaan sua kattele. Sua tuijotetaan vaan jos oot epävarma ja vilkuilet ympärilles ettei kukaan huomais sua. Rohkeesti vaan mul oli ihan sama juttu ekojen rintsikoiden kans. Pelotti koko ajan et joku mummeli huutais mulle jotain mut mitä ne muka sulle huutais?? Kyllä nuoretki saa ostaa alkkareita yhtä lailla ku aikuisetkin. ;)

    • Anonyymi

      Pikkarit eivät mene persvakoon.

      • Anonyymi

        juuri ne stringithän siellä persvaolla kokoajan ovatkin,en voi sellsta vaatekappaletta kyll äkoskaan ymmärtää että joku pitää jotian narua vaossaan mukamas kivana


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      69
      6806
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4420
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2833
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2100
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1663
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1457
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      305
      1135
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1134
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1101
    Aihe