Lomalle talvella?

sairppu

Heippahei!

Nyt olisi hakusessa se "paras" paikka, minne talvella kannattaa lähteä.

Elikkäs, siellä saisi olla lämmin (25-35 sopiva), siellä olisi hyvä päästä mereen uimaan, eli vesikin voisi olla lämmintä. Kohde saisi olla mielellään enintään 6h lennon päässä. Valmismatka tai omatoimimatka. Vähäiset sateen mahdollisuudet!

Eli kokemuksia, tietoa jne haeskelen! Ja tietenkin suosituksia, mikä on se lämpimin ja kuivin aika kohteessa. Matkustus siis tammikuu-maaliskuu, viikon matka. :)

Onko tälläistä unelmapaikkaa edes? :D

Eli siis Thaimaa ja Meksiko ei esim tule kysymykseen, koska viikon matkasta 2 päivää menisi pelkkiin lentoihin! :)

13

474

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sopisko Dubai?

      Dubai voisi juuri ja juuri sopia tuohon lentoaikaan. Siellä on lämmintä ja rantaa. Muuten se kyllä on kohteena vähän tylsähkö, mutta jos hakee aurinkoa ja lämmintä suht. läheltä talvella, eikä kaipaa kulttuuria tai erityisiä nähtävyyksiä tai muita elämyksiä ... joskushan pelkkä valo ja lämpökin riittää?

      • naurattaa

        Dubain ja Thaimaan lento on 3 tunnin ero...jos se oikeasti voi vaikuttaa niin sitten sinne Dubaihin...jää vaan paljon kokematta.


    • Gangnam style

      Sanoisin myös Arabiemiraatit, eli Dubai tai Sharjah. Niissä olen käynyt talvella helmikuun aikoihin ja lämpötila n. 40.
      Mieli tekis joskus kokeilla Kuubaa tai Dominikaanista, joissa on takuuvarmasti kesä.
      Seychellit on kokeiltu, jos se oli kyllä ihan ylitse muiden.
      Tässähän näitä...

    • matkamasa

      Arabiemiraateille ääni täältäkin, täyttää vaatimuksesi.

    • höpö höpö

      kyllä meidän Thaimaan lento kestää aina 10 tuntia....eikö vrk ole 24 tuntia? Menemme 30.kerran 17.12 Thaimaahan vaikka matka kestäisi 20 tuntia....Dubai on nähty kerran eikä kiinnosta enää.

      • kazanin karhu

        Opettele lukemaan!
        Aloittaja sanoo että matkoihin menee kaksi päivää, ei vuorokautta.
        Thaimaa on nähty, ei enää sinne.


      • typerys olet
        kazanin karhu kirjoitti:

        Opettele lukemaan!
        Aloittaja sanoo että matkoihin menee kaksi päivää, ei vuorokautta.
        Thaimaa on nähty, ei enää sinne.

        entä jos lento on yöllä? Kai nyt yleensä päivä=vuorokausi. Ja mistä vaan vetoa ettet ole Thaimaata nähnyt kokonaan....ja Dubai...hah hah....


      • kazanin karhu
        typerys olet kirjoitti:

        entä jos lento on yöllä? Kai nyt yleensä päivä=vuorokausi. Ja mistä vaan vetoa ettet ole Thaimaata nähnyt kokonaan....ja Dubai...hah hah....

        Täh, päiväkö sama asia kuin vuorokausi? Tuollaista väitettä en ole ainakaan aikuisilta kuullut ennen. En ole nähnyt mitään maata kokonaan. Enkä maininnut mitän Dubaista.


      • kuolen nauruun
        kazanin karhu kirjoitti:

        Täh, päiväkö sama asia kuin vuorokausi? Tuollaista väitettä en ole ainakaan aikuisilta kuullut ennen. En ole nähnyt mitään maata kokonaan. Enkä maininnut mitän Dubaista.

        jos esim matkaesitteessä lukee että matka kestää 10 päivää niin sinun mielestäkö ei ole sama kuin että 10 vuorokautta? Mieti nyt typerys ja käyttäydy kuin aikainen eikä kuin kiukkuinen pentu. Kaikkea se joku typerys alkaa väittämään.


      • kazanin karhu
        kuolen nauruun kirjoitti:

        jos esim matkaesitteessä lukee että matka kestää 10 päivää niin sinun mielestäkö ei ole sama kuin että 10 vuorokautta? Mieti nyt typerys ja käyttäydy kuin aikainen eikä kuin kiukkuinen pentu. Kaikkea se joku typerys alkaa väittämään.

        Tuo typerys sanoi että yleensä päivä on yhtäkuin vuorokausi. Ei ollut puhe matkan kestosta. Tottakai jos matka kestää 10 päivää niin onhan ne yöt siinä välissä, siitä tulee vuorokausi. Siis sinulle vielä, päivä yö= vuorokausi


    • Ceylon ja Malesia

      Minäkin olen käynyt viikon lomalla Aasiassa, eikä lento ole tuntunut kovin pahalta. Olen lähtenyt perjantaina iltakoneella suoraan työpäivän jälkeen ja ollut lauantaina perillä paikallista aikaa alkuiltapäivästä. La-iltana ehtii vielä hyvin juhlimaan, kun aikaeron vuoksi ei kovin aikaisin pysty nukkumaan ja aamuyölle menee joka tapauksessa. Paluu viikon kuluttua sunnuntaina aamulähdöllä. Lento on aikaeron vuoksi perillä jo samana iltapäivänä, eli ehtii juuri sopivasti hengähtää ja nukkua yön ennen kuin taas maanantaina töihin. Viikon lomahan on helposti 9 päivää, jos laskee mukaan viikonloput. Aasiassa on paljon muitakin kohteita kuin Thaimaan turistirannat.

      Mutta jos aloittajasta 10 tuntia tuntuu liian pitkältä, niin mitäpä tuosta inttämään, sitten Arabiemiraatit on hyvä vaihtoehto.

    • Sairppu

      Kiitos vastauksista. Tosiaan lähtisimme mielellään kiertämään Thaimaassa hieman pidemmällä ajalla, eli vähintään kahdeksi viikoksi. Siksi hakusessa on kohde hieman lähempää kun matka on vain sen viikon. Miten tuo Dubai, onko siellä jotain pukeutumissääntöjä, tai jotain erityistä, mikä pitäisi ottaa huomioon? Kuinka pitkä matka ajallisesti dupaihin on? Millaisia nuo Dubaihin menevät koneet ovat? Olen matkustellut toistaiseksi vain kesäisin ja välimeren kohdille ja koneet ovat kovin ahtaita jne.. Eli onko nämä pidemmän matkan koneet parempia, mahdollistaa siis nukkumisenkin jne. Olen huono nukkumaan koneessa. Mutta jos kone on hyvä ja tilava, niin mahdollistaa enemmän, esim lähdön yöllä ja nukkumisen koneessa. Vai mihin aikaan suosittelisitte lähteä thaimaaseen tai dubaihin, jos tarkoitus olisi, että perillä oltaisiin paikallsita aikaa joskus päivällä, jolloin iltaan vielä jää tutkimisaikaa? Miten nuo kaikki kanariansaaret jne, onko ne sitten kylmempiä paikkoja, sataako niissä talvisin paljon..?

      • Tilauslennoilla

        Suorissa lennoissa ei ole kovin paljon valinnanvaraa ja jos aika on noin tiukilla, niin ei mitään vaihtoyhteydellisiä lentoja kannata alkaa katselemaan.

        Thaimaaseen pääsee Helsingistä suoraan illalla lähtevällä yölennolla, joka perilla paikallista aikaa iltapäivällä ja takaisin päin päivälennolla.

        Dubaihin pääsee suoraan aamulennolla, joka perillä paikallista aikaa iltapäivällä ja takaisin päin tosihankalan aikaisin lähtevällä (klo 5.55) aamulennolla.

        Viikon matkaa ajatellen Finskin aikataulut on inhottavat. Minä varmaan ottaisin jonkin valmiin matkan. Esim. Aurinkomatkoilla on suorat lennot esim. Dubaihin hyvillä aikatauluilla ja Malesiaan Langkawille.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      166
      2819
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2021
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2016
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1825
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe