rintsikat

aapee

Täällä 11v tyttö (5lk.) kirjoittelee vaikkakin myöhään niin tärkeää asiaa. Mun rinnat on silleen alkanu kasvaa et patit on tullu ja oli ihan hirveen arat pari viikkoo sitte, nyt ei enää. On vähän kasvanut... Ongelma on se, että haluaisin rintaliivit. En tiedä mikä kuppikoko on, mikä se voisi olla kun on vaan ne isot patit tuossa ja nännit "koholla"? En oo yhtään perehtynyt mihinkään rintsikkakokoihin, kunhan tiedän että AA on pienin ja siitä joku H on isoin? Tai jotai. Miten pyytäisin rintsikoita? Oon miettiny et kirjottaisin lapulle "Voitaisko joku päivä ostaa mulle rintsikat?" ja antaisin sen äitille joskus ku mennää saunaan. Jännittää vaan... Jos se sanoo "Et sä tarvi vielä!" "Miksi?" "Miks haluut olla aikuinen...?" tai jotain tollasta? Mitä mä vastaan? Miten ootte itse pyytäny? Mikä ikä ja kuppikoko ja kertokaa vähän siitä miten ostitte ne :) pikasta vastausta kiitoos

11

273

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • laizalove

      Suosittelen kuitenki että kysyt mieluummin ku että menisit ostaan ite. Se olis tosi noloa jos sun äiti löytäis ne sun kaapista. No mut kuitenkin:
      Mä kerran aamulla kun äiti puhu puhelimessa, niin menin sitten siihen viereen ja sanoin äitille tosi hiljaa että äiti, voitaisko hakee mulle rintsikat ku mä tarviin jo. Äiti oli huomannu kehityksen, ja oli samaa mieltä. Illalla se sitte tuli rintsikoitten kaa :)

      • mixx_

        Ai mitenniin noloa jos äiti näkee sun rintsikat kaapissa ?? Jos sä ite koet niitä tarvitsevas ja hankit ni siitä vaan :P


      • 10vtyttö:)

        en uskalla viedä mun minitoppii pesuun koska kuitenki äiti ihmettelis jotenki silleen et ''Et sä mitään mimitoppei tarvii'' vaik rinnat on jo vähän kasvanu


    • sophia--

      Itse en muista miten oma ekat-rintsikat kokemukseni tapahtui, mutta jos arkailet äidiltäsi pyytämistä paljon, mene itse ostamaan. Ja voit ottaa vaikka kaverin mukaan?
      Pisti silmään tuo, että äitisi saattaisi kysyä sinulta 'miksi haluat olla aikuinen?'. Jos kuitenkin päätät mennä äitisi puheille (tai jättää viestin joka kuulostaa myös hyvältä idealta) ja hän esittäisi sinulle tuollaisen kysymyksen, voit perustella sen samalla tavalla kuin täälläkin - sinähän haluat rintsikat sen vuoksi, ettei nännit näkyisi paidasta läpi (joka on jokaiselle nuorelle tytölle nolo kokemus), se on ainakin omasta mielestäni tarpeeksi hyvä perustelu rintsikoiden ostamiselle. En kylläkään ymmärtänyt mistä pateista puhuit?

      Ja tosiaan, rintsikoissa oleva kirjain (esim. AA) kertoo rintojen erotus senttimetreissä, mitä isommat rinnat, sitä isompi kirjain (ja muuten, H ei ole suurin mahdollinen kuppikoko, tietääkseni joistakin kaupoista voi löytyä jopa K:n rintsikat, mutta jos omistaa suuremmat, joutuu tilaamaan jostain mittatilaustyönä). Numerot rintsikoissa (esim. 60AA) kertoo ympärysmitan rintojen alta - eli mitä hoikempi olet, sitä pienempi on tuo numerokin. (Kaupoissa 60 on pienin, suurimmat voi olla 125).

      Jos et ole täysin varma mikä on rintsikoitten kokosi, voit katsoa asian vaikka netistä. Tarvitset siihen vain mittanauhan ja mitat itsestäsi.

    • Mievaaaaa

      Oon 12 ja mun äiti on monta kertaa tarjonnu mulle mun siskon vanhoja rintsikoita mut mä oon aina kieltäytyny. haluaisin kyl rintsikat ja mul on yhet mitä äiti tarjos mulle joskus mut kieltäydyin ni kävin sit hakee ne kuiteki sillo ku meil ei ollu ketää koton.
      Mä päätin et ens kerral ku se kysyy et tartteeenko ni suostun ;3

    • Hahah

      Kannattaa mennä äitis kaa jonnekki lindexille ja sit katella sillee niitä rintsikoita, ja kattoo miten sun äiti reagoi. Jos se sanoo jotain "et sä vielä tarvii"-tyylistä niin tuskin tarvitset vielä rintsikoita.

    • IiDu

      Kandee ostaa alkuun harjoitysrintsikat, mukavammat päällä, niillä on hyvä alottaa ja koko määräytyy paidan koon mukaan

    • Tekopyhä pasha

      Jos suinkin on varaa yksiin kunnon rintsikoihin satsata niin kannataa käydä Changesta hankkimassa, mittaavat ja opastavat koko hommassa, saat tietää omat mittasi ja lisäksi kunnon pläjäyksen rintaliivitietoutta. Ite oon äidin kanssa pariin otteeseen käynyt. Ei se viel mitään et ite on siellä rintaliivisillään, mutta en vältsysti olisi halunnut nähdä äitiäni sovittelemassa rintsikoita :D

    • Nepsutin--

      Mä sain mun ekat ritsikat sillee et kävin ite ostaa ja sit äiti näki ne ja sano et onpa söpöt ja kysy mist ostin ja millo. Ei tullu mitää sellast et: et sä tartte noit vielä tai mitää. Mut jos sun rinnat on viel aika pienet nii kannattaa käyttää puolitoppia tai kolmiotoppeja:) mä käytin kolmioit kutoseen asti.

    • kjbaklvbalih

      Et sä tarvii vielä kupillisia rinsikoita. Eka pyydät äitiltäs, et ostatte harjotusrintsikat. Kato ku ei sulla oo vielä rintoja niitä kupillisia rintsikoita varten :D Ja jos et kehtaa pyytää nii sitte ku saat rahaa nii voit itte ostaa.

      • rintsikkatyttö 12v

        Mulle äiti osti ensimmäiset liivit ennenkö ehdin edes pyytääkään. Ne on oikein ihanat topatut 75A rintsikat.
        Äidille voi hyvin jättää lapun, että tarviin rintsikat, tai voihan ne itsekkin ostaa, mut kannattaa sovittaa, että tulee sopivat.
        Pienin liivikoko taitaa olla 60AA. Ei kanata ostaa liian pieniä, mutta ei varsinkaan liian suuria liiveja. Sopivan kokoiset on parhaat.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      371
      3282
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      146
      1292
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      62
      1188
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      140
      1038
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      833
    6. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      762
    7. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      160
      762
    8. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      23
      737
    9. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      113
      727
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      40
      709
    Aihe