Uimahallin ja maauimalan pervot kyttääjät

Lapselliset miehet

On se hyvä, että vihdoin puututtiin näiden kahden uimalaitoksen pervoihin, jotka kyttäävät tatti pystyssä katsomossa ja liepeillä. Vielä säälittävämpää olivat nämä mieslaumat maauimalan naisten pukukopilla, jotka kyttäsivät kuin tyhmät koirat herkkupalaa. Ihan kuin jotain villieläimiä. Tämä vain Porissa missä kyttääminen on joku perinne. Kyllä minäkin ihmisiä KATSON, mutta en TUIJOTA enkä varsinkaan kenenkään intiimipaikkohin missää idioottilaumassa kovaan ääneen kommentoiden höhö-höhö-idioottinaurulla tehostettuna. Jos haluatte nähdä paljasta reikää niin pysykää kotona netissä runkkaamassa luuserit. Heteromiesten arvottomuus taas nähty. Hohhoijaa. Harmi etten ole lesbo.

51

2150

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Harmi ettet

      ole viisaskaan.

    • kosken laskija

      Tarttis saada sossu maksamaan vuokrakämpän siitä korpraaliamiraali kerrostalosta, uuden uimahallin kyljestä. Olisi hyvä katsella kiikareilla halliin, samalla kuin vatkaisi kananmunaa.

    • ................

      Kaikki porilaiset heteromiehet ovat siis oman käsityksesi mukaan olleet siellä tuijottamassa?

      • Vatkulis

        hallissa on kiva katsella terveitä nuoria tyttöjä. Mikään laki ei sitä kiellä.


    • mikäs siellä pullott

      Noloa myöntää, mutta omaan taipumuksen tuijotella miesten haaroja ja takamuksia. En tosin mene tekemään sitä uimahalleihin enkä niiden liepeille.

      • mitkäs siel pullotta

        Ei tuossa ole mitään noloa.

        Olen keski-ikäinen mies ja omaan taipumuksen tuijotella nuorten naisten haaroja ja takamuksia. En tosin mene tekemään sitä uimahalleihin enkä niiden liepeille


      • pariskunta......
        mitkäs siel pullotta kirjoitti:

        Ei tuossa ole mitään noloa.

        Olen keski-ikäinen mies ja omaan taipumuksen tuijotella nuorten naisten haaroja ja takamuksia. En tosin mene tekemään sitä uimahalleihin enkä niiden liepeille

        Tää on se Yyterin reppuselkäinen lierihattumies,Yyterin ärsyttävin kyylä!!


    • Täytyy sanoa

      tämän uimahallin tullen ja tulevan kaliiksi. Nyt pitäisi jälkiasennettuna laittaa verhot ,ettei joku raharikas näkisi osakeensa ikkunasta uimahallin tiloihin.

    • äippä vaaan

      No ne penkit nyt sattuu maikkalassa olemaan siinä tietyllä seinustalla, ja jos on sellanen mätisäkki että miesten tai naisten tuijottelut haittaavat niin kannattaa mennä ihan itseensä. Ei meikäläistä ainakaan 30 vuotiaana suht, normaalin näöisenä haittaa jos miehet tai poikaset hivenen vilkuilevat. Oikeastaan aivan päinvastoin. Pieni flirtti sopivassa tilanteessa saa aina hyvälle mielelle vaikka töissä olisi kaikki päin peetä, isäntä kalassa ja lapset huutaa..

      • Miehen köriläs

        Uimahallissakin on penkki naisten pesuhuoneen vieressä käytävällä..Mitä ihmeellistä siinä on,jos siinä miehet istuu ja rupattelee?Jos ei sitä siedä niin itsetunto on hyvin heikko.Paras pysyä silloin pois koko hallista!


    • menen mereen stana

      Eipä tarvitse näemmä käydä siellä uudessa uimahallissakaan sitten.

    • Vieläkö kukaan

      uimahallissa edes käy. Taitaa vaan olla mainostemppu ko, SK kirjoitus.

    • Mitäs naisimmeiset

      Siitä tuumaatte,jos uimahalliin tukee naisten puolelle miessiivooja.Siitähän se meteli nousisi.

    • fdsaglkvlkd

      On se nyt jumalauta kun tällasesta saadaan joku uutinen. Mikä vittu teitä porilaisia taas vaivaa?

      Että oikein joku mies on uimahallissa katsellut ja nyt ahdistaa...

      Voisiko uimahallissa katselemisen kieltää? Vai olisiko paras jos kaikkien pitäisi ottaa kassalta laput silmilleen ettei kukaan vaan vahingossa näkisi mitään sopimatonta...

    • naurettavaa valitust

      Ne ovat ne 200 kiloiset selluvalaat joita uimahalli on jumppien aikaan täynnä. Niistä tämä koko polemiikki on taas lähtenyt pitäisi vissiin olla halli heidän yksityiskäytössään kun ahdistaa oma polvissa roikkuva maha ja jalat ovat pelkkää laardipersettä.

      • 65 kg, normaali

        Kyllä näin on! Aloittaja taitaa kuulua juuri tähän ryhmään, joka greenpeacen toimesta yyterissäkin raahattaisiin takaisin mereen.


    • Totuudentorvelo12345

      On nämä porilaiset ''heteromiehetkin'' silti vaan niin erikoisia, kun miesten kulleja kytätään suihkussa ja saunassa pitkään häpeilemättä. Saunassa äijät jopa puheli keskenään, että näitkö mikä kulli ja arvuuttelivat minkä kokonen mahtaa olla kovana. Muijat odotti naisten puolella ja äijät vaan kyttää toisten kulleja ja miettii mitä kaikkea sellaisten isojen kullien kanssa voi tehdä. Vähän väliin todisteltiin etteivät ole homoja ja taas puheenaihe oli pelkästään kulleissa. Hyvin erikoista. Varmaan ottivat poskeen toisiltaan, kun läksin menemään saunasta. Mukana oli myös tämä erään baarin machoa leikkivä pokekin, joka näytti olevan kaikista kiinnostunein saunaan tulevien miesten heiluvaisista. Kaikkea sitä joutuukin kuuntelemaan.

      • kehitä oma,kehari

        Lakkaa silti käyttämästä toisten nimimerkkejä vaikka saunahomo oletkin.


      • Mimosept
        kehitä oma,kehari kirjoitti:

        Lakkaa silti käyttämästä toisten nimimerkkejä vaikka saunahomo oletkin.

        Varattuja nimimerkkejä ei voi käyttää idiootti. Kyllä tässä joku muu on kehari. Taidat olla tämä eräs poke, joka tykkää makkarasta toisessa päässä.


      • totuudentorvelo99199
        Mimosept kirjoitti:

        Varattuja nimimerkkejä ei voi käyttää idiootti. Kyllä tässä joku muu on kehari. Taidat olla tämä eräs poke, joka tykkää makkarasta toisessa päässä.

        Nimimerkin perään voikin lisätä numerosarjan jolloin voi käyttää haluamaansa nimimerkkiä joka on erilainen vain numeroiden osalta.Siis keksi edelleen oma nimimerkkisi mielikuvitukseton anuksenimppaaja.


      • hauskointa

        Totuudentorvelo: Tää oli parasta settiä ikinä!! :D Ja totta toinen puoli,eikö? Oot paras!


    • tohtori talo

      Sen verran olen aloittajan puolella, että onhan se nyt vähän kiusallista kun nämä eläkkeellä olevat isomahaiset toimitusjohtajat istuvat niillä penkeillä ja tuijottavat päästä varpaisiin, varsinkaan kun ei itselläni ole mitään taipumusta homosteluun.
      Poriin täytyis näitä varten perustaa oma seurahuone jossa sitten tuijottelisivat toisiaan ja nauraisivat kaikenkokoisille ja näköisille naisille.
      Eipä taida enää oman vaimon riipparit ja losopuat kiinnostaa kun täytyy tällaisia nuoria miehiä katsella.

    • keijoja ne on

      "On nämä porilaiset ''heteromiehetkin'' silti vaan niin erikoisia, kun miesten kulleja kytätään suihkussa ja saunassa pitkään häpeilemättä. Saunassa äijät jopa puheli "

      Heteromiehet? Mistä olet saanut päähäsi näiden olevan heteroja? Kyllä keskustan uimahallissa kokoontuu iltapäivisin ja alkuillasta pitkin viikkoa ihan sovitusti porin tasavirtaväkeä. Siinä niitä on perseen takana hinkkaamassa ( siis pesemässä) toisiaan vaikka olisi montakin suihkua vapaana. Erityisesti tämän tunnetun porilaisen "äänen" pikku miespuoleinen tyttöystävä vahtaa vieraita palleja minkä ehtii ja tunkee mielellään iholle suihkutiloissa. Kyllä pori on suomen hinttipääkaupunki ei siitä ole epäilystä

    • Minähän sanoin

      alusta asti uuden uimahallin rakennettavan heti liian pieneksi ja allas lyhyeksi. SM kisoja ei voi järjestää homot ja lespot eivät saaneet omia saunoja ja pesutiloja kuten ei tonnikeijukaisetkaan. Muslimitkin jätetiin vallan huomioimatta. Mihin tämä TPK oikein pyrkiikään asiallaan.

    • Viikkarin Vili

      Ei JUMALAN LAUTA! Tuoko Porin uimahalli näitä perverssejä tänne palstoille niin kuin sieniä sateella.
      MENKÄÄ NY HOITOON IDIOOTIT!

      • Heti sinun

        jälkeesi, Vili ystäväisemme.


    • luonnollinen selitys

      Juttu oli muuten ihan Turun Sanomissakin, jossa todettiin vielä erikseen että Turussa esiinny tuollaista kyttäämistä.

      Liekö syynä Porin ikä- ja sukupuolijakauma; kaikille miehille ei riitä naisia, mikä aiheuttaa seksuaalisesti aktiivisille yksilöille pakonomaista tarvetta ede nähdä vastakkaista sukupuolta lähe eevan asussa. Kun koskea ei saa.

      • SabrinaXXX

        ''Juttu oli muuten ihan Turun Sanomissakin, jossa todettiin vielä erikseen että Turussa esiinny tuollaista kyttäämistä.

        Liekö syynä Porin ikä- ja sukupuolijakauma; kaikille miehille ei riitä naisia, mikä aiheuttaa seksuaalisesti aktiivisille yksilöille pakonomaista tarvetta ede nähdä vastakkaista sukupuolta lähe eevan asussa. Kun koskea ei saa.''

        Ei se siitä johdu kultaseni vaan se on sitä porilaista junttiutta, että kytätään häpeilemättä. Huono käytös on joku hieno juttu olevinaan Porissa ja kuulemma perinnekin. Olen itse tamperelainen, mutta käyn pari kertaa viikossa Porissa työasioiden merkeissä. Olen itsekin kiinnittänyt huomiota toljaamiseen, mutta kai se on joku teidän juttunne mistä on pidettävä kiinni. Onhan se kovin kummallista. Ymmärtäisin jos 4-vuotias katsoisi uimahallissa suoraan tissejä ja tussuja, mutta aikuiset miehet ja naiset toljaavat jopa haaroväliin ja ''kuiskaavat'' kovaan ääneen lapsellisesti, että näitkö kamelinvarpaan ja sitten mulkoillaan typerän näköisesti. Ei kovin fiksua.


    • terveet elintavat

      ..ja vain noin joka viides mamma on siinä kunnossa että itsestään huolta pitävä mies viitsisi koskea muullakin kuin lapiolla..

      • yoloyoloswagswag

        Kyylääminen ei johdu siitä, että tekee reikää/nakkia/tisua mieli vaan se kuuluu porilaisuuteen, että ei älytä/osata käyttäytyä missään.


    • Turhaa valitusta

      Tämän keskustelun aloittaja on joku ahdasmielinen nainen.Käyn itse sekä maauimalassa että ulmahallissa.Hyvin niukoissa bikineissä siellä naisia on ja monenmoista vartaloa näkyy.Hyvin vähän on sellaisia,joihin miehenä edes kiinnitän sen enempää huomiota.Jos välttämättä joku haluaa niitä kyylätä,niin voi niitä katsella kahviostakin ikkunan läpi.Ei tarvitse katsomoon päästäkään.

    • Puiset polvilumpiot

      Minäkin alan nyt, lääkärin kehotuksesta, käymään uimassa. Ja uimahalli on mukava paikka siihen tarkoitukseen. En aio pistää päähäni hevoslappuja vain siksi että muutama vainoharhainen täällä huutelee.

    • jouninderi

      entäs ne uimahallia vastapäätä asuvat, jotka näkevät suurinpiirtein omasta sängystään suoraan altaaseen.

    • hienoaaaa

      niiden kiinteistöjen arvot on varmaan nousseet

    • super dick

      eiks olis hyvä saada poriiki kunnon boddelli.

      • kaksimielisyyttä

        Ironista että uimahallin vastapäätä olevassa liiketilassa on huom! Kiiteistövälitys. Ikkunoissa pelkkä "huom!" Teksti. Hymyilyttää kun luki nämä tekstit ja meni siitä ohi.


    • diutio

      Itse miehenä huomannut asian maikkalassa melko mauttomia kommentteja 10-12 vuotiaista tytöistä ei siinä mitään jos toteaa että nätti tyttö mutta, jos aletaan puhua tisseistä ja perseestä kovaan ääneen ampuu pahasti yli.

    • Jeesustelua,kertaa 4

      Haistakaa nyt jeesusteliat pitkä paska.

      Jokainen mies mitä minä tunnen katselee perseitä oli ikää tai ei (tosin nuo 10-12 vuotiaat ei sovi tähän juttuun kun kumpikaan ruumiin osa ei kehittynyt).

      On vähänkään isompaa rintaa, kommentoidaan sitä miten komeat pallot on luoja likalle suonut. Eikä tiedetä ikää. Eikä sillä ole mitään merkitystä koska silmiä ei voi päästä irti repiä tai tehdä sensuuria silmille mikä havaitsee vain täysi-ikäisten perseet ja tissit.

      Naama on se viimeinen mitä katsotaan, kun tuola keskustassa kruisataan. Tosin yleensä siinä vaiheessa vasta tajuaa, että voi perkele, Sakkolihaa ja ajaa lujaa pois ettei kukaan näe.

      Perseitä on katseltu aina. IHAN AINA. Niin miehet kuin naisetkin. Tosin naiset on ensimmäisenä huutamassa siitä miten pervessejä miehet on kun ne katselee naisen KAMALAAA RUHOA. Perkele kun pitää olla olevinaan. JA samaan aikaan, kun ollaan tuola paarissa nipistellään pakarasta ja "vahingossa" hipaistaan etumustakin.

      Tosisin sanoen. MENKÄÄ NYT JEESUSTELIAT VITTUUN TÄÄLTÄ JA HANKKIKAA ELÄMÄ!

    • diutio

      Hankipa ite

    • Linkkuveka

      Diution vastauksessa näkyy koko älykkyysosamäärä. Sama kuin vasemman jalan korealaisen kumisaappaan numero eli 9 ½.

    • gyu

      LINKKUVEKA todellinen älykkö. JEs

      • sefffffffffff

        Reps:
        Gyu olisiko se pitänyt olla guy??? Hahahahaaa


      • veikkaan vain
        sefffffffffff kirjoitti:

        Reps:
        Gyu olisiko se pitänyt olla guy??? Hahahahaaa

        gay se on


    • niuhottaja9

      iteppä olet

    • Harrastelu-uimari

      Älkääs nyt kakarat kaupatko tapojanne muille. Varsinkaan tuollaisia. Ja jos jonkun katse häiritsee yleisessä uimahallissa niin lienee parasta jäädä kotiin omaan ammeeseen ja pistää ovi visusti lukkoon.

    • diutio

      satuneesta syystä tiedän että kyseiset tytöt olivat 10-12v ,enkä tarkoita että kaikki penkillä istujat ovat pervoja kyttääjiä mutta satuin kuulemaan miesten puheet niin kuulivat tytöt ja monet muutkin.

    • Heikko itsetunto

      Nyt kun uimaloiden maksuja korotetaan,niin eiköhän näiden valittajien määrä vähene.Uimahallin penkeillä ei miehiä useinkaan näy istuskelemassa.

    • Näyttämisen halua

      Usein nuoret naiset käyttävät ohuita tai niukkoja uima-asuja.Mikäpä niitä on miesten katsellessa.Lapset ovat asia erikseen.

    • jortiska

      Ei haittaa vaikka minun persettä kytätään,joku on vaan kiinnostunut ja on huomannut minut takaa päinkin ettei vaan minun suurta kalua.

    • vapaa sana

      Miksi tom of porin ja muitakin ihan asiallisia kommentteja on poistettu tältä palstalta?Törkeää sananvapauden halveksimista.

    • vapaa sana

      Settiä,settiä mut ei tarvis asiallisia kirjoituksia poistaa.TÖRKEÄÄ..

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      154
      2646
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1996
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      1991
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1786
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe