J. Tukiaisen Dolls Diary 4.9. "Isä psykoosissa, ym."

Kadotukseen 1

Päikkyä pukkas jälleen illansuussa. Viime päivät ovat olleet maanisia tässä suhteessa. Uusimman kirjoituksen osa 1. (4):

”KEIKKAA PUKKAA ENEMMÄN KUIN KOSKAAN, MINUSTA ON PÄÄASIA, ETTÄ IHMINEN TEKEE TYÖKSEEN SITÄ MITÄ HALUAA TEHDÄ JA MISTÄ NAUTTII!!!!

- 20.9.2013 Torello, Tikkurila

- 21.9.2013 Ravintola Renkomäki

- 5.10.2013 Bar No Name, Ikaalinen (ja samalla menen kyllä Ikaalisten kylpylään kanssa, rakastan kylpylöitä!)

Isäni Markku ei ole koskaan halunnut tulla julkisuuteen, ei myöskään muu perheeni lukuunottamatta Juliaa, joka onneksi ei ole joutunut kärsimään samanlaisesta loanheitosta ja kiusaamisesta kuin minä.

Käsittääkseni isäni on tällä hetkellä sairastunut psykoosiin, ei hän muuten antaisi kyseisiä kummallisia ja ilkeitä kommentteja omasta esikoistyttärestään.

Hänen psyykensä on aina ollut heikko, ja uskon, että meistä kirjoitettu törkykirja, jota mainostetaan "paljastuskirjana" laittoi hänet sekaisin, samoin perhettämme jatkuvasti kiusaavat törkykirjeet ja valokuvat. Ainoastaan minä ja isämme olemme lukeneet kyseisen kirjan juridisia toimenpiteitä varten.

Jos isäni ei niihin kykene, niin minä alan sotimaan yksin juristini kanssa kyseistä tuotantoyhtiötä sekä kirjaan kommentoimia ihmisiä vastaan.

Vanhanen voitti oikeudessa Susan Ruususen "paljastuskirjan" jostain seksijutuista ja uuniperunoista, ja tässä puhun nyt sellaisesta kirjasta, joka ei enempää voisi olla törkeää kunnianloukkausta.

MIKSI IHMEESSÄ SIIHEN PITI SEKOITTAA PERHEENJÄSENENI????????????

Minä en ole vastuussa kirjasta, vaan päästään sairas ja äärimmäisen vihamielinen Mia Oksanen Halsualta, joka on entinen keikkamyyjäni, sekä Metrotuotanto yhtiö ja Marko Haapahuhta, jotka jaksavat heittää lokaa niskaani niin paljon kuin ehtivät.

Isälleni Markulle tiedoksi, minä en ole menossa mihinkään "kadotukseen", enkä koe tekemilläni keikoilla tekeväni mitään hel-vettiin johtavaa syntiä.

En ole koskaan kokenut tekeväni syntiä tanssimalla, itse asiassa tunnen virolaisia striptease tanssijoita, jotka ovat uskovaisia ja tienaavat rahat köyhälle perheelleen ja lapsilleen, kun ovat yksinhuoltajaäitejä.

Vetoat tekstissäsi, että minua ei saa tilata enää keikoille.

Saanko kysyä, miksi ihmeessä????????? En halua elää muiden ihmisten verorahojen kustannuksella, tekemättä mitään sosiaalipummina. Koulujen käynnistä olen jo saanut ihan tarpeekseni. Etkö ymmärrä, että julkisuus ja esim. Seiska Liven päivittäminen on minun työtäni???

En ole huo-ra, en elää "siveetöntä" elämää, jos nyt seksiin tullaan, niin harrastin seksiä viimeksi noin vuosi sitten, että se siitä "siveettömyydestä."

Tiedätkö, että monet köyhät opiskelijatytöt myyvät oikeasti itseään rahoittaakseen opintonsa? Nyt loppui se tekopyhyys!”

Osa 1. (4)

145

2282

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kadotukseen 2

      Jatkoa, osa 2. (4):

      ”Sain koirani nyt vihdoin takaisin pätevän juristini kautta, millä ihmeellä maksaisin juristin palkkion plus olisin maksanut kaikkien koirien hoitomaksut, jotka menivät runsaasti yli 1000e, ellen tekisi keikkoja?

      Eikö kukaan muista, että esim. Mika Häkkisen nykyinen "siveellinen" tyttöystävä Marketa on entinen rohkea striptease tanssija??????????

      Minua on herjattu, haukuttu ja poljettu tässä maassa ihan maahan asti.
      Miksi pitää vielä lyödä lyötyä, kysyn tätä myös medialta? Luulin, että noitavainot ja roviolla poltot ovat ohitse ja kuuluvat primitiiviseen yhteiskuntaan, mutta tehän itse harrastatte sitä tänä päivänä tekemällä minulle kiusaa, perättömiä ilmiantoja, jne.????????

      Ettekö enää muista, mitä Jeesus sanoi kun naista oltiin kivittämässä (yksi kivittämässä olleista fariseuksista oli myös maannut naisen kanssa.) Jeesus sanoi: "Se heittäkööt ensimmäisen kiven, joka ei ole koskaan mitään syntiä tehnyt."

      Olen kuullut, että osa ns. näädistä on himouskovaisia ja lestadiolaisia, jotka nimenomaan lyövät muita ihmisiä Raamatulla päähän. Minä en usko esim. siihen, että jokaikinen ihminen joka ei usko Jeesukseen, päätyy hel-vetin lieskoihin.

      Millainen rakastava Jumala sallisi sellaista????

      En myöskään usko, että esim. kaikki homot päätyvät automaattisesti hel-vettiin.

      Minä en ole vastuussa Julian sairaudesta, olen sitä hirveästi murehtinut ja itkenyt, mutta kaikkein törkeintä on alkaa SYYTTÄMÄÄN SIITÄ MINUA!!!!! Julia on myös ihan itse oikein kerjännyt, että haluaa keikoille mukaan ja nauttii niistä, on luvannut olla "sikailematta" jne. Hän täyttää kohta 30v, joten eiköhän hän osaa ihan itse päättää mitä tekee. Minun mielestäni hänen koulunsa pitäisi olla nyt pääasia, ja ehdotin hänelle, ettei hän tee keikkaa, vaikka on mielestäni loistava esiintyjä ja hyvin kaunis sekä karismaattinen nainen.”

      Osa 2. (4)

    • Kadotukseen 3

      Jatkoa, osa 3. (4)

      ”Myönnän, että jotkut keikkani ovat menneet ns. överiksi, mutta toisaalta esim. keikalla, jossa olin Anna-Sofian kanssa, maassa ryömi kuulemma koko keikan ajan joku noin 6-kymppinen hyvin lihava nainen, jolla oli 80-luvun permanentti päässään. Hän kuvasi maasta käsin alhaalta ylöspäin koko keikan, jossa mahani näyttää kuin Aku Ankalta.

      Tämä Sofia sitten ilmoitti minulle kyseisestä kuvaajasta vasta jälkikäteen, vaikka hänen työhönsä kuului se, että hänen olisi heti pitänyt varoittaa minua kyseisestä kuvaajasta. Ulkomailla kyseisissä showesityksissä, mitä teen, on ehdoton kuvauskielto.

      Onnistuneet ja kauniit keikat jotka olet tehnyt (ja niitä on sadoittain) ei näy missään, kukaan ei laita niitä YouTubeen. Mutta annas olla kun siellä on yksi möhläys joukossa, niin koko kansa pällistelee videoita netistä. Se jos mikä on raukkamaista ja säälittävää!

      Siskoni Jasmine joka "ei missään tapauksessa halunnut julkisuuteen" on nyt myös menossa suomalaiseen Reality TV sarjaan, voi tätä ihmisten tekoyhyyttä...

      Kampaajani Joel kysyi hyvän kysymyksen eilen. "Missä vanhempasi olivat silloin, kun romahdit vuonna 2008 ja Kanerva skandaali puhkesi?"

      Vastaus: Eivät missään.

      Äidistäni ei kuulunut mitään, sain yksin taistella 3 juristin kanssa Hymyä vastaan, ja uskollinen kirjanpitäjäni alkoi auttamaan minua ja otti minut asumaan luokseen. Että sellaista...

      Sain erittäin hyvän lapsuuden ja nuoruuden vanhemmiltani, olen siitä hyvin kiitollinen. Äitini osti meille aina kauneimmat ja parhaimmat vaatteet päälle, vanhempamme matkustelivat paljon ja sain nähdä maailmaa, olin lapsesta asti "pikkuprinsessa" joka pukeutui romanttisiin 1800-luvun vaatteisiin (Fanny ja Alexander liike Helsingissä.) Minulla oli lierihattuja, pitsikäsineitä, pitkät hiukset kiharrettuna jne.

      Keräilin posliininukkeja ja minulla oli oma "salakerhoni" johon kuului 7 jäsentä. Puppe Pupu oli kerhon kuningas, jota piti aina kätellä kun kerhooni astui. Vikke marsu oli myös kuninkaallisessa asemassa.

      Tulen kirjoittamaan näistä kaikista asioista tulevassa omaelämäkertakirjassani, josta tulee hyvin suloinen ja kaunis, ei mitään sontaa kuten nykyisessä, täysin valheellisessa pokkarissa, joilla ei ollut varaa edes värillisiin kuviin.

      Jos joudun vankilaan, joudun sinne syyttömänä. Nämäkin rahat, jotka nyt menivät koirieni pelastamiseen ja juristipalkkioihin, olisin voinut antaa Punaiselle Ristille ja Amnesty Internationalille, joita tuen.”

      Osa 3. (4)

      • Näätäobjektiivi

      • Paxulla suunnatkin s
        Näätäobjektiivi kirjoitti:

        Tuksun mukaan "joku noin 6-kymppinen hyvin lihava nainen, jolla oli 80-luvun permanentti päässään" otti tämän kuvan Lempäälän Villihanhi-ravintolassa 17.-18.8. yöllä:

        https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q87/s720x720/1001411_10201650883250951_441643266_n.jpg

        * Sama kuva Aijaa.comissa: http://aijaa.com/fsClkU

        Ja alhaalta ylöspäin, jossa maha näyttää kauhealta....


        On otettu joo ALHAALTA YLÖSPÄIN juu.......
        Paxulla on suunnatkin sekaisin.


    • Kadotukseen 4

      Jatkoa, osa 4. (4):

      ”Tarvitsisimme kokonaan uuden oikeudenkäynnin, sillä minulla ja Julialla ei ollut mitään avustajaa kyseisessä keississä ja vastassa oli Heikki Lampela.

      Nummelan juhannusjuhlissa Julian pahoinpiteli erittäin törkeällä tavalla (mm. vapaudenriisto ilmastointiteipeillä, kova kuristaminen, uhkaus tappamisesta jne.) ex-Hunks tanssija Janne Johannes Särmäkari. Olen sanonut tämän jo monta kertaa.

      Julialla on enemmän voimaa kuin minulla, en ikinä pystyisi raahaamaan häntä pitkin asfaltteja niin, että polvet aukesivat verille ja hänen puolet hiuksistaan revittiin juurineen pois päästä. Kenenköhän täällä sinne vankilaan oikein pitäisi mennä.......?????????

      Ai vitsi, kun mulla vielä voimat riittäisi, niin lukisin itseni ihmisoikeusjuristiksi. Olen pikalukija ja uskon, että voisin pärjätäkin siellä, lisäksi saisin hyvät lähtöpisteet YO papereistani. Tai sitten olisi hyvä, jos mieheni olisi juristi, tajuaisi ainakin jotain asioista.

      Tarvitsen uusia hyvännäköisiä, luotettavia ja rohkeita avustajia keikoilleni, ottakaa yhteyttä: johanna¤dollsdancers_fi, treffitarjoukset myös sinne!

      Seuratkaa Seiska Live sivujani, sinne tulee nyt kokoajan uusia videoita ja kuvia! Pidän lyhyttä tukkaa vain hiusteni rauhoittamiseksi, otan ehdottomasti ihan kohta taas uuden pidennyksen.

      Ihoni ei punoita "alkoholin" takia, vaan stressin. Jos olen kovan paineen alla, ihoni alkaa hilseilemään ja punoittamaan, tai sitten saan herpeksen huuleen. Meikkaan aina keikoilleni, siksi tykkään olla vapaa-ajalla välillä kokonaan ilman meikkiä. Se myös rauhoittaa ihoa.

      Julia tekee minulle ihania kasvohoitoja. Pikkuveljeni Joelin kanssa meillä on myös oikein hyvät välit.”

      Osa 4. (4).

      • huh huh

        Naisparka ei tiedä, ettei yli kymmenen vuotta vanhoista YO-tutkinnoista irtoa enää lähtöpisteitä ja ei pikalukemisella yliopistossa pärjää...


      • Diakonia AMK
        huh huh kirjoitti:

        Naisparka ei tiedä, ettei yli kymmenen vuotta vanhoista YO-tutkinnoista irtoa enää lähtöpisteitä ja ei pikalukemisella yliopistossa pärjää...

        Tuksu voisi yrittää ammattikorkeakouluun?


    • silmät aukesi

      Nyt minä uskon mitä on aina puhuttu ja kirjoitettu. Ei myönnä mitään, ei kadu, ei parane. Pettymys.

    • huhuu huhuu

      Ihan outoja issshhkä kirjoittelee taas kun vaatii ryhdistäytymään. Psykoosissa se on, ihan ilmiselvästi.

    • hampaaton äitä

      Onpa Tunkero vallannut härskisti mielettömän tilan katkerille vuodatuksilleen.

      Juristeja Tuhnulla ei ole ollut sen jälkeen, kun ensimmäinen jäi ilman palkkiotaan.

      Isä-Tukiainen on kirjoittanut niin kuin asiat ovat. Valitettavasti liian myöhään.

      Viikon sisään tulee Tunkerolle jälleen tuomio.

      • mehr, mehr

        Tarinoissa juristien määrä kasvaa kuin tiesmissäpäin Ruotsia sijaitsevan linnan neliöt. Jokohan Jollaksen residenssi saa taas lisää neliöitä, kun hänen ylhäisyytensä lentää sieltä pihalle.


    • 20 + 17

      hei johanna, sinä vitun läski siellä. parempi olla jollaksesta ulos sunnuntaihin mennessä tai kamppeet on roskiksessa

    • naatanum336

      Oma isi on psykoosissa koska kirjoittelee tämmöstä?! Ihan oikeasti?! Oma isä kirjoittaa täysin asiallisesti ja huolestuneena tällaisen viestin, jonka toivoo viimein avaavan tyttärensä silmät. Ja Tuksun mielesä isä on silloin psykoosissa?!?!?! Koska välittää ja on huolissaan?!?!?!

      Mitä helvettiä sinä Tuksu tiedät edes psykoosista? Kaikki ovat jo vuosia tienneet nuo asiat mitä pappa kirjoitti. Ja nyt viimein kun hän julkisesti asian ilmaisee, koska mikään muu ei tuntunut kalloon menevän, isä haukutaan hulluksi. Sitä ennen haukutaan pikku sisko, joka ei missään nimessä saisi haluta kuuluisuuteen. Tunkero haluaa olla se ainut julkisuuden Tuksu tässä perheessä. Ja minkä hyvän maineen olet perheellesi luonutkaan... On se kumma että tuntuu että olitpa sitten Tuksun omaa perhettäkin, niin saat tappavan vaarallisia uhkauksia ja panetteluja, jos yrität sanoa totuuden.

      Tuksu luulee olevansa marttyyri, siis aivan tosissaan. Että syyttömänä vankilaan. Näinhän ne sarjamurhaajatkin sanovat. Tuksu jos saisi päättää, se haluaisi olla Suomen ensimmäinen diktaattori, ei mikään v*tun "ihmisoikeusjuristi". Oikein säälivään nauruun purskahdin ton lukiessani. Tuksun psykoosi tuntuu kyllä olevan jotain jatkuvampaa...

    • pitää idiootteina

      Isä psykoosissa,juristi sitä ja tätä,koirani takaisin,joudun syyttömänä linnaan,Julian pahoipiteli joku muu (ne kuvat on varmaan feikkiä),mahani näyttää paksulta koska näätä kuvasi alhaalta päin......
      Hahahaha voi nyt jo helevetinkuustoista että se jaksaa,ja yhtään mittän eimyönnä,edes oikeuslaitoksen langettamaa tuomiota perrrk..
      Voiko tällasta elävää ollakaan,luulis jo edes piiikkuriikkisen kolahtavan otsalohkossa kun oma perhe häätää tiehensä elämäntapojen takia,tai oikeastaan niiden puutteen takia.
      No ei muuta kun onnea tunkille Hämikseen ja sen jälkeen sinne siltojen alle, nimittäin jos ei mitään edes itselleen myönnä,ei muutostakaan voi tapahtua.

    • gr3g3

      En ole huo-ra, en elää "siveetöntä" elämää, jos nyt seksiin tullaan, niin harrastin seksiä viimeksi noin vuosi sitten, että se siitä "siveettömyydestä...

      Jep, maksut hoidettu luonnossa punkkulähetille, siemenet sisässä..
      Joka keikan jälkeen epämääräiseen miesseurueeseen (pelaamaan afrikan tähteä?).

      Mitenkäs Tunkin miehet, sillähän on aina uusi mies. Varmaan lukevat raamattua kynttilävalossa,.

    • 1metallimuija

      Keväällä tuksun puolustajat älähtivät minullekin kun kirjoitin tuolloin, että Tuksu on ilmiselvä persoonallisuushäiriöinen narsisti.
      Nyt tämä madame törkeästi peseee perheensä likapyykkiä julkisesti ja kertoo isänsä peliveloista ja mielenterveysongelmista DollsDiaryssä.Ei taida sellaista kovaa paikkaa eteen tullakaan , että madame nöyrtyisi. Hän näkee syyn aina toisissa. Kanerva skandaalin aikaan madame oli täyti-ikäinen eikä tuolloin ollut mitään tietoakaan, että madame olisi muka romahtanut.
      Vai koulujen käynnistä on saanut tarpeekseen?Eihän madame halua nähdä vaivaa menestyksen eteen vaan katsoo, että kaikki pitää tulla nyt ja heti hänelle.Kanervaa yritti käyttää katapulttina pääsyyn julkisuuteen ja siinäpä oli kiukuttelua kun ei kannattanutkaan mennä marjaan herrojen kanssa.
      Normaalisti ihmiset eivät julkisesti tee selkoa seksielämästään vaan pitää seksitouhunsa henkilökohtaisina asioinaan mikä ei toisille kuulu.
      On siinä madamella virka Seiska Liven päivittäminen?viime Live pläjäyksissä madame on ollut selkeästi jurbaanossa.
      Turhaan sitä minäkin pähkäilen kun madamen jutuissa ei ole totuuden häivääkään. Ei känni videoilla Seiska Liveen ja satunnaisilla räkäläkeikoilla maksella juristeja ja koiranhoitoja.
      Työstä nauttiminenkaan ei oikein mene läpi! Onko se nautinnollista rysytä ympäri Suomea sinne sun tänne oleviin räkälöihin esittämään sekavassa kondiksessaluokattomia ja harjoittelemattomia ja ällöttäviä' pornoshowta?
      Niin taas sopi Anna-Sofiaa haukkua ja kyllä tyttöraasu nolostuneelta vaikuttikin esityksessä.Vaikka Tuksua kuvaisi miltä kantilta niin ei siinä pääse yli eikä ympäri, että tuksu on turvonnut, suttainen ja liian pieniin esiintymisvaatteisiin pukeutunut h...u..o..r..astigman leimaama keski-ikäinen nainen.
      Mitä paljastuskirjaan tulee, niin paha on Tuksun mitään pilviähipovia korvaussummia vaatia kun on itse aivan vapaaehtoisesti tuonut itsensä julkisuuteen eikä niin myönteisessä mielessä.
      Lisäksi viranomaisten haukkuminen joka käänteessä, rivo hutsumainen olemus ja rivo v--ttu sanaa täynnänsä oleva kielenkäyttö ei ole ainakaan Tuksulle eduksi.
      En näe mitään mikä auttaisi Tuksua , koska hän ei itse näe elämänsä oikeaa tilannetta.

    • aphuuva

      Tää nainen on kyllä niin sekaisin kuin vain voi olla. Kehuskelee seksijutuillaan ihan julkisesti lehdissä ja sitten pokkana väittää, ettei ookkaan vuoteen harrastanut seksiä. Aina se vaan löytää jonkun kansainvälisen julkkiksen, johon itteensä vertaa, nyt sitten Mika Häkkisen vaimoon, hei haloo!!! En usko, että Häkkinen olis vilkaissutkaan Marketaan, jos tanssitaidot olis ollut Tuksun luokkaa, käyttäytymisestä puhumattakaan. No, kait tämä nainen viihtyy "kansakunnan pilkka" -roolissaan ja siinä tulee myös jatkamaan.

    • JASAKKOOKO
    • -.,-.ölpofdb

      Jos joku on psykoosissa niin Tuksu itse. Isä kirjoittaa täyttä asiaa. Tyypilliseen tapaansa tuksu yrittää kaataa kaikki mokansa isän "psykoosin" syyksi. Tunkin siveetön, irstas ja rikollinen elämä on ollut kaikkien tiedossa jo vuosia, myös perhe on ollut siitä tietoinen, nyt ei ilmeisesti paksuun saada yhteyttä muutoin kuin fb:n kautta. Riitoja on ollut aiemminkin, mm. joulun aikaan kun tunkki heitettiin pihalle.

      Ja seksistä, mites niiden mustalaisten kanssa kesällä oikein tehtiin? Oliko ihan kihloihin menossa ja äidiksi tulossa? Kysyn vaan.

      Tunkki on psykoosissa oleva pataloginen narsistivalehtelija.

      • MatemaatikkoNI

        "Ja seksistä, mites niiden mustalaisten kanssa kesällä oikein tehtiin? Oliko ihan kihloihin menossa ja äidiksi tulossa? Kysyn vaan."

        Ja entäs se taksikuskin 50 euron velka, jonka Tuksu kehuskeli kuitanneensa luonnossa? Vai eikö maksettua seksiä lasketa seksiksi ollenkaan? Sitten ymmärrän Tuksun laskuopin, että viimeksi vuosi sitten on harrastettu seksiä (ilman että siitä on saatu rahaa)...


    • ei narsisti ole psyk

      Itse asiassa narsisti on todellisuudentajuinen, kylmä järkeilijä.

      • Arkiajattelija

        ... ja arkiajattelusta vieraantunut...


    • Olette niin hyviä :)

      Mielenkiintoinen ilmiö tämä, miten muutamat kirjoittajat kiihottuvat lähes transsiin, kun pääsevät yhdessä Johannan kirjoitusten ja tekemisten kimppuun.

      Onneksi tämä on vaan keskustelupalsta, oikeassa elämässä voisivat jo kivet lentää.

      • 9y8oiasgd

        mitkä kivet? tää porukka elää tuksusta ja vastaavista jutuista beebeet yms :)


      • 1metallimuija

        Onko oikeassa elämässä kivet lennelleet?Onko Tuksun keikoilla kukaan heitellyt mitään?
        Yhtä huvittavaa ovat nämä jatkuvalla syötöllä tällekin palstalle "eksyneet" paheksujat jotka yrittävät asettua Tuksun arvostelijoiden yläpuolelle.
        Tulee vielä aika nimim. olet niin hyvä!, että ihmiset vaan yksinkertaisesti kyllästyvät Tuksuun.
        Ihmiset ovat vaan tyrmistyneitä miten joku voi julkisuuden kiimassaan alittaa riman aina vaan alempaa.Madame on tehnyt kaikki mahdolliset temput niin luullaan, mutta tempausten säkki on näemmä pohjaton ja reunaton!


    • ei-glamour ateisti

      On kristillinen elämätapa sitten ihanaa.

    • Heipparallaa!

      Eikö nyt jokainen voisi jättää tuksun blogipäivitykset ja keikat huomiotta? Apu ei kelpaa, itsessä ei ole koskaan vika vaan aina kaikissa muissa, pärjätköön sitten ihan omillaan. Minä en ainakaan lue enään yhtäkään lehtijuttua/blogia joka liittyy tähän nimenomaiseen siveelliseen itseään keikoilla tyydyttävään ihmisrotiskoon.

      • 1metallimuija

        Tuksun keikoilla en ole käynyt enkä mene vastaisuudessakaan! Ihan turha kehoittaa toisia boikotoimaan tuksun keikkoja kun näemmä niille keikoille näkyy yleisöä riittävän.
        Rehellisesti sanottuna inhoan madamea, mutta en silti saa mitään tyydytystä mennä hänen irvokkaille keikoille nauramaan madamen aleenustilalle. en kaipaa sen sortin viihdettä. J o nyt alan jo kyllästymään madamen tempauksiin ja tunnen myötätuntoa Tuksun vanhempia kohtaan kun vanhin tytär härkäpäisesti haluaa olla Suomen yleinen sylkykuppi ja valtakunnan pelle.


      • Lapseni, olet sairas

        Markku-isän vastauskommentti 5.9. johonkin Tuksun tekemään tölväisyyn:

        ”Olethan sinäkin lihava. Otata vaan vatsamakkarasta kiinni, niin ei tarvitse taulukoita. Lopeta Johanna, ei tuo johda mihinkään. Olet selvästi kykenemätön näkemään edes itseäsi, puhumattakaan, että ymmärtäisit, mitä olet tehnyt.

        Hae apua, sinä olet sairas ihminen.

        Sinulle nauretaan kun häpäiset itseäsi ja elät kuvitelmissasi. Ensimmäinen askel on tunnustaa omat virheensä. Noin vihainen ja katkera ihminen ei voi hyvin."

        Linkki: http://www.seiska.fi/Johanna-Tukiainen/Oma-isani-hakkuu-minua/1016653


      • 2-naamainen olet.

        "Minä en ainakaan lue enään yhtäkään lehtijuttua/blogia joka liittyy tähän nimenomaiseen siveelliseen itseään keikoilla tyydyttävään ihmisrotiskoon."

        Mutta samaan aikaan kun jeesustelet ja leikit parempaa ihmistä, roikut täällä kuitenkin, ja luet päivitykset täältä. Oletpa tekopyhä.


    • Sit tuli joukkopsyko

      Tuksun mukaan (aamuyön 6.9. fb-kirjoitus) Tukiaisten perheessä vallitsee joukkopsykoosi:

      ”Molemmat vanhempani ovat joutuneet joukkopsykoosiin, mistä tästä pitäisi nyt kiittää.....??????? Mia Oksasta Halsualta, joka on n.4-kymppinen nainen, naama roikkuu per-seessä ja rikoksia on takana vaikka kuinka paljon. Vai mites olisi itse piru, joka yrittää riitauttaa kaikki keskenään ja aiheuttaa eripuraa??????????

      Mulla ei ole isälleni mitään muuta viestiä tällä hetkellä kuin: HAISTA PAS-KA!!!!!!”

      • KoKKola lainen

        ON se venkula! Nyt sitten ex keikkamyyjä yrittää riitaannuttaa perhettä keskenään. Eikö täällä ole ketään sellaista ihmistä, joka pääsis Tuksun kaa naamatusten? Ja vääntäis oikeen rautalangasta, mistä siinä isän julkisessa kirjeessä oli kysymys!!!! Johannan PELASTAMISESTA lopullisesta kaaoksesta. Ja rakkaudella. Mia O ei muuten ole roikkuvanaamainen, vaan ihan normaali vaaleahko pieni, siro mimmi. Vetelin Foxmannin päällikkö( ravintola) Itse olen pohjanmaalla ja tiedän.


      • ?????????+++++++++++

        … ja kohta Tuksu panetteli isäänsä lisää:

        ”Ylläoleva kirjoitus on siis "lähimmäisenrakkaan" ja "uskovaisen" yli 6-------kymppisen isäni kirjoitus monista usieta kymmenistä, joissa osoittaa "rakkaauttaan" esikoistytärtään kohtaan. Kiitos "täydellinen" Markku, joka olet ollut sairaseläkkeellä aika hemmetin pitkän aikaa, ja miksiköhän.......????????? ei muuta lisättävää”


      • naatanum336
        ?????????+++++++++++ kirjoitti:

        … ja kohta Tuksu panetteli isäänsä lisää:

        ”Ylläoleva kirjoitus on siis "lähimmäisenrakkaan" ja "uskovaisen" yli 6-------kymppisen isäni kirjoitus monista usieta kymmenistä, joissa osoittaa "rakkaauttaan" esikoistytärtään kohtaan. Kiitos "täydellinen" Markku, joka olet ollut sairaseläkkeellä aika hemmetin pitkän aikaa, ja miksiköhän.......????????? ei muuta lisättävää”

        On aika falskia että Tuksu haluaa että hänet jätetään rauhaan ja sit ihmettelee miksi Suomen kansa vihaa häntä... Katsos joskus v*ttu julkisia postauksiaan s*atana ja mitä siellä kirjoittelet.

        Tuksu on nyt ruvennut aivan ennen näkemättömän törkeäksi, vielä törkeämpää siitä tekee että on sitä vanhemmilleen. Joo, kyllä kaikille tulee joskus vanhempien kanssa riitoja, ja saatetaan haistatellakin, mutta harva ihminen on näin.... irtaututunut todellisesta maailmasta.

        Ammatti auttajaa se tarviis, ehkä seuraavaksi olis vanhempien huolena saada tolle rakkaalle tyttärelleen m1-lähete. Se olis todellista vanhempainrakkautta tässä vaiheessa.


    • 511

      Pakko tässä vaiheessa katkaista ja tunkea väliin.
      Tuhnun viimeisten päivitysten mukaan siellä ollaan nyt oikein JOUKKOPSYKOOSISSA

      Ei v*ttu, mä repeän......
      Poskilihakset kovilla....
      Naurusta...

    • Markku ei lähe

      Ja nyt vedetään jo kuollut isoäiti ja enkelit samaan glamourin romahdukseen. Hätä on todella suuri; tässä Tuksun SeiskaLive-postaus 6.9. illalla:

      ”Ehdin viettää viimeiset tunnit hänen kanssaan ennen hänen poismenoaan.

      Pyydän, että jätämme nyt isäni rauhaan mediassa, hän on psykoosissa.

      Taistelen vaikka yhdessä vain juristini kanssa "paljastuskirjaa" vastaan.”

    • Tukea M. Tukiaiselle

      Tuen Markku Tukiaista hänen yrittäessään selvittää vanhimman tyttärensä sekoilua.

      Tytär on vajonnut aivan alas. Hän on juoppo. Hän on arvaamaton ja väkivaltainen. Keikat ovat ala-arvoisia humalaisen pornokeikkoja. Hän haukkuu ja vainoaa muita ihmisiä. Hyi helvata!

    • Riivattu Sielu

      Joko te uskotte, että Johanna Tukiaisessa asuu RIIVAAJA!!!!

      • Viinapirulta kuulost

        Joo ja toiselta nimeltä kuuluu: viinapiru.

        Ihan supisuomalainen paholainen.....


    • Isämme psykoosissa

      ”Kohta Showtime alkaa ravintola Papillonissa, Riihimäki!!!! Mukana Isabella, Jani Lampinen sekä Petri Princess Penna Joka on huimasti laihtunut, yli 30kg!!! Keikkaa riittää, ottakaa uudet esiintyjät muhun yhteyttä!

      Isämme on psykoosissa, joten hänen juttujaan ei pidä noteerata, te tekopyhät uskovaiset (fariseukset) ympäri Suomea!!!!! Jättäkää perheemme rauhaan, vaikka olette ottaneet mut kivitettäväksi!”

      http://3.bp.blogspot.com/-whl_HpgKyJs/UiuCVxfc2dI/AAAAAAAAAL0/8mmQdX4yvtU/s1600/09-07 keikka.JPG

      • Johan on taas

        Siellä on ällien ylioppilas oppinut uuden sivistyssanan jota nyt jatkossa viljellään......


      • Paxulle opix

        Tuksu voisi ottaa oppia itselleen Suohirviön laihtumisesta; jos samaan pystyisi, olisi sellainen hyväksi hänen terveydelleen, joka on varmaan ratkeamispisteessä.


      • Jollas Hohto Horror

        ... Hohtoa elämään… Tuksun fb-kirjoitus 8.9. illalla:

        ”Mitä tehdä kun pelkää omaa isää???? Ihan kuin ei olisi jo muitakin ongelmia tarpeeksi, kuten oikeudenkäynti psykopaatin kanssa, mutta isäni on järkyttävän pelottava yhtäkkiä, se on muuttunut ihan Jack Nicholsoniksi siitä Hohto kauhuleffasta!!!!! Tämä on nyt kaukana mistään uskovaisuudesta!!!!!”


        ... Hohto-elokuvan juliste:

        http://blog.creaders.net/upfile/images/20130611/20130611215217_19507_big.jpg


        ... Tuksu: ”No kun se Jack Nicholson on tulossa Suomeen!!!'n”


        ... Pahuuden Pesän demonit jylläsivät, Mayday, Mayday!!!.. Tuksun jatkopostaus:

        ”Äiti, ota yhteyttä muhun pikaisesti!!!!!! Pelkään että iskä tappaa mut!!!!!
        Julia ei pysty tekemään mitään korkeiden sokeri-ja ketoosiarvojensa takia!!!!!
        Jarna Lahdenvuo Tule mun luokse heti huomenna!!!!!”


        … ja sit tämäkin vielä; asunnon omistajaa yritettiin estää pääsemästä sisälle:

        ”Lisäksi henkivartija Jollakseen kiitos jolla on järjestysmiehen luvat!”


        … kun diapamkaan ei auta; Tuksu vielä jatkoi 9.9. aamuyöllä Facessa:

        ”Siis nyt isälläni on viimeinenkin ruuvi pudonnut päästä!!! Se kutsuu itseään "Suomen ylipapiksi" ja minä olen "likainen huo-ra joka poltetaan roviolla."
        Apua nopeasti, nyt ei mikään diapamkaan auta!!!!! Se lähettelee itsestään alastonkuvia ympäri Suomea, nyt ihan oikeasti hoitoon, valkotakkiset paikalle ja heti! Siis Ruotsiin!”


        … Tuksun harrastama vedätys jatkui 9.9. aamuyöllä:

        ”Sekoaako jokainen mies jossain vaiheessa päästään???? Täähän on ihan kamalaa, olen aina pitänyt isääni turvapilarina ja rakkautena!!!!”


      • Faktat ojoon
        Johan on taas kirjoitti:

        Siellä on ällien ylioppilas oppinut uuden sivistyssanan jota nyt jatkossa viljellään......

        Köh, eximia-ylioppilas.


    • Tuksu karkotettu!

      Raportti Tuksun karkotuksesta pois Jollashovista 9.9.2013:

      ”Hymyn paparazzi paikalla: Johanna Tukiainen sai häädön poliisivoimin!

      Johanna Tukiaisen isä on ollut huolissaan tyttärensä rikoksentäyteisestä elämästä ja kirjoitti hänelle runsas viikko sitten kaksi avointa kirjettä. Nyt isä on toteuttanut uhkauksensa ja häätänyt Johannan omistamastaan Jollaksen-kodista.

      Isä-Tukiainen oli kirjoittamissaan kirjeissä huolissaan Johannan sekoilusta ja luisumisesta rikollisille teille. Hän myös antoi muutamia päiviä aikaa palauttaa asunnon avaimet ja muuttaa kodista. Tukiaisen residenssi Jollaksessa sijaitsee rauhallisella asuinalueella ja naapurit ovat jo pitkään olleet näreissään Tukiaisen menosta ja meiningistä.

      Hymyn paparazzi osui paikalle äsken, kun isä viimein toteutti uhkauksensa.
      Hän (Tukiainen) oli soittanut paikalle myös poliisit turvaamaan häätörauhaa.

      Poliisi soitti asunnon ovikelloa puolen päivän jälkeen, jolloin virkavallalle vastattiin oven läpi, ettei Johanna ole paikalla. Poliisi kuitenkin vaati päästä sisään ja viipyi siellä noin 20 minuuttia.

      Johanna siis oli kuin olikin sisällä.

      Paikalle soitettiin punainen farmaritaksi, joka vei kohukuningatten paikalta.

      Hymyn paparazzille Johannan isä totesi sarjoittavansa lukot nyt uudelleen. Hän myönsi olevansa helpottunut. Sinänsä ei voida puhua virallisesta häädöstä, sillä Johanna ei ole kirjoilla Jollaksen-kodissa ollutkaan, vaikka on siellä vuosikaudet asustellut.”

      Artikkeli kuvat: http://www.hymy.fi/uutiset/hymyn-paparazzi-paikalla-johanna-tukiainen-sai-haadon-poliisivoimin

      • Jack Nicholson 1

        Tuksu 9.9. iltapäivällä - karkotuksen tapahduttua - jatkoi vyörytystä isäänsä vastaan:

        "Isälläni on syyte Ruotsissa odottamassa mun kimppuun käymisestä, joten taidanpa ottaa asian siellä uudelleen esille......3 kertaa jo aiemmin sairastunut psykoosiin, joten nyt lienee taas se vaihe päällä"


      • Ei helkkarissa
        Jack Nicholson 1 kirjoitti:

        Tuksu 9.9. iltapäivällä - karkotuksen tapahduttua - jatkoi vyörytystä isäänsä vastaan:

        "Isälläni on syyte Ruotsissa odottamassa mun kimppuun käymisestä, joten taidanpa ottaa asian siellä uudelleen esille......3 kertaa jo aiemmin sairastunut psykoosiin, joten nyt lienee taas se vaihe päällä"

        Kostoa näemmä pukkaa....
        Toivottavasti ruotsin poliisi äkee ton akan läpi.

        Oli kuulemma käynyt ensin käsiksi äitiinsä....
        Pappa mennyt väliin ja nyt on sitten tutknnassa...

        Kyllä tunkki kehtaakin huutaa äitä taas apuun vaikka pul vuotta sitten kävi käsiksi...toivottavasti äippä pysyy kovana.


    • Isä, sairas ja ilkeä

      Tuksu 9.9. illalla myöhään Facebookissa:

      ”Olen hyvin pahoillani, mutta isäni sekosi lopullisesti.

      Olin sopinut Julian kanssa, että Bonzo mopsille pitää jättää yksi koira kaveriksi. Jätin Nassun Jollakseen, ja kun lähdin taksilla pois kotoa, kuulin myöhemmin, että isämme oli tahalleen päästänyt koiran vapaaksi ulos. Sen jälkeen oma isäni toimitti Nassun Viikkiin, terveen ja nuoren koiran!!!!!!!

      Sain juuri kaikki koirani takaisin, tämä on hänen kostonsa mua kohtaan liittyen vanhempiemme välisiin sotkuihin!!!! Edelleen, rakastan koiriani enemmän kuin mitään muuta, enkä koskaan laittaisi heitä tahalleen pihalle!!!!!

      Isämme teki samantempun ollessaan psykoosissa v.2000 jolloin päästi kaikki frettimme ja kaniinit karkuun asunnostamme. Vetoan nyt siihen, että isämme on sairas ja ilkeä, minulla on paljon vakavampiakin ongelmia nyt selvitettävänä! Äiti sai tarpeekseen, se ottaa avioeron isästä, jo oli aikakin!”

      • Kivensisään vaan

        Hohhoijjaaa.....taas löytyy muista ne viat.

        Alkaa olemaan tosi väsyttävää lukea ton ääliön juttuja jo.
        Joutuis nyt kivensisään, niin rauhottuisi justiinsa toi meno.
        Vähäksiaikaa.

        Ja joutuisi olemaan viinasta erossa. Tulisi pakko selviiminen. Kun nyt e ole tietoa, koska se on ollut ilman viinaa viimeksi.....


      • Markku Kellis-kamaa?

        Tuksu 9.9. myöhään illalla kertoi psykoosista ja omasta isästään:

        ”Tunnen erittäin hyvin, sekä psykoosin alkuoireet että itse psykoosin.
        Isämme on seonnut nyt.”

        ”Iskä Kellokoskelle ja heti!!!!!!! se haluaa lopettaa kuulemma kaikki eläimet!!!!!!”


      • Tuksu 9.9. illalla

        Tuksu 9.9. illalla myöhään koirienpidosta:

        ”Isällemme on kuulemma ihan sama, vaikka koirani lopetettaisiin, kaikki ne.
        "Ne ovat paskovia ja kusevia riiviöitä", ja oma isäni vei Nassu Viikkiin, just maksoin vajaat 3000e että sain koirani takaisin KUINKA OMA ISÄ VOI OLLA NÄIN JULMA?????????”

        Miksei Tuksu ITSE kouluttanut niitä sisäsiisteiksi ja käytöstapoihin AJALLAAN?


      • Just joo…

        Tuksun jatkopostaus 10.9. aamuyöllä:

        ”Valkotakkiset Jollakseen ja heti!!!!! Se ampuu kuulemma kaikki koiramme!!!!!!!”


      • Ei hyvää päivää...
        Tuksu 9.9. illalla kirjoitti:

        Tuksu 9.9. illalla myöhään koirienpidosta:

        ”Isällemme on kuulemma ihan sama, vaikka koirani lopetettaisiin, kaikki ne.
        "Ne ovat paskovia ja kusevia riiviöitä", ja oma isäni vei Nassu Viikkiin, just maksoin vajaat 3000e että sain koirani takaisin KUINKA OMA ISÄ VOI OLLA NÄIN JULMA?????????”

        Miksei Tuksu ITSE kouluttanut niitä sisäsiisteiksi ja käytöstapoihin AJALLAAN?

        "just maksoin vajaat 3000e että sain koirani takaisin"

        Kyllä noi luvut kummasti muuttuu Tukiaisella, vastahan tuo mainosti maksaneensa koirien vapautuksesta tonnin. Jo muutamassa päivässä luku on kolminkertaistunut.


    • pusirotta

      Pakkomielteisesti yrittää Tuksu saada mielisairaan leiman isälleen, siinä onnistumatta. Onhan Markku kiukunpuuskassa voinut tokaista jotakin ilkeää koiralaumasta, mutta ei sen takia nyt Kellokoskelle viedä. Keskittyisi Tuksu nyt vain tarkkailemaan omaa psyykettään.

      • Tuksu 10.9. aamulla

        Tuksu 10.9. aikaisin aamulla isälleen Markulle:

        ”Vihaan sua ja nyt uskallan sanoa sen ääneen!!!!! En halua olla missään tekemisissä enää sun kanssa, äiti ottaa eron!!!!!! Vihaan sua!!!!!!!!”


    • "Poliisi, nyt auta!"

      Tuksu vetosi Poliisiin 11.9. aamulla:

      ”Vetoan kunnioittavasti poliiseihin nyt.

      Isäni on joko psykoosissa tällä hetkellä, tai menossa siihen tilaan. Hän on sairastunut siihen ainakin 3 kertaa aiemmin elämässään. Viimeksi se alkoi niin, että hän laittoi kodistamme kaikki fretit ja kaniinit vapaaksi ulos. Nyt hän laittoi tahalleen Nassu koirani ulos, jonka jälkeen toimitti hänet ilkivaltaisesti Viikkiin, vaikka olen juuri saanut päätöksen, että kaikki koirani palautettiin minulle huostaanotosta.

      Hän myös ei päästä minua kotiini Jollakseen, hän sanoo laittavansa omaisuuteni kuulemma varastoon josta hän heittää kaiken roskalavalle. Minulla on arvokkaita pieniä tavaroita, jotka kaikki katoavat jos hän meinaa tehdä niin. Minulla pitää olla oikeus lunastaa koko omaisuuteni kodista jossa olen asunut vuokralla (vanhempieni omistama koti) ja äitini Marja Tukiainen on minun puolellani tässä asiassa.

      Julia Tukiainen lue välittömästi lähettämäni tekstiviesti jonka sulle lähetin, ja kiitos todistuksestasi oikeudessa tänään. -Johanna Tukiainen”

      … Tuksu jatkoi vielä: ”toi psykoosihan kuulostaa naurettavalta, mutta isäni lähettämissä törkeissä tekstiviesteissä ei ole mitään naurettavva, päinvastoim.”

      • Koti vai??

        Mitä se itkee?
        Mikä koti?
        Ehän se ole ollut edes kirjoilla jollaksessa mokoma loinen....


      • koville ottaa

        No eihän poliisien ole sitä pakko sinne päästää kun ei ole siellä edes kirjoilla?


      • Oksettava akka
        koville ottaa kirjoitti:

        No eihän poliisien ole sitä pakko sinne päästää kun ei ole siellä edes kirjoilla?

        No, ie todellakaan.
        Tunkki kun e ole kirjoilla, nin ei ole mitään asiaa ko paikkaan.
        Ihan turhaa itkeä, että koti meni.
        Mikä vi tun koti se on paxulle enää ollut pitkään aikaan......

        Paxu käyttää kaikkia ja kaikkea mahdollista edukseen silloin kun se hänelle sopii.....

        Nyt itketään äitiä apuun, vaikka jouluna käytiin kimppuun.....ja vietiin päiväksi hoitoon...
        Ketähän seuraavaksi kaivataan.....?
        Aina sitä mukaa kun on hätä...

        Säälittävä pas ka koko akka.
        Ei mitään myötätuntoa ansaitseva.


    • onko äiti katsonut?

      No kannattaiskohan äidinkin tutustua noihin keikkakuviin miten kristilliseroottisia ne on? Varmaan hän ei ole viitsinyt yhtään ottaa selvää ja pitää niin puhtaana pyhäkoulutyttönä tyttäriään?Kaikki muut keksii juttuja ja kuvakäsittelee kuvia?

    • KristinuskOnSyöpä

      Markku Tukiaisesta tulee jotenkin mieleen tällainen tietynlainen, usein hiukan vanhempi miespuolinen henkilö.

      Välillä rymytään puliporukoissa viinaa tai mitä tenua nyt sattuu vetäen, käydään maksullisissa, paljastellaan itseä yksinliikkuville naisille jne.

      Sitten toisina aikoina taas laukataan kirkossa/ herätyskokouksissa parkumassa syntejä anteeksi, toimitaan "seurakunnan vanhimpana" tai minä lie isoisena. Lyödään raamatulla päähän ja kiljutaan herran vihaa kaupunkilla tuntemattomille naisille, jotka kaikki milletään siveettömiksi ja/tai huor iksi.

      • normipappa

        Tuksuko se siellä kertoo isästään tarinoita? Minusta tuo pappa näyttää ihan normipapalta joka on vaan saanut tarpeekseen aikuisista juopoista tyttäristään. Kun mikään ei heidän suuntaansa vaihda, niin ei ainakaan ole tukemassa sitä.


    • Kuristava Koobra

      … Tuksun jatkokirjoittelut 10.9. aamulla:

      ”Isä on sairas päästään, aina ollut. Haluan että äitini pääsee eroon koobra käärmestä joka kuristaa hitaasti mutta varmasti!!!!!

      KOSTO EI OLE MINUN, se on JUMALAN KOSTO.

      En tietenkään unohda isääni,… Tottakai oma isäni on mulle tärkeä, mutta sen viestien jälkeen välimme menivät nyt ja lopullisesti. Äiti myös sai tarpeekseen ja ottaa avioeron.”

    • Katkera Kalkkuna

      Tuksu isästään ja Jasminesta:

      ”… Joo, niin näkyy, että perheestämme on nyt änkeämässä julkisuuteen psykoosissa oleva isäni sekä pikkuvanhana Jasmine, joka ei omien sanojena mukaan "halunnut olla missään esillä." Jepa jee.....”

    • Ruskan aika

      Isäni on täysin tsykoosissa, ja minä täysin soossissa. Ruskan aikaa elämme.

    • puksunpuksunpuksun

      Isä psykoosissa, äiti shokissa, sisko koomassa, mutta tuksu senkun puksuttaa.

      • Käsittämätöntä!

        Kaikki läheiset sekoavat Tuksun vaikutuksesta.
        Näin Tuksu raportoi hulluksi tulleista miehistään 15.9. iltapäivän darrassaan:

        ”Arto on ollut hullu syntymästään lähtien, Arton isä teki itsemurhan mielisairaalassa.

        Mika raukka on seonnut.

        Ja isäni on sairastunut psykoosiin 3 kertaa aiemminkin, ja tässä sitä nyt taas mennään...... Niin kohta on sairaalareissu. pakko sanoa, vaikka ei varmaan pitäisi, mutta noi monet iskän jutut saa nauramaan, tää on mennyt ihan liian pitkälle! Viime kerralla se mm. hyppäsi ihmisten reppuselkiin... kamalaa... haha.”


    • Herttainen, kiltti..

      Johanna Tukiainen tylytti isäänsä SeiskaLivessä 14.9.2013 klo 10:20:

      "Sinä Markku Tukiainen, miltä tuntuu olla lopetusuhan alla oleva gorilla,
      jolla on kaikki tyttäret julkisuudessa ja vaimo lähtee kälppimään???"

    • Sekopää-Akka

      Tuksu kertoi 15.9. ”katkaisevansa kaikki välit isäänsä:”

      Katkaisen kaikki välini isään. Tämä on tosi surullista, mutta pakko tehdä. En voi enää lukea sitä son-taa mitä sataa päivittäin. En ikinä anna anteeksi tätä. Haista pas-ka Markku Tukiainen!!!!!!!!! Olisit edes arvostanut kaunista vaimoasi SIKA!!!!!!!”

      • Purija-Bertta

        Tuksun kirjoitukset ilmentävät hänen sisimpänsä sanoinkuvaamatonta pahuutta.


    • Jack Nicholson

      Tuksun miete sunnuntai-iltapäivän ratoksi 15.9.13:

      ”Isämme on sitten nykyisin kuulemma "Suomen ylipappi."
      Voi itku tätä sekoamista.......nyt ne valkotakkiset heti Jollakseen!!!!
      Julia ehdotti poliiseja, mutta en mä halua omaa isääni putkaan.

      Ex-mieheni sekosi kanssa, se juttelee kuulemma nykyisin enää lintujen ja kissojen kanssa! Apua.......mitä tää media tekee ihmisille!!!!

      Ja nyt kun keikkaa kerta pukkaa, niin keikkakiertueen teemana on sitten: Johanna Tukiainen ei kuulu vankilaan, vaan yhdyskuntapalveluun. Ja Artolle tuntuva ehdollinen vankeus (pitäisi olla ehdoton tosin.) jos ajatellaan sen rotan talousrikkeitä myös Lapissa.”

    • Tekstarit, masis

      Tuksu, isän tekstarit ja masis (Tuksun fb-kirjoitus 17.9. aamuyöllä):

      ”Joudun hylkäämään oman isäni, tekstiviestit ovat niin sairaita etten kykene enää antamaan niitä anteeksi. Olen tosi pahoillani.”

    • Ponteva Markku-isä

      Ponteva Markku-isä heitti 35-vuotiaan tyttärensä ulos Jollaksesta.
      Noista Tuksun viesteistä päätellen: jo oli aikakin!

    • Jack Nicholson

      Tuksu 18.9. illalla:

      Julia, "Jack Nicholson" (Markku-isä) ja Anette Vuojalahti kävivät 18.9. päivällä Heurekan näyttelyssä. Tuksu vonkui päivällä mukaan, mutta kirjoitti siten illalla:

      ”Joo en mä tiennyt et se Jack Nicholson siellä mukana. No sille sopii ruumis näyttely."

    • Tuksu ”hokasi” 19.9.

      Tuksu ”hokasi” 19.9.

      ”Nyt tuli hyvä pointti esille........ MISTÄ Hymy tiesi, että isämme tulee maanantaina Jollakseen, on kutsunut poliisit ja häätää mut sieltä ulos????? En ollut kertonut asiasta kenellekään. Eli OMA ISÄNI oli soittanut Hymyn toimittajille, että tulkaa tänne kuvaamaan!!!!!! Tää menee kokoajan vaan sairaammaksi!!!!!”

      • Jack Nicholson

        Tuksun promillet olivat nousussa 19.9. illalla:

        ”Ei voi olla totta!!!!!! Isäni päästi tahalleen Nassun ulos ja oli soittanut myös Seiskan kuvaajan kuvaamaan koiraani vapaana! Sen jälkeen isäni vei Nassun Viikkiin ja pyysi lopetusta!!!!!!! Isäni on kuunnellut liikaa näätiä, juttelee kokoajan näätien kanssa ja näädät ovat aivopesseet hänet, koska isäni on psyykkisesti heikko!!!! Apua, apua!!!!!!!!!!!!!! Mä rakastan mun isää, älkää paholaiset koskeko meidän perheeseemme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”


      • Kuristava Koobra
        Jack Nicholson kirjoitti:

        Tuksun promillet olivat nousussa 19.9. illalla:

        ”Ei voi olla totta!!!!!! Isäni päästi tahalleen Nassun ulos ja oli soittanut myös Seiskan kuvaajan kuvaamaan koiraani vapaana! Sen jälkeen isäni vei Nassun Viikkiin ja pyysi lopetusta!!!!!!! Isäni on kuunnellut liikaa näätiä, juttelee kokoajan näätien kanssa ja näädät ovat aivopesseet hänet, koska isäni on psyykkisesti heikko!!!! Apua, apua!!!!!!!!!!!!!! Mä rakastan mun isää, älkää paholaiset koskeko meidän perheeseemme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”

        Tuksulla ei ole sydämen sivistystä ollenkaan.


    • Tuhnukin sadut

      Tuksun kirjoitus 19.9. myöhään illalla:

      ”Kyllä, monet ovat lestadiolaisia hulluja jotka lyövät Raamatulla kaikkia muita päähän ja ovat itse asiassa enemmänkin julmia ja törkeitä, kuin mitään rakkaudellisia kristittyjä.

      Kamalaa, nyt tajuan ketkä ovat sekoittaneet isäni pään, koska hän ei ole oma itsensä!!!!! Ja otti kaikki sanat todesta jotka on syötetty hänen suuhunsa, täähän alkaa olla pelottavaa! En todellakaan toivo vanhempieni avioeroa, kaiken riitauttamisen ja pahan haluavat paholaiset nimeltä näädät.

      Joku hullu nainen oli soittanut Julialle Meilahden teholle ja väittänyt musta, että olin kirjoitellut ympäri nettiä ja mediaan, että siskollani on keuhkoveritulppa ja hän on melkein kuollut!!!!! MITÄ HEMMETTIÄ TÄSSÄ MAASSA TAPAHTUU??????????”

    • Albertinkatu 38 B 47

      Tässä Tuksun nykyinen osoite (Albertinkatu):

      http://bayimg.com/FapJOaaem

      Hänen tämänviikkoinen käyntinsä maistraatissa viittaa siihen, että hän aikoisi muuttaa osoitteensa salaiseksi, mutta tiedetäänhän se jo ennestään kaikilta osin, joten turha on työnsä. Kartta ja kuva asuinrakennuksen sijainnista:

      http://goo.gl/maps/Cn57y

      • Angelique Mukiainen

    • "Nousen täältä"

      Markku-isä lie yhä psykoosissa tai ainakain antaa sairaita lausuntoja - Tuksun mielestä. Näin Tuksu kommentoi 23.9. illalla:

      ”Ja keikkaa pukkaa........ isäni sairaiden sanojen takia tekisi mieli luovuttaa,
      mutta ei, nousen täältä kuten olen aiemminkin noussut.”

    • Jack on täällä taas!

      Tuksu 24.9. illalla:

      ”Ja nyt on elämänkirjat sekaisin......Isämme on päättänyt olevansa "ylipappi"
      ja "mun kunniaksi koko Suomi kuulemma sytyttää kynttilän joka ilta klo.19.00." Juliaa se oli kutsunut "Tuksun kaveriksi" ja Heidi, mun ystävä joka auttaa mua kaikessa mahdollisessa on kuulemma "omaishoitajani." APUA, mitä täällä tapahtuu.......????

      Suomalaiset näädät, mm. lestadiolaiset, manipuloivat isämme kokonaan puolelleen!!!! Lestadiolaisuus ei välttämättä edes ole Jumalasta, se voi tulla myös pahasta!!!!! Hyi, tää on kuin joku Hohto leffa ja isämme on Jack Nicholson!!! Se on pelottava, muuta en voi enää sanoa! Nyt ei enää edes naurata!”

      • Jack Nicholson

        Tuksun jatkokirjoitus 24.9.

        ”Lestadiolaiset näädät aivopesevät kokoajan isäämme, he haluavat kaiken multa pois. He myös manipuloivat isämme siihen, että MINÄ olisin narsisti, vaikka kukaan ei nyt näytä enää tietävän mitä tarkoittaa todellinen narsismi!!!!”


      • Tuksu ja kynttilät

        Tuksu ja kynttilät:

        ”Kynttilöitä sytytetään kuolleille!!!!!! Siis ihmisille, jotka ovat edesmenneitä!!!! Nyt nopeasti isällemme psykiatrista apua, viekää se vaikka Kellokoskelle, olen kuullut että se on parempi paikka kuin Aurora!!!!!”


      • Tuksu ja Twin Peaks

        Tuksu ja Twin Peaks:

        ”Twin Peaks sarjassa oma isähän murhasi tyttärensä Laura Palmerin. Joten kohta mulla on sitten nirri viety, ja ihmiset itkee jälkikäteen!!!!!!!!!! TEHKÄÄ JOTAIN SAA-MARI!!!!!!!”


      • Kuva viestiketjusta

    • Tavarat varastoon

      Tuksun tavarat pois Jollaksesta varastoon; Tuksu 24.9. illalla Facebookissa:

      ”Sadoittain merkkivaatteitani, koko omaisuuteni on kuulemma nyt roskalavan tai polttouhan alla!!!!!! EI VOI OLLA TOTTA, MITÄ TÄMÄN MAAN NAISET TEKEVÄT JULMUUTTAAN, VAIKKA SEKOITTAKSEEN KOKO PERHEEN JA PSYYKKSISESTI SAIRAAN MIEHEN!!!!!”

      • "Mitä tapahtuu?"

        Tuksu 24.9. illalla jatkoi:

        ”Anniina, mitä täällä oikein tapahtuu????? En ollut paikalla, ja Julia sanoi mulle että kaikki tavarani on viety varastoon!!!!????? JA MIKSI ETTE VIENEET TAVAROITANI JOLLAKSEN AUTOTALLIIN? JULIA SANOI OLEVANSA NIIN ALISTETTU, ETTEI VOINUT TEHDÄ MITÄÄN JA OTTI LÄÄKKEITÄ???????”


      • Anniinan vastaus

        Anniinan vastaus 24.9.

        ”No siis mun iskä on ollut viemässä sun tavaroita johonkin muuttovarastoon,
        joten ne on turvassa. Jos olet kuullut muuta, niin se henkilö on vain suutuksissa sanonut niin. Varmasti Markku toivoisi, että ne tavarat haetaan pois.
        Ja mä en tosiaan tiedä tästä muuta.”


      • Tuksu raivona

        Tuksu 24.9. raivona:

        ”EI VIT-TU VOI OLLA TOTTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AUTOTALLISSAMME OLISI OLLUT TILAA JA ISÄMME ON PSYYKKISESTI TOSI SAIRAS TÄLLÄ HETKELLÄ!!!!!!!!!!!!!

        MIKSI ETTE SOITTANEET MULLE ENNENKUIN ALATTE RAAHAAMAA TOISEN OMAISUUTTA JOHONKIN KALLIISEEN VARASTOON?????????????????????
        NO EI VIT-TU TODELLAKAAN MIETTINYT YHTÄÄN MITÄÄN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        VOI VIT-TUJEN KEVÄT!”


      • Kallis varasto...

        Tuksun päätössanat 24.9.

        ”OLen kutsunut teidät aina meidän kalliisiin rapujuhliin ja kaikkeen muuhun mahdolliseen ja TÄMÄKÖ ON KIITOS??????????????????????????????? OMAISUUTENI RAHDATAAN KALLIISEEN VARASTOON KYSYMÄTTÄ KENELTÄKÄÄN YHTÄÄN MITÄÄN?????? MIKSI ETTE EDES SOITTANEET ÄIDILLEMME JOKA ON SAANUT IHAN TARPEEKSEEN HÄIRIKKÖ ISÄSTÄMME??????????”

        Kuva illan 24.9. viestiketjusta:

        http://3.bp.blogspot.com/-ztVDYMMr290/UkHqPwwXyeI/AAAAAAAAATg/dyY-2Fm8vQc/s1600/09-24 elämänkirjat 2.png


    • "Hermot meni!!!!"

      Markku-isän "psykoosi" jatkuu... Tuksun mukaan tilanne oli aamulla 27.9. tällainen:

      "Eihän tässä saa nukuttua kun oma isä lähettelee ihan psykoottisia tekstareita koko yön!! Hyi, tää alkaa oikeasti olla pelottavaa. Toivottavasti se ei kohta hyppää tuolta sohvan takaa niinkuin Twin Peaks leffassa Laura Palmerin isä! Kauheaa, miten ihmisen persoona voi sirpaloitua tai muuttua????

      No aloin lukemaan Amnesty Internationalin lehtiä kun autan vankeja rahallisesti ympäri maailmaa (ironista kyllä.) Täällä on ihan järjettömän mielenkiintoinen reportaasi mielipidevangeista, joihin kuuluu ns.imago vangit. Heitä on joka maassa ympäri maailmaa.

      Erikannen teksti menee:" Yksi sanoi rohkeasti ääneen,mitä ajatteli, ja hänestä tuli sellainen. Toinen tanssi torilla ja kärsi vuosia sellaisena. Kolmas syntyi sellaiseksi. Heidän on itse lähes mahdotonta vaikuttaa elämänsä kulkuun juuri nyt."

      Jutun mukaan ihmisiä passitetaan linnaan vain heidän nimensä, imagonsa jne.mukaan joten päättäjät täällä eivät ole puolueettomia. Keksitään joku syy jonka varjolla joku saa kärsiä, vaikka se todellinen manipuloija ja rikollinen pääsee vapaaksi.

      Olen hirveän pettynyt Suomeen, luulin aina tätä oikeusvaltioksi. Ja miten sellaista loanheitto roskaa on edes laillista julkaista, mitä kirjoitettiin lähinnä minusta mutta myös muista ihmisistä ympärilläni????? Kun kaikki siinä kirjassa on valetta paitsi nimeni. Nyt ihan oikeasti, opiskelen juristiksi joka keskittyy ihmisoikeuksiin!!!! Hermot meni!!!!

    • Tzykoottinen perhe
    • ”Isä on tosi sairas"

      Tuksu kommentoi Julialle 1.10. illalla:

      ”Isä on tosi sairas, sairaampi kuin luulin psyykkisesti!!!!! Pysy erossa siitä, juttele äidin kanssa ja sun pitää soittaa mulle heti kun pystyt!!!!!! Ymmärrätkö että tilanne on vakava!!!!!! Rakastan sua. Johanna”

    • Kostajan M1-isku

      Tuksun postaus 30.9. SeiskaLive-kommenttiosiossa:

      "Jos olisin kostaja, olisin jo hankkinut M1 lähetteen isällemme ajat sitten!!!!!!!
      Te näädät, Mia Oksanen törkykirjallaan plus Marko Haapahuhta ovat vastuussa isämme kärsimisestä, eikä kukaan toinen ihminen aiheuta toisen diabetesta!!!!
      Nyt turpa kiinni!"

    • Metka 666

      Tuksu mietti hiusvärejä 31.10. illalla:

      "Kumman värisen hiustenpidennyksen otan ennenkuin isäni tappaa mut?
      Otanko luonnonvaalean jossa hiekanvärisiä raitoja vai ihan kirkkaan platinablondin? Kumpi näyttäisi arkussa paremmalta, isäni juttujen perusteella en kauan elä?"

    • Tuikkurölli

      Tuksu lupaa sytyttää kynttilän joka ilta isänsä muistoksi (FB 2.11. iltapäivällä):

      "Olemme koko perhe menettäneet psyykkisellä tasolla kokonaan isämme nimeltä Markku Tukiainen.

      Hän on täysin muuttunut persoona, psykoottisessa tilassa, mutta tällä kertaa näyttää siltä, ettei hän tule enää parantumaan.

      Tulen rakastamaan aina sua rakas isäni, joka olit silloin se ihminen, joka olt ollessasi terve. Luulin, että menetys voi olla vain kuolemista, mutta ei. Toisen ihmisen menetys voi olla psyykkistä ja henkistä, tai esim. avioero, joka voi olla vieläkin traumitoisevempaa kuin todellinen kuolema.

      Olen hyvin surullinen ja annan entisen rakkaan isäni mennä. Hän myi oman tyttärensä lehdistölle, uskon että hän tulee saamaan tuomion kuolemansa jälkeen, samoin kuin vääristä valoista. Mutta uskon että isäni silti pelastuu, vaikka hänestä on tullut julma.

      Minä sytytän yhden kynttilän isäni Markku Tukiainen joka ilta sinun muistoksesi! AMEN. I know to many in my years but all were great ppl. RIP"

    • voi elämä!

      Sytytä sitten samalla kaksi, jos olet siskos taas vetänyt juominkeihin?

    • Näätähakkeri

      Tuksun puksutin Facebookissa 3.11. illalla:

      "Nyt julkinen tiedotus siis kaikille ihmisille!!!!!!

      Joku tuntematon henkilö, mahdollisesti tietokonehakkeri kaappasi Facebook sivuni useaksi eri päiväksi ja esiintyi minun nimelläni ja henkilöllisyydelläni! Tässä on nyt siis OIKEA JOHANNA TUKIAINEN!!!!!

      Tää meno alkaa olla ihan sairasta täällä!!!! Mulle on lisätty FB kavereiksi todella julmia ja pahoja näätiä kuten Xxx Xxx joka on psykoin ja demonisin nainen jonka koskaan elämäni aikana olen tavannut!!!!!!! Isäni tuli hulluksi (viimeinen pisara oli siis se ns. julkea paljastuskirja, joka on herjausta ja valetta kannesta kanteen asti!!!!!!)"

    • Kamala kohtalo

      Kaikki Dolls Diary -kirjoitukset ovat tallennettuna.

      • Tai sitten polllliis

        Hienoa.
        Toivoa voi, että mamma on nyt oikeasti lyönyt likalleen lakia.


      • Dollora
        Tai sitten polllliis kirjoitti:

        Hienoa.
        Toivoa voi, että mamma on nyt oikeasti lyönyt likalleen lakia.

        Voi olla niinkin, että Markku Tukiaisen tekemä rikosilmoitus Tuksusta jo puree, ja jo tutkinnan alkuvaiheessa Poliisi on pakottanut Tuksun poistamaan kaikki Dolls Diary -tekstit huhtikuun 2012 jälkeen.


      • Vai vielä kaapattu
        Dollora kirjoitti:

        Voi olla niinkin, että Markku Tukiaisen tekemä rikosilmoitus Tuksusta jo puree, ja jo tutkinnan alkuvaiheessa Poliisi on pakottanut Tuksun poistamaan kaikki Dolls Diary -tekstit huhtikuun 2012 jälkeen.

        Ja sitten kehitellään juttua "kaappauksesta".......

        Jos annetaan tunnarit toisten käyttöön, niin silloin on peli menetetty.
        Tunkki maistaa nyt sitä samaa lääkettä, mitä tekee toisten sivuille, kun on ohjelmat jääneet auki.
        Kuis monta kertaa riehui arton sivuilla ja jullen?
        Niiden "murtojen" kanssa ei käynyt mitenkään.......

        No, arto sitten kertoi kun kertoikin totuuden noiden sekakäytöstä......

        Toivottavasti tuhon naiseen nyt laki purisi. Hoitoon ja kaikista mömmöistä eroon....


    • missä mamma?

      Tuliko se mamma suomeen vai ei?

    • Iltapäikky 5.11.

      Päikkyä pukkas tiistaina 5.11. aamuin illoin. Yleensähän on niin, että loppua kohden asioilla ja tapahtumilla on taipumus kiihtyä. Tässä iltapäikky, osa 1:

      ”OLEN KAUHEAN PETTYNYT IHMISIIN.

      TÄSSÄ MAASSA TUNTUU OLEVAN SELLAINEN TAPA, ETTÄ KUN JOKU ON MAASSA, NIIN POTKITAAN VAAN LISÄÄ!!!!! ISÄNI ON PSYKOOSISSA,, JOKA JOHTUI TÄYSIN VIHANVALLASSA KIRJOITETUSTA KIRJASTA, JOKA ON TÄYTTÄ BULL SHITTIÄ ALUSTA LOPPUUN.

      URBAN SANOI JO HETI MITEN TOIMIA, ENSIN NOSTA SYYTE, HAE VAHINGONKORVAUKSIA JA MUUTA SUOMESTA HEL-VETTIIN.

      KOKO METROPOLI ON MUUTENKIN RASKAASSA RIKOSTUTKINNASSA, MUTTA ILMEISESTI SEKÄÄN EI RIITÄ. JÄTTÄKÄÄ VIT-TU PERHEENI JA MINUT RAUHAAN!!!!! MITÄ MINÄ OLEN TEILLE TEHNYT?????

      JULIAN DIABETES EI OLE MIKÄÄN VITSI JA OLEMME HYVIN LÄHEISIÄ. ONNEKSI OLKOON KOKO PAS-KA MAA, NYT HÄNEN SYNTYMÄPÄIVÄT ON PILALLA,. MIKSI TÄSSÄ MAASSA EI SAA ONNISTUA? KENELTÄ SE ON POIS, ETTÄ MINULLA ON ASIAT HYVIN?

      KESKUSTA ASUNTONI ON UPEASSA KUNNOSSA, KEIKKAA RIITTÄÄ JA SAIN KOIRANI TAKAISIN. SITÄ KATEELLISET IHMISET ILMEISESTI EI VOI SIETÄÄ. AINA PITÄÄ OLLA POTKIMASSA PÄÄHÄN.

      NYT RIITTÄÄ, OLEN TEHNYT RIKOSILMOITUKSEN SIVUJENI KAAPPAAMISESTA JA KOKO HYMYN PAS-KAFOORUMISTA JA POLIISI OTTI ASIAN HYVIN VAKAVASTI. MINULLE SANOTTIIN, ETTÄ TEKIJÄ ON JO TIEDOSSA JA KYSEESSÄ ON TÖRKEÄ KUNNIANLOUKKAUS SEKÄ TÖRKEÄ YKSITYISTEN ASIOIDEN LEVITTÄMINEN MEDIASSA.

      ÄITINI OTTAA ERON SINUSTA MARKKU TUKIAINEN!

      HAISTA VIT-TU PAS-KA ÄIJÄ!!!!!! OLET TUHONNUT PERHEEMME, JULIA ON TÄYSIN HAJALLA, SAMOIN KUN KOKO PERHEEMME. MYIT ESIKOISTYTTÄRESI HALVALLA!

      MILLAINEN ISÄ TEKEE NIIN?!!!! TOIVOTTAVASTI VERIRAHOISTA TULI HYVÄ MIELI, SILLÄ PALAT HEL-VETIN TULISSA KU-SIPÄÄ. PERHEEN PAPPI JA PÄÄ. KU-SIPÄÄ SINÄ OLET!!!"

      Osa 1 (2).

      • Iltapäikky 5.11.

        Jatkuu, osa 2 (2):

        ”NYT JOHANNA TUKIAINEN -VIHA TÄSSÄ MAASSA ON MENNYT NIIN PITKÄLLE, ETTÄ MINUSTA LEVITELLÄÄN TÄYSIN KEKSITTYJÄ VIESTEJÄ. OLEN MUKA SANONUT, ETTÄ PER-SETTÄNI EI KUKAAN OSTAISI.

        HAISTAKAA VIT-TU.

        PER-SEENI KELPAISI KYLLÄ, JOS SITÄ HALUAISIN MYYDÄ, MUTTA EN OLE MIKÄÄN HUO-RA, VAIKKA ISÄNI NIIN SANOIKIN, ESIM. TUKHOLMASSA. SAAN JATKUVASTI ULKOMAILLA KEHUJA ULKONÄÖSTÄNI, MUTTA EIHÄN TÄSSÄ PAS-KAMAASSA YMMÄRRETÄ NÄYTTÄVÄSTÄ JA NAISELLISESTA TYYLISTÄ MITÄÄN.

        SAA-TANAN HARMAAT TAVIKSET ARVOSTELEE KATEELLISENA JOKAISTA LIIKETTÄNI. OTAN UUDEN HIUSTENPIDENNYKSEN JA MUUTAN KOKONAAN ULKOMAILLE, MISSÄ MINUA ARVOSTETAAN.

        Jarnan kanssa olemme selvittäneet kaikki asiat. Jarna tietää, että en ole häntä syyttänyt mistään tai haukkunut. HALOO, EN OLE MIKÄÄN HULLU, VAIKKA MEDIASSA JA ERITYISESTI METROPOLISSA NIIN SANOTAAN. Jarna ei ole niin tyhmä, kuin näädät ilmeisesti ajattelette.

        Minä olen antanut anteeksi hänelle, ja hän ymmärsi erehtyneensä.

        HAH HAH, näätiä varmaan vi-tuttaa nyt. Tiedän kyllä, mitä olette Jarnalle valehdellut. Katsomme nyt miten tästä edetään. Hänelle on raskasta kaikki pas-ka mitä netissä jauhetaan ja nyt katsotaan loput keikat ammattitaitoisesti ja sitten tehdään uudet suunnitelmat.

        Lisää keikkoja on myyty isäni valehtelusta huolimatta.

        HAHAHAH haista vit-tu Markku Tukiainen, jäät täysin yksin.

        Miltä tuntuu paviaani? Julia ei rakasta sinua, äiti ottaa sinusta eron, en ikinä anna sinulle anteeksi. Menit liian pitkälle, ja vaikka olet psykoosissa, ei se selitä esimerkiksi minuun kohdistunutta pahoinpitelyäsi.”

        Osa 2 (2).


      • Viimeinen riviparas
        Iltapäikky 5.11. kirjoitti:

        Jatkuu, osa 2 (2):

        ”NYT JOHANNA TUKIAINEN -VIHA TÄSSÄ MAASSA ON MENNYT NIIN PITKÄLLE, ETTÄ MINUSTA LEVITELLÄÄN TÄYSIN KEKSITTYJÄ VIESTEJÄ. OLEN MUKA SANONUT, ETTÄ PER-SETTÄNI EI KUKAAN OSTAISI.

        HAISTAKAA VIT-TU.

        PER-SEENI KELPAISI KYLLÄ, JOS SITÄ HALUAISIN MYYDÄ, MUTTA EN OLE MIKÄÄN HUO-RA, VAIKKA ISÄNI NIIN SANOIKIN, ESIM. TUKHOLMASSA. SAAN JATKUVASTI ULKOMAILLA KEHUJA ULKONÄÖSTÄNI, MUTTA EIHÄN TÄSSÄ PAS-KAMAASSA YMMÄRRETÄ NÄYTTÄVÄSTÄ JA NAISELLISESTA TYYLISTÄ MITÄÄN.

        SAA-TANAN HARMAAT TAVIKSET ARVOSTELEE KATEELLISENA JOKAISTA LIIKETTÄNI. OTAN UUDEN HIUSTENPIDENNYKSEN JA MUUTAN KOKONAAN ULKOMAILLE, MISSÄ MINUA ARVOSTETAAN.

        Jarnan kanssa olemme selvittäneet kaikki asiat. Jarna tietää, että en ole häntä syyttänyt mistään tai haukkunut. HALOO, EN OLE MIKÄÄN HULLU, VAIKKA MEDIASSA JA ERITYISESTI METROPOLISSA NIIN SANOTAAN. Jarna ei ole niin tyhmä, kuin näädät ilmeisesti ajattelette.

        Minä olen antanut anteeksi hänelle, ja hän ymmärsi erehtyneensä.

        HAH HAH, näätiä varmaan vi-tuttaa nyt. Tiedän kyllä, mitä olette Jarnalle valehdellut. Katsomme nyt miten tästä edetään. Hänelle on raskasta kaikki pas-ka mitä netissä jauhetaan ja nyt katsotaan loput keikat ammattitaitoisesti ja sitten tehdään uudet suunnitelmat.

        Lisää keikkoja on myyty isäni valehtelusta huolimatta.

        HAHAHAH haista vit-tu Markku Tukiainen, jäät täysin yksin.

        Miltä tuntuu paviaani? Julia ei rakasta sinua, äiti ottaa sinusta eron, en ikinä anna sinulle anteeksi. Menit liian pitkälle, ja vaikka olet psykoosissa, ei se selitä esimerkiksi minuun kohdistunutta pahoinpitelyäsi.”

        Osa 2 (2).

        Täähän on ihan mahtava esimerkki narsismista.
        Eli muut tekee virheitä ja väärinäsityksiä ja HÄNELTÄ PYYDETÄÄN ANTEEKSI .......
        Ei ju,maliuta, mikä nainen,

        Toivottavasti Jarna tajuaa nää kohdat! On sille jo yritetty rautalangasta vääntääkin, mitä toi sisälukutaidolla oikein tarkoittaa, vaikka kuinka yritetään selittää asia mukavasti.......

        Quote:
        Jarnan kanssa olemme selvittäneet kaikki asiat. Jarna tietää, että en ole häntä syyttänyt mistään tai haukkunut. HALOO, EN OLE MIKÄÄN HULLU, VAIKKA MEDIASSA JA ERITYISESTI METROPOLISSA NIIN SANOTAAN. Jarna ei ole niin tyhmä, kuin näädät ilmeisesti ajattelette.

        Minä olen antanut anteeksi hänelle, ja hän ymmärsi erehtyneensä.


    • Aamupäikky 5.11.

      Päikkyä suorana tekstinä. Viime päivien historiallisten tapahtumien valtavassa vyöryssä Dolls-sivuilta on siivottu pois kaikki päikkytekstit taaksepäin vuoteen 2011 asti.

      Miksi on näin, se selviää sitten aikanaan. Tallessa kaikki jutut kuitenkin ovat satojen ihmisten tietokoneilla ympäri maan ja internetin palveluissa.

      ”ISÄNI MARKKU TUKIAINEN EI MYYNYT MINUA "TASOKKAALLE" LEHDELLE HYMYLLE ESIM. SEN TAKIA ETTÄ OLISI SUUTTUNUT ALKOHOLINJUOMISESTANI, VAAN TÄYSIN ERI SYISTÄ!

      HÄN ON TÄLLÄ HETKELLÄ PSYKOOSISSA, JOTA EI NÄYTÄ SUOMALAISET TAJUAVAN KUKAAN MUU, KUIN PAITSI ÄITIMME JA SISKOMME, NIIN ERÄÄT PSYKIATRISET SAIRAANHOITAJAT.

      KATSON ISÄMME VIIMEISEKSI RUUVIN IRROTTAJAKSI PÄÄSSÄÄN SUOMEN MEDIAN, JA NS. "PALJASTUSKIRJAN", JONKA OTAN JURISTINI KANSSA UUDELLEEN KUNNOLLA POLIISITUTKINTAAN, JOS TÄLLE ASIALLE EI ALA TAPAHTUA JOTAIN JA NOPEASTI!!!!!

      TOINEN IKÄVÄ UUTINEN: OMAT FACEBOOK SIVUT KAAPATTIIN VAJAA VIIKKO SITTEN, EN TODELLAKAAN TIEDÄ MITEN SE ON MAHDOLLISTA KUN EN OLE (AINAKAAN MUISTAAKSENI) JÄTTÄNYT MITÄÄN TIETOKONETTA AUKI RAVINTOLOISSA JOSSA OLEN NETTIÄ KÄYTTÄNYT.

      JA VIIME AIKOINA OLEN KÄYTTÄNYT NETTIÄ LÄHINNÄ VAIN OMAN KÄNNYKKÄNI KAUTTA. NÄHTÄVÄSTI SUOMESSA ON OLEMASSA JOTAIN HAKKEREITA JOTKA MENEVÄT SIVUILLENI KUITENKIN. ESIM. PSYKOPAATTI ARTO LÄNSMANIN KANSSA KUN OLIN NAIMISISSA, NIIN FB SIVUNI KAADETTIIN PERÄTI 50 KERTAA AVIOLIITTOMME AJAN.

      KUITENKAAN KUKAAN SUOMALAINEN EIKÄ ULKOPUOLINEN IHMINENHÄÄN EI SITÄ PÄÄTÄ KENEN KANSSA MENEN NAIMISIIN!!!!!!

      TÄMÄ ALKAA TODELLAKIN OLLA SAIRASTA TOUHUA!!!!!

      ENNEN ARTON TAPAAMISTANI ASUIN MIAMISSA 3KK OLLESSANI VIIMEKSI 31 VUOTIAS KUN OLIN SIELLÄ JA SILLOINKIN FB SIVUNI KAADETTIIN KYMMENIÄ KERTOJA JA MINULLE TEHTIIN ILKIVALTAA KOHDISTUEN EX-MANAGERIINI JA LÄHELLÄ OLEVIIN IHMISIINI.”

      Osa 1 (2).

      • Aamupäikky 5.11.

        Jatkuu, osa 2 (2):

        ”Nyt onkin sellainen juttu, että alan todellakin saamaan tarpeekseni! Tai itseasiassa olen saanut jo kauan aikaa sitten. EI KUKAAN, siis ei kukaan, ei edes Matti Nykänen saa tällaista pas-kaa niskaansa ja ajojahtia kuten minä!!!!!

        Kyseinen henkilö joka oli kaapannut FB sivuni itselleen, ehti esiintyä Johanna Tukiaisena vajaan viikon verran ja kopioida koko hyvin henkilökohtaisen inboxini itselleen, josta on nyt lähtenyt levittämään henkilökohtaisia keskustelujani eri ihmisten kanssa ympäri nettiä!

        Kyseessä on siis erittäin vakava tapaus, ei vain sivujeni kaappaus. Lisäksi tähän asti levitetyistä jutuista noin 60% on oikeasti minun kirjoittamiani ja 40% eivät todellakaan ole!!!!! Minä en esimerkiksi ole sanonut itse itsestäni: "Olen lihava, ruma, ahterini on suuri ja läski enkä saa ketään miestä Suomesta." Sen sijaan olen kyllä puhunut itsemurhasta jossain toisessa asia yhteydessä aikaisemmin (no ei mikään ihme että ihmisen päässä alkaa pyörimään itsetuhoiset ajatukset kaiken tämän paskan jälkeen!!!!!)

        Mitä tulee mieskokemuksiini niin kohta täytyy todellakin todentaa kuten eräs erittäin kuuluisa jääkiekkovalmentaja sanoi minulle, että: "Minä en rakasta ketään muuta kuin kaikkia koiriani sekä rahaa. Ja piste."

        Isäni mukana minulla meni myös nyt maku miehiin, hän on koko elämäni ollut läheinen kanssani ja rakas minulle. Se että oma isä pettää, sitä pahempaa ei elämässä enää ole.

        Tämä kattoi ex-aviomieheni Arton pettämiset minua kohtaan kymmenien tuhansien kertaisesti. En tule koskaan antamaan tätä hänelle anteeksi. Vanhempani ovat olleet naimisissa 45 vuotta ja äitini hakee nyt avioeroa.

        Kiitos erityisesti tästä seuraaville henkilöille: Marko Haapahuhta Metrotuotannon vetäjä joka ei itse varmastikaan ole onnellisesti naimisissa Lindan kanssa tai jos on tällä hetkellä, niin Haapahuhdan luonteella avioero on 100% varma ihan muutamien vuosien sisällä. Linda ei kuulu käsittääkseni hänen synteihinsä mitenkään.

        Erityiskiitos ns. paljastuskirjan takana olleille demoneille nimeltä "Helen" muka haamukirjoittaja joka on oikeasti Metrotuotannon valokuvaaja, pujopartainen Henkka.

        Ja kaikkein pahimpana belsebubina Mia Oksanen, jolloin tulee mieleen, että nyt täytyy kiittää Jumalaa, että hel-vetti on onneksi ihan oikeastikin olemassa! Te kaikki aiheutitte yhdessä sen, että isämme heikko psyyke romahti lopullisesti. Toivottavasti teillä on hyvä olla ja elätte loppuelämänne hyvän omantunnon kanssa!”

        Osa 2 (2).


      • Mutta Johanna
        Aamupäikky 5.11. kirjoitti:

        Jatkuu, osa 2 (2):

        ”Nyt onkin sellainen juttu, että alan todellakin saamaan tarpeekseni! Tai itseasiassa olen saanut jo kauan aikaa sitten. EI KUKAAN, siis ei kukaan, ei edes Matti Nykänen saa tällaista pas-kaa niskaansa ja ajojahtia kuten minä!!!!!

        Kyseinen henkilö joka oli kaapannut FB sivuni itselleen, ehti esiintyä Johanna Tukiaisena vajaan viikon verran ja kopioida koko hyvin henkilökohtaisen inboxini itselleen, josta on nyt lähtenyt levittämään henkilökohtaisia keskustelujani eri ihmisten kanssa ympäri nettiä!

        Kyseessä on siis erittäin vakava tapaus, ei vain sivujeni kaappaus. Lisäksi tähän asti levitetyistä jutuista noin 60% on oikeasti minun kirjoittamiani ja 40% eivät todellakaan ole!!!!! Minä en esimerkiksi ole sanonut itse itsestäni: "Olen lihava, ruma, ahterini on suuri ja läski enkä saa ketään miestä Suomesta." Sen sijaan olen kyllä puhunut itsemurhasta jossain toisessa asia yhteydessä aikaisemmin (no ei mikään ihme että ihmisen päässä alkaa pyörimään itsetuhoiset ajatukset kaiken tämän paskan jälkeen!!!!!)

        Mitä tulee mieskokemuksiini niin kohta täytyy todellakin todentaa kuten eräs erittäin kuuluisa jääkiekkovalmentaja sanoi minulle, että: "Minä en rakasta ketään muuta kuin kaikkia koiriani sekä rahaa. Ja piste."

        Isäni mukana minulla meni myös nyt maku miehiin, hän on koko elämäni ollut läheinen kanssani ja rakas minulle. Se että oma isä pettää, sitä pahempaa ei elämässä enää ole.

        Tämä kattoi ex-aviomieheni Arton pettämiset minua kohtaan kymmenien tuhansien kertaisesti. En tule koskaan antamaan tätä hänelle anteeksi. Vanhempani ovat olleet naimisissa 45 vuotta ja äitini hakee nyt avioeroa.

        Kiitos erityisesti tästä seuraaville henkilöille: Marko Haapahuhta Metrotuotannon vetäjä joka ei itse varmastikaan ole onnellisesti naimisissa Lindan kanssa tai jos on tällä hetkellä, niin Haapahuhdan luonteella avioero on 100% varma ihan muutamien vuosien sisällä. Linda ei kuulu käsittääkseni hänen synteihinsä mitenkään.

        Erityiskiitos ns. paljastuskirjan takana olleille demoneille nimeltä "Helen" muka haamukirjoittaja joka on oikeasti Metrotuotannon valokuvaaja, pujopartainen Henkka.

        Ja kaikkein pahimpana belsebubina Mia Oksanen, jolloin tulee mieleen, että nyt täytyy kiittää Jumalaa, että hel-vetti on onneksi ihan oikeastikin olemassa! Te kaikki aiheutitte yhdessä sen, että isämme heikko psyyke romahti lopullisesti. Toivottavasti teillä on hyvä olla ja elätte loppuelämänne hyvän omantunnon kanssa!”

        Osa 2 (2).

        ethän sie mihinkään ulkomaille lähe kun sie menet ihan koht lusimaan. Eiks siulle oo kukkaa muistanu kertoo? Vai ootko sie "unohtanu"
        Siulle on parasta ko pääset sinne valtion hoitoo.
        Siel kyl saap samoi nappei ku siviilis mut ne menee maksuu jossai vaihees. Nene vasta kalliita onki.


      • Thank God
        Aamupäikky 5.11. kirjoitti:

        Jatkuu, osa 2 (2):

        ”Nyt onkin sellainen juttu, että alan todellakin saamaan tarpeekseni! Tai itseasiassa olen saanut jo kauan aikaa sitten. EI KUKAAN, siis ei kukaan, ei edes Matti Nykänen saa tällaista pas-kaa niskaansa ja ajojahtia kuten minä!!!!!

        Kyseinen henkilö joka oli kaapannut FB sivuni itselleen, ehti esiintyä Johanna Tukiaisena vajaan viikon verran ja kopioida koko hyvin henkilökohtaisen inboxini itselleen, josta on nyt lähtenyt levittämään henkilökohtaisia keskustelujani eri ihmisten kanssa ympäri nettiä!

        Kyseessä on siis erittäin vakava tapaus, ei vain sivujeni kaappaus. Lisäksi tähän asti levitetyistä jutuista noin 60% on oikeasti minun kirjoittamiani ja 40% eivät todellakaan ole!!!!! Minä en esimerkiksi ole sanonut itse itsestäni: "Olen lihava, ruma, ahterini on suuri ja läski enkä saa ketään miestä Suomesta." Sen sijaan olen kyllä puhunut itsemurhasta jossain toisessa asia yhteydessä aikaisemmin (no ei mikään ihme että ihmisen päässä alkaa pyörimään itsetuhoiset ajatukset kaiken tämän paskan jälkeen!!!!!)

        Mitä tulee mieskokemuksiini niin kohta täytyy todellakin todentaa kuten eräs erittäin kuuluisa jääkiekkovalmentaja sanoi minulle, että: "Minä en rakasta ketään muuta kuin kaikkia koiriani sekä rahaa. Ja piste."

        Isäni mukana minulla meni myös nyt maku miehiin, hän on koko elämäni ollut läheinen kanssani ja rakas minulle. Se että oma isä pettää, sitä pahempaa ei elämässä enää ole.

        Tämä kattoi ex-aviomieheni Arton pettämiset minua kohtaan kymmenien tuhansien kertaisesti. En tule koskaan antamaan tätä hänelle anteeksi. Vanhempani ovat olleet naimisissa 45 vuotta ja äitini hakee nyt avioeroa.

        Kiitos erityisesti tästä seuraaville henkilöille: Marko Haapahuhta Metrotuotannon vetäjä joka ei itse varmastikaan ole onnellisesti naimisissa Lindan kanssa tai jos on tällä hetkellä, niin Haapahuhdan luonteella avioero on 100% varma ihan muutamien vuosien sisällä. Linda ei kuulu käsittääkseni hänen synteihinsä mitenkään.

        Erityiskiitos ns. paljastuskirjan takana olleille demoneille nimeltä "Helen" muka haamukirjoittaja joka on oikeasti Metrotuotannon valokuvaaja, pujopartainen Henkka.

        Ja kaikkein pahimpana belsebubina Mia Oksanen, jolloin tulee mieleen, että nyt täytyy kiittää Jumalaa, että hel-vetti on onneksi ihan oikeastikin olemassa! Te kaikki aiheutitte yhdessä sen, että isämme heikko psyyke romahti lopullisesti. Toivottavasti teillä on hyvä olla ja elätte loppuelämänne hyvän omantunnon kanssa!”

        Osa 2 (2).

        Täytyy kiittää Jumalaa, että oikeusjärjestelmämme ja vankeihoitolaitoksemme siivoaa Tuksun pois normi-ihmisten keskuudesta eristyksiin.


    • Hermot menivät!

      Hymy-näätien palstalla nimimerkki "mitä kummaa" raportoi myöhään lauantai-iltana ja tänään sunnuntai-aamuna (10.11.) seuraavaa:

      "Ei todellkaan ole mikään vitsi.

      Markku vietiin poliisiautossa sairaalaan lauantai aamuna, oli sen verran hurjana.
      Poliisi ajoi sitikan takasin talliin. Ei ollut Tuksun tilaama kyyti. Vitsi tämä ei ole vaan karmea seuraus siitä, mitä tuon yhden perheen osalta voi tapahtua. Markku ei varmaan kestänyt tätä kaikkea - no vaimo tuli eilen Helsinkiin Julian kanssa."

    • Lapsellista!

      Seiska Live 12.11. raportoi:

      ”Johanna Tukiainen toteutti uhkauksensa - marssi poliisille perheenjäsenensä takia!

      Viihdetaiteilija Johanna Tukiainen teki viikonloppuna rikosilmoituksen isästään.
      Johanna on julkisesti kertonut Facebook-sivuillaan, että hänen isänsä Markku Tukiainen olisi luvatta myynyt Johannan lapsuuskuvia ja kertonut hänestä valheita lehtien sivuilla.

      Mojova perheriita sai alkunsa jo kesällä, kun Johannan isä heitti hänet poliisivoimin ulos Jollaksen-kodista. Tämän jälkeen isän ja tyttären välinen sanasota ja sättiminen paisui kaoottisiin mittasuhteisiin sosiaalisessa mediassa.

      TAUSTAT: http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Markku-isan-koskettava-kirjoitus-Tuksusta-Toivon-ettei-ole-liian-myohaista/1016145

      Seiska tavoitti Johannan, joka kertoi avoimesti tilanteestaan. Mitä Johannalla oli sydämellään selviää Seiska NEWS -lähetyksestä kello 19.00 FOX-kanavalla ja SeiskaLivessä.”

      Linkki uutiseen: http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Johanna-Tukiainen-toteutti-uhkauksensa-marssi-poliisille-perheenjasenensa-takia/1023171

      -ggg-

    • Nillittäjä-Tuksu
    • Punaviiniterapiaa

      Tuksu on hakenut terapia-apua (... mutta millä rahalla, karva-amexillako?...) synnyttämänsä ongelmavyyhden käsittelyyn. Seiska kertoi 12.11. illalla näin:

      ”Johanna Tukiainen: Hain apua itselleni!

      Kohublondi Johanna Tukiainen riitaantui niin pahasti Markku-isänsä kanssa, että he ovat tehneet toisistaan rikosilmoituksia. Johanna on suivaantunut isälleen siitä, että hän kommentoi tyttärensä tekemisiä julkisuudessa.

      - Kyllä, tein isästäni rikosilmoituksen, mutta vasta sen jälkeen, kun hän oli tehnyt minusta kymmeniä rikosilmoituksia. Se, että oma isäkin nousi minua vastaan, oli todella iso pettymys.

      - Olen surullinen ja vihainen, että hän myi minut medialle. Haluan ymmärtää hänen tekojaan, mutta en tiedä pystynkö antamaan hänelle koskaan anteeksi, Johanna Tukiainen sanoo.

      Hän kertoo tehneensä toisenkin rikosilmoituksen.

      - Tein rikosilmoituksen myös identiteettivarkaudesta. Facebook-tilini nimittäin kaapattiin. Se on vakava rikos. Luulin ensin, että isäni oli kaiken takana, mutta kyseessä olikin aivan toinen henkilö, Johanna sanoo.

      "En jaksa kantaa tätä taakkaa yksin"

      Johanna on hyvissä väleissä äitinsä, Julia-siskonsa ja pikkuveljensä kanssa. Välit isään ja Jasmine-siskoon ovat tulehtuneet todella pahasti.

      - Emme ole isäni kanssa missään tekemisissä. Hän on tällä hetkellä todella huonossa kunnossa. Jouduin toteamaan äidilleni ja muulle perheelleni, että isäni teko oli minulle se viimeinen niitti.

      - Käännyin ammattiauttajien puoleen. Tapaan psykologin ja psykiatrin. Hain viimein apua itselleni. En jaksa enää kantaa tätä takkaa yksin. Tämä kaikki on ollut minulle todella raskasta, Johanna kertoo itkien.”

      Linkki: http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Johanna-Tukiainen-Hain-apua-itselleni/1023180

    • Marinoitu Maksa

      Ja The Tukiaiset –show jatkui; näin Tuksu raportoi Seiska Livessä 15.11.13:

      ”Annan isälleni anteeksi ja vedän rikosilmoitukseni pois

      En ole ehtinyt yhtäkään kertaa käydä psykiatrilla, tosin rakkaiden ystävieni kanssa olen jutellut paljon, vietin pari päivää erään sydämellisen psykiatrisen sairaanhoitajan luona mutta nyt vasta mulle valkeni tärkeät asiat koskien isääni juteltuani äitini kanssa.

      Isälleni tehtiin sama törkeä temppu kuin minulle itselleni vuonna 2008 lehdistön puolesta. Olin ihan raivona luettuani pitkät lehtijutut jotka oma isäni minusta myi. Nyt selvisi oikeastaan kaikki. Testaan nyt ensin toimiiko tämä blogi näin kun nyt vasta aloitin tämän kirjoittamisen.”

    • M. Lahtosen vika!1!!

      Johanna Tukiainen kirjoitti 15.11. Hymyn päätoimittajaan viitaten:

      "Tänä yönä alkaa pikkujoulukeikkakiertueeni Lappeenrannasta peräti 3 muun karismaattisen esiintyjän kanssa!!! :)

      Isääni koskevat asiat ovat pitkiä ja monimutkaisia mutta lyhyesti sanottuna vaikeassa ja syvässä psykoosissa olevaa ihmistä käytti media törkeällä tavalla hyväkseen.

      Tärkeimmät kohdat oli poistettu Hymyn jutuista jotka vasta nyt paljastivat mulle asioiden todellisen laidan, tosin olin tietoinen isämme sairaudesta jo aiemmin mutta luulin hänen antaneen haastattelunsa täydessä ymmärryksessä, mitä isäni ei todellakaan tehnyt!

      Arvasin ettei oma isäni heittäisi tytärtään kotoa pois yhden pvän varoitusajalla tai myisi ylipäätään mitään juttua lehdistölle omasta lapsestaan!!!!

      Jes, nyt kaikki valkeni mulle! Ne teot olivat myös hirvittäviä oman äitini mielestä joka oli vähintään yhtä raivona kuin minä! Mutta nyt me tajusimme mistä on kysymys! Ulkopuoliset ihmiset jotka eivät tajua mitään mistään, voivat pitää lehtijuttuja "huolestuneen isän viimeisenä oljenkortena" mutta pas-kanmarjat sanon minä!!!

      Mutta se piru ei ollutkaan nyt oma isäni vaan Hymyn päätoimittaja!
      Mä tiesin tämän! No kyllä paha saa aina palkkansa tavalla tai toisella!

      Ja mulla on siis hengenvaarallinen stalkkaaja joka esiintyi mun nimelläni Facebookissa kauan aikaa, sitten esiintyi mun nimellä Dollsdancers.fi päiväkirjassa ja nyt uhkaa henkeäni.

      En uskalla toistaiseksi asua kotonani. Ja tämä on ihan totista totta,
      samoin kuin parin vuoden takainen törkeä murto kotiimme Jollakseen, jota EI TODELLAKAAN tehnyt minä tai Julia itse, sairasta väittää tuollaista!!!! Kärsin vieläkin traumoista sen takia!!

      Ja lopettakaa ihmiset niiden törkeiden ilmiantojen tekeminen ja perheemme kiusaaminen!!!"

    • Hymy 15.11.13

      Hymy jatkoi Markun näkemysten raportointia 15.11.2013:

      ”Tuksun isän tilitys: ”Glamouria ei ole muualla kuin Johannan omassa päässä!”

      Johanna Tukiaisen isä Markku Tukiainen astui lokakuussa ensimmäistä kertaa julkisuuteen - tietenkin Hymy-lehdessä. Nyt on julkaistu hänen värikkään haastattelunsa toinen osa.

      Tyttärensä elämästä huolestunut isä paljastaa, että Johanna raivostui isän ulostulosta. Lehdessä hän kertoo, mihin kaikkiin värikkäisiin episodeihin se johti.

      Isän mielestä Johanna tarvitsisi pitkäkestoista apua, että oppisi edes vähän kunnioittamaan kanssaihmisiään. Hänen mielestään Johannalta on kadonnut todellisuudentaju. Johanna toitottaa eri yhteyksissä glamour-elämästään, vaikka todellisuus on kaikkea muuta.

      - Johannan glamour on mielikuvituksen tuotetta. Sitä ei ole missään muualla kuin Johannan päässä. Se on jotain sellaista elämää, mitä Johanna kovasti haluaisi.

      - Oikea glamour on kuitenkin aika jyrkkä vastakohta sille, mitä Johannan todellisuus on. Tuskin kukaan pitää kovin glamourina sitä, että esiinnytään likaisissa tai vähissä vaatteissa, yleisö pilkkaa, ajellaan humalassa autoa ja ollaan kerta toisensa jälkeen oikeuden edessä pahoinpitelyistä, isä tilittää.

      Isän laajan haastattelun toisen osan voi lukea kokonaisuudessaan painetusta lehdestä.”

      Artikkeli kuva: http://www.hymy.fi/uutiset/tuksun-isan-tilitys-glamouria-ei-ole-muualla-kuin-johannan-omassa-paassa

    • EI häpyä puliakalla!

      Johanna Tukiainen kirjoitti 20.11. illalla Seiska Livessä:

      "Kävin tapaamassa isääni mielisairaalassa, jonne hän kuuluukin.
      Pöllöt ovat puhuneet! Tiedän nyt tasan tarkalleen mitä tehdä elämäni kanssa :)"

      • ”Isäni on sika”

        Tuksun kirjoitti Seiska Liven chatterboxissa 21.11. aamuyöllä:

        ”Isälleni en anna ehkä koskaan anteeksi tekemiänsä tekoja. Samalla nousee miesviha muutenkin, oon nähnyt niin paljon. Pidän isääni sikana ainak.täl hetkellä.”

        Linkki keskusteluun: http://pastebin.com/1wBYFUU9


      • Tuksun oma satu
        ”Isäni on sika” kirjoitti:

        Tuksun kirjoitti Seiska Liven chatterboxissa 21.11. aamuyöllä:

        ”Isälleni en anna ehkä koskaan anteeksi tekemiänsä tekoja. Samalla nousee miesviha muutenkin, oon nähnyt niin paljon. Pidän isääni sikana ainak.täl hetkellä.”

        Linkki keskusteluun: http://pastebin.com/1wBYFUU9

        Tuksu 21.11. ip elämäntilanteestaan:

        "´Hieman vaikeaa´ on hyvin lievä ilmaisu tilanteestani.
        Äiti sanoi hyvän kommentin eilen sairaalassa isällemme: Miten voit ottaa roskan toisen silmästä kun et näe malkaa omassa silmässäsi? (Raamattu)"


    • Pätö

      Tuksu yritti luikerrella takaisin Jollashoviin, kun Pappamuratti ja Kooma olivat sairaalassa (Pappa Aurorassa, Kooma Meilahdessa). Valoas naapuri huomasi asian ja hälytti Poliisin paikalle. Tuksu joutui lähtemään paikalta viivytyksettä. Joe Paskon kirjoitus 21.11.2013:

      "Takilatiellä on taas tarvittu virkavallan apua

      Saamani tiedon mukaan Johanna oli rantautunut vanhasta muistista Jollakseen. Seiskan Livessähän onkin saatu tänään nauttia uusista kuvista. On kuvattu Julian tärkeitä omaisuuksia ja Jasminen maalaamaa taulua.Ylipäätään oltu hereillä valoisaan aikaan, mikä sinäänsä on iloinen asia.

      Koirista intensiivisesti huolissaan olleiden iloksi kerrottakoon, että vi-tutuksen määrä saattaa lisääntyä tuntuvasti. Johanna on vihdoinkin onnistunut hankkimaan lisää eläimiä kiireisen elämänsä virkistykseksi. Tukiaisen seurue koostui upeasta rinnakkaasta blondista, kahdesta koirasta ja uudesta possusta.

      Poliisille oli soiteltu, kun osa porsaista ei suostunut poistumaan paikalta.

      Tilanteessa on vahvasti ajojahdin makua, koska poliisi ohjeisti Tunkkia poistumaan paikalta. Poliisiauton kylkiä ei potkittu, ketään ei lyöty kurkkuun, possua ei viety varastokoppiin, vaan tilanne sujui rauhallisesti. Taksilla katosi paikalta.

      Nyt odotellaan, että tämä Tunkin miesvihan hoidossa käytetty terapiaporsas saa virallisen esittelyn Livessä. Tuleeko porsaasta Paco, otetaanko Nassu uudestaan käyttöön, vai haistellaanko kansainvälisempiä tuulia Paris Hiltonin kanssa?

      Sellainen virkistävä päivitys, nöf nöf vaan kaikille."

      Blogiin: http://joepasko.blogspot.fi/2013/11/takilatiella-on-taas-tarvittu.html

    • Mikä vit-tu vaivaa?

      Katkera Kalkkuna 27.11. myöhään illalla tunnelmoi:

      ”Voi kuulkaas te pienet kullanmurut, miltä tuntuu että toivoitte mulle M1-lähetettä, mutta mielisairaalassa makaakin meidän isä????? Ja kyllä ne ihan lääkärit ovat diagnoositekstistä antaneet,enkä minä.

      Mikä vit-tu teitä vaivaa?????? Lyötte valmiiksi jo lyötyä ihmistä ettekä tiedä musta mitään!!!!!! Per-kele...... isäni on lepositeissä sairaalassa, maa on täynnä pummeja ja KAIKKI on Johanna Tukiaisen vika!!!!!!!! Nyt käyttäkää aivojanne jos niitä on!”

      • Kummajaisperhe

        Isä makaa Aurorassa ja sisko Meilahdessa.


    • Vielä vaan jatkuu…

      Tuksu 29.11.13:

      ”Isäni psykoosin suurena osa syynä ovat ns. näädät, raivoavat vihaajani, ja media, joka antaa tämän tapahtua. Hymy lehti aloitti Kanerva skandaalin,
      ja tästä se jatkuu.”

    • Tunkio

      Ja sulla Tunkio ei ole osaa ei arpaa?

    • Yläfemmat Markulle

      Onhan tämä syksy ollut tiukkaa aikaa Markulle, mutta ainoan oikean liikkeen hän teki.

      • Juttu jatkuu vielä..

        Mieheltä vaan meni terveys tuossa offensiivissa, joka vielä jatkuu.


    • Hyvä vuosi 2014

      Oli oikeastaan hyvä, että mänitseri myi lopukesään / alkusyksyyn niin monta keikkaa, ja saimme tälle palstallemme runsaasti materiaalia - eikä loppua näy!
      Vuosi 2014 tulee olemaan tällä palstalla valtaisien Tuksu-viestittelyjen vuosi.

      • Riemuruutana

        Riemun Vuosi 2014 Näätäkalenterinkin mukaan.


    • Tuksun viestittelyt

      Tuksun viestittely ke 4.12.

      ”Huomenna (5.12.) menen tapaamaan isääni sairaalaan. Pahoille voimille kuten näädille ei saa antaa valtaa, hyvä on kuitenkin se joka voittaa loppupeleissä.”

    • Aurora-Näätä

      Tilannepäivitys 20.12.2013:

      * Julia Tukiainen on kuollut.

      * Markku Tukiainen on edelleen Auroran sairaalassa Helsingissä. Hän pääsee liikkumaan sairaalan kahvilaan ihan omin voimin ja on siellä surffannut netissä puhelimellaan. On vaikuttanut siltä, että hänen lääkityksensä on nyt järjestyksessä.

      • Markku on palannut

      • Sureva isä

      • Markku ja Jasmine T.

    • Syntymäsynkkä

      Johanna Tukiainen mukiloi Markku-isänsä 23.1.14 illalla – Poliisi korjasi Tuksun talteen! Selvää ja suoraa tekstiä Markulta tapahtumista (apukirjoittajan auttamana laadittu):

      ”Elämä ei aina ole helppoa ja tuskin sitä niin vanhaksi ja viisaaksi koskaan tulee, että osaisi aavistaa mitä uusi päivä tuo tullessaan. Tästä asiasta sain hetki sitten muistutuksen.

      En enää tiedä mitä pitäisi ajatella, puhumattakaan, että osaisin arvioida mikä on järkevää. Perheemme asiat ovat joka tapauksessa niin julkisia, että Julian kuolema ja hautajaiset on pitänyt raportoida tarkasti kaikille, jotka korvansa kallistaa.

      Ei kai tässä enää mitään pyhää ole, koko perheen voimin rakennetaan uraa puolin ja toisin. En enää pysty ymmärtämään missä ne rajat menee. Julian kuolemasta jäi viimeisiä sanoja viljeltäväksi, muistetaan kertoa mitä Julia olisi milloinkin halunnut. Mihinkään Julian kuolema ei tunnu vaikuttavan. Viimeiset sanat muistuvat mieleen, kun niillä voi omaa asiaa ajaa, mutta Julian kohtalo ei tunnu koskettavan, eikä siitä ole mitään opittu.

      Sanon tämän äänen, koska olen vain niin umpikujassa ja tästäkin kirjoituksesta joka tapauksessa saan taas palautetta. Oletettavasti olen taas psykoosissa, dementoitunut ja minua käytetään hyväksi. Missään tapauksessa en voi olla uhri omassa kodissani. Minun pitäisi olla hiljaa, alistua ja antaa viisaampien hoitaa tiedottaminen. Nyt vaan riittää.

      Annoin aikaisemmin haastattelun Hymylle ja nyt sain maksaa siitä.

      Johanna saapui taksilla Jollakseen klo 21:30 (to 23.1.2014). Ulkoa kuului itkun sekaista sadattelua ja kohta alkoi ovikello soida. Tunnisti tyttäreni äänen, hän oli saapunut kutsumatta kylään. Minä olen tehnyt hänelle selväksi, että hän ei asu Jollaksessa, eikä hän ole tänne tervetullut öitään viettämään.

      Mekastamisen kovetessa avasin kuitenkin oven, Johanna syöksyi sisään, meni eteisen lattialle selälleen makaamaan ja lopulta sekavasta selostuksesta ymmärsin, että Johanna oli vailla pankkikorttiani, muuten taksi vie vankilaan. Parkkipaikalla siis odotteli taksi rahojaan…”

      Koko kertomus:
      https://www.facebook.com/markku.tukiainen.5/posts/10202700080171998

    • Joukkotzykoosi

      Käyttäjältä Johanna Tukiainen lauantaina 5.4.2014 noin klo 18:30

      "Tarjosin juuri lounaan rakkaalle isälleni, tilasimme pitsat Jollakseen ja näytän isälleni niitä ihmevideoita YouTubesta, jossa pienillä lapsilla on uskomattomat laulajan kyvyt. En pysty olemaan Julian huoneessa, leikin muualla pienen Bellani kanssa. Kiitos ystävistäni, te tiedätte keitä tarkoitan, olette todella kultaisia minua kohtaan!"

      ----xxc---

      Käyttäjälyä Johanna Tukiainen sunnuntaina 6.4. noin klo 18

      "JULKINEN TIEDOTE KAIKILLE: JULIA TUKIAINEN KUOLI VANHEMPIENI KÄYTÖKSEN TAKIA. HÄNET AJATTIIN KUOLEMAAN, VANHEMPANI EIVÄT OLE PSYYKKISESTI KUNNOSSA!!!!!!!!

      KETÄÄN LAPSIA EI AJETA KUOLEMAAN, MUTTA VANHEMPANI TEKIVÄT SEN. LUULIN, ETTÄ ISÄNI ON SE SAIRAS AURORAPOTILAS, MUTTA ÄITINI KÄYTTÄÄ PSYKOLOGISTA VÄKIVALTAA JOKA ON VIELÄ PAHEMPAA. PERHEEMME ON HAJOITETTU KOKONAAN, JA PÄÄPIRUNA ON ÄTIMME, HÄN ON PAHIN RAHAN HALLITSIJA JA ISÄMME ALISTAJA. VIHAAN HEITÄ."

    • Ei pöllömpää

      Tuksu 17.4. illansuussa Facebookissa:

      "Pöllöt ovat saapuneet tähän maailmaan, huuhkajien aikakausi alkaa.
      Onneksi Julia pääsi pois. Ehti pelastautua."

      • Pöllöt ovat perässä!

        Tuksun jatkopöllöily:

        ”Varokaa, Suomi on täynnä pöllöjä........! Nyt niiden huuhkajien määrä on vain kasvanut, pahuus lisääntyy. Pöllöt ovat perässä.”


      • Minkä vuoksi

        Olisko pöllöt vieneet Jullen, jos se ei olis kuollut?


    • Maijami Peach

      Identtiset kaksoset, niin rakkaat toisilleen. Markku blondiperuukki päässään ja Johanna poseeraavat Maijamissa:

      http://aijaa.com/TDXail

      Maijami Peach

      • Tuksu Facessa 28.5.

        Tuksu kiihotti itseään Facessa 28.5.14:

        ”Ja mun isä saa maksaa virheistään!!!!!! saa-mari! SAMOIN HYMY, JULKISEN SANAN NEUVOSTO OTTAKAA YHTEYTTÄ SAA-TANAN MIKA LAHTOSEEN!!!!!!”


      • Tuksu jatkoi
        Tuksu Facessa 28.5. kirjoitti:

        Tuksu kiihotti itseään Facessa 28.5.14:

        ”Ja mun isä saa maksaa virheistään!!!!!! saa-mari! SAMOIN HYMY, JULKISEN SANAN NEUVOSTO OTTAKAA YHTEYTTÄ SAA-TANAN MIKA LAHTOSEEN!!!!!!”

        Jatkopostaus: ”Julia romahti lopullisesti sen jälkeen kun isämme sekosi. Nämä ovat vaan totuuksia. Ja se kamala kirja, se oli lopullinen niitti meidän isän mielenterveydelle, nostan heidät syytteeseen ja edelleenkin vaadin vähintään 100 000e mutta sekin on liian vähän. Ei kenenkään ihmisen kuolemaa korvaa mikään raha.”


      • Tukun sisvistys?
        Tuksu jatkoi kirjoitti:

        Jatkopostaus: ”Julia romahti lopullisesti sen jälkeen kun isämme sekosi. Nämä ovat vaan totuuksia. Ja se kamala kirja, se oli lopullinen niitti meidän isän mielenterveydelle, nostan heidät syytteeseen ja edelleenkin vaadin vähintään 100 000e mutta sekin on liian vähän. Ei kenenkään ihmisen kuolemaa korvaa mikään raha.”

        Tuksu jatkoi ja kommentoi Twin Peaks –sarjan tapahtumia 28.5.14:

        ”Ihmiset edelleen luulee, että Laura Palmerin tappoi Bobby niminen piru.
        Voi elämä, kun maailma on täynnä tyhmiä ihmisiä!!!!!!
        Toivottavasti mulle käy samalla tavalla kuin Laura Palmerille,
        Isäni on jo tappanut mut henkisesti.”


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1906
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe