Deturin Azalea huoneistot

Risut ja ruusut

Kertoisitteko tämän kesän kokemukset Deturin Azalea huoneistot hotellista.

Huoneiden kunto ja sijainti kiinnostaa sekä onko aamainen ihan perusjuttu?
Onko henkilökunta tarjoamassa koko ajan palveluitaan ja millainen illallistarjonta hotellista löytyy. Risut ja ruusut auttavat hotellinvalinnassa.

24

539

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • utelias minna

      Mekin olemme menossa ko. hotelliin parin viikon päästä ja olisi mukava saada vähän etukäteistietoa.

    • 26c1

      Tulimme juuri Alanyasta ja majoitumme Azaleassa; hyvä hotelli ja hyvällä paikalla. Aamupala oli mielestämme hyvä ja sillä pärjäsi iltapäivään, letun ja munakkaiden paistaja ihana! Dedurin ilmainen ranta lähellä (ilmaiset aurinkovarjot ja aurinkotuolit)
      Ilataruokaakin oli tarjolla, mutta emme sitä nauttineet.

    • *ok*

      Hotelli ok, ei huippu. Aamupala ok, itse olisin odottanut ranskalaisten ja nakkejen tilalle jotain kevyempää, esim hedelmiä.. joita ei tarjolla ollut ollenkaan. Seuraavalla kerralla en maksa aamupalasta vaan teen itse. Letut oli parhaita aamupalalla :) . Vessapaperit pitä ostaa itse. Hotellin henkilökunta mukavaa. Tarjoaa palveluita, mutta ei mielestäni tyrkytä liikaa. Mennään uudelleen alanyaan, mutta ei azalea hotelliin.

    • Azaleasta

      Azalea vaikuttaa keskitason hotellilta mutta on sellaiseksi ehkä hiukan kalliimpi verrattuna muiden matkanjärjestäjien vastaaviin. Combolta 2 aikuista 3 lasta hinta noin 2500e/ viikko.
      Sijainti ei ole mikään kovin paha, sillä harva huoneistohotelli jossa on kolmioita, on kovin lähellä Kleopatran rantaa.

    • Purhoset

      Oltiin myös Azaleassa ja ihan perushuoneistohotelli. kaksi allasaluetta oli kiva. Huonestandardi on korkea, korkeampi kuin muilla matkanjärjestäjillä oli ja Azalea oli lähempänä rantaa. Luultavasti seuraavallakin lomalla Azaleaan.

      Aijuu, siellä oli se lastenkerho ja lapset tykkäsi siitä tosi paljon ja niistä oppaista.

    • Risut ja ruusut

      Ei ollut em. kertomuksissa pahasti risuja, eli taidanpa ottaa riskin ja varata lomamatkani ko. hotelliin.
      Kertoisitteko vielä millaisia ovat kaksiot ja niiden varustus.
      Onko hotellissa suomalaisten lisäksi minkä maalaisia matkalaisia?
      Aamupalan ja ei aamupalan erotus hinnassa on aika pieni? Jospa vaikka melonia olisi joskus tarjolla ja nuo letut kuulostaa hyvältä.

      Tuo vessapaperi tuohu on varmaankin vain Deturin hotelleja koskeva, koska en ole moiseen törmännyt Tjäreborgin tai Finnmatkojen hotelleissa viime- enkä tänä vuonna.

      • kactuss

        Toukokuussa Azaleassa allaspoika kielsi juomasta omia vesiä, oli aikamoisen tuohtunut.


      • Keukupatti Depatti
        kactuss kirjoitti:

        Toukokuussa Azaleassa allaspoika kielsi juomasta omia vesiä, oli aikamoisen tuohtunut.

        Tuo on ihan tavallista Alanyan huoneistohotelleissa. Kun matkanjärjestäjä kilpailuttaa hotellien hinnat alas niin jostain se tulo on saatava. Vaikka siitä vedestä sitten. Vastaava oli Tjären Hacibey -huoneistohotellissa kun oltiin neljä vuotta sitten.


      • alanyayayaya

        Oltiin kaksiossa päärakennuksessa, siis samassa mistä löytyy respa. Huone oli siisti ja hyvän kokonen. Keittiö oli olohuoneen kanssa samasta ja varustuksesta löytyi keittotaso, siis sellanen kahen levyn siirreltävä juttu, jääkaappi tietysti ja vedenkeitin yms. Parveke oli kadun puolelle, tosi rauhallista eikä meluhaittaa ollut.

        Oltiin azaleassa keväällä, silloin suomalaisten lisäksi hotellissa oli norjalaisia, ruotsalaisia ja muutamia turkkilaisia perheitä/porukoita.

        Kevään jälkeen henkilökunta kuulemma vaihtunut ainakin jonkun verran, mutta jos siellä ketään 'vanhoja' on niin mukavaa porukkaa, ei turhaa tyrkytystä.


    • mielipidevaan

      Edelliselle omana mielipiteenäni sanon että jos hotellin allasalueelle menee niin kyllä on fiksua ottaa juoma allasbaarista. Eikö ole melko metsäläistä käytöstä raahata omat eväät...? No tämä mun mielipide.

      • tik1

        Tuskinpa Suomessakaan hyvällä silmällä katsotaan, jos menet ravintolaan omien eväiden kanssa. Minusta tuo on vähän sama asia.


      • Risut ja ruusut
        tik1 kirjoitti:

        Tuskinpa Suomessakaan hyvällä silmällä katsotaan, jos menet ravintolaan omien eväiden kanssa. Minusta tuo on vähän sama asia.

        Ilman muuta, juomat ostetaan baarista senhän sanoo jo järkikin!
        Vielä kaipaisin kaksioista kommentteja.


      • metsästäkö?
        Risut ja ruusut kirjoitti:

        Ilman muuta, juomat ostetaan baarista senhän sanoo jo järkikin!
        Vielä kaipaisin kaksioista kommentteja.

        Täällä ovat monet kehuskelleet sillä, että me ainakin juomme omia juomiamme altaalla, eikä kukaan ole koskaan kieltänyt. Mutta taitaa olla vaan potaskaa nuo jutut.
        Eiväthän monet halua uskoa sitäkään, että omia ruokia ei saa kuskata hotellihuoneeseen, ja taas sama....me ainakin ollaan tehty niin, eikä kukaan ole tullut kieltemään. Onko tämä sitä junttimatkailua?


    • 2h+k

      Kaksiossa asuttiin Azaleassa. Ihan kiva oli. Tärkeintä että molemmissa makkareissa oli ilmastointi. Oltiin keskikesällä joten todella tarttettiin molemmat ilmastoinnit. Jos ottaa kaksi, niin maksetaan myös kahdesta. Mahdollisuus ottaa myös vaan yksi laite.

      Eli kaksi erillistä makkaria ja sitten sellainen aulamainen eteistila jossa sohva, pöytä ja keittiö. meillä toimi kivasti.
      Nämä kahden makkarin huoneet oli siinä kakkosrakennuksessa josta ikkunat kadulle päin, ei siis altaalle. Lapset tykkäsi kovasti kun altaalla oli myös vesiliuku.

      • Risut ja ruusut

        Kiitos alanyayayayalle ja 2h k:lle ja kaikille muille, jotka kerroitte asiallisia kokemuksianne ko. hotellista. Taidanpa varata nyt matkan ja valita kyseisen hotellin. Kahden viikon matkoja ei muilla toimistoilla ole tarjolla, joten siitä syystä pitää kääntyä Deturin puoleen tällä kertaa. Hiukan arveluttaa, koska Deturia arvostellaan monella saitilla aika kielteiseen sävyyn.

        Hotellin tähtiluokituksesta kun poistaa yhden tähden jo täällä kotimaassa, niin eiköhän nuo *** ole ihan riittävät luokitukset perusjuttuihin. Kommentit, jotka koskivat omia juomia voi meidän kohdallamme jättää heti pois, sillä baarissa baarin juomat, rannalla rantabaarin juomat ja kaksiossamme juomme sitten kaupasta ostettua vettä.
        Nuo vessapaperit jutut jätän myös omaan arvoonsa, taidanpa pakata yhden rullan jo matkalaukkuun ja ostaa sitten Microksesta loput rullat mitä tarvitsemme.


    • Rohkeastimatkaan

      Haluan sanoa nyt Deturilla vuosia matkanneena sanasen tuosta. Tottakai Deturista puhutaan pahaa(kin) nettipalstoilla kun oli ohjelman takia paljon julkisuudessa. Se herättää keskustelua.
      Minusta rehellisesti Auronkomatkoilla ja Deturilla on ehdottomasti paras palvelu, vähän vanhemmat oppaat jne. Nämä Finnmatkat ja Tjärebogrit kuuluvat isoihin konserneihin ja ovat ihan eri tasolla, ei suomalaishenkisiä. Tämä siis minun mielipiteeni kaikilla matkanneena.

      • Hemppuli1

        Hei! Palasin viikko sitten Alanyasta, ja asuimme tässä Azaleassa. Hotelli on ok ja kaksiokin oli mitä luvattiin eli ok, mutta silti käynnistä jäi paha maku. Älkää vain osallistuko turkkilaiseen iltaan siellä, se on todella surkea. Lisäksi laskussa kusetettiin. Viereisessä pöydässä oli täsmälleen sama tilaus, he maksoivat 160 liiraa, me 203 liiraa? Ja tämä hinta siis veloitettiin kahdelta hengeltä, yhdestä viinipullosta ja kahdesta drinkistä YHDEN hinnalla! Viini maksoi 80 liiraa eli n. 30 euroa, oli vissiin talon paras viini mitä tarjosivat. Yleensä viini sisältyy aterian hintaan näissä, vaan täällä ei, eikä ollut myöskään talon viiniä, mikä olisi ollut se toinen vaihtoehto. Vertailun vuoksi: Heikin baarissa parempi punaviini 50 liiraa per pullo. Laskua en saanut vaikka äläkän heti paikan päällä nostinkin. Puhuimme myös muiden suomalaisten kanssa, heillä myös sama juttu. Moni valitti oppaalle ja matkatoimistolle.

        Lisäksi kyseisessä paikassa oli TODELLA tyrkky 38-vuotias mies töissä tarjoilijana. Ei sitten hetken rauhaa!


    • Reissusta palannut

      Juuri eilen palasimme lomalta Azaleasta. Vessapaperit joutui tosiaan itse ostamaan, vaan eipä tuo kallista ollut. Ilmastointi maksoi 50e viikko, mikäli sen halusi.Kannattaa kuitenkin miettiä tarvitseeko sitä jos ei huoneessa käy kuin nukkumassa. Deturin toimistossa ei saatu suomenkielistä opasta puhelimeen vaikka niin pyydettiin, vaan eipä tuo haitannut kun kieliä osataan. Ajattelin vaan vanhempia ihmisiä miten olisivat selvinneet mikäli olisivat esim.sairastuneet. Osalla meidän porukasta huone katutason alapuolella, toisella suihku rikki mitä eivät korjanneet vaikka asiasta mainittiin. Muuten ihan hyvä ja perus siisti hotelli, rannalle lyhyt matka.Alakerran hamam haisi homeelle,joten en siinä käynyt. Kampaamopalveluja sen sijaan kannattaa käyttää. Aamiainen oli mielestäni todella hyvä, kannattaa ottaa sillä pärjää pitkälle iltapäivään. Hyviä ruokapaikkoja oli kaikki deturin oppaassa suositellut paikat,tällä reissulla kiertelimme niitä, eikä petytty kertaakaan. Niitä kannattaa siis suosia. Edellisestä reissusta viisastuneena emme enää menneet paikkoihin jossa sisäänheittäjiä. Niissä aivan surkea ruoka.

    • eiAaamupalaa

      Minusta aamupalassa ei ollut kyllä juurikaan mitään hyvää. Ei hedelmiä, vaan paljon rasvaista ruokaa( juustoja, makkaroita, ranskalaisia, nakkeja jne) . Seuraavalla kerralla teen itse aamupalan. Muuten kyllä ihan kiva hotelli. Mitä nyt muutama mies aika tyrkkyjä ja ehdottelivat kaikenlaista..

      • utelias matkaaja

        Onko hotelli kuitenkaan lapsiperheille sopiva, tyrkkyjä baaripoikia, hometta, huono aamupala. Huoneet alakerrassa eli olivatko ne kaksioita?


      • joskusmajaillut

        Aamupala tosissaan vaatimaton,naapuri hotellissa saman hintainen ja todella hyvä.


      • Hanna16
        joskusmajaillut kirjoitti:

        Aamupala tosissaan vaatimaton,naapuri hotellissa saman hintainen ja todella hyvä.

        Aamupalako siis vaatimaton? Varaamassa juuri kyseistä hotellia ja mietin otanko aamupalaa .


      • 32+
        Hanna16 kirjoitti:

        Aamupalako siis vaatimaton? Varaamassa juuri kyseistä hotellia ja mietin otanko aamupalaa .

        Hotellin aamupalaksi vaatimaton, (monipuolisempi kuin minulla kotona). Aamupalalle kannattaa mennä heti tarjoilun alettua, ettei jää "rippeille".


      • Kerran erehtynyt
        32+ kirjoitti:

        Hotellin aamupalaksi vaatimaton, (monipuolisempi kuin minulla kotona). Aamupalalle kannattaa mennä heti tarjoilun alettua, ettei jää "rippeille".

        Hotellissa pelkästään melkein kaikki suomalaisia. En suosittele, sillä itse erehdyimme varaamaan lomamatkan ko. hotelliin ja heti seuraavana aamuna vaihdoimme toiseen hotelliin. Palvelu suorastaan epäystävällistä, huoneessa tuoksui viemärinhaju, uima-altaat likaiset, aamiainen (onneksi tuli koettua vain yksi) surkea, likaiset astiat, tomaatit ja kurkut uivat nesteessä likaisessa astiassa, ei kunnollista kahvia tarjolla ja muutenkin valikoima tosi suppea, ei läheskään samanarvoinen, kuin esim, Tjäreborgin tai Finnmatkojen hotelleissa. Pakkomyyntiä ja jos ei suostu ostamaan tuovat laskun joka tapauksessa. Ei vastaa hotelliluokitusta eikä hintatasoa, eli vaihda matkatoimistoa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      25
      1451
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1291
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1255
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1195
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1184
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1083
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1064
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1063
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1042
    Aihe