Juoksufoorumi

Maaretta4

Onko juoksufoorumi vielä se sama seppola, kuin muutama vuosi sitten. Kävin sillä pitkän tauon jälkeen ja olin yllättynyt, että ei siellä enää juoksusta puhuttukaan, vaan homoista ja homostelusta ja viinasta ja naisista.
Onko vanha seppola vaihtanut osoitettaan, vai loppunut kokonaan.

486

7560

Äänestä

    Vastaukset

    • Homo sapiens

      Kyllä se on se sama.

      Ei muuta kuin kaapista ulos ja mukaan homostelemaan.

    • mies 08 al.

      Siksi lopetin siellä kirjoittelemisenkin, kun homot ja muut huomiokeijot vaan puskee esille omine nr-juttuoneen, ja piiri pieni pyörii senku vaan kiihtyvään tahtiin.

    • Arto Raasto

      Tylsä ajanvietefoorumi, jolla roikkumisesta ei ainakaan juoksemiseen löydy apua.

    • Niinon...

      Totta. Kannattaa sekin aika käyttää kuntoiluun.

    • Jodlaajamäoon

      Älkääs nyt minä olen palstan kovin 1500m juoksija, tykitän sen alle 6min

    • Nänni69

      Tuulipukukansa ärsyttää meitä kovempia juoksijoita ja ultraajia. Treenit menee pilalle,kun mummot kahisee tuulipuvuissaan sauvojen kanssa edessä, kun on menossa kunnon ultratreeni. Tuulipukukansaa on tullut huolestuttavasti myös foorumille kertomaan hölkkäilyistään. Ehkä heille saadaan kohta taottua päähän, että nr-jengi nyt ei vain kuulu juoksufoorumille. Fb.n juoksufoorumilla ei kukaan kehtaa sanoa heille, ettei heistä ole juoksijoiksi, mutta oikealla juoksufoorumilla voidaan puhua asioista juuri niillä nimillä kuin ne ovat. Ultraajat ovat kovia mimmenä ja jätkiä. Sitten tulee 3 tunnin maratoonarit ja muut ovat vain nr-hölkkääjiä.

      • Virkailijan suoritus

        Nuo sauvakävelevät tuulipukutäädit ärsyttää wanna-be-muka-ultraajia vain sen tähden, että ne menee heittämällä näiden muka ultraajien ohi lenkkipoluilla. Ei kulje ultraajilla ei. Poikkeuksia tietty on ne 3-5 suomalaista miesultraajaa. Naisultraajia joutuu hakemaan vähintään Ruotsista asti.


      • seija69

        Pö,eikö me kaikki mahduta tänne treenaamaan.Jostakinhan meidänki pitää alottaa.Juoksufoorumilta saa ihan kivoja vinkkejä harjotteluun,vaikkei mikään hikari olekkaan.Nauti sinäki joskus hölkkäilystä,ei se aina o kiva mennä naama irvellä.Hyvästä kunnosta pitää osata nauttia.


    • jodlailija

      Sauvakävelijät on maamme mätäpaise. Helvetin kiirastuli polttakoon heidät

    • Hmmm..?

      Outoja kommentteja.

      Sauvakävely on hyvin rakastettava instituutio.

    • tyhjää keskustelua

      Luen juoksufoorumia viikottain, enkä ole sieltä mitään hinttikeskusteluja havainnut. Suoli24-sivustolla sen sijaan puhutaan siitä, mina väristä naapurin koiran paska on ja mitä ne naapurin lestadiolaiset ovat taas saaneet aikaan (kolmannentoista sikiön) jne.

      Kateellisten panettelu on helmasynti, johon kaikki syyllistyvät, .

    • tyhjää jne...

      Itse asiassa tuolla juoksufoorumilla on paljon asiantuntevampaa porukkaa puhumassa juoksemisesta kuin täällä. Pysykää siis vain täällä, pliis!

      • Hmmm...

        No tietenkin on, kun täällä keskitytään kuittailemaan toisille, koska ei tartte kirjautua.

        Juoksufoorumilla sitä tietoa joutuu kyllä hakemaan, koska on aika paljon turhaa sälää.


    • Anus Gaagim

      En jaksa enää tuhlata aikaani foorumilla. En myöskään jaksa enää kuittailla täällä foorumin tyhjänpäiväisyyksille ja tyhjäpäisyyksille. Otetaas kilpailu ja sitä rataa.

      • Anu saukkola

        Mutta jaksoit kuitenkin, kuittailla.


    • Modlaaja

      Myös alle 1.31 puolimaratoonarit on mätäpaiseita. Tulevat estämään minun täydellisen Adilos ykkösillä tykittämäni 4.543267 avauksen Tampereen puolimaratonilla.

      • hodlaaja

        Täpöllä kybä ja tänään 3*2km vedot. Huomenna kulkee


    • järjenvalokadonnut

      Ihan oikeesti pitää ihmetellä Jodlaajan tyhmyyttä, mielestäni esim huru-akka antoi hyvät ja minusta selkeät ohjeet kisaan, mutta ei oteta selvästi kovempitasoisten neuvoja vastaan??
      Ei voi käsittää, miksi??

      On se helkutin TYHMÄ ukko

    • Huru Mykky

      Toi on just toi. Sosiaalisessa mediassa kaikki mielipiteet on yhtä arvokkaita/arvottomia.

    • Modlaaja

      Vedin kuitenkin vikan kilsan puolikaalla 3:51, repikää sauvakävelijät ja työpaikka liikuntasetelihemmot siitä!

    • godlaaja

      eikäs ekään täysillä, en koskaan vedä vikaa kilsaa kisassa täysillä, jää voimia koti treeneihin

    • Quiz On

      Tietääkö kukaan, onko esim. Ruotsissa vastaavaa foorumia? Onko sielläkin meininki samanlaista. Tietyt tyypit profiloituvat esim. asiantuntijoiksi, elvistelijöiksi, hauskanpitäjiksi,siipiveikoiksi, riidankylväjiksi, mammoiksi, mummoiksi jne?

    • eihomohurri

      mitä väliä jos on?

    • Noniin...

      No varmaan ruotsalaisella foorumilla ei ole "otetaas kilpailu" -tyylistä mauttomuutta.

      Ruotsalaisten juoksijoitten hikikin haisee paremmalle kuin meikäläisten.

    • Sven-Åge

      Harrastetaanko Ruotsissa maratonia? Jos, niin luulisi, että sen maan keskustelukulttuuri huomioonottaen, on sikäläinen foorumi himpun verran asiallisempi. Tuskin siellä on samanlaisia räyhääjiä, kuin paikallisessa foorumissa.

    • mies 38v

      Suomessa pelataan nyt korista ja lytätään yleisurheilu ja monet muut lajit maanrakoon. Ei tarvittaisi kuin kori-, lento-, ja jalkapallomenestystä maailmalla, niin suomalainen urheilukulttuuri nousisi sille kuuluvaan arvoonsa. Nähtävissä on erittäin lupaavia merkkejä tulevaisuuden suurmenestyksestä esim. koripallon saralla.

      On siis vain toivotettava kaikkea parasta muutamille yksittäisille EM-tasolla pärjääville yleisurheilijoille, ja keskitettävä kaikki resurssit palloilukulttuurin valtavaan nousuun. Minusta on mahtavaa seurata sitä, kuinka suomalainen koripallo esimerkiksi nousee kohti maailmanluokan tasoa. Perässä seuraavat myös lentopallo ja jalkapallo. Onko sillä suurta väliä jos nämä kolme lajia vievät harrastajia yleisurheilulta, ja vaikkapa kansainvälisesti pieneltä ja vähän arvostetulta jääkiekolta? Tärkeintä on nousta pienenä maana maailman suurimpien palloilulajien eliittiin, eli tekoon jota todella arvostettaisiin ja joka vaikuttaisi jopa kansalliseen itsetuntoon pitkällä aikavälillä.

      70-luvulla se oli yleisurheilu, 80-, ja 90-luvuilla talviurheilu, 2000-luvulla lajien kirjo alkoi kasvaa ja se söi menestystä talviurheilulta, ja yleisurheilu oli romahtanut jo aiemmin. 2010-luvulla on alettu viimein ymmärtää Suomessa se että olemme joukkueurheilun kultamaa. Tuskin aika entinen enää koskaan palaa, se yksilöurheilun aika jolloin menestyttiin yksilöinä ja kaikki piti tehdä käytännössä yksin jotain saavuttaakseen.

      Joukkueurheilussa yksilön vastuu on toki kova, mutta ei missään nimessä niin kova kuin yksilölajeissa. Pienen maan on pakko panostaa lajeihin, joissa hyvät yksilöt voivat tukea toisiaan menestyksen tielle päästäkseen, ja kuten kaikki näkivät niin koripallon EM-kisoissa toteutui parhaimmalla mahdollisella tavalla tuo filosofia, eli kaikki tukivat toisiaan ja sillä tavalla saatiin maksimoitua joukkueen suoritustaso.

      Luin kerran erästä juoksuun liittyvää juttua, jossa meksikolainen ME-juoksija Arturo Barrios sanoi että urheilijan on tuettava itseään. Mitä se tarkoittaakaan, niin on ihan kaikkien oman ajatusmaailman ratkaistavissa. Minä käsitän sen sellaisena asiana johon kiteytyy koko yksilöurheilun periaate, jossa on periaatteessa luotava täysin itse oma menestyksensä ilman toisten apua, ja kestettävä vastoinkäymiset jos sellaisia ilmaantuu. Niin asia toden totta on. Kaikki jotka ovat joskus harrastaneet vähänkin tosissaan jotain yksilölajia, ovat varmuudella törmänneet kaikenlaisiin haasteisiin. Osa niistä muodostuu sellaisiksi, joiden ratkaisu omin voimin on mahdotonta. Silloin urheilijan on vain todettava ettei yksilöurheilu sovi hänelle. Mutta entä joukkueurheilu, sopisiko se?

      Joukkuelajeissa yksilöt tukevat toisiaan, toisin kuin yksilölajeissa. Suomen urheilukulttuuriin on jo vuosikymmeniä sitten pesiytynyt erittäin voimakas joukkuehenki, ja sen voimin yksilöistä voidaan ottaa enemmän irti kuin he todellisuudessa omin voimin edes kykenisivät. Tiivistetysti voisi sanoa että joukkueurheilussa suurin lahjakkuus on kyky tehdä yhteistyötä, saada toiset joukkueen jäsenet tuomaan itsestään parhaat puolet esiin ja jopa ylittämään itsensä, pelkästään näyttämällä hyvää esimerkkiä tyyliin Teemu Rannikko tai Hanno Möttölä. Ilman heitä tuskin olisi niin montaa voittoa tullut EM-kisoissa. Esimerkin voima on joukkuelajeissa valtavan suuri voimavara.

      Nyt kaikki pelaamaan joukkuelajeja, siinä on mahdollisuus.

    • Hmmm...

      Taisi tuo orastava koripallobuumi vähän lässähtää, kun tosipelit alkoivat. Moni iso koripallomaa vähän taisi pelata b-joukkueella em-kisoissa, koska viime vuonna oli kunnon kisat eli olympialaiset. Tämä mahdollisti Suomen joukkueen pärjäämisen alkulohkossa, toki hatunnosto muutamista ihan hyvistä otteluista.

      Potkupallossa edelleen pelkkänä haaveena on ensimmäinen miesten lopputurnaus.

      Lätkän menestys tietty pohjautuu siihen, että sitä pelataan tosissaan vain muutamassa maassa. Tähän suhteutettuna meikäläisten menestys on itse asiassa ollut varsin kehnoa.

      Yleisurheilussa menee ehkäpä huonommin kuin koskaan. Syitä on varmaan monia. Rahoituksen puute, 90-luvulla syntynyt "lätkäsukupolvi" jne. Mutta milloin viimeksi on tullut roppakaupalla mitaleja yleisurheilun arvokisoista? Rooman em-kisoissa 1974 oli saaliina 10 mitalia.

      Pienen maan on kuitenkin mielestäni keskitettävä vähäiset voimansa yksilöurheiluun. Yksittäisiä hyviä pelaajia voidaan saada ulkomaisiin seuroihin, mutta maajoukkueen verran kelpo palloilijoita kovassa kansainvälisessä lajissa on melko epätodennäköistä saada.

    • Torsion Man

      Tekosyy tuo rahoituksen puute. Jos kerran yleisurheilussa kaikki tehdään yksin, niin kyllä se silloin kattaa myös rahan hankkimisen. Tästä esimerkkinä Seppo Räty, joka puski ankaraa fyysistä duunia ja urheili siinä sivussa maailman parhaaksi.

      Maailma on muuttunut. Ei ketään enää kiinnosta yksinpuurtaminen. Joukkueurheilussa on tulevaisuus.Opitaan olemaan ihmisiksi ja tekemään yhteistyötä. Synkkä metsäläisyys on toivottavasti taakse jäänyt kehitysvaihe suomalaisuudessa.

      Hauskanpito ja yleinen hyvinvointi ajaa tulosurheilun ohi. Niin pitää ollakin. Ei jollain tulosurheilulla ole rahtusenkaan itseisarvoa.
      Eilen hienoin uutinen oli, että koululaiset ovat terveempiä ja hyvinvoivempia kuin koskaan. Silloin yksilöllinen elämä on laadukkaampaa ja myöskin yhteisöt voivat paremmin.

    • Hmmm...

      Noihin hauskoihin joukkuelajeihin vaaditaan tietynlaisia ihmisiä, eivätkä kaikki suomalaiset ole luonteeltaan niihin sopivia. Itse olen siinä määrin individualisti, että en voisi kuvitellakaan olevani minkään palloilujoukkueen aktiivinen jäsen.

      Onhan siis mainittuja metsäläisiä sepporätyjä edelleenkin, ja heille on toivottavasti täällä edelleen paikkansa. Se on kyllä totta, että nykyään asioiden tulee olla hauskoja, mikä on ihan hyvä kehityssuunta, kunhan ei sorruta liikaan helppouteen. Ehkä hauskanpidossa on menty liiankin pitkälle, mikä näkyy suomalaisessa nykyurheilussa.

      Miksi muuten hauska = yhdessä tekeminen ja joukkuelaji?

      Vääränlainen seura voidaan kokea myös hyvin ahdistavana.

    • m 38v

      Joukkueurheilu on suosittua jo siksikin, että siitä syntyvä mielikuva useimmilla ihmisillä on juuri se että on hauskaa yhdessä ja ei oteta turhia paineita. Uskon vahvasti myös että juuri tuo asenne on suurin syy siihen että menestytään. Huippu-urheilu joukkuelajeissa on myös oltava omalla tavallaan hauskaa, ja huomasin sen monta kertaa kun katsoin koripallon EM-kisoja ja Suomen pelaajien haastatteluja. Jäi sellainen mielikuva että kavereilla todellakin oli siellä hauskaa, tehdessään sitä mistä eniten pitävät eli pelata koripalloa, ja vieläpä ammatikseen.

      Kaikki lähtee jo hyvin nuoresta, eli täytyy pitää siitä mitä tekee jotta voi avata ovet kehittymiselle kohti aikuisikää. Itsekin muistan kun en todellakaan pitänyt joukkuelajeista yhtään lapsena ja nuorena, ja sitten hiljalleen ajauduin yksilöurheilun maailmaan. En ole koskaan ollut sellainen joka viihtyy porukoissa, mutta en ollut mielestäni kuitenkaan huono esim. jalkapallossa, vaan suurin syy miksi en jatkanut joukkuelajeissa oli se etten osannut toimia ryhmässä ollenkaan ja pelata joukkueen eteen.

      Suomalaiset ovat luonnostaan melko hyviä ryhmässä toimijoita, eli miksi se kyky pitäisi heittää hukkaan? Onhan se nyt nähty, Gijonin ihme ja koripallon EM-menestys, sekä lentopallossa voitot lajin suurmaista. Vähättelyt sikseen, Suomen joukkueurheilu on oikealla tiellä ja tarvitaan lisää harrastajia jatkuvuuden säilyttämiseksi.

      Aina voidaan urheilussa sanoa kuinka kaikki parhaat eivät olleet paikalla tai ottaneet tosissaan tms. sontaa, mutta tosiasia on kuitenkin se, että niinkin ison lajin kuin koripallon EM-tasolla ei yksikään joukkue pelaa puoliteholla. Aivan eri juttu jossain jääkiekossa jossa kasataan reservimiehistä ö-tason joukkueita kerran vuodessa neppailemaan kiekkoa huvin vuoksi mömmöm-kisoihin.

    • Verneri Möttölä

      Näkeehän sen jo siitä, että lätkäjätkien ja muitten palloilijoitten piiristä syntyy hyviä kaskuja ja tarinoita. Todella hauskaa huumoria. Ja hyviä karismaattisia tyyppejä yllin kyllin. Mutta kuka kertoo sen ensimmäisenkin vitsin juoksu-urheilusta. Ainoa, mikä tulee mieleen on tämä: mitä pitempi matka, sen tyhmempi jätkä.

    • Tavastkiäpperi

      Mutta hei. Kyllähän suomalaiset pärjää yksilöinä erittäin hyvin KHL ja NHL-liigoissa.
      Jos ajatellaan koko vaatimustasoa jossain jenkeissä tai Venäjällä, niin eihän siellä pärjää kuin todella asialliset tyypit.
      Pitää omaksua kieli ja kulttuuri ja sietää kova kilpailu.

      Yleisurheilijat ei edes pääse mihinkään kansainvälisiin kisoihin. Poislukien parikolme kepinheittäjää. Joten taso on vaan niin surkea suomalaisessa yleisurheilussa.

    • pallopaskaa

      Pallolajit voitaisiin lopettaa suomesta, ei ne tule pärjäämään. Koris hommat hyyty heti kun alettiin pelaamaan.....
      Jalkapallo... Niin suomessa ei pelata jalkapalloa, potkupallo voisi olla oikeampi termi

    • yleisurheilupaskaa

      Yleisurheilu voitaisiin lopettaa suomesta, ei ne tule pärjäämään. Juoksu hommat hyyty heti kun alettiin kisaamaan.....
      ... Niin suomessa ei yleisurheilla, kuntoilu voisi olla oikeampi termi

      • Hoki-Man

        Suomalaiset mokket Änärissä on melko selkeesti yksilöurheilijoita. Kundit ottaa vastuuta ja pelaa erittäin stressavassa pelipaikassa.
        Tästä pitäisi ottaa yleisurheilijoitten mallia. Jossain MM-kisoissa ei voi mennä kyyristelemään sinne lähtöviivalle, jos vieressä seisoo joku Jysein Bolt. Sille on vaan lyötävä luu kurkkuun heti kättelyssä.


    • Hmmmm...

      Jos noihin palloiluihin ryhdyttäisiin panostamaan tässä maassa, niin kohta olisi muutama keskinkertainen palloilujoukkue, jotka aina joskus selviäisivät lopputurnauksiin, mutta jäisivät alkusarjaan.

      Ei, Suomessa ei ole palloilukulttuuria eikä riittävää väestöpohjaa joukkuelajien menestykseen. Suomalaisten tulee seurata muutamien yksittäisten yksilöurheilijoiden, kuten Matti Matssonin edesottamuksia. Kyllä ne paremmat ajat vielä yleisurheilussakin koittavat.

    • Futis-Lover

      Suomessa ei ole juurikaan mitään urheilukulttuuria. Eikä menestyminen nykyisessä kilpaurheilussa ole edes tavoiteltavaa.
      Joku Suomi-Ruotsi yleisurheilumaaottelu on ihan kauska tapahtuma, vaikkei sillä olekaan mitään tekemistä kilpaurheilun kanssa.

      • Hmmm...

        Olet oikeassa, että ehkä suuntaus on tosiaan oikea, koska onko menestyminen raadollisessa kilpaurheilussa edes toivottavaa. Sanoisin kuitenkin, että yksilöurheilukulttuuri on yhä olemassa taustalla, eikä se välttämättä katoa muutamiin huonoihin ajanjaksoihin. Eli yksittäisiä huippuja joihinkin lajeihin vielä voidaan nähdä.


      • Commander Colby

        Ei se menestyminen ole kiinni väestöpohjasta. Esmeks Islanti peittoaa käsipallossa kenet vaan ja Ruotsi on tämän tästä futiskisoissa, tai norskit, Sveitsi, Itävalta jne.
        Suomessa ongelmana on urheilupolitiikka. Kaikenlaiset ihme pyrkyrit työntää nokkansa järjestöihin. Luulevat saavansa jotain näkyvyyttä ja ilmaisia matkoja Olympialaisiin. Tämä on nähty mm. hiihdossa ja yleisurheilussa.


    • Old Fart

      Ihan väärä tulokulma, että seurataan jotain yksilöurheilijaa, että suomalaisten pitää seurata jotain Mattssonia. Kaikki urheilijat vetää omaan pussiin, eikä minkään sivivalkoisen paidan tai uimahousujen puolesta.
      Karkein esimerkki tulee hiihdosta, jossa yhteiskunta tuki kaikenkarvaisia karpaaseja ja jotka keräsivät sievoisia summia pankkitililleen. Häpeä heidän törmäilyistään koitui sitten suomalaisille. Korvat luimussa sai hiihdellä Ruotsin tai Norjan hiihtokeskuksissa. Tai tapaus martti Vainio. Ei ollut miestä tunnustaa kolttosiaan. Jonkun talonmiehen niskaan kaadettiin koko soppa. Ja taas sai tavallinen suomalainen leiman otsaansa. Jos kiersi noina vuosina maratoneja ulkomailla niin kyllä sai kuulla varttimainiosta.

      • Hmmm...

        Ja potkupallossa potkitaan viime sekunnilla pallo omaan maaliin, ettei tarvitsisi lähteä isoihin kisoihin. Onhan se nähty.

        Ei haluta kai ottaa vastuuta, jota mm-kisoissa esiintyminen vaatisi. Sehän on pelottavaakin, esiintyä niin ison yleisön edessä.

        Yksilölajeissa sentään on vuosien saatossa ollut menestyjiäkin, vaikkakin aika vähän ja osa kieltämättä on menestynyt vippaskonsteja käyttäen. Olisi siis reilua, että doping-testaus lopetettaisiin kaikilta. Ne rankaisevat liikaa joitakin yksittäisiä lajeja. NHL-pelaajat voivat kasvattaa leukaperiään ilman, että on pelkoa kiinnijäämisestä.


      • Zatopek teki ritolat

        Miksei 10 vuoden kovasta puurtamisesta saisi jäädä mitään taskun pohjalle? Samalla työmäärällä puhutaan täysin eri tason korvauksista tavallisessa työelämässä.

        Yhä harvempia vetää kova puurtaminen pienellä korvauksella itseisarvoisesti.


    • m 38v

      Tuli vaan mieleen tuosta "kepinheittämisestä" sellainen juttu, että vuonna 2007 Tero Pitkämäki valittiin Euroopan parhaaksi miesyleisurheilijaksi. Se kertonee jotain siitä arvostuksesta jota laji nauttii, huolimatta siitä että on pitkään puhuttu pikkulajista jossa ei ole tasoa. Onko sellainen laji pikkulaji, jossa kilpailee osanottajia kaikkialta maailmasta ja koko ajan tulee lisää uusia maita, ja vielä näkyvyyttä on runsaasti kun on osana yleisurheilun lajivalikoimaa.

      Arvostan Pitkämäen saavutuksia paljon korkeammalle kuin yhdenkään talvilajin urheilijan Suomessa. Raju, koko keholle suorastaan armoton laji jossa huipulle pääsee ainoastaan kovan luokan lahjakkuudella, sekä ammattimaisella huippuvalmennuksella. Turhaan on yritetty vähätellä lajia vuosikaudet.

    • Ja keppi lentää

      Tiedä tuosta. Kepinheitossa pärjää kun on nopea käsi ja pönkkäjalka.
      Verrataan vaikka johonkin lajiin, joka oikeasti vaatii tinkimätöntä tekniikkaharjoittelua. Tästä esimerkkinä vaikkapa Jari Litmanen.

      • Hmmm...

        Mutta Litmanen on historiaa, ja mistä saataisiin joukkueellinen litmasia Suomeen, jotta ovi arvokisoihin avautuisi?

        Eipä ole muilla tuota tinkimättömyyttä löytynyt.


    • jodlaaaaja

      Mikähän minua vaivaa kun ennen kisojan menee kovaa ja heti kisojen jälkeenkin rennosti rallatellen.
      Kertokaa kokeneemmat vinkkejä.

      Pk-lenkit menee kevyesti rallatellen 4:50 vauhdilla

      • ritsrats

        Kateus estää kuuntelemasta viisaampien ohjeita. Muuten menisi puolikas kevyesti rallatellen 1.25.


    • huolestunuttätivaasa

      Ai Tziisus kun tuo modlaaja on idiootti, palstan ylivoimaisesti tyhmin jäsen. Milloinhan se tajuaisi lähteä sinne psykiatriseen tai alkoholihoitolaan. Tai molempiin.

    • m 38v

      Pakko sanoa että 1.25 on "paska2 aika puolikkaalla. Vasta kun pääsee alle 1.10:n niin voi puhua jonkinlaisesta juoksemisesta. Sekin on kyllä hölkkäämistä loppujen lopuksi, lähestulkoon kävelyä. Jos on kunnianhimoa niin jokainen ruumiillisesti terve mies maailmassa juoksee ainakin alle 1.15:n, ihan jokainen. Itse juoksin melko vähäisellä kokemuksella alle 1.09:n, mutta en ollut mielestäni mikään lahjakkuus, vaan ainoastaan riittävän motivoitunut yrittämään tiettyä tulostasoa.

      Lahjakkuus on sitä että vetää työhaalarit niskaan ja menee joka päivä työmaalle ajoissa, ja sitten sama toistuu uudestaan ja uudestaan. Lahjakkuus on siis väsymätöntä työntekoa ja jaksamista päivästä toiseen, ja äärettömän lujaa uskoa tekemiseen.

      Lahjakkuus on myös kykyä kuunnella kehoaan, koska vasta silloin voi tehdä ihmeitä jos todella oppii tuntemaan oman kehonsa ja tietää tasan tarkkaan mitä harjoittelua milloinkin tarvitaan. Jos keho ei ota harjoitusärsykkeitä vastaan, niin on ihan turha alkaa tappelemaan sitä vastaan, vaan sitä vastoin antaa sille rohkeasti lepoa. Vasta sen jälkeen avautuu uusi kokemusmaailma, jossa huomaa nauttivansa oikeasti kovasta harjoittelusta.

      Kaikki mahdolliset ja mahdottomat virheet tehneenä ja yli 60000 km juosseena, uskon että tiedän aika hyvin mistä kirjoitan. Tuhansia tunteja oman kehon kuuntelua, eikä vieläkään oikein tiedä mitä kaikkea siinä tapahtuu. Kestävyysjuoksu on todellakin maailman rankinta tekemistä, ja kaikista mahdollisista lajeista kovatasoisin. Koko maailmassakin on vain kourallinen juoksijoita, jotka tietävät miten pitää oikeasti harjoitella menestyäkseen, mutta hekään eivät silti tiedä ihan kaikkea. Harrastelijat eivät tiedä käytännössä yhtään mitään.

    • 10to10

      Mitkä ovat maailman vaikeimmat urheilulajit?
      1 pallopelit
      2 mäkihyppy
      10-ottelu

    • m 38v

      Mikään ei ole niin rankkaa kuin se, että yrittää juosta niin kovaa kuin mahdollista jonkun tietyn matkan. On vain oma keho ja jaloissa kengät tai piikkarit, eikä tuurilla ole koskaan mitään osaa eikä arpaa missään olosuhteissa, koska kaikki lähtevät aina yhtä aikaa. Juoksu on myös psyykkisesti rankinta urheilua, koska siinä joutuu menemään viimeisille rajoille asti ja näkemään mihin keho todella pystyy. Missään muussa lajissa ei voi päästä niin äärimmäiseen oman kehonsa tekemään suoritukseen, näkemään todellista maksimitasoaan.

      Juoksemisessa pärjää vain jos on lahjakkuuden lisäksi äärimmäisen kova luonne. Olen varma että kaikkia juoksu-urheilun maailman huippuja yhdistää se ominaisuus, että he pystyvät yli-inhimillisiin suorituksiin ja viemään kehonsa suorituskyvyn jopa yli 100%:iin. Se tarkoittaa sitä, että kyseiset ihmiset ovat ihan oikeita superihmisiä tavallisten joukossa. Se taas tarkoittaa sitä että psyyken puolella on oltava jotain sellaista mitä ei voi järjellä selittää, jotain yli-inhimillistä energiaa jonka voi tarvittaessa valjastaa kehonsa käyttöön urheilusuorituksen aikana. Se tekee suorittamisesta hyvin vaivattoman näköistä, mutta todellisuudessa keho on aivan äärimmillään suorituksen aikana ja sen jälkeen, suorastaan hajoamispisteessä. Miten sellainen voi ylipäätään olla ihmiselle mahdollista?

      Onko meillä ns. normaali-ihmisillä piileviä yli-ihmisen ominaisuuksia, joiden avulla voisimme saada suorituskykyä lisää tarvittaessa hyvinkin paljon? Jos joskus itse löydän sellaisen vaihteen, niin teen mitä tahansa säilyttääkseni sen. Pieniä viitteitä olemassaolostaan se on antanut vain omissa harjoituksissa vuosien aikana. Elämä on oppimista, uusien asioiden löytämistä, jatkuvaa oivaltamista.

      On vain jatkettava etsimistä.

      • hurmossaarnaaja

        Sen kun oivaltaisi miten niihin tiloihin pääsee. Joskus harvoin sattumalta se tulee, ja sillon tuntuu kuin mitään rajoja ei olisi. Pääsee kovempaa ja kovempaa. Se vaan tulee joskus, mutta ei sillon kun pitäisi. Monta kertaa on tehty juoksuissa tuskaista kuolemaa sinnitellen paljon hitaammilla vauhdeilla. Veikkaan syyksi jotain verenkiertoelimistön ja hermoston yhteistoimintaa tai sen puutetta. Pitäisi päästä oikeanlaiseen hurmostilaan, joka saa verenkierron vastukset murto-osaan normaalista. Jos sepelvaltimo supistelee tai puristuu henkisessä tai sisäelinten paineessa ja jaloissa ei veri kierrä, ei juoksusta voi koskaan tulla yhtään mitään. Pelkästä tuskansiedosta se ei ole kiinni. Pitäisikö hakata raamatulla päähän?


    • poikasi Kaapro

      Mun suosikki on Haldiini. Mats Haldiini

    • eduskuntaanko
      • kodlaaja

        Hullu mikä hullu....


        Suomi on todellakin Saatanan hallitsema Gomorra ja Suomen viranomaiset Saatanan kätyreitä.


    • m-33

      Joskus olen päässyt juoksussa tilaan, jota ei voi kutsua Runners High:si. Ilmaisu on liian laimea. Pelissä on ollut noin 101% kaikesta mahdollisesta kapasiteetista. Sataan ja kahteen nyt pääsee tuskin kukaan. Mutta olo oli enemmän kuin taviksella. Koin hetken olevani todellinen juoksija ja supermies enkä mikään tavis. Mutta tuskin te ymmärrätte, koska kukaan teistä ei ole ylittänyt rajojaan. Turha ehkä edes yrittää selittää teille tavallisille ihmisille.
      Ymmärsittekö yhtään, mistä on kysymys.

    • m 38v

      Olen 101%:n varmuudella superlahjakas urheilija, se on ainoa minkä tiedän. En vain ole päässyt koskaan "Runner's high"-tilaan". Kerran Levillä muutaman sadan metrin ajan pääsin, ja se on ehkä ainoa kerta kun uskalsin juosta maksimitasollani, ja sen muutaman sadan metrin aikana ratkaisin kisan. Olin ennen sitä aivan tukossa ollut alun 12 km, mutta jostain se vaan yhtäkkiä tuli, 300 metrin Runner's High -tila ja kisa oli siinä. Se oli joku ajatusvälähdys joka yhtäkkiä tuli mieleen, en todellakaan muista mistä se lähti, mutta ei se paljon vaadikaan.

      • Otitko jo lääkkeesi?

        Joo, ei me tavikset ymmärretä.


    • Modlaaja

      Minulla ei ole rajoja, juoksen puolikkaan ekan ja vimpan kilsan alle nelosta rennosti rallatellen, vaikeaa meitsille on vain pitää tasaista vauhtia. Nike Munarasereilla tietysti.

    • Nänni96

      Miksi ultraajat, joita lääkärit ovat varoitelleet harrastuksista, näkevät elämässään vain kaksi äärilaitaa. Joko he juoksevat polvikulumilla ja selkärappeumalla ultria tai sitten ovat sohvaperunoita ja lihavia.

      Eikö ihmiset enää harrasta maltillista liikuntaa, mikä olisi heille hyväksi. Vai eikö terveysliikunta ole enää muotia. Kaikkien pitää juosta extremejuoksuja terveytensa uhalla. Ja jos lääkäri varoittelee, niin se lääkäri on vain kateellinen.

      Mikä ajaa ihmiset tuhoamaan terveytensä. Miksi ainoa vaihtoehto näille on sohvaperuna ja lihavuus ja ryyppääminen. Vai onko niin, että liikunnanmotivaatio saadaan vain siitä, että harrastetaan pienen porukan extremelajia, millä saa äkkiä nimeä. Siksi ollaan valmiita tuhoamaan oma terveys.

      En usko, että lääkärit ihan vain kateellisuuttaan varoittelevat.

      • huhhuh..

      • Hmmm...

        Nykyään ei löydetä kohtuutta, vaan äärimmäisyydet jylläävät.

        Suuri osa kansasta liikkuu vain sohvalta keittiöön ja takaisin, ja osa uhraa vapaa-aikansa liikuntaan.

        Nämä erothan näkyvät usein jo lapsissa, joissa vanhempien äärimmäisyysintoilu voi johtaa siihen, että lapsesta tulee ns. sohvaperuna.

        Ryyppääminenhän on jo iät ja ajat tässä maassa ollut joko/tai. Sitä joko juo liikaa tai ei sitten ei nauti pisaraakaan.

        Tosin mainittu hulluna liikkuva väestönosa ei ehkä ole sittenkään niin iso kuin voisi ajatella. He vain korostavat itseään ja pitävät itsestään paljon meteliä.


    • m 38v

      Huonoin muisto urheiluajoilta on se, kun huomasi kuinka ihmiset eivät kannustaneet juuri koskaan missään kisoissa, ja kaikkein vähiten kotiseudun kisoissa. Juuri silloin kun sitä olisi eniten tarvinnut jatkaakseen kehittymistä lajissa.

      • Vielä täällä?

        Eikös sinun pitänyt hillitysti vetäytyä takavasemmalle ja jättää meidät tavalliset kuolevaiset jutustelemaan tyhmiä keskenämme..?


    • Modlaaja

      Nyt ku Baldiini sai ikibännit niin meitsi on palstan kingi! Juomapullot pois, 2:36/km vauhdissa kaikki lisäpaino on liikaa. Kuitenkin rennosti rallatellen 3:35/km viimeinen kilsa, ois menny kaks, mutta rasittaa.

    • Jari, Kontula

      Ei toi mitään enää pelasta. Vuosikausia sai tuppolalaisten hyväksynnällä laukoa älyttömyyksiään eri väestöryhmiä kohtaan. Jotkut vielä olivat kannattamassa tyypin aisaa. Hävetkää.

    • hartappa

      Saiko baltsu bannit?
      Liian myöhään. Kymmeniä entisiä vakiokirjoittajia kyllästyi foorumin nykyiseen linjaan ja lopetti harjoituspäiväkirjaan kirjoittamisen. Juuri naiset ja kuntoilijat, jotka olivat yksi kantava voia foorumilla. Heidän takia foorumi oli hyvässä maineessa.
      Baldinin ja hänen hännystelijöindä oikattin ja muutaman muun myötä foorumista tuli samanlanen paskanheittofoorumi, kuin muistakin pikkuhiljaa.
      Foorumi, mikä hyväksyy nykyaikana naisten ja homojen dissauksen saa kuolla ihan rauhassa Se ei todellakaan ole nykyaikaa.

    • käyttöliittymä

      Baldinin ihailijoihinhan kuului ultraajista James ja koivula ja muiden matkojen juoksijoista oikati ja pantse. Uskon, että he voivat nyt perustaa oman foorumin, missä voivat haukkua numerolapun raiskaajia ja kuntoilijoita aivan rauhassa. Onneksi netissä on erilaisia pohjia, minne voi itse perustaa omat foorumit, ellei hommafoorumille ole tilaa. Siellähän homoja, mamuja ja naisia ja varmaan niitä nr-juoksijoitakin haukutaan sulassa sovussa.

      • Kola-Ismo

        Oiskohan sun ja parin vauvakaveris vihdoin aika bannata ittes pois suomi24.stä? Vai?


      • Hanuripartiolaiset
        Kola-Ismo kirjoitti:

        Oiskohan sun ja parin vauvakaveris vihdoin aika bannata ittes pois suomi24.stä? Vai?

        Tai teikäläisille toistenne hanuriinvetovoorumi?


      • jusain Bolt

        No en menis pitkällä tikulla tunnustamaan, että on baltsu fani. Siitä maineesta ei ikinä pääse eroon, kun yhteisllä lenkeillä haukutaan kaikki numerolapun raiskaajat, jotka ei uhraa perhe-elämää ja arkeaan muutaman minuutin takia, mikä ei merkitse kenellekään muulle yhtään mitään. Mutta jos siitä jotain saa itelleen, se on positiivinen ajatus sinänsä. Piiri pieni pyörii eliitin keskuudessa. Surkeinta, että kukaan ei muista näitä ihmisiä viiden vuoden päästä ja tämä vihamielinen uhoaminen oli ihan turhaa. Ne juoksijat, jotka jäävät legendoiksi, ovat kyllä ihan jotain muuta. 3.30 maratoonareita on kuin sieniä sateella. Nytkin on Hemmilän sisarukset vetäneet keveästi alle 3 tunnin maratooneja, mutta heitä ei käy naamailemassa, vaan he keskittyvät juoksemiseen.


    • banaanipotkut

      Joo. mieluummin lukee JH:n kommentointia kuin tuon rääpäle paskanjauhajan.

      • dingelidongeli2334

        No tässä on kyllä haaste kumpaa kuuntelee mielummin. Molemmat helkutin pösilöitä


    • juutalaaaanen

      Soironenkin kirjottaa parempaa proosaa kuin tuo hangon keksi. Venehuijari jo toisessa polvessa

    • hyvin sanottu

      "Olen pitkään ihmetellyt, että jos joku on aivan ala-arvoinen yksilö, joka aiheuttaa ongelmia niin miksei häntä hoidella."

    • Doris.

      Juurihan banttu alkoi lämmetä meille hitaammille juoksijoille *pusipusihalihali*.

    • röitä iliman

      kuha hiihtelöö vaikka kipiänä, muuten ei röis käyrä

      • Vornan Veli

        Lantseko se täällä purkautuu?


    • knoxworth

      On se Tähtitaivaan syöminen kuitenkin törkeää. Hienoja kuvia ja liikkuu varmaan enemmän kuin moni itseään esille enemmän tuova foorumilainen. Jos juoksisi ja hiihtäisi senkin ajan, mitä roikkuu kysymitävain-thredissä, voisi rasva palaa.
      Hienoa, että saatiin seikkailu-urheilija hienoine kuvineen takaisin.

    • Klaus Kulaus

      Hiljeni tääki palsta kun JH siirtyi voorumille.

    • vetelennokkiin

      Katuuko Baltsu ja tuleeko takaisin. Perustaako Baltsu sittenkin uuden foorumin. Ei hölkkäfoorumia vaan sen oikean juoksufoorumin, minne pääsee vain kaverit.

    • Fatty Arbuckle

      Joskus Baltsu ärsytti minuakin mutta kun näin tyypin livenä Midnight Runin lähtöalueella niin minua alkoi naurattaa. Hintelä tyyppi. Muistutti mykän elokuvan sankari Harold Lloydia. Ihan koomikko. Ihan pelle.

      • Baldiini

        Kuulehan nyt Fatty, mä muistutan lätkän pelaajaa tai bruce leetä.


    • Kuusankoskirulaa

      Mitä tuo dumbo tuolla itkee ja pillittää koko ajan. Kaks sohvaperunaa vollottaa, kun kamu on häipynyt voorumilta. Lantse ja Dumbo.
      Yrittäisivät nyt pystyä elämään asian kanssa, että kamu ei ole enää heitä tsemppaamassa. Kumpikin on niin mielensä pahoittanut, kun Seppo lemppasi kamun voorumilta pois. Pilke silmäkulmasta on kummasti hävinnyt kummallakin tässä vaiheessa.
      Ei heidänkään juoksutietous kovin ole voorumin tasoa nostanut.

    • Modlaaja

      Mihin meitsit on unohdettu, ratakympillä rennosti rallatellen 3.33 avaus ja vielä rennommin yli 40min koko matka. Meitsi on tyytyväinen.

    • jullukullimulli

      Ristus se jodlaava pelle on oikeasti IDI OO TT I !!
      Kisa kuin kisa alkuun ylikovaa ja sitten ihmetellään että miksi kosahtaa!!!
      Hulluhan se on, mutta että tyhmäkin

    • poikasi Mauri

      Toi on muutenkin melko yleistä. Ampaistaan paukun jälkeen matkaan kuin viitapiru, sen sijaan, että avataan hapenkulku maltilla. Aika huonosti jengi edes lämmittelee ennen esim kympin maantiekisaa. Noin lyhyellä matkalla pitäis kropan olla valmis jo startissa.

    • Pihtiputaan mummo

      Joden pitäisi panostaa henkiseen valmennukseen. Tausta-asiat kuntoon, niin kyllä tulee ehjiäkin suorituksia.

    • loppukaneetti

      Kaikille harrastelijoille voisin esittää kysymyksen, myös siis itselleni, eli miksi pitäisi mennä kellon kanssa kilpaa juoksemaan vain huomatakseen että alisuorittaa pahasti? Ehkä vastaus piilee siinä että ihminen on sosiaalinen luonnostaan ja, etsii siten vertaisryhmiä joissa tuntee itsensä kelvolliseksi ihmiseksi.

      Toinen kysymys siis kuuluukin, kannattaako tuota ensimmäistä kysymystä edes miettiä? Ehkä urheilun on vain oltava hauskaa, viis ajoista.

    • Modlaaja

      Meitsille ainakin ajat on tärkeitä. Kympin VL, ekat kilsat rennosti rallatellen 3:55 3:40. Loppuun väsyneillä jaloilla rennosti 3:17, ei lähellekään täysiä.

    • Jurri-Harri

      Mä käyn juoksemassa niin kauan kuin en löydy tulosliuskasta sarakkeesta YNNÄ MUUT.
      Arvostan kyllä kaikkia kuntoilijoita, jotka hölkkätapahtumiin osallistuvat mutta luontoni ei antaisi periksi, että kömpisin maaliin häntäpäässä. Enkä siis missään nimessä väheksy tai pilkkaa muita.

    • Moglaaja
      • Punanyrkki

        Onnea molemmille valitsemallaan tiellä.


      • Flying Finn

        Mä menen mieluummin lenkille sen sijaan, että haaskaisin aikani kirjallisen lannoitteen lukemiseen.


    • voikatti

      Ihanaa.Luin heti baltsun blogin ja olen samaa mieltä.Hän kasvoi suuremmaksi, kuin joku aloittelijoiden keskustelupalsta.
      Kun kehittyy parhaimmaksi, aletaan pelkäämään ja parhaasta tulee uhka ja paras on pakko syödä pois.Onneksi pääsemme lukemaan idolimme tajunnanvirtaa ja oivalluksia. Mielensäpahoittajat kuntoilijta voivat jäädä hölkkäämään ja kannustamaan toisia hölkkääjiä, jotka eivät panosta kaikkea peliin.Luovuttajia ja alisuoriutujia. Mestari rulaa ja on noussut yläpuolelle kaiken luuseroinnin.
      Onneksi on kannattjia,jotka saavat lukea mestarinsa ajatuksia bogista. Uskon,ettävoorumi kokee kuihtumisen tämän jälkeen, kun kaikki siirtyvät kommentoimaan oikeaa urhellua blogiin.

      • Blöös söös söös

        Sulle sopisi Himmlerin etäfoorumi? "Veemäistä humanismia"?


    • Nänni21

      Hähhäähää. Mutta me voorumilla olemme melkein kaikki päkiäjuoksijoita!

    • 1+1

      Paitsi prefon,joka mainitsi vauhtinsa olevan sen verran hidas,että juoksee kantapäällä. Taisi siellä olla joku muukin alle 3 tunnin maratoonari, joka sanoo juoksevansa koko jalalla tai kantapäävoittoisesti, koska on niin hidas. Vasta loppukirissä tulee askel päkiälle. Muut juoksevat päkiävoittoisesti lujaa.

    • longlivetheking

      baltsu rokkaa...

    • baltsu <3

      missä idolini blogia voi lukea?? Auttakaa

      • Mojito

        Maidän navetassa naudat vääntävät baltsua. Se sopisi persujen näköispatsaaksikin.


    • pepsi max

      Mulla niin haluttas, että joku kehuis b.n blogia voorumilla, mutta en itse voi laittaa linkkiä, ettei kukaan luule, että mainostan. Mutta pakko laittaa ketju, että mitä blogeja ja muitajuoksuaiheisia palstoja luette.
      Pankaa nyt joku baltsun blogin linkki sinne, kun sitä niin kamalan paljon kaivataan. Sen takiahan tuo aloitus sinne laitettiin, että joku mainostaisi, että uusi blogi on avattu ja on laatukamaa.
      Pleeeeeeeseeeee, pankaa nyt joku se linkki.

    • emmää käyny täälä

      Hölkkääjiä tuntuu kovasti kiinnostavan tämä tuuletuspalsta S24juoksu. Vähän kuin Seiskaa lukis salaa.
      Laita sä soironen vaikka toi linkki baldinin blogista sinne, missä nyt kovasti kaivataan uutta lukemista kestävyysjuoksun saralta.

    • cokeisthebest

      Kohta ilmestyy foorumille uusi nimimerkki, joka kysyy, että mitä blogeja luette. Hän lukee blogia baltsu ja se on fantsun hyvä.
      Pankaa nyt joku se linkki sinne cocen ketjuun.

    • Modlaaja

      Oottakaapa ku meitsi pääsee rennosti rallattelemaan Wihalle. Puolikkaalla sopiva aloitus on 3:14/km, rennosti rallattelemalla, ei lähellekään täysillä. Lumimyrskyssä.

    • eteläpohojanmaalta

      Äläkää menkö wihahan, siellä alakaa kauhia lumimyräkkä. Jodlaaja notta soitti mulle ja sanoo, jotta ristuksen ruma ilima tuloos.

      Ei mihinään nimessä kannata wihahan lähtiä.

    • raskaasti käsijarrul

      Mitä tapahtui?

    • koskisaarigggg

      Baltsu toi muuten punaiset housut Suomeen...RESPECT

    • Nalle W

      Nii i. Todellinen Trend-Setter siis kyseessä. Nythän tuolla kadulla on joka neljännellä tyyliniekalla punaiset housut.

    • baltdruidismi

      Kovaa asiaa b.n blogissa. Helsinkiin muuttaa kaikkimaalaiset ja savolaiset. Kohta alkuperäiset helsinkiläiset joutuvat lähtemään pakoon, kun Helsinki maalaistuu.
      Helsinki on kohta täynnä nr-jengiä ja maalaisia ja tyyppejä, joilla ei ole raudanlujaa tahtoa tehdä, mitä tahtovat. Läskikään ei sula puhumalla, vaan raudanlujalla tahdolla päästään tavoitteisiin. Helsinki on kohta menetetty tapaus.

    • munahiki II

      Pakko todeta, että kerrankin olen kyseisen herran kanssa samoilla linjoilla. Tosin, voihan Helsingin perustaa uudelleen esimerkiksi Rovaniemen pohjoispuolelle. Kärrätään kaikki stadilaiset ja stadilaiseksi itsensä tuntevat VR:n junilla sinne tunturin kupeeseen. Kovalla asenteella rakentavat sinne Pohjolan helmen.
      Eikö se nykyinenkin stadi syntynyt niin, että Ulvilasta siirrettiin pakolla porukka sinne Stadiin.

      • tämäolitässä

        Onko tuolla herra B:n blogissa mitään kommentointi,ahdollisuuksia ilman kirjautumisia? Veikkaan että yksinpuhelu loppuu lyhyeen jos kukaan ei provosoidu kirjoituksista. Runosuoli näyttää sykkivän vielä entiseen malliin


    • pallo29

      Pahahajuiset treenitkamat? Kengät? Fresh K.O. sprayllä sain ainakin omat treeni kengät ja hanskat tuoksumaan hyvälle ja ikuinen paha hienhaju on poissa. Käytän spraytä myös työkenkiini sekä tavallisiin kävelykenkiin. Tuolta tilasin http://www.pkhockeysport.com/

    • Oulun teräsmies

      Herra B-rapun blogi on tyypillinen esimerkki väkisin sammutetusta "kehäkolmos-syndroomasta", jossa lahjaton pelle yrittää ihan väen väkisin sammuttaa sisällään riehuvaa raivoa "tyhmiä maalaisjuntteja" kohtaan, jotka tulevat Helsingin ulkopuolelta, ja joilla ei ole mitään käsitystä siitä kuinka mahtavaa on juosta kun kulkee ihan sikana ja kellot pysähtyy näyttämään maalissa hirmuisia 3.30 alituksia. Sitten odotellaan selkääntaputuksia ja maiskutellaan sidukkaa naisten (maksettujen) kesken hesan baareissa ja ollaan niin yyyyyyberrr sexyjä ja trenditietoisia että oikein tikahtuu sitä ajatellessakin.

    • JHJHJHJHJH

      B:n blogi on varmaankin just miehen itsensä näköinen. Tulkinta jonka sille helposti antaa menee tuonne pelleosastolle, mutta mä arvostan sitä, että joku avoimesti laittaa itsensä peliin ja muiden tutkailtavaksi.

      Tämä siitä huolimatta vaikka en itse jutuista pitäisi, olisin erimieltä tai vaikka pitäisin tarinoita iljettävinä. Tuollaiseen blogiin voi purkaa hyvin ihmetystään, hyvää oloaan tai vaikka paskaa fiilistään ja kertoa ennakkoluulonsa muulle maailmalla. Siellä ne ovat oikeassa paikassa. Enää eI tule niin paljoa sivuosumia viattomiin lenkkeilijöihin kuin Juoksufoorumin puolella :-).

      Ketä oikeasti kiinnostaa, jos joku noin 40 v. mieshenkilö ei arvosta juurikaan muita ihmisiä, ja haluaa tuon muille kertoa? Siitä on vaikea louikkaantua henkilökohtaisesti kenenkään, ellei ole todella herkkänahkainen. Itseäni kiinnostaa enemmän pidemmän päälle, että saako kaveri pidettyä nuppinsa kasassa ja juoksutossut liikkeellä vai tuleeko jonkinlainen katharsis, joka puhdistaa ilman ja lukijoidenkin mielen.

      Muutenkin blogi on hauska, koska siinä peilataan elämää aikalailla puhtaasti lenkkitossujen päältä, mikä tekee katsantokannasta tosi omalaatuisella tavalla vinoutuneen. Siis sanalla sanoen mielenkiintoisen.

      On ihan helvetin etuoikeutettua, että elämän voi saada pyörimään kuntohölkkäämisen ympärillä ja mukavaahan se on jos siitä saa kaivettua suuria tunteita. Tavallaan koko tuon Blogin horisontti on viritetty tyhjän perässä juoksemisen päälle. Puhdasta mahtavuutta!

      Tsemppiä vain itsensä ilmaisuun blogin kirjoittajalle!

      Keskustelupalstoilla itsensäkorostavaa ja muita alentavaa trollaamista en arvosta pätkääkään, mutta se kertoo vain minun huumorintajusta ja mielipiteestä. kyllä maailmaan melua mahtuu ja etenkin nettimaailmaan.

      Ps. Ihan on se JH itse tämän kirjoittanut eikä mikään trolli.

    • Half Nelson

      Onhan kaveri kuulemma kuitenkin face to face erittäinkin herrasmies. Se, että on nettimaailmassa totaalinen mulkku, laskee kokonaisarvosanaa, loppuarvosanan ollen näin ½-mulkku.

    • juokse poika juokse

      Onhan tuolla blogilla uskomaton viihdearvo - meni suosikkilistalle että heilalhti. Huvittavin juttu oli kirjoitus lomista kaverilta joka ei ymmärtääkseni tee juuri mitään. Onhan siinä sitten mukava kritisoida palkansaajien ansaittuja vapaita.

      Toivotaan että pitää kasassa itsensä vaikka taustakuoro nyt puuttuukin

    • Banaanille kyllä

      Antakaa jo olla. Tai jos tyyppi noin kiinnostaa niin perustakaa Voorumille tukiryhmä ja vaatikaa banaani kumottavaksi.

    • Booriskin on kamuni

      No hei, en ole koskaan lomia pitänyt ! Tosin en ole koskaan oikeita töitäkään tehnyt, mutta ei kai se tähän mitenkään liity.

    • Modlaaja

      Meitsi se vaan rennosti rallattelee pimeässä niin lujaa, että pelottaa!!

    • ialwaysloveyou

      No onneksi on blogi voorumin samanhenkisille puolustajille. Nyt ei tarvitse kenenkään parkua, että pikkubeetä on kiusattu. Ihailijat dumbe,kantse voivat astella ihanteensa jalanjäljissä ja kommentoida esikuvansa mielipiteitä. Saa ressukka seuraajansa matkaansa sinne ja ihailijaköörin kokoontumaan jumalansa jalkojen juureen.

    • Rähinää!

      Nyt alko itku ja parku, kun Vantaan maralla on hölkkääjillä ollut huoltoa ja avustajia pitkin matkaa. BOIKOTTI! HYLKÄYS! HÄPEÄ!
      NYT KÄYDÄÄN NIIIN KUUMANA!

      Mulle on ihan sama niin kauan, kunhan eivät häiritse muiden hölkkääjien menoa.

      Tuohtumus ja kiihtyminen on muotia. Tunteiden näyttäminen (yläpeukku). Järjenkäyttö (alapeukku).

      • kuin hullu puuroa

        Ihmeen suvaitsevaista porukkaa ovat juoksijat omille sääntörikkeilleen. Rillit huurussa alle kolmen tunnin keinoja kaihtamatta. Sääntöjen noudattamista, puhdasta ja dopingvapaata urheilua kannattavat ovat sitten tiukkapipoisia ilonpilaajia. Muistanko väärin vai ovatko peräti juoksutietokoneet ja sykemittarit kiellettyjä urheiluliiton sääntöjen alaisissa kilpailuissa?


    • kik-baikking

      Joo. Jossain veteraakkien MM-kisoissa Lahdessa oli kova poru, kun neljän tunnin hölkkääjät eivät saaneet käyttää mittariaan.
      Vedettiin esiin isänmaakorttikin.

      Kilpailut ja hölkät erikseen. Mulle ihan sama jos hölkkäkisoissa pyörii avustajaa kikkarilla tai pyörällä. Tai vaikka konttaisi niin ihan sama.

    • Chuck berry

      Onko voorumi kuollut, kun baltsu ei ole enää siellä. Kuinka moni vielä kaipaa hänen älykkäitä kirjoituksiaan. Ainakin pari puolustajaa on vähentänyt loukkaantuneena kirjoituksiaan. Hän kai ei päivitä juoksupäiväkirjaansa, kun pahoitti mielensä, koska kaveri bannattiin pois.
      Kuoliko voorumi baldinin mukana.

      • Entinen lukija

        Ei baltsun poistamiseen kuollut, vaan parani siitä. Toisaalta kyllä siellä on vieläkin hulluja kirjoittamassa, eikä nykyinen ylläpitäjän linjakaan oikein lisää halua kirjoittaa foorumille.


      • Bästa Tittare
        Entinen lukija kirjoitti:

        Ei baltsun poistamiseen kuollut, vaan parani siitä. Toisaalta kyllä siellä on vieläkin hulluja kirjoittamassa, eikä nykyinen ylläpitäjän linjakaan oikein lisää halua kirjoittaa foorumille.

        Ihme juttu muuten, että kaikissa populaatioissa tai ryhmissä on aina ne vakio pösilöt. Ihan kaikissa. Voorumiinkin on jos jonkinlaista viheltäjää. Mutta turha niistä on painetta ottaa. Vanha ohje on edelleen pätevä: Vaihda kanavaa, jos ohjelma ei miellytä.


    • kodlaaja

      Mä en käsitä, harkoissa ja treeneissä menee kympit kovaa rennosti rallatellen, mutta kisoissa ei kulje tai iskee tekosyy lentsu.

      Kyllä garmin kertoo totuuden, nyt alkaa ylimenokausi ja alan oikeesti juomaan, juon tosin muutenkin paljon, mutta nyt aletaan ryyppää

    • lohduttaja

      Baltsu itkee nyt blogissaan kun hänet deletoitiin foorumilta. Uhoilija kaipaa paijaamista. Kuka lohduttaisi pientä balleriinia?

    • Dumbo96

      Minä silitän myös päätä ja en suostu juoksemaan, ennen kuin baltsu pääsee takaisin. Rullaporrasmafia söi baltsun ulos ja me pidetään kyllä kaverin puolia.

    • 15+7

      Kertokaapa nyt, ketä nämä ilmiantajat on, jotka ilmiantaa baltsulle, jos foorumilla tapahtuu jotain mielenkiintoista. Hassua, että ainakin viisi b.n hyvää kaveria vielä kirjoittelee foorumille. Hänhän ei aikonut olla tekemisissä niiden kanssa, jotka sinne kirjoittaa. Sieltä varmaan nyt pre ja pöntse lopettaa päiväkirjan heti käskystä.
      Kilpailujen järjestäjät varmaan lopettavat heti foorumin mainostamisen b.n käskystä. Ilmiantajat pitävät varmaan huolen, jos jossain päin Suomea jossain kilpailussa puhutaan juoksufoorumista. B ei tule siihen kisaan ainakaan.
      On se surullista, kun nyt joutuu ilmiantajat ja kaverit lopettamaan kirjoittelun foorumilla, jos meinaavat väleissä pysyä.

    • Breefontään

      Kannattaisiko tää tapaus b kokonaan haudata. Mitä vähemmän kuulen kyseisestä tyypistä, sen parempi.

    • 4.30

      Heh. Refontan on ihan neiti. Viisasteli ja soitti poskeaan niinkauan, että numeroeukko löi sille luun kurkkuun. Siihen loppui tyypin puhti.

      • Terveet Kädet

        Mieluummin neiti kuin k^sipäinen runk&arii?


    • mies vaan 08

      Ennen kuin esitätte trendikästä ja "kovaa jätkää", niin kannattaisi juosta edes yksi tulos, sellainen n. 1.10 puolimaraton vaikka, niin saisi ainakin jos ei muuta niin hölkkääjän statuksen. Se on katsokaa sillä tavalla että isossa maailmassa sellainen 1.10 on hölkkääjän tulos, ei siis juuri mitään. Siksi tavoittelen itsekin vielä vähintään 1.07:n aikaa ennen kuin kuolo korjaa tai vanhainkoti kutsuu ainakin. Sekään ei ole mielestäni juuri mikään tulos, mutta ainakin sisimmässään voi tuntea tyytyväisyyttä vaikkei kukaan muu pidäkään sitä minään.

      Terv. Mies joka olisi juossut alle 1.05 jos siis kunnollista valmennusapua olisi joskus löytynyt.

    • plishilhem

      Joko kaikki ovat ehtineet kilvan käydä osoittamassa, että minä ainakin ymmärrän tätä tyyppiä ja minusta se on kiva.
      Saipahan hyvät naurut taas voorumin kustannuksella :D
      Ehtiikö joku vielä antamaan myötätuntohalin ja osoitamaan, että minä en ainakaan ole mielenipahoittaja ;D

    • friend of.......

      Kaveri on kuin esikuvansa Jarkko Ruutu. Ärsyttää, tökkii ja saa tosikot raivon partaalle ja pois tolaltaan. Sitten vaan luistelee pois naama virneessä.
      Vaikka sai pitkän penaltin niin siitä huolimatta, joillakuilla on edelleen pää sekaisin. Pakko käydä lukemassa BLOGIA. On se vaan niin ärsyttävä. Ja kiehunta jatkuu jatkuu jatkuu.

      BLOGISTILLA täytyy olla hauskaa ;))

    • Gaius Julius

      Kuljus veti voorumin pohjat.

    • baldiini

      Ei taida patse ollakkaan mun kamu, edelleen nuolee sepon peräreikää. Niin onhan se tottunut siihen kun joggerin reikä puhtaana jo.

    • Liebe Lipi

      lipi lipi

      • heibantres

        Huvittavia nää tyypit, jotka käy vuorotellen kehumassa, kuinka jonkun mitättömyyden rasistiset, homofobiset, väkivallalla uhkailevat kirjoitukset oli hauskoja. Lievätkö itsekin samanlaisia, joiden mielestä on tyylikästä eliminoida se osa kansasta, kenestä ei tykkää. Kukas se kaasuttikaan osan kansasta, vaikka itsessä oli samaa verta. Onko ihailuun syynä, että pelätään ilmiantajia ja mitättömyys pitää tiimarinvihkoa ja antaa pillimehun kannattajilleen. Vai onko homofoobikon kirjoitusten takana pelko omasta homoudesta.


    • Jari, Kontula

      Tuppola hyväksyi oudon pitkään mulkeron vihapuheen ja edelleen ilmaantuu kannattajia. Hävetkää.
      Mut on siellä eilenkin mennyt överiksi eräällä (joka pitää itseään muita parempana).

      • juippi kotka

        Kellä menny yli?

        Onko Kodlaaja taas lopettanu lääkkeet??


    • Kodlaaja

      Kolme Tuborgia, pari San Miguelia, sitten lopetin laskemisen. Rennosti rallatellen. Hyvä avaus Wihalla, aivan käsittömättömästi vain hyydyin kymmenen kilometrin jälkeen, vaikka vedin ihan rennosti rallatellen, en lähellekään täysiä.

    • baltsufani

      Siinäs taas ultraajat kuulitte asiantuntijan lausunnon. Turhaan leveilette sillä, että juoksette maratoneja pidempiä matkoja.
      Baltsun sanoin, wihalla juosseet miehethän ovatkin ihan vihanneksia, joten voivat tavoitella vihannes-torin nimeä.

      Baltsu se uskaltaa sanoa suoraan, mitä ajattelee.

    • Bottoms Up Make

      Perusteellinen ..tutus... kun balleriina noin kritisoi. Taidan liittyä kepuun, kun idolini harjakainenkin on ihka aito kepulainen. Peruskepulainen persu. Hmmmm. kulostaa asialliselta. No nyt täytyy lukea vähän hommafoorumia. Terveiset vaan vihanneksile.

    • AkiMakeKaaproJaMä

      Kaapro takaisin foorumille !

      Tylsää kun oikeat juoksijat saa banaania ja joudun nyt foorumilla rallattelemaan kateellisten yli 4h maratonilla KÄVELIJÖIDEN kanssa

    • kundiyksi

      Ihma lätinää baltsulta, ukko mollaa ultraajia, mutta itse ei salettiin pääse 100km edes maaliin.

    • Modlaaja

      Meitsi vetää kuitenkin aina ekan kilsan rennosti rallattelemalla 3.23

    • huolissaan

      Aika tylsää luettavaa tuo epätipaton ketju, yksi ja sama päivittäjä (alkoholisti) Jodlaajalle maistuu keitto, ettei vaan olis jo pahemman kerran alkoholisti!!

    • Kodlaaja

      Meitsillä on ny vaan marrasputki päällä, aina on marraskuu!

    • Aloitteleva juoksija

      Onko Seppolan Seppo tuo entisaikojen juoksijasuuruus Seppo (sukunimi ei nyt tule mieleen)?

    • seponseponseppo

      Ei taida olla mitään suuruusluokan juoksijoita vaan pelkkä harrastelija vaan.

    • Baldu

      Ei todellakaan mikään kilpajuoksija. Ei ennen eikä nyt.

    • Harpig

      Eipä taida löytää kodlaaja lähdeviitteitä koulukiusaamis-tutkimuksilleen. Mutta samaan paskanjauhamiseen ja hyväntahtoisten ihmisten päällehyökkäämiseen voi vallan mainiosti yhdistää vihapuheita suomen keskustalaisia kohtaan. Ja päälle 33 punnerrusta keveästi, mystisesti mutta kokonaisvaltaisesti luottamuksen pettäneellä keholla ihan hyvä suoritus.

    • sodlaaja

      vittu se mitään 61 punnerrusta tee, samaa tarkuutta niissä kuin 58min juoksu ennätyksessä. Kilsa sinne tai toinen tänne.
      Ukko on täysin lääkityksen alainen HULLU

    • Modlaaja

      Varmasti menee yli 60 etunojapunnerrusta ja kaljaa illassa, rallattelemalla tietysti!

    • Joulukinkku2

      Pitkästä aikaa mukava lukea Juoksufoorumia kun ei tarvi lukea Baldinin vittuiluja.

      • bg21

        Ja koht vielä mukavempaa ku soiro lähtee!!
        Nyt loppuu lätinät ja voidaan keskustella juoksusta.


    • suolipuoli

      Ketjut ovat nykyään jo tosi asiallisia. Kunhan vielä ne yhden köyhän miehen ohukaisen pimperojutut jäisi vähemmälle, pysyttäisiin ketjuissa asiassa. Nyt saattaa vielä olla pari sivua jotain pimppajuttuja ja muuta lätinää. Kun hakee tietoa jostain juoksukisasta, siellä on yhtäkkiä sivu jostain peräsuolitähystyksestä, mikä ei kuulu kyseiseen ketjuun tippaakaan.

    • voorumilainen evp.

      Oujee. Näin on näreet!

    • Baldini

      Tuli tuossa tänään juostua lämmittelynä 10 km 49 min. Alan olla jo aika h******n kovassa kunnossa ajatellen ensi kautta, vaikka hapottikin viimeisellä kilometreillä hieman. En tajua niitä numerolapunraiskaajia, jotka "juoksevat" (todellisuudessa kävelevät) tyyliin 5 min/km vauhtia juoksutapahtumissa, kuten esim. viime vuoden Helsinki City Marathonilla. Ovat vain tientukkeena minunlaisilleni puoliammattilaisille (oma maratonenkka karvan päälle 3h, ensi kaudelle tavoitteena 2:15). Mielestäni juoksutapahtumiin pitäisi asettaa ehtoja, kuten esim. jos maratonilla kestää yli 3 h 30 min joutuu maksamaan sakkoa (esim. 10€ per ylimenevä minuutti) tai jos maksamaan ei kykene niin yhdyskuntapalveluun. Keskeyttämisestä myös sakkoa, esim. 100€. Näin saataisiin etanat pois meidän juoksueliitin kisoista. Kävelytapahtumat sitten erikseen järjestettäviä.

      - Baldini

    • oorraid

      Ehkä en oo lukenu riittävän perustellisesti Juoksufoorumia kun en ole nähnyt mitään bumtsibum-ketjuja.

      Tylsä foorumi kun niin harvakseltaan sinne tulee mitään viestejä vaikka Suomessa on satojatuhansia juoksun harrastajia. Ja eikös niitä pidetä asiallisina ja koulutettuina ja hyväkäytöksisinä ja kunnollisina näitä juoksun harrastajia.
      Vaikka ennen kuulemma sanottiin että mitä pitempi matka sen tyhmempi jätkä, ja että suoran päästä pitää vaan muistaa kääntyä vasempaan.

    • Rahmadid

      Onhan siellä nytkin mielenkiintoisia ketjuja luettavana. Seera ja tanikutsi ovat hyviä thredejä. Endurancen 24 tunnin juoksu on kohta ajankohtainen. Siitä on hyvä ketju. Prefontanella on mielenkiintoinen harjoittelupäiväkirja. Kotirataultra pyörähtää kohta käyntiin ja siinä riittää luettavaa. Mensongella on tosi asiantuntevaa tekstiä höystettynä hyvällä huumorilla. Skylihmen marrasputki oli helmi kuvien kanssa höystettynä.

    • Honolulu Beibi

      Köyhän miehen Ohukainen. Muhhuuhuu;)

    • WTF234

      Pakko tunnustaa tietämättömyys, mutta kuka tämä ohukainen on palstalla?

    • en oo baldini

      ja hra Baldinin tekstit ehdottomasti lukemisen arvoisia. mun motto on "if nobody hates you, you're doing something wrong".


      ps. en oo baldini

      • skooool

        Jääkiekkofoorumi lopahti täysin baldinin saatua ikuiset bannit. Sääli


    • Jari, Kontula

      Herra Baldini voi kirjoitella plokiinsa ihan rauhassa. Ei kiinnosta muttei näytä kiinnostavan ketään muutakaan. Voorumin ylläpitäjän oli pakko toimia. Olihan tyypillä siellä ymmärtäjiä ja myötäilijöitä. Henkilökohtaisesti en jäänyt kaipaamaan.

      Hyvää uutta vuotta hänellekin.

    • tunnustantunnustan

      Kehuuko nää tunnustanketjun symppistelijät itselleen kehuja? Outoa, ettei voi nimellä kehua, jos on oikeasti kehumista.

    • foorumilainen

      Ei teitä ainakaan voi yritteliäisyydestä moittia. Tämä varjofoorumi on kieltämättä aika värikäs, mutta paljon on vielä parannettavaa.

    • ÅGE

      Onnea ja menestystä kilpailevalle foorumille 2014! Kyllä se siitä.

    • Reino Kuusisto

      Jepulis, eipä ole palstalla enää mitään luettavaa. Soirosen päiväkirjan hiljennyttyä lähti viimeinenkin mielenkiinto. Ei mua kiinnosta kenenkään huipun harjoittelu, vaan tollaset normi kuolevaiset kiinnostaa enemmän. Lisäksi ketjussa oli pilkettä.
      Baldiini oli loistavaa viihdettä myös, Jodlaaja on hullu, mutta silti luin sen aina. Toivotaan että se jatkaa, koska muuten lähden tuolta, vaikka en olekkaan uskaltanut vielä yhtään viestiä sinne kirjoittaa.

      • Sivussa

        Kodlaaja on ihan hel vetin tyhmä ja epätasapainossa, mutta täytyy antaa tunnustusta siitä, että linja pitää viestistä toiseen :)


    • lääkäri nivala

      Ei se tyhmä ole, se on idiootti!

    • himotimo

      Jodlaaja ottanu hampaisiin nyt snaksterin, Soironen kun poistu niin uusi uhri löytynyt. Miksiköhän tollanen höyrypää saa olla vapaalla?? Ja palstalla?

      Olis Sepolla töitä

    • vehmersalmi rulaa

      Hyvää Uutta Vuotta kaikille nikeille. Loistotyyppejä olette. Tavisnikit on kiinnostavia, ei niinkään mitkään tulospuurtajat.
      Tää on vähän kuin tosi-tv:tä. TOSI-FOORUMIA.

    • foorumilainen

      Itse olen vakiokirjoittajia juoksufoorumilla, ja suosittelen teillekin kirjautumista jfoorumille. Ei sitä kannata ujostella. Ja saa siellä ajatuksiaan tuoda esille, kun vaan muistaa nettietiketin pääpiirteittäin. Tervetuloa juoksufoorumille kirjoittelemaan.

    • kodlaaja

      Foorumilainen pysykään lestissään, ja jättää tämän viisaamman saitin meille viisaimmille.
      Itte teen 71 punnerrusta, nenä takaraivossa

    • Nikke Knatterton

      Sama mieltä. Turha tulla tänne reuhaamaan ja pilaamaan asiallista sivustoa.

      • foorumilainen

        Pakkohan se on uskoa, kun kaksi jo vakuuttaa asiasta. Siirryn siis takas omieni pariin leikkimään hiekkalaatikolla.


    • rento karpaasi 38

      toista oli ennen kun ei ollut nettiä, vaan oli aitoa porukkahenkeä ja tervettä kilpailua, ja juoksu oli vielä laji josta pystyi oikeasti nauttimaan. Nykyisessä some-kulttuurissa se ei ole enää mahdollista, kun joka paikassa kirjoitellaan tyhjää paskaa ilman mitään asiantuntemusta ja kenttäkokemusta.

      Minulla on 15 vuotta kokemusta kovasta kestävyysharjoittelusta. En ole silti pätkääkään kiinnostunut akkamaisesta juoruilusta, tai lapsellisesta muka-asiantuntemuksesta joka ei perustu mihinkään muuhun kuin hatariin arvailuihin, ei omaan kokemukseen itse lajin parissa. Itse otin riskejä harjoittelussa ja unohdin kokonaan levon merkityksen, ja maksoin siitä sen hinnan etten kehittynytkään odotetulla tavalla. Se on sitä kenttäkokemusta, ja tekee nöyräksi, muttei silti ole masentanut yhtään. Aina löytyy uusia asioita joista saada kiinni elämässä, ja urheilu on vain leikkiä loppujen lopuksi. Sitä ei kenenkään ole minulle tarvinnut opettaa.

      Kaikki nämä nettipelleilijät ovat vaikka todellista, raadollista kokemusmaailmaa, joka on hankittu tuhansien tuntien avulla hikoilemalla, palelemalla, tuskailemalla kun ei aina tunnu jaksavan harjoitella. On siinä sitten helppo naureskella heille joilla on riittänyt rohkeutta joskus heittäytyä armottomien olosuhteiden pariin, tekemään jotain sellaista joka vaati oikeasti luonnetta, eikä vain muka-kekseliäitä heittoja "asiantuntemuksen" lomaan.

      Nyt siis ulos kokeilemaan itse miltä tuntuu harjoitella.

    • keminkeiju

      Juu tuttua 017 kamaa ;)
      Ihme kitisijä, katkeraa tilitystä. Kännissäkö tuota tilittää

    • piliesko

      taitaa sielläpäin asustaa soinisen tepi. bonu soininen.

    • piliesko

      soinisen teuvon cooperin testi 12 min. ilman bonua.

    • Jodleri

      Tässä valitsen onko se tänään nyrkkikyllikki vai
      lohkaisenko voorumilla jotakin kipakkaa snaksterimiehestä
      Aijai, nyt kipakka alku ja kyllikki vei voiton.
      30 leukaa ja sitten käsipesulle

    • Tavis1

      Onko jodlaaja taas bannattu kun ei heilu hölmöjä höpisemässä?

    • ilmankossuapännii

      missä on jodlaaja, menikö tunnustan ketjun alkoholisti viestistä herne nennuun... Jodlaaja ota kossua se heleppaa

    • hullumikähullu

      Ei ihme että on vaikka saanutkin pannia, on sen verran sekasin koko ukko. Luin hänen tekstejään, maaliskuussa kaikki kuulemma tekee lastensuojeluilmoituksia, ja helmikuussa hän itsekkiin bussista avokilleen soittaessaan sanoo tekevänsä niitä...Huh huh

    • Veikkaaja

      Oma veikkaukseni on, että Jodlaaja on otettu vihdoinkin huostaan. Eihän tollasta pitäis vapaana pitää.

    • Jack Itikka

      Hyvä huomio klo 04:22!

    • Danny ja Armi

      Huostaanotto on ikävä asia, mutta kuitenkin varmaan lapsen kannalta paras vaihtoehto

    • säälipääli

      Jotenkin säälittää nämä ihmiset. Onko elämässä mitään muuta, kuin jotkut kuppaiset kylämaratonit. Minuutin, parin ajanparannuksesta tulee elämää suurempi asia. Urheilevatko nämä ihmiset urheilun ilosta, vai vain toisilleen. Muutama tyyppi on niin omistautunut juoksulleen, että jäi perheet perustamatta ja elämä elämättä. Nyt raajarikkona kierretään kyläkisoja. Miten minusta tuntuu, että sellainen elämä on aika tyhjää. Kertokaa, mitä arvoa sillä yhdellä tai kahdella minuutilla on. Minä en vain ymmärrä.

      • Ymmärrystä

        Et varmasti tule ikinä ymmärtämään. Toisten mielestä perheen perustaminen on elämistä, toisten mielestä juokseminen on elämistä. Jos ei itse ole koskaan suhtautunut intohimoisesti mihinkään asiaan, niin ei varmasti ymmärrä. Jotkut haluavat elää mahdollisimman keskivertoista elämää kaikkine mukavuuksineen toteuttaen sosiaalisesti hyväksyttyjä toimintamalleja hautaan asti. Toiset taas saavat nautintonsa erilaisesta elämäntyylistä.

        Onneksi me kaikki saamme vapaassa maassa elää turhaakin turhemman elämämme juuri sellaisella tavalla, joka tekee meidät henk.koht. onnelliseksi.


    • Tuiran Ori

      Kyllä juoksuharrastus ohentaa muuta elämää. Lukemista, sosiaalista elämää, kaikkea kulttuuriharrastamista, opiskelua no sanalla sanoen kaikkea. Mitä hyvää: kunto (ellei vedä raihnaisen puolelle) jaksaa töissä paremmin. Vähemmän paheita esim. alkoholi.
      Mulle riittää 10 vuotta kuntoilua. Aika siirtyä eteenpäin.

    • kilhuja

      Joo samoja aatoksia, ja lisäksi joku tekee näitä omatoimi ultria. Ristus notta sanon minä, ei siinä mitään jos omaksi huvikseen tekee. Mutta kun netti survotaan täyteen "kato minua, kun juoksen" "edestä" "takaa" "sivulta" Että voi olla narsismia huipussaan. Säälittäviä youtube postauksia, jotka säestetään jollain "kuka muu muka...??" Siis eihän se juossu kuin 128km?!?!!?

      Mitähän tapahtuu kun hän pääsee yli 100mailia?? Vielä aikakin tekemättä

    • tosiuoksija

      Terveellisempää sekin kuin arvostella nimimerkin takaa toisten juoksuharrastusta että väärin juostu. Väärillä motiiveilla, väärillä tavoitteilla, väärällä ilolla, väärällä määrällä, väärällä askeleella, vain minä osaan juosta oikein ja olen huippujuoksija sielultani. Kerrankin juoksin lenkillä 500m 3.00 vauhdilla rennosti kun kokeilin.

      • Tutankhamoni

        Ja liian kalliilla sykemittarilla. Mittarin käypä hinta määritellään Tampereella.


    • Media & Juoksu

      "Kiinnostavaa ei ole niinkään se mitä käyttäjät tekevät sosiaalisessa mediassa, vaan se, mitä sosiaalinen media tekee käyttäjille."

      "Käyttäjän Facebookissa tekemä tykkäys, suositus tai kommentti ilmaisee käyttäjän kiinnostuksen kohteita ja toimii käyttäjän itsen brändäämisen välineenä. Samanaikaisesti se myös asettaa käyttäjän algoritmisen kontrollin pariin, jossa Facebook määrittelee ja luokittelee käyttäjänsä muun muassa datan keruun että kohdennetun markkinoinnin tarpeisiin."

      "Facebookissa käyttäjä ei brändää itseään vain ystävilleen, vaan myös Facbookin käyttöjärjestelmälle ja sitä kautta erilaisille markkinoijille ja muille toimijoille."

      Pari sitaattia mediatutkimuksen väikkäristä, joka julkastiin muutama päivä sitte. Ennen vain juostiin. Nyt juostaan myös mediassa.

      • Jantteri vaan

        Take a deep breath


    • Mutter Sylvia

      Onhan tossa perää. Sosiaaliset odotukset muokkaa. Kun brändää itsensä "taistelijaksi", "himotreenaajaksi", "kilometrien nielijäksi" tms. niin silloin alkaa oravanpyörä pyöriä. Brändi alkaa viedä miestä.
      Onhan näitä nähty foorumilla.

    • ennendoupattiin

      Ennen oli ennen ja nyt on nyt, tervetuloa nykyisyyteen. Vai vieläkö katsot Martti Vainion decan hämyisiä kuvia tai Vireenin veritankkauksen luomaa fantasiaa??

    • outoatodellaoutoa

      Mikä juttu tämä nyt on, jfoorumille tuupataan jotain helvetin selfieitä. On hitto menny maailma oudoksi?? Eikö narsismille löydy mitään rajaa??

      Toinen outo ja jollain tasolla huolestuttava piirre on blogit, siis foorumin ulkopuoliset jossa omaa lärviä tuodaan esille enemmän kuin itse juoksua tai mitä nyt ikinä harrastaakaan.

      Juostaan iisalmeen ja tehdään youtubeen otoksia... EI HYVÄÄ PÄIVÄÄ!!!

      • puuropylly

        Nuorten tyttöjen pylly- ja puurokuvat vielä ymmärtäisin, mutta nyt on alkanut keski-ikäisistä miehistäkin tulemaan kalsarikuvia ja -videoita sosiaaliseen mediaan. Veikkaan, että eniten ihailevat kroppaansa ihan itse. Taustalla on varmasti jotain itsetunto-ongelmia. Pitää yrittää vakuuttaa itselleen olevansa jotain. Pari vuotta on käyty lenkillä, muokattu bodyä ja kehitetty liikunnasta pakkomielle, mutta mitään tuloksia ei ole saavutettu.


    • Pete298

      Mutta sillä trimmatulla bodyllä ja kivoilla jutuilla naamailufoorumeilla saa naisia. Sekös läskiposkia harmittaa.

      • paksulärvi337

        Sanoo kerran vuodessa naista saava perheenisä, jonka harrasteet on luisuneet pakkomielteiseksi ja narsistiseksi alfaurossankaritarinailluusioksi, minkä ympärille koko elämä ja perhe valjastetaan.


    • Olli Patsas

      Pete298 on saanut naista naamafoorumilla :)

    • Tom Jodl

      Sosiaalinen media vie hölkkääjää kuin pässiä narussa. Tulee mieleen aika monta nikkiä hyytävänä esimerkkinä.

    • ajatelmiaunelmiia

      Mikä tyyppi se on, joka postailee joka viikko tuonne fb.n naamakirjaan ja sinne kestävyyttä pintakaasulla ryhmään noita ajatelmia?
      Onks se joku Sepon kamu vai mikä?
      Sen jutut joskus ovat vain niin.

    • sellfield

      Nuo selfiet on naurettava ilmiö tuolla juoksufoorumin sivulla. Toinen, että kuinka monta kymmentä vuotta voi repiä draamaa yhdellä pallilla. Mitä uutta siitä saa vielä revittyä irti, muuta kuin että on kaikkien ultaajien isä.Ei mulla muuta.

    • Mister Mog

      Kovin on hiljaiseksi käynyt tämä juoksufoorumi.

    • morgankjane

      NO onhan se ihmellistä, kun on syövästä selvinnyt parikymmentä vuota sitten. Siitä sa syvällisiä ajatuksia ja pelkän hölkkäämisen näyttämään erikoiselta, kun sen kirjoittaa muotoon. "kun heräsin elämään uudestaan ja sain uuden elämän, lenkillä osaa olla kiitollenen tästä uudesta mahdollisuudsta ja voin neuvoa teitä nöössipoika, kun minulla on edessl 6vrk maatakaatava kokemus, mikä tuo mieleen sen, että heräsin heräämöstä ja minulta vietiin kaikki, mutta sain uuden elämän ja olen siksi kaikkien ultraajien isä syvällisine mietteineni youtubessa.

    • Pig Lepovski

      Minäkin sain uuden elämän.Lapsena ja nuorena olin melko hyvä urheilija mutta armeijan jälkeen aloin opiskella ja ravintolaelämä tuli tutuksi. Aloin polttaa tupakkia ja alkoholikin maistui. Sitten perustin perheen ja arkipäivän rutiinit veivät voimani aivan tyystin. Monta vuotta siinä meni lapsia kasvattaessa ja töitä paiskiessa. Lopulta olin aika huonossa kunnossa ja ylipainoakin oli kertynyt.
      Jostain ihmeestä sain sitten päähäni, että aloita lenkkeilyn. Olin tosin aina juossut satunnaisesti lenkkiä mutta ei se säännöllistä ollut. Menin ihan kylmiltään kympin juoksukisaan ja aika oli noin 43 minuuttia. Siitä sitten innostuin treenaamaan. Kaksikin puolimaratoonia juoksin aikaan 1.40 ja 1.37. Myöhemmin tuli kuvaan mukaan maratoonit.
      Tuntuu siltä, että olen saanut vielä yhden mahdollisuuden elämässäni. Nykyään juoksen kuusi kertaa viikossa. Paiskin töitä kuin härkä. Elämä on jollain lailla ihan raiteillaan. Voi sanoa, että juokseminen toi laatua elämääni.

    • joutsena

      Mää haluan lisää seuraa, yksin on tylsää juosta. Kenen vauhteja mää voin sit hidastaa, jos mulla ei oo juoksijakavereita. Mun pitää saada edes joku voitto vielä, ennen kuin lewikset repee, eiku polvet hajoo, kun ei tullutkaan Kreikan sankaria. Valuu muuten hukkaan koko naamailu ja kukaan ei mua muista enää, mää ja mää. Onneksi mää oon kuitenki vielä kaikkien idoli ja mua ei oo vielä unohdettu, eikä ole löytynyt parempia. Olen sankari, olen paras.

    • Latela

      Hölkkä ei ole pelkästään fyysinen toiminto. Se on ainakin minulle (monille muillekin) henkinen prosessi. Kasvu kohti ihmisyyttä ja universaalia olemista. "Mistä puhuisin, kun en puhu juoksemisesta", koska en osaa muusta puhuakaan. Töissä valittavat, että älä aina jauha tota samaa. Eivät tajua!
      Juuri siksi on hyvä, että on olemassa samanhenkisten foorumi, jossa keskustella juoksemisesta sen kaikissa olomuodoissaan.

    • baltsufanclub
    • hahhhhaaahahahaaa

      haaaahhahahahahahaaaaaa ahahahahahhaaaaa baltsuuuu hhahahahaaahahahahahahahhaaaaahha haaaaaahahahhaahahahahaaa

      • Nauru Mies

        Etten sanoisi muahhaaahhehhohohhohoooo. Adidas Tamponit miehellä alla, eikä kulje. Jopas.


    • korvestakokobaltsu

      jatkuva tehojen mättäminen alkaa näkyä, tästä suosta saattaa kestää nouseminen. jospa baltsu onkin itse se löysä paska kommunisti?

    • KodlaajaFanClub
    • Obama!

      Olisi kiva tietää mitä Jodiksen kasvatuksessa on oikein tapahtunu! Mistä näitä sekopäitä oikein sikiää!!

      • opaama

        Jodlis tarvii ison halin jotta rauhottuu, häiriintyneisyys helpottaa, eikä fasistit vie lapsia. Sosiaalitädit ei ymmärrä.


    • 1+3
    • anti-baldi

      Ihan sama. Pääasia, että tyyppi meuhkaa keskenänsä, eikä enää yleisellä foorumilla pilaamassa ilmaa.

      • henkinen nolla

        Kommunistien syytä SAATANA!


    • cancer

      On se sankari, syöpäosastolta Suomen halki. Kunnia ultraajien isälle, joka on kamppaillut itsensä melkein haudasta taivaltamaan juoksemaan elämälle. Syvällisiä ajatuksia ja pohdintoja elämästä, koska on ollut kuolemaa niin lähellä. Jokaisella askeleella voi muistaa, kuinka on noussut syöpäosastolta 20 vuotta sitten elämään ja ultrajuoksijaksi, kaikkien ultraajien isäksi ja neuvonantajaksi.
      Toiset vain juoksevat, mutta toiset juoksevat elämälle syövän voitettuaan. Sellainen on sankari ja hiukan enemmän ja syvällisempi, kuin tavanomainen hölkkääjä.

    • Mänitseri

      Me ollaan sankareita elämän, ihan jokainen. Sankareita ovat ne, jotka juoksevat puolimaratonin. Hiukan isompia ne, jotka maratonin mutta kaikkein suurimpia sankareita ovat ulrtaajat. He ovat enemmän kuin sankareita. Elämälle viisaita oraakkeleja, jotka jakavat lohdutusta ja viisautta meille pienemmille sankareille.

      Mutta silti. Me ollaan sankareita kaikki.

    • baltsufanclub

      Tulet vielä takaisin ja näytät, kauniimpana, komeampana ja nopeampana kun koskaan. Baltsu Forever!

    • hcrhcrhchrhrhrrr

      Kuntojuoksijat nillittää, kun kuntojuoksijat ovat vallanneet HCR.n.Kun Espanjassa pääsee tuppukylän hölkkään juoksemaan 8 eurolla, mutta kuntojuoksijoiden HCR maksaa enemmän. Kuntojuoksijat nillittävät, kuin olisivat Suomen Mestareita, joita on henkilökohtaisesti loukattu, että HCR ei ole alentunut kutsumaan heitä eturivin juoksijoiksi, ovathan se eliittiä, kun ovat seppolaisia ja tavallisen kuntojuoksijan pitäisi ymmärtää kumartaa nöyränä. Toivottavasti pysyvätkin niillä ulkomaan ihannekisoissa juoksemassa, kun tuntuvat halveksivan tavallisia kuntoilijoita niin paljon, että pitää olla joka vuosi itkemässä HCR.n kallista hintaa ja ryysistä, kun oma juoksu meni piloille jonkun tielläjuoksijan takia. Parempi sitten lentää sinne ulkomaille juoksemaan parin euron kisaan ja pysyä pois koko ajan valittamasta ja vinkumasta.
      Hcr oli mahtava tapahtuma ja juoksin sen kolmatta kertaa. Sinne ei kaivatakaan noita tyhjän valittajia otsa rytyssä vinkumassa, kuinka kamalaa se on ja kuinka kallista ja kuinka joku on tiellä ja kuinka sinne kehtaa tulla kuntoilijoita, kun heitä ei kai kukaan ole kutsunut kunniavieraiksi sinne.

    • Huilumies

      Ensin ollaan muka hyvää pataa kaikkien hölkkääjien kesken. Kehutaan ja mielistellään mutta sitten lopulta alkaa hajuraon ottaminen. Nyrpistellään nokkaa ja ilmoitetaan palstalla, että tämä tai tuo tapahtuma ei kuulu agendaan massa- ja hölkkäkuntoilijoiden vuoksi. Kuitenkin, toinen ei ole toistaan parempi näillä leveysasteilla. Sanoihan eilen telkkarissa legendaarinen Lätsä-Pekka, että ei täällä enää harjoitella ja tulokset on sen mukaiset. Eli, ei kannata hölkkääjien sorsia toinen toistaa. Samassa veneessä olette.
      Ja lopuksi: Haistakaa huilu!

    • Yks vaan!

      Pahimmat numerolapun raiskarit taitavat tulla juoksufoorumista! 1.35 aikojen kanssa aina eturivissä oli kisa mikä tahansa!

    • hyväsuomi
      • Äxy

        No eipä kyllä ole kumpikaan noista päässy Spartathlonia läpi. Yrittämässä kävivät, mutta kesken jäi ennen puoltaväliä. Että semmoisia hurjia ultraajia. Kaksi suomalaista naista S:n on toki läpäissyt, mutta ei nuo kaksi.


    • 17+15

      Toinen keskeytti 124km kohdalla, kun söi kuulemma liikaa. Muuten olisi päässyt loppuun. Toinen keskeytti 60km kohdalla, kun jalat ei kestäneet. Näin löytyi raportteja.

    • Mässy-Lasse

      No yleensäkin ultraajat on hyvinsyöneen näköisiä. Ainakin, mitä ringinkiertokävelyjä oon seurannu.

    • baltsufanclub

      Idoli taisi nyt karahtaa karikolle, kun jäi perinteinen kausijakoinen harjoitussuunnitelma tekemättä eikä kestänytkään tehoja koko vuoden läpi. Lopettamistakin jo harkitaan. Vaan varokaas, mikään ei kehitä kuten ylikunnosta toipuminen, idoli tulee vielä! http://baltsu.wordpress.com/2014/05/14/suruprosessi/

      Mutta missä on Kodlaaja!

      • Peni Hill

        Voihan yliviivattuseppo!


    • Vanha karpaasi 39

      Suolle ja rinteeseen vaan sauvojen kanssa happotreenejä tekemään, niin saa siihen ryömintävaihteeseen vähän ytyä syksyksi, niin tein itsekin nuorena miehenä kun vedin hirvittäviä tehorääkkejä pujottelumäkeä ylös. Turha pilata kinttujaan jatkuvalla maantiellä läpyttämisellä, ja sitten päivitellä kohtaloaan foorumeilla. Ei ketään kiinnosta, muita kuin toisia foorumeilla kirjoittelevia läpyttäjiä.

    • hhahahahahahahahahah

      http://baltsu.wordpress.com/2014/05/14/suruprosessi/


      pikkubaltsuliini ikkee, haaajhjajajjaajahahahahahahahahahaaaaahahahahahahahahahahahahaha

      pitäskö hakeutua sairaanhoitajalle hahahahaaahahahahahahahahahahahahahahahhahaahahahah

      tämä oli sille narsistille IHAN OIKEIN ahahahahahahahahaa

    • seppälä

      olisi kiva tietää mikä on sankariaineksen hemoglobiini arvot, tuskin alle 165 on...

    • kjhg101

      joo kyllä jotain feelua on, ei vuoteen tollasta kehitystä tapahu ilman että hemoa ei olis keinosti nostettu

    • ´wannabee3hoo

      Eikö kirkonmiestä ole kehuttu tarpeeksi maratonajoista, kun pitää lapsellisesti itkeä, kuinka on vaikeaa ja surkeaa ja silti on pystynyt juoksemaan alle tunnin aikoja. On kyllä pitkästä aikaa hauskinta viihdettä tuo jokamiehen alle 3 tunnin ketju. Harmi, kun Tombe ja Batistiin ei ole enää foorumilla, saataisiin asiantuntemusta ja löylyä lisää.

    • Smulter-fani

      Jokainen perusterve jamppa nostaa penkiltä 150kg. Ok? OK!

      • perusterve lahjaton

        Vuonna 95 meni 55kg ei voi olla kovin lahjakas penkkaaja perusterve mies vain kyseessä.


    • batistinos

      ForrestPump ja Perfontaine myös hyvässä vauhdissa. Aggrrea ja dissausta!

    • 100+

      Perusterve mies juoksee maratonin alle 2.15. Aatellaan vaikkapa Lätsä-Pekkaa. Kaveri kävi töissä ja treenasi siinä ohessa. Juoksi maratoonin 2.13.
      Pitää vaan treenata tarpeeksi niin 2.15. alittuu, ennyt väitä helposti mutta alittuu jos vaan on perusterve mies.
      Tuollaiset kehuskelut ja oman hännän nostot jostain 2.30 alituksesta ovat ihan silkkaa puppua.

    • Huvittunut

      Oletteko aikoneet joskus muuten hankkia oman elämän ?

    • Get a Life

      Oma elämä -kortti on vedetty esiin ;)

    • 14+29

      Onkos tuo vihreiden kunnanvaltuutettu nykyään alkanut hyvikseksi ja palstalemmikiksi. On kai äänimäärät tippuneet, on pitänyt vaihtaa tyyliä nuoleskeluksi.

    • viikon symppis

      Snaksterimies on kova luu tätä nykyä palstalla.

    • kova luu

      Olikos se sama mies, joka jossain viestissä vaahtosi vihreiden arvojen ja luonninsuojelun puolesta ja toisessa ketjussa kehui, kuinka lentää paljon sinne ja tänne ja matkustelee. Tuntui vain niin ristiriitaiselta, että pikkuasioissa niin säästetään luotoa ja hurskastellaan, kuinka on niin hyvä ihminen ja sitten toisessa kehutaan, kuinka on avara maailmankatsomus, kun paljon lennetään ja matkustellaan. Eli se lentäminen ei sitten yhtään jättänytkään hiilijalanjälkeä maailmaan

    • pakollnimimerk

      Onhan sielää nyt sentään keskustelua. Naurettavimpia ovat nämä vanhemmat naiset, jotka keksivät olevansa urheilijoita. On lehtihaastattelua ja televiso-ohjelmaa ja juoksuleirejä ja mitä lie. Uskomatont skeidaa näiden vanhojen leidien vaahtoaminen. Viihteellinen arvo toki on kova, mutta urheilusta ei voi puhuakaan. Voi puhua liikunnasta, mutta ei taatusti juoksusta. Juoksijoiksi voi luokitella vain pari naista ja ne eivät todellakaan ole näitä palstatyrkkyjä. Heillä juoksuvauhtit ovat jo nelosen ja kolmosen pintaan.
      Mutta pitkästä aikaa juoksuvoorumilla on jotain luettavaa ja hyvää argumentointiakin, ellei sitten sinne sorru aina joku nänni vollottamaan, ettei häntä pidetä juoksijana.

      • Leidien ihailija

        ettet vaan ole kateellinen näille vanhemmille leideille? :D Jos et niin miksi kirjoitit, kyllä sun kateus paistaa läpi ja sen hölmömpikin huomaa. Taidat itse ruikuttaa kaikenlaista ettet pääse lenkeille tai maratonia hädin tuskin alle neljän tunnin ja mies parhaassa iässä! On rasittavaa työtä liikenteen parissa ja ei jaksa enää kun on ollut yövuorossa. Sehän on ihan ymmärrettävää, että siinä kateus iskee kun monet leidit paahtaa suoraan yövuorosta pitkiä lenkkejä ja siinä sivussa saattaa hoivata isoakin perhettä!


    • 5000km/vuosialle2.20

      forrest pumppi uhoo juosseensa 140tkm 22-23v --> n.6400km/vuosi. Ja VAIN 2.28 maralla. Huh huh

      Täysin amatööri touhua

    • pakollnimimerk

      Jos näitä mänkijöitä ja mönkijöitä ihailee, niin saahan niitä ihailla. Mutta silloin ei voi puhua enää juoksufoorumista, vaan silloin on kyse jo ihan jostain muusta. Foorumilla ei montaa sellaista ole, joita voi kutsua juoksijaksi. Mutta hehän juoksevatkin vapaa-aikana, eivätkä notku foorumilla kirjoittamassa jokaista kävelylenkkiään ylös.Tuloksista näkyy, kuka juoksee ja kenen aika menee erilaisilla naamailufoorumeilla.

      • vonKönigsmann

        Tota ei pysty paremmin lausua.


    • ratikkakuski2

      ihan samaa mieltä! Mekin jotka notkutaan täällä kirjoittelemassa ei kyllä paljoo lenkkejä ehditä tekemään kun pitää niin kahdehtia ja kytätä mitä kukin tekee, missä ja milloin.

    • OttoSuuri

      En sanoisi, että naurettavaa, mutta vähän suupieli nousi hymyyn, kun tällainen leidi neuvoi heikkij.tä hänen blogissaan ennen Kyröjokimaratonia, että pari viikkoa ennen kisaa kannattaa pitää kevyinä ja viimeinen pitkis pari viikkoa ennen kisaa ja levätä, että on nälkä juosta. On tietenkin hienoa, että nämä leidit parin vuoden juoksukokemuksillaan ja ultrakisailullaan haluavat neuvoa tuollaisia ikämiehiä, jotka ovat paukuttaneet alle 3 tunnin tuloksia ja juosseet 40 vuotta. Se yksi tai kaksi ultraa tekee leideistä heti asiantuntijan ja on ihailtavaa, että heillä on heti antaa jotain tuollaisille tyypeille, jotka juoksee vain maratoneja. Minäkin olen kateellinen, että ihan noin suurta asiantuntemusta en osaa, kuin nämä pari vuotta juosseet leidit. Pitäisi käydä se yksi ultra "juoksemassa", niin uskaltaisin mennä neuvomaan noita alle 3 tunnin maratoonareita.

    • kriitikko lännestä

      On sitten julkisuuden kipeä tyyppi tämä 6vrk tyyppi, siis se joka juoksee sen omatoimisesti. Miksi hitossa ei kisassa tee niitä, ai niin siellä mitataan matkat oikeasti.

      Säälittävää, oikeat juoksijat juoksee, ei ne tee juutuuppi pätkiä nettiin ja mainosta itseään, NE ON LENKILLÄ!!!!!

      Narsismi on näköjään ultrapiireissä suurin ominaisuus.

      Kosmos, mene kisaan tekemään se tulos. Ne 24h kisat on nähty kun ukko katkeaa kuin tulitikku kesken kisan...

    • hunolulu

      Samaa mieltä kriitikon kanssa

    • Pietro Mennea

      Kyse varmasti siitä, että juoksufoorumi tarjosi alustan, jolla nämä narsistit ovat päässeet tuomaan itseään esiin. Ei aikaisemmin ole ollut tällaista kuntourheilijoiden areenaa, jossa itseään voi esitellä suuremmalle yleisölle.

    • honolulu

      Nyt se sama hemmo pommittaa 1000mailia ketjuun koko ajan välitietoja. ITSE JUOKSIJA ei pidä asiaa juurikaan esillä.

      Kun ei itse pysty hakee huomiota muiden siivellä. Todella säälittävää

    • Julkkisruntut

      Itse juoksijan ei tarvitse, kun on joskus 20 vuotta sitten ollut kipeä, niin sillä voi ratsastaa loppuelämän, kuinka taas kerran eletään viidettäkymmenettä elämää ja siten ollaan vähän erikoisempia kuin muut. Ilman tätä jotain kasvainta, olisi ihan samaa harmaata hölkkääjömassaa, kuin muutkin. Mutta kun on sairastanut jonkun taudin (mihin on saanut hyvän hoidon) ja otsa rypyssä, pohtiva ilme kasvoillaan sanoo filmille pari kyökkipsykologista syvällistä lausetta, on välittömästi erittäin ihmeellinen rultraaja.

    • nycänen

      Keijo Ikäläinen juoksi aikoinaan saman reitin, ja pikku juttu oli paikallis lehdessä. Tarina kertoo että keijo ei olisi edes halunnut haastattelua, mutta työnatajansa painostus toi jutun.
      Siinä muillekkin mallia

    • takarivin taavi

      Matala profiili ei ole muotia. Nyt pitää tuoda itseään esille. Huomiotalous ja ne muut fraasit tähän loppuun.

    • m39v

      Ei olis kyllä koskaan kiinnostanut jäädä kommentoimaan mitään mihinkään lehtiin, pelkkä kuntoilija kun olin joka sattui voittamaan jonkun mitättömän hölkän. Olis vaan ollu parempi juosta maalista suoraan suihkuun, haastatelkoon oikeita urheilijoita. En enää varmaan koskaan juokse missään kisoissa kun mitkään ajat ei kiinnosta pätkän vertaa. Hiihtäminen on paljon hauskempaa ja kroppa pysyy kunnossa eikä näytä ihan kuivan kesän oravalta. Täytyy tehdä sitä mistä aidosti nauttii, ja mikä antaa sisältöä elämään eikä tuota turhia paineita.

      Juoksua ei kannata ottaa liian tosissaan, vaan ihan huvin vuoksi ilman mitään ressiä. Näkeehän näitä hampaiden kiristelijöitä joka paikassa nykyään jotain turhia aikarajoja tavoittelemassa. Muutama minuutti sinne tänne ei ketään kiinnosta. miksi on pakko mennä johonkin kisaan ihan vaan muutaman minuutin takia? Ketä se kiinnostaa juokseeko 2.59 vai 3.01 tai ihan mitä vaan? Ei ketään.

      OTTAKAA RENNOSTI!

      • nykylyt ei kiinnosta

        Joo hiihto on paljo järkevämpi laji. Siihen tarvitaan voimaakin (koko vartaloin, joka on paljon miehinen ominaisuus. Pitkän matkan mies-juoksijat ovat siis tosi epäseksikkäitä, pikajuoksijat ei.


    • m43v

      m39v on oikeassa. Samat kaverit (miehet ja naiset) juoksevat samoja forssia ja Tukholmia vuodesta toiseen kilpaa toistensa kanssa. Kuntoilijat luulevat olevansa huippu-urheilijoita. Mutta loppupeleissä näillä ei ole mitään merkitystä. Kukaan ei kumarra edes sen spartatatutoinnin edessä, saati sitten jonkun maratonajan edessä. Jos oma elämä on sekaisin ja parisuhde kaaoksessa, ei juoksutulokset tuo yhtään enempää elämään sisältöä. Onhan se keino paeta pahaa oloaan, mutta kun jonain päivänä valkenee se totuus, että kenellekään ei merkitse mitään nämä tulokset, iskee masennus, että turhaako kaikki oli. Rennosti nauttien, huvin vuoksi, unohtamatta muuta elämää.

    • kodlaaja

      kuten jodlaaja rennosti rallatellen 3:20min/km kilsoja

    • m39v

      Ei niillä ajoilla mitään kunnioitusta saa, mutta kylläkin hyvän mielen itselleen että on viitsinyt käydä ulkoilemassa. Jos joku hakee toisten ihailua juoksukisoista niin on väärällä alalla. Pitää alkaa fitness-urheilijaksi siinä tapauksessa.

    • baltsufanclub

      No ny 6vrk huvikseen juoksija on tehny plokiinsa videon, missä esittelee kuinka paljon aikoo syödä tuossa ajassa.. Ai niin, alltime IDOLI on edelleen telakalla, mutta npusee vielä!! Juoksumattoa on jo testattu, vapiskaa numerplanraiskaajat, kommunistit ja muut onnettomat eläimet!!
      http://baltsu.wordpress.com/2014/06/03/precor/

    • hitas

      onko ton baldinin blogiin edes kukaan kommentoinut mitään?

    • gaselli alle 2.40

      Voi kiesus, urheilijasta kuntoilijaksi. Ei edes 3h alitettu ja pitäny ittiään urheilijana. Hahaaa

      On se baldiini säälittävä rääpäle

    • Scandicman

      J.F.n ketjuista saisi paljon irti, ellei siellä olisi esim. alle 3 tunnin ketjussa kommentoimassa jotkut Tukholmassa 4.30 juosseet maratoonarit ja puhumassa valmentajista ja urheilu-urasta. Toisaalta, kun kuntoilijat ja kilpakuntoilijat ja urheilijat pyörivät samalla foorumilla, on tuloksena sekasotku. Mutta kun ei puhuta edes samasta asiasta. 4.30 ei ole urheilua ja siihen ei mitään valmentajaa tarvita. Senhän kävelee tuossa ajassa. Massamaratonkuntoilijat ovat eri asia, kuin kilpakuntoilijat ja jopa urheilijat.
      Mielenkiintoista keskustelua muuten ja siitä saisi jotain irtikin, jos se pysyisi vähän otsikon rajaamassa alueessa.

    • hitas

      Ai joku 4.30 -tasoinen puhuu valmentajasta? Eikös noille tasoille pitäisi päästä ihan vaan lenkkeilemällä? Välillä nopeampaa - välillä hitaampaa?

    • Provoiskivoorumille

      Wau, juoksufoorumilla on paljon, jotka haaveilee puuman rumputtamisesta. Itsevarmoja, lihaksikkaita miehiä, jotka hivelevät itseään kuumana ja juoksevat pakoon naisia, kun naiset käyvät heihin niin kiihkeinä käsiksi.
      Meisselit laahaa polvissa ja puumat ja nuoremmat naiset kuolaavat perässä. Mutta juoksufoorumin poika vain juoksee pakoon ja haaveilee porukassa puuman rumputtamisesta.
      Kuka jaksaa edes tarttua moiseen provoon, mistä on jauhettu nyt mukahauskaa tekstiä jo 7 sivua.

    • Testo-Mauri

      Siellä on nyt muutama kuntoilija poissa tolaltaan mm. ForrestPump ja snaksterimies. Urokset pörhistelevät ja nännit ja nunnat hihittelevät.

    • Wallinmaha

      Ei pystynyt kuuden vuorokauden mies, vaikka ultraajien legenda kolmas palli ja joku muu olivat kannustaneet. Sääli, kun etukäteen oli töitä tehty niin paljon.

    • Dolomiti
    • jodlaajafanclub

      Nyt on alettu taas rallattelemaan rennosti, Jodlaaja is back!

      • ja nopee12:50 /100 m

        Jodlaaja on kyllä hieno@


    • hahhahahahahhaaaaa

      On se säälittävä ukko se mukamas 6d kaveri. Ei pärjää kisoissa eikä edes kotihölkissä.... Huh huh.

      Yllättävän vähän ollu sen jälkeen youtube kamaa jaossa hahhahahahahahahaahahaahaaaahahahaaaaa

      NARSISTI SAI NENILLEEN

      • juustomuna

        Voi voi. Treenatkaa pojat jäätävä kunto pimennossa ja kun olette valmiita iskekää kylmän viileästi leka pöytään kisassa. Lähdössä saa kuntonsa tunteva uhota, ei ennen.


    • Batistiini

      Mielenkiintoista nähdä tv-tähden Kreikan matka. Hyytyykö alkukilometreille, kuten viimeksi. Kuuden vuorokauden miehelle voi sanoa, että nauhat löysemmälle, niin alkaa kulkemaan. Voihan sitä seuraavaksi juosta vaikka kahdeksannentoista elämän vuoksi. Mutta missä on baltsu?

    • veli utelias

      kenestä tv-tähdestä puhutaan?

    • keppikukko

      Jodlaaja on oikeasti hullu, ei muuta.

    • Simmons

      Koirataksissa oli kerrankin menoa ja juoksua. Hienon näköisiä videoita. Tällä kertaa olikin lyllertäjät ja palstanarsistit jääneet pois, oli oikean kisan tunnelmaa. Tällaisia lisää. Ontraiil on kerännyt porukan hyvin kasaan ja on muutakin nykyään, kuin hölkkäilijöiden treenivihko. Nyt alkaa olla jo oikeaa tekemisen makua. Pari kovaa naistakin on saatu poikien matkaan, alkaa näyttää hyvältä. Suunta on nyt oikea.

      • puumakesäkuuma

        puuman kesyttäjä jäi kuudenneksi hahahahaaaaaaa


    • Medlemmare

      Roskat kun heittää yli laidan niin paraneehan se!

    • Kova jätkä 39

      Nämä ultrapellet sun muut "urheilijat" jaksaa jauhaa kaikenlaista sontaa ja esittää muka parempaakin urheilijaa. Ai muka urheilijaa? Missä näytöt?

      • wailerbm

        Seera on kyllä aika naurettava, volisee joistain penikoista ja ettei voi osallistua TÄNÄ syksynä johonkin puolimaratonille. Ihan kuin hän nyt joku oikea urheilija oliskaan. Ilmankos ei miestä ole.


        Entäs se akkojen seksiketju, yritetään todistella jotain. Lylleretään niin hitaasti, että on aikaa vilkuilla muiden katseita.


      • jodlaajamodlaaja
        wailerbm kirjoitti:

        Seera on kyllä aika naurettava, volisee joistain penikoista ja ettei voi osallistua TÄNÄ syksynä johonkin puolimaratonille. Ihan kuin hän nyt joku oikea urheilija oliskaan. Ilmankos ei miestä ole.


        Entäs se akkojen seksiketju, yritetään todistella jotain. Lylleretään niin hitaasti, että on aikaa vilkuilla muiden katseita.

        jodlaaja se vetää pitkiksiä hirmumyrskyssä 4:45 vauhdilla..... No kun kisa tulee 1.33 ja rapiat. Alkuun rennosti rallatellen 3:30 kilsoja 1 ja sitten hyytyy


    • Per Rectum

      Missä jodis on 1.33 menny? Yyterissä tuskin alle 1.40?

    • Deauxma

      Akkojen seksiketju? Onko spornoseksuaalisuus valtaamassa voorumin.

      • niin se

        Juoksijanaiset tiedättekö olevanne kovin seksikkätä..


    • Penaali Antti

      Aki mene töihin. Ei muuta

    • Jodlaako
    • Yök yök

      Mitä tänään syötäisiin????
      Tunnustan, että tämä ketju saa melkein laatan lentämään. Jollain tapaa ällöttää lukea, mitä pötyä on tänään pöydässä.

    • kodlaajafanclub

      Olen rennosti rallatteleva kokenut kestävyysjuoksija ja tiedän tarkalleen mitä vauhtia juoksen ilman markkinoiden tarkinta mittariakin! Ny tulee taas idoli Kodlaajalta kovaa shittiä!

    • rynkkylynkky

      Onko baaripyöräily urheilua. Kun ei rahkeet riitä muuhin kuin rivilenkkeilijäksi, pitää baaripyöräilytkin merkata urheiluksi erikoisuudentavoittelunhalussaan. Kaikkea sitä.

    • Liity Akin tukijoukk

      Jodlaaja eduskuntaan ! no perusuomalaisten listalta tietenkin... Asiallinen jäbä ja erittäinen kokenut juoksija joka kohta rallattelee 800 m alle 2.00. Mieti sitä Soironen

    • Bottoms Up Make

      Ääni kokeneelle juoksijalle. Homma homma.

    • Mäntsälän Ridge F

      Myös täältä ääni kokeneelle rallattelijalle

    • Hohhoijaa...

      Yyber mahtavat viikkokilometrit kodlaajalla, 131 km! Lähes yhtä upea saavutus kuin 20 min alitus vitosella. Totisesti vallan ansaitut 28 alkoholiannosta! Toisaalla sitten voi valittaa kuinka ilkeä sosiaalitoimisto pitää lapsukaisia nälässä.

      Huoh näitä sosiaalitapauksia...

    • Neljään tack

      Rallattelija Arkadianmäelle ! Jää Stubb toiseksi eduskunnan saunaillassa kun aletaan olutta juomaan ja puhumaan juoksusta riittävin kokeneiden juoksijoiden kesken

    • pulu uis

      Älkä mollaka juaksija! Miälipitei täyty ihmisel olla. Kyl kaljal voi käyrä ko muista myäs lenkil sit vettää ittes piippusse. Voorumil varmaste o fanei, niinko tost ylhält voi nährä: pottomi ja vorresteri ny ainaki antava äänes. Sil mennä jo aika liki arkadia.

    • Mike Seireeni

      Jodlaaja on asiallinen kaveri, turhaan sai bannia 3 kk. Tietää kokeneena juoksijana miten treenataan mutta samalla osaa ottaa sopivan rennosti rallatellen muutaman saunaoluen sillointällöin

    • Nauhaa

      Siis tooooodella asiallinen jäbä. Ja tietää kokemuksesta kuinka harjoitellaan fiksusti maralle 3.35 kuntoon.

    • Pertti-Anneli

      Nyt kun Tombe76 ja Baldiini ovat vuorotteluvapaalla, niin Jodlaaja on osimoilleen ainoa mielenkiintoinen "hahmo" foorumilla. Harjoitusvinkit ja omat harjoituksensa ovat aina "spot on" niinkuin meillä Mäntsälässä on tapana sanoa. Eli ehdottaisin Jodlaajalle moderaattorin natsoja eli selskeesti asemaa Sepon kakkosmiehenä. Siitä olisi hyvä ponnistaa kohti 2015 eduskuntavaaleja

    • NewBalanceMan

      Yleensä tollaset korkean profiilin reuhuajat katkeavat enemmin tai myöhemmin. Näin on käynyt "palstallakin" Aika tekee tehtävänsä. Konflikti on ikäänkuin sisäänrakennettuna näiden persoonaan.
      Toi kakkosmiehen status kuulostaa aluksi ylimitoitetulta mutta tarkemmin ajatellen: mikä ettei! Tykkään ja yläpeukku.

    • Jasmin Näätä

      Ei kai tuo Rallattelija ole vain joku ensi kauden Putous hahmo ? Hokemana voisi olla "rallatellen"

      • Jasmin N

        Onx toi Rallattelija muuten vapailla markkinoilla ? Kiinnostavan tuntuinen kaveri, jolle kannatan näkyvämpää roolia foorumilla


    • hatapeissöni

      pelkästään toi nimimerkki "jodlaaja" on ihan älytön. Aatelkaa nyt: jodlaaja.

    • Kämmenniemen tiikeri

      Jodlaaja hyvä nimimerkki on, ei huono ole. Kansainvälinen ja monipuoleinen kaveri kyseessä on kyllä.

    • jodlaajafanclub

      Idoli on juossut, siis juossut, koska idoli ei hölkkää kuten sauvakävelijät, jo liki kaikki tossunsa puhki ja loput puristaa pahoin. Kilometrejäkin kertyy vuodessa varmaan 1000 ja silti sen 100 paria täydellisiä tossuja ei kestä ja rahat ei riitä uusiin. Ou mai.. Kyllä noin kokeneen ja taitavan kaverin kuuluisi saada jokin iso sponsori, joka kustantaisi tossuja. Rennon rallattelun on jatkuttava!

    • Enkkoi

      Mä oonx ollu niin vähän aikaa foorumilla, etten kaikkia tunne. Onx toi jodlaaja sama kuin se kova juoksija panze?

    • Piiti Vantaalta

      Joo, Pantse on Jodlaajan alter ego eli kovasta ja kokeneesta juoksijasta on kyse. Ja hyvännäköisestä. Itse 35 v naisena toivoisin "joulukalenteria" Jodlaajalta. Käytännössä ilman paitaa kuvia rennosti rallattelevsta juoksijasta

    • hekoheko

      Hekottelee ääneen...

    • Jesse Raikuranta

      Nyt menee ilmeisesti osa jutuista hieman asian vierestä eli ymmärtääkseni Aki, Pantse ja Saska ovat veljeksiä/velipuolia ei sama henkilö. No, joka tapauksessa kaikilla sana hallussa ja kaikki kokeneita juoksijoita joilla läski tirisee ja tossu puree tietä iloisesti rallatellen. Vakaviinkin epäkohtiin puututaan, silloin kun syytä puuttua, muuten ollaan kuin Ellun kanat

    • kohnot

      Telakalla tapahtuu. kansa taisteli. miehet kertovat.

    • Keijo Quuppa

      Onko Baltsulla ja Soirosella jotain vääntöä Seposta ja Pantsesta ? Onko telakka vai helteet syynä

    • pantjesavonsulttaani

      Alkaa oleen enemmän tragediaa kuin komediaa noiden touhu. Voihan yliviivattuseppo.

      • baldiini

        Mä osaan kiduttaa ja suojelen mun bestistä forever.
        Buy the way, soironen on kuolon oma


    • Canadian Mist

      Sairasen päiväkirjaketjussa näkee baltsun oikean luonteen. Ja kuinka T ja P ja P niin puolustelivat tätä vekkulia ihmemiestä. Laittaa kyllä nämä puolustelijatkin aika erikoiseen valoon.

    • järjestysmies

      toisaalt soiro vois laittaa omat postauksensa näkyviin myös ni kokonaiskuva paranis. yliviivattuseppo pääsis helpommalla kun bananiseeraus kaikki noi rähisijät vuorotteluvapaalle. parikolme on ymmärtänyt ite häipyä ja yks saanu ikuisen banaanin.

    • jasmin näätä

      Joo, mutta hieman ihmetyttää miksi Mäntsälän hanu on lähtenyt mukaan tuohon lapselliseen sanailuun baltsun kanssa. Soironen ole mies, äläkä mene mukaan tommoiseen

    • tikulla silmään

      No joo. JTG pisti aika piukkaa analyysia aiheesta voorumilla v......u ketjussa mm 12.8.09. Niin piukkaa, ettei ilkeä tänne suoraan edes kopioida.

    • Mike Kasvi

      Myötähäpeä on tunne jota koin tuota voorumin uittuillu ketjua lukiessani. Aikuiset ihmiset jaksaa "yrittää olla hauskoja"

      • foorumilainen

        Onko mielestäsi jatkuva foorumilaisten loukkaaminen täällä sitten hauskaa? Olen yksi heistä, joista täällä ruoditaan. Harkitsen rikosiilmoituksen tekemistä muutamista kirjoituksista. Kyllä kirjoittajat saadaan selville niin tarvittaessa.


    • hatapeissöni

      Ai aikuiset? Hauskoja? Kertoo aika paljon kyseisestä voorumista, että siellä sellainen edelleen on. Myötähäpeää? Se on turhaa, sillä tuskin nuo moukat ymmärtävät edes itse hävetä sepustuksiaan. Muutenhan pyytäisivät poistaa.

      • epätoivoinen

        Unohtakaa jo soirot ja baltsut. Nyt oikeesti mis on Jodlaaja. 2 päivää ilman postauksiii.


    • Seppo Kalevi

      Olisiko työkiireitä ?

    • Hatanpään valtatie

      Jodlaaja tietää olevansa foorumin kärkikirjoittaja ja käynee Sepon kanssa neuvotteluja jatkosta, tuskin sanavalmis ja kokenut rallattelija jatkaa ilmaiseksi osaamisensa jakamista. Olisikohan tuommoin Marius Bakken tyylinen maksullinen opastus mahdollinen ?

    • baltsufanclub

      Idolin kanssa puolustetaan Pantsea! Jodlaaja pääsee nyt vain pahasti kirimään ja keulimaan, kun yliviivattu Seppo antoi ikuista banaania. Telakalla taistellaan!

    • tähdet tähdet

      Olen spylihme ja korkkiruuvi. Ja kun en saa huomiota juoksutuloksilla, saan sitä vammoilla ja valittamisella. Mutta kohta tulee marrasputki ja minä kyllä voitan ja taas olen kuningatar.

    • Zippo Man

      Onk voorumill viäl kokoontumissii. Simmossii miss o seppoi ja sepottarei?

    • kapella on kanuuna

      Mutterinmenijöillä on kokoontumisajot säännöllisesti Lauttasaaressa. Mukana silloin tällöin myös Baldiini.

    • KodlaajaFanClub

      Nyt ollaan todella huolissaan, onko idoli joutunut taas valtiovallan viattomaksi uhriksi, onko tossut kuluneet lopullisesti puhki vai joko telakkataistelut kutsuivat liittymään muiden sankareiden iloiseen joukkoon.. Olemme todella huolissamme tästä kokeneesta juoksijasta ja valmentajasta, koska hiljaiselo on nyt kestänyt jo liian kauan. Vai jysähtääkö kohta kunnon pommi ja vitonen on mennyt alle 20 minuutin, rennosti rallattelemalla, eka ja kolmas kilsa täysillä, loput ylämäkeen ja vastatuuleen.. Kaipaamme idoliamme!

    • Tuhkaluukkumies

      voorumin josu tais voittaa Kalevan kisoissa kultaa. Vai voittiko? Tavallisesti kannustava voorumi ei ole revennyt onnesta kun menestystä sataa laariin? Am i right or am i right?

      ps. idolin tilanne vaikuttaa huolestuttavalta!

    • KodlaajaFanClub

      Ah, idoli on palannut!! Nyt alkaa sauvakävelijöiden puntit taas tutiseen, kun harjoitusjakson teemoina ovat NOPEUS, JUOKSUTEKNIIKKA, IRTONAISUUS ja HERKKYYS. Ai että tulee oleen HERKKÄÄ RALLATTELUA!!

      • jodinbestfriend

        Mutta varottava 7 vetoa koska se saa jalat munajäykäksi.

        Ihanaa jodis on päässy avohoitoon taas


    • Seppo Kalevi

      Jodlaaja on vaan paras, aivan mahtava rallattelija ja vaikka palstatulokkaat eivät ehkä heti huomaakkaan Sensei Jodlaaja omaa huiman tietotaidon ja kokemuksen juoksemisesta ja valmentamisesta, paljon parempi on tietämys esim Baldiiniin verrattuna.

      • Seppo Kalevi

        Niin vielä sen verran, että olisiko kiinnostusta jos järjestettäisiin Pattayalla 2 viikon juoksu/maratonleiri tuossa ensitalvella. Olen itse viettämässä talven Pattayalla ja voisin hoitaa käytännön järjestelyt ja hommata ammattimiehet luennoimaan ja ohjaamaan harjoittelua. Esim. Timo Vuorimaata ja Jodlaajaa voisi kysyä mukaan .
        Myös kävelijät ovat tervetulleita, siellä on oma Walking Street siihen tarkoitukseen.


    • Limon Limonero
    • Perniöstä reissuun

      Pattaya on pop. Kävelyretki walking streetillä kiinnostaa ja toki myös ammattitaitoisten valmentajien vinkit, jos niitä nyt saat isolla rahalla mukaan

    • kirjanoppineet

      Huumoriveikkoja palstalla? Kyseenalaistavat huomattavasti kovempien juoksijoiden treenit ja käyttävät vk2-termiä 7min/km vauhdeista.

    • baltsufanclub

      Idoli nähty Lauttasaaressa JUOKSEMASSA, tuskaisesti vasenta jalkaa ontuen, mutta sitäkin sinnikkäämmin NR-jengille mallia näyttäen!

    • tuhkaluukkumies

      Mutteri hallitsee! Kyllä hän sieltä nousee. On meinaan selättänyt sydänlihastulehduksenkin. Vielä näyttää sepolle, kuka on MIESTEN MIES.

    • kodlaajafanclub

      Nyt peukut ja pottuvarpaatkin pystyyn, että mitään viime hetken takapakkeja ei tule rennolle rallattelulle. Idoli herkistelee kohti lauantain koitosta!

    • Tyhmäkö ?

      Toivotaan sellasta 3:35 min/km aloitusta! Pallea pistos päälle ja vika kilsa alle nelosen rennosti! :) Veikkaan loppuajaksi 1:37:13!

    • jhiudbfy

      Veikkaan että kisat alkaa liian aikaisin eikä sankari ennätä edes kisapaikalle

    • kodlaajafanclub

      1.47,12h. Rennosti rallattelemalla, tottakai! Muistikohan idoli ottaa alkuun löysiä alle nelosen kilsoja?

    • hinkuyskä

      Kokemus ja syvä ymmärrys näistä valmennusasioista näkyy poikkeuksetta hyvinä tuloksina. Tästä on hyvä jatkaa nopeuden, juoksutekniikan ja herkkyyden kautta kohti vieläkin loistavampia ennätyksiä, tosin omalla katkamittauksella ja ajanotolla.

    • hinkuyskä

      korj. matkamittauksella

    • huhahhei

      Nyt hän on unohtanut ottaa aamulääkkeensä?

    • kyttyräselkä

      Gubbe on rautaa. Kovin koko palstalla.

    • kateellinenturuust

      Jodlaaja on kyllä huippu, 150km määrä viikko toi vedet seisauttavan tuloksen 1.47. On se kova, näkyy pitkä ja syvä kokemus kestävyys harjoittelusta

      • Foorumilainen

        Kestävyysharjottelu on yhdyssana, valopää!


    • Nänni 69

      Menee minullakin kymppi kevyesti hölkäten 44 minuuttiin omalla ajanotolla, mutta en oikeaan kisaan lähde sitä juoksemaan. Harmi vain, kun tällainen vauhtireservi ei näy oikeissa kisoissa, mutta kepeästi hölkäten alittuu 44 minuuttia kympillä koska tahansa. Jos hiukan kiristäisin, se menisi 39 minuuttiin.

      • oivoivoi

        jf:ltä valikoituja viimeistelyharjoituksia:
        1) viimeisenä iltana kisavauhtia monta kilometriä ja loppuun 100m täysillä
        2) viimeisellä viikolla 10km hullun raivolla
        3) mitä vielä?


    • Ränni9837

      10km 44min
      5km 21.11min
      21.1km 1.38
      42.2 3.26
      Cooper 2969m
      100km10.09
      24h 193km

      Tuolla alkaa olla jo aika huippu jf.n juoksijaksi. Taitaa olla seuraava Spartan läpipääsijä

    • Seppo Kalevi

      Eikö joku voisi neuvoa hieman tätä Jodlaajaa näissä harjoitteluun liittyvissä asioissa. Kaikki perusteet on pielessä...

    • Foorumilainen

      Olen lueskellut näitä teidän erinomaisia kirjoituksia. Täällä ruoditaan kovasti foorumilaisten elämää teidän omassa pikku maailmassanne. Harkitsen rikosilmoituksen tekemistä muutamista kirjoituksista, jotka ovat erittäin loukkaavia. Jos vihaatte jotain noin kovasti, niin miksi ette menisi asianomaisen juttusille, niin saisitte kasvotusten hoitaa tuskanne pois. Jos olette aikuisia, niin kyllä lapsellisuus on huipussaan. Säälittävää anteeksi vaan.

    • Foorumilainen

      Sitten tästä vasta hauskaa tulee, kun alkaa selvitä, että ketkä näitä sanasankareita täällä on. Veikkaanpa, että osa on foorumilta. Miksi ette sinne kirjoittele, koska siellä saatte enemmän näkyvyyttä? Anonyymina on helppo heitellä tuntematta vastuuta. Nähdään foorumilla :)

    • jvgtykki

      Jtg tykittää nykyään kvp.n palstajeesustelijoita täysillä. Megahubaa luettavaa. Imurtyrkyt on huuli pyöreänä tyrmistyksestä. Parasta fb-viihdettä pitkään aikaan.

      • jtg-fani

        Stop the press! Missä?


      • Foorumilainen

        Kiva tietää nyt, että fb-ryhmässä on ainakin yksi loinen mukana, ja se olet Sinä, joka avasit keskustelun nimimerkillä jvgtykki. Harmi että kaltaisesi valopää on päässyt ryhmään.


    • kutsukaihoinen

      Tietääköhän kukaan täällä miten baltsun hullu yritys hopeamitalli siellä vuorijuoksussa etenee, eikös nyt ole se vuosi kun pitäs hopeaa tulla??
      Vai oliko se onneton uhooja vaan???

      Kertokaa, janoan tietoa

      • Foorumilta myös

        Jospa yrittäisit kutsukaihonen hankkia itsellesti sen kuuluisan elämän, niin ei tarvitse täällä itkeä. Säälittävä rääpäle!


      • kaihokaukainen
        Foorumilta myös kirjoitti:

        Jospa yrittäisit kutsukaihonen hankkia itsellesti sen kuuluisan elämän, niin ei tarvitse täällä itkeä. Säälittävä rääpäle!

        Katos baldiini itse vastailee. No kerro nyt miten se hopeamitallin metsästys sujuu.
        Joko maraton menee 2.50 ??


    • hatapeissöni

      Mitä tänne tulet reuhaamaan. Tulisit edes omalla nimellä mutta ei näytä olevan tarpeeksi munaa.

      • Foorumilainen

        Maassa maan tavalla. Foorumilla ollaan nikeillä...täällä te peelot leikitte anonyymisti pelkurimaisesti puhuen paskaa oikeista ihmisistä. Olis kirveelle töitä noin symbolisesti. En arvosta teitä pätkääkään.


    • Putte Possu

      En minäkään arvosta suuresti henkilöä, joka foorumilla kutsuu muita, itselleen tuntemattomia, foorumilaisia esim mielisairaiksi tai heidän lapsiaan kehitysvammaisiksi jne.

      • Foorumilainen

        Samaa mieltä. Täältä voisi saada muutamia aika meheviä kunnianloukkaussyytteitä. Itselläni on Hkin poliisissa eräs sukulaismies konstaapelina, ja olen hieman kertonut tästä foorumista. Hän aikoo hieman tutkia asiaa, kun otin puheeksi. Joten asia on siltä osin hoidossa. En aio raportoida tänne, että miten tutkinta etenee. Jokainen saa osansa aikanaan niin tarvittaessa. Tämä foorumilainen kunnioittaa muita jäseniä, eikä ole tarvetta avautua toisella foorumilla, jos kantti ei riitä juoksufoorumilla kirjotteluun.


    • Jean Pierre

      Parahin nimimerkki Foorumilainen. Taasko sinua vainotaan ? Kestävätkö omat kirjoittelusi juoksufoorumilla ns.päivänvaloa ? Olet muistaakseni aika suoraan arvoinut mm. muitten kanssafoorumilaisten mielenterveyttä, heidän perheitään yms.

      Hienoa jos Helsingissä on asiat niin hyvin, että poliisilla aikaa riittää suomi24 tutkimiseen jo ennen rikosilmoituksen tekemista / rikostutkintaa

    • Foorumilainen

      Muutama koira jo foorumilla älähtänyt, kun on kalikka kalahtanut. Ei auta enää selitellä kun rikosilmoitus on jo tehty

    • peace and love

      Mene muuanne rähjäämään.

    • Toinen foorumilainen

      Voi hyvä tavaton. Syytetäänkö nyt jo nimimerkki Foorumilaista jostain ? Millä tavalla nuo ylläolevat viestit syyttävät yksittäistä, tiettyä henkilöä rikoksen tekemisestä ? Täyttääkö esim. pelkästään henkilöön kohdistumaton lause. "Se koira älähtää johon kalikka kalahtaa" kunnianloukkauksen tunnusmerkit ? Alan olla todella hämmentynyt.

    • Foorumilainen

      Noniin...nyt jo muutkin tuntuu käyttävän Foorumilainen "nikkiäni". No, eipä sen väliä. Omat kirjoitteluni foorumilla kestää hyvin päivän valon. Muitten mielenterveyttä tai perheasioita en ole missään tietääkseni kommentoinut. Ei ole tarvetta. Omassa elämässä on jo tarpeeksi miettimistä. Eikä muutoinkaan ole tapana tonkia toisten elämää. Mutta jos minun elämää tongitaan, niin siihen saatan puuttua.kyllä. Hyvää syksynjatkoa kaikille!

    • Foorumilainen

      Vielä sen verran, että aika monta yksittäistä viestiä sisältää kunnianloukkauksen piirteet, joten hyvä vaan, että materiaalia on mitä tutkia. Olette te aika velikultia porukkaa. Melko varmasti osa ihan foorumilta, mutta kun ei rohkeus riitä siellä kirjoitella. Täältä puskista on hyvä huudella. Treeni-iloa!

      • muumitäti

        Nettijulkkiksista keskustelu ei ole kunnianloukkaus. Kannattaa harkita mitä itsestään kirjoittaa ja kertoa sama lapsilleen. Kukaan ei ole pakottanut kirjoittamaan blogia ja laittamaan persekuvia instaan.


    • Kiitos ja näkemiin

      En osallistu veikkaukseen, mutta tunnustan että kirjoitin tuon "koira älähtää" viestin. Selviyyden vuoksi sanottakoon, ettei se kohdistu keneenkään henkilöön tai henkilöihin, eikä syytä ketään yhtään mistään. Jos kohdistuisi tai syyttäisi, toki siinä olisi kohde ja syyte mainittu. Pahoittelen väärinkäsitystä ja lopetan kirjoittelun tähän ketjuun. Kiitos ja Näkemiin!

    • Foorumilainen

      Myös Foorumilainen lopetttaa tähän ketjuun kirjoittelun. Siitä voitte olla varmoja. EVVK. Ja edellisen pahoittelijalle kiitos selvennyksestä. Minulta myös, kiitos ja näkemiin.

    • Boulderointi

      Mitä sä JH Turussa teet?

      • foorumin JH

        Olin siilloksen vaimon kanssa parittelemassa, on sitten upea PUUMA


      • MC siillos
        foorumin JH kirjoitti:

        Olin siilloksen vaimon kanssa parittelemassa, on sitten upea PUUMA

        Eix ookki sika hyvä kinkku


    • kodlaaja

      Eikö täällä voitas puhua jo jostain muusta, luulisi että tämä varjoketju olisi kunnon juosijoiden mellastus kenttä. Kuten esim jodlaajan.
      Mitenhän sen treenit on sujuneet hyvin menneen elojuoksun jäljiltä, kuitenkin 1.47 on kovaa valuuttaa

    • JHJHJHJHJH

      On tapahtunut katala identiteettivarkaus tai olen vain niin sekaisin, että en muista mitä olen kirjoittanut... Toisaalta niin laadukasta läppää, että olkaa hyvä ja lainatkaa vain identiteettiäni. :-)

      Turussa käyn vain pakon edessä silloin tällöoin, enkä kiipeämässä ole käynyt siellä kertaakaan. Toisaalta jos joku nuori puuma on siellä sormet mankassa odottamassa, niin toki voin tulla seuraavalla visiitillä tuuppamaaan seinälle, jos apu on tarpeen.

      Foorumin JH

      Ps. Olin aiemmin ilmeisen oikeassa veikkaukseni suhteen. Ssain puhelun. En poliisilta, vaan eräältä katujen haukalta, joka uhkasi hoidella minut, jos en lopeta loanheittoa täällä ketjussa...

      • puumakesäkuuma

        Oliko soittaja kenties munahaukka? Tuo katuviidakkojen suuri nuorien poikien saalistaja PUUMAAAAH ihanaaa


    • vanhempieouwa

      Ja mikä foorumin JH, eihän koko tyyppiä näy edes missään foorumeilla kuin täällä. Samanlainen höpöttäjä kuin JTG, kumpikin joutasia romukoppaan.
      Palsta on nyt paljon parempi ilman heitä, itseään täynnä olevia narsisteja, jotka jyräsivät muut mielipiteillään. No onneksi molemmat ovat lähteneet pois, kun heidän narsismiaan ei ruokittu enää palstalla. Enemmän sääliä kuin ihailua, juosta he osaavat, mutta siihen jääkin elämisen taidot.
      JH kuulemma välillä hakee maidon vieraastakin kaupasta jos omalehmä ei anna maitoa. Säälittävää

      • JHJHJHJH

        Toivottavasti se reipas Foorumilainen tulee puolustamaan poliisisaattueessa myös JTG:n ja JH:n loukattua kunniaa samalla kun muitakin rikkeitä selvitellään. :-) Mä en voi olla hymistelemättä mielikuvalle tuosta oikeussoturista puolustamassa hyökkäyksen alle lyyhistyneitä ystäviään..

        Oikeasti kunnioitan kukkahattutädin mielipidettä ja oikeutta jakaa sitä täällä muille niiltä osin kun jaetaan omaa pahaa oloa ja lätkitään diagnooseja 10 vuotta vanhoille olkinukeille.

        Maitokaupat kuulopuheiden perusteella on jo aivan maaginen veto! Jos kirjoittaa anonyymisti nimimerkin takaa niin kerro nyt asisioista edes niiden oikealla nimellä niin et annan niin peeloa vaikutelmaa.


      • JHJHJHJH
        JHJHJHJH kirjoitti:

        Toivottavasti se reipas Foorumilainen tulee puolustamaan poliisisaattueessa myös JTG:n ja JH:n loukattua kunniaa samalla kun muitakin rikkeitä selvitellään. :-) Mä en voi olla hymistelemättä mielikuvalle tuosta oikeussoturista puolustamassa hyökkäyksen alle lyyhistyneitä ystäviään..

        Oikeasti kunnioitan kukkahattutädin mielipidettä ja oikeutta jakaa sitä täällä muille niiltä osin kun jaetaan omaa pahaa oloa ja lätkitään diagnooseja 10 vuotta vanhoille olkinukeille.

        Maitokaupat kuulopuheiden perusteella on jo aivan maaginen veto! Jos kirjoittaa anonyymisti nimimerkin takaa niin kerro nyt asisioista edes niiden oikealla nimellä niin et annan niin peeloa vaikutelmaa.

        Ja mulla on laktoosi-intoleranssi, joten älkää viisastelko mun maitokaupoilla!!


      • gylmäägitiijän
        JHJHJHJH kirjoitti:

        Ja mulla on laktoosi-intoleranssi, joten älkää viisastelko mun maitokaupoilla!!

        Ok, eli kumi oli päällä kun olit kaupoilla. Ihan hyvä ei tauti tartu kotona :)


      • Anti J & J
        JHJHJHJH kirjoitti:

        Toivottavasti se reipas Foorumilainen tulee puolustamaan poliisisaattueessa myös JTG:n ja JH:n loukattua kunniaa samalla kun muitakin rikkeitä selvitellään. :-) Mä en voi olla hymistelemättä mielikuvalle tuosta oikeussoturista puolustamassa hyökkäyksen alle lyyhistyneitä ystäviään..

        Oikeasti kunnioitan kukkahattutädin mielipidettä ja oikeutta jakaa sitä täällä muille niiltä osin kun jaetaan omaa pahaa oloa ja lätkitään diagnooseja 10 vuotta vanhoille olkinukeille.

        Maitokaupat kuulopuheiden perusteella on jo aivan maaginen veto! Jos kirjoittaa anonyymisti nimimerkin takaa niin kerro nyt asisioista edes niiden oikealla nimellä niin et annan niin peeloa vaikutelmaa.

        Itse olette oman soppanne keittäneet. Toivottavasti foorumilainen ei teidän jutttuja ala selvittelemään. Lapsellisia nassikoita, sekä JH että JTG. Milloin ajattelitte kasvaa aikuisiksi?


      • Anti JH & Anti JTG
        JHJHJHJH kirjoitti:

        Toivottavasti se reipas Foorumilainen tulee puolustamaan poliisisaattueessa myös JTG:n ja JH:n loukattua kunniaa samalla kun muitakin rikkeitä selvitellään. :-) Mä en voi olla hymistelemättä mielikuvalle tuosta oikeussoturista puolustamassa hyökkäyksen alle lyyhistyneitä ystäviään..

        Oikeasti kunnioitan kukkahattutädin mielipidettä ja oikeutta jakaa sitä täällä muille niiltä osin kun jaetaan omaa pahaa oloa ja lätkitään diagnooseja 10 vuotta vanhoille olkinukeille.

        Maitokaupat kuulopuheiden perusteella on jo aivan maaginen veto! Jos kirjoittaa anonyymisti nimimerkin takaa niin kerro nyt asisioista edes niiden oikealla nimellä niin et annan niin peeloa vaikutelmaa.

        JH:n ja JTG:n kunniaa on loukattu vai? Miten minusta tuntuu, että sieltä tulee nämä suurimmat sankarit suomi24:n suhteen. On se perkele, että aikuiset miehet jaksaa länkyttää suolessa teinien tasoilla, ja leikkii sitten asiallista juoksutapahtumissa. Kaikenlaisten luusereitten kanssa sitä pitää ollakin tekemisissä. Ilo on minun puolella, kun nähdään juoksutapahtumissa...länkytetään sitten oikein isolla ällällä, eiköstä?

        Mulle on ihan sama, mistä maitonne haette. Ei oikeasti edes kiinnosta. Ja hei, kyllä te ootte tosi kovia jätkiä...täällä voitte pönkittää heiveröistä egoanne oikein kunnolla, niin tunnette elävänne.


      • JHJKHJH
        Anti JH & Anti JTG kirjoitti:

        JH:n ja JTG:n kunniaa on loukattu vai? Miten minusta tuntuu, että sieltä tulee nämä suurimmat sankarit suomi24:n suhteen. On se perkele, että aikuiset miehet jaksaa länkyttää suolessa teinien tasoilla, ja leikkii sitten asiallista juoksutapahtumissa. Kaikenlaisten luusereitten kanssa sitä pitää ollakin tekemisissä. Ilo on minun puolella, kun nähdään juoksutapahtumissa...länkytetään sitten oikein isolla ällällä, eiköstä?

        Mulle on ihan sama, mistä maitonne haette. Ei oikeasti edes kiinnosta. Ja hei, kyllä te ootte tosi kovia jätkiä...täällä voitte pönkittää heiveröistä egoanne oikein kunnolla, niin tunnette elävänne.

        Ei voi olla totta.... Palaan ehkä toivuttuani asiaan, mutta nyt yksi hauska lainaus:

        Some scientists claim that hydrogen, because it is so plentiful, is the basic building block of the universe. I dispute that. I say there is more stupidity than hydrogen, and that is the basic building block of the universe.

        Frank Zappa


    • Jorgos Aava Käkönen

      Niin siis kuka on JH? Liittyykö jotenkin juoksufoorumiin ? Täällä varjofoorumilla käsittelemme vain juoksufoorumin legendoja: Baldiinia, Jodlaajaa, Sairasta, Tombe76. Ja joskus silloin tällöin potentiaalisia tulevia legendoja. Now Bubbling under: Bottoms Up Make plus muutama muu, excluding JH

    • PHPHPHPHPHPH

      HÄH! Enkö ole legenda?

    • Sea Gull 96

      Nuo edelämainitut legendat kun saisi saman illallispöydän ääreen, niin olisi neloselle todellinen neljän tähden illallinen. Kamera käyntiin ja meillä on filmillä ratkaisut kaikkiin ongelmiin. Kestävyysjuoksu, Ukraina, Jääkiekko, yhteiskunnan ongelmat...you name it

    • muskettisoturi

      Joo tuo nelikko on kyllä rautaa, pantse on tuheron nuolija noiden rinnalla. Sentään joka jannu kiskonu alle 3.30, vaikka onneton sekin on.

    • Jorgos Aava-Käkonen

      Baldiini on marathon aikojen perusteella Legendojen Legenda eli paalupaikalla tuossa nelj'n kovan kamppailussa huikealla 3.02 raastollaan.

    • Pena Murse

      Sopiiko kysyä tuosta rikosilmoituksesta. Kun netistä noita lakiasioita tutkin, niin huomasin kunnianloukkauksesta saavan kakkua jopa max. 6 kk. Ja jos tästä nyt sitten istumaan lähdetään, niin pitäisi varmaan alkaa palkatonta lomaa järjestelemään. Tästä päästäänkin siihen varsinaiseen ongelmaan eli koskas tuo "loma" tulee ajankohtaiseksi ? Mitens muut kirjoittajat ovat tätä miettineet, tuskin minä nyt ainoa olen joka istumaan lähtee.

    • Rauhassa vaan

      Kukaan ei lähde istumaan. Voitte olla huoletta. Joten mitään järjestelyjä ei tarvita.

    • Paha Poliisi

      Tuskin kukaan istumaan lähtee, ellei alla ole jo aikaisempia rötöksiä. Lyhyet kakut voidaan muuttaa yhdyskuntapalveluksi tai pantarangaistukseksi. Niitä voi suorittaa esimerkiksi liikuntapaikkojen huoltotöinä. Jos esimerkiksi on urheilutaustaa niin kannattaa tuoda se esille. Pääsee ajamaan kentän nurmikkoa tai jyräämään tiilimurskarataa. Voi päästä näkemään Koirataksikisoja aitiopaikalta.

      Alkoholin ja muiden päihteiden käyttö on ankarasti kielletty.

    • leikkiähän tämä vaan

      Mahtaa siellä jo moni pitkää kakkua istuva odotella juoksijapoikien piukkoja pakaroita. Ei kannata pudottaa saippuaa pesuhuoneessa lattialle, ettei syöksy sukkula aanukseen.

    • Seppo Kalevi

      Itse olen Pattayalla parhaillaan, enkä kyllä ehtisi millään istumaan. Saakohan siihen lykkäystä ?

    • Seppo Kalevi

      Unohtui tämä....

      Ehdotan adressia otsikolla "Baldiini takaisin Juoksufoorumi"

      Kaikki mukaan ! Ehkä muutamalla tuhannella nimellä saataisiin homma vauhtiin

    • Jari, Kontula

      Mies tuntuu pahoittaneen mielensä perinpohjaisesti pahansuopiin ja negatiivisiin kuntoilijoihin. Ainakin tämän päivän blogikirjoituksen perusteella. Täältä ei nimeä adressiin.

    • Löysä letku

      Joo, Baldiini oli yrittänyt tehdä paluuta tunnustan palstalle. Täältä ääni Baltsulle

      • beelle peili

        Erikoinen kaveri. On lentänyt aiheellisesti jokaiselta foorumilta ja ei näe itsessään mitään vikaa. Ei osoita minkäänlaista katumusta mistään sanomisistaan.


    • Mari UTA/TTY/Dat5

      Etsin heikolla itsetunnolla varustettuja miehiä yliopistotutkimukseen.
      Sain valvojalta ohjeen tulla tähän ketjuun, jossa muutama kirjoittaja sopii mainiosti tutkimukseeni, joka tietenkin tehdään anonyymisti.
      Otan pian yksityisviestillä yhteyttä teihin. Kysymyksiin vastaaminen kestää vain 5-10 minuuttia. Olisi tärkeää, että vastaisitte:)!
      Mari

      • JHJHJHJH

        Oli aika helppo kysely, joten kaikki vaan rohkeesti mukaan.


      • You've Got Mail

        Mari. Neuvon sinua kääntymään asiassasi Voorumin puoleen. Aineiston keruu sujuu vaivattomammin.


      • Mari - Dat5
        JHJHJHJH kirjoitti:

        Oli aika helppo kysely, joten kaikki vaan rohkeesti mukaan.

        Tulee vasta muutaman viikon kuluttua:)


      • Mari Dat5
        You've Got Mail kirjoitti:

        Mari. Neuvon sinua kääntymään asiassasi Voorumin puoleen. Aineiston keruu sujuu vaivattomammin.

        Tässä ketjussa on sopiva perusaineisto: vain muutama omistautunut subjekti, runsaasti paneutumista ja skaalavariaatiota. Ette siis ole tutkimuksen pääpainopiste. Tarkemmin viestissä. Mari


    • Jomppa pappa

      Tuo Baldiinin blogi antaa hyvin lisävaloa tapahtumiin. Yllättävää, sillä Itse olin lähes satavarma, että kysessä olisi ollut toinen henkilö

    • Mari Dat5

      Anteeksi. Olen vähän sekaisin. Lähettämäni viestit ovat loukkaavia ja toivon, että ne voitaisiin poistaa. Pahoittelen. En halua julkisesti kertoa ongelmastani. Toivon, että ymmärrätte.

    • JHJHJHJH

      Turha sitä kait itseään on anteeksi pyytää? Toivottavasti kuitenkin löydät niitä heikkoitsetuntoisia miehiä muualta elämääsi, jos täälktä et niitä löytänyt.

      Mitä loukkaavaa siinä olisi ollut, että joku valtion rahoittama Yliopisto olisi tehnyt jänneen uraaurtavaa työtä naistutkimuksen saralla? Turhempiakin tutkimuksia on varmasti tehty ja tullaan jatkossakin tekemään. Valitettavasti

    • baldiini

      jättäkää Pantse rauhaan. On normaalia, että muita ihmisiä puolustetaan silloin, kun ne ihmiset joutuvat epäinhimillisen kohtelun uhriksi. Aina tämä ei ole näköjään itsestäänselvää, ihmisiä ei kiinnosta puuttua epäkohtiin. Muutama päivä sitten lehdessä oli juttua 12 vuotiaista fillarionnettomuuteen joutuneista tytöistä, jotka jätettiin tienposkeen. Tänään sai lukea 19 vuotiaasta lukiolaisesta, joka auttoi nuorempaansa bussissa, kun kukaan aikuisista ei puuttunut väkivaltaan. Eilen puolestaan oli juttu järjestyksenvalvojasta, joka oli antanut omat kenkänsä Cheekin konserttiin 2 vrk teltassa jonottaneesta tytöstä, jonka kengät oli varastettu. Kysymys on siis siitä, että on ihmisiä, jotka puuttuvat, kun kohdellaan väärin ja sitten on ihmisiä jotka ovat välinpitämättömiä tai kenties jopa nauttivat siitä, jos joku joutuu kärsimään. Pantse ei ole näitä jälkimmäisiä ihmisiä, vaan hän pitää muiden puolta.

      Juoksun on tarkoitus tuoda kolmella tavalla hyvää oloa. Yksi on endorfiinin tuoma hyvä olo, joidenkin kuvaama Runner’s High. Toinen on se palkinto, joka tulee hyvistä suorituksista, omien odotusten täyttymisistä ja ennätyksistä. Tämä hyvä olo tulee silloin aivojen puolelta eli korteksista. Kolmas hyöty tulee sitten sosiaalisesta puolesta. Ihmiset eivät halua kokea asioita yhdessä, vaan yhdessä muiden ihmisten kanssa. Valitettavasti niin ei ole tapahtunut, vaan tästä juoksufoorumista on muodostunut vihan ja katkeruuden tyyssija.

      Jo aikanaan Rousseau oli sitä mieltä, että ihminen on pohjimmiltaan hyvä, rohkea ja rauhallinen, mutta luonteeltaan epäsosiaalinen, jolloin se johtaa itsekkyyteen, petoksiin ja murhiin. Tämä on täällä tapahtunut. Porukka on liian heterogeenistä, jotta voitaisiin puhaltaa yhteen hiileen. Toiset oikeasti uskoivat, että kyse on juoksufoorumista, jossa pyritään kehittymään juoksijoina, joillekin toisille kyse on vain hengailupaikasta ja hupilajista, jossa pitää vain kuluttaa aikaa, muttei parantaa tuloksia. Sen lisäksi osa kirjoittajista on älykkäitä ja osa tyhmiä, osa koulutettuja ja osa ei, osa kaupungista ja osa maalta. Seurauksena on valtava sekamelska, jossa lietsotaan vihaa toisia kirjoittajia kohtaan, eikä kukaan voi sille mitään.

      Minun ulossavustaminen johtui parantuneista juoksutuloksistani, mitkä olivat liikaa tietyille hieman pahemmille henkilöille. Vaino alkoi viime vuonna heti HCM:n jälkeisenä päivänä. On hyvä jos Pantse on siihen puuttunut ja minua puolustanut, sillä syyllisethän saavat vieläkin kirjoitella mitä lystäävät ja minä en saa.

      Mitä tulee sitten suomi24:een niin en ole ennen eilistä kuullutkaan, että siellä kirjoitellaan juoksufoorumin kirjoittajista. En käy ikinä suomi24:ssa, koska ei voisi vähempää kiinnostaa, mitä sellaisessa paikassa lukee. Tosin olen ollut nyt viimeiset puoli vuotta ollut telakallakin, joten juoksuasiat eivät ole hirveästi napanneet. Silti Pantse teki siinä mielessä oikein, että nosti kissan pöydälle. Jos häntä on siellä vainottu niin sen pitää loppua ja jonkun pitää häntä puolustaa. Itsekin puolustin itseäni kun sain yhdeltä tämän foorumin kirjoittajalta todella hävyttömiä ja törkeitä viestejä facebookin välityksellä muutama viikko sitten. Ilmoitin, että jos se ei lopu niin hänelle käy huonosti. Vieläpä ihan kohteliaasti ilmoitin verrattuna hänen viestiensä sävyyn.

      Lopettakaa nyt hyvän sään aikana ennen kuin jollekin käy pahasti ja keskittäkää tarmonne elämässänne johonkin toiseen kohteeseen. Vai onko se niin että nyt kun minä olen täältä pois niin pitää löytää uusi uhri eli Pantse? Sairanen, Seppo, Perttu, Mensonge ja kumppanit voivat halutessaan ostaa vokaalin tässä kohtaa.

      Tämä täältä nyt, oli pakko tulla kommentoimaan, kun tämä asia tietooni saatettiin. Muuten en aio roskasakin kanssa asioida tämän enempää.

      t. baldiini

      Ihan oikeasti kohta minä suutun ja.......

    • tuhkamuna27

      Kun on telakalla ja ei pysty juoksemaan liian kovan harjoittelun aiheuttamien vammojen vuoksi, on aikaa sepustaa turhanpäiväisiä jorinoita blogiinsa. Kunto olisi paljon parempi ja telakka estetty, jos käyttäisi foorumille kirjoittelun sijaan aikansa lihashuoltoon. Mutta nyt on aikaa telakalla pohtia syntyjä syviä ja suunnata energia kirjallisiin tuotoksiin. Kyllä se tietenkin harmittaa, kun maltillisemmin treenaavat jatkavat juoksemista. Mutta voi pappana muistella kuitenkin, että menihän se 3 tuntia melkein rikki, vaikka sen jälkeen ei enää metriäkään juostu. Se on sentään suuri saavutus.

    • Säälittävää

      On muuten tosi hauskoja viestejä...miten te keksittekään. Ihan mahaan sattuu kun naurattaa. Joko pojat ootte päässeet ysin luokalta....henkisesti taidatte olla vielä kasilla...hahahaha

    • Mari TTV:stä

      Hei! Kiitos ketjun jatkamisesta, ja etenkin tuosta väärästä muka-anteeksipyynnostänikin, jonka lopusta muuten puuttui "Mari" tai hymiö. Tarkempaa työtä ensi kerralla!
      Siis sain tällä ulostulollani melko niukasti, mutta silti riittävästi tarvittavaa lisämateriaalia itsearviointiprojektiimme. Puolustusmekanismit ja vastaavat peitereflektiot siis. Vähän piti möyhentää ketjua, sori! Kummankaan kirjoittajan ei tarvitse pelätä, että henkilöllisyys mitenkään paljastuisi itsetuntomateriaalin arviointiosiossa eikä muuallakaan raportissa. Vaan käykäähän lenkillä:)
      Mari

      • Mari last time

        Julkaistaan ensi vuonna TY-TV-Datin julkaisusarjoissa, jos jotain kiinnostaa. Nyt vaikenen ja palatkaapa pääasiaan. Toki nimeni lainakäyttö sallitu, ketjun hengessä :)Mari


    • Mari:)

      Taasko olen sekoillut täällä eilen? Nyt joudun moittimaan itseäni jo toistamiseen. Aivan kuin olisin jakautunut kahtia. En selittele. Kyllä te ymmärrätte. Pahoittelen jälleen.
      Mari:)

      • Mari:)

        En pysty lopettamaan kirjoittelua täällä, kävin vähän tunnustan ketjussakin itkemässä, kun en enää uskalla juosta kovaa missään.


    • spyylehmä

      voihan villikissa, grrr, onkohan minkälainen petoeläin. Tykkää ainakin itsevarmoista miehistä, grr.
      Pitäsköhän olla kateellinen, kun oma mieheni on sellanen vätys

    • vihreä papukaija

      Missä on Menso?

    • Denso

      Susi on ihmiselle susi.

    • Liity jäseneksi

      Hei JH,

      Sinä kun tunnistat tänne kirjoittelijat, niin kerro nyt kuka minä olen. Olen kirjoittanut tähän ketjuun yli 20 viestiä. Kerro vaikka juoksufoorumi nimimerkkini ensimmäinen kirjain, ellet halua koko nimimerkkiä kertoa

      • JHJHJH

        P


      • daamisi salainen

        Entäs tunnistatko JH minut? Olin patjanasi eräänä ihanana iltana risteilyllä itämerellä.


      • JHJHJHJH

        J


      • JHJHJHJH
        daamisi salainen kirjoitti:

        Entäs tunnistatko JH minut? Olin patjanasi eräänä ihanana iltana risteilyllä itämerellä.

        JTG?


      • jiiteegee
        JHJHJHJH kirjoitti:

        JTG?

        *REPS*


      • daamisi nro 2
        daamisi salainen kirjoitti:

        Entäs tunnistatko JH minut? Olin patjanasi eräänä ihanana iltana risteilyllä itämerellä.

        Mitä helvettiä, onko se pettänyt laivallakin. Minä sain häneltä pippeliä maissa. Muuten hyvää kyytiä, mutta juuresta 5cm löysää (siis koko vehje)
        tietääköhän sen muija tästä, pitäneepä käydä moikkaamassa


    • Kyrylo Piotr

      Nyt on se viikonloppu taas, kun Kreikassa juostaan sankaruutta. Jos Sparttathlonin pääset maaliin, olet ikuinen sankari ja työpaikan kahvihuoneen ja juoksufoorumin kadehdittu juoksukone. Turun mafia joutsenineen uurastaa Kreikan yössä ja uudet kokelaat seuraavat perässä. Jos pääset Leksan varpaita suutelemaan, pääset juoksufoorumilla puolijumalan asemaan. Sen jälkeen voikin sanoa, että on saavuttanut kaiken ja siirtyä puuman kera suunnistukseen. Jos ei ole kasvanut kolmatta sarvea otsaan tai pussia vatsaan, on pakko edes yrittää juosta, eikä vain puhua juoksemisesta. Heijaa suomityttö-ja poika, pinnistäkää ja antakaa kaikkenne.

    • Mie olen mie

      Kuka olet Kyrylo Piotr? Ole rohkea, rohkeampi kuin Kreikassa juoksevat sankarit js kerro se meille!

    • En halua sua enää

      Voi halvattu, nyt katkesi sähköt...Kokoomuksen syytä

    • Kepumiäs

      Suattaapi olla.

    • Patja :)

      Ou jeee

      • Paplo pokasso

        Kenelle jäi patjan jämät. Miksi näitä ei ruodita voorumilla


    • Marja39

      onko heteronaisille sopivaa hölkkäpalstaa? Olen 39 vuotias nainen espoossa ja takana yksi puolimaraton, aika 2.17. Tahtoisin lisää vinkkejä harjoitteluun, mutta ukko ei pidä homoista. En voi oikein homopalstalla keskustella jos koneelle jää jälkiä.

      • SamiSa

        sontaa. mie ainaki hetero.


    • leenafani

      juoksufoorumin heikkous ehottomasti sairasen kaltaset kirjoittajat. Jankkaavat joka asiasta, niinpä aktiivijuoksijat kuten puotiniemi jäävät aivan varjoon.

    • hupujuttu

      kauanko se erään nimimerkin laihdutus nyt oikein kestää?

    • suomi-kreikka

      juaksu on tyhmää hommaa. Kovat jätkät on futareita.

    • Bollis Boy

      Ou Jeeeeee!

      • tomasko

        Kokematon voitti kokeneen eheeheee....


    • soilifani

      Kylläpäs lämmitti mieltä kun naisjuoksijat palstalla juoksee kovempaa kuin baldiini. On se säälittävä.

      • mejuoksijat

        sinulta puuttuu kokemuksen rintaääni


    • häpeä on

      miksi pilkkaatte muita juoksijoita?

      • Häpeällistä tosiaan

        Ihmettelen samaa. Onko joillakin heikko itsetunto, vai koetaanko joku uhkaksi?


      • Jamespotkukelkka42,2
        Häpeällistä tosiaan kirjoitti:

        Ihmettelen samaa. Onko joillakin heikko itsetunto, vai koetaanko joku uhkaksi?

        oletko kateellinen koviksille?


    • sa-int

      Onko sairanen foorumin Rokka? Onko Baldini Lammio? Onko Tombe76 Lehto? Onko Hietsu Hietanen? Onko Skylihme Lahtinen? Entä keille muut hahmot? Miten kävisi tuntemattomassa kun nykyajan Koskela juoksee vain 800 metriä?
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Tuntematon_sotilas

    • Simmone miäs

      Älkää, älkää en minä mitään pahaa........ rätätätätätäää!

    • porilaisten marssi?

      Jodlaaja tehnyt ennätyksen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • höpönlöpö

        anna kun arvaan? 3.30 vauhtia rennosti?


    • hipskeikkaa

      Sairanen ja enkelman foorumilla ihan vaikeina nyt kun jodlaaja hallitsee. Lahjakkuus, jo vuosia sitten 15,6km 59min. Tehkää pojat perässä jos osaatte. Nyt kyykkyyn jodlaajan edessä.

      • hupskeikkaa3

        joo näin on, on se kyllä sellanen vauhti kone. Pääsikö se vantaalla palkinnoille asti??


      • luultavasti_21

        Lahjakas kaveri vissiin, eikä turhaan huutele!


    • eurokale

      nuapurin vieressä harjoituspäiväkirja hankalasti luettavissa. Voisikohan vähän kirjoittaa selkeämmin. Nyt mave rautanaula rangassa?

    • SamiSa

      Mave=maata vessassa.

    • JHJHJHJH

      mave= mateleva velttokulli

    • JHJHJHJHJHJHJHJHJHJH

      1 minuutti soutua ilimon housui. Velipoijjaa apuna.

    • HJHJHJHJHK

      Hor se poveri roppaan rismassa. 80% maksimista. Hyvvää reenii. Velipoijja apuna.

    • juunasT

      Lapsellinen se S. on, ei mitään muuta.
      "mave 3x5x3 killoo
      velipoijja apuna. perse palloo. kovvoo hommoo"

    • sairastatouhua

      Ja on liittynyt vastikään juoksuaiheiselle feispuukkiryhmäänkin, siellä saikin aikaan aikamoisen mylvinnän samanhenkisten savvolaismiälisten joukossa. On niin utelias että piti sinnekin mennä syynäileen.

      • Voi reppanaa

        Taitaa JTG:tä vituttaa vai?


      • Sapluunamiäs

        "Sairastatouhua" vai pitäisikö sanoa JTG. Mitä ihmettä sitten itse siellä ryhmässä teet? Virittelet niitä kuuluisia sapluunoitasi Poolan tallissa?


    • sherlok turuust

      En usko että JTG, näin melko varmasti että soiro ja jtg melkein halaili vantaalla. Lie syttynyt rakkaus vähä tukkaisten miesten kesken

      • sherlokki turuust

        Jh se ei ainakaan voi olla koska hällä menee aika juostessa vieraissa naisissa. Täälläkin jo usean suusta todettu.
        Pukki vai lammasten rakastaja


    • päää-ää

      En usko myöskään jiihoon olevan, koska hänellä on enemmän munaa kuin jtg:lla sillai positiivisessa merkityksessä. Lammasmies on toinen vaihtoehto kyllä vielä.

    • eräs patjoistaan

      Ei jiihoolla ole kovinkaan isoa munaa....

    • hohhohhoo

      foorumin kokenein vauhdissa: silmissä tähtiä. vit** per** oli pois.

      se on idoli!

    • foliohattuneiti

      Vieläköhän kainus panee lampaita kaavilla?

      Vai onko löytänyt euroopasta uuden lajin johon sekaantua?

    • savolaenen.

      Baltsusta tulloo ultrajuoksija, kun jalat paranoo. Logissaan jo kertoo, että juoksee kovien ultraajien kans lenkkejä ja ei tunnu missään. Numerolapun raiskoojat vaviskaa, Baltsu tulloo.

    • Hastattelua pukkaa

      Missäs ne haasteet viipyy. Ei kai se tuttu Helsingin poliista enää tutkikaan juttua

    • poliisista päivää

      Oota jh rauhassa, ne tulee kyllä

    • konekko

      Nyt se savolainen homo sai jalan kuntoon.

      • Nenarias

        Souvetaa ja soetellaa hanuria.


    • kossuakaljaa

      Joensuun Night runniinkin tulossa eka kertaa kisatuntua, kun sinne tulee vähän parempiakin juoksijoita. 226 juoksee miehistä kovan tuloksen ja Nanni naisista. Nannilla treeneinä jo pelkästään oli 30km lenkki 2h45min sisältäen vessakäynnit ja kenkien vaihdot. Jos poistetaan nämä tauot, niin aikaa on mennyt juoksuun 2h30min. Eli Nannin pitkän lenkin vauhti on ollut 5min/km jo pelkästään treeneissä. Jos pitkän lenkin vauhtia juoksee 12 tuntia, voidaan odottaa sisäradan SM-juoksua naisissa ensi yönä. J


      Juoskaa, jaksaa, jaksaa. Kova kisa tulossa.

    • pohoojanmaa rulettaa

      Miten sanotaan savon murteella: onnea vaan kaikille kisaan, muistakaa syödä hyvin. periksi ei anneta. kotisohvalla korkkaan pari iisalmen olutta ja haukkaan savolaista perinneruokaa. Suatanpa seurata jonniin verran juoksuakin.

    • Nänni

      Nanni juoksee kaikki lenkkinsä samalla vauhdilla. Meneehän se 12 tuntiakin. Älkää edes epäilkö:)

    • 10+2

      Kisatuloksista päätelleen valehtelee juoksuvauhtinsa. Pitäisi hiukan paremmin mennä, jos juoksee perättäisinä päivinä kaksi 30km lenkkiä 5minuutin vauhtia. Hyppölä juoksee sitä vauhtia ja tulos onkin ihan eri.
      En ymmärrä, mikä tarve joillain kuntoilijoilla on valehdella juoksuvauhtinsa ja matkansa paremmiksi naamailupalstoilla. Eivätkö he ymmärrä, että kisoissa ne valheet paljastuu.
      Onhan sitten tietenkin nämä hassen maratonit, joissa juostaan omalla ajanotolla. Niisähän nyt voi jättää kierroksen juoksematta tai sievistää loppuaikaa ja huutaa juosseensa 10 maratonia viikossa. Mutta nekin paljastuu virallisella ajanotolla. Onko tämä jokin nr-ultrailijoiden perisynti, vai huomiohuorausta. Puhukaa musta, huomatkaa minut, nähkää kaikki minut, saanhan olla työpaikkamme kahvihuoneen keskustelujen aihe.

    Ketjusta on poistettu 34 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2251
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1918
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1720
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe