AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / elohopeamyrkytys???

elohopeamyrkytys???

6 Vastausta 107 Lukukertaa
Pudotin äsken vahingossa kuumemittarin lattialle ja se meni säpäleiksi.
Siivosin sotkua kumihanskat kädessä. En ole aivan varma osuiko elohopeaa käteeni. Hieman pistelyä kädessä ja yskimistä. Voinko saada elohopeamyrkytyksen? Olen 30 v. nainen.
Kyllä sun olisi sitä pitänyt juoda monen kuumemittarin elohopeat ennenkuin saisit yhtikäs mitään oireita. Ja miten vanha kuumemittari sulla vielä on, ei niihin enää nykyään elohopeaa edes laiteta. Jotta kyllä sun oireet on jostain muusta syystä syntyneet.
Kiitos!
Ok....... no se on n. 4-10v. vanha mittari...en tarkkaa aikaa edes muista.
onko se siis niin vanha että siinä on elohopeaa?!!!!
En tarkoittanut ettei semmoisia enää kenelläkään olisi, mutta en ole enää moneen vuoteen sellaisia myynnissä nähnyt. Jos siis olisikin ikivanha kuumemittari, niin saa sen määrän elohopeaa kaataa vaikka niskaansa, eikä siitä myrkytystä tule. Ainoa keino miten sen kanssa voi söhliä, on imuroida se.
Mitä tarkoitat tuolla imurointi - jutulla?!!
Laita hakusanaksi "rikkoutunut energiansäästölamppu yle" niin tulee esiin lyhyt artikkeli, miten kuuluu siivota rikkoutunut energiansäästölappu. Noissahan sitten tosiaankin on elohopeaa, joten hyödyllistä lukea läpi.

No, lyhyesti, imurissa elohopea lämpiää, höyrystyy ja leviää takaisin huoneilmaan. Mutta lukaise silti, ei oppi ojaan kaada kuten sanotaan. Ja älä nyt enää sressaa siitä kuumemittarista, vaikka olisikin ollut elohopeaa sisällä, ei sulla ole mitään hätää.
 /   /  / elohopeamyrkytys???
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta