Muija pamahti paksuksi

Viiiituuuttttaaaarrg

Yhden muijan kanssa oli yhden illan sutinat joka muuttui painajaiseksi kun kuulin hänen olevan paksuna. Kaksoset tulossa ja ottaa niin v#tusti päähän. Muija on toki siedettävä mutta en mä sen kanssa ala loppuelämää viettämään tai ketään elättelemään. Aborttikaan ei ole muka vaihtoehto...

Mitä vttuu mä teen?? Voinko jotenkin irtisanoutua tästä?? Varmaan se muijakin hommas itsensä tahallaan paksuksi. Voi vttun stttanaaa!!! Ei tässää näin pitänyt käydä. Näistä aina kavereiden kanssa vitsailtu mutta kun se oikeesti sattuu kohdille niin ei naurata.. ei sitten yhtään :((

85

7594

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • isukki 65v

      Luuleks tosiaan että toukat on sun ??????
      Jos muija on joku jakorasia, voi sillä olla ties kuin monta panokaveria samana päivänä, sä oot irtisanoutunut jutusta niin kauan kun DNA ilmoittaa, että oot lasten isä, älä usko likan höpinöihin.
      Voihan se sit hieman potuttaa sua jos koe ilmottaa sut isäks >>>> kun lastes äiti on tommonen - - - -mikä lienee onkin

    • sitä saa mitä tilaa

      Onnea perhetapahtuman johdosta.

      • sitäsaamitäkylvää

        Miksi sanotaan miestä, joka panee ilman kortsua? Isäksi.

        Miksi sanotaan sinkkumiestä, joka panee ilman kortsua? Elatusmaksuautomaatiksi.

        Laki vaan on sellanen. Ei ku isyystestiin.


    • jokejoke

      onko vitsit vähissä

      • NauruNappula

        No, ehkä nyt vähän suuta mutrisuttaa mut about 20 vuotta eteenpäin niin sitten vasta se mutrisuttaakki, 200ke rahaa palanut pentuihin mitä ei suunnitellu ;D


    • Perusjuttuja

      Niin, kun sä olit niin vastuullinen, etkä huolehtinut itse ehkäisystä vaan vetelit paljaalla, niin kanna nyt sitten seuraukset. Toivottavasti sä sait siltä muijalta samalla klamydian tai jonkun muun pikku sukupuolitaudin. Saattaisi hyvinkin piristää sua ja olisi opiksi sulle.

      Mitäs tuosta, tunnustat testien jälkeen isyyden, et ala muijan kanssa kimppaan, mutta maksat kiltisti lasten elatusmaksut. Sillähän se hoituu.

    • jonne25

      En mää ole valmis isäksi, enkä sen muijan kanssa ainakaan. Kertokaa äkkiä jotani hyvä painostuskeinoja jotta muija tekee abortin!! :(

      • paras 1

        Hetken hurmio on 9 kk turmio.


      • Palle2
        paras 1 kirjoitti:

        Hetken hurmio on 9 kk turmio.

        20 v*


      • niinsitäpitää
        paras 1 kirjoitti:

        Hetken hurmio on 9 kk turmio.

        Hetken hurmio , 18 vuoden tuomio!


      • jaaha1

        Tuossa tilanteessa tarvitaan malttia jos meinaa selvitä, ei pidä panikoida. Itse voisin yrittää olla mielin kielin ja antaa lupauksen yhteisestä tulevaisuudesta, Vaikka lapsia haluankin niin taloudellisesti parempi hankkia vasta parin vuoden päästä. Valehtelu ei ehkä kovin arvostettavaa mutta ei muuta mahdollisuutta jos ei toinen osapuoli elelee tunteella eikä kykene järkevään ajatteluun.


      • ei ymmärrä
        jaaha1 kirjoitti:

        Tuossa tilanteessa tarvitaan malttia jos meinaa selvitä, ei pidä panikoida. Itse voisin yrittää olla mielin kielin ja antaa lupauksen yhteisestä tulevaisuudesta, Vaikka lapsia haluankin niin taloudellisesti parempi hankkia vasta parin vuoden päästä. Valehtelu ei ehkä kovin arvostettavaa mutta ei muuta mahdollisuutta jos ei toinen osapuoli elelee tunteella eikä kykene järkevään ajatteluun.

        niin mitähän se valehtelu omalla kohdallasi sitten auttaa asiaan tai mitä siitä luulet saavasi?


      • Munat pois naps

        Paras olis sut salvaa kun et vastaa teoistas raukka,mitään tekemätön tyhjäpää jolla järki ja kalu seisoo yhtäaikaa.Nyt vastaat seurauksista mitä olet tehnyt etkä syytä naista.


    • Aikuistu

      Mitä enemmän painostat, sitä kovempi riita ja vastustus. Kiroilusi ja tekstisi ala-arvoisuus kertoo, aikuiseksi kasvusi on kesken, ja sen, että tuollaisella asenteella et saa yhtään mitään rakentavaa aikaan.
      Laki on niin, että abortista päättää nainen, et sinä. Laki on niin, että biologinen isä maksaa elarit. Tosiasiat oli kuule tiedossasi jo, kun menit paljaalla touhuamaan. Niin makaa kuin petaa, you know, oma valintasi oli, otit tietoisen riskin. Ja näillä mennään nyt.

    • ............

      trolli....

    • uhhhh1

      Okei, oletetaan, että ei trolli, mutta musta toi on ihan oikein. Ukot on just tommosia pillun perässä juoksijoita, akan luonne kiinnosta pätkääkä. Jos tämä totta niin AIVAN oikein

      • asdfdgaga

        tyhmästä akasta kärsii myös koko perhe. vituttaa varmaa enemmä kun isä ei ksokaan käy


    • turpaan vaan tota uk

      Onnea ja menestystä vain valitsemallesi tielle, vitun urpo.

    • Genetic shitstain

      Tyhmästä munapäästä kärsii koko yhteiskunta.

    • J 666

      Ihmeellisen negatiivisia kommentteja, heti leimataan aloittaja. Voihan muija tulla paksuksi vaikka olisi käytetty kortsuakin, jos huono tuuri osuu kohdalle niin se kanssa osuu.
      Vai onko täällä dissailevien mielestä kamalan moraalitonta harrastaa seksiä pelkästään sen harrastamisen ilosta, ilman että ollaan naimisissa ja halutaan tehdä lapsia?

      • .....

        Tuskin käytettiin kortsua. "Varmaan se muija hommas itsensä tahalleen paksuksi" indikoi, ettei mies tiedä varmuudella käyttikö nainen ehkäisyä sinä yönä kun hedelmöitys sai alkunsa ;)


      • Miehetonkpäitä

        Muijat tuleea aina tahallaan paksuksi. Siitä niitten ei tarvitse Suomen lain mukaan välittää. Älkää siis menkö paljaalla vetäsemään muijia! Raukat!! Kun teillä ei ole siihen juuta ei jaata sanomiseks, kun nainen ei voi tulla raskaaksi ilman miehen panoa! Itkekäää hei rauhassa, miehet!


    • stbbrersertvrv

      etkä osaa kortsua vetää päälles :D tyhmä

    • eräs konsti

      Kokenut kaverini valehtel aikoinaan silloiselle likkakaverilleen olevansa itse steriloitu ja käski tyttön etsiä oikean isän lapsilleen, koska hän se ei voi olla.
      En tiiä oliko monta ehdokasta, mutta jostain syystä tuo tytönen teki abortin ja kaverini oli helpottunut.

    • isä ja lapset

      "En mää ole valmis isäksi, enkä sen muijan kanssa ainakaan."

      Ap.
      1. sinä OLET jo isä.
      2. et ole lastesi äidin isä, vaan lastesi isä.
      3. lastensa äitiä ei kannata haukkua muijaksi tai miksikään muuksikaan nimitellä, koska siitä kärsivät lapsesi.
      4. koska olet jo isä, sinun kannattaa yrittää olla paras mahdollinen isä syntyville lapsillesi, että heille kävisi elämässä mahdollisimman hyvin.
      5. paluuta entiseen elämääsi ei ole enää. Tehtyä et saa tekemättömäksi. Sinun tulee kasvaa tilanteen vaatimiin miehen mittoihin. Kasvu tekee aina kipeää, mutta kipeyttäsi et saa kaataa lapsiisi.

      • KäytäMahdollisuus

        Täälläkin foorumeilla aikuiset (yli 35v) miehet valittavat kun jäivät ilman parisuhdetta ja miettivät saavatko ikinä mahdollisuutta perustaa perhettä.

        Onneksi olkoot, ei tule kuulumaan tähän katkeroituneeseen joukkoon. Vaikka nyt et olisi valmis ajatukseen isyydestä, niin kymmenen vuoden kuluttua viimeistään toivoisit että olisit löytänyt jonkun silloin nuorempana.

        Jos lapset syntyvät (ja kun DNA testit osoittavat sinut isäksi), käytä tämä tilaisuus elämässäsi hyväksesi. Ota askel elämässä, ja ota osaa lastenhoitoon heti alusta alkaen, ja koe tämä hetki yhdessä tämän naisen kanssa. Jos olet henkisesti typerä kersa itsekkin, niin tämä voi tuntua raskaalta ja kurjalta, kun ei saa pilettää ja pleikkaa pelata 24/7, mutta isyys on suuri asia miehillekkin, joten lopeta teini-juttusi jo tuossa iässä ja kasva vastuuseen.

        Monissa maissa on myös järjestettyjä avioliittoja samoin kuin haulikkohäitä pidetty toisissa (yleensä pakotettu naimisiin ettei synny aviottomia lapsia), ja ihme kyllä näistäkin suhteista moni on onnistunut, ja kestänyt eliniän. Moni epätoivoinen aikamies salaa toivoo että olisi jopa pakotettu naimisiin haulikkohäillä.

        Se että olet teini-urpo ja kuvittelet itse löytäväsi paremman suhteen ei välttämättä ikinä toteudu (ja tämän opit itse vasta myöhemmin, joten usko meitä vanhempia), joten tee kaikkesi että annat mahdollisuuden tälle suhteelle. Jos se toimii, teillä on yhteiset lapset ja yhteinen tulevaisuus. Vaikka löytäisit jonkun "unelmien" vapaan naisen ei teillä ikinä ole samanlaista mahdollisuutta, sillä sinulla on jo lapsia vastuullasi edellisestä "suhteesta".

        Onnea elämällesi, jota meistä moni kadehtii, vaikket sitä ymmärrä.


      • agghaehe

        et oo mitään velkaa kellekkään


    • ole mies

      Ihan alkaa harmittamaan lasten puolesta toi sun asenne.

    • tee näin

      No sano muijalle,jotta dna testit otetaan ekana ja naimisiin et mene sen kanssa eli jätät sen tuli muksuja tai ei.Makselet jos joskus varaa elarit ja sillä hyvä.

      • Immenkalvo

        Vai että makselee elarit jos on varaa. Ne kundin maksamattomat elarit laitetaan perintään. Ulosotossa olevat velat vaikeuttaa sen jälkeen kundin luotonsaantia tulevaisuudessa. Jos kerran kundi maksaa mielummin elarit ja perintämaksut sekä korot niin siitä vaan, oma on häpeänsä.


      • adgoahjöoh

        Tarkoitit varrmaan isyystestejä :D Ne estit voidaan ottaa vasta lapsen synnyttyä että sori vaan, kukaan ei ala raskaana olevan naisen mahaa millään piikillä sohimaan, että pitkää odottelua on tiedossa. Tuskin kukaan nainen haluaa kahta, anteeksi kolmea lasta myöskään joten ihan turhaan kuvittelette että me naiset sinne avioon tuollaisten ääliöiden kanssa hingutaan kun parempiakin miehiä on tarjolla kun vain odottaa. Ei kukaan nainen riskeeraa omien lasten tulevaisuutta avioitumalla jonkun taulapään tai hullun kanssa!!!Elareista vinkuminen on toinen asia mikä ihmetyttää, elarien pieni määrä on jotain pari sataa, eli hyvin verrattavissa esim. autolainan lyhennyksiin. Kuinka monella yh-naisella on auto? Entä miehellä?Miettikää millaista on raahata kaksosia jollain bussilla kauppan ja hoitoon kun elareista valittava biloginen isukki huristaa ohi jollain keskiverto bemulla. Suhteellisuudentajua!


      • turha vippailla
        Immenkalvo kirjoitti:

        Vai että makselee elarit jos on varaa. Ne kundin maksamattomat elarit laitetaan perintään. Ulosotossa olevat velat vaikeuttaa sen jälkeen kundin luotonsaantia tulevaisuudessa. Jos kerran kundi maksaa mielummin elarit ja perintämaksut sekä korot niin siitä vaan, oma on häpeänsä.

        jep ja perintään ne menee myös takautuvasti heti kun saa palkkaa, siitä menee KELA:lle tieto vikkelään.
        Jos on jotain vilunkia tileissä sekin tulee selviksi kun sossu alkaa tilejä tutkimaan, joten kannattaa mietii miten se suu sit pannan ku ... kuvittelee et ilman kumia aina saa vaan!


    • tyttö 17v

      Ne lapsethan on ihan syyttömiä tohon, ole pliis hyvä isä niille, vaikket olisikaan äidin kanssa yhdessä... eivät ne lapset maailmaa kaada, voivat vain antaa elämälle merkitystä...
      Tiedän millaista on kun tulee isänsä hylkäämäksi, hän nimittäin halusi adoptoida minut pois... no äitini ei antanut... tiedän kuitenkin kuinka pahalta lapsesta tuntee kun tuntee itsensä ei toivotuksi... Kiltti: ajattele lapsiasi...

      • Anonyymi

        😂😂Kukaan ei noin ajattele sinunkin äitisi oli siis itsekäs tapaus joka ajatteli vain itseään eikä esim. Sinu kärsimystäsi siitä että isä ei sinua haluakkaan :) onnea vaan elämään ja toivottavasti se akka teki abortin!


    • Ja pachat

      Monestiko ne äidit ajattelee. Kielletään vaikka minkä syyn nojalla tapaamiset ja mies tehdään huonoksi isäksi . Elatusmaksut kyll' kelpaa ja paljon muutakin. Silt kun lapset alkavat kysellä isää niin heille kerrotaan että ei isä halua, isä on paha mm.

    • jojoija

      Tähän on pakko kommentoida. Jos itse tulisin raskaaksi yhdenillan jutusta ja haluaisin lapsen pitää saattaisin ilmoittaa lasten isälle mitä on käynyt mutten vaatisi mitään jos mies todella olisi kauhuissaan ja negatiivisella asenteella. Mielummin yh ilman elareita kun joku keskenkasvunen ihminen siinä itkemässä.. NIin ja en todellakaan olettaisi että joku random pano olisi valmis perustamaan perhettä kanssani vain sen takia että satuin tulemaan raskaaksi. Miettisin asian niin että jos pidän lapsen kannan yksin kaiken vastuun (jos mies on mulkku) tai sitten teen abortin.

      T nainen 25 v.

      • Naimisiin ja lapsia!

        Juuri tällaisista syistä en harrasta yhdenillansuhteita. Minulla on ominaisuus tulla raskaaksi ja en voi valikoida tarkasti, kuka siitä sitten välittää ja kuka ei. Miehiä on monenlaisia ja kaikkiin ei voi luottaa kun tosi on kyseessä.

        Eihän kenestäkään miehestä voi loppujenlopuksi tietää, vaikka lapsen tuleminen alkaisi kauhistuttaa, oli suhdetta kuinka paljon hyvänsä jo eletty. Helppoahan tämä elämä olisi, jos ei tarvitsisi huolehtia raskaaksi tulemisesta, kuten miesten ei tällä lailla tarvitsekaan. Kun olen nainen, pyörii raskauspelko päässä AINA kun tapaan miehen. Hei jos ette ymmärrä miehet sitä miks se seksin saaminen on välillä niin työn takana: raskaus ja sen pelko. Miksi pitää antaa jollekin, eli miehelle, joka ei ymmärrä lasten saamisesta mitään, vaikka tekemisestä ymmärtääkin? On se vaan huoletonta miehen elämä.


      • spermisidit
        Naimisiin ja lapsia! kirjoitti:

        Juuri tällaisista syistä en harrasta yhdenillansuhteita. Minulla on ominaisuus tulla raskaaksi ja en voi valikoida tarkasti, kuka siitä sitten välittää ja kuka ei. Miehiä on monenlaisia ja kaikkiin ei voi luottaa kun tosi on kyseessä.

        Eihän kenestäkään miehestä voi loppujenlopuksi tietää, vaikka lapsen tuleminen alkaisi kauhistuttaa, oli suhdetta kuinka paljon hyvänsä jo eletty. Helppoahan tämä elämä olisi, jos ei tarvitsisi huolehtia raskaaksi tulemisesta, kuten miesten ei tällä lailla tarvitsekaan. Kun olen nainen, pyörii raskauspelko päässä AINA kun tapaan miehen. Hei jos ette ymmärrä miehet sitä miks se seksin saaminen on välillä niin työn takana: raskaus ja sen pelko. Miksi pitää antaa jollekin, eli miehelle, joka ei ymmärrä lasten saamisesta mitään, vaikka tekemisestä ymmärtääkin? On se vaan huoletonta miehen elämä.

        niin vaikeaa saada seksiä ja äijät ei käytä kortsuja, aina pitäis olla kalliita pessaareita pilluunsa tukemassa jos meinaa selvitä hengissä, eikä jatkaa geenejä jonkun keskenkasvuisen paskahousuluuserin kanssa

        monella kun ei seiso millään kortsun kanssa on se niin helvetin vaikeeta saatana!


      • Anonyymi

        Eli sinä(kin) kuulut tähän itsekkääseen ämmien joukkoon joka on valmis pitämään lapsen vaikka hänellä ei isäkontaktia!! Ei vittu mikä teitä vaivaa?!

        En ymmärrä mikä siinä abortissa on niin kamalaa. Itse tein abortin ja vieläpä VAKITUISESSA parisuhteessa 18 vuotiaan, koska ei siinä iässä kuulu vielä lisääntyä!! Voi vittu mikä teitä ihmisiä vaivaa. Lapsen mielenterveydelle on erittäin haitallista kasvaa ilman kunnollisia perhe/sukujuuria ja tietämättömyys juurikin esim. Isästä pahentaa tilannettaentisestään. Itse en ainakaan IKINÄ voisi tehdä lapselle tai miehelle noinkin vittumaista tekoa.


    • Pedin Petaaja

      Sä käytit jo omat vaihtoehtos... muijalla on omansa. Sit kun miehet tulee raskaaks ja synnyttää muut hommat, sit saatte päättää ihan mitä vaan. Muuten ootte vaan kivestenkantotelineitä.

    • Kumit kunniaan

      Hyvä. Just näin. AP:n mahis oli käyttää kumia. Muija päättää siitä synnyttääkö vai ottaa tunnolleen ihmiselämän. Se ei oo helppo homma... miettiä myöhemmin, nyt mun lapsi ois ekaluokalla jne. Sohikaa vaan paljaalla, mut olkaa miehiä ja hoitakaa sit homma. Elarit ja isän rooli.

    • lefjjasföla

      Seuraavaa kertaa ajatellen: piuhat katki tai et kerro ittestäs mitään, panet vaan täysin anonyymisti tuntemattomia tai keksit ittestäsi jotain tarinaa mikä ei ole totta jottei sua voida saada kiinni jos muija tulee raskaaksi.

      Tai muuta Suomesta vittuun niin ei tarvii elareita maksella.

    • true story, bro

      Ite sinä ne siittiös sinne päästitXD

      • niinpä !!!

        TIIÄ VAIKKA TEKI SEN TAHALLAAN; PÄÄSTI SIEMENIÄ SALAA NAISEN SISÄLLE VOIDAKSEEN PITÄÄ TUO UNELMIEN NAINEN


    • ota tämä elämänä

      Hei kaveri oot isi ja sossu ihan varmasti varmistaa että olet lasten isä. Siitä se riemu sitten syntyykin. Lasten etu on viranomaiselle pakkomielle on ihan sama mitä mieltä olet äidistä. yhteiskunta vaan toimii näin. Niin kauan kun on sos turva tunnus ei isi voi pakoilla vanhemmuutta ei auta muutto eu sta ei vaikka muutat aasiaan. tiedän kun on eräs sukulaismies jäljitetty sieltä.

    • pätevä neuvo

      Helposti. Lankkaa naamasi ja sano: mita, ma en ummarra! sina puhu sinu oma mieliakuvitus, menna pois ruma soomelane hulu naine! Mita sanoa, sinna rasssisti!

      Näin siirrät vastuun kätevästi pois itseltäsi, ihan joka asiassa.

    • kyyninen mieshenkilö

      Mitäs läksit, kikkelis kokkelis.

    • belle1

      En voi käsittää että joku tekisi lapsia täysin tuntemattomien ihmisten kanssa!? Miten se edes on mahdollista!? Eikai kenellekään ihmiselle voi tulla yllätyksenä miten niitä lapsia tulee? En käsitä koko "vahinkoraskaus"-termiä!? Miten se voi olla vahinko? Miksi maailmaan tulee ihmisiä "vahingossa"? Kuinka mies ei voi ostaa ja käyttää kondomia? Miksi joku haluaisi lapsem tuntemattoman ihmisen kanssa lapsen ja miksi, miksi ihmiset harrastavat näitä "yhden yön suhteita"?

      • vajakit

        No entäs ne naiset jotka antaa miehen panna ilman kumia? It takes two to tango! Jos ei se mies suoranaisesti raiskaa, niin kai nainen voi itse vaatia kumin käyttöä ja kieltäytyä yhdynnästä!? Eikö? Minusta on tyhmää syyttää pelkästään miehiä kun syntyy ns. "vahinkolapsia". Monet naiset haluavat tiineeksi väen vängällä, ei väliä kenen kanssa.


      • kublis
        vajakit kirjoitti:

        No entäs ne naiset jotka antaa miehen panna ilman kumia? It takes two to tango! Jos ei se mies suoranaisesti raiskaa, niin kai nainen voi itse vaatia kumin käyttöä ja kieltäytyä yhdynnästä!? Eikö? Minusta on tyhmää syyttää pelkästään miehiä kun syntyy ns. "vahinkolapsia". Monet naiset haluavat tiineeksi väen vängällä, ei väliä kenen kanssa.

        Jos nainen antaa panna ilman kumia, niin se on sitten miehen vastuulla, että uskooko hänen syövän pillereitä. Itse asiassa ihmettelen, että miten hyväuskoisia miehet ovat. Niin paljon näkee näitä juttuja olleen vuosikymmenien saatossa, että onko kondomiton pano oikeasti niin ihanaa, että sen vuoksi on valmis ottamaan sen riskin, että joutuu makselemaan elatusmaksuja seuraavat 18-vuotta. Voi olla, että katkeruus hiertää niin pahasti mieltä, että elämä ei suinkaan ole pilalla lasten takia, vaan siksi, että ei kykene prosessoimaan ajatusta.


      • aröoiig
        kublis kirjoitti:

        Jos nainen antaa panna ilman kumia, niin se on sitten miehen vastuulla, että uskooko hänen syövän pillereitä. Itse asiassa ihmettelen, että miten hyväuskoisia miehet ovat. Niin paljon näkee näitä juttuja olleen vuosikymmenien saatossa, että onko kondomiton pano oikeasti niin ihanaa, että sen vuoksi on valmis ottamaan sen riskin, että joutuu makselemaan elatusmaksuja seuraavat 18-vuotta. Voi olla, että katkeruus hiertää niin pahasti mieltä, että elämä ei suinkaan ole pilalla lasten takia, vaan siksi, että ei kykene prosessoimaan ajatusta.

        Aika moni mies levittää siemeniään myös ihan vapaasta tahdosta ja seilaa tuurilla. Sehän on sitä BIOLOGIAA; saattaa mahdollisimman hyvät geenit omaava nainen raskaaksi tai strategia saada nainen pidettyä ja omistukseensa, vanhan kansan keino!


      • jezbe92
        aröoiig kirjoitti:

        Aika moni mies levittää siemeniään myös ihan vapaasta tahdosta ja seilaa tuurilla. Sehän on sitä BIOLOGIAA; saattaa mahdollisimman hyvät geenit omaava nainen raskaaksi tai strategia saada nainen pidettyä ja omistukseensa, vanhan kansan keino!

        Naisetkin voi yrittää pitää miehen sillä tavalla, ruma nainen haluaa että mies jää ja sitten sanoo että mä oon paksuna ja sä oot mun kanssa. Se on hyvä keino pitää mies.


      • Miesvastuussa

        Mitäs suostut panemaan ilman kumia, tollo!!!


    • höhöö

      tahallaan?mikset ole hankkinut vasektomiaa jos et tiedä että yhdynnässä vapautat siemeniäsi, sinähän tuossa enemmän syyllinen olet ja vieläpä kaksinverroin kun et kortsua ole käyttänyt joten älä turhaan ylennä itseäsi että nainen teki tahallaan, kuka tuollaisen imbesillin geenejä haluaisi omalle lapselleen

    • abort abort!!

      Tietäähän nuo haarojaan levittelevät naiset. Tahallaan tulevat raskaiksi, jotta saisivat miehen rinnallensa. Jos et halua lasta niin ohjaa naisen mieltä, jotta tekisi abortin. Kerro vaikka, että sinulla on jokin viallinen geeni, jonka seurauskena lapsesta voi tulla vammainen tai voi kuolla nuorena jne. Naista varmaan pelottaa muutenkin joten lisää höyryä!

      • huhhuh taas

        miehen munan päästähän ne siemenet tulee, älä päästä siemeniä naisen vakoon, suosittelen sinulle mielentervyshoitoa olet sen verran naisvihainen, joku trauma?onhan siinä lapsessa melkolailla hommaa mutta alkaapa hoitamaan kahta lasta, miestä joka on narsistinen pikkupaska ja vauvaa, ei .. älä luule.. ei kukaan nainen sellasta toivo, kyllä jokaine toivoo joko lasta tai hyvää miestä


    • huoriiiiin in

      Käykää huorissa niin tulee paljon paljon halvemmaksi.

    • hanki vasektomia

      Voi vittu iik ääk, soita mutsille ja itke

      oikeesti, voi voi


      *silittää päätä*

    • tsuduppa

      Kerro naiselle täysin rehellisesti mutta asiallisesti ettet haluaisi lasta, et ole valmis isäksi, etkä suhteeseen hänen kanssaan. Sano että olet stressaantunut ja ahdistunut.

      Naisen ja sinun itsesi eduksi on hyvä tehdä selväksi että lapsen takia et ala perhettä leikkimään. Siten nainen voi itse päättää pitääkö lapsen itsenäisesti, vaiko tekee abortin.

      Nainen saattaa haluta pitää lapsen jos ajattelee että rupeaisitte oikeaan suhteeseen. Ole hellä häntä kohtaan (nainen on pyhässä tilassa) mutta rehellinen.
      Se on kaikille parasta.

      Älä kuitenkaan painosta naista aborttiin, tai ainakaan manipuloi häntä; se on ruoranainen rikos, kyse on ihmisen hengestä!!!! Voit kuitenkin ilmaista että sinun mielestäsi abortti olisi oikea ratkaisu.

      Et voi myöskään syyttää naista raskautumisesta, taisit painaa paljaalla???? Sitten et voi ihmetellä lopputulosta!

      Jos nainen pitää lapsen, voi sinusta silloin, tai erityisesti myöhemmin tuntua hyvältäkin että sinulla kuitenkin on lapsi olemassa tuolla jossakin. Voit etsiä sitten sopivan tavan olla lapselle isä.

      Moni ei koskaan saa lapsia, ja se on kuitenkin yksi elämän ihmeellisimmistä asioista.

      Olisiko ihan mahdotonta ajatella että yrittäisit suhdetta naisen kanssa?

      tsemppiä!!

    • oivoivoi

      Ja sehän onkin vain miehen velvollisuus huolehtia ehkäisystä, hah ! Jos muju on tietoisesti harrastanut seksiä ilman ehkäisyä, niin silloin ei mun mielestä voi vaatia että jätkä haluaa ottaa vastuun ''vahinkolapsista'' yhdenyönjutun seurauksena. Jokainen nainen tietää riskin ja jos tietoisesti riskin ottaa, niin kantakoon myös seuraukset.
      Jos taas jätkä on antanut naisen olettaa että kortsua on käytetty, ja nainen tulee valheen seurauksesta raskaaksi, silloin mies on täysi kusipää ja velvollinen kantamaan vastuunsa ja seuraukset.
      Olen itse nuori nainen , ja mulla naurattaa kaikki mujut jotka kuvittelee että on vain miehen velvollisuus huolehtia ehkäisystä ja ovat valmiita ottamaan riskin. Sitten sattuu vahinko ja uikutetaan kuinka miehet on vastuuttomia paskiaisia.

      • oivoivoi

        ''Oletatko sä, että KUKAAN nainen ei katso ollenkaan, että kuinka jätkät saa sen kortsun kullinsa peitoksi? '' En itse huomaa käyttäneeni muotoa KAIKKI naiset ja miehet tekevät näin.
        Ilmaisin vain mielipiteeni, ja niitä tapauksia on että mies on väittänyt laittaneensa kortsun ja valehdellut asiasta. Ja tässä tilanteessa mies on velvollinen ottamaan vastuun mielestäni. Tai esim, tilanne jossa kumi on hajonnu mutta jätkä ei ole vaivautunut asiasta naiselle mainitsemaan vaikka onkin tennyt. Et vaan itse tainnut ymmärtää pointtiani (jonka varmaankin ilmaisin huonosti).

        ''Sulla ei taida olla yhtään kokemusta, kun sä puhut noin olettamuksista. Älä välitä, kyllä säkin joskus vielä saat.'' vediks herneet nenään jostain? mut hei sormet ristiin, enköhän mä saa.


      • oivoivoi

        Indeed ;)


      • seliseliseli

        hei r.m - älä viitti nillitää tolle nuorelle naiselle varsinkin kun sä ite taidat kuuluu niihin tyhmiin jotka ei ole tajunnut huolehtii ehkäisystä. Meinaan vaan kun kattoo sun kuvaas niin siitä huomaa et sullahan on jo pulla uunissa. Annoiksä baari-illan jälkeen jatkoilla monen eri somaliäijän nussia sua paljaalla kaikkiin reikiin ja nyt et muista enää että kenelle kaikille sä annoit ja että nyt sulla on lapsen isä kadoksissa.


    • Oppia ikä kaikki

      Jokainen vastaa palleistaan.

    • Ostari.Oskari

      Oliko kyseessä ruma nainen? Tämä on nimittäin niin, että tuttavapiirissäni on yksi nainen joka ihan on myöntänyt tulleensa miehelle raskaaksi ihan vain pitääksensä miehen. Halusi tätä miestä niin kovasti, että ajatteli että tulemalla raskaaksi voisi pitää miehen. No, onhan se tietyssä mielessä onnistunutkin. Öölinhuuruista äijää laskuttaa elareilla kun se oli muka niin ihana.

      • Voisenvoi

        Kun tulee raskaaksi, ei missään nimessä kannata kertoa lapsen isällä siitä mitään. Kun lapsi on syntynyt, kannattaa aloittaa painostus isyydestä ja velvoitteista. Näin minä olen toiminut ja jo kolme isää nalkissa, nyyhkimässä omien lapsiensä perään, joiden tekemättömyydestä olisivat ihan itse voineet huolehtia. Mutta ei. Panna halusivat ja ilman ehkäisyä. Minkäs minä sille voin. Pillereitä olin aina syönyt ja kerroin kaikille isille. No hohhhoijaa, yhteiskunta maksaa ja niin se isi makaa kuin petaa. Terkkuja vaan isille, kaikille niille!


      • mekkk

        Isyys on ensin todistettava ennen kuin mitään maksuja saa ja se siitä.


      • Anonyymi
        Voisenvoi kirjoitti:

        Kun tulee raskaaksi, ei missään nimessä kannata kertoa lapsen isällä siitä mitään. Kun lapsi on syntynyt, kannattaa aloittaa painostus isyydestä ja velvoitteista. Näin minä olen toiminut ja jo kolme isää nalkissa, nyyhkimässä omien lapsiensä perään, joiden tekemättömyydestä olisivat ihan itse voineet huolehtia. Mutta ei. Panna halusivat ja ilman ehkäisyä. Minkäs minä sille voin. Pillereitä olin aina syönyt ja kerroin kaikille isille. No hohhhoijaa, yhteiskunta maksaa ja niin se isi makaa kuin petaa. Terkkuja vaan isille, kaikille niille!

        Kusipää.


    • karpulekovzski

      Se on sun ongelma. Älä tule tänne sitä itkemään.

    • fuckit

      Onpa murheellista kun nainen ei kuuntele miestä.

    • dfgdj

      18v kuoleman tuomio ? et sitten kumia tajunnu käyttää ..vitun ääliö !?

    • panosmies

      Samanlailla kävi itsellekin ja niin myös on käynyt monelle muulle. Tee mitä haluat ja muista että elämä on liian lyhyt jahkaamiseen. Lennä kukasta kukkaan ja täytä elämäntehtäväsi.

    • paaluakoloon

      Et sitten kumia ymmärtänyt käyttää, itse en tohdi ilman suojaa panna...

    • teille

      Onnea!

    • kestä_kuin_mies

      Vastuuton paneskelu johtaa siihen missä nyt olet.

    • Bioloofisti

      Miehen tehtävä on levittää siementään mahdollisimman moneen naaraaseen ja saada jälkikasvua. Mitä valitatte?

    • dsfgkfgkljdflk

      Nyt pakkaat reppusi ja muutat, jonnekin tosi kauas, jonne ei paljon posti kulje...

    • Kalliit_Harrastukset

      Oletko kuullut koskaan kondomista?
      Sekään ei ole muuten 100% luotettava...

    • Hämeenhidalko

      Oletko ajatellut muuttaa jonnekin kauas ulkomaille. Aloittaisit uuden elämän..

    • katopeiliin

      Mitäs "hässit" sillai,että et kortsu unohtui,joten he,hee.....
      Ihan oikein,jotka elää sitä "hässimis" elämää vain.
      Joten aivot vain sinne alapäähän ja lisää "pökköä" pesään.
      Pakoon,et pääse,joten kato vain sinne peiliin. Sillä jokainen mies tietää,että niinkin voi käydä,jos ei pidä itse huoli asioista!

    • panomiesnr1

      Näitä tapauksia on ollut ja on tuleva. Vaikka käyttäisi kumia ja muita välineitä niin silti voi tapahtua vahinko. Tämän vuoksi ei kannata panna kuin fiksuja,kauniita ja nuoria naisia, joiden kanssa voisi oikeasti elää.

      • 122112

        fiksut huorat ..... nehän on pettäjät


    • Muuta yhteen muijan kanssa. Ei naimisiin. Asutte yhdessä muutaman vuoden. Pennut oppii tuntee sut ja sä ne. Sitten lähet läiskii.

    • Anonyymi

      Kyllähän matalat fiilikset tulee varmasti ensin mieleen.
      Kun mietit elämää eteenpäin . Jos haluat lapsia, mikset soputuisi jo nyt tilanteeseen ja yrittäisi iloita.

    • Naimisiin vaan. Mitä sä muuta voin. Jos lähdet mietit loppu elämäsi mitä sille lapselle kuuluu ja onkohan se mun?

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1066
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1017
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      581
      1008
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      910
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      764
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe