Selätin!

Selkävaivainen

Tietääkö kukaan, paljon Selätin-laite kuluttaa kaloreita missäkin ajassa? Jos esim. haluaisi ottaa sen laihdutuksen tueksi, kuinka monta kertaa viikossa ja kuinka kauan kerrallaan olisi tarpeeksi? Ja mihin urheilulajiin se olisi verrattavissa; onko se yhtä tehokasta kuin kuntopyöräily, juoksu, uinti tms?

37

24855

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asiaan tutustunut

      Riippuu siitä, kuinka lämmin sinulle tulee ja hengästytkö. Tehokkuus ja rasittavuus on kiinni niistä. Jos pystyt puhumaan samaan aikaan vaivatta, teho ja kulutus vastaavat reipasta kävelyä vaikka lämmin tulisikin. Se ei vielä ole kovin kovaa liikuntaa.

      Koska ainakin tuotteen nettisivujen mukaan lähes kaikki liikkeet tehdään selättimen päällä paikallaan seisten, kovin raskasta liikuntaa siitä ei voi saada.

    • Mene lenkille.

      Googlasin, ja luulen että reipas kävely on tehokkaampaa rasvan polttoon kuin tuon selättimen käyttö. Liikkuvuuteen tuo varmasti ajaa asiansa. Jos reippaalla kävelyllä voi kuluttaa 300 kcal tunnissa, niin tuo menee kyllä reippasti alle. Et varmasti jaksa pyörittää peppuasi tai yläkroppasi tuntia samassa paikassa.

      Eli ei sillä laihdu.

      • Hikiki4

        Selätin treeni polttaa minulTa yli 500 KCAL tunnissa jos teen sen täydellä teholla.


      • fowgkoe
        Hikiki4 kirjoitti:

        Selätin treeni polttaa minulTa yli 500 KCAL tunnissa jos teen sen täydellä teholla.

        Ja pas*kat polttaa.. :D


      • kyllävaan
        Hikiki4 kirjoitti:

        Selätin treeni polttaa minulTa yli 500 KCAL tunnissa jos teen sen täydellä teholla.

        Kyllä vain 500 kcal, mutta et jaksa tehdä tuntia.
        Selättimen paino rajoitus on 120 Kg jos mahtuu ota puntit käteen ja tai reppuselkään johon painoksi tavaraa...


    • Itse ajattelin testailla tämän kulutuksen huomenna, tulen sitten kertomaan asiasta.

    • 2+2

      Selätin

      Aivan huikea tuote. Tai siis täysin käsittämätön.

      60 €

      Vaikka kuinka lueskelin tuotteen kotisivuja, en keksinyt mitä lisäarvoa tämä lätkä omaa verrattuna 1,90 € maksavaan harjanvarteen.

      Osta tuollakin rahalla mieluummin jotakin ihan muuta.

      • Jonna10

        Monta metriä olet päässyt lentämään harjalla… pääsiäinen on vasta tulossa:-)


      • pelätin
        Jonna10 kirjoitti:

        Monta metriä olet päässyt lentämään harjalla… pääsiäinen on vasta tulossa:-)

        Ei tarvita edes harjanvartta. Villasukat ja vähän perunajauhoa lattialle. Siitä sitten vaan veimaanaan. Toimii samoin kuin selätin, joka on kyllä humpuukien humpuukia. Pölyyntymään jäävä vekotin.


      • köyhänä

      • Anonyymi
        pelätin kirjoitti:

        Ei tarvita edes harjanvartta. Villasukat ja vähän perunajauhoa lattialle. Siitä sitten vaan veimaanaan. Toimii samoin kuin selätin, joka on kyllä humpuukien humpuukia. Pölyyntymään jäävä vekotin.

        Minulla on selätin auttanut selän liikkuvuutta paljon. Jatkuva kävely ja hölkkä jäykistävät. Selätin on iso apu minulle. Toimii myös lihasten lämmittelyssä ennen hölkkää.

        Nyt hakemassa uutta selätintä mutta ei taida olla valmistajaa enää.


    • jenna3

      Selätin on tosi tehokas selkäkipuihin :)

      Ei kyl paljoo laihduttamaan auta , mut kyl se kiinteyttää...

      • Hoikistunut

        Mulla kuluu 1493 kaloria tunnissa.Mitattu laboratoriossa.


    • joululahja

      Sain joululahjasta selättimen iron body,ihanan pinkin värisen.Ei ku ketkuttaan vartaloa ja nauttimaan.

    • Kävelijä

      Ostin ennen joulua selättimen. Käytön aloitin tosi varovasti kun tuo selkä välillä kiukuttelee. Tein kolmem minuutin treenejä pari kertaa päivässä ja selkä tuli niin kipeäksi, että hyvä kun töihin kykenin. Tulin siihen tulokseen että minun selälleni se ei ainakaan sopinut. Olen kuullut toisestä vastaavasta tapauksesta, että selkä on mennyt leikkauskuntoon.Se selättimestä.

      • Helga

        Myös minulla vastaava kokemus: ostin huumassa ja ajattelin , että tässä pelastus! Toisin kävi. Ohjeiden mukaan , hitaasti tehtynä sain selkäni todella huonoon kuntoon. Lääkäriltä lähete fysioterapiaa ja molemmat sanoivat ( lääkäri ja fysioterapeutti) että kiertoliike on vihonviimeinen kun selkävaivasta kärsitään! Ennen ei ongelmaa, kiitos selättimen, nyt voisin jakaa muillekin. Minulle ei tuote sopinut.


      • IP-the best
        Helga kirjoitti:

        Myös minulla vastaava kokemus: ostin huumassa ja ajattelin , että tässä pelastus! Toisin kävi. Ohjeiden mukaan , hitaasti tehtynä sain selkäni todella huonoon kuntoon. Lääkäriltä lähete fysioterapiaa ja molemmat sanoivat ( lääkäri ja fysioterapeutti) että kiertoliike on vihonviimeinen kun selkävaivasta kärsitään! Ennen ei ongelmaa, kiitos selättimen, nyt voisin jakaa muillekin. Minulle ei tuote sopinut.

        Ostin tuotteen cittarista hintaan 19,90,-. kysyin myyjältä, että onko sama niin sanoivcat että tuote tulee ihan samasta taiwanilaisesta tehtaasta kuin selätin, eli on sama tuote erilaisella tarralla :) Ostakaa vaan tyhmät "selätin", jossa v*tun kallis tarra!!!


    • Jyk32

      Ostin kuntopyörän ja seuraavana päivänä pakaralihakseni olivat kipeinä, etten pystynyt istumaan. Onko tämä normaalia ja onko kukaan muu kokenut koskaan samaa.

    • Sartza75

      Hah! Sain selättimen joululahjaksi ja siittä on painoa tippunu n. 7kg. Välilevyn pullistuma leikattiin 2 vuotta sitten ja nyt selkälihakset huippu kunnossa. Tärkeintä on VENYTTELY

      • missä ajassa sulla on tuo 7 Kg tippunut? Kuinka kauan teit päivässä?


      • joulunjälkeen
        tartzi_88 kirjoitti:

        missä ajassa sulla on tuo 7 Kg tippunut? Kuinka kauan teit päivässä?

        Siinä taas joku lukutaidoton!


    • fsafryty

      Ihmiset ulkoistaa terveys- ja lihavuusongelmansa ostamalla turhia laitteita. Ne kuvittelee, että laihtua voi tai että lihaksia vois saada ilman peruslenkkeilyä ja salia. Tyhmä on tyhmä. Mutta onhan noiden laitteiden ostamisella myös työllistävä vaikutus.

    • Selkäjumi

      Kärsin aika pahoista alaselkävaivoista, johtuen ehkä osittain istumatyöstäni. Selän notkistus ja koukistus aiheuttavat pahimman kivun. Samoin istumasta ylös nouseminen. Kestää hetken saada selkä suoraan. Teen melko pitkiä kävelylenkkejä ja ne eivät tunnu ainakaan parantavan tilannetta. Samoin uinti tuntuu rasittavan selkää entisestään. Vesijuoksu on suhteellisen vaivatonta eikä aiheuta ylimääräistä kipua. Selässä on ihan todettu vika, jonka helpottamiseksi ei ole tehtävissä mitään lääketieteellistä. Syvien vatsalihasten vahvistaminen olisi kuulemma paras lääke. Olen harkinnut selättimen hankintaa. Olen valmis kokeilemaan lähes mitä vaan. Onko jollain kokemusta tästä laitteesta muussa tarkoituksessa kuin painonpudotuksessa?

      • liikunnan ystävä

        Siskoni kärsii aika ajoin selkävaivoista. Apua selän jännitystiloihin ja kipuihin hän on saanut selättimestä. Itse olen myös kokeillut ja aion hankkia myös selättimen. Ihmisillä on kumma ajatus, että kyseistä laitetta voi käyttää ainoastaan pepun pyörittämiseen. Käyttäkää mielikuvitusta niin liikkeitä löytyy paljon muitakin. Siskoni tytär on fysioterapeutti, eikä hän ole nähnyt kysisessä laitteessa vaaroja oikein käytettynä. Laite kuin laite, niin aina väärin käyttäen voi tapahtua vahinkoja. Laite ei voi olla huono jos se saa sohvaperunankin liikkeelle. Hölkkäämisen ja kävelyn rinnalle laite on ihan hyvä piriste.


    • UrsulaUU

      Ehkä mä sijoitan selätinrahat uimahalliin ja vesijuoksuun. Se on takuuvarmaa että läskit saa kyytiä.

    • yklös ja ulos

      Kesäkilot, syyskilot, Joulukilot, kevätkilot ja koko vuoden kilot. Mitä muuta media osaa?

      Monipuolinen ja terveellinen ravinto ja /tai kotiruoka on pelkkä tyhjä fraasi, jota suurin osa suomalaisista ei edes ymmärrä. Esimerkiksi pasta, ruispala ja big mac ovat eri ruokia, mutta kaikkien pääraaka-aineena on sama ravinneköyhä yliprosessoitu vilja. Toinen haaste tulee ravintoaineiden imeytymisestä. Monen suomalaisen suoliston toiminta on kaukana optimaalisesta.

      Kun proteiinien, rasvojen ja hiilihydraattien saanti on optimaalista, niin, ihminen pysyy terveenä, hoikkana ja energisenä.

      Laihduttaminen ei onnistu kaloreita laskemalla, koska kaloriyksikkö kuuluu pannuhuoneeseen. Se on näppärä yksikkö vertailtaessa puun polton onnistumista. Oman kalorinkulutuksen tarkka laskeminen on käytännössä mahdotonta. Siihen tarvitaan laboratorio-olosuhteet ja tarkat mittalaitteet. Niitä löytyy vain esim. liikuntatieteen tutkimuslaitoksista. Silti monet laskevat edelleen vielä kaloreita, odottaen sen tuovan järjestyksen ja hallinnan omaan kehonkoostumukseensa. Kuitenkin tiedetään, että kalorit eivät ole tasa-arvoisia vaikutuksiltaan esimerkiksi insuliinin tuotantoon. Jos otat kalorisi hiilihydraateista, sen vaikutus on erilainen kuin rasvoista tai proteiineista.
      http://hidastaelamaa.fi/2014/08/mita-myytteja-sina-elat-todeksi/

      Syömällä oikein ihminen laihtuu ja pysyy terveenä.

      Ruokavalio ratkaisee jopa 90 % painonhallinnasta, terveydestä, vastustuskyvystä, lihaskunnon kasvattamisesta ja ylläpidosta sekä lihasten palautumisesta, liikunta loput. Joten ei ole ihan sama mitä suuhunsa laittaa.

      Liian monelle "tavallinen" kotiruoka on lisäainepitoisia ravinneköyhiä eineksiä, viljaa eri muodoissaan, sokeria, keinotekoisia makeutusaineita, prosessoituja kasviöljyjä (margariinit, kasvirasvakermat jne...), sokerisia muroja, sekä sokerisia maitotaloustuotteita. Sellainen ruoka ei riitä. Se sairastuttaa.

      Terveellisen ravinnon kivijalka koostuu kolmesta asiasta: proteiineista, väreistä ja rasvoista.

      Ravinto on yksi olennainen asia, millä pystyy vaikuttamaan rasvanpolttoon. Pääsääntö on, että mitä enemmän syöt hiilihydraatteja, sitä vähemmän rasva palaa. Hiilihydraatit ovat rasvojen lisäksi kehon toinen pääasiallinen energianlähde.

      Ruoansulatuksessa hiilihydraatit pilkotaan glukoosiksi ja muiksi sokereiksi, jotta ne voivat imeytyä. Glukoosin ylimäärä varastoidaan lihaksiin glykogeenina. Pieni osa glukoosista varastoituu maksaan. Kun maksan glykogeenivarastot ovat täynnä, muuttaa maksa ylimäärän glukoosin rasvaksi elimistöön ja yleensä siihen vyötärölle haitalliseksi sisäelinrasvaksi.

      Kun hiilihydraatteja ei ole muuttaa glukoosiksi, niin maksa muuttaa rasvaa glukoosiksi ja näinollen rasva palaa eli mitä enemmän syöt hiilihydraatteja sitä vähemmän laihdut.

      Lisätkää liikuntaa asteittain kunnes päivittäisestä liikunnasta tulee elämäntapa (muistakaa erityisesti hyötyliikunta). Liikunta on se voima, joka pitää kehon kunnossa. Kaikki liikuntamuodot kelpaavat. Etsiytykää sellaisten liikuntalajien pariin jotka todella kiinnostavat. Pääasia, että nousette sieltä sohvalta. Muista myös riittävä lepo, uni ja rentoutuminen.

      http://personal.inet.fi/koti/remeli/aitoa_ruokaa.htm

      Kuulostiko liian helpolta?

      Laihdutus on järjetön bisnes, kun kaikki päivälehdet ja aikakauslehdet ovat viimeisen 30 vuoden aikana joka kevät, syksy ja talvi kirjoitelleet milloin mitäkin laihdutusopasta ja liikuntavinkkejä lehtiinsä, jotta lehti myy. Kauppa se on joka kannattaa. Ja tyhmä ei ole se, joka pyytää, vaan se joka maksaa. Kun mitään uutta ei tapahdu ihmisen fysiologiassa eikä tule tapahtumaan, niin kerrataan vanhoja asioita vuodesta toiseen hiukan artikkelia muuttaen. Lisäksi kaikenlaista rasvasiepparipilleriä, laihdutusryhmää, ateriankorviketta, laihdutuspirtelöä, välipalapatukkaa ja vaikka mitä ihmeainetta myydään miljardeilla, jotta rasva palaa, vaikka kansa ei laihdu eikä tervehdy yhtään, päinvastoin.

      Missä vika?

      Ja virallinen taho ja heitä edustavat tyypit (mm. viralliset ravitsemusterapeutit) kyllä varmistavat, että Matti ja Maija Meikäläinen jatkossakin aloittavat aamunsa mikropuurolla ja rasvattomalla maidolla sekä vetävät leipää naamariinsa aamusta iltaan margariinilla, etteivät vaan laihtuisi ja tervehtyisi.

      Mitä muuta Pekka Puskan pulju on saanut aikaan, kuin -50 luvulta terveen kansan sairaaksi. Ja kaksituhatpäisen puolityöttömän lääkärikunnan nostettua 20 000 täysin työllistettyyn lääkäriin ja 700 lääkärin vajeeseen. Eikä sekään riitä !!!! Eikä kukaan reagoi, eikä tee asialle mitään?

      • ööp

        Miten tuo liittyi selättimen käyttöön? Ei kai kukaan meinannut niitä syömään ruveta?


      • jghjkhjl.ö

        Muuten ihan hyvä, mutta tekstisi on rtistiriidassa.
        Tiedän itsekin, että liikunta on paljon vähemmän, mitä ruoka merkitsee elimistölle.

        Kuitenkin väität, että liikunta pitää loppujen lopuksi elimistön kunnossa.

        Monilla on se usko, että hiilareita tulee välttää ihan täysin ja kokonaan. Se on paskapuhetta. Monissa kuitupitoisissa ruoka-aineissa on hiilareita. Niitä tarvitaan mm. lihaksien polttoaineeksi, että niillä jaksaa työskennellä. Liika on aina liikaa.

        Voin kertoa ihan omasta kokemuksesta, että kilpaurheilin 7x viikossa 3h päivässä. Söin aivan päinvastaisesti, mitä sinä väität. Margariinia, rasvatonta maitoa, hiilareita kohtuullisesti, joskus jopa PIKARUOKAA! Silti mun kroppa on yhä tänäkin päivänä kunnossa, vaikka liikuntamäärä on vähentynyt huomattavasti. Lihaksia näkyy, ei ole selluliittia, jaksan tehdä asioita ja vatsa toimii. Ainoa ehkä, mihin tällainen syöminen vaikuttaa, ovat aivot.

        Älä anna sellaisia neuvoja ihmisille, jotka ovat omia tuntemuksiasi. Ravintoaineet käyttäytyvät eri tavoin ihmisten kehoissa. Kofeiinikin aiheuttaa tietyille ihmisille ylivilkkautta, joillekin ei. Joillakin on keliakia, toisilla ei.


    • liisu32

      No hei toi selätin nyt vaan voi olla apuna, esim mulla lantio hieman vino ja on auttanut ryhtiin ja tasapainoon. Harrastan ratsastusta.

    • Mummeli60

      Kalorin kulutuksesta en tiedä, mutta liikkuvuutta se parantaa. Toki muullakin tavoin voi tehdä liikkuvuusharjoituksia. Teen pari kertaa päivässä noin viisi minuuttia kerrallaan ja harvemmin jonkun vartin veivaamisen. Itsellä on veivaamisen jälkeen iskias-vaivat vähentyneet. Selkä,ei tule kipeäksi jos pitää navan tiukkana niinkuin yleensäkin monessa liikunnassa pitäisi tehdä. Kaikki liike on kotiinpäin, helppoa tehdä kotona jos ei muuta ehdi. Itse kyllä käyn lisäksi salilla ja tanssitunneilla sekä vesijuoksemassa. Laihtumaan veivaamalla ei varmaan pääse jos ei muuta ruokavaliota. Pitäisikin testata sykevyön kanssa, että mitä se kuluttaa jos tekee vaikka vartin veivauksen. Halpislaite toimii aivan yhtä hyvin. Minulla oli tuo välillä töissäkin, sähköpöydän ääressä voi veivailla samalla kun lukee jotain.

    • Selättäjä

      Mulla kans ollu kuntoutuksessa merkittävä osa ja ilman kyseistä laitetta en pystyisi harrastamaan mitään muutakaan liikuntaa. Ennen ko tuon selättimen hankin niin pystyin juuri ja juuri kävelemään selkäleikkauksen jäljiltä mut nyt pystyn uimaan ja juoksemaan ja tekemään mitä muutkin. Ja kyllähän se laihduttajallkin on tyhjää parempi ja treenaa nimenomaan niitä syvempiä vatsa ja selkälihaksia

      • uudelleenuudelleen

        Nimenomaan syvemmät vatsa ja selkälihakset liikkuvat selätimellä, eikä polviin tule kiertoliikettä joka olisi aika vaarallinen. Itselläni on halpis 14 € maksanut 'selkis', ostin myös poikani perheelle ja ainakin aluksi olivat hyvin innostuneita.
        Kyllähän kaikki urheilu tarvikeet lopulta jää pölytymään.
        Ensimmäinen hankintani oli askel mittari, ensimmäisen patterin loputtua en ole muistanut ostaa uutta. Sykemittari jäi kun opin kuulemaan missä mennään. Polkupyörän matkamittari on aina varastettu, tänään meni toinen kun kävin kaupassa. Käsipainot 2,5 kg köllöttää tietokone pöydällä josku venytän niskojani ja otan ne käsiin.
        Mutta jos edes jonkun ajan saa apua hankita on hyvä ja aina voi alkaa uudelleen.


    • eimaksamitään

      Aivan huikea tuote. Tai siis täysin käsittämätön.

      60 €

      Vaikka kuinka lueskelin tuotteen kotisivuja, en keksinyt mitä lisäarvoa tämä lätkä omaa verrattuna 1,90 € maksavaan harjanvarteen.

      Osta tuollakin rahalla mieluummin jotakin ihan muuta.

      Kun proteiinien, rasvojen ja hiilihydraattien saanti on optimaalista, niin, ihminen pysyy terveenä, hoikkana ja energisenä. Eli syömällä oikein.

      Liikunnan osuus on vain noin 10 prosenttia painonhallinnasta, avainasemassa on siis ruokavalio. Ruokavalio ratkaisee 90 % painonhallinnasta, terveydestä, vastustuskyvystä, kasvamisesta (lapset), lihaskunnon kasvattamisesta ja ylläpidosta sekä lihasten palautumisesta, liikunta loput. Joten ei ole ihan sama mitä suuhunsa laittaa.

      Liian monelle "tavallinen" kotiruoka on lisäainepitoisia ravinneköyhiä eineksiä, viljaa eri muodoissaan, sokereita, lisäaineita, keinotekoisia makeutusaineita, prosessoituja kasviöljyjä (margariinit, kasvirasvakermat jne...), sokerisia muroja, sekä sokerisia maitotaloustuotteita. Tämä ruoka lihottaa ja sairastuttaa.

      Ravinto on yksi olennainen asia, millä pystyy vaikuttamaan rasvanpolttoon. Pääsääntö on, että mitä enemmän syöt hiilihydraatteja, sitä vähemmän rasva palaa. Hiilihydraatit ovat rasvojen lisäksi kehon toinen pääasiallinen energianlähde. Mutta pelkkä hiilihydraattien rajoitus ei riitä vaan ruuan laatu, ravinnesisältö ja myös koko ravintoketju ovat äärimmäisen tärkeitä asioita.

      Ruoansulatuksessa hiilihydraatit pilkotaan glukoosiksi ja muiksi sokereiksi, jotta ne voivat imeytyä. Glukoosin ylimäärä varastoidaan lihaksiin glykogeenina. Pieni osa glukoosista varastoituu maksaan. Kun maksan glykogeenivarastot ovat täynnä, muuttaa maksa ylimäärän glukoosin rasvaksi elimistöön ja yleensä siihen vyötärölle haitalliseksi sisäelinrasvaksi.

      Kun hiilihydraatteja ei ole muuttaa glukoosiksi, niin maksa muuttaa rasvaa glukoosiksi ja näinollen rasva palaa eli mitä enemmän syöt hiilihydraatteja sitä vähemmän laihdut.

      Hiilihydraattimäärän tulee olla alle tietyn rajan, jolloin elimistö alkaa käyttämään rasvaa pääasiallisena polttoaineenaan. Hiilihydraatit stimuloivat insuliinin tuotantoa. Ilman insuliinia ihminen ei liho. Mutta, jos ravinto sisältää liikaa hiilihydraattia, niin tämä yhdessä rasvan kanssa lihottaa ja aiheuttaa metabolisia häiriöitä. Mutta, jos hiilihydraattia vähennetään riittävästi, niin insuliinin tuotanto normalisoituu ja ihminen laihtuu.

      Oikea tärkkelyksen ja hiilihydraattien määrä ruokavaliossa riippuu terveydentilastasi, mahdollisesta painonpudotustarpeesta sekä fyysisestä aktiivisuustasostasi.

      Jotta ihminen voisi polttaa omia rasvavarastoja, tarvitaan lipaasi -nimistä entsyymiä. Lipaasi vapauttaa rasvan rasvasolusta. Insuliini ehkäisee lipaasiin toiminnan. Kun lipaasi ei toimi, niin lihominen jatkuu. Ratkaisu on yksinkertainen. Vähähiilihydraattien ruokavalio laskee insuliinitasoja ja aktivoi lipaasin, jolloin varastorasva siirtyy kierrätykseen ja energialähteeksi.

      Lisätkää liikuntaa asteittain kunnes päivittäisestä liikunnasta tulee elämäntapa (muistakaa erityisesti hyötyliikunta). Liikunta on se voima, joka pitää kehon kunnossa. Kaikki liikuntamuodot kelpaavat. Etsiytykää sellaisten liikuntalajien pariin jotka todella kiinnostavat. Pääasia, että nousette sieltä sohvalta. Muista myös riittävä lepo, uni ja rentoutuminen.

    • LihavaPariskunta

      Meillä ukko toi jonkun romanilta ostamansa sätkyttimen kotiin. Sätkittiin sillä kuin hullut olohuoneessa. Miehellä tuli sätkimisestä ihan ulosteet housuun ja istuutui sohvalle niin siihenhän sitten purskahti pikkukalsarin välistä ihmisulosteet ja karmea paskankäry leijaili huoneistossa. Itselläni tuli okse kukkapurkkiin heti kun haistoin mieheni ryynipaskan katkun. Ihan meni pilalle koko ilta tämmösen sätkyttimen takia:(

    • 2321312312323131213232

      täytyy olla aika hullu jos maksaa muovinpalasta yli 40€

    • 2vuodenkokemus

      Vastustavat ne jotka ei viitsi muutekaan pitää itsestään huolta ja kuntoilla. Selätin on selälle tosi jyvä ja saa sen naisen vyötärönkin näkymää. Rantakuntoon ehtti vielä Selättimellä jos vaan viitsii.

    • a1b2

      Hei. Ihan sama mitä jumppaleluja kukin hankkii,pääasia on loppupelissä se että liikkuu,vaikkei sitä lelua käytäkään säännöllisesti ja vaik ostaa joka kk uuden jumppajutun niin ei se haittaa. Liikettä vaan leluilla tai ilman,turha mollata ettei toimi,paremmin toimii kun maata sohvalla.terv mulla iso lelulaatikko ja leluja moneen liikkeeseen ;)

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      85
      3617
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      572
      3397
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      42
      3229
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2132
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2031
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      316
      1908
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1885
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      149
      1574
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1331
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1322
    Aihe