Tisteluhansikas

kesästä-syksyyn

Taisteluhansikas

"Voisiko joku oikeaoppisuuden mestari tulla areenalle ja tuoda tähän keskusteluun vähän tosiasioita?" Tällaisen taisteluhansikkaan heitti eräs nimimerkki W.R.L The New York Sun-lehden yleisönosastossa. Tämä tapahtui vuonna 1899. Lehden yleisönosastossa oli keskusteltu kristillisestä totuudesta.

Ivan Panin ei ollut nähnyt The New York Sun-lehteä vuosiin, mutta matkallaan South Framinghamista Graftoniin Massachusettsiin, kappale tuon päivän Sun-lehteä jätettynä junan tyhjälle istuimelle "putosi hänen käsiinsä". Hänellä oli kosolti niitä tosiasioita joita Herra W.R.I kaipasi eikä hän voinut olla vastaamatta esitettyyn haasteeseen.

Ivan Panin kirjoitti kirjeen The New York Sun-lehden yleisönosastoon jossa hän toi esiin niitä tosiasioita joita Herra W.R.L. kaipasi.

Hän kertoi Matteuksen evankeliumin alussa olevan Jeesuksen sukupuun numerojärjestelmistä. Hän kertoi luvun loppuosan Jeesuksen syntymästä kertovan jaejakson numerojärjestelmistä ja huomautti että koska kertomuksessa esiintyvän enkelin puheessa on aivan oma järjestelmänsä niin tämä järjestelmä muodostaa aivan kuin renkaan renkaaseen, aivan kuin pyörän pyörän sisään.

Edelleen hän jatkoi kertomalla Matteuksen Evankeliumin toisessa luvussa olevan Jeesuksen lapsuudesta kertovan tekstin lukuisista, sisäkkäisistä numerojärjestelmistä. Hän kertoi, että ei ole yhtäkään sellaista Matteuksen lukuisissa tekstikappaleissa, jota ei olisi rakennettu täsmälleen samaan tapaan. Ja jokaisen lisäkappaleen myötä sen rakentamisen vaikeus kasvoi, ei aritmeettisessa, vaan geometrisessa sarjassa, sillä Matteuksen olisi pitänyt suunnitella numeerisia suhteita siihen mikä tulee edelle ja mikä on jäljempänä. Olisi sen vuoksi helppoa osoittaa että Herra L. tarvitsisi muutamia vuosisatoja kirjoittaakseen sellaisen kirjan kuin Matteus.

Hän kertoi että vataavat numerojärjestelmät löytyvät myös Markuksen evankeliumista ja aivan erityisen runsas järjestelmä löytyy Markuksen Evankeliumin kahdestatoista viimeisestä jakeesta jotka Jumala on siis erityisesti aivan kuin alleviivannut. Eikä numerojärjestelmiä löydy vain Matteuksen ja Markuksen Evankeliumeista vaan myös Luukkaan ja Johanneksen. Eikä tämäkään vielä riitä vaan omat numerojärjestelmänsä löytyvät myös kaikkien muiden Uuden Testamentin kirjoittajien kirjoista. Ja niinkuin Uudesta Testamentista löytyy kattavasti numerojärjestelmiä niin myös Vanhasta Testamentista löytyy omansa.

Ei ole mahdollista että nämä monet eri aikaan ja eri paikoissa kirjoittaneet henkilöt olisivat suunnitelleet nämä järjestelmät. Vain jos otamme huomioon Hänet joka kaiken on luonut, voimme ymmärtää että Hän on luonut myös Raamatun eli sanellut sen kirjoittajilleen. Kysymys on siis sanainspiraatiosta jonka Ivan Paninin tutkimustyö näin todistaa. Ivan Paninin kirjoittaman kirjeen The New York Sun lehden yleisönosastoon voit lukea sivulta http://www.totta-on.fi/Raamattu/kirje.html

3

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kesästä-syksyyn

      Esimerkki numerojärjestelmistä Raamatussa

      Esimerkkinä niistä numerojärjestelmistä joita Ivan Panin löysi Raamatusta on muun muassa Uuden Testamentin alussa olevan Jeesuksen sukupuun alkuosan (jakeet 1-11) sisältämät ilmiöt. Jaejakson sanastossa on seitsemällä jaollinen määrä sanoja, vokaalilla ja konsonantilla alkavien sanojen määrä on seitsemällä jaollinen, sanaston sanoissa olevien kirjainten määrä on seitsemällä jaollinen, sanaston sanojen kirjaimet jakaantuvat vokaalien ja konsonanttien kesken seitsemällä, sanaston sanoista vain kerran esiintyvien ja useammin kuin kerran esiintyvien määrä jakaantuu seitsemällä, vain yhdessä muodossa esiintyvien ja useammassa kuin yhdessä muodossa eiintyvien sanojen määrä on seitsemllä jaollinen, sanaston sanoissa substantiivien ja muiden kuin substantiivien määrä on seitsemällä jaollinen, substantiiveissa nimisanojen ja muiden kuin nimisanojen määrä on seitsemällä jaollinen, nimisanat jakantuvat seitsemällä Jeesuksen miespuolisiin esi-isiin ja muihin, että sanat jakaantuvat aakkosellisesti ryhmiin joissa kussakin on seitsemällä jaollinen määrä sanoja: 'alpha - epsilon', 'stigma - iota' ja 'lamda - upsilon'. Eikä tässä vielä kaikki. Mutta eiköhän tullut osoitetuksi, että tämä osa sukupuusta, vain 11 jaetta, rakentuu monimutkaiselle seitsemien suunnitelmalle joka ei voi olla sen kirjoittajan suunnittelema vaan yliluonnllista alkuperää, saatu suoraan sanainspiraationa Jumalalta. Nimethän olivat jo valmiina olemassa! Lisää Jeesuksen skupuun numeropiirteitä löytyy sivulta http://www.totta-on.fi/Raamattu/sukuluettelo.html

      • sanainspiraatio

        Numerojärjestelmät, jonka Ivan Panin löysi Raamatusta, on maailmanluokan sensaatio! Nämä järjestelmät jotka koostuvat eri numeroiden, esimerkiksi 7, 8, 11, 17, 24, 37, 43, muodostamista piirteistä, luovat aivan kuin verkon joka sitoo Raamatun tekstin sekä muodon että sisällön. Esimerkki näistä järjestelmistä löytyy sivulta http://www.totta-on.fi/Raamattu/sinetti.html Näistä Raamatun numerojärjestelmistä tulisi pitää kovaa meteliä, lyödä rumpua joka kadun kulmassa!

        Ivan Panin haastoi aikansa älyköt kiistämään tämän hänen tekemänsä löydön mutta kukaan heistä ei ottanut haastette vastaan. Näin he epäsuorasti todistivat Ivan Paninin olevan oikeassa. Huomattava poikkeus edellisiin oli eräs lakimies, jonka kirjoja laeista pidettiin arvossa. Hänellä oli kyllin älykkyyttä ja rehellisyyttä tunnustaa että esimerkki jonka Ivan Panin esitti Raamatusta oli arvostelun kestävä, että Raamattu on siten osoitettu olevan "ilman muuta ainutlaatuinen kirja". Sen verran esimerkki häntä innosti todisteillaan että hän sittemmin luki Ivan Paninin "Numerics"-kirjan suurella mielenkiinnolla ja sitten, virkistyneenä tästä opetuksesta, hän siirtyi taas kerran kristillisyyden vastaisten kirjojensa pariin joiden kirjoittamiseen hän ilokseen käytti vapaa-aikaansa.

        "On vain kolme, mutta vain kolme tapaa, jolla väitteeni voidaan kiistää..." kirjoitti Ivan Panin toisessa kirjeessään the New York Sun-lehdelle, katso http://www.totta-on.fi/Raamattu/jumalallinen.html , vastattuaan ensin muutamiin ensimmäiseen kirjeeseen tulleisiin lukijapalautteisiin. Mutta vaikka hän kertoi miten hänen väitteensä voidaan kumota, tehden näin asian helpommaksi vastaväittäjille, eivät he tarttuneet haasteeseen.

        Miksi vielä nykyäänkin jopa Jumalaan uskovat ihmiset torjuvat tämän Ivan Paninin Raamatusta löytämät järjestelmät? Nämä järjestelmät osoittavat kiistattomasti että Raamattu on kokonaisuudessaan Jumalan luoma, siinä ovat juuri oikeat kirjat ja kaikki tekstit ovat juuri niin kuin Jumala haluaa niiden olevan. Ivan Paninin löytämät jarjestelmät todistavat sanainspiraation oikeaksi. Jumala siis saneli Paavalille joka saneli kirjurille joka kirjoitti täsmälleen sanelun mukaan. Sama pätee muihinkin kirjoittajiin.

        Onko tämä, että sanainspiraatio on todeksi osoitettu, vastaus esittämääni kysymykseen? Heidän pitää, jos hyväksyvät sanainspiraation, ottaa hyvin vakavasti jokainen sana ja kirjain Raamatussa. He eivät enää voi asettua Raamatun yläpuolelle ja valita siitä itselleen vain ne kohdat jotka heille sopivat.


    • kiitos aloituksesta

      Tuo erittäin mielenkiintoista, mutta ainakin meikäläiselle huonäköiselle hankalaa lukea netistä. Pitäisi tulostaa ainakin paperille. No krtisttittynä uskon Raamatun jumalalliseen arvovaltaan

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1709
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1604
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      70
      1468
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1452
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      51
      1349
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1308
    7. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      84
      1245
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      11
      1168
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1121
    Aihe