Weight loss / Active Food supplements

pettynytt

Näillä hakusanoilla yritys myy laihdutusvalmisteeksi nimeämään valmistetta. Luvataan rahat takaisin jollei paino putoa.
Mitään erikoiskikkoja ei kuulemma tarvita, mainoksessa puhuu mies joka ei ole liikkunut eikä vähentänyt syömiään. Ottaa vain näitä tabletteja ja paino putoaa aivan itsestään.
No mitään ei voi hävitä, koska rahat saa takaisin.
Kun sitten paino ei pudonnut ja oli aika lunastaa lupaus ja palauttaa rahat.
No asiakaspalvelu joka oli vakuuttanut kuukausia sitten rahjen turvallisesta takaisin saamisesta onkin nyt sitä mieltä, että rahojen palautus saattaa kestää tosi kauan ja pahinta on että homma pitää hoitaa puolassa.
Helpoiten saa rahat takasin jos pillerit ovat syömättä! No enhän silloin tietäisi että ne eivät toimi.
OLisi myös hyvä liittää lääkärin lausunto ja valokuvat ennen/jälkeen kuurin.
Lähetin purkin puolaan omin kustannuksin ja selvityksen dieetistä ja liikunnasta.
Ihan sama, rahoja ei kuulu ja nyt voi sitten tappiohin lisätä myös postikulut.
Kuluttajasuojaan aion vielä viedä asian.
HUIJARISAKKIA; VAROKAA!!!!

25

545

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaarakainen1

      Täyttä huijausta, ensin tarjotaan edullista 1kk kuuria ja äijä soittaa perään edullisesta jatkokuurista, se maksaa sitten lisää.
      Kappas vaan , posti tuo lähetyksen jossa ei lisäpakkausta olekkaan mutta hintaa 60kpl annokselle kertyy huimat 86,00€!!!

      • kaarakainen 1

        Jatkoa>> Kyseistä tuotetta näköjään saatavana näköjään asiallisesta kotimaisesta nettikaupasta 30% vahvempana ja hinnaksi näköjään yli 50% edullisemmin.
        Myyjän tiedot jo saatu selville soittojen perusteella.


      • Active Finn
        kaarakainen 1 kirjoitti:

        Jatkoa>> Kyseistä tuotetta näköjään saatavana näköjään asiallisesta kotimaisesta nettikaupasta 30% vahvempana ja hinnaksi näköjään yli 50% edullisemmin.
        Myyjän tiedot jo saatu selville soittojen perusteella.

        Vie ihmeessä asia kuluttajaviranomaisille!!! Ja laita suomalsisen myyjän tiedot näkyville tänne nettiin kaikille!!!


    • Ärsyyntynyt

      Täysin sama tilanne ja aion myös viedä tapaukset viranomaisille.

    • Toinen pettynyt

      Kannattaa olla tosi tiukkana! Kyllä ne rahat palauttavat tosin vähennettyinä postikuluilla. Siitäkin huolimatta jokaisen UHRIN kannattaa viedä tämä kuluttajasuojaviranomaisille, jotta vastaava huijaus saadaan pikimmiten loppumaan!!!!

      • Huij...kiikkiin

        Menin hullu tilamaan kyseisestä paikasta tuotetta ja ei mitään vaikutusta.Rahat luvattiin takaisin.Nyt vasta löysin nämä kommentit.Sähköpostiosoite on purkin kyljessä.Laitan sinne tulenkatkuista tekstiä. Vieläkin firma huijaa 2015 näköjään.Tuolle on tultava loppu. 86 euroa huijaavat edelleen.


      • Hölmönhommaa

        Ei se ole tyhmä, joka pyytää, vaan se joka maksaa.

        Käärmeöljyjä on hyväuskoisille hölmöille myyty jo tuhansia vuosia.


    • Raivosta sekaisin

      Hei, minä lankesin samaan tilaukseen tammikuussa 2014. Lähetin tyhjän paketin, maksamani laskun ja tilinron palautusrahoja varten siihen osoitteeseen, josta paketti oli tullut ja kun mitään ei alkanut kuulua, kirjoitin ja asiakaspalvelusta vastattiin, että olin lähettänyt väärään paikkaan.

      Tässä ote ensimmäisestä saamastani vastauksesta:
      Tilaushetkenä hyväksyit sopimusehdot, jotka oli nähtävissä internetsivulla. Niissä oli tarkasti määritelty mitenkä
      tuotteen pitää palauttaa. Tällä hetkellä lähetyksesi on Vantaalla tuotteen valmistajan partnerilla, joka vastaa
      lähetyksistä Suomessa.
      Tietyin aikavälein Postnord Logistics lähettää väärin palautetut reklamaatiot Varsovaan, mutta on vaikea arvioida koska
      sellainen lähetys saapuu. Heti kuin niin tapahtuu otamme sinuun yhteyttä.

      Yllä oli siis ote saamastani ensimmäisestä valituksesta.

      Internet sivuilta en löydä palautusohjetta. Myös tilausvahvistuksessa ei mainita, että palautettaessa on otettava yhteyttä.

      Valitin, että totta kai asiakas palauttaa sinne, mistä se on lähetetty ja ei voi olla niin, että rahoja ei palauteta, jos ei ota yhteyttä ja sanoin, että tämä on kuluttajansuojan vastaista toimintaa. Nyt on elokuu 2014, lähetin taas kyselyn, Internet sivuilta en löydä palautusohjetta laskusivulta en myöskään muulta sivustolta.

      Onko neuvoja kenelläkään? Jos olette ottaneet kuluttajasuojaan, niin mihin tahoon siellä ? Olisin kiitollinen lisäinformaatiosta/-tiedoista samassa jamassa olleille.

    • voihan hömppää

      Monipuolinen ja terveellinen ravinto ja /tai kotiruoka on pelkkä tyhjä fraasi, jota suurin osa suomalaisista ei edes ymmärrä. Esimerkiksi pasta, ruispala ja big mac ovat eri ruokia, mutta kaikkien pääraaka-aineena on sama ravinneköyhä vilja. Toinen haaste tulee ravintoaineiden imeytymisestä. Monen suomalaisen suoliston toiminta on kaukana optimaalisesta.

      Kun proteiinien, rasvojen ja hiilihydraattien saanti on optimaalista, niin elimistö polttaa rasvaa energiaksi (joko varastorasvaa taikka syötyä rasvaa riippuen kumpaa tarvitsee polttaa). Ihminen pysyy terveenä, hoikkana ja energisenä.

      Laihduttaminen ei onnistu kaloreita laskemalla, koska kaloriyksikkö kuuluu pannuhuoneeseen. Se on näppärä yksikkö vertailtaessa puun polton onnistumista. Oman kalorinkulutuksen tarkka laskeminen on käytännössä mahdotonta. Siihen tarvitaan laboratorio-olosuhteet ja tarkat mittalaitteet. Niitä löytyy vain esim. liikuntatieteen tutkimuslaitoksista. Silti monet laskevat edelleen vielä kaloreita, odottaen sen tuovan järjestyksen ja hallinnan omaan kehonkoostumukseen. Kuitenkin tiedetään, että kalorit eivät ole tasa-arvoisia vaikutuksiltaan esimerkiksi insuliinin tuotantoon. Jos otat kalorisi hiilihydraateista, sen vaikutus on erilainen kuin rasvoista tai proteiineista.
      http://hidastaelamaa.fi/2014/08/mita-myytteja-sina-elat-todeksi/

      Syömällä oikein ihminen laihtuu ja pysyy terveenä.

      Ruokavalio ratkaisee jopa 90 % painonhallinnasta, terveydestä, vastustuskyvystä, lihaskunnon kasvattamisesta ja ylläpidosta sekä lihasten palautumisesta, liikunta loput. Joten ei ole ihan sama mitä suuhunsa laittaa.

      Liian monelle "tavallinen" kotiruoka on lisäainepitoisia eineksiä, viljaa eri muodoissaan, sokeria, keinotekoisia makeutusaineita, prosessoituja kasvirasvoja (margariini, kasvirasvakerma jne...), sokerisia muroja, sekä sokeririkkaita maustettuja maitotaloustuotteita. Sellainen ruoka ei riitä. Se sairastuttaa.

      Terveellisen ravinnon kivijalka koostuu kolmesta asiasta: proteiineista, väreistä ja rasvoista.

      Ravinto on yksi olennainen asia, millä pystyy vaikuttamaan rasvanpolttoon. Pääsääntö on, että mitä enemmän syöt hiilihydraatteja, sitä vähemmän rasva palaa. Hiilihydraatit ovat rasvojen lisäksi kehon toinen pääasiallinen energianlähde.

      Ruoansulatuksessa hiilihydraatit pilkotaan glukoosiksi ja muiksi sokereiksi, jotta ne voivat imeytyä. Glukoosin ylimäärä varastoidaan lihaksiin glykogeenina. Pieni osa glukoosista varastoituu maksaan. Kun maksan glykogeenivarastot ovat täynnä, muuttaa maksa ylimäärän glukoosin rasvaksi elimistöön ja yleensä siihen vyötärölle haitalliseksi sisäelinrasvaksi.

      Kun hiilihydraatteja ei ole muuttaa glukoosiksi, niin maksa muuttaa rasvaa glukoosiksi ja näinollen rasva palaa eli mitä enemmän syöt hiilihydraatteja sitä vähemmän laihdut.

      Lisätkää liikuntaa asteittain kunnes päivittäisestä liikunnasta tulee elämäntapa (muistakaa erityisesti hyötyliikunta). Liikunta on se voima, joka pitää kehon kunnossa. Ilman liikuntaa laihduttaja ei saavuta täydellistä voittoa. Kaikki liikuntamuodot kelpaavat. Etsiytykää sellaisten liikuntalajien pariin jotka todella kiinnostavat. Pääasia, että nousette sieltä sohvalta!

      http://personal.inet.fi/koti/remeli/aitoa_ruokaa.htm

      Kuulostiko liian helpolta?

      Laihdutus on järjetön bisnes, kun kaikki päivälehdet ja aikakauslehdet ovat viimeisen 30 vuoden aikana joka kevät, syksy ja talvi kirjoitelleet milloin mitäkin laihdutusopasta ja liikuntavinkkejä lehtiinsä, jotta lehti myy. Kauppa se on joka kannattaa. Ja tyhmä ei ole se, joka pyytää, vaan se joka maksaa. Kun mitään uutta ei tapahdu ihmisen fysiologiassa eikä tule tapahtumaan, niin kerrataan vanhoja asioita vuodesta toiseen hiukan artikkelia muuttaen. Lisäksi kaikenlaista rasvasiepparipilleriä, laihdutusryhmää, ateriankorviketta, laihdutuspirtelöä, välipalapatukkaa ja vaikka mitä ihmeainetta myydään miljardeilla, jotta rasva palaa, vaikka kansa ei laihdu eikä tervehdy yhtään, päinvastoin.

      Missä vika?

      Ja virallinen taho ja heitä edustavat tyypit (mm. viralliset ravitsemusterapeutit) kyllä varmistavat, että Matti ja Maija Meikäläinen jatkossakin aloittavat aamunsa mikropuurolla ja rasvattomalla maidolla sekä vetävät leipää naamariinsa aamusta iltaan margariinilla, etteivät vaan laihtuisi ja tervehtyisi.

      Mitä muuta Pekka Puskan pulju on saanut aikaan, kuin -50 luvulta terveen kansan sairaaksi. Ja kaksituhatpäisen puolityöttömän lääkärikunnan nostettua 20 000 täysin työllistettyyn lääkäriin ja 700 lääkärin vajeeseen. Eikä sekään riitä !!!! Eikä kukaan reagoi, eikä tee asialle mitään?

    • murheellinen

      Hei! Näin kävi minullekkin...ei mitään vaikutusta ja palautin purkin eikä rahoja oo tullu takasi eikä varmaan ruu ...just soitin ja poika vastasi huonolla suomenkielellä ...olis pitäny purkki palauttaa 60 päivän sisällä ...kuulema ehoissa on niin...humpuukia on

    • rgtghte

      Vyötäröltäni lähti 13 cm kuukaudessa sillä, että lopetin sokerilimun hörppimisen. paino aleni kaksi kiloa.

    • tee itse

      Googlasin esimerkin Nutrilet suklaa smoothie ja tässä sisältö:

      AINESOSAT: Soijaproteiini, fruktoosi, soijakuitu, kaakaojauhe (kaakao, kaliumkarbonaatti), emulgointiaine (soijalesitiini), soijarasvajauhe (soijaöljy, glukoosisiirappi, maitoproteiini, pentanatriumtrifosfaatti, trikalsiumfosfaatti, luontaiset aromit), kivennäisaineet (trinatriumsitraatti, kaliumkloridi, trimagnesiumsitraatti, trikalsiumsitraatti, trikalsiumfosfaatti, natriumkloridi, ferrofumaraatti, sinkkisulfaatti, kupariglukonaatti, mangaanisulfaatti, natriummolydaatti, kaliumjodidi, kromikloridi, natriumsele-niitti), kuivattu glukoosisiirappi, aromit (suklaa, banaani, kofeiini), stabilointiaineet (guarkumi, ksantaanikumi), vitamiinit (askorbiinihappo, nikotiiniamidi, D-α-tokoferyyliasetaatti, kalsium-D-pantotenaatti, pyridoksiinihydrokloridi, riboflaviini, tiamiinihydrokloridi, retinyyliasetaatti, foolihappo, D-biotiini, fyllokinoni, kolekalsiferoli, syanokobalamiini), makeutusaineet (aspartaami, asesulfaami K), maltodekstriini, dekstriini, glyseroli, väri (sokerikulööri), stabilointiaine (arabikumi).


      Siis ihan hirveetä paskaa ja eivät edistä ainakaan terveyttä.

      Tosin muutaman viikon noita voi syödä, jos ei halua tehdä kunnon ruokaa itse.

      Esimerkki kanakeitosta:

      AINESOSAT: Soijaproteiini, kuivattu glukoosisiirappi, soijakuitu, rasvaton maitojauhe, soijaöljy, kivennäisaineet (kaliumkloridi, trimagnesiumsitraatti, trikalsiumsitraatti, trikalsiumfosfaatti, ferrofumaraatti, sinkkisulfaatti, mangaanisulfaatti, kupariglukonaatti, natriummolybdaatti, kaliumjodidi, kromikloridi, natriumseleniitti), arominvahvenne (mononatriumglutamaatti), kana-aromi (sisältää sulfiittia) ja kasvisaromi (sisältää sinappia ja selleriä), suola, maltodekstriini, maitoproteiini, muunnettu tärkkelys (peruna), laktoosi, hiivauute, väri (beta-karoteeni), yrtit ja mausteet (ruohosipuli, mustapippuri, kurkuma, muskotti), sakeuttamisaine (ksantaanikumi), sipulijauhe, persilja (0,2%), valkosipuli, emulgointiaine (soijalesitiini), vitamiinit (askorbiinihappo, nikotiiniamidi, DL-α-tokoferyyliasetaatti, kalsium-D-pantotenaatti, pyridoksiinihydrokloridi, riboflaviini, tiamiinihydrokloridi, retinyyliasetaatti, foolihappo, D-biotiini, fyllokinoni, kolekalsiferoli, syanokobalamiini), hapettumisenestoaineet (askorbyylipalmitaatti, alfatokoferoli). Sisältää vehnää. Saattaa sisältää pieniä määriä kananmunaa. Valmiin keiton suolapitoisuus on 0,7 %.

      • tee itse

        Kanakeitto ilman kanaa?

        Jos ihan laiska on, niin ostaa pakastealtaasta kasviksia ja lihahyllystä maustamatonta broileria. Heittää kattilaan sekä merisuolaa ja currya joukkoon. Tomaattipyre antaa myös hyvää makua.

        Lisäksi voi laittaa tuorejuustoa taikka koskenlaskija sulatejuustoa, niin saa hyvää rasvaa mukaan. Rasva ja proteiini pitää kylläisenä kera hyvien hiilarien.

        Toki nyt on kotimaiset kasvikset parhaimmillaan ja ei siinä pesemisessä ja pilkkomisessa varttia kauempaa mene.

        Aamupalaksi kannattaa tehdä smoothie tai syödä luonnonjogurttia marjoilla, joita pakastin pitäisi olla täynnä hyvän marjakesän jäljiltä.

        Lisäksi C-vitamiinia ja D-vitamiinia tarvii purkista.

        C-vitamiinia 500-1000mg / vrk
        D-vitamiinia 100µg / vrk


        Eli jos välitätte lapsistanne ja itsestänne, niin tehkää kaikki ruoka itse laadukkaista raaka-aineista. Siten tiedätte, mitä todellisuudessa syötte.


    • hömelö009

      Minäkin menin tyhmänä retkuun, tosin purkki on vielä avaamatta. Mihin siis pitää palauttaa, osoitteeseen, mistä ovat tulleetkin vai jonnekin muualle? Kiitos neuvoista!

    • NytLoppuHölmöily

      Epätoivoiset ja laiskat ihmiset on bisneskettujen lempiasiakkaita, Aina kun puhutaan laihduttamisesta, niin ensimmäisenä mieleen tulee "oisko joku nopea oikotie". Onhan niitä markkinat pullollaan. Ainoa oikea tapa laihduttaa on tietenkin asennemuutos. Se sisältää itsekurin, järjenkäytön ja kärsivällisyyden. Syö terveellisesti, ja lisää raakaravinnon osuutta. Syö älykkäästi, eli älä sorru "light" -huijailuun. Älykäs syöminen on sitä, että saat oikeaa ravintoa riittävästi, mikä mm. pitää yllä tehokasta aineenvaihduntaa, solut toimivat oikein jne... eli et tyhmyyksissäsi syö ravintoköyhästi. Se EI laihduta. Ja ole kärsivällinen, laihduta hitaasti. Pikalaihdutus kääntyy usein itseään vastaan. Eli parhaat ja ainoat "laihdutuspaketit" löytyy ruokakauppojen hyllyiltä.

    • Harmittaaaaaaa

      Pillereistä ei ollut mitään apua. Palautin tuotteen Puolaan ja se palautettiin mulle takaisin, koska vastaanottaja ei ollut enää kyseisessä osoitteessa. Syy oli seuraava: Varaston uuden rakennuksen omistajan ja yrityksemme ( Active Food supplements) välillä oli jotakin hoitamattomia asioita. Palautin tuotteen uudestaan Puolaan eri osoitteeseen eli nyt on maksettu kahdet postimaksut. Edelleen odotan rahoja tilille.... Laitan uuden viestin, jos ne rahat joskus saan. Onko kukaan ottanut yhteyttä kuluttaja- asiamieheen ja mikä oli lopputulos?

    • Mielenmuuttaja

      minulla odottaa purkki postissa noutamista, olen päättänyt, että en lunasta/maksa lähetystä, vaan käyn sanomassa postissa, että palauttavat takaisin. Saas nähä, mitä tapahtuu toisessa päässä kun saavat lähetyksen takaisin, laittavatko takaisin???

      • pöhlö

        Minäkin retkahdin eilen tilaamaan ja tulin samana päivänä katumapäälle. Yritin soittaa numeroon josta minulle oli soitettu mutta siellähän oli vain vastaaja päällä. Lähetin sitten peruutuksen tekstiviestinä ja vielä sähköpostilla. Sähköpostiin tuli vastaus ettei se mennyt perille? Miten sinulle mielenmuuttaja kävi, saitko palautettua tuotteen ilman ongelmia?


    • Clarie45

      Miten pitäisi toimia, kun tuli tilattua vahingossa kyseinen tuote. Ajattelin vain edetä ja katsoa lisää infoa, ja yhtäkkiä tulikin ilmoitus, että olen tilannut kyseistä tuotetta.

      Katsoin tässä jotain vanhempaa ketjua vastaavasta tuotteesta ja ihmisillä on näköjään ollut vaikeuksia saada rahat takaisin. Minä valitsin kuitenkin maksutavaksi, että maksan noutohetkellä, eli heillä ei ole tilitietojani.

      Voinko kuitenkin joutua ikävyyksiin, vai hoituuko homma vain sillä, että en nouda pakettia, eikö paketteja lähetetä takaisin jos ei hae tiettyyn päivään mennessä.

      Yritin lähettää sähköpostiviestin peruutuksesta, mutta eipä tietenkään toiminut. Heidän viestissä lukee, että asiakaspalvelija ottaa minuun yhteyttä vahvistaakseen yksityiskohtia. Puhelin soi varmaan 2 minuuttia sen jälkeen kun tilaus oli mennyt mutta en vastannut. Tarkistin puhelinnumeron, se tuli saksasta.

      Olenko selvinnyt pelkällä säikähdyksellä vai pitääkö minun vielä tehdä jotain?

      Onko se edes virallinen tilaus, kun heidän vielä pitää soittaa varmistaakseen tiettyjä asioita, varmaan tilinnumeroni. En ole koskaan törmännyt vastaavaan, siis että otetaan yhteyttä varmistaakseen tiettyjä tietoja.


      Kiitos jos viitsitte vastata, tämä vaivaa minua.

    • TäyttäHumpuukia

      Eikö aikuisille ihmisille ole vieläkään selvää se, että ihminen laihtuu, jos syö vähemmän kuin kuluttaa? Mitkään ihmemömmöt ja napit ei laihduta ketään, paitsi niihin haksahtaneen lompakkoa. Niiden myyjän lompakkoa ne puolestaan lihottaa.

      JOS HALUAT LAIHTUA, VÄHENNÄ SYÖMISTÄ JA LISÄÄ KULUTUSTA! Helpoiten se onnistuu karsimalla sokerin pois kaikista syömisistä ja lisäämällä liikkumista vaikka vain päivittäisellä puolen tunnin kävelylenkillä! Tuon toteuttamiseen ei tarvita mitään ruudinkeksijän älykkyyttä, ei kalliita investointeja, tms, jätät vain sokerit syömättä ja kävelet päivittäin, siinä se!

    • Mmmmwwe

      Voiko paketin vain jättää noutamatta? Vai noudan ja maksan?

    • katuva

      Menin sanaan retkuun 57e pieni purkki ja maksoin tilisiirrolla. Nyt iski paniikki, että onko kyseessä sittenkin joku kestotilaus ja rahaa alkaa hävitä tililtä/sieltä tulee lisää pillereitä?

      Olen hyvin kiitollinen vastauksesta, jos jollain on kokemusta asiasta!

    • rahattakaisin

      Hei! Palautin paketin tietoineni tammikuun alussa ja helmikuun lopussa laitoin mailiä kun rahoja ei kuulunut. Niin tänään sitten ilmoittivat, että rahat tulevat kahde viikon kuluessa.

    • 9865

      tilasin tammikuussa liikavarvassuojat postiennakolla olivat epäsopivat en käyttänyt palautin takaisin kerron syyn . 150.00 ei ole vieläkään palautettu rahoja. pistin karjatun kirjeen ja tiedustelin rahoja ei ole kuulunut mitään. Pitää ottaa nyt yhteys kuluttajaneuvojaan. HUIJAUSTA VAROKAA.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6263
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4006
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2416
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1960
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1413
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1316
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1060
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      971
    Aihe