CM-Rakentajat Hikiä, Älä mene heille töihin!

aatami1

Kerron Etelä-hämeessä entisessä navetassa tekevästä
parvekerakentajasta.
Pitäisi urakalla tehdä töitä, mutta kun ei edes osia ei saa tehdyksi
alihankinnassa. Hakee ihmisiä asentaja nimikkeellä. Lupaa
TJ että tulee 3000e/kk helposti. Eli raha tulee jos teet 16h päiviä,
5 päivää viikossa, eikä taida sekään riittää. Työntekijöitä tulee ja
menee. Aina käy joku reppana yrittämässä. Alkanut ottamaan
50 vuotiaita myös, eli TJ lupaa ihan mitä tahansa, mikä
ei ole totta.
Jotain hyvää firmasta, ei kellokorttia, mutta ei palkkaa jos ei tule
parvekkeita. Ihan tuntitöinä olisi hyvä työpaikka.
Rehellisiä yrittäjiä on heitä enään? Onneksi tunnen
joitakin

49

5260

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hHhHhX

      "Hausjärven tuotantohallimme on hyvä työympäristö. Työn sujuvuus, turvallisuus, ergonomia ja hyvä ilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita.

      CM-Rakentajat Oy on jo pitkään ollut parvekevalmistuksen edelläkävijä ja kehittäjä, jolle asiakas on ykkönen ja joka haluaa olla alansa halutuin yhteistyökumppani. Meillä on reilu tekemisen meininki, jossa vastuu ja vapaus kulkevat käsi kädessä."

      Tuollainen teksti löytyy navetan työpaikkailmoituksesta. Jokainen ketä on kyseissä paikassa käynyt tietää että työntekijöitä ei taideta arvostaa.

      Todistan myös että aatami1:n kirjottama teksti on täysin TOTTA! TJ puhuu pelkkää paskaa, itselleni kerrottiin että olisi 2000e/kk keskimäärin (n.40 tuntia/viikko). Firmalla menee ilmeisesti huonosti kun ei pysty järjestämään asioita silleen että työntekijä tulisi palkoillaan toimeen,

      • hämmästynyt

        Jos hakee töihin niin eikö silloin pitäisi olla valmis tekemään töitä. Nykyään alle nelikymppiset haluaa ensin palkan kun menee työpaikalle ja sitten pitäisi maksaa extraa työnteosta. Minun käsitykseni eri yrityksissä esimiehenä työskennellessäni


      • Jeckko3
        hämmästynyt kirjoitti:

        Jos hakee töihin niin eikö silloin pitäisi olla valmis tekemään töitä. Nykyään alle nelikymppiset haluaa ensin palkan kun menee työpaikalle ja sitten pitäisi maksaa extraa työnteosta. Minun käsitykseni eri yrityksissä esimiehenä työskennellessäni

        Itse TJ kommentoimassa / Joku pelle kyseisen firman päällystöstä tai sitten et vain tiedä mistä tässä on kyse.. Työtä on turha mainita kun puhutaan tästä kyseisestä firmasta.


    • parvekeasentaja

      sen on kyllä vanha sikala ja noi jutut on totta kannattaa kiertää kaukaa!!!!! 2 vuotta melkeen siellä kärvistelly alux tuli rahaa mut 2012 keväällä kusi kaikki pelkkää kusetusta kusetuksen päälle

      • Audimieshikiältä

        Turun keikka, muistatko ?


    • parvekeasentaja 2

      toinen parvekeasentaja .kuka idiootti puolustelee . kun jättää palkat maksamati ja kusettaa asentajia.

      • nöyryytetty

        Tuotantolinjaa koitetaan vääntää väkisellä pyörimään työntekijöiden kustannuksella.


    • luovuttaja1

      Kävin katsomassa 2viikkoa esittelyssä johtaja kertoi että 700e parvekkeelta työparinkanssa jaettuna .Töiden alettua huomasin että yrityksellä oli työkaluina 2 jiirisahaa 1 akkupora 1 käsipora 2 kulmahiomakonetta viidelle työparille .Puolet ajasta kului kun odotti työkalujen vapautumista ja työnantaja säännösteli myös valmistumista puuttuvalla materiaalilla eli luvattuun urakkavauhtiin pääsee jos tuot omat työkalut ja hankit omakustanteisesti materiaalin

      • entinen parvekepelle

        TJ:llä myös tapana maksella palkkoja väärille tileille, työsuojelupiiri
        epäili veronkiertoa.Yleistä rakennusaloilla.
        Kaveri ihan tyhjätasku ja ei noudata työehtosopimuksia!!!
        Eikä ymmärrä että urakkatyössä on myös pohjapalkka,
        jos urakat eivät toteudu!!

        ÄLÄ MENE TÖIHIN TÄHÄN FIRMAAN!!!


    • Rehellisyys peliin.

      Äläpä nyt valehtele vajakkeja seinille.
      Firma on erittäin hyvä, reilu, rehellinen maksaja. Mutta on epäonnistunut saada reilua, rehtiä ja rehellistä työvoimaa, valitettavasti.
      Viimeiset vuodet tarjolla on ollut pelkkiä laiskoja, työtä vieroksuvia kotiluusereita, jotka kuvittelevat, että palkka tulee tilille, jos viitsii vääntäytyä firman pihalle asti.
      Kaiken lisäksi näiden tumpeloiden työnjälki on niin huonoa, että sellaisia parvekkeita ei voi myydä edes kehitysmaihin. Se on turvallisuuskysymys.
      Lisäksi vaikka näitä näätiä opettaa kädestä pitäen, niiden netissä pilaantunut aivotoiminta ei ota vastaan oppeja, että työn jäljessä olisi mitään logiikkaa.
      Kun ei opita käyttämään edes työkaluja.
      Mistä noille pitäisi maksaa ja mitä!

      • Leihi3

        Kannattais miettiä kirjotuksias? mieti missä kunnossa se halli on tai sen työkoneet.. eikai kukaan halua työskennellä paskan seassa jos on muutakin hommaa tarjolla?! työsuojeluviranomaset äkkiä paikalle! no tähän todettakoon narsisti on narsisti.


      • aivonsa pilannut

        Anteex et me oltiin niin huonoja ja laiskoja


    • laiska luuseri

      Mää näin semmoset 30 eri naamaa alle kahteen vuoteen ukkoa tuli ja meni kertoo aika paljon eikö???????

    • huijattu3

      Aina vaan on yksinkertasia tienestejä ja lomarahoja saamatta.sama peli jatkuu aina vaan.luulis jo tajuuvan että jossain on pakko olla vikaa kun kaikki työntekijät puhuvat samasta asiasta.siis entiset työntekijät.

    • kotiluuseri

      joo päivärahoja lomarahoja saamatta ja ne urakat tosta saat 800 euroo työntehtyäs ei tästä voikaan maksaa ku 400 euroo

      • 456367

        Aika ikävä ja yleinen ilmiö nykyään, "en mää maksakaa" . Väittävät että lama helpottaa, kun firmat tekevät parempaa tulosta ? Samalla laillahan ne duunarit sen rahan kiertoon pistäisivät.


    • työtön

      Olitko kauankin siellä töissä? Mikä jäi keskiansioksi? Olis kiva tietää sillä ne kosiskelee koko ajan porukkaa. En haluais mennä millekkään mulkulle töihin.

      • käy kokeilemas

        kyl siel hermot on kireellä ja joka eurosta saa tapella


      • entinen työntekiä

        toinen siellä ollut tekiä. älä mene sinne kaikki mitkä työntekiät mitkä minä tunnen. sanovat samaa et on ja jättää maksamati lomia ja palkkaa


    • Paskin firma ikinä

      Pomo on hyvä puhumaan, minullekin lupasi kaikkea mahdollista ensimmäisessä "haastattelussa". Totuus olikin, että materiaaleja ja työkaluja sai kinuta päiväkausia firmalta, palkka ei sinä aikana tietenkään juossut, kun kerran vain valmiista parvekkeista maksettiin. Minä siis maksoin omasta pussistani, että kävin töissä toteamassa, ettei tänäänkään mitään voi tehdä. Samaa jatkui pari kuukautta, hyvänä viikkona sai pari päivää tehtyä töitäkin. Pitkään ihmettelin, onko pomo täysin kyvytön johtamaan firmaansa vai vaan puhdas kusettaja ja työntekijöiden hyväksikäyttäjä, mutta taitaa ollakin jonkinlainen yhdistelmä molempia, ainakin jos tuo yksi viesti on herran näppäimistöltä.

      Jouduin taloudellisiin vaikeuksiin vain sen takia, että lähdin tähän firmaan töihin. Älkää tehkö samaa virhettä!

      Nyt olen vakkarihommissa paremmin maksavassa ja haastavampaa työtä tarjoavassa firmassa, jossa työntekijöitä kohdellaan ihmisinä, ei niinä teurassikoina mitä tämän firman hallissakin on joskus asunut.

    • TiedänOikeuteni

      Jos joku työantaja ei sitä tes:ä noudata niin liittoon vaan ilmoitus. Niin minä tein rakennusalan firman kohdalla ja korvauksia sain mukavasti.

      Tulen aina tekemään noin jo jossain on se ala mikä tahansa ei tessiä noudateta.

    • ---------------

      Talonrakennusala tulisi kansallistaa, niin päästäisiin palkkahuijareista ja muista öykkäreistä. Ainakin iso valtionyhtiö, mihin kunnon ihmiset voisi mennä töihin ilman pelkoa. Huijariyrittäjien kanssa käy helposti niin, että vaikka itse joutuu huijatuksi niin yrittäjäyhteisö saa kuitenkin työntekijän mustamaalatuksi. Sitten ei pääsekään töihin enää kuin aina uudelle huijarille. Raha puhuu, mutta miten pitkään vielä kuunnellaan http://www.siniristi.fi/

    • markku maksaa 2

      Kyllä! Kaikki urputukset ovat totta kyseisestä firmasta.Vankilakin on parempi vaihtoehto kuin kohtalo kyseisen yrityksen oravanpyörään ajautumisesta.Pikkuhiljaa palkkasaatavia jätetään maksamatta ja lupaillaan niitä ehkä myöhemmin saatavaksi vaikka niitä ei saa.Kynnys kasvaa lähteä lätkimään mitä enemmän rahaa luulee olevan jemmassa pomolla.Toimitusjohtaja on kuin paha poliisi joka tulee aina välillä uhkailemaan palkasta vähentämisillä kesken työpäivän.Myöskin sakottaa jokaista satunnaisesti.Palkkatodistuksessa voi olla ihan mitä yllätyksiä tahansa.Itsellä jäi vuoden työskentelyn jälkeen noin 1500e sisälle ja summa olisi paljon suurempi jos ei jokaisena tilipäivänä olisi ulosmarssilla taistellut rahoistaan.

    • kusete1

      Juu tosiaan paskin firma koskaan! Älkää vaan missään nimessä menkö sinne!

    • Työskentelin kaikkiaan toistakymmentä vuotta CM-Rakentajien palveluksessa.
      Alkuaikoina homma toimi kivasti kun TJ oli muualla töissä, eikä näinollen ollut paljoakaan tekemisissä henkilökuntansa kanssa.
      Viimeiset kaksi vuotta on ollut jatkuvaa kinaa palkasta. Kirjallisia sopimuksia urakoista TJ ei suostunut kanssani tekemään. Niistähän saattaisi joutua siinä tapauksessa maksamaan mitä on luvannut.. Verotettavat tuloni v.2013 olivat n. 22000€. Samaisena vuotena 2013, kun itse jouduin turvautumaan lainarahalla elämiseen , TJ jätti mm. faijalleen maksamatta palkkoja n.7000€.
      Että pitkää työuraa vaan kaikille, jotka sitä CM-Rakentajilta yrittääkään hakea.... :)

      " Arbeit macht frei"

    • entinen duunari

      Katoin juuri iltalehden verotiedoista, että toimarilla oli tuloja 278 tonnii 2013. Pistää miettiin.

      • sisäpiiriläinen

        Ei kannata arvailla.. Ei ole "meidän" toimarin verotiedot tuossa.


    • Jormunkainen

      Vieläkö tää firma pyörii? Onhan siinä hyvä bisnesmalli, että revitään työntekijöiden selkänahasta kaikki, sitten jos hommat kusee laitetaan työntekijät asiakkaiden haukuttaviksi. Luulisi niiden asiakkaidenkin joskus ymmärtävän, että se yksi on ihan täysi huijari.

    • hienofirma

      Itse olin parivuotta sitten töissä cmpaskarakentajilla.... vieläkin kun menee johonkin vuokrafirmaan haastatteluun (muutkin kuin vmp) ja kertoo olleensa tuolla töissä niin johan haadtattelija repee nauruun ja ihmettelee miten ei o firma vieläkään mennyt nurin... itellä jäi abauttii 6000e palkkoja ym. Saamatta firmasta.. tilipäovä kun koitti ja ajatteli saavansa hyvän palkan niin aamulla kun kattoi tiliä niin oli se palkka maksettukkin joskus... summat vaan oli mielenkiintosia... odotit 2000e tilille niin sait ehkä 200e joskus ei mitään... usein joutu vääntämään että sai edes osan rahoista.

      Jos tykkää tehdä töitä ilman palkkaa niin tämä on unelma työ!

    • nenästävedetty

      Ja yhteiskunta tukee vielä tällaisia firmoja. Jos hän jättää lomarahat maksamatta, palkkaturvasta on turha anoa saamisia. Syyksi sanottiin että: koska yritys ei ole tehnyt konkurssia, eikä ole todettu maksukyvyttömäksi ei ole mahdollista saada kuin liiton lakimiesten avustuksella rahansa pois.

    • huuvdghhk

      Suomalaiset valittaa kannattaa ulkoistaa työt: Venäläisille, puolalaisille ja bulgarialaisille pääsette helpommalla. Suomalaiset vain turmelevat maineen. Suomalaisten paikka on kortistossa.

    • TyöOnPalkka

      Olisitte jumalauta iloisia että olette ylipäätään saaneet tehdä töitä ja hankkia arvokasta rakennuskokemusta tällä upealla työnantajalla, koska tänäpäivänä se, että saa yleensä tehdä töitä, on palkka itsessään.

      • Limberto

        Elämäni parasta aikaa oli...ei siitä palkasta kuka niistä...parvekeasennus se on kutsumus! Näin on.


      • Jormunkainen

        TyöOnPalkka, kiitos, avasit silmäni! Kuka niistä euroista niin välittää, maksan tästä eteenpäin laskuni rakennuskokemuksella!


      • Jormunkainen

        Toivon toki myös, että CM Rakentajien johtoporras ei nosta palkkaa, sillä tänä päivänä se, että saa yleensä johtaa töitä, on palkka itsessään! Olisi TJ jumalauta iloinen, että on saanut johtaa töitä ja hankkia arvokasta johtamiskokemusta!


    • TJonhomo

      opettelisit pikkuhiljaa maksaa niitä palkkoja pelle että voisi tehdä töitäkin!!!!

    • ilopilleri22

      hyvä vitsi koko firma.

    • Anonyymi

      Vieläkö tällä yrityksellä on toimintaa / työntekijöitä 2020?

      • Anonyymi

        viimeisin tilinpäätös ollut ainakin voitollinen. Henkilöstön kohdalla vain tyhjää? Haamut tekee parvekkeita tai mistä sitä tietää?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        viimeisin tilinpäätös ollut ainakin voitollinen. Henkilöstön kohdalla vain tyhjää? Haamut tekee parvekkeita tai mistä sitä tietää?

        Ei ole ollut leipätyössä työntekijöitä vaan kevyt-yrittäjiä


    • Anonyymi

      on vieläkin

      • Anonyymi

        ja välillisesti ilmaista kun suunnitelmat vaatii uusimista


    • Anonyymi

      Tuskin tämä firma kauaa porskuttaa enään..tunnen monta vanhaa työntekijää kyseisestä firmasta ja sama laulu tulee kaikilta ..pelkkää kusetusta ja rahojen sisäänjättöä.. vaikka yötäpäivää tekisi töitä niin mihinkään ei olla tyytyväisiä työnantajanpuolelta.

      • Anonyymi

        Uusi vuosi, jos saisi lopputarkastuksen ja 20 pinnaa panttia töistä. Hyvää 2022


    • Anonyymi

      Tottahan tämä kaikki on!

    • Anonyymi

      Alihankkijat VAROKAA tätä yritystä!
      Rahat eivät välttämättä tule tilille.

    • Anonyymi

      Vieläkin kesakadun lopputarkastus 20 pinnaa valmiista ja asennetuista pendaa jee (lähdin 2020)

      • Anonyymi

        Onko konkareilta tietoa velkojen perinnästä? Lähdin kevyt-yrittäjänä vajaaksi 2 vuodeksi siioan kanssa ja lähdin lätkimään piirustuksien mokien myötä. Tuskin nään 10 % ikinä...sääliksi käy isäänsä joka aloitti. Terveisin noheva tyttö, joka rakastaa rakentamista


    • Anonyymi

      Kevytyrittäjyys voi olla palkanmaksun kiertoa. Vastuu jää työntekijälle vaikka on käytännössä palkansaajan asemassa.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6679
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4320
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2740
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2070
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1613
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1427
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1104
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1061
    Aihe