IF SUOMEN YLIMIELISIN VAKUUTUSYHTIÖ

Hepuli8

Varokaa if vakuutuyhtiötä. Erityisesti työtapaturmissa olet taatusti pulassa. Yhtiö ei ole valmis korvaamaan mitään. Sama pätee matkavakutuksiin.

Yhtiö vaihtuu toiseen ensi viikolla. En tiedä onko parempi mutta huonompi on tuskin mahdollista.

Vien 5 tonniseni toiseen firmaan. Ehkä nuo joskus huomaavat mitä hyvä asiakaspalvelu merkitsee.

Neitokaiset ja klopit vaihtoon. Asiakaspalveluun ystävällisyyttä.

6

178

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EtäTapiola

      Vaikuttaa siltä, että luotettava vakuutusyhtiö on satuolento. Oma kokemukseni on Lähitapiolasta. Vakuutusmaksut ovat kelvanneet yhtiölle hyvin yli 10 vuoden ajan, mutta kun yhtiön pitäisi korvata maksamieni vakuutusmaksujen perusteella vahinko, niin näin se ei kuitenkaan mene. Erinomainen liiketoimintamalli. Vakuutusmaksujen vastineeksi saa... ei mitään.

      Matkapuhelinvarkauden yhteydessä yhtiön päätös oli "ei", koska matkapuhelin olisi voinut myös pudota... kyllä vain. Tätinikin voisi olla setä, jos hänellä... Valitettavasti varkauksiin ei useinkaan liity elokuvamaailman dramatiikkaa "ottakaa varas kiinni".

      Mitä tästä opin... Lähitapiolan painettuun sanaan ei voi luottaa enkä voi siten suositella kyseisen mielestäni Suomen ylimielisimmän vakuutusyhtiön kotivakuutusta kenellekään.

    • Littleiceteddy

      If Vakuutusyhtiö Jättää myös kotivakuutusvahingot korvaamatta laajasta kotivakuutuksesta, jonka pitää ehtojen mukaan korvata lähes kaikenlaiset vahingot. Ja on kallis. Pyrkii mukamas Suomen parhaaksi. Äänestin pari vuotta sitten terveillä jaloillani kyseisestä vakuutusyhtiöstä, kun rupesi myös rikolliseksi; petti vakuutusmaksuilla ensin ja katkoi ja rikkoi vakuutussopimuksia vakuutuksissa, jotka oli jo maksettu etukäteen. Jätti rahat palauttamatta. Joten ehkä Suomen rikollisin vakuutusyhtiö, vaikka luotettavaa ja vastuullista yhtiötä, josta voisi sanoa, rahalleen saa vastinetta, en ole vieläkään löytänyt. Työtapaturmat on jostain vakuutuksesta ja kaikista voimassa olevista ja ne kattavista korvattava aina - jokin katto yhteissummalla vain lienee.

    • Tyhmyydelläeirajoja

      "Jättää myös kotivakuutusvahingot korvaamatta laajasta kotivakuutuksesta, jonka pitää ehtojen mukaan korvata lähes kaikenlaiset vahingot."

      Tutustukaa hyvät ihmiset vakuutuksen ehtoihin. Mikään vakuutus ei koskaan korvaa kaikkea. Prkele - sitä varten ne ehdot on olemassa, että niissä kerrotaan mitä korvataan ja mitä EI KORVATA.

      Sitten kun omat epärealistiset odotukset eivät täyty, niin yhtiöt ovat roistoja, rikollisia, epäluotettavia ja vastuuttomia.

      • Ei.pidä.paikkaansa

        "Mikään vakuutus ei koskaan korvaa kaikkea."
        Jaa... Aika vahvasti sanottu. If-yhtiöstä ottamani matkavakuutus korvasi kaukomatkallani saamastani ruokamyrkytyksestä koituneet hoitokulut viimeistä senttiä myöten. Joten ainakin tässä tapauksessa yhtiö korvasi kaiken.


      • 25256

        Meillä on koti- ja matkavakuutus ja pari vahinkotapahtumaa on sattunut eikä minkäänlaisia ongelmia kummassakaan - korvaus on tullut mukisematta ja nopeasti.


      • pöntöt
        Ei.pidä.paikkaansa kirjoitti:

        "Mikään vakuutus ei koskaan korvaa kaikkea."
        Jaa... Aika vahvasti sanottu. If-yhtiöstä ottamani matkavakuutus korvasi kaukomatkallani saamastani ruokamyrkytyksestä koituneet hoitokulut viimeistä senttiä myöten. Joten ainakin tässä tapauksessa yhtiö korvasi kaiken.

        Ihan oikeinhan se on sanoa, että "mikään vakuutus ei koskaan korvaa kaikkea". Vakuutusehdoissa on sitten lueteltu se, mitä ei korvata. Mutta kun moni vakuutuksen ottaja on niin pönttö, että ei tutustu vakuutusehtoihin vaan vain "luulee", että kun on vakuutus, niin kaikesta saa korvauksen.

        Mulla on aina ollut kaikki vakuutukset IF:ssä ja hyvin on korvannut kaksi tapaturmaa, matkalla sattunenn varkauden ja jopa pakastimen sulamisen (korvasi kaikki pilalle menneet ruuat) kun kummipoika oli leikkinyt pakastimen eri värisillä nappuloilla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2072
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1878
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1680
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1478
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe